Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska vonalzója műxik, csak Lottika gyűjti az 1.-eseket! :wink: Múltkor 1éves1hónapos1napos volt, most 1év1hó1hét1napos.

Szilvi, látod csak írnod kellett ide, s egyből jobban aludt a csemetéd! Reméljük így is marad. :D

Kép
ági_bp
 
 


Doo, sajnálom a fényképeket, meg azt hogy nem vagy felhőtlenül vidám :cry: . Mi az a más? ugye nincs nagy baj?

Bea, szuper képek, nagyon jól érezhettétek magatokat. És nagyon aranyosak vagytok együtt. Rozi gyönyörűséges. Bírom a csúszdás képet, hogy olyan nagy bohócosak a lábaid. :lol:
Légy pozitív, meglesz a szekrény akkor is. Mikor lesz kulcsotok?
Te lemaradtál a legújabb variációnkról, nem építkezünk. Elég határozottak vagyunk, igaz? Minden reggel másra ébredtünk, de mostmár szinte 1000% hogy kész ház lesz belőle. Ez olyan elrendezésű, amilyet akartam szerettem volna. :D

Ági, jó pihenést a szüleidnél. Meddig lesztek? A végén még Zita lesz a topic babakocsi-funja :lol: . Hangi is csak egyszer aludt ma. csak az a baj, hogy délelőtt és este 7-kor már teljesen kivolt. 8-kor már aludt. holnap gondolom kelni is fog korán :?

Tesómék ma köszöntötték fel, mert azóta még nem voltak itthon. És mit kapott??? Sátrat alagúttal. :lol: . És szerette. Csak az a baj hogy alagúttal pont akkora mint a nappali, úgyhogy elcsomagoltuk, majd az új házban lesz helye, addig max az alagútat kapja meg játszani, mert azt könnyű eltenni.

Vicuska, vásároltatok? Én bementem ma a kínaiba, a Spar után mert ott van mellette. Hangit vitttem magammal, mert sapkát akartam rá próbálni. Hú, hát nem semmi volt. addig oké volt míg őrá próbálgattam, de mikor a polcon zoknikat válogattam neki, elkezdte kidobálni az alsó polcon levőket, akkor mondtam neki, hogy mi kosarunkba turizzon, aztán azokat szedtem folyton a földről. Később egy cipőt találtam nála, aztán kereshetem melyik dobozról kaphatta fel. Mikor fizettem, akkor meg a kínai bácsi akadályozta meg, hogy néhány napszemüveget sajátítson el. :oops: . Ezekt leszámítva aranyos és nyugodt volt. :lol:
Vendég
 


Hi-hi, mi is 1.1. vagyunk, sőt holnap is az lesz. :lol:
Vendég
 

 
 

Átállítottam az órámat. Nem állítjátok át Ti is, hogy rendesen tudjuk ki mikor van itt?
Vendég
 


A kódolt írást már értem :idea:

Hülye kérdés, de hol kell átállítani az órát a profilban már kerestem, vagy már megint kódot kell beütnöm hozzá???
Hát Én itt nehezen igazodom el, a vonalzóim akkor sikerültek amikor már lemondtam róluk.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Vicuska!

Jól sikerülhetett a vásárlás mert csak reggel jártál errefelé.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Doo!

Jobb kedved lett már??

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szilvi, mondj le az óráról is - talán az is sikerül! :wink: :lol:

nem én fotóztam, sajnos... bár én sem vagyok egy nagy fotóapparát-fenomén, de biztonság kedvéért, ált. csinálok sokat és akkor vmelyik csak elfogadható. talán a sógornőm által készített képek vígasztalnak majd. mindegy - nem akarok nagyobb ügyet csinálni a dologból, mint amennyit ér, mert alapvetően azt gondolom h nem a fotók számítanak, hanem a megélt élmények.
a más az az h anyósom kikészít, meg a családja :roll: :evil: olllllllyan, de ollllyan lehengerlő h az elviselhetetlen!!! nincs benne rossz szándék v ilyesmi, de kiborító h ha vhol ő ott van, akkor teljesen eluralja a terepet. pl jellemző jelenet: tegnap, amikor behoztam a tortát bekapcsoltam a magnón a Boldog szülinapot Halász Judittól - erre anyósom teli torokból elkezdi énekelni a happy birthday dallamát magyarul... :shock: :evil: miután letettem a tortát, akkor meg odarohant Vikihez és elmondta 5x h boldog szülinapot h rajta legyen a videófelvételen. de ez így leírva nem is tűnik olyan borzasztónak, de AHOGY csinálja!!! :?
és a legdurvább h már rég megmontam h 4 UTÁN várjuk a családot, mert Viki addigra nagy valószínűséggel felébred és akkor nem lesz nyűgös - korábban erre nem sok esély van. és persze én ezzel az időponttal számoltam. erre du 1kor :!: bejelentették h márpedig a dédi ide akar jönni 3kor, mert neki meg úgy jó, meg akkorra ér ide a busza és 5kor inzulinoznia kell magát, amit ő sehol máshol nem hajlandó, mint otthon. de persze a dédi nem egyedül jönne, hanem apósommal - akkor meg már miért maradnának otthon a többiek is :? szal végül az lett h 3kor jöttek, pont akkor mikorra Viki aludt volna - és NAGGGGYON csodálkoztak h hát hogyhogy nem alszik délután?! mondom úgy h MOST aludt volna el... :evil: :evil: :evil: :evil: de nem nagyon vették a lapot. és az elején persze még tök boldog volt - tapsolt :!: az uncsitesójának és sikongatott, amikor megérkeztek :D :D :D :D naggggyon édes volt!!! :D :D :D persze uncsitesó - aki egy nagydumás csaj egyébként - meg se szólalt a meglepetéstől és anyósom ez esetben is hozta a formáját: egyfolytában noszogatta h "Panna, szólalj már meg, ne legyél már ilyen, nem voltál te ilyeeeeeen!" ezzel a szöveggel van tele a videófelvétel :? :evil: de a végén már többször elesett, nagyon elkeseredetten sírt, látszott h fáradt, erre pánikszerűen elhúzott a család :roll: :roll: így Viki du-i alvása este n6ra :!: tolódott ki - ami rendesen kb 2-3, max f4 körül szokott lenni. egy órát aludt, vagyis n7kor kelt (vacsi időben) és f9 előtt már újra aludt (beleszámolandó persze előtte kb háromnegyed óra ringatás).
nem beszélve arról ugye h én is úgy terveztem h a vendégek érkezése előtt még lesz plusz egy órám. gondolom, gyakorló háziasszonyoknak mondanom sem kell h ez mit jelent :?
na, ezért vegyes. de nem tragédia. én ezek miatt is mondom h nem szeretek előre húúú de nagyon készülni, mert akkor meg pláne nem úgy sül el a dolog, mint ahogy szeretném.
Vendég
 


az én órám rendben!!! hip-hip-hurrrrá!! :) kb két év után :shock:
Vendég
 


Doo, végre, már aggógtam érted. De még most foglak elolvasni.
Vendég
 


Húúú, ez kemény. Annál tapintatlanabb dolog nincs, mint egy kisgyereket nem hagyni aludni. De a többi problémádat is értem.
Meg egy megszeppent gyereket noszogatni, hogy beszéljen... :evil: , velem is folyton ezt csinálták, anno, erre én még jobban visszabújtam a csigaházamba. Gondolom Ő is.
Vendég
 


Doo, azt hittem még visszajössz. Én még vasalok és két poló közt ránézek hátha jár erre valaki.
Vendég
 


Doo, megértelek. "Apró" dolgok is úgy el tudják rontani az ember kedvét. Én nem szeretem, ha hamarabb jön hozzánk valaki, max anyumékat :wink: mert előttük nem gáz, ha szalad a lakás, vagy hasonlók Mióta Zita megszületett én azt mondom inkább 5 perccel később jöjjön a vendég, mint korábban. :wink:

Fel a fejjel, úgyis szép volt a szülinap, anyósod meg gondolom alapból ilyen, tehát nem lesz meglepő Vikónak sem visszanézni a felvételt x év múlva!

Bea, a képek csúcsszuperek, azt hiszem a no comment a kedvencem, annyira jópofa rajta a kisasszony!

Szilvi az órát a profilodban kell állítani, az időnél GMT+3 órára állítsd. Nekem így sikerült.

Jó éjt Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.18 16:31-kor.

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, én itt jártam... :lol:

Kép
ági_bp
 
 


elkerültük egymást :(
Vendég
 


Sziasztok!

Kb. 2 oraja ertunk haza, Bercel most aludt el... Mult het elejen 2 napig nem volt netunk, aztan meg mentunk anyukamhoz Ausztriaba, ahol szinten nem volt net... :evil: meg apukamekhoz Szombathelyre, ahol ugyan lett volna net, de nem jutottam hozza, mert Bercelnek 39 fokos laza volt/van 3 napig... hutofurdo nem nagyon hatott, lazcsillapitoval lement neki 38 fokig, de tovabb nem... :cry: Ezen kivul latszolag nem volt semmi baja, (a nyugossegen kivul persze) ugyhogy gyanakszom a 3napos lazra, de ha holnap viszem orvoshoz, majd kiderul... total kesz vagyok, 4 orat vonatoztunk ma, majd holnap este jovok, es visszaolvasok... annyit mar lattam, hogy tok sokat irtatok, juppije! :)

puszi!

Etus

zetus8
 
 


Etus, de jó, már nagyon hiányoltalak. Jaj, szegény Bercel, remélem mára már jobban van.

A tegnapi túlfáradt nap eredménye egy szörnyűséges éjszaka. Én totál kész vagyok. Éjfélig vasaltam, aztán ép csak elaludtam, Hangya felkelt és vagy egy 1 órát ébren volt. 2 körül elaludt, de aztán még 2x ébredt. Akkor már a férjem ment át, én nem bírtam felkelni. Az már csak pár perces forgolódás volt. A vasalnivalókon meg sem látszik a hiány, pedig csomót megcsináltam belőle. :evil: Szerintem egész héten ezt kell csinálnom. Most nagyon el vagyok maradva vele. :? DE úúúúgy utálom, mindig inkább valami mást csinálok.

Remélem kijön a színes táblakréta a ruhából, mert vettem Hanginak, majd lent odaadom neki. Gondolom a többi szülő örülni fog nekem, mert nyilván többbi gyerek is kérni fog. :lol:
Vendég
 


Vicuska, alszol még? Mostanában meg szoktál előzni. Én ma megyek dokihoz, aztán jövő hónaptól -talán- indul a projekt.
Vendég
 


Sziasztok!
Hajni :vagyok csak reggelről pakolgattam!

Június:nagyon jók a képek és látszik,hogy jól éreztétek magatokat!

Zetus:reméljük már jobban va Bercel!Küldjük a gyógypuszikat.

Doo:lehet én maradtam le de én nem láttam képeket!?Anyós téma ismerős!

Vettünk tegnap szandált,nadrágot,felsőt,zoknikat és egy tanulós könyvet a kisasszonynak!Nekem is szeret vásárolgatni Lotti-túlságosan is.És nem is érdekli őt ha nem lát,járkál fel-alá.

Én is jövő hónaptól szeretnék igazán próbálkozni,de ha ebben a hónapban összejönne se lenne gond!
Majd még jövök!

KépKép
vicuska
 
 


Én is átállítottam az órát!De amúgy a múltkori hozzászólás tényleg olyan korán volt!Én korán kelő-korán fekvő emberke vagyok!

KépKép
vicuska
 
 


Nekem viszont nem jó az órám, én f8-kor írtam, nem f7-kor. Miért nem tárolta hogy átállítottam?
Vendég
 


most meg kijavította. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Vasalással detto úgy állok, mint te Hajni és még egy csomó ruha ki sincs mosva. A Rozi ruháira rákattanok, mert nekünk még van mit felvenni , aztán jöhet a többi.
Akkor megvan a kéró, jól értettem :?: Nagyon örülök! Részleteket még nem akarsz elárulni?
Baba projekt :lol: Sok sikert!!!!!

Ági én is jártam már úgy, hogy túl korán akartam lefektetni a háttámlát a bkocsiban és sírás lett a vége. Nagyon bosszantó. Rozi mostanában csak ülő helyzetben alszik el ha tolom, és amikor már lóg a feje egy ideje akkor lefektetem.

Doo, totál megértem, hogy ki voltál akadva. Engem is kikészítene ez a szitu. Szerintem nagyon ormótlan dolog hamarabb beállítani vendégségbe (főleg egy órával). Végülis arra készül az ember és tudod, hogy van még időd erre , arra aztán meg jön a rohanás. Lehet , hogy ez hülyén hangzik, de anyámékat nem bánnám, mert anya legfeljebb segít elaltatni a gyerek, + készülődni, de akivel nem vagy ilyen közvetlen kapcsolatban az gáz.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni itt vagy?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szilvi, a BCG oltás az "eredeti", ilyenre sikerült. :twisted: A doki néni szerint meg fog látszani a helye mindig.
Az utazást képzeleten felül jól viselte Rozi, egy szavam nem lehet :lol:


Tegnap elmentünk egy étterembe a szűk családdal, anya szülinapját ünnepelni. Az uncsitesómat előre küldtem a tortával, hogy a pincér a kajcsi végén majd hozza be , ez volt a meglepi. Mikor mi is odaértünk kiderült, hogy nincs gyerekszék. Asszongya a pincér, tegnap tört össze :shock: Aztán megkérdem, kártyával lehet fizetni :?: Erre persze nem. Nem volt nálam kp. uh uncsitesóm fizette az egészet (itthon persze rendeztük) és Rozit felválltva hurcibáltuk, mert az ölünkben ülve mindent rámolt az asztalról. Kicsit el is durrant az agyam, de nem akartam mutatni, mert nem akartam anya kedvét elbvenni uh. jópofát vágtam az egészhez :? Azért jól sikerült, Rozinak nagyon tetszett a tüzijáték :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Vicus csak most látlak téged is. Amikor bejelentkeztem és visszaolvastam, nem volt meg a hsz-od. Ez a babanet tényleg meg van őrülve :? Milyen szandit vettetek Lottinak?

Még a végén tavaszi topic baby boom lesz itt :lol: :lol: Hajrá, hajrá :lol:

Bercelnek mennek a gyógypuszik! Szegénykém , mi lehet már megint :?: Etus azért gyere , amint tudsz.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, Veled is elkerültük egymást. most is csak egy kávéivás ideéig ültem ide, mert már előszedtem a porszívót.
Igen megvan a ház (kopp-kopp-kopp), és akkor írok róla ha alá lesz írva az adás-vételi. Addig inkább nem, de holnap lefoglalozzuk. Majd ha végigrágtuk a a hitellehetőségeket, akkor megírjuk azt is. Eddig a kerbank a legjobb.
Jó lenne ha igazad lenne és jönnének a tavaszi bébik. :lol: . Biztos élvezni fogjátok, ha Vicussal azt tárgyaljuk, ki mennyit rókázik :lol:
De a mai dokilátogatástól már most rosszul vagyok, de inkább most derüljön ki ha van valami nemodavaló.

Ági, kényeztetnek Anyukádék?

Vicuska, mi sem láttunk képeket Vikiről, csak beszéltünk róla, de fent nem volt.
Vendég
 


sziasztok,

mi is hazaértünk! annnyi, de annyi pakolni való vár rám :cry:
még jelentkezem :?:
kata
kpetro78
 
 


Csak egy bekukkantásra jöttem, látom voltatok már jó korán (csak nekem).

Ma nagyon szar éjszakánk volt, húúúú :twisted: :twisted: alig bírtam reggel az óra csörgésre kelni, hogy Alexandrát oviba vigyem.

Mosással és a vasalással Én is úgy vagyok mint Hajni valahogy sosem akar elfogyni, valamelyikből mindig van egy kupac (lehet túl sok ruhánk van).

Nálunk elég felhős lett, lehet esni fog igen szürkék a felhők, persze mikor a gépet beraktam még verőfényes napsütés volt. Kukkolhatom mikor kezd esni.

Mennem kell Gergő most kelt és ebéd lesz, most látom 12,30 van akkor jó étvágyat mindenkinek.

Lehet csak este tudok ma jönni.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sikerült az órám, hurááááá! :lol: :lol: :lol:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


megnézem az órám
kpetro78
 
 


Az enyém ok, Ti 15:51-nek látjátok, remélem...

Képzeljétek, férjem Anyukája szokott készíteni "káposztát", amit csak nála ettünk, kicsit másképpen készíti, mint mások. Olyan, mint a székely káposzta és a paradicsomos káposzta keresztezés. Na, a lényeg, hogy sok lével készíti, és imádja mindenki, most már MARCI is :lol: :lol: :lol: Megkóstolta a levét szombaton és olyan hatalmasra tátja a száját, hogy csak na. Ma ő megebédelt, magamnak melegítettem, és nézte nagyon. Adtam belőle és megint, pedig már jóllakott, vagy mégsem :roll: És megkóstolta a hús gombócot is.

Amásik nagyon jó hír, hogy sikerült leváltani a közös képviselőt, és elsöprő nyerességgel választották meg a jelöltünket :wink:

Szilvi, örömmel olvasom a hsz-id, remélem az éjszakáitok egyre nyugisabbak lesznek. Marci hol jót alszik, hol naggyon sokszor ébren, és nekem sincs fogalmam, hogy miért. Az igazán fura, hogy ő "át tudja aludni" az éjszakát, azaz néha egész pihent vagyok. De a 3 óra egyben hónapok óta nagyon durván hangzik :roll: Ő, ha meg is ébred, általában 4-5 órát alszik egyben.

Doo, sajnálom, amit írtál a szülinapról. Próbáld nem utalni az Anyósod :wink: Én is azon vagyok, bár azért szerintem az enyém sokkal egyszerűbb eset, inkább én vagyok anyatigris :twisted: Viszont a Te morfondírozásod segített a mi alvás ügyünkben. Azaz, kevesebb tápszert adok lefekvés előtt és jobban alszik :wink: Pedig ez már csökkentett adag volt... Köszi szépen :)

Bea, olyan jó volt nézni a képeket. csúzda az udvaron van? Úgy tetszett, hogy lecsúszol vele, sztem sokan idegenkednének, persze én nem :) Jövő héten megyünk, már nagyon várom.

Elküldöm.
kpetro78
 
 


Eeeeeeeeees igen! Visszaolvastam mindent! Tok ugyes vagyok! :) Na jo, igazabol Bercel ugyes, mert jol eljatszik egyedul, igy volt idom olvasgatni (persze nem egyulto helyemben... :wink: reggel ota olvasgatok... :)) Tok jo, hogy mivel nem voltunk itthon majdnem egy hetig, minden jateka ujra erdekes lett... annyira edesen jatszik meg olvasgat...

Voltunk reggel dokinal, az a no hulyebb volt mint szokott, na jo, igazabol hulye volt mint mindig... :twisted: Nem reszletezem, de azzal kezdte, hogy elkezdett velem veszekedni, hogy minek adtam a gyerkre ket bodyt (rovis es hosszuujju volt rajta), tudom hogy hany fok van odakinn? Mondtam hogy tudom, mindig megnezem mielott kimegyek a vele a lakasbol, es 10 fok volt... Mire o: "de hat magan is csak egy rovidujju van, minek oltozteti be igy a gyereket?" Mondtam, hogy rajtam 3 rovidujju van, ha akarja megmutatom... en a RETEGES oltozkodes hive vagyok, nem birom elviselni magamon pl. a nagy vastag pulcsit, inkabb felveszek 2 vekony hosszuujjut. Persze hogy a gyereket is igy, regetesen oltoztetem... De basszus mit szol bele?????? :twisted: Meg utana is folytatta, hogy minek maszkalok vele annyit, inkabb maradjak vele otthon, amikor meg veletlenul elkottyantottam, hogy vonatoztunk Szombathelyrol, total kiakadt... Na mindegy, a lenyeg, hogy valoszinuleg a foga miatt vol lazas, nagyon be van mar dagadva a felso inye... nem ertem miert nem bir kibujni mar a kis foga... 10 honapos, es meg csak a ket also jott ki... nem mintha ez baj lenne, csak olyan regota szenved a felso kettovel...
Lazasnak mar szerencsere nem lazas, viszont elkezdett kohogni... :roll:

reagalok par dologra, a teljesseg igenye nelkul, bocsi, ha valaki mar nem is tudja mit miert irok... :oops:

Agi: annyira edesen grimaszol Zita! Es az uj sapkaja is tetszik! Olyan ugyes, hogy mar ilyen sok mindent mondd!
Allkapocsrontgen… muteni szerencser nem kell, viszont 2 (par eve) gyokerkezelt fogam allitolag be van gyulladva, menjek el, es gyokerkezeltessem ujra… (kb. 60ezer forint…) 3 het mulva menjek, addigra csinal a no egy kezelestervet 8ezerert… aztan mar csengethetjuk is ki a 300ezret az allkapocsszabalyzoert…  Teljesen kesz vagyok… Borgyogyaszhoz mar kellett volna mennem, de ugye az is 18ezer lett volna, igy arrol „lemondtam”. Bejelentkezek egy „sima” dokihoz, aztan majd megyek amire kapok idopontot es kesz, mar nem erdekel… :roll:

Doo: igy utolag nagyon boldog szuletesnapot a (mar nem is olyan)kis Viktorianak!
anyos... fuuuuuuuuuuu de ize, en tuti megfojtottam volna egy kanal vizben... :evil:

Hajni: Hanga nagyon cuki, nekem a „nyuszi ul a fuben” a kedvencem! :) Edes lehet ahogy mondja hogy apa… ugy varom mar, hogy Bercel is mondja… meg hogy anyaaaaaaaaaaaaa…
Amikor anno bebisinter voltam kinn Amcsiban, akkor sokat jatszottunk kretaval az udvaron, azaz rajzoltunk, es siman kijott a ruhabol, szoval jo rajzolgatast Hanganak, a ruhaja miatt nem kell aggodnod! :)

Bea: orulok hogy jol ereztetek magatokat a Kolpingban, tok jo kepeket csinaltatok, Rozi annyira szeeeeeeep, imadom! Foleg miota eloben is lattam! :wink:

Kata: akartam valamit irni, de mar nem emlekszem... :oops:

zetus8
 
 


ja es de bunko vagyok... majdnem elfelejtettem... SZIA SZILVI! :)

zetus8
 
 


én is bunkó vagyok, mert a képeket itt némán csodálgatom, "szóban" dicsérni meg elfelejtem... :oops:

Hanga gyönyörű, mint mindíííííííg! (tudom h rövid i én erre kicsit "allergiás" :oops: is vagyok, de az elragadtatásomat csak így tudtam kifejezni :wink: :lol: ) sapija csúcs szuper! a pihis, az meg naggggyon jól elkapott pillanat!

Rozi csudiszép abban a kis sapiban és pelerinben! :D a csúszdás sztem is egy extra jó kép!

rem., másnak nem volt fent fotója, mert ezeket most emlékezetből írtam, nem lapoztam vissza... :roll:
Vendég
 


enyém óra nem stimt. eddig 2 órát késett, most egyet siet... :roll: szal nekem teherán nem jön be, úgy tűnik... :lol:
Vendég
 


bocs, bagdad volt előbb. most athén. asszem, ez lesz a jóó!
Vendég
 


kata, anyóst sajnos nem utálom. pedig mennyivel egyszerűbb lenne! :lol: az a "baj" h nem lehet utálni, mert nem rosszindulatú v gonosz, csak egy dömper-traktor-úthenger: nem lehet nem észrevenni a jelenlétét, mert mindent elural. és már gondoltam arra is h én vagyok a hiperérzékeny h így felveszem, de a saját gyereke is így nyilatkozott, meg anyum is h már azt hitte, megőrül tőle. :shock: :x szal inkább azt mondanám h sokszor halálosan idegesít, de nem utálom.
különben mindenkinek köszi az együttérzést! :)

még nem írtam asszem h múlt kedden volzunk védőnőnél és mennyi a súlya én drágámnak 1 évesen? na, kérem, gyakorlatilag annyi, mint 11 hósan :shock: :roll: 5 dekát hízott, ami sztem értékelhetelen, mert ennyi eltérést kicsit több ivás v kevesebb pisi/kaki is okozhat. szal 8300nak mérték. na, ezt múlja alul bki! :? de bakker mit csináljak vele?? most napok óta megint alig eszik... sztem a foga jöhet, mert nyálzik, ujja a szájában, de akkor is... szopi bezzeg bmikor jöhet. ismerős védőnő szerint azért ilyen sovánka, mert sokat szopizik... ma pl ebédnél már rögtön takarta a száját, dörzsölte az orrát h ő nem kér, ne is próbálkozzak - vhogy nagy nehezen sikerült a kanál hegyét odaérintenem a szájához - akkor meg rájött h ez mégse rossz és pár falatot bekapott. komolyan, annyira nehéz kitalálni h egyáltalán hogyan fogadná el a kaját!!! ma pl kalácsból ha falatkákat adtam, kiköpte, de ha engedtem beleharapni, akkor evett egy keveset. tegnap se kalács, se banán nem kellett neki (korábban mindegyiket szívesen ette), de a gesztenyés palacsintatortából egész sokat benyomott! (az volt a másod-torta ;) )

kata, különben az elméletem nem biztos h teljes egészében megállja a helyét esti kaja ügyben: ma is felébredt fél óra múltán, pedig nem sokat vacsizott és az is gyümi volt pici sinlackal - szal nem nehéz körömpörkölt :roll: :wink: de meglátjuk az éjszaka további részét!

sógornőm tegnap aszondta h ha az ő gyerek ilyen ficánka lett volna, akkor már megőrült volna. :shock: pedig az övé is többemberes :shock: arra célzott h folyton kifeszíti magát (autósülésben, babakocsiban), nagyon nehéz pelenkázni-öltöztetni. ja anyósom folyton rá akarja ültetni egy számítógép előtt levő íróasztali székre h ebédeljen úgy, ne az ölünkben - és nem érti meg h a gyerekem egy kamikáze, kész életveszély bhova lerakni, ha nem lehet bekötni!!!! :shock: :? pedig észrevehetné, mert ha az ő ölében ül, akkor is kb 2 perc után már kifeszíti magát és le kell tenni, mert nem hagyja magát etetni. de állva még eszik néhány falatot... na, ennyit a ma esti panaszáradatról.
Vendég
 


Sziasztok!Jó reggelt!
Lottikámnak kint van a hetedig foga hegye és a nyolcadikhoz sem kell sok!De ő ezt elég jól tűri!
Tegnap voltunk baba látogatóba.Lottikám kissé megijesztett,szerintem azt hitte a baba is olyan játékbaba mint itthon Ödönke és Anna :shock: :shock: két simogatás után megmarkolta a kisfiú ruháját és így akarta felemelni :o (itthon így cipeli a babákat).Na és persze ő mindenféleképpen a játszószőnyeget akarta a magáénak,amin a baba feküdt :? :?
El is gondolkodtam,hogy óvom majd meg a kistestvérkét tőle :roll:

Doo:az nem semmi hízás!Dehát nem lehet mindenki jól evő!Mi sem vagyunk azok,de már megszoktam!

Zetus:nem semmi árak :shock: sima körzetis megoldáson nem gondolkoztál?Én terhesség után minden redbetetettem a saját körzetisemnél 0forintért!

KépKép
vicuska
 
 


Köszönjük mindenkinek a Hangás dícséreteket. :lol:

Doo, Te nagyon szerencsés természet vagy. Hogy tudod nem utálni azt aki halálosan idegesít? Én nem vagyok elég gazdag érzelmileg úgy látszik, mert nem tudom ezt kettőt szétválasztani. Pontosabban, akit szeretek is idegesíthet időnként, de aki folyamatosan borzolja a kedélyeimet, azt hogyan kedvelném?
Még mindig Doonak: nálunk most az jön be az evésnél, hogy Ő is kap egy kanalt elé teszem a tálkát és Ő kevergeti-kavargatja, időnként mintha enni is próbálna, de ezzelm elvan. Én közben másik kanállal adom a szájába. De nincs csodamódszer, tutitipp, ha nem kell neki, nehéz átverni Őket trükkökkel. Hát a hízás tényleg nem sok. :?

Ja, ez a csúcsok-csúcsa, hogy anyósod székre akar ültetni egy ekkora gyereket. Nem csak Viki ilyen kamikéze, én sem merném, simán leesne. (nem szokott beleolvasni? :roll: )

Tegnap voltam dokinál, egész közvetlene sikerült a hangulat. kérdezte az első szülés miért is lett vákum? Mondtam , mert béna voltam. Erre úgy nevetett, állítólag ilyet még szülő nem mondott, de azért kérdőre vont, hogy ugye ezt anno nem Ő mondta így nekem. Amúgy zöld lámpát kaptunk a projektre. :lol:

Vicuska, hát nekem sincsenek illúzióim, hogy könnyű lesz, de azért addigra már min. 10 hónappal idősebbek lesznek. Kicsit jobban megértik mint most mit szabad. Húúú, de naiv vagyok. :lol: . Azért az tetszett, ahogy fel akarta emlni a ruhájánál fogva. :lol:

Tegnap krétáztunk, nagyon elvolt vele, ajánlom mindenkinek, ruhából kijött.

Jej, Etus, még tegnap elolvastalak, és már olyan érzésem volt, mintha írtam volna is. Fogas kálváriádhoz, kitartás vagy nem is tudom mit lehet ilyenkor kívánni. Örülök, hog Bercel jobban van és annak is hogy itthon vagytok és sűrűbben jössz. :lol:
Vendég
 


jaj, etus, én sem írtam, csak megfogalmaztam: hogy mekkora egyidióta dokitok van!!! :shock: és ez gyerekorvos?! elég idegbetegnek tűnik v legalábbis meglehetősen frusztrált alaknak... :roll: komolyan nem is tudom h hogy veszi a bátorságot bki ahhoz h kiosszon egy felnőtt embert egy ilyen jelentéktelen dologért h hogyan öltöztet! finoman adjon tanácsot, ha elkerülhetetlennek gondolja, de rápirítani?! :x nem beszélve arról h tényleg mindenki másként érzékeli a hőt. én már simán rövidujjúban nyomom, amikor párom még vesz rá egy pulcsit.

krétát viki sztem még megenné. :roll:
Vendég
 


Etus tök jó, hogy Bercel ilyen ügyesen eljászik, hogy még olvasgatni is tudsz :lol: Nagyon rendes kisfiú :lol:
A házidokinénitek még mindig hozza a formáját, kár, hogy Olivér nem tudott veletek menni, öltönyben :twisted: Tényleg nem tudsz a közelben egy másikat :?:

Doo, mi is tegnap voltunk dnéninél és Rozi 120 g-ot hízott a múlt hónapban. Már nem is csodálkozott , csak kérdezte, hogy miből mennyit eszik. Mondom, van amikor 5 kanál főzit eszik csak, erre :shock: És tényleg ő is egyre többször szopik, gondolom azért mert éhes lehet , mert a sok mozgással lemozogja az anyatejcsiben lévő tápértéket. Azért érdekes, hogy ha nem én etetem hanem mondjuk anyám és engem nem is lát, akkor sokkal többet kajázik. Ja és még azt mondta, hogy most már adhatnék neki 2-es tápit is , mert az laktatóbb mint a HA. Dehát tápit csak este kap és akkor is a max 100 ml., attól nem fog hízni. Jelenlegi súly: 7 500 g.

