Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Timi! De jó!!! Ne aggódj minden rendben lesz. :D Én nem tudom kire bízni Benit, de ha bíznám asszem agyon aggódnám magam. Pedig mostanság sokszor gondolok arra "csak egy kicsit vigye már el valaki!!!" :oops:

Nanica! Nagyon guszta a torta! :)

Mazsi! Jó ringatózást. Mi tegnap vettünk a C&A-ba bodykat. 590 és egy két darabos 890 volt. Nagyon jó anyagúak.

Lora! a doki is azt mondta nem tipikusak a tünetek az epére. De majd kiderül.

KépKép
csongria
 
 


Jó reggelt! Timi, hurrá, új vonalzó! Ha a doki azt mondta, h minden rendben, akkor biztosan. Ilyet nem mernek mondani ha vm gyanús. A 6 hét mi alapján annyi? Gondolom nem mensi mert az összevissza, szóval a CRL?

Nálunk is itt voltak a szüleim a hétvégén, felbecsülhetetlen! (csatlakozom Kditkéhez, szuper lehet ha mindig kéznél vannak)

Mazsi, szeptembertől mi lesz Leával? Nálunk bölcsi.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Jó reggelt! Timi, hurrá, új vonalzó! Ha a doki azt mondta, h minden rendben, akkor biztosan. Ilyet nem mernek mondani ha vm gyanús. A 6 hét mi alapján annyi? Gondolom nem mensi mert az összevissza, szóval a CRL?

Nálunk is itt voltak a szüleim a hétvégén, felbecsülhetetlen! (csatlakozom Kditkéhez, szuper lehet ha mindig kéznél vannak)

Mazsi, szeptembertől mi lesz Leával? Nálunk bölcsi.

Kép
Kép
agiboldi
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi: Jaj de jó!!!
Ne aggódj, minden rendben lesz! Biztos tüzetesen megvizsgált az orvos, nem hiszem hogy nem mondaná ha valami baj lenne.

Mazsi: Az a baj, hogy Zsoltival nem lehet beszélni, bár nem mintha egész életükben normálisan viselkedtek volna vele anyósék és megérdemelnék, hogy a fiúk ennyira szeresse őket, meg kitartson mellettük. Bárcsak elköltöznénk már, szerintem akkor jobb lenne a helyzet. Az a baj anyósék féltékenyek anyuékra, hogy egyfolytában a lánnyal lehetnek. Pedig ez semm igaz, mert anyuéknak is nagyon sok dolguk van, nem nagyon tudnak a kisasszonnyal lenni, meg ők is dolgoznak, sokszor van olyan nap, hogy kb fél órát ha látják.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Timi
Dejó, dejó! Ne aggódj, minden rendben lesz. :wink:
Jók az új vonalzók! De akkor így nem lesz Lillusról fotó!

Lin
Abszolút megértelek anyós ügyben! Az én anyósomék is panaszkodnak, hogy ritkán látják. De ha ők nem tesznek érte semmit, akkor én nem fogok szaladni hozzájuk minden hétvégén.

Nanica
Nagyon ügyi vagy! Eszembe nem jutott volna kuglóf formában sütni, pedig milyen jó ötlet! :wink:

Ria
Jó, hogy írod a C&A-t! Brigi kerianyuja is mondta, hogy most vannak jó cuccok, mind gyereknek, mind felnőttnek. Remélem nem ered el az eső du. és akkor elsétálunk Brigivel egy csajszis bevásárlásra. :wink:
Mikor mész uh-ra?

Kditke
A Rowacholt nem ajánlják sem terhesen, sem szoptatósan. Sőt, sajnos semmit sem lehetett szedni. Az ilyen teák, meg kb. mint halottnak a csók, úgy hatottak a görcsökre, sajnos. De már kivették, és azóta semmi bajom nincs vele. Azért köszi.
Különben én egész jól megúsztam gyomorégés nélkül. Alig volt. Csak amikor a Renit ajánlotta egy doki, akkor épp epegörccsel mentem be, de ezt még nem tudtuk.
Szeretem az ilyen hétvégi főzőcskéket, aztán meg pár napig el vagyunk látva. Sokszor még a fagyóba is jut! :wink:
lora7
 
 


Megjött Beninek az allergia vértesztje. Ételek közül mindenre negatív, még a rák is. Viszont kutya hámsejtre atkára és latexre pozitív. Hát kutyával néha a barátnőmnél szokott találkozni. De az atkát és a latexet, hogy zárjam ki az életünkből???? :roll:

KépKép
csongria
 
 


megjöttünk :lol:

gyors ebéd és már alszik is :lol: így 1,5 hét után azt hiszem ki lehet jelenteni Lea átállt a napi 1x alvásra :lol: amin csodálkozom, h átlag 1,5 órát alszik :roll: de nem nyűgös úh gondolom akkor ennyi az igénye :wink:

Timi
tök jó!
ezek szerint jó helyen van, él tehát semmi gáz nincs :lol: :wink: a doki sem mondta volna, h rendben van... mi aggaszt?
ezt a táblicskut ismered?
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Ria
az a gondom h itt nincs CundA :cry:legközelebb Szegeden :cry:

allergiateszt :cry: atkát sehogy :cry: legink csak csökkenteni tudod őket, a latexet nem tudom :roll: talán a gumi játékokat szankcionálni kell ... gondolom gumikesztyűt nem használ :wink:
találtam egy érdekes cikket:
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=498


Ágiboldi
elvileg bölcsis lesz Lea, gyakorlatilag meg júniusban derül ki h felveszik-e :roll: és akkor még kérdés h engem visszavesznek-e a helyemre :roll: szval nem tudom de mennem kellene mert így nem költözünk soha :cry:

Boldit felvették már?



körkérdés/ek :oops:
1.hogyan adagoljátok a fluor tablettát, már ha adjátok?(Zymafluor)
2. mennyi és milyen gyakran kapnak husit a gyerkőcök ?
3. a sima tejpépeket (nem HA) mikor lehet adni? Lea nem eszi meg a HA pépeket, viszont csökken a tejcsi és lehet h éjjel azért kell mert éhes... Eddig a joghurtot, sajtot és tejfölt kapott a tejtermékeke közül (kb 1,5 hete eszi őket)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!


Megjottunk a kirandulasrol! Nagyon jol sikerult! Gyonyoru szep Josvafo es Aggtelek kornyeke! Megerte elmenni! Aron is jol viselte a megprobaltatasokat. Eeleg feszitett program volt, szinte egesz napra volt valami, igy mi par programot kihagytunk. Egy dolog mar bizonyosan latszik: Aron nem szereti a barlangokat :)
Kettoben is jartunk, az elsoben mar az utazas napjan, mar ott is meltatlankodott a hatihordozoban, de masnap mar egyenesen sirt. Alig varta, hogy kiszabadulhasson, amint kiertunk, es laraktuk a fube maszkalni, hihetetlen orom jarta at :)
Egyedul az alvasokkal volt gond. Volt, hogy nagy nehezen elaludt, de megallt a busz, es erre felriadt, es nem aludt vissza, vagy volt olyan, hogy a hatihordozoban aludt el, es mikor megkisereltem kivenni, felebredt es nem birt visszaaludni.

Jartunk Josvafon, Aggteleken, Bodvarákón es a Szadelő völgyben is. A szallas Josvafon volt.

Ket kep a Szadelo volgybol:

Aron a fuben:
Kép

Tarsasag:
Kép

KépKépKépKép
thelga
 
 


Botond! Boldog Szülinapot!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Timi!
Szerintem nyugodj meg, nem kell pánikolni, ver a szivecskéje, és ez a lényeg!Majd növöget szépen, legközelebb majd integetni is fog :lol: :wink:

Nagyik:hát anyóst nem sajnálom hogy messze van, de anyáékat igen!Most is olyan jó volt otthon lenni, bármikor rájuk lehet bízni.

Saláta leves:bő rántás, ha megpirult bele fokhagyma, majd felendegni vízzel.Ha felforrt bele a sali, meg tejcsi is, só is.Ha megfőtt, mi szoktunk bele tenni tojást is főni, persze héj nélkül, csak úgy beleütni.Na meg 1 tojássárgáját kikavarni egy kis levével, majd azt is belecsurgatni, a fehérjét meg csak beleönteni , megfő az is.Én szktam beletenni a tányéromba egy kis ecetet is, savanykásan szeretem.Meg kenyérrel eszem ha nagyon éhes vagyok. :wink:
Hogy miből mennyi kell,direkt nem írtam, függ a saláta mennyiségétől is, a lényeg hogy a rántás picit több legyen mint amennyit egy levesbe szokás tenni. :roll:

Ria!
Vannak levegőszűrők, amik kiszűrik az atkákat is, bár elég drágák.Meg csak parketta, szőnyeg minél kevesebb, plüss állatokból is kevés, és gyakran mosni, vagy fagyasztóba tenni őket(atkák megfagynak)De konkrétan ha nincsennek tünetei, akkor szerintem ennyi intézkedés bőven elég.Latex:hát nézheted a ruhák anyagösszetételét. :?

Mazsi!
Fluort egyáltalán nem kap Emili.Kéne??? :roll:
Husi:szinte minden főzijébe van husi, vagy üveges formájában, vagy én teszek bele neki, 1-2 jégkockánnyit.
Emili estére kapja atejpépet, 6kor:)De lehet reggelire is adni, ill. bármikor, de én is azért adom este, hogy legyen tele apocak.Ő 200 ml-t eszik meg belőle, a Nr.1 a Nestlé kekszes pép.De 8 után fürdés után még eszik tápit is, kb. 200 ml-t.:)
Viszont kapott mrá tejet is, tejbegríz formájában, nem lett gond, ma vettem házi tejet a csarnokba, fel is forraltam, lehet kap majd belőle holnap reggel.
Ui. mostanásg elég rosszul ebédel, lehet hogy túl jóllakik a táppal reggel?
:roll: Nem hinném, de lehet egy próbát megér, hogy reggel tej, estére táp. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Timo,
Ismetelten nagyon gratulalok a picihez! Elhiszem, hogy aggodsz, de nyugi, nem lesz semmi gond! Tok jo az uj vonalzod! :)

Mazsi, Panka, Nanica,
Csak amulok ezeken a lanyokon! Hihetetlen, hogy milyen ugyesek! Meseolvasas meg nyuszika felismerese konyvben meg kivalasztasa pluss jatekok kozul, meg lepcsozes.... stb! :shock: Csak kapkodom a fejem! Felek, elegge el vagyunk maradva :cry: Nagyon ritkan latom azt, hogy esetleg megertette, amit mondok, es nemhogy nem lepcsozik, de nem is jar meg..... Persze ez nem verseny, de az anyak mar csak ilyen aggodosak :)

Ria,
Hurra! Tok jo, hogy Beninek nincs etelallergiaja! Az atka allergiat talan ki lehet vedeni valami speci, jo draga fajta porszivoval.

Korkerdesek:
D-vitamin: a multkor a tanacsadason mondta a doktorno, hogy majus kozepetol szeptember kozepeig nem kell adni nekik, aztan majd ujra kell adni, de hogy meddig, azt nem tudom.

1. Fluortablettat nem adok, es nem is tervezem.
2. 3x3x2 cm-es huskockat adok Aronnak, es szinte mindennap kap. Kiveve, ha halat kap, vagy ha marhahusit, mert az bebietelbol megy. Talan egyszer egy heten van olyan, hogy csak sajtot kap feltetkent.
3. Sima tejpepet mar eleg regota kap Aron, szerintem mar 11 honaposan bevezettem. HA pepet vegulis nem kapott.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Panka
félreérthető voltam bocsi :oops: a "mikor"-t nem arra értettem, h reggel, vagy este... :lol:
hanem arra, h Leának gyakorlatilag most (1,5 hete) vezettem be a tejes dolgokat és ebben az esetben kaphatna-e már sima tejpépet?!

Helga
a barlangokban még én is félek bár lenyűgözőek :lol: :wink:

ne aggódj Áron miatt, tényleg nem verseny ő most gyűjti az infokat :lol: :wink: 1x csak majd kitálal és akkor kapkodhatod a fejed :lol: :lol: :lol:

D-vit:nekem is ezt mondta a dokinő...nyár kivételével 2 éves korig ajánlott

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Mazsi! Köszi. Ez igen érdekes. Végig olvastad? Én elég sok banánt adok Beninek. Imádja van hogy napi kettőt. Most kipróbálom, hogy egyáltalán nem kap. :roll:

Botond! Nagyon Boldog Szülinapot!!!

KépKép
csongria
 
 


Körkérdések!
1, Fluor tabit nem kap. Szerintem nem is fog.
2, Húsi: Ha bébi étel akkor mindig/minden nap, ha csak a mi kajánkat akkor lehet, hogy 1-2 nap kimarad pl: ma szilvás gombócot kapott
3, tejpépet nem adok mert nem szereti viszont én már 6-hótól nem Ha-t adtam. Tejet már többször kapott inni, de egyenlőre maradok a tápinál. De a tejbegrízt imádja.

KépKép
csongria
 
 


napi 2 banán? :shock: és én még aggódok Lea napi 1/2 banánja miatti magas Kálium bevitel miatt :lol: :lol: :lol:

tényleg érdekes amiről ír...egyébként első hallásra nekem is vmi keresztallergiaként megjelenő allergiára gondoltam amikor írtad a latexet...nem hiszem h a játékokban allergizáló anyagokat tennének (bár már ez sem tutiezek szerint létezik :cry:

most megyünk sétafikálni egy kicsit :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Dobja már fel vki a fórumot! :D :D (újabb két csík) ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Fluor:
Lillus sem kap, nem is fog.

Husi:
kábé heti egy nap van, amikor nem kap. Olyankor sajt a feltét vagy tojássárgája.

Tejpép:
ha Leának semmi baja a tejtermékektől, akkor lehet neki adni a nem HA-t is. Vagy vegyél Mazsi Sinlacot. :)

Helga!
Ne izgulj, én is ámulok-bámulok azon, hogy miket tudnak a csajok. Jó, a lépcsőn Lillus is felmászik négykézláb, vagy ha kérem, hozza ide a kisvakondos mesekönyvét, akkor megteszi. :) A fiúk azért amúgy is lustibbak! :)

Még mindig parázok, péntek estére bejelentkeztem egy másik dokihoz uh-ra. :roll: Hátha többet és jobban látunk! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Mazsi, várólistán van, aztán májusban remélem időben rájövök mikor kell nyomulni, h tényleg fel is vegyék..

Boldi is napi 2 banánt eszik? Ez túl sok kálium?

Ria, latexallergia majd a gumióvszernél fogja zavarni, az meg latexallergia nélkül is zavarni fogja! :wink: :lol:

Fluort nem kap, nem is fog.
Húst minden nap, amennyi az üveges kajában van.

Tejpép szerintem mehet nem HA is, Boldi azt kap, bár a tápszere még HA, de nemsokára lecserélem, csak épp most estem pofára az árán :shock: Eddig mindig Boldiapu vette a patikában receptre, és most az Auchanban a Beba 3-as kb 2500 Ft. Ez a patikában is ennyi volt? persze egyikünk se emlékszik, csak hogy ott is jó drága.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT, BOTOND!

Ágiboldi-Beba Ha-2-es olyan kettőezer párszáz receptre, bizony.

Helga-néha visszaolvasok a jegyzeteimbe, hogy mikor mit csinált a lányom...ha nem olvasnám itt, hogy a többi fiú is hasonló Bercihez, az alapján azt hinném, gond van vele. De szerencsére olvaslak benneteket! :)
Viszont Berci 3x annyit pörög, és tanítás nélkül tudja, hogy kell játszani a kisautóval és hogy berregni kell hozzá! :D
Nekem ez olyan vicces, ez a nemi program, ami fut bennük. Luca is megdöbbentett, mikor először mondta két évesen egy masnis rózsaszín ruhás mesefigurára áhitattal, hogy-ez nagyon szép!
:)
Jók a kirándulós képek!

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Botond, boldog 1. szülinapot!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!
Köszi az érdeklődést: az UH-n minden rendben volt, a doki dícsérgette mindkét kisfiamat!!!! :wink: (A picit az egészsége miatt, Rolit meg mert nagyon jól viselkedett a rendelőben, figyelte a monitorokat). Roli már többször járt nőgyógyásznál/UH-n mint Tamás. :lol: :lol:

Csimpi Kingára én is kíváncsi vagyok: remélem, ír(sz) majd és kíváncsi vagyok a kis Violára is…. :lol:

Timi,
Dobogó szivecske?!! Én sem értem, mi aggaszt, most ez a legtöbb=elég , mi tudható, nem? :lol: :lol:
(Ja, anyukádéknak szerintem is csak idő kell. Nálunk apukám volt az, akinek sokszor vissza kellett kérdeznem, hogy „mégis, kinek az élete?”.) :roll:

Akkor most 2007 tavaszi témák:
Körkérdés 1: fluort nem kap Roli sem, de este kis fluoros fogkrémet kap a fogkeféjére.
2: húst szinte minden nap, reggelente kis felvágottat is
3:as as sa ysyssa asas asas sy (Roli üzeni Linusnak és Leának :wink: ) szóval nem HA cuccok kb. 10-11 hós kora óta.
Banánt: én is csak napi felet szoktam adni a kálium miatt.
Helga,
Szépek a képek! Roli is imádja a nagy füves térségeket, mindig balhé van, ha megpróbálom beterelni a kertből. A lányok tényleg nagyon ügyesek én is csak lesek, de azért Rolinak is vannak tudományai csak mások. Más dolgok érdeklik/másokat mutatsz neki, feltételezem. Én pl. talán életemben nem dobtam puszit senkinek, tehát Rolinak ezt esélye sincs eltanulni… :wink:

Ria,
Kíváncsi vagyok, h akkor nálad végül mi lesz a diagnózis ill. mikor leszel végre már jól! Örülök, h Beninek csak az óvszerrel kell vigyáznia :D (Ágiboldi, te nagyon előrelátó vagy! :lol: :lol: ). Az atkákra meg jókat írt Panka…

Orsi,
A kétórás szopizás engem is megdöbbentett! :shock: Kíváncsi lennék, ilyenkor mennyit iszik (persze mindegy csak mégis).

Botondnak szerintem is boldog szülinapot! :lol: :lol:


Ami még velünk történt:
* Kiválasztottuk a Babus nevét: Olivér (na, nem Lorcáék teknőse után, hanem a Roland-ének ihletésére).
*Roli már este sem szopizik.
*Bejelentkeztünk május végére Bobóországba (Kolping).
*Péntek-szombat-vasárnap nagy jövés-menés volt (4-4-9 vendéggel)
*Uri Geller megjavította Tamás óráját a Sláger rádión keresztül (bár nem tökéletes, mert kettesével szedi a másodperceket)
….ma meg beszereztünk egy nagy rakás muskátlit és kerti növényeket és alig várjuk, hogy végre jó idő legyen és kertészkedhessünk. (Tamás szabin van a héten!)

Hová tűnt Pann, Sági és Május?
Vendég
 


Mazsi, Ria!
Milyen cikket olvastatok?Ide is felteszitek?Banánról van szó benne gondolom. :roll:

Mazsi!
Ja, tényleg én így értettem. :lol: Szerintem nyugodtam adhatsz neki pépet, ha szívesen eszi. :wink:

Ria!
Hát az óveszert már nem akartam írni, de nekem is egyből ez, meg a gumikesztyű jutott eszembe. :lol:

BOTOND!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Helga!
tényleg nem verseny, vannak akik később érnek,utánna viszont hirtelen egyszerre megy nekik minden,mintha mindig is csinálták volna.Lehet Áron is ilyen. :wink:

Bigsister!
Kolping nagyon jó, mi tavaly nyáron voltunk.Csak akkor még kicsi volt Emili, most jobban élvezné. :wink:

Ágiboldi!
Igen, receptre kicsit olcsóbbak a tápik, viszont van egy nagyon jó, ami most Emili kedvence, 1500 ft, Nestlés, Alete 3.De csak a Müllerben lehet kapni :?

Ma először voltunk babakocsi nélküli sétán Emilivel!Még villamossal is mentünk.Kicsit cipeltem, aztán jött a lábán(szaladt:)), majd ismét vittem.De nem volt nagy a táv.Persze avilin is flangálni akart volna.:)Egy nagy térre mentünk ki, ahol van 2 nagy szökőkút is, persze abba egyből fejest ugrott volna.Aztán kergette a galambokat, meg a saját árnyékát. :lol: Eltolta más babakocsiját, és kirámolt volna a csomagtartójukból is.
Egy párszor elesett, de megtanítottam neki, hogy utánna seperje le akezét:D
Ettünk fagyit, ő meg tölcsért, majd elköszöntem a fagyis csajtól, mire Emili integetett, pedig nem is mondtam neki hogy csinálja!
Utánna még hintáztunk is.Ithhon egyedül jött fel alépcsőn , kapaszkodott a korlátba!!
Szóval jól elvoltunk.És rendesen ebédelt is!!!Most vacsira meg kapott 60 ml tejcsit, majd meglátjuk holnapra mi lesz , remélem semmi. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak a férjem itthon van így nem nagyon ülök a géphez.

Timo,
Gratula a dobogó szivecskéhez! Nincs miért aggódnod, de ha téged megnyugtat még egy uhu akkor hajrá! :D

Mazsi,
HA tejpépet Peti valamikor 9-10 hónaposan kapott, előtte Sinlacot evett. Vegyél azt ha már pépet akarsz adni.
Fluort nem adok, helyette nálunk is fogmosás van.
Husi minden nap és nem kockákban mérem. Pl egy kis szelet rántott hús, több kocka pöri...
Tali Lurdy ok! Én akartam rákérdezni a múltkor, de a hölgyike enm tudott nekem választ adni.

Kata,
Örülök, hogy minden rendben Olivérrel! :D
Reklamáljatok már az óra miatt! :lol:

Ria,
Atka ellen legelőször ki kell dobni a tollpárnákat, takarókat és a szőnyegek számát minimalizálni. Tuti jó porszívó, esetleg légtisztító ...Latexnél nekem nem is a banán tűnt fel hanem a ficus. :shock:

Rólunk:
Peti újra takonykóros egy kicsit. Éjjel kb 5x kelt, sírt és csak köztünk volt hajlandó visszaaludni, de így legalább 9-ig aludtunk. Az oka mindennek valószínű, hogy a 11-es és 12-es fogacskák növesztése.
Fiú létére Peti teljesítményével abszolut elégedett vagyok. :oops: Egész ügyesen felismeri a kutyust, macit, halacskát és természetesen mindenféle motoros járművet. Ha elhúz felettünk egy repülő akkor brümmög és felfelé mutogat. :lol: Frankón motorozik, lépcsőt mászik...Viszont egy kumma szót nem ejt ki a száján. :lol:
Vendég
 


Botond,
Boldog 1. Születésnapot!


Sebi

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Botond,
Boldog 1. Születésnapot!
Vendég
 


Botond ezer bocs :oops: majdnem lemaradtam :lol:
Boldog szülinapot!
Kép


husi
csak azért kérdeztem mert Lea képes lenne 1 tenyérnyi szelet húst simán bevágni :oops: de mivel azt kicsit soknak találom így ő is a napi kb. 2 kockányit kapja


Timi
én szívesen feldobnám a topikot de sajna apa nem lenne annyira feldobva tőle :lol:


tali
akkor eddig Nanica, Sági,Timocska Sno,Csongria, Mazsi, Lora,Ágiboldi ...kihagytam valakit? :roll:

többiek? NAGYTALI-ról van szó!!!!!! tehát mindnekinek jönnie kell! :lol: :lol: :lol: :wink:

holnap megpróbálok a játszóháztól némi engedményt kicsikarni de én 10-15 babát szándékoztam mondani úh ne hagyjatok cserben!


Pankaa
ugye intézkedtél!!! :?: :lol: :wink:

a cikket belinkeltem délelőtt (latexallergia és ételallergiák)


Most megyek pihizni...Ati egy hátmasszázst ígért :lol: :lol: :lol:
Jó éjt!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!


Tej: nálunk már megvolt az első (és egyelőre utolsó) kakaó. Pöttyök nem jöttek, de Gergőnek nem nagyon ízlett. Mindegy, legalább az bizti, h ok a tej. :roll:

Fluor: nálunk nincs, és a fogkrémmel is óvatosan bánunk, mert Gergőnek nem ízlik (pedig fincsi almás), és kezdett elmenni a kedve az egész fogmosósditól. :?

Husi: ált. mindennap, de nem sok.

Babakocsi nélküli séta? :shock: Én azt csak autóval vagy bicajjal vállalom. Gergő megy mindenfelé (leginkább a galambok után), és simán kirántja a kezét a kezemből, úh ált. cipelnem kell, ha vhova oda is szeretnék érni. :?

Latex: hát nekem a gumikesztyű nem jutott eszembe. :oops: :lol:

Helga! Ti nem tartotok a kullancsoktól? Csak mert látom mindenki simán ül a fűben....nekem ez a legnagyobb félelmem. :roll: Persze azért mi sem ülünk otthon, majd teszek fel képet a Fóti Somlyóról, mi ott voltunk hétvégén.
Bódvarákó? Gólyatábor?:wink:

Fog: mi a 12.-et már x napja növesztjük, de csak körben a perem van kint. :( Volt emiatt 2 nosztalgikus éjszakánk (1000 keléssel), + állandóan csorog vagy az orra vagy a nyála vagy mindkettő. Üdítő változatosság.:? Én meg nem győzöm mondogatni a homokozóban, h nem beteg, csak jön a foga. :(

Tali: mi is ott leszünk! :wink:

Tápszer: a Dm-ben a sajátmárkás (Babylove) tápi 1100.- körül van 800 g. Gergő szereti.

Bigsis és kétgyerekesek! Bevett szokás a nagyobbik gyerkőccel megjelenni a nőgyógyinál? Csak mert én el sem merem képzelni, h kontroll nélkül mit művelne a rendelőben! Ki és hogy felügyel rá, amíg folyik a vizsgálat? Esestleg le lehet passzolni az asszisztensnek? Vagy mi a szokás? :?:

Fóti képek:

Kép Kép Kép

És egy bónusz: Kaláka koncerten: :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


BOTOND BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Jóreggelt!

Megint fejfájással ébredtem! :evil: :evil: Kábé egy hete megállás nélkül, éjjel-nappal fáj a fejem! :( :( És tegnap már a Barátok köztöt sem tudtam megnézni, elaludtam... :oops: :oops: :oops:

Visszatérve a babára: félreértetek, én nem azért aggódom, hogy nem dobog a szíve. Hanem azért, mert az uh-n egyáltalán nem lehetett egyértelműen látni a bébit és a szívdobogást. Valami pulzálást igen. És az aggaszt, hogy miért nem hívott vissza a doki mondjuk egy héttel későbbre, megbizonyosodni, hogy minden okés-e biztosan!
Azt gondoltam, második terhesség biztos könnyebb lesz, mert tudom, mit kellene látnom az uh-n, mit, mikor kellene éreznem stb... ehhez képest sokkal jobban parázok, mert pont azt nem láttam, amit Lillussal anno! :) :roll:
Na, mindegy, nem fárasztalak tovább benneteket! :)

Botond, Linus!
Isten éltessen benneteket sokáig! :)


Bigsis!
Gratula a második kistököshöz! :) :) Mikorra is vagy kiírva?
Pann kérdései jogosak az uh-t és Rolit illetően, engem is érdekel, mert én sem tudom majd mindig kire bízni Lillust. :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, tök jó, mert péntekre jelentkeztem be a másik dokihoz uh-ra, és pont akkor lesz bkv sztrájk!!! Ráadásul este 7-re, így még Bali sem tud elvinni kocsival, mert akkor ki marad itthon Lillával? Menjek gyalog a Deák térig? :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!


Linus! Boldog 1. Születésnapot Kívánunk!

Koszonom szepen a kedves szavakat! Jol estek! Igazabol nincs komolyabb okom panaszra, hiszen minden nap latok valami uj apro dolgot Arontol, de muszaj volt egy kicsit irigykednem az ugyes lanyokra :)

A talira mi is szeretnenk menni! :) Akkor jol ertettem, Lurdy haz??

Timo,
Nyugi! Teljesen ertheto az aggodalmad, es hogy minel hamarabb meg szeretnel bizonyosodni, hogy minden rendben a babaval! Remelem, az ujabb uh-n jobban latszanak majd a dolgok! A merete miatt szerintem se aggodj, annyira bizonytalan, hogy mikor is fogant pontosan, hiaba tudod, hogy mikor is voltal egyutt Balazzsal, es ekkor meg nehany nap is sokat szamit, mm-eket nonek napok alatt.
Penteken kerd meg Balazst, hogy vigyen el autoval, es szerintem Lillust is vigyetek, majd Balazs vigyaz ra kint.
Egyebkent mar en is voltam nogyogyasznal Aronnal, mert Kori nem volt epp otthon. Az aszisztens elszorakoztatta :)
Fejfajas :( Remeljuk, elmulik.

Pann,
En is aggodom kicsit a kullancsok miatt, bar most meg kevesbe, mivel tetotol talpig be vannak oltozve. De nyaron majd egesz nap vizslatom a gyereket :)
Gergő hogy tűri a kengurut/hordozot?
Nagyon jok kulonben a kepek! Gergő sapija is nagyon tetszik. :)

Bigsis,
Gratula az ujabb kisfiuhoz! :) Egyebkent kisfiut vagy kislanyt szerettel volna jobban??
Ezek szerint Roli mar egyatalan nem szopizik?? Ha ez igaz, akkor gyorsan ment a leszkotatas!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Linus!
Boldog 1. Születésnapot Kívánunk!!!
:D :D :D
(Olvastam ám az rtl-en is a szülinapi köszöntésedet.) :D
Vendég
 


Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból. Kicsit hulla vagyok, mert bent nem aludtam egyhuzamban fél óránál többet.
De a lényeg:
2008.04.10-én 22:30 kor megszületett Király Viola 4750g-mal és 65cm-rel!!!
Röpke 24 órás vajúdás után hagytam, hogy megcsászározzanak. Mindenképp meg akartam szülni, de senki nem gondolta, hogy ekkora lesz!
Röhögtek is a szülésznők, hogy viszik az 5 kilós koraszülöttet az intenzívre. De kb 2-3 órát volt csak ott. Agyon szurkálták vércukor meg minden hülyeség miatt.



Utána viszont végig velem volt. Olyan fura, hogy ilyen pici. Pedig akkora, mint egy 3 hónapos bébi.
Az utolsó héten vásárolt 50-es rucik mennek a védőnőhöz. Sőt az 56-sok is. A 62-es épphogy jó rá.
Luca ruhái tök jók rá, pedig ő januári! :-)

Egyenlőre szokjuk egymást, de nagyon jó 3 gyerekesnek lenni!

Küldök képet a közös mailre!

Timo!

Ne aggódj. Nincs semmi baj a babával. Elképzelhető, hogy nem aznap történt a megtermékenyülés, amikor gondolod. Tudod, hogy odabenn több napig is életképesek az ebihalak. Egyébként Lucával a 7. héten én is CRL 3.0 voltam.

Ria!

Örülök, hogy nincs ételallergia. De amit Mazsi belinkelt, tökéletesen leírja a keresztallergiák lehetőségét.
Én atkára egy sprayt használok (kb 2000Ft és elég sokáig elég, de én nem használom minden nap, csak hetente), plusz hetente 1-2szer kiporszívózom a matracokat.
Bioboltban lehet kapni:
http://www.naturzone.hu/index.php?page= ... 49bd140313

Mazsi!

Ha bármiféle tejterméket kap, nincs sok értelme a HA dolgoknak. (erre szokta mondani a doktornőnk, hogy "baszni is meg szűzen maradni nem lehet" :oops:

A tápszerek pedig 1 éves korig írhatóak fel támogatással. De azzal sem olcsóbb, mint a nem támogatott nem HA. A Beba az egyik legdrágább sajna. Viszont most a Humana sima 2-es 1800-1900 Ft a Brendonban. És nem csak az árakat kell nézni, mert a legtöbb 600g-os, ezek pedig 800!!!

Na megyek, mert etetési idő van! :-)
Vendég
 


Kullancs ellen nálunk ez nagyon bevált tavaly. Börzsönyben túrán mindenkiben volt kullancs, kivéve bennünk!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Vendég
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LINUS!
Kép

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Még nem mindent olvastam vissza,de igérem próbálok este jönni.

Csimpilimpi
Gratulálok.Mekkora baba.Nagy kitartásod van,hogy 24 óráig bírtál vajjudni.Gyerekek mit szólnak,hogy lett egy kistesó?
De jó hogy felhoztad a kullancs ellenit.Az orvosunk csak 2 éves kor után oltja be csak.Ebből a szerből mennyi kell és meddig tart a hatása?

Ria
Hogy vagy?

Nanica
Nagyon jó a süteményed.Esetleg a tortalap receptjét nem írnád le,vagy az interneten is fenn van?

Timi
Ne idegeskedj/mondom Én aki 12 hetes koráig 3-szor mentem UH-ra/Bzti kisebb a babó.Hogy viseled a napokat?És Lillussal?Nem vagy fáradékonyabb?

Mazsi
Meg szerettem már régebben is kérdezni nem-e tudsz olyan mondókákat,énekeket esetleg amiket mutogatni is lehet?Én már annyit elfelejtettem Dani idejéből és Laura meg nagyon élvezi.Most az ég a gyertyát mutogatjuk.Annyira aranyos ahogy a kis újjait forgatja,majd elfújja./azért gondoltam te többet tudsz mivel Anyukád picikkel foglalkozik/

Helga
Nagyon jó a kirándulós képek.

Bigsister
Lehet bolond kérdés,de Én hirtelen nem tudom mi az a Kolping.Hol van?

Nálunk minden okés,Voltunk Irisz tornán ami nem nagyon tetszik,kivéve a zsákba hintáztatás.
Sajna Laura pöttyei nem múlnak,hanem most már a kezein és a homlokán is terjednek.Homlokán meg ekcémás kiütés is van.Pedig most már tejterméket se kap.Próbálok a háziorvostól beutalót szerezni allergológushoz.Esetleg ő töbet tud mondani.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


botondnak és linusnak nagyon sok boldog születésnapot!!!

mazsi
köszi, h ügyintézed a lurdyt!

Nagytali lista jelenleg: kimásoltam a listát, légyszi mindenki aki még jön, kopizza ki és írja hozzá a nevét!
Nanica
Sági
Timocska
Sno
Csongria
Mazsi
Lora
Ágiboldi
Thelga
Pann
május

thelga
tökjó, h bevállaltatok egy buszos utat! áron mit csinált útközben? öletekben ült v külön ülésben? mászkált?

timo
ne izgulj, ha tényleg márc 15-i a babóca, akkor épph 6 hetes, szvl a szívhang nem elvárás, totál normálisan fejlődik! sztm is vigyétek el lillust is, max csúszik egy kicsit a fürdetés. v vedd égi jelnek a bkv-sztrájkot és mondd le a dokit :wink:

majus3
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT LINUSNAK!

Csimpi-gratulálok, ekkora bébiről még nem hallottam, mármint 65 cm. Akkor ez nem koraszülés, hanem félreszámolt terminus?

Bigsis-szóval öcsike! Gratulálok! Hányat terveztek, ha nem vagyok indiszkrét?

Nőgyógyásznál-én még nem vittem a gyereket, védőnőhöz igen, de dokinál nem akartam, hogy megijedjen, ha eltűnök a függöny mögött. Mondjuk én meg is tudtam oldani, mert akkor már bölcsis volt.

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Csimpi
Boldog születésnapot a kis Violának! Elvégre ez az igazi, vagy nem? :lol: Gratulálunk!!!!! Mekkora baba! :o Mekkorára nőtt volna, ha a 40. héten szülöd meg? :lol: Ez tényleg inkább elszámolt terminusnak tűnik. :roll:

Linus
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Botond
Neked is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!


Bigsis
Gratulálok a kicsi fiúhoz! Irigyellek egy picit érte, én is fiút szerettem volna! (Bár Brigi néha sztem felér 2 fiúval is :lol: )

Körkérdések
- Fluort nem kap Brigi és nem is fog sztem.
- Husi: 1-2 jégkockányi vagy az üvegesben lévő. Szinte minden nap kap vagy husit, vagy halat, vagy májat.
- Brigi most nem kap semmilyen tápot, vagy tejpépet. Holle sokmagvas kását kap. Viszont napi min. 1,5 decis joghurtot megeszik. Néha még többet is. De nálunk is fogy az anyatej, így már én is gondolkodom valamin. De ez akkor is kell, ha sok tejterméket eszik???

Timi
Nőgyogyinál még nem voltam Brigivel, csak fogászaton. Ott az asszisztens foglalkozott vele. (Meg az asszisztenciával is, de megoldotta.) Ők mondták, hogy vigyem, még örülnek is neki. :wink:

Nagytali
Bozótka, Lorca, Róki, Mmóni, Bella és akit még kihagytam!!!! Ti nem jöttök nagytalizni????? Ott sztem még a nagyobb gyerkőc is ellenne!

Panka
Mazsi hsz-ében van a cikk linkje, a latex allergiával kapcsolatban.
Milyen ügyes a kis Emili is! Nem is értem, miért kell neki ilyen szigorú gyógytorna! :wink:

Bicikliülés
Akinek van, ott a gyerkőc bírja? Brigit beleültettem és sírógörcsöt kapott. Alig tudtam megnyugtatni. Pedig itthon volt, és az apa is itthon volt. Remélem azért hamar megszokja!
lora7
 
 


Csimpi!
Nagy gratula! :)
Basszus, Lillus 6 hónaposan volt 65 cm! :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd tegyél ám fel képet is, ha tudsz!

Ti mit csináltok, ha a gyerkőc nem eszi meg az ebédet vagy vacsit? Libus napok óta alig eszik, 3-4 kanál főzi és ehhez hasonlók. :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Csajok Apának beszéltem a taliról,hogy meg kéne próbálni mégis 1 napra felmenni.Igaz ez soktól függ/kap-e szabit.../,de hajlik rá.Remélem sikerül.
De kérdi,mivel mi nem nagyon járunk fenn,merre van a Lurdy játszóház/Győr felöl mennénk/esetleg van honlapja?s a környéken mik vannak,mivel nekünk az egész napot akkor városnézéssel töltenénkPL:állatkert messze van-e,belépő kb.mennyi...
Ja és 5 éves gyerköc is tud játszani ott,vagy csak kicsiknek van játék?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sziasztok!

Megtaláltam a linket elkerülte a figyelmemet.

Emili megint sokszor ébredt éjjel, este nem itta meg a tápiját sem, mondjuk evett előtte kenyeret, de tejpépet nem.Mind1.aztán 5kor végképp felébtredt, f6kor adtam neki tejet!, aztán még mindig nem aludt, csak sírt, nálam sem volt jó neki.:(Ekkor kapott egy Viburcol kúpot, majd bealudt 8ig:)Akkor meg kelteni kellett, mert mentünk a tornára.De ott legalább jó híreket kaptunk, méár nem kell sokáig járni, a Dévényes tornásznő szerint nagyon szépen alakul a lába, még pár alkalom és jó lesz.Holnap meg megyünk szemészetre, az 1 éves vizsgálatra, csüt.-ön megint torna.Mozgalmas hét lesz.

Timi!
Emili is mostanában alig eszik, bár az elmúlt pár napban ismét kezd visszatérni az étvágya. :roll: De mikor nem evett, akkor gyakrabban megkínáltam ugyanazzal a kajával, vagy mással.:)Úgy voltam vele, hogy bosszantó ugyan, hogy nem eszik, de ő tudja, ha éhes lenne biztos megenné, majd eszik pár nap múlva.Szerencsére a tápit megitta mindig, így csak az ebéd maradt ki, meg gyümit is evett.Esetleg egy kis banánnal megtömni?Az laktató .
Értem már aparádat, szerintem én is így leszek majd a tesóval.Emilinél azt hittem a 2. majd könnyebb lesz, mert tapasztaltabb leszek, de pont a tapasztalat fog belőlem paramamit csinálni :lol:
Jó a kis vonalzód! :wink:

Csimpi!
Gratulálok még1x a "kisbabához" :lol: Szép méretek!Biztos ezért is jött korábban, mert már nem volt neki hely odabent :wink:
Fényképeket mindjárt nézem!

LINUS!
Isten éltessen sokáig!!
Kép

Lora!
Emili mozgásfejlődése okés, csak a csípőizmával van gond, és emiatt volt kis bicebóca, nem akartam hogy sánta maradjon, ezért kell a torna.
Emili szereti a bicajosülést, így nem tudok mit mondani.Csak annyit nyafog benne amennyit a babakocsban is szokott.Úgy próbáltad, hogy csak tolod benne, és nem ülsz föl egyből?

Dana!
Jobbulást Laurának!
Milyen az az Írisz torna??? :roll:
Van egy könyv, amiben mondókák vannak, de lírással, hogy közben mit kell a gyerekkel csinálni, az a címe hogy :Jár a baba, jár Forrai Katalin a szerző.

Pann!
Aranyos Gergő a képeken, látom tezsett neki a fűben matatás:)
Itt kis utcán sétáltunk, óránként egy autó megy el, meg szerencsére olyan gyorsan még nem megy, hogy ne érjem utól:)Ez most csak séta volt, így rászántam az időt, de ha konkrétan menni kell vhová, akkor én is babakocsizok.

Sági!
Petinek is jobbulást, nektek pedig kitartást az ájszakákhoz!!Remélem mielőbb kibújnak a fogacskák!

Na tényleg mennem kell teregetni, vasalni.:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lora és taliszervezők!
Szeretnék menni, de már óvatos vagyok az ígérgetéssel, mert utólag csak magyarázkodásnak tűnik, ha közbejön valami, de valahogy már olyan sűrű az élet, mióta ketten vannak és a nagyobb ovizik.

Szóval, írjatok fel! :)

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Linus,
Boldog 1. Szülinapot!


Sebi

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


NAGYON BOLDOG LEGELSŐ SZÜLI NAPOT LINUSNAK ÉS BOTONDNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kinga

Nagyon sok Boldogságot a "picúrhoz" írnám ha nem lenne olyan nagyocska !!! Tomi is kb fél évesen volt ekkora !!!!!:P
Micsoda méretek, súlyra sem semmi, nem lehetett egyszerű dolgod az a 24 óra alatt sem !!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Timi

Nekem is gyakran fájt a fejem a terhesség alatt egész a végéig !!!

Akár magamat olvasnám, mikor aggódsz a kistesó miatt, én Tomival rettegtem ennyire, alig győztem kivárni a heteket, hogy minél nagyobb legyen !!! Én mint paramami meg tudlak érteni !!!!!!
(Bizti nem lesz baj, de tudom ez téged nem nyugtat engem sem nyugtatna ) Nagyon jók az avatar képek !!!

Nálunk is romlott Tomi étvágya pár napra aztán visszajött én is aggódtam, én is banánnal tömtem, mint Pankaa írta, az esti egy banán helyett kettőt kapott. :lol: :lol:

Sági

12 fog ????????????????????????????????? Mi még mindig a 7.-nél tartunk. :roll: :roll: :roll: :roll:

Dana

Jobbulást Laurának, mik lehetnek ezek, gondolom, hogy mennyire aggódhatsz, én is tiszta ideg voltam mikor Tomi hasán voltak a pöttyek !!! Pláne mikor azt mondta a gyerekorvos, hogy szép lassan próbáljam meg kitalálni, hogy mire lehet allergiás, ÉN ??????????? Aztán a száraz bőr dolog, mint Beninél nálunk is bejött !!!!! :wink:

Lora

El sem tudom képzelni, hogy Tomi egy ilyen fogászaton mit művelne ????? Lebontaná a rendelőt fél perc alatt tuti !!!!
Az orvos az assziszensével sírva menekülne !!!

A chamomilla (epehajtó) és a Rowachol nem görcsre, hanem megelőzésre szolgál, nem terhesség esetén gondoltam !!!!
Ha nem tud felszaporodni, besűrűsöni az epe akkor már nincs görcs !!!!!

Tomi egy szó nélkül beleül a bicikliülésbe, sisak fel és már mennek is a kerimamival, nagyon tetszik neki !!!Első útjuk a játszótérre vezetett, próbáljátok ki, hátha akkor nem fog sírni, ha látja hova mentek, nagyon messze van tőletek a játszótér ?? Szerintem ha valami jó dologhoz tudná kötni akkor nem biztos, hogy sírna !!!

Nagytali nem tudom, mert én dolgozom, amióta egyedül vagyok a rendelőben sokkal többet, nem panasz, csak sok időt töltök a dolgozóba !!! Ha meg hazajövök akkor apuka ígérte be magát segítsének egy nagyon kedves szomszédhoz garázsépítéshez segítségnek !!! Úgyhogy csak irigykedve hallgatom a beszámolótokat !!! :evil:

Pankaa

Örülök, hogy minden rendben Emili lábával és használt a torna !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mazsi

Lea szemét ragasztjátok még ?????????? Javulást tapasztaltok ?? :roll:

Helga

Nekem is a kullancsok jutottak eszembe a kép láttán, mint jó paramaminak !!!!(ez borzasztó, nekem mindig az aggódás jut ????)
Tényleg bátrak vagytok, hogy bevállaltatok egy ilyen kirándulást !!!! :wink:

Amikor a lányok teljesítményeit olvasom én is pont így vagyok vele, hogy irigykedem, hogy Tomi még miért nem csinálja, de rájöttem a lányok teljesen más ütemben fejlődnek !!!!
Egyébként tényleg napról napra okosabbak, ügyesebbek !!

Bigsis

Gratula a második kis kukishoz !!!!!!(bocsika lehet, hogy nagy lesz neki) Tényleg fiút vagy kislányt vártatok másodiknak ????

Pann

Aranyos Gergő a képeken !!! Nagyon nagy fiú, hány cm ?????

Mi már egyáltalán nem babakocsizunk, mi mindenhova Tomi részéről gyalogosdival ill. személyautóval megyünk.

Meg sem tudom mondani mikor használtuk a babakocsit, ha ezt tudom meg se vettem volna, talán addig használtuk míg a teraszon aludt benne Tomika !!

Körkérdés:
Fluort nem kap, fogkrémet sem !!!
Naponta 1-2 kocka husi, ha egy kocka akkor sat és joghurt mellé, de általában a vacsi 1,5-2 dl joghurt mindig, mert mást nem hajlandó vacsira enni !!!
Táp már csak reggel van BEBA 3 Aktív

Kép
kditke
 
 


Timo!
Most látom, hogy nem látom Lillus naplóját!Szerintem még kiférne a vonalzók alá, vagy nem? :roll:

Csimpi!
Megnéztem a képeket, nagyon szép Viola! :D

Emili aludt 3 órát, sikerült végeznem a házimunkával!:)
Megevett most majd mésfél banánt, egyedül!, fogta a kezében, és tömte befelé:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka,
Lillus naplója a www ikon alatt megy. :D
Vendég
 


Sági!
Áháá, megvan, köszi! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Timi! Nálunk az elő uh-nál semmit nem láttak a kolléganőm azt mondta nem is biztos hogy terhesség. :evil: Először szívhang a 6 hét 5. napon volt. A 20. hétig minden nap fájt a fejem... Szerintem csak a hülye frontokat érzed nekem is szinte minden nap fáj. Most szorosabb barátságot kötöttem a Cataflánnal. :? De te csak szigorúan algopyrin vagy paracetamollal csillapíts.

Csimpi! Nagy nagy gratula az óriási lányzóhoz. Nem semmi méretek!!! Külön dicséretet érdemelsz, hogy megpróbáltad a természetes szülést. Nekem a legnagyobb baba 5000 gramm volt aki simán született. De neki a mamája 190 cm magas volt. :) Jó babázást és nyugodalmas éjszakákat.

Linus! Nagyon Boldog Szülinapot!!! :D :D :D

Jól vagyok egyébként, szerintem hat ez a savlekötő.

KépKép
csongria
 
 


Linus! Boldog Boldog Szülinapot!

Lakásfelújítás szervezése megy nagyüzemben. 8) Azaz havazás van nálunk és felfordulás.
A talira próbálok menni, már egy tanítványt visszamondtam és a többit is fogom, csak betegek ne legyünk és megyünk. :lol: Hozzácsaptam magunkat a listához:
Nanica
Sági
Timocska
Sno
Csongria
Mazsi
Lora
Ágiboldi
Thelga
Pann
Május
Lorca

Timocska,
Ha Bali amúgy is visz, akkor miért kéne Lillának otthon maradnia? Amikor szülni mentem, Robi az előtérben tologatta Natit, egész jól elvoltak. :wink: Egy uh azért nem tart annyi ideig, hogy Lillus elmagányosodjon.

Csongria,
Az 5000s babának mekkora volt a feje? Szerintem Bozotka Zsófia eléggé ott volt a csúcson. Nekem igazából az volt a rémísztő szám. Meg hiába volt Szabim pici, szívtam így is. :twisted:

Kditke,
Apát is elküldheted nagytalizni! Javítana egy kicsit a nemek arányán. :lol:

Körkérdés:
Fluor nincs. Fogkrém nincs... Fogkefe sincs.
Husi attól függ, milyen kaja van, olyan is megesik, hogy kizárólag husit ebédel, másnap meg rá se néz.
Tápi: jó fél lityó éjjelente

Timo,
Sokszor nem tudom, mennyit evett Szabi, így nem izgatom magam. Össze kéne gyűjteni a konyhaszekrényről/székről/asztalról/földről, Natipociból a maradékot, de nincs kedv és energia. Így csak megelégszem annyival, hogy vmennyit evett. Éjjel ő úgyis bepótolja. :twisted:

Dana,
Az állatkert a Lurdytól elég messze van, de kocsival sztem nem gond. :wink:

Csimpilimpi,
3. baba 24 óra vajúdással?? :shock: Ne ijesztgess! Nem hangzik jól, de óriási lett az eredmény, az tény. :wink:
Én a részletekre is kíváncsi lennék. :wink: Amolyan mindenre. :lol:

Tápi:
Kipróbáltuk a Rossmannost, 1099Ft-ért szerintem ugyan olyan rossz, mint a többi, de Szabi nem panaszkodik, hanem nyeli, mint kacsa a nokedlit. Összetevőiben se láttam igazán eltérést.

Kép KépKép
lorca
 
 


Botond! Boldog szülinapot!!!

Beszéd: Vasárnap voltunk Sümegen. Szabi biológus nem lesz, tuti. Elmélyülten nézte a lovat egy darabig, azután megszólalt: vau-vau. :twisted:

Pann,
Nekem mindig volt felügyelet, amikor kellett. Kivéve, amikor itthon hisztérikusan rohangáltam az utolsó terhes napomon, mert órákon át nem bírtam rávenni Szabit, hogy megmoccanjon. :twisted: Igy tippem nincs.

Sági,
A beszédfejlődésnek vannak egy szakasza, amikor saját hangokat használ jelölésre. Olyan van? Nálunk pl van egy emelj fel és azt kérem értelmű Öh kifejezés. 8) A repülőre brümmögés meg igenis szó! Nati "szava" az volt, hogy felemelte a kezét és körözött vele, egy e-e-e mellett. Nem csak utánozni van joguk! :lol:

Mazsi,
A Mattel milliószámra vont vissza játékokat ólomtartalom miatt, miért ne lehetne bennük allergizáló? :?

Helga,
Csatlakozom Bellához. Ha csak Natihoz hasonlítanám Szabit, elég rosszul érezném magam. Főleg beszéd terén, de sorolhatnám. :lol: A fiúk mások. Ők az érettségi körül táltosodnak meg és körözik le a lányokat, hihetetlen, mekkorát ugranak feljődésben. :lol: (középsuliban tanítok, tényleg) Csak ki kell várni! :twisted:

Kép KépKép
lorca
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?