Linato
Köszi
Remélem a lányok most már rendben vannak!
Zsuzsi
Nem én tolom el, pont ez a boszantó, ráadásul én is átteszem 640*480-ba hogy ne legyen olyan nagy, hanem amikor áttöltöm, utánna romlik ahhoz képest a minőségük ahogyan nekem itthon meg vannak, ez boszantott annyira.
Igen, erős fény kintről,és sok-sok kicsi rohangáló emberke bentről!
Nem túl hálás fotó alanyok!
Ha valaki mozog csak akkor lesz jó a kép, ha sikerül egy olyan pillanatot elkapni amikor a másodperc erejéig legalább is, megtorpan.
Azt meg ugyebár senki nem szereti ha folyton rászólunk hogy nézz ide, ülj ide vagy oda hogy jó legyen a fény, mert az ablak előtt ülők csak fény foltok lesznek stb.
A talik végül is nem erről szólnak, ha néhány kép jó lesz már az is tiszta szerencse.
Megnéztem a képeidet, nekem az index képek nem jönnek be, csak ha egyenként kinagyítva nézem meg.
Szerencsére készítettél elég sokat, míg én mire észbe kaptam, már mindenki evett meg a hátam is bökögette a párom hogy indulni kéne, így ezért egy két kép mindenkiről lett!
Nagyon örültem neki, köszi!
Napocsról is van náhány jó kis képed!
Köszönöm a dícséretet,
tényleg büszke vagyok a lányomra, meg a fiaimra is ez már csak így van nálunk anyukáknál!
Tali:
Először is köszönet a házigazdáknak, Heninek és Andrásnak nagyon kedvesek voltak mind a ketten
igazán rendes tőlük hogy megengedték hogy feltúrjuk "kicsit" az otthonukat.
Mindenkinek köszike a sok finom kaját -Heni a receptet ne feledd!- örülök ha izlett a süti!
Mi vonultunk el először persze, ez is nagy eredmény férjemtől, különössen, hogy le akart lépni ahogyan azt írtam is, de nem jött be neki, mert Heni férje olyan kedvessen invitálta be, hogy ciki lett volna nemet mondani neki!
He! He! He!
Ő volt az első apuka képzelhetitek én meg mondtam hogy jönnek még szinte mindenki apástól jön, erre beült a kismamák és babák közé egyedüli férfiként, még jó hogy Heni párja megmentett egy jó adag morgástól azzal hogy kivitte beszélgetni, így a végén még ő is el volt egy darabig.
Azért én nagyon élveztem, meg Napocska is, úgy el tud lenni a sok gyerek között, vele nincs is baj, csak az apukája volt besózva hogy indulás.
Azóta is emlegeti, hogy "taji" ./tali/
Az a baj hogy mire dumcsizhatnánk el kell mennem!
Odaértünk, beazonosítottam mindenkit, levizutáltuk Heniék házikóját aztán ettünk és indulás, alig volt időm beszélgetni egy -két emberkével, pedig annyira más így mint a Neten!
Mindenesetre nekem nagy élmény volt az biztos!
Pocis jelentés:
-Henié hatalmas,
-Zafié is termetes már,
- Szilvié, aranyossan gömbölyke,
- Rebié is látszogat már
- Gorsié még szerényke de ez érthető ők még fiatalok!
Toncsi és Vilka édes kis vigyorik, Toncsi még aludni is tudott abban a zsivajban, nem semmi!
Nem írtam tegnap mert vendégeink voltak estig, ma meg reggel mentünk Pécsre az ikertesómékhoz aztán haza, egy kis rendőri büntetést is kaptunk gyorshajtásért, de hát ki fogcsigázni ha egyszer nincs forgalom, alig valaki van az utakon végre lehet haladni
.
Hamarabb leértünk Pécsre, pedig messzebb van, mint Szadára tegnap a pesti forgalom miatt.
Heniékhez majdnem két órát utaztunk!
Zsuzsa
Szomorú vagyok hogy ti is lebetegedtetek pedig vártam hogy jöttök, remélem már minden rendben van, gyógyik azért még mennek!
Napsi is szokott katonázni,bírkózni, meg autózni, sőt még a PS2-tőt is úgy kezeli....,de ő nem lesz az a fiús típus szerintem tisztára lányból van, látszik a viselkedésén, kényes rá hogy megtörölje a kezét, imád öltözködni, babázni, olyan csajos.
Bogancsi
nektek is
Gyógyuljatok most már meg nekem családilag!!!!!!
Hú kellemtlen lehetett mindent ki be pakolászni!
Szila
Sajnálhatod is,úgy megnéztem volna Hangát is, látod-látod legközelebb feltétlenül gyertek!!!!
Napocs is keveset beszél eleinte csak ha feloldódik, milyen ügyeske Hanga hogy ennyi mindent beszél, és énelget a babájának!
Nekünk van kint a garázsban egy előző lakó álltal itt hagyott réges régi tűzhely, pont azt mondtam agyerekeknek hogy ha jó idő lesz rendbetesszük, lefestem jó lesz Napocsnak babkonyházni az udvaron. Az alacsony a fával fűthető típus még feléri.
Ő is szokott bent főzni nekünk, meg a fürdőkádban is a bartyóknak jó nagy semmiket amiket aztán jóízűen meg kell ennünk-innunk!
Én is azt terveztem hogy veszek neki karcsonyra egy kis baba konyhát főzőcskézni a szobába, de ha a párod olyan ügyeskezű hogy meg tudja csinálni jobban jártok!
Dzsili