NAGYON BOLDOG LEGELSŐ SZÜLI NAPOT LINUSNAK ÉS BOTONDNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kinga
Nagyon sok Boldogságot a "picúrhoz" írnám ha nem lenne olyan nagyocska !!! Tomi is kb fél évesen volt ekkora !!!!!:P
Micsoda méretek, súlyra sem semmi, nem lehetett egyszerű dolgod az a 24 óra alatt sem !!!!
Timi
Nekem is gyakran fájt a fejem a terhesség alatt egész a végéig !!!
Akár magamat olvasnám, mikor aggódsz a kistesó miatt, én Tomival rettegtem ennyire, alig győztem kivárni a heteket, hogy minél nagyobb legyen !!! Én mint paramami meg tudlak érteni !!!!!!
(Bizti nem lesz baj, de tudom ez téged nem nyugtat engem sem nyugtatna ) Nagyon jók az avatar képek !!!
Nálunk is romlott Tomi étvágya pár napra aztán visszajött én is aggódtam, én is banánnal tömtem, mint Pankaa írta, az esti egy banán helyett kettőt kapott.
Sági
12 fog ????????????????????????????????? Mi még mindig a 7.-nél tartunk.
Dana
Jobbulást Laurának, mik lehetnek ezek, gondolom, hogy mennyire aggódhatsz, én is tiszta ideg voltam mikor Tomi hasán voltak a pöttyek !!! Pláne mikor azt mondta a gyerekorvos, hogy szép lassan próbáljam meg kitalálni, hogy mire lehet allergiás, ÉN ??????????? Aztán a száraz bőr dolog, mint Beninél nálunk is bejött !!!!!
Lora
El sem tudom képzelni, hogy Tomi egy ilyen fogászaton mit művelne ????? Lebontaná a rendelőt fél perc alatt tuti !!!!
Az orvos az assziszensével sírva menekülne !!!
A chamomilla (epehajtó) és a Rowachol nem görcsre, hanem megelőzésre szolgál, nem terhesség esetén gondoltam !!!!
Ha nem tud felszaporodni, besűrűsöni az epe akkor már nincs görcs !!!!!
Tomi egy szó nélkül beleül a bicikliülésbe, sisak fel és már mennek is a kerimamival, nagyon tetszik neki !!!Első útjuk a játszótérre vezetett, próbáljátok ki, hátha akkor nem fog sírni, ha látja hova mentek, nagyon messze van tőletek a játszótér ?? Szerintem ha valami jó dologhoz tudná kötni akkor nem biztos, hogy sírna !!!
Nagytali nem tudom, mert én dolgozom, amióta egyedül vagyok a rendelőben sokkal többet, nem panasz, csak sok időt töltök a dolgozóba !!! Ha meg hazajövök akkor apuka ígérte be magát segítsének egy nagyon kedves szomszédhoz garázsépítéshez segítségnek !!! Úgyhogy csak irigykedve hallgatom a beszámolótokat !!!
Pankaa
Örülök, hogy minden rendben Emili lábával és használt a torna !!!
Mazsi
Lea szemét ragasztjátok még ?????????? Javulást tapasztaltok ??
Helga
Nekem is a kullancsok jutottak eszembe a kép láttán, mint jó paramaminak !!!!(ez borzasztó, nekem mindig az aggódás jut ????)
Tényleg bátrak vagytok, hogy bevállaltatok egy ilyen kirándulást !!!!
Amikor a lányok teljesítményeit olvasom én is pont így vagyok vele, hogy irigykedem, hogy Tomi még miért nem csinálja, de rájöttem a lányok teljesen más ütemben fejlődnek !!!!
Egyébként tényleg napról napra okosabbak, ügyesebbek !!
Bigsis
Gratula a második kis kukishoz !!!!!!(bocsika lehet, hogy nagy lesz neki) Tényleg fiút vagy kislányt vártatok másodiknak ????
Pann
Aranyos Gergő a képeken !!! Nagyon nagy fiú, hány cm ?????
Mi már egyáltalán nem babakocsizunk, mi mindenhova Tomi részéről gyalogosdival ill. személyautóval megyünk.
Meg sem tudom mondani mikor használtuk a babakocsit, ha ezt tudom meg se vettem volna, talán addig használtuk míg a teraszon aludt benne Tomika !!
Körkérdés:
Fluort nem kap, fogkrémet sem !!!
Naponta 1-2 kocka husi, ha egy kocka akkor sat és joghurt mellé, de általában a vacsi 1,5-2 dl joghurt mindig, mert mást nem hajlandó vacsira enni !!!
Táp már csak reggel van BEBA 3 Aktív