Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Itt Zombi Ági jelentkezik.... Még mindig nincs alvás.... A könyv amit a kismamablogról rendeltem, egy kalap sz..r. ollózása a suttogónak és az Aludj jól c. könyveknek (megjegyzem közben meg ezeket a könyveket szapulja, pedig szinte szórul szóra idéz belőlük)... Meg is írtam a csajszinak, hogy így én is tudok könyvet írni!!!!!!! Már hagytuk sírni is... De előbb rekedt be és szinte ment el a hangja, és dobálta magát, és nem mertem tovább hagyni sírni, mert féltem hogy baja lesz... A héten megyünk egy homeos dokihoz...
Mostmár a férjem is kiakaszt, hogy biztos én rontok el valamit, és hogy napközben mit csinálok vele???... Elegem van... Szaranyunak érzem magam, és türelmem sincs már....ááááááá

Bocs, hogy így kifakadtam, de ez van... Köszi mindenkinek a sok tippet, nagyon rendesek vagytok!!!
Vendég

ááááááááááááá, még ez is, laptető.....
:twisted: Szívesen átadom valakinek, nekem egy jódarabig nincs rá szükségem..... :?
Vendég

Ági!

Nem tudom mit mondjak. Sajnállak... nagyon rossz lehet.

Nem tudtok elmenni kicsit mamázni? Lepasszolni kicsit a csajszit, hogy legalább napközben legyen időd feltöltődni?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Anyósomra nem bízom a gyereket....

Anyukámék messzebb laknak, és a múltkor is ott voltunk, és csak anya, anya kellett neki... Ha nem az én kezemben van, vagy nem lát engem, egy idő után legörbül a szája, és égtelen hiszti jön...
Vendég

ági tényleg szar lehet.
esetleg érdemes lenne megkérdezni egy gyerekpszichológust is.

a sírni hagyásnak csak úgy van értelme, ha végigcsinálod. különben feleslegesen szenvedtek. én se tudnám, nem birnám ki.

mi meg most beköltöztünk a gyerekszobába. igy van lvás, cumit kell adni egy éjjel kétszer, de én is tudok aludni. de ez se állapot. sztem rám nincs szüksége. egyedül alszik el, de csak ha ott vagyok, egyébként csak cumi kell. lehet, hogy kéne egy cumilánc neki. ????????????? rejó, ti is cumiztok? johanna visszateszi magának a cumit? marci kidobálja, vagy nem találja.

Kép

Kép
csillagfény

Babancs: Drukkolok én is, hogy minden jól menjen a műtét alatt és végre ne kellejen szenvedned :)

Monee: Megvolt a pofavizit, remélem többet nem akar majd jönni... Kicsit azért takarítgattam, de csak annyira, amennyire megéri még a hátralévő hétvégi munka előtt. Majd ha végre kész lesz a szoba, akkor csinálok egy nagy tavaszi takarítást...
Jó olvasni, hogy jobban vagy. Számolsz visszafelé? Nekem olyan hirtelen jött a munkából való kimaradás, hogy alig volt időm azzal foglalkozni. Persze sokkal jobb így itthon, de én most még nem bántam meg, hogy a 7. hnap közepéig dolgoztam...

Koriági: Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz napok járnak felétek egy ideje. Esetleg egy pszichomókus nem tudna segíteni? Bár egy 4 hónapos gyereknél... :roll: Valamelyik csatornán volt anno egy műsor, hogy a különböző problémákkal küzdő gyerekekkel mit lehet tenni. Ebből gondoltam, hátha lenne egy kis haszna. Gyerekdoki mit mond?

No, asszem megyek bordűrt nézni, meg sétálni is egyben... Jót fog tenni :)

Majd jövök még, ha lesz időm... :)

Kép

Kép
bettica

ági, sajnálom. nem hiszek a kineziológiában, de már több ismerősnek segített. hátha.....
fasza az a könyv.....jó fejek!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Ági!

Nálunk is ez ment, apa baszogatott, h. biztos túl sokat alszik a gyerek napközben, és ezért nem alszik este, keltsem fel, ne hagyjam aludni stb. :evil: :evil: :evil:
Rengeteget veszekedtünk!
Még alvásnaplót is csináltam, mint az Aludj jól gyermekemben írták, de a ded még a korának megfelelő mennyiséget sem "aludta le", nemhogy többet! :shock: Én is kész voltam!

Minden baba más, és nincs aranyszabály v. csodaszer!
Nem tudom mit próbáltatok "sírnihagyás" címen, de nekünk az ún. Ferber módszer jött be, amikor nem hagyod teljesen magára, hanem 5,majd 7,... 9,...11 perc után bemégy, megsimized, de nem veszed ki az ágyból. A 11 perc alatt bealudt végül.
Nagyon fontos, h. előtte leüljetek a pároddal és megbeszéljétek, h. egyetértsetek a dologban, senki ne rohanjon be és ne is hagyja, h. a másik berohanjon!
És órával mérni az időt, mert különben végtelennek tűnik!
Így is rettenetes, de legalább tudsz visszaszámlálni!
És amikor azt hiszed, h. nem, ez így nem fog menni, akkor valahogy csak elalszik! Legalábbis nálunk sikerült!
Két-három napig biztosan csinálni kell, de utána egyre jobb lesz!
(na aztán viszont jön majd az éjszakai ébredés, ami viszont nem orvosolható így! :evil: )

Egyébként csak este csinálja ezt?
Napközben hogyan alszik?
Foga nem jön?
Súlya megfelelően gyarapszik? Eszik rendesen?
Nincs semmi olyan változás, ami megzavarhatta?

rambóka

Sziasztok!

Jajj, Ági!
Teljesen meg tudlak érteni! :(
Tényleg érdemes lenne megkérdezni egy gyerekpszihológust!
Semmi okosat nem tudok tanácsolni! :(

Dimet!
A csajod szempillája... :shock: hát hallod, apa gyúrhat a konditeremben, hogy elkergesse a fiúkat! (vagy legalábbis hústorony kinézete miatt megijedjenek tőle! :lol: )

Babancs!
Mákosdomi! :lol: :lol: Nagyon aranyos kép! :lol:
A pénteki műtéthez küldöm az összes műtétes drukkom!
Én bízom benne, hogy helyreraknak! Elhiszem, hogy eleged van! :roll:

Monee!
Tetszik a babakocsid! :) Jó zsákmány! :)

Bettica!
Én is szerettem bordűrt nézni! (tapéta bordűrről beszélsz, ugye?)

Norka!
Mi az a slambuc, vagy slombuc vagy mi? :shock: :roll: :oops:
Én nem tudom... :oops:

Rambóka!
Mondj egy kezdő árat a megvesztegetéshez! :lol: :lol:
Hogy "esik" a pihenés?
Majd Rejo hétvégén jól elszórakoztat! :lol: :lol:

Csakegy!
Most nyomtam be 4 linzert! :roll: Gondoltam rád közben! Finom, házi! :D
Vendég

Bettica!

Kár volt elkiabálni... hétvégén nem volt bajom, de most megint van.
Fáj, szúr a hasam. :( Vagy a helyet utálja, vagy az egész napos ülést. :(
Nem tudom mit csináljak. Az előbb voltam sétálni, kicsit jobb, de mi a fene legyen ha egyszer ülő a munkám?
Csütörtökön már próbáltam, gugoltam, térdeltem itt a gép előtt, de ez nem megoldás. 8 órát mégsem ácsoroghatok, pláne hogy dolgozni úgy nem tudok.
Biztos a babának nincs baja, nem aggódok ez miatt, csak egyszerűen nekem ez rossz. Nem tudom eldönteni hogy el kell hogy viseljem, vagy nem? 3 hét összesen, kb. 9 munkanap amit le kellene még nyomnom.

A Párom tegnap megint megkérdezte, hogy biztos hogy májusban MÁR nem akarok dolgozni?! :cry:

Monee

Monee

monee85

Ági: a férjed miért nem áll melléd ebben a helyzetben? Szerintem vele beszélj első körben. Ezt két embernek kell megoldania, nem neked egyedül. Ha a férjed frusztrál, te is idegesebb vagy, ezt érzi a baba stb. stb. Nem vagy emiatt rossz anya (miért is lennél????)... Minden gyereknek vannak ilyen időszakai, túl kell élni (ld. van, hogy a fejed tetejére állsz akkor sem változik semmi... csak az idő segít a dolgon).

Ha magadra kötnéd ilyenkor esetleg? Kicsit összebugyolálva magzati pózba - jó, jó, már nagy gyerek de ki tudja. Hátha csak nagyobb biztonságra vágyik, ha meg magadra kötöd, hallja a szívhangod, érzi az illatod stb. akkor megnyugszik és visszaalszik sírás nélkül (közben meg cici vagy cumisüveg vízzel).

A szoptatáson filózok. Éjjel hogy is csinálod? (tudom, hogy írtad csak tiszta zombi vagyok én is, ölni tudnék egy kávéért de épp próbálok leszokni róla nehogy hiperaktív gyerekünk szülessen:))) ami persze baromság, de valamivel meg kell indokolnom a mazochizmusom...) (a tápnak ugye megvan az a hátránya az anyatejjel szemben hogy nincs benne "természetes altató"... csak ezért kérdezem... amíg Lilla reggelire anyatejet kapott 10mp. alatt visszaaludt... amióta tápot kap azóta csak sokkal virgoncabb én meg bukom az extra 2 óra alvást)

Ja... Lillánál én olyanokat trükköztem, hogy szerintem minimum fél éves koráig MINDIG ugyanazon a gyapjútakarón altattam (a megszokott illat miatt) plusz az ágy végében körberaktam a szoptatós párnát, hogy odabújhasson hozzá, ne féljen egyedül a nagy ágyban... (plusz használt pólót is tettem mellé:))) bár ez a férjem szerint már nagyon perverz húzás volt:))))

Plusz éjjeli fény. Marhára elleneztem de szerintem Lilla fél a sötétben (ha felébredt sikított) ezért beraktam egy sima világítós végű hosszabbítót... minimális fény de azért mégiscsak fény...
Vendég

(na megyek... Lilla már vagy fél órája ébren van csak én nem veszek róla tudomást... ő meg nem üvölt olyankor meg hagyom, hagy játszadozzon egy kicsit még az ágyában amíg el nem kezd óbégatni:))))
Vendég

Babancs!!!
Domi-fog!!! Álom aranyos a kisfiad! Műtéthez nagyon drukkolok! Jelentkezz mihamarabb, remélem midnen rendben lesz!

Kavicska!
Szilveszter nagyon szigorúan néz.............. :lol: :lol: :lol: :lol: Borzasztó formás baba! És milyen hosszú! Tejcihez gratula! Itten van egy elég jó link! A szaporító fejéshez olvasott dolgok miatt tettem be, érdemes lenne megfontolni! http://angolbabaruha.extra.hu/index.php ... view&id=28

Ági!
Csapj bele! Ezek a lányok már csak ilyenek, úgy tűnik. Fulladok ki lassan én is, nem javulnak a sírós-nyügis rohamok.

Bááááár, éppen azon gondolkodtam, hogy mi a rákot akarok én egy 3 hetes babától???? Miért is kellene magától, sírás és cumika nélkül, anya-szaga és puszija nélkül önállóan és egyedül elaludnia a ksiágyban????????? Jaaaa, mert ezt várják tőlem??? Pfffffffffffffffffffffffffff
A szaranyut azonnal felejtsd el!!!!! Eszti ilyen. Ha magad is elkezded marni, még ilyenebb lesz, megérzi, hogy feszült vagy. Férjednek meg üzenem, hogy akkor holnaptól Te elköltözöl egy napra, vagy elmész, kimozdulsz, ő meg akkor mutissa meg, hogyan is kell ezt! :twisted: :roll: Tudom én, hogy ő is csak kétségbe esett, de ne marjon téged, főleg ne ilyen lelkiállapotban......

(Höhöhöhöhöh bagoly a verébnek mi?????? Bizonytalankodunk, de akkor is anyák vagyunk. Nem jók és nem rosszak. "csak" simán anyák!!!!)

Norka!
Hiszed, nem hiszed, boldog vagyok, ha írsz! Végre......... Kecskeruta teát kerestem Monor egyetlen Natura boltjában, ahol is a Paramedica egészségmagazinban találtam egy cikket a PCOS-ről, Dr. Eörsi Dániel tollából!!! Remek kis cikk, komplett, és kompakt!!!! Nagyon jó volt ilyet olvasni! De kecskerutát ne aggódj, nem kaptam......... :roll:

Rambóka!
Kvízbe benevezek! :)

Dimet!
Zsuzsus pillák.............. Hatalmasak! Nórié olyan szőke, hogy nem is látszik!

Kandika! Hatalmas nagy fiad van! És hihetetlen jó testfelépítésű gyerkőc!!!! Drukkot küldök nektek. Remélem jó híreket kapsz majd!

KÉRDÉS: A mettől apadhat a tejem?? Mert akkor inkább a ragyák. Bár, tegnpa megint votl egy migrénem, tegnap estétől megint alig van tejem.............. Bezzeg a hócipedlim, no az majdnem nagyon tele van, ellentétben a melleimmel. A jobb kezemet alig bírom használni, és még csak ma adják postára az elektromos mellszívót.............. Párom motorozni van, mert ma itthon maradt, hogy az építkezéshez a dolgokat előkészítse............. Aham! :evil: :evil: :evil: Ja, a héten csütörtökön elkezdik az építkezést is nálunk.
Nóri nem hajlandó a jobb mellemből enni, az azon az oldalon lévő bimbómat egyszerűen nem tudja bekapni sem..... Ennek csak annyi a hátulütője, hogy a balmellemben kb. harmad annyi tej van csak, mint a jobban. Ha fejek a ballból 40-et, akkor a jobból kb. 100-at....... Bezzeg, abból meg nem tud szopizni. Viszont a balcicimet csak szopival ürítjük minden etetésnél!!!!!

Ma nem tudom jövök-e még..................

Kaptok Döbrögi fotót............. Jól kikerekedett a pofikája a lánynak! :)
Kép Szopipárna rulez!!!!!

Kép Tudok ilyet is ám!

Kép Bónusz..........
Vendég

Ági, JÓ ANYA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ági, nagyon együttérzek veled... tudom hogy Esztivel sokat küzdesz. De mégis: azt gondolom, amit Mona, hogy túlpattant idegrendszerrel, feszülten nehéz babát nyugtatni. Nekem (szerencsére) csak Bogi 2-3 hetes korában volt ilyen pár rosszabb napom, de akkor anyu kikapta a kezemből és elküldött engem levegőzni meg aludni. Ugyanis akkor Bogival már szabályosan hergeltük egymást... és ő nagy nehezen, de lenyugtatta, igaz ehhez az kellett, hogy órákra elmenjek. Nem vagy rossz anya, felejtsd el, azt viszont ne, hogy pont abban a korban vagytok, amikor már te is sokkal fáradtabb vagy (4-5 hós kor), a tartalékok nincsenek már meg. Muszáj, hogy segítsen valaki, hogy kicsit ki tudj zökkenni! Tudom, hogy már zombi vagy és semmihez nincs erőd, de egy kis kikapcsolódás feltölt és az idegeid is kisimulnak, és olyan új ötlet juthat eszedbe, ami eltörődöttségedben most nem!
Valamilyen babamasszázsos tanfolyam, vagy baba-mama tornás hely nincs arrafelé?
(Anyósomra én se bíztam volna rá a gyereket, kb.1 éves koráig. Mostmár szuperül elvannak, de anyósom az a kategória, aki nem való kisbabákhoz.)

Ejha, jól kikerekedtek a márciusi babácskák, kérem szépen! :wink:

Slambuc: kezdek rájönni, hogy Kincs meg én is azért ismerjük, mert vsz.hajdúsági kaja! Mint Zalában a dödölle.
Recept: Megpirítom a füstölt zsírszalonnát, teljesen zsírjára engedem, majd kiveszem a serpenyőből, és ebben a zsiradékban pirítom üvegesre a felkockázott hagymát. Ezt is kiveszem a serpenyőből, és szintén ebben a zsiradékban pirítom meg a lebbencstésztát. Ha megpirult, ezt is kiteszem. A zsírra visszateszem a hagymát, szórunk rá kevés csípős pirospaprikát(nem árt a színe miatt sem), ezután ráteszem a kockára vágott burgonyát, megszórom a szalonnával és ráteszem a pirított tésztát. (Én még teszek bele zöldpaprikát és fél rendes paprikát, kisebb paradicsomot is.) Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, megsózom, borsozom, delikátozom és lassan kb. 30-40 percig főzöm. Akkor van kész, ha összeállt az egész kásássá és elfőtte a levét.

Különben a slambucból már semmi nem maradt. :evil:

A párom annyira süsü, hogy simán le krumplistésztázta... :roll:

Mona! Eörsi Dániel írt azt hiszem az Éva magazinba is anno, a PCOS-ról! Háziorvos létére nagyon képben van!

Gyerekek drukkoljatok, ma délután debütálok az itteni védőnőnél. :evil: Viszem Bogit is, hadd örüljön! Hátha elmegy tőlünk a kedve.
(Ugyanis Bogika utóbbi időben, hm... egyszerűen csak annyit mondok, hogy 2 éves korszakban van. )
Vendég

Nóri egy tündér!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Kicsit offolnék, ne hari, de ha itt regisztráltok és elfogadjátok az ajánlást, nagyon nagyot segítenétek nekem!
http://www.gulliver.hu/hu/?refajanlo=38503

Nem tudom ki ismeri és ki nem, mi már voltunk általuk pár napos kiruccanásokon, és mondhatom tök jóó volt. Most is itt nézelődök nyaralásügyben és ehhez a Ti segítségetek nagyon nagyon jól jönne. Nem vagytok elkötelezve a regisztrálás által, sőt nem is kell többször felmenni az oldalra ha nem nyerte le a tetszéseteket. Csak az a lényeg hogy elfogadjátok az ajánlásomat és regisztráljatok. Légyszilégyszi!!!!
Kösszencs!

És pusszancs mindenkinek!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hova tűnt mindenki??????????? :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

na ne máááááááár, elrisztottam mindenkit. most én lenni nagyon nagyon szomi :cry: :cry:
asszem ismét visszavonulni....

hajni...
Budaörs

Hajni, dehogy riasztottál el bárkit is... :)

Megyek, befejezem a holnapi ebédet, meg a munkát is... Aztán már jön is haza a párom, úgy hogy ma már nem jövök...

Jó pihit mindenkinek!!!

Kép

Kép
bettica

hmmmm. én sajtos rudacskát ettem vacsira. leveles tésztából. végülis a gije sztem nem lehet veszett magas, mert lassan bomlik le, de kalória van benne. nem akarom visszaszedni am lejött, csak depis vagyok a babó miatt, és zabálok. :cry: :cry: :cry:

hajni, mi az a honlap amit ajánlottál? futólag néztem meg. jól értem, hogy nyaralásra lehet licitálni???

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény: Én is azt csináltam. Apának, holnapra, az ebéd mellé... Meg káposztáskockát... Háát, még jó, hogy a párom részét már előre elcsomagoltam :oops: , a holnapi ebédemből nem sok maradt... Csináltam levest is, valami brokkolikrém akart lenni... volna... kiöntöttem... Ugyanis megkívántam a zacskós brokkolikrém levest (lehet megkövezni érte), sosem szoktam ilyen kajákat (v)enni (hú még mekit is csak nagyon hébe-hóba), hát most megkóstoltam. ...na ja, rajtam nem fog meggazdagodni a Knorr meg a Maggi, meg a fene tudja melyik cég még. Hogy lehet ilyen sz.rt csinálni... És még rá merték írni a zacskóra, hogy tartósítószermentes. Naná, a műanyag nem romlik... :evil: Egyszer ezt is ki kellett próbálni :lol:
Még jó, hogy a páromat a minőségi kajákra szoktattam rá, még a pizzát is sk csináljuk....
No, jó lecke volt ;)

Kép

Kép
bettica

csillag, egyél! most lehet. aztán majd ha helyrerázódsz megint jöhet a fogyi. úgysem fogsz átesni a ló tulsó oldalára :)

Kép

dimet

bettica, egyetértek. nekem mindegyik zacsis levesnek ugyanolyan az íze. borzalmas. régen, fősuli alatt megettem. mostmár nem. :)

Kép

dimet

csillag: igen, jól értetted. én ma megint elvittem egyet 4 nap 3 éjszaka 24ezer bár ez csak reggelis. :oops: mi itt "vettük meg" a mezőkövesdi kiruccanásunkat, (itt 2x is voltunk) meg van még egy vonyarcvashegyre, de azt nyárra tartogatjuk. Láttam tök jó horvátországit is. :oops:

hajni...
Budaörs

Dimet: Csak azért lepődtem meg annyira, mert hát egy kívánós kismama nagyon sok mindent be tud nyomni... De ez embertelen volt, még a pármmal sem mertem volna megkóstoltatni... Van, aki ezen él?

Na, most már tényleg ledőlők... Fáj mindenem a sok üléstől...

Jóccakát! :)

Kép

Kép
bettica

Jó estét!
Ez az Én formám! :( Nem lesz műtét......nem indokolt,mert ezer éve nem volt pé-m Uh-al követve.....így fölösleges...most megyek majd pár Uh-ra,na meg dietetikushoz....mert a metet is a körzeti írja ki Nekem...saját szakállamra szedem stb!Aztán ha igazolt lesz a pé-m egyszer...és attól se leszek áldott :wink: na akkor indokolt a Hsg,na de ez se ma lesz ám......
:!: Norka itt is köszi a segítséget!!!! :!: :lol:

*Nóri csöpp kis szája....nagyon édes!!!*
Köszönöm a sok-sok rámgondolásokat!!!!! :D
kandi72
Budapest III. kerület

fú... rosszul vagyok... bezabáltam 10 deka káposztás hasét, egy lekváros táskát és 3/4 zacskó chilis (BIO!!!:) tortilla chipset (fú... állat jó volt:) A férjem főzte vacsorára meg már ránézni se bírok...

(mondjuk a durva az, hogy mindezt délután 2 után és még mindig tart a hatása...)

Lillával meg nem tudom mi van, nem akar aludni... 1/4 órája üvölt a szobájában... egyszer már kihoztuk mert nem szokott ilyet csinálni, azt hittük baj van... de nem volt, amíg fel nem bukott egy madzagban addig tök vidám volt (a madzag után meg üvöltve és önként visszavonult a szobájába, hogy ő megy aludni... és tovább üvöltött). (azóta már csak bekiabálok neki 2 percenként, hogy jó éjszakát... ) Most mintha elhallgatott volna.

Nem tudja valaki, hogy milyen sorrendben szoktak a babafogak kijönni? Az első 4 ugye már megvan. Köszi:)
Vendég

Kandi: sajnálom, hogy nem lesz HSG... bár én nem értem miért nem indokolt... na mindegy. Akkor UH-s követés lesz gondolom... Nagy kalappal:)

Bettica: ha zacskós levest kívánsz, én a DM-ben vettem legutóbb biót (semmi adalékanyag nincs benne) és nagyon finom volt! (gombát vettem... nyami:))) (csak nekem felviszi a cukrom... gondolom mert keményítővel sűrítik)

Csillagfény: csoki... az is jó:) Szerintem is egyél, majd leadod ha túl vagy az egészen...
Vendég

Kandi: sajnálom a HSG-t. Nem értem én sem..... Miért kell hozzá lennie pé uhu követés? Nekem senem volt de Arnold doki mégis ráírta a papíromra hogy majd valamikor nekem HSG, Apának meg vizsgálat. :evil:

Csakegy: én Lillatanácsadásban sajna nem tok segíteni. Jajjjjj, bárcsak már én is tanácsot kérhetnék........

hajni...
Budaörs

Kandi, nem teljesen vagyok képben, ez a mai vizsgálat mi is volt voltaképpen? Mit mutatott ki? Tudtál meg többet, mint eddig tudtál?

Ide írom, mert gondolom ezt a topikot a másik topik tagjai is olvassák, :) szívesen rejtvényeznék a talin! Naaa, ki akar még?
Rambóka megvesztegetésének módján pedig még töröm a fejem. :)

Kép
mamint

mamint: én is sívesen rejtvényeznék, de nem tom vagyok e annyira okos. :oops: :? na meghát embör is jön velem mert érdekli a dolog..... nem biztos hogy jónéven venné ha kiközösíteném
szóvalnemtom :roll:

hajni...
Budaörs

Én is mennék nagyon, de nem 100%, hogy összejön.Szerintetek írjak mail-t, az a biztos, aztán legfeljebb szólok, hogy mégsem tudok menni, vagy mi legyen???Norka!!!Segíts! :D

Áhhhh,ez a Nóri baba hihetetlen.Ma már 4szer néztem meg újra és újra, egyszerűen tüneményes!Nem lehet betelni vele!Csók nektek Mona!!!

Kandi!Akkor most Closty is lesz???

Hajni!Nekem is rögtön ráírta Arnold az apavizsgálatot, azt mondta, az feltétlen kell, mielőtt nálam bármi "drasztikusabb"beavatkozást csinálnánk.Végülis jogos.Ne hormonozzanak, meg szurkáljanak esetlegesen, ha nála meg nem oké valami.Hsg nekem nem volt említve.

Kép
Kép
zazzy

ajjjjjjjjjajjjjjjjjjj fáááááj a pocakom és fájdalomdíjként benyomáztam egy tecsós magnumutánzatot és nagyyyyyyyyyon jó vóóóóóóóóóóót. :oops: :?

hajni...
Budaörs

hajni: kínozz még :)) Fagyit akarok :))) (kb. 2 hete vettem a Plusban magnumutánzatot és sokkal de sokkal finomabb volt mint az eredeti:)
Vendég

Monácska: Nóra tündéri a képeken:))) Milyen csajos a párnája :)))))
Vendég

csakegy: igenigen ez is finibb és rohadt drága a maga 95pénzével. múthéten ideiglenes készlethijány vót. kűdöm fénypostán van még itthon vagy 6db. betankótunk de asszem kevéske lészen, anyós pont most nyút le egyet.

kínozkínozkínozkínoz :twisted: :twisted:

hajni...
Budaörs

anyós nálatok eszi a jégkrémet? ez vadul hangzik....
Vendég

jaja és majdkipukkad tőle :twisted: :twisted:

hajni...
Budaörs

vettünk az ikeába olyan dobozos rozskenyér keveréket. húúú.... megcsináltuk kenyérsütőben. tuti finom!! olyan jó sötét, csupa mag kenyér.
ettem egy szeletet, kefírrel vacsira. nyami.
úgyhogy hallani sem akarok édességről. mert tornáztam is :lol: 8)

csakegy, nálunk is ma tök nehezen mentek az elalvások!!!! front?

többiek? kincs, neked már mindennap le kell jelentkezned, hogy mi a helyzet!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

dimet

nyah dimet drága, szeretném a pontos nevet és hogy melyik program a kenyérsütődben. ha netán betévedek az ikejába itten akkor megnézném oszt lehet kipróbálom. lehetne má egy jó kis sikerélményem kenéyrsüti terén

hajni...
Budaörs

.ennek kicsit beesett a teteje, de mi már kikísérleteztük a jó kenyér titkát! férjem múltkor bedühödött, hogy nem igaz,hogy nem lehet jó kenyeret sütni.....és addig kísérletezett míg jó nem lett.
majd leírom. most bedőlök az ágyba. ja, ikeás "dobozos kenyér" csak egy féle van. megtalálod!!

Kép

dimet

oksa, várom majd a recipét azét is amit kikisérleteztetek mert nekem nem sikerült még rendes nekem megfelelő kenyért sütni

jóccakát mindenkinek!

oszt hónap gyünni ám jányok, asszonyok. :twisted:

hajni...
Budaörs

Kukurikúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!

tutkó kenyér: múltkor jöttünk rá. megcsinálod a kenyértésztát a receped alapján (550g liszt, 300-350 ml folyadék, ált víz), 1 TK só, 1 EK cukor, élesztő, sikér (annél több, minél több a tK liszt)), megkeleszted a gépben, utána kiveszed, kis cipót frmálsz belőle, belenyomkodsz mindenféle magokat a tetejébe, megkened kis vizes kezecskéddel, és 160-170 fokon (légkeverés) megsütöd. sokkal jobb lesz, mint a gépben! lazább, finomabb. job mint a legdrágább bolti magos kenyérke.

én is diófagyit zaba.
befejez. ma 66 kiló lenni reggel. :cry:
sztem meg most nem kéne zabálbi. még 2 hónapog tudnék fogyni (3-4 kiló kéne), utána babaprojekt. sztem az se tett jót a babának, hogy dectől január végéig 10 kilót fogytam majdnem. kb akkoriba lehettem terhes. szedtem a gravidát, de mégis.

elkezdtem hőmérőzni, de mindig elfelejtem. asszem nem nekem való.

Kép

Kép
csillagfény

Jó reggelt!

Kész vagyok. Kavics, most már kezdem kapizsgálni, tapasztalni, min mentél keresztül... Bakker, nagy nehezen fél 11-kor elalszom, fél óra múlva felébredek és nézem a plafont, tv bekapcs, hátha attól sikerül elaludni... Naná, hogy 1-ig fent kukorékoltam... Aztán nagy nehezen bealszom és kb 2 óránként ébredek fél órákra... Aludtam vagy 5-6 órát... Zombi vagyok :(
Ja és, hogy mindez miért? Mert tegnap bejelentkeztem a dokimhoz 32. heti kontrollra. Erre adtak nekem időpontot a magánrendelőjébe, mondván már nincs rendelése a kórházban :evil: Mégis hogy képzelik ezt??? Ha annyira magánrendelőbe akarnék menni, akkor eddig is odajártam volna... Meg talán ilyenkor illik előre szólni, hogy készüljön kisasszony, hogy fizetős lesz hamarosan... Párom azt mondja, menjünk a Margitba, most hogy megnyitották, csak van ott egy normális doki... De hát nincs beutalóm sem az UH-ra, amit a héten meg kellene ejteni... A vérvételt meg vizeletet szerencsére meg tudom csináltatni, mert ahhoz irattam beutalót... Ááá, teljesen kész vagyok. Pedig ez a doki nagyon bejött nekem, de ez a húzása :roll: 32. héten kereshetek egy dokit vagy legalább egy szülésznőt... Asszem az utóbbi lesz csak...
(Az megint egy jó kérdés, hogy miként lesz nekem metem szülés után. Ha szerencsém van, akkor a házidoki kiírja...)

No, megpróbálom kideríteni, kik rendelnek a Margitban...

Kép

Kép
bettica

bettica, házidoki kiírja. nekem is ő írja.
dokiddal beszélj, ha eddig minden ok volt vele kérdezz rá erre.

Kép

dimet

dimeet: nekem is ő írta, csak hát szülés után nem tudom, hogy hajlandó lesz-e rá... vagy szopi alatt inkább ne szedjem?

A dokival kapcsolatban: nem vagyok benne biztos, hogy ezek után szeretnék-e nála szülni. Már megbeszéltük az anyagi részét a szülésnek, erre még fizessek a vizsgálatokért (minek fizetem a tb-t???). Mert nem fogja azt mondani, hogy akkor jöjjön be a klinikára, majd ott megnézem... Még nem mondom le az időpontomat hozzá, van 2 napom hogy megrágjam a dolgot, csak nyugodtabb lennék, ha tudnám, hogy a Margitban mi vár rám... Meg a párom mióta tudja, hogy újra megnyitották a Margit kh szülészetét, azóta rágja a fülem: közel van, ha menni kell, látogatás szempontjából is jobb... Őszintén szólva kezdek hajlani rá... Azt a 70 ezret, amit a dokinak adnánk, el tudjuk költeni a gyerekre is...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Aranyosak vagytok nagyon, hogy ennyire segíteni akartok!! Ezt tényleg nekem kell megoldani! Most úgy tűnik lehiggadtam egy kicsit, próbálom elfogadni hogy nekem most ez jutott, és meg kell csinálnom! Tegnap találkoztam egy barátnőmmel, és elszégyelltem magam mikor elkezdtem neki panaszkodni.... Ők 2 éve szeretnének babát....szóval örülök hogy van gyerekem!!!!

Rambóka: az elalvással semmi gond nincs, jóéjt puszi, letesz, homloksimi, elalszik 3 percen belül... Csak utána ébred óránként, és akkor már nem jön be ez a módszer..... Egyébként nincs változás semmilyen körülményben ami megzavarná... Napközben délelőtt, délután 1,5-1,5 órát alszik, de csakis kizárólag friss levegőn!!! A kiságyában csak ritkán alszik napközben... Sírni hagyás a kb. úgy volt ahogy te írtad, 1 órát csináltunk így végig, és csak egyre jobban üvöltött.....

Csakegy: Eszter is mindig ugyanazon a pléden alszik, próbáltam a gyapjút én is, de neki nagyon meleg. Utálja a meleget... Öblítőm, és tusfürdőm nem cserélem mióta megszületett, hogy a megszokott illatom legyen mindig...

Monácska: a férjem is ki van akadva egy kicsit, plusz még a reggeltől estig tartó munka, + építkezünk... és haza jön, és azt látja hogy hulla vagyok én is, és a gyerek meg ordít... Megbánta már ő is amit mondott!! Csak hát kétségbe volt esve ő is....

Norka: pénteken jön anyukám, és kimenőt kapok! Itt is alszik, és a férjemmel elmegyünk vacsizni valahová... Hú de jó lesz!!!!!!!!
Ezek az anyósok már csak ilyenek!!! Én még a sétáltatást sem merem anyóspajtásra bízni, mert olyan ügyetlen, hogy a múltkor is (amikor teszteltem egyébként) majdnem felborította a kocsit... úgy megemelte egy kis gödröcskénél, hogy a kocsi orra az égben volt..... áááááááá....

Még egy kis off: képzeljétek el, milyen bunkó paraszt emberek vannak. Áruljuk a lakásunkat, és tegnap az egyik ingatlanos hozott vevőt, egy idős nő a lányával, meg 2 éves kisfiúval.. Eszter az ágyában játszott szépen, én meg mutattam a lakást... Egyszer csak azt veszem észre, hogy a csajszi nincs sehol... Bemegyek, erre Eszter az ölében, és a kisfia meg simogatja az én kislányom arcát, meg puszilgatja a kezét!!!!! Egy vadidegen!!!!!!!!! Mondanom sem kell hogy kizavartam őket a francba, közöltem hogy a gyerek nem eladó, és ha tetszik a lakás és meg akarják venni maradhatnak, de ha nem lehet kifelé menni... És még ők voltak megsértődve!!!!!!

Bettica: szerintem is hívd fel a dokid, lehet hogy csak egy másik kórházba ment át, csak ezt "jóindulatból" nem közlik veled!!

Monee: muszáj még ezt a kilenc napot ledolgoznod??? Inkább pihenj!!!
Vendég

koriági: Remélem akkor péntektől kicsit simábban mennek majd a dolgok ;) Drukkolok, hogy végre megoldódjanak a gondjaitok...

A dokim maradt a kórházban, mert minden labort, uh-t ott csináltat. Ezt az asszisztense mondta, szóval egyértelmű, hogy a kórházi betegeit viszi magával magánba (amivel nem lenne gond, csak hát a stílus... Tisztára az jön le nekem, hogy most akkor jól meg akarja fejni a betegeit, hát engem nem fog... Eddig egy nagyon korrekt, nem pénzéhes dokinak tartottam, ezért is mertem itt sok lánynak ajánlani. Lehet adok neki egy esélyt és elmegyek pénteken a magánrendelőjébe... Csak hát már megrendült benne a bizalmam :(

Kép

Kép
bettica

Hello!

Bettica!

Egy telefont én is megengednék, személyesen a dokinak, hogy vázolja mi a pálya. Ha ő is azt támogatja hogy járjál mostantól a magánrendelésére és ezt nem tudjátok / nem akarjátok vállalni, akkor válts. Én is fogok, jövő héten már az új dokihoz fogok menni. Még nem vagytok elkésve...
70.000. pénz a szülés?! :shock:

Ági!

Nem, nem muszáj. :)
Nem is fogok. Most tanácskoznak a főnökeink hogy mi legyen, elkezdtem leadni a munkát, pénteken szabi, hétfőn meg házidoki hogy írjon ki TPre. Bejönni szívesen bejövök majd alkalmanként ha kell segíteni kell valamit, de nem fogok itt rohadni 8 órákat.
Tegnap este és ma reggel már otthon is fájtam... :(

Monee

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?