Babancs!!!
Domi-fog!!! Álom aranyos a kisfiad! Műtéthez nagyon drukkolok! Jelentkezz mihamarabb, remélem midnen rendben lesz!
Kavicska!
Szilveszter nagyon szigorúan néz..............
Borzasztó formás baba! És milyen hosszú! Tejcihez gratula! Itten van egy elég jó link! A szaporító fejéshez olvasott dolgok miatt tettem be, érdemes lenne megfontolni!
http://angolbabaruha.extra.hu/index.php ... view&id=28
Ági!
Csapj bele! Ezek a lányok már csak ilyenek, úgy tűnik. Fulladok ki lassan én is, nem javulnak a sírós-nyügis rohamok.
Bááááár, éppen azon gondolkodtam, hogy mi a rákot akarok én egy 3 hetes babától???? Miért is kellene magától, sírás és cumika nélkül, anya-szaga és puszija nélkül önállóan és egyedül elaludnia a ksiágyban????????? Jaaaa, mert ezt várják tőlem??? Pfffffffffffffffffffffffffff
A szaranyut azonnal felejtsd el!!!!! Eszti ilyen. Ha magad is elkezded marni, még ilyenebb lesz, megérzi, hogy feszült vagy. Férjednek meg üzenem, hogy akkor holnaptól Te elköltözöl egy napra, vagy elmész, kimozdulsz, ő meg akkor mutissa meg, hogyan is kell ezt!
Tudom én, hogy ő is csak kétségbe esett, de ne marjon téged, főleg ne ilyen lelkiállapotban......
(Höhöhöhöhöh bagoly a verébnek mi?????? Bizonytalankodunk, de akkor is anyák vagyunk. Nem jók és nem rosszak. "csak" simán anyák!!!!)
Norka!
Hiszed, nem hiszed, boldog vagyok, ha írsz! Végre......... Kecskeruta teát kerestem Monor egyetlen Natura boltjában, ahol is a Paramedica egészségmagazinban találtam egy cikket a PCOS-ről, Dr. Eörsi Dániel tollából!!! Remek kis cikk, komplett, és kompakt!!!! Nagyon jó volt ilyet olvasni! De kecskerutát ne aggódj, nem kaptam.........
Rambóka!
Kvízbe benevezek!
Dimet!
Zsuzsus pillák.............. Hatalmasak! Nórié olyan szőke, hogy nem is látszik!
Kandika! Hatalmas nagy fiad van! És hihetetlen jó testfelépítésű gyerkőc!!!! Drukkot küldök nektek. Remélem jó híreket kapsz majd!
KÉRDÉS: A mettől apadhat a tejem?? Mert akkor inkább a ragyák. Bár, tegnpa megint votl egy migrénem, tegnap estétől megint alig van tejem.............. Bezzeg a hócipedlim, no az majdnem nagyon tele van, ellentétben a melleimmel. A jobb kezemet alig bírom használni, és még csak ma adják postára az elektromos mellszívót.............. Párom motorozni van, mert ma itthon maradt, hogy az építkezéshez a dolgokat előkészítse............. Aham!
Ja, a héten csütörtökön elkezdik az építkezést is nálunk.
Nóri nem hajlandó a jobb mellemből enni, az azon az oldalon lévő bimbómat egyszerűen nem tudja bekapni sem..... Ennek csak annyi a hátulütője, hogy a balmellemben kb. harmad annyi tej van csak, mint a jobban. Ha fejek a ballból 40-et, akkor a jobból kb. 100-at....... Bezzeg, abból meg nem tud szopizni. Viszont a balcicimet csak szopival ürítjük minden etetésnél!!!!!
Ma nem tudom jövök-e még..................
Kaptok Döbrögi fotót............. Jól kikerekedett a pofikája a lánynak!
Szopipárna rulez!!!!!
Tudok ilyet is ám!
Bónusz..........