Új privát üzeneted érkezett!

Krixta :D
köszi a válaszokat!
más: képzeljétek, 57 kilóról indult a terhességem, és most vagyok 61 :shock: picit ledöbbentem...mondjuk iszonyat mennyiségű víz lejöhetett rólam, szép vékonyka bokám lett és a fejem se lufi már :D Még a karomon meg a combomon érzek némi vizet is, mást is :D de majdcsak elfogy az is :)
megint más: szoptatósok, miután megvolt a tejbelövellés és a hatalmas, teli cicik, beállt nektek normális méretűre és tapintásúra újra, vagy folyton feszít azóta is??? Mert nekem az előbbi van, szopi előtt nehezen jövök rá, melyik cici jön, csak egy kicsit feszesebb a másiknál. De Atika rendesen szopizik, bár néha noszogatni kell, hogy be ne aludjon. No meg van jó sok műsoros pelus és 1 hét alatt 15 dekát hízott, csak anyukám mondogoatja mindig, hogy neki mindig feszes volt a melle. De ő meg mindig lefejte szopi után...én meg nem. Olyat csináltam, hogy picit kinyomkodtam a végén, hogy tuti volt-e tejem, meg hát a kórházban muszáj volt fejni. Akkor 100 ml lett csak az egyikből...
Tündi, ne izgulj, velem ugyan nem volt ilyen, de emlékszem itt a fórumról is volt néhány csajszinak, ha nem görcsöl a hasad és nincs piros vér, ne pánikolj!
Vendég
 


Márti!

Nekem 3 hétig volt olyan sok tejem,hogy azt hittem szétdurranok,aztán hirtelen kevesebb lett,de nem kevés!Beállt a termelődés arra a mennyiségre,amire Martinkának szüksége volt,és továbbra is hatalmasakat hízott! :D Fejnem nem kellett.
Vendég
 


Kriszta!
Reméljük még nem jön a kistesó! :wink:

Márti!
Az nem baj hogy nem feszes/kemény,attól még teli van.Én is sokat gondolkodtam,hogy most melyik cici is jön.Most meg már kettőből eszik.Mondjuk egy kicsit elcsesztem,mert mindig a jobbal kezdem abból sokkal jobban szeret enni és szerintem több is van benne,meg nekem is kényelmesebb abból adni.Azért a balt is oda szokom adni neki "játszani" egy kicsit. :lol: :lol: :lol:
Nekem hazajöveteltől egy hétig akartak majd szétdurrani a cickóim.Aztán beállt a kereslet-kínálat.Néha van hogy feszesebb,na meg éjszaka,van hogy már alig várom,hogy keljen szopizni,mert annyira feszít a tejci.Gratula a gyarapodáshoz!Mi az első hetekben keveset,de aztán meg volt,hogy 400 grammot is hízott egy hét alatt.most megint egy kicsit visszaállt,de azt mondják ez így van rendjén.

Puszi
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Ma voltam uh.on a Csetényi vizsgált meg, kicsit mókás fickó:-) , de mi van ott ???Iszonyú sokan voltak
Leirom amit a papirra irtak:

endometrium vastagsága 13mm
j.o.-i ovban 17mm és 10mm folliculus
b.o-i ovban 10mm és 8mm tüsző

Szerdán is mehetek uh.ra , na majd kiderül,

puszi mindenkinek
Kép

Ágica
ágicaa
 
 


Hali!

Ágica:Hányadik napon vagy? Ez jó nem? A 17 mm-es jónak tűnik. Mitől volt mókás Cs?
Drukk ezerrel! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi

Ma vagyok a 12.napomon :-) azt hiszem jók az eredményeim :-)
Nagyon lazán viselkedett, mintha a képernyőn focimeccset nézne s sört inna hozzá :-) kis vicces pofa

Kép

Ágica
ágicaa
 
 


Bocsi, még 1* felteszem a vonalzót,mert nem frissitette

Kép

Ágica
ágicaa
 
 


Sziasztok!

Mindig csak gyors bekukk-ra tudok jönni. Sajnos képzeljétek, a váltóm lebetegedett, így én vagyok helyette is. Egész napoznom kell. :( Elég fárasztó.
Csúnya leszek, de úgy döntöttem, ha nem bírom, elmegyek inkább táppénzre, nem kockáztatom a kisfiam meg az én egészségemet, hiába itt az évzáró a nyakunkon.
Amúgy jól vagyok. Még mindig csak néha érzem, hogy mocorog, de érzek valamit.
De köszi lányok, hogy megnyugtattatok.

Tündi! Remélem jól vagy!!

Krixta! Máris kistesó? Még azért picit várjatok. Amúgy szopiztatás alatt is össze jöhet? Édes lehet a kis apukájába szerelmes Réka. Bár ahogy hallottam, majd minden kislány szerelmes lesz az apácskába.
Én például két kisfiúnak vagyok a szerelme az oviban(mégsem az én kis drágáim). :oops:

Kriszti! Nagyon édes a meghívó! Ti csináltátok? Vagy valakivel csináltattátok?

Ágica! Ez most jó eredmény? Mert én nem értek hozzá!

Márti! Gratu a kilóidhoz! :) Ügyes vagy! A kisfiadról meg tehetnél fel még képeket. Olyan aranyos!

Ani! Már nagyon kíváncsi vagyok a szobára! És Innnnnniii!!!

Na megyek enni, mert 6ra megyek intimtornára a Sziget utcába.

Puszi mindenkinek!
n.k.ildi
 
 


Ágica!
Remélem ezek jó eredmények.Én se értek hozzá,nem udom milyennek kellene lennie.

Ildi!
Azért ne hajszold túl magad.Sajnálom hogy ennyi munka szakadt rád.És persze ha úgy érzed,menj csak táppénzre.Most a legfontosabb a babó!

Ja amúgy ez a szoptatás melletti védekezés,hát nem is tudom..... :roll: Simán terhes lehetsz,még akkor is ha nem tért még vissza pirianyó.Mi gumival védekezünk,nem akartam magam megint hormonokkal bombázni.Vettem hüvelykúpot is (azszem patentex oval) azt eddig egyszