Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
FLP: mint minden ilyen MLM cucc csak akkor hoz pénzt, ha csinálod. Akkor akár sokat is.
És még a 10/1-es szabály is optimistának tűnik néha. (10 megkeresettből egy vásárol, 10 vásárlóból egy belép a hálózatodba, 10 diszkontosodból egy a menedzserségig viszi stb.)
Én azért pillanatnyilag jobban ajánlanám az Aloexet, ha vmi ilyet akarsz csinálni, mert ők most indulnak - és hasonló termékeket kb. 25%-kal olcsóbban forgalmaznak. (A tusfürdőjük meg kimondottan jobb)

Gorsi, Solya!
Boldog névnapot! (Jobb későn, mint soha)
b.
És... ,, , v , b. b....---n nn n n v ccc ezt Luca,üzeni nektek.

A profilomban új kép van!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet Bp-en ruhára vasalható matricát kapni? Bencémnek vettem egy bodyt, amiről lejött a matrica és így üresen olyan egyhangú, szeretném egy kicsit "feljavítani".
Előre is köszi.
Sylvike
sylvike

Sziasztok!

Talira nagyon-nagyon szeretnék menni, de Henke, lehet, hogy HÉV-ezünk, még nemtom, majd csörgök.
Akkor én hozok vmi szendvicsre valót!Kép

Sylvike, rövidáru boltokban lehet kapni szerintem sokhelyen.

Zafi
zafi

Sziasztok!
Nem elég,hogy esik a hó még talira sem tudunk menni.Korinak megy a hasa,Milénának meg reggelre folyni kezdett az orra.Hát ez a mi formánk.KépPedig tegnap még semmi nyoma nem volt a nyavalyáknak.Azért érezzétek nagyon jól magatokat és sok szép képet csináljatok.Kép
linato

Sziasztok!

Szomorúan láttam, hogy senki sem hiányolt Kép További rossz hír, hogy nem tudunk menni a talira, mert Tomi ugyan meggyógyult, de én két napja alig élek. Szédülök, folyik az orrom, fáj a torkom, kivagyok.
Aki megy, annak jó talit! Aki beteg, annak gyógyulást!
bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Heni! Mi valószínűleg megyünk Kép Mindenki teljesen jól van Kép Csináltam egy tálnyi franciasalátát, fogok még vmit - tálat vigyek nekik vagy lesz még neked üres? És kb. hány fok van nálatok? Milyen benti ruházattal készüljünk? Ármin nagyon be van sózva a vendégség miatt KépKépKép Jaaa! És írtál vhol címet? Mert Szadáig eljutunk, OK, de azon belül??? Ha nem felejtjük itthon, viszünk fényképezőgépet is Kép

Jajj, szegény betegek! Sok-sok gyógy KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti+Ármin+Vilka+András
márti

Sziasztok!

Gyorsan írom, hogy Andrisnak holnap be kell mennie a Nyugatihoz a Westendbe, így 4 embert el tudna hozni magával! 9-től kb fél 10-ig lesz ott. Ha ma este bármeddig, vagy holnap reggel legkésőbb fél 10-ig hívjátok, meg tudjátok beszélni a részleteket! A száma 06-30-520-1580. Egy gyerekülésünk van.

Most elolvasom, mit írtatok délután.

Puszi,
Heni

Ui: Elolvadt a hó, jó nagy sár lett!
gesztenye

Sziasztok!

Brühühü....nem tudunk menni holnap talizni.Kép
Igaz, hogy Luca már jobban van, de még mindig hőemelkedése van, így ezt most sajnos kihagyjuk. A gyógyokat köszi mindenkinek.
Ahogy olvasom, sokan lesztek, nagyon jó szórakozást kívánunk!

Gorsi, Solya! Megkésve ugyan, de boldog névnapot Nektek!Kép

Norci! Vilinek gratula a felálláshoz!Kép

Heni! Felfújt ciciKépKép

Minden betegeskedő babának/anyukának jobbulást!Puszi
Andi

Andi
andi3

Zafi! Szilvi! Gyorsan csörögjetek Andrisra, és akkor nem kell héveznetek!!!

Norci! Kép Cory! Kép Bogancsi! Kép (Én igenis hiányoltalak!) Borcsa! Kép Andi! Kép Linato! Kép Úgy sajnálom, hogy lerobbantatok!!!

Márti! Kép

Majd még jövök, megyünk fürdeni.

Heniék
gesztenye

Mi is megyünk -anya, apa Napocska - talizni, viszünk üdítőt, sütit meg szenvidcsre valót!

Jó sokan lerobbantatok,ejnye-bejnye , sok-sok gyógyi! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!

Bogancsi
Nem fogod elhinni, tudom, de éppen az előbb tökéltem el, hogy megkérdezem mi van veletek és hogy jöttök- e!!!
Isten látja koszos lelkem, hogy így volt, de sajna megelőztél!!!

BMárti
Te sem vagy téged is akartalak kérdezni, ti jöttök Heniékhez? Mi zújs nálatok?

Zsuzsa
Ti átnéztek?

9 óra után indulunk!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

CSak nagyon röviden... jobb híjján (mármint jobb ötlet híjján Kép) sajtot vetettem Atival valamennyit... azt viszek, meg ropit (azt Após vette Kép) .. meg viszek egy férjet meg egy locsifecsi gyerkőcöt ... indulni akkor, amikor felébred...-ünk Kép

kár, hogy olyan sokan lerobbantatok KépKépKépKépKépKép Gyógyulást mindenkinek!!!!!

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Bogancsi! Sajnálom, hogy nem jöttök, pedig rátok nagyon számítottam!Kép Bár nem hiányoltalak írásban, de sokszor gondoltam rátok, hogy mi mindenről szeretnék veled dumcsizni... kár! Majd máskor!

Borcsa! Sok-sok gyógyiKépKépKépKépKépKép

Linato! Ti is? KépKépKépKép Sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép, remélem legközelebb összejön!Kép

Andi! Nektek is további gyógyok!KépKépKépKép

A többieket is nagyon sajnálom, hogy nem látjuk, bocs, hogy nem sorolom tovább! Remélem lesz még ilyen hétvégi nagytali a közeljövőben!

Henke, köszi, de mégis autóval megyünk és visszük Bejáékat is!Kép Remélem nem tévedünk el, de a számotok tárolva!Kép

Akkor talizókkal holnap, a többieknek pedig további szép hétvégét és gyors gyógyulást!

Zafi
zafi

Sziasztok!

De sajnálom, hogy sokan lerobbantatokKépKépKép sok-sok gyógyot küldünk a betegeskedőknek: KépKépKépKépKép

Mi is autóval megyünk, Zafiék visznekKép

pusza mindenkinek,
Beja+Bácu
beja

Sziasztok!

De jo olvasni,hogy igy készulodtok Heniékhez!KépIrigy-irigy.
Azt viszont nem jo olvasni,hogy milyen sokan lerobbantatok.KépSajnos Riki végul csak benathasodott.KépKohog is,de az annyira nem vészes.Adok neki kanalas gyogyit és képzeljétek,szereti.Eloszor nem akarta bevenni,de amiota sikerult leguritani a torkan,azota szivesen beveszi.Este még kért volna.Kép

Dzsili!Koszonom szépen,hogy leirtad nekem a verset!KépA dallama is hasonlo,ahogy Akos énekli?
FérjKép Az én parommal is képtelenség legtobbszor beszélni.Es hat ugye a sok dolog,ami az emberben megvalaszolatlanul marad,ami belulrol emészti sok-sok idon keresztul....!

Bogancsi!Jobbulast kivanok neked!KépKépKépKépKép

Rebi!Oszinte részvétem!Kép

Nyuszimano!Petra nagyon szépen fejlodik!KépRemélem kaptok még repulojegyet!Mi mar most nem kapunk Monte Carloba januar kozepére.KépDe nem adjuk fel,mert mindenképpen akarunk menni Apaval!Kép

Zsuzsi!A palik szeszélyesebbek tudnak lenni,mint a nok!Ha rend van és tisztasag,akkor is valamiért megtalalnak,ha épp olyan kedvuk van.Ilyenkor én is azt szoktam mondani,hogy neki ugyanannyi elrakni,mint nekem.Ha tudna,hogy én mennyit pakolok utana szo nélkul!Igazan megallhatna kommentar nélkul és helyettem,vagy utanam elrakni valamit.Kép

Norci!Gratula Vilinek!Kép

Jo éjt!
Edit
edith16

Sziasztok!

Akkor akire számíthatunk: (+család) (ha valakit kihagytam, az én lököttségem Kép)
Dzsili
Zafi
Beja
Zsuzsi
Rebi
BSzilvi
Szilvi
Márti
Zsuzsa
Laura
GOrsi

Remélem, holnapig már semmi negatív irányú változás nem történik!!!

Márti! Annyi fok van nálunk, amennyit csinálunk! Kép Még igaziból kísérletezünk a fűtés beállításával, de kellemes meleg van. Mi pólóban+nadrágban vagyunk.

Sajnos szőnyegünk még nincs a nappaliban, de a padló jó meleg, és végülis leteríthetünk valamit, ha hiányozna. Idetalálást írtam a profilomba, amúgy Margita utca 25.!
A bevezető út nagyon vacak sajna, ne szidjatok minket! Kép De útközben lehet látni pacikat, néha fácánt is. Kép

Van egy másik út (csak a profilba nem fért ki a leírás), ha a Sony-gyárnál elfordultok jobbra, egyenesen a szép házak között, a sarkon balra, egyenesen végig, amíg a betonút el nem kanyarodik jobbra fel, ott "balra" letérni a köves útra - valójában egyenesen visz tovább az út, végig-végig rajta, majd a végén jobbra, utána rögtön balra, és ott vagytok a Margita utcában. Így balra esik a házunk, a kék ház után.

Szila, Menta: ti nem is írtátok, hogy tudtok-e jönni vagy nem! Ha ráértek, csatlakozzatok!!!

Ha van kedvetek, ping-pong ütőt hozzatok esetleg, lesz itt elég anyuka vigyázni a csemetékre Kép (Pl én, már nem férek el a pocaktól, sőt, Pocaktól Kép)

Dzsili, Zsuzsa! Ha hozzátok a nagyfiúkat, nekik talán nem ártana valami koruknak megfelelő játék, mert van nekünk miniknek, meg felnőtteknek való, de kiskamaszoknak való nincs!

Hát sziasztok holnap!
Barninak mondtam, hogy jön sok gyerek, és kérdezte, hogy "micsinálni?" Kép

Puszi:

Heni+Barni+Kép
gesztenye

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, csak nagy családi program volt. Akkor holnap megyünk, egyenlőre férjemmel tárgyalok, hogy engedjen el minket, mert nem akarja, hogy ilyen időben egyedül vezessek. De szerintem meggyőzöm!Kép

A kókuszos tekercshez a kekszet most kezdtem darálni, de olyan hangos, hogy félek, hogy felébred Dorka, így csak holnap tudnám folytatni, de akkor meg nem lesz időben kész, így bocsi, de azt nem viszem.Kép
Csak egy kisebb adag salátát tudok vinni, meg kekszet, meg még körülnézek, mit találok.

Bretegeknek mihamarabbi gyógyulást!

Borcsa: köszi az infókat!Kép

Bogancsi: gyógyulj meg Te is!

Megpróbálom nem otthon felejteni a fotózót.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok Lányok!

Borcsa, Linato, Bogancsi, Andi3: annyira sajnálom, hogy ti sem tudtok jönni! Kép Kép Kép

Bogancsi: én kérdeztem, hogy jöttök-e talizni. Kép

Linato: megkérdezhetem, mi a keresztneved?

Jobbulást kívánok minden betegeskedőnek!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi: apa bennünket sem nagyon akart elengedni, sőt, részemről még mindig kérdéses a jelenlét, mert ha esik az eső, el sem indulhatunk. Kép

(Toncsi baba csak nemrég aludt el, és én a hajnali szopi után fogom a hamit készíteni. Kép)

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!
Hát ha tegnapelőtt még úgy is volt, hogy mégis csak átmegyünk, tegnap délelőtt már majdnem biztos volt, hogy nem, estére meg 100 % lett.KépKépKép

Beus és Pityu egész délelőtt hányt, mindkettő gyomra "búvárszivattyúzott", azaz, ami bement,az ki is jött pár perc múlva, folyadék szintén.KépKép Erre estére olyan rosszul lettem én is, hogy azt elmondani nem lehet. Rég voltam ennyire pocsékul. Alul felül minden, bocsika. Aztán egy gyors alvás egész jól javított a helyzeten, de nem merek átmenni, ki tudja mi lesz még ma.

Minden talizosnak nagyon jó szórakozást kívánok,KépKépKép és olyan furán érzem magam, hogy még ide a szomszédba sem tudok átmenni talizni.KépKép

Minden betegtársnak nagyon gyors gyógyulást kívánok, remélem a tegnapi nap után mi már csak jobban lehetünk.

Férjtéma:
Tegnap vacsi időben voltam nagyon rosszul, és mondtam apjuknak, hogy adjon kajét a gyerekeknek. Hááát adott, de ami kommentálás ment mellette... Az igazság az, hogy még a konyha közelébe se bírtam menni, erre még a szöveg is... Este is morgott, bár a fiúk kommentálták neki a dolgaimat, mit művelek épp, így egy kicsit lehiggadt. Baromi rosszul esett, hogy egy évben egyszer van ilyen, és akkor se képes szónélkül megállni dolgokat.
Valaki, azt hiszem Laura írta, hogy attól függ milyen a saját állapota, úgy reagálja le Apjuk dolgait. Hát valahogy ezzel én is vagyok. Tegnap például szótlanul fogadtam a dolgokat.

Na megyek, dógozni is kell, ha már este elmaradt.

Sziasztok, és még egyszer jó talizást mindenkinek, képeket várjuk. Most jut eszembe ezt már csak valószínűleg este fogjátok olvasni, na mindegy.KépKépKép

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Talizósoknak üzenem, hozzok én is egy programozó férjet!Kép Inkább eljön velünk, nem akarja, hogy én vezessek. Szóval visszavonom szegény férjem mindenféle szapulását!KépKép

Henke: mire van szükségetek, mit nem sikerült venni reggel, mert kb. 10-ig a neten is vagyok, ha van valami, ami kell, csak írd meg!

Márti: akkor András jön, ugye?Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!Korina már jól van ,de sajnos Milénának folyik az orra.Kép

Érezzétek nagyon jól magatokat a talin.Légyszi sokat fotózni,hogy még jobban tudjunk irígykedni.KépNagyon jó lett volna személyesen is megismerni egymást.Legközelebb remélem sikerül.Kép

Zafi!Én is sajnálom.Pedig már úgy vártam,hogy találkozunk és dumcsizunk egy kicsit.Rékának puszik.KépKépKép

Bogancsi!Jobbulást!Jó,hogy Tomi már meggyógyult.Kép

Andi!Lucának gyógyik.KépKépKép

Edit!Rikinek is gyógyik.KépKépKép

Zsuzsi!A kókuszos tekercshez én már régóta darálva veszem a kekszet,mert tényleg iszonyú hangos otthon ledarálni.Szerintem a salátának is nagyon fognak örülni a többiek.Kép

Laura!Ilona a keresztnevem.Lina a becenevem volt sokáig a to pedig a vezetéknevem első két betűje.

Zsuzsa!Akkor te is hasonlóan jártál mint mi.KépPedig tegnap előtt este még azt hittem mi is tudunk menni talizni.Remélem legközelebb nem leszünk betegek.Gyógyuljatok meg gyorsan.Kép

Henke!BarniKépBiztos élvezni fogja a sok gyerek társaságát.

Dzsili!Legközelebb remélem semmi nem jön közbe és tudunk találkozni.KépNapocsnak sok puszi Koritól és tőlem is.
linato

Henke!

Kint a kertben sár van? Mert akkor úgy öltöztetem Dorkát. Itt nálunk nagyon szépen süt a nap. Hátha tudunk egy picit levegőzni is!Kép

Vettünk végre egy jó nagy fotelt, amiben szophatattam volna Dorkát anno, olyan jó kényelmes, Dorka el is foglalta és ott játszik egy órája!Kép A család kedvenc foteljáért harcok mennek, hogy ki üljön bele, nagyon viccesKép

Beteg babócáknak és anyócáknak sok-sok gyógy, pihenjetek sokat!Kép
Bogancsi és Zsuzsa nektek külön gyógyok, remélem ma már jobban lesztek! Küldök sok pozitív enegriát!Kép
zsu26

Sziasztok!

Henke Andrisának +1x köszi a fuvart!

Rebiéknek pedig a hazautat!Kép Remélem hamar hazaértetek. Öröm volt Csengussal utazni, főleg hogy a végén jól megeredt a nyelve.Kép

Laura, Dzsili, Zsuzsi!
Örülök, hogy veletek is találkozhattam!Kép

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk és gyogyókat küldünk!Kép

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Heni+Andris
Köszönjük a vendéglátást!!!! KépKépKépKépKépKép
... igaz, nem voltunk túl sokáig, de nagyon jól éreztük magunkat KépKépKép

Jó volt mindenkit látni KépKép .. kár, hogy sokan kimaradtak bretegség miatt Kép

Szilvi
Hamar hazaértünk, pedig amikor lehetett, nem arra mentünk, mint akartunk... de így jobban jártunk KépKépKép Csenge aludt 3/4 órát, aztán úgy döntött, hogy elég Kép Zsani még visszaaludt?

Képeket majd felrakom - szerintem a "honlapunkra"... ömlesztve Kép ... szólok, ha eljutottam odáig KépKépKépKépKépKép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Henkéék! Köszi a talit, nagyon klassz volt és bocsi, hogy ilyen hamar elhúztunk és otthagytunk mindent! Remélem lesz még sok ilyen alkalom, ahol ilyen sokan, sőt mégtöbben összejövünk!KépKépKépKépKépKép

A férjem azért már egy kicsit sajnálja, hogy nem vállalta, de a többi apukának minden elismerésem, hogy ilyen jól bírják a rohamot!Kép
Andris, csak azért, mert néha Ti is olvassátok...KépKépKépKépKép

Bácu és Réka versenytaludtak hazafelé, Réka hamarabb elaludt, de időtartamra végül Bálint nyert!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy végül ilyen sokan eljöttetek a talira, nagyon jó volt látni titeket! Tavasszal, ha már szép idő lesz, folytatjuk, jó?! És remélem, akkor a sok betegeskedő is csatlakozik! Meg azt is remélem, hogy Barni senkiben nem okozott maradandó károsodást! Petiben mondjuk emberére akadt. Kép

Rengeteg ennivalót hoztatok, de estére már elég sok elfogyott belőle. Kép

Szilvi! Ti végül nem jöttetek! Nincs baj, ugye?

Zsuzsi! Vicces, milyen apró a világ! Kép

Sziasztok, kidőlök Kép, már gondolkozni sem bírok...

Heni+Barni+Kép+Andris
gesztenye

Ui: Dzsili! A hűtőbe tett sütiről teljesen elfeledkeztünk! Kép De nagyon finom! Kép Örülök, hogy megismertelek titeket!
gesztenye

Sziasztok!

Heni! Köszi mindent KépKépKép Ármin 5 perce aludt el, az autóban végig ébren volt és diktálta, mikor mehetünk, mikor kell megállni Kép Vilka, aki az autóban szintén nem aludt, most is ébren kukorékol: olyanokan rikkantgat, hogy két csukott ajtón át is hallatszik Kép

Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jó volt sokakkal találkozni Kép(és nekem is hiányoztak, akik nem voltak Kép) De beszélgetni igazán csak Henivel tudtunk, miután mindenki hazament Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

feltettem a képeket a mai taliról, nyugodtan kattintsatok a képre, akkor megjelenik normálisan a fotó.

http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27603720

Henke: nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a vendéglátást! Nagyon aranyos volt mindenki!Kép

zsu26

Zsuzsi,
biztos én vagyok a hibás, de meg szerettelek volna kukkantani benneteket, és nem sikerült. Kép Egy kép sem volt itt. Kép

Most aztán irigységhegyek! Mindenki milyen feldobott! Kép
solya

Solya!
Én megnéztem a képeket.KépKépKép A kis képek nem mutatnak semmit, kattints rájuk, és úgy lehet végig nézni. Vagy úgy sem sikerült?Kép

A képeket nézve én is irigykedtem ám. Nagyon sokan voltatok, és nagyon aranyos mindenki a képeken. Volt akit nem ismertem fel.Kép Gyerkőcök között is volt, akit nem ismertem fel. Például Csengét, alig-alig, olyan nagylány lett. A többieket is csak nehezen. Dorkát, csak a kis szőle buksija miatt ismertem fel.
Márti!
A Te 2 csemetédet viszont felismertem.KépKépKép Olyan aranyosak, és Vilka mekkorát nőtt az előző képek óta.KépKépKép

Pocakosok!
Hát, nem kis haskörtérfogattal dicsekedhettek.Kép Óriásiak a pocakok. KépKép Babók is ilyen nagyok lesznek. Kép

Dzsili!
De jó, hogy Napocs, hagyja így copfba tenni a haját. Bea valószínűleg mindig kisfiús hajat fog hordani.Kép Nem nagyon hagyja, hogy a haját birizgáljuk.Kép Tegnap is jót nevettem, mert nekiállt a fiúkkal autózni. Tisztára, mint egy kisfiú.Kép Jó, mondjuk szokott babázni is, a macijával. Ilyenkor jükat derülök, mert úgy pöröl a macival, mint ha én lennék.KépKépKép

Tegnap mindenki jól volt.KépKép Erre ma hajnalban azzal ébresztett a Miki, hogy most ő hányt.KépKép Remélem rajta is átmegy ez a nyavaja gyorsan, mert holnap már kezdődik a suli.

Betegeknek további gyógyok mennek.KépKépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Alszik a család, esik a hó! Kép
Nekem sem jelentek meg a képek! Kép
Zsuzsi! Itt maradt Dorka fotózója, Mártiék elvitték!

Márti! Nagyon jó volt, hogy maradtatok, gyertek máskor is, ha erre jártok! Kép Ez mindenkire vonatkozik! Kép

Barninak nem kellett sok este, 2 perc cici után kidőlt! Vilka tiszta szerelmes lett a férjembe Kép, de remélem, majd a fiaival is beéri Kép

Puszi, mostmár tényleg jön a doli-írás Kép

Heni+Barni+Kép
gesztenye

Zsuzsa!
Nekem kis képek sem jöttek be. Kép
solya

Sziasztok!

Bocsi, kis technikai problémám volt, ezért hajnalban újra leszedtem a képeket és csak most tettem fel helyesen. Az a baj, hogy a tar.hu nem sorrendben dolgozta fel a képeket és én ezt akartam valahogy kijavítani, de nem sikerült, így kronológiailag nem sikerült sorrendben feltennem, de legalább végre látható. Néhányat csak ötödszörre akart feltölteni, de most már az összes tali kép látható:http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27603720
persze a rendszer még dolgozza fel a képeket, de ha rákattintotok a kis képre megjelenik rendesen!

Megpróbálom címkézni a képeket, hogy mindenki könnyen felismerhető legyen!Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi!
Aha! Akkor én azért tudtam megnézni, mert tegnap éjjel néztem végig.KépKépKép
A feliratozás nagyon jó ötlet.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Idejutottam a géphez végre....

háááát, én tényleg nagyon sajnálom, hogy nem mentünk talira, de valahogy nem jött összeKép.

Hangáról:
Nagyon szépen beszél, szeret énekelni, bár friss társágban megkukul, de ha feloldódik....KépKép. Csomó dalt, mondókát is tudKép.
Most éppen altatja a babáját, azt mondja: "baba álmos, betakartam takaróval". Altatót is énekel neki: "tente, baba, álmooooos".a
Már "úszik" is a fürdőkádban, sőőőt megszerette a tusolást is.
Egyre többször jön gyalog, a kocsiba még véletlenül sem akar bemászni, ellenben a nyakamba, ölembe feltétlenül...miközben az egyébként megpakolt babakocsit az egyik kezemmel tolni kéne...Kép.
Teletabi-őrület továbbra is tartKépKép. (Tényleg, Zsuzsi, milyen adón megy TEletabi?)
Nagyon szeret főzni, ki is találtuk, hogy tervezünk egy kiskonyhát neki, és apa fából megcsinálja (az ikeában van amúgy ilyen játszós konyha...). Múltkor már főzött homokból húslevest és tésztát, amit mi persze jóízűen elfogyasztottunk.Kép. Az autókat is nagyon szereti, mindenhol toligálja őket a lakásban. Szokott takarítani rendszeresen, amit kommentál is.

Most akarunk neki "naggyerekes"Kép ágyat venni, csak nem tudom eldönteni, milyet. Két verzió lehetséges, mindkettő tetszik. Mindkettőt az RS-ben néztük ki, az egyik egy fenyő heverő leesésgátlóval (vagy minek hívják), a másik egy gyermek sarokgarnitúra párnákkal, ágyneműtartóval. Árban kb. ugyanaz mindkettő. Szerintetek?

Most többet nem tudok írni, mennem kell, főzök (sült csirke + krumplipüré; holnap asszem töltött káposzta lesz).

Puszi mindenkinek:
Szila&Hanga
szila

Sziasztok!

Zsuzsi! Ismét nagyon jó képeket csináltál!Kép Jó volt megnézni őket, olyan jól éreztük magunkat!KépKépKép

Én nem csak Napsi, hanem Zsani frizuráját is nagyon irigylem!!!Kép Remélem egyszer az én lányom is hagyja, hogy frizurázzam a haját, olyan jó lenne!

Tegnap az IKEA-zásunk nem sikerült vmi jólKép, semmi olyat nem találtunk, amit szerettünk volna. Viszont Réka jókat játszott!Kép
Ma az RS-ben voltunk, és nagyon meglepődtem, hogy ott is van játszó a gyerekeknek! Réka ezt is nagyon élvezte, alig lehetett kihozni onnan.Kép

Szila! Láttam én is jó ágyakat ott, sejtem, melyikekre gondolsz. Szerintem azt vegyétek, amelyik jobban illik a lakáshoz ill. a gyerekszobához. Nálunk legalábbis ez volt a fő szempont. A mienk is az RS-ből származik egyébként!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Naggggyon irigyelek minden résztvevőt a tali miatt !!! Szuperek a képek, Zsuzsi kész fotóművész Kép

Köszi a gyógyokat, még jöhetnek Kép Dani tegnap estére lett rosszul, bár már a Corában sem volt valami fényesen, mégis végigcsinálta velem a nagybevásárlást. A pénztárnál ráadásul kideült, hogy nincs elég pénz a kártyámon és sztornózni kellett mindent Kép Aztán kiválogattam, amit mindenképpen meg kellett venni, újra felrakni, újra beüti, újra pakolni... és mindketten alig álltunk már a lábunkon... Este pedig Dani hányt egy akkorát, hogy ... inkább nem részletezem... Este 11 körül Tomi felköhögött, azt hittem, kezdődik az éjszakai cirkusz, mint előző éjjel, de nem. Kapott Mucoprontot és aludt reggel 7-ig Kép Dani meg fél 11-ig Kép Szóval most már egész jól vagyunk, már csak nekem folyik az orrom.

Mindent elolvastam ám, de még nem írok mindenkinek, majd később...
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

MOst nézegetem a képeket is...hát én most tényleg nagyon bánom, hogy nem mentem. Hogy mennyien voltatok! És mekkorák a gyerekek is. Henke, mekkora a pocakod, és Zafi, neked is...

(ja, a heverő (ami az egyik lehetséges verzió) pont olyan, mint Barni heverőjeKép)

Legközelebb légyszi rángassatok el engem is, jó?!KépKép

Szila
szila

Szila,
KIKA reggel 9 óra. Kép

Solya, aki akkorát sétált, míg a gyerekek a kocsikban aludtak! Kép
solya

SZIASZTOK!
Annyira sajnálom,hogy nem tudtunk menni talizni.Vigasztalás képpen átjött anyukám és itt maradt ma délutánig.Kori teljesen meggyógyult,de Milénának estére felment a láza.Egész éjjel köhögött és alig kapott az orrán levegőt.Azért reggel elmentünk börzézni apával.Tegnap este édes párom beleborított egy pohár vörösbort a klaviatúrába.Megpróbáltuk kiszárítani,szétszedtük,kitöröltük de nem gyógyult meg.Az is lehet,hogy berúgott,mert össze-vissza írta a betüket.Mindig mást mint amit írtam,néha egyszerre három betüt is.Szerencsére megtaláltam a régit és most újra azt használom.

Zsuzsi!
Gyönyörüek a képek,nagyon ügyi vagy.Annyira jó nézegetni,hogy milyen sokan voltatok.Remélem legközelebb már mi is tudunk menni.

Később még jövök,de most ébredt fel Kori.
Tettem fel képet a profilomba!!!
linato

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, szép nagyot nőttek a babák is meg a pocakok is Kép

Tegnap Camponáztunk. Bevásároltunk a fiúknak télire Kép Vettünk Balunak cipőt, meg egy szandált, mert tuti a tél közepén fogja kinőni az idei szandiját, akkor meg nem nagyon lehet kapni. Vettünk Zsomának overállt. Mert ugyan van Balutól egy nagyon jó téli, de annak zsák az alja, szóval abban nem tudom berakni a babazsákba vagy a kendőbe. A következő méretű overáll még túl nagy Zsomára. Nem találnánk meg benne Kép Meg vettünk két harisnyát Balunak (az egyikről folyamatosan Rebi Atija jut eszembe. Tuti halálba cikizne vele Kép), meg két pár zoknit. Az egyik térdzokni Balunak, a másik pedig egy vastag zokni Zsomának (mert persze nem lehet kapni kiscipőt, viszont a mostani overállja Zsomának lábrész nélküli (valaki magyarázza meg nekem, hogy miért gyártanak ilyen kicsiben lábrész nélküli overállt!) (erről szintén Rebi jutott eszembe, mert tapadókorongos vastag zokni Kép), és a két zokninak egyforma a mintája KépKépKép Elköltöttünk egy csomó pénzt, de nem vettünk semmi feleslegeset, úgyhogy ez van. De most tök örülök nekik Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Solya,
lehet, hogy fáradt vagyok már, de nem értem ezt a KIKA 9 órá-t.Kép

Szila
szila

Szila!

A KIKA (KInder Kanal), német csatornán minden nap reggel 9-kor kezdődik a Teletabi, mi is ott nézzük!Kép A magyar tévét nem ismerem, mert nekünk nincs kábeltévénk, csak parabola és ez az egy gyerekcsatorna, ami nincs lekódolva.

Solya: ismered azt a rajzfilmet, most kezdődött a KIKA-n, kb. 11 körül, ahol gyerekek állandóan valami extrém sportot űznek (gördeszka, snowboard, görkorcsolya, bicikli), na ez most Dorka egyik legújabb kedvence. Persze ezt a rajzfimet csak motoron lehet nézni, vagány feltett lábakkal!!!KépKépKép Különben még nagyon szeretjük a Lauras Stern-t, Tim'S Kuscheltiere, DEr grösser Bär in blauem Haus és még nagy kedvenc a Twinies. A Mummys mesét én nagyon depressziósnak tartom, a párom mesélte, hogy Finnországban ezt szerették nagyon a gyerekek a 90 -es évek elején. Szerintem ez a mese csak Skandinávoknál jön be.

Bogancsi: ugyanígy jártam mint ti múlt héten, csak én a Tescoban és azért mert a hitelkártya leolvasó nem tudott kapcsolatot teremteni a bankkal, túlterheltség miatt.Kép Nem elég, hogy az egész sor bosszankodott, de még én is, mert hiába voltam 1 órát vásárolni, csak 1 l tejet és 1 kg kenyeret tudtam hazavinni, annyi pénzem volt.Kép Dani breteg, nagyon sajnálom! Remélem többiek már teljesen rendbe jöttek!Kép

Zafi: szerintem most pont nem lettek annyira jók a fotóim, pl. Rékát többször is el akartam kapni, de mindig elmozdult vagy elfutottKép Szóval remélem többieknek jobban sikerült a fotókészítés (most Dzsilire gondolok).

Na akkor gyorsan feliratozom a képeket, hogy érthető legyen ki kicsoda Kép

Henke: még egyszer köszi a szervezést Neked és Férjednek is, nagyon kedves volt tőletek, hogy ilyet bevállaltatok ekkora pocakkalKépKép
zsu26

Sziasztok!

Néhány kép van a Fotóalbumban Tali címszónál, mivel nem engedélyezte az é betű használatát ez lett a cím.
Nem a legjobbak mert a gépem sem olyan szupi mint pl. Zsuzsié és nagyon érzékeny a fényviszonyokra, na meg ami bosszantóbb, hogy milyen minőségváltozáson megy át mialatt kicsinyítik és megjelenik az albumban.
Na nem mérgelődök tovább.
Lefektetem a lányom.

Dzsili
dzsili

Dzsili!Hiába mérgelődsz,nekem így is nagyon tetszenek a képeid.Kép
linato

Dzsili!

Szerintem tök jók lettek a képeid!Kép De amint látod én sem vagyok megelégedve az enyéimmel, a fényviszonyok nem voltak túl jók, nehéz volt fényképezni. Nekem van egy Adobe-album programom, amivel elég jól tudok kicsinyíteni, nem ront olyan sokat a minőségen.

Napsi nagyon élvezte a talit, olyan édes! Nagyon szép kislány, büszke lehettek rá!Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Én is megnéztem a képeket, tényleg nagyon jók.
Olyan sokan voltatok, sajnálom, hogy mi nem tudtunk elmenni.
Luca már jobban van, tegnap óta nincs láza, csak az orra folyik. Holnap még nem megy bölcsibe, a férjem lesz vele itthon.

Bogancsi!
További gyógyok mentek Nektek!KépKép
Meg persze minden más betegeskedőnek is.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Megnéztem a tali képeket.KépMar tegnap este elkezdtem,de Riki felébredt.Ma szerettem volna folytatni,de olvastam,hogy Zsuzsi ujbol felrakta.Igy mas lett a sorrend,szoval kezdhettem elolrol.KépDe nem baj,mert tundériek a gyerekek.Jo volt latni,hogy milyen jol eljatszottak.Latom az apukakat is sikerult lencsevégre kapni.KépMindenkit beazonositottam,csak egyetlen apukat nem.A barna gondor hajut,aki csikos pulcsiban van.
A gyerkocok kozul eloszor Romolat nem ismertem meg.Olyan édes abban a ruciban és harisnyaban.Kép

Heni!Mekkora a pocakod!!KépMar csak par hét van hatra,ugye?Végul pingpongozott valaki?

Zafi!A te pocid is jo nagy!Kép

Dzsili!Szerintem is jok a képeid,a lényeg latszik és az a fontos.KépNapsi olyan kis mosolygos!Férjed hogy érezte magat?

Cory!En is a héten vettem ilyen dolgokat Rikinek,hogy harisnya,meleg zokni,sapka,sal,garbo.Parom meg is dicsért,hogy milyen jol vasaroltam.Kép

Bogancsi!Szegény Dani!Sok gyogy neki és persze neked is!KépKépKépKépKépCoraKép

Linato!Nagyon édesek a csajszik a profilodban!KépMilénanak gyogyik!KépKépKépSikerult venni valamit a borzén?

Szilvi!Zsani milyen nagy lany lett!Kép

Rebi!Csengus is olyan kis szép!Kép

Zsuzsa!Gyogyuljatok meg hamar!KépKépKépKép

Szila!Hanga nagyon ugyesen beszél mar!KépRemélem sikerul a legmegfelelobb heverot megvennetek.Kép

Nalunk semmi ujdonsag.Riki tovabbra is kohog és folyik a orra.Két éjszakank katasztrofa volt,de a tegnapi mar turheto.Remélem meggyogyul mire megyunk haza.
Borzaszto,hogy mennyire utalja az orrszivast.KépAkkora hisztit tud levagni,pedig sokkal jobb neki utana.Legszivesebben nem is szivnam neki,de masképp meg nem tudok segiteni rajta.KépTanitgatom neki,hogy zsepibe fujja az orrat,de nem tul nagy sikerrel.

Mar csak 5 napig lesz netunk.KépDe legalabb nem ulok majd a gép elott pakolas helyett.Kép

Edit
edith16

Uj kép van a profilomban!Kép

Edit
edith16

Linato
Köszi Kép
Remélem a lányok most már rendben vannak!

Zsuzsi
Nem én tolom el, pont ez a boszantó, ráadásul én is átteszem 640*480-ba hogy ne legyen olyan nagy, hanem amikor áttöltöm, utánna romlik ahhoz képest a minőségük ahogyan nekem itthon meg vannak, ez boszantott annyira.
Igen, erős fény kintről,és sok-sok kicsi rohangáló emberke bentről! KépKépKépKépKép
Nem túl hálás fotó alanyok!
Ha valaki mozog csak akkor lesz jó a kép, ha sikerül egy olyan pillanatot elkapni amikor a másodperc erejéig legalább is, megtorpan.
Azt meg ugyebár senki nem szereti ha folyton rászólunk hogy nézz ide, ülj ide vagy oda hogy jó legyen a fény, mert az ablak előtt ülők csak fény foltok lesznek stb.
A talik végül is nem erről szólnak, ha néhány kép jó lesz már az is tiszta szerencse.
Megnéztem a képeidet, nekem az index képek nem jönnek be, csak ha egyenként kinagyítva nézem meg.
Szerencsére készítettél elég sokat, míg én mire észbe kaptam, már mindenki evett meg a hátam is bökögette a párom hogy indulni kéne, így ezért egy két kép mindenkiről lett!
Nagyon örültem neki, köszi!
Napocsról is van náhány jó kis képed!
Köszönöm a dícséretet, KépKépKép tényleg büszke vagyok a lányomra, meg a fiaimra is ez már csak így van nálunk anyukáknál!

Tali:
Először is köszönet a házigazdáknak, Heninek és Andrásnak nagyon kedvesek voltak mind a ketten
igazán rendes tőlük hogy megengedték hogy feltúrjuk "kicsit" az otthonukat.

Mindenkinek köszike a sok finom kaját -Heni a receptet ne feledd!- örülök ha izlett a süti!

Mi vonultunk el először persze, ez is nagy eredmény férjemtől, különössen, hogy le akart lépni ahogyan azt írtam is, de nem jött be neki, mert Heni férje olyan kedvessen invitálta be, hogy ciki lett volna nemet mondani neki! KépKépKépKép He! He! He!

Ő volt az első apuka képzelhetitek én meg mondtam hogy jönnek még szinte mindenki apástól jön, erre beült a kismamák és babák közé egyedüli férfiként, még jó hogy Heni párja megmentett egy jó adag morgástól azzal hogy kivitte beszélgetni, így a végén még ő is el volt egy darabig.
Azért én nagyon élveztem, meg Napocska is, úgy el tud lenni a sok gyerek között, vele nincs is baj, csak az apukája volt besózva hogy indulás.
Azóta is emlegeti, hogy "taji" ./tali/
Az a baj hogy mire dumcsizhatnánk el kell mennem!
Odaértünk, beazonosítottam mindenkit, levizutáltuk Heniék házikóját aztán ettünk és indulás, alig volt időm beszélgetni egy -két emberkével, pedig annyira más így mint a Neten!
Mindenesetre nekem nagy élmény volt az biztos!
Pocis jelentés:
-Henié hatalmas,
-Zafié is termetes már,
- Szilvié, aranyossan gömbölyke,
- Rebié is látszogat már
- Gorsié még szerényke de ez érthető ők még fiatalok!
Toncsi és Vilka édes kis vigyorik, Toncsi még aludni is tudott abban a zsivajban, nem semmi!

Nem írtam tegnap mert vendégeink voltak estig, ma meg reggel mentünk Pécsre az ikertesómékhoz aztán haza, egy kis rendőri büntetést is kaptunk gyorshajtásért, de hát ki fogcsigázni ha egyszer nincs forgalom, alig valaki van az utakon végre lehet haladniKépKép.
Hamarabb leértünk Pécsre, pedig messzebb van, mint Szadára tegnap a pesti forgalom miatt.
Heniékhez majdnem két órát utaztunk!

Zsuzsa
Szomorú vagyok hogy ti is lebetegedtetek pedig vártam hogy jöttök, remélem már minden rendben van, gyógyik azért még mennek!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Napsi is szokott katonázni,bírkózni, meg autózni, sőt még a PS2-tőt is úgy kezeli....,de ő nem lesz az a fiús típus szerintem tisztára lányból van, látszik a viselkedésén, kényes rá hogy megtörölje a kezét, imád öltözködni, babázni, olyan csajos.

Bogancsi
nektek is KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gyógyuljatok most már meg nekem családilag!!!!!!
Hú kellemtlen lehetett mindent ki be pakolászni! KépKépKép

Szila
Sajnálhatod is,úgy megnéztem volna Hangát is, látod-látod legközelebb feltétlenül gyertek!!!!
Napocs is keveset beszél eleinte csak ha feloldódik, milyen ügyeske Hanga hogy ennyi mindent beszél, és énelget a babájának!
Nekünk van kint a garázsban egy előző lakó álltal itt hagyott réges régi tűzhely, pont azt mondtam agyerekeknek hogy ha jó idő lesz rendbetesszük, lefestem jó lesz Napocsnak babkonyházni az udvaron. Az alacsony a fával fűthető típus még feléri.
Ő is szokott bent főzni nekünk, meg a fürdőkádban is a bartyóknak jó nagy semmiket amiket aztán jóízűen meg kell ennünk-innunk!
Én is azt terveztem hogy veszek neki karcsonyra egy kis baba konyhát főzőcskézni a szobába, de ha a párod olyan ügyeskezű hogy meg tudja csinálni jobban jártok!

Dzsili
dzsili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?