Jön a többi is.............

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Hajni, de jó, hogy minden rendben van! De miért ne lett volna rendben :wink: Nem is tudtam, hogy Hangát vakuummal segítették világra, ez nekem mindig olyan félelmetesen hangzik. Lakás ügyben mikor mentek? Képzelt a Praktiker oldalán van egy tervezős progi, szerintem érdemes vele egy kicsit elszórakozni, majd az új kéró tervezésénél. Be lehet illeszteni a bútorokat méretre és látni kb., hogy mekkora hely marad meg ilyesmi.

Kata, kint volt az udvaron a csuszi és nagyon sok jó játék van. Rozi élvezte az egészet, csak a cuccai bánták kicsit, mert mindenhol négykézláb közlekedett. Ha nem lenne jó idő akkor is el lehet tölteni az időt, mert a bölcsiben is van sok jó játék és a fürdő is szuper (bár ezt te is tudod :lol: ).

Vicus, képzeld nálunk a 3 éves szomszéd kisfiú simán kikapta Rozit a bkocsiból amikor 1 hónapos volt, pedig ott álltunk mellettük ketten. :shock: Aztán megszületett a kistesója és vele nem csinált ilyesmit, uh. fel a fejjel. :lol: Milyen szandit vettetek Lottinak?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma még jobban kivagyok mint tegnap, hullának érzem magam.
Este nem tudtam jönni, hányingerem volt, meg nagyon kevert a gyomrom félig ülő helyzetben tudtam csak elaludni, tállal az ágyam mellett, ami aztán még se kellett.

Gergőt apa fektette de neki meg tegnap délután elkezdett folyni az orra, láza még nincs, du. alvása még jó volt, de az éjszakai :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: az orrfolyás miatt már nem számolom hányszor sírt fel éjszaka és nem kellett neki semmi.

Az ilyen éjszakák után úgy érzem az őrültek házában fogok kikötni.
Adtam neki homeos golyót már nem vizenyős a folyás hanem kezd sűrű lenni, a betegségekből már kezd elegem lenni de nagyon.
Pedig már a pórszívóval is jól összebarátkozott, azt is kezdhetem vele újra. :x :x :x

Én ma már jól vagyok még reggeli előtt, hát nem is tudom mit egyek hogy jó legyen a gyomromnak.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Szilvi, gondolom nem vígasztal, de én is majdnem minden reggel úgy ébredek mint akit agyonütöttek. Rozi is írtó sokat volt fent, neki is folyik az orra.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Még egy kép, aztán nem sokkollak tovább bemenetek. :lol:

Kép

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szia Bea, látlak kiírva, itt vagy még?
Vendég
 


Bea, jók a képek, miért sokkolnál, ne viccelj már. Max. irigykedünk. :D . Jó az avatar képed is, cuki ebben a sapiban.

Képzeljétek tegnap 3 emeletet, jötta saját lábán. Egyik kezével a falat fogta, én a másikat és lépkedett. Tök jó. Igaz, hogy mire megtanulja innem elköltözünk, de tetőterest veszünk, szóval nem lesz hátrány ha tud egyedül lépcsőzni. Csak mit csinálok, ha nem akarom, hogy felmenjen? :shock: . Majd nézni kell valami rácsot mindkét végére.

folyt köv.
Vendég
 


Még vagyok kicsit....

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Vicuska, egyik ismerősünk volt nálunk másfél éves kisfiúval. Anyuka 8 hónapos terhes volt akkor. A kisfiú azzal kezdte hogy lepofozta Hangit, mert a szülei rám mertek nézni. (azétr rossz volt látni, hogy verik a gyerekem) Aggódtak is mi les a kistesóval, de Őt imádaj, nem bántaj. Inkább fúródik Ő is oda ha féltékeny, de nem veri a Picit.

Bea, köszi a Praktikeres ötletet, majd megnézem. Ma megyünk lefoglalózni.

Szilvi, jobbulást!

Az öltöztetés nálam is gond. Én már szatyornyi ruhával járok le. Van mindenféle vastagságú kardigán nálam.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?