Eeeeeeeeees igen! Visszaolvastam mindent! Tok ugyes vagyok!
Na jo, igazabol Bercel ugyes, mert jol eljatszik egyedul, igy volt idom olvasgatni (persze nem egyulto helyemben...
reggel ota olvasgatok...
) Tok jo, hogy mivel nem voltunk itthon majdnem egy hetig, minden jateka ujra erdekes lett... annyira edesen jatszik meg olvasgat...
Voltunk reggel dokinal, az a no hulyebb volt mint szokott, na jo, igazabol hulye volt mint mindig...
Nem reszletezem, de azzal kezdte, hogy elkezdett velem veszekedni, hogy minek adtam a gyerkre ket bodyt (rovis es hosszuujju volt rajta), tudom hogy hany fok van odakinn? Mondtam hogy tudom, mindig megnezem mielott kimegyek a vele a lakasbol, es 10 fok volt... Mire o: "de hat magan is csak egy rovidujju van, minek oltozteti be igy a gyereket?" Mondtam, hogy rajtam 3 rovidujju van, ha akarja megmutatom... en a RETEGES oltozkodes hive vagyok, nem birom elviselni magamon pl. a nagy vastag pulcsit, inkabb felveszek 2 vekony hosszuujjut. Persze hogy a gyereket is igy, regetesen oltoztetem... De basszus mit szol bele??????
Meg utana is folytatta, hogy minek maszkalok vele annyit, inkabb maradjak vele otthon, amikor meg veletlenul elkottyantottam, hogy vonatoztunk Szombathelyrol, total kiakadt... Na mindegy, a lenyeg, hogy valoszinuleg a foga miatt vol lazas, nagyon be van mar dagadva a felso inye... nem ertem miert nem bir kibujni mar a kis foga... 10 honapos, es meg csak a ket also jott ki... nem mintha ez baj lenne, csak olyan regota szenved a felso kettovel...
Lazasnak mar szerencsere nem lazas, viszont elkezdett kohogni...
reagalok par dologra, a teljesseg igenye nelkul, bocsi, ha valaki mar nem is tudja mit miert irok...
Agi: annyira edesen grimaszol Zita! Es az uj sapkaja is tetszik! Olyan ugyes, hogy mar ilyen sok mindent mondd!
Allkapocsrontgen… muteni szerencser nem kell, viszont 2 (par eve) gyokerkezelt fogam allitolag be van gyulladva, menjek el, es gyokerkezeltessem ujra… (kb. 60ezer forint…) 3 het mulva menjek, addigra csinal a no egy kezelestervet 8ezerert… aztan mar csengethetjuk is ki a 300ezret az allkapocsszabalyzoert… Teljesen kesz vagyok… Borgyogyaszhoz mar kellett volna mennem, de ugye az is 18ezer lett volna, igy arrol „lemondtam”. Bejelentkezek egy „sima” dokihoz, aztan majd megyek amire kapok idopontot es kesz, mar nem erdekel…
Doo: igy utolag nagyon boldog szuletesnapot a (mar nem is olyan)kis Viktorianak!
anyos... fuuuuuuuuuuu de ize, en tuti megfojtottam volna egy kanal vizben...
Hajni: Hanga nagyon cuki, nekem a „nyuszi ul a fuben” a kedvencem!
Edes lehet ahogy mondja hogy apa… ugy varom mar, hogy Bercel is mondja… meg hogy anyaaaaaaaaaaaaa…
Amikor anno bebisinter voltam kinn Amcsiban, akkor sokat jatszottunk kretaval az udvaron, azaz rajzoltunk, es siman kijott a ruhabol, szoval jo rajzolgatast Hanganak, a ruhaja miatt nem kell aggodnod!
Bea: orulok hogy jol ereztetek magatokat a Kolpingban, tok jo kepeket csinaltatok, Rozi annyira szeeeeeeep, imadom! Foleg miota eloben is lattam!
Kata: akartam valamit irni, de mar nem emlekszem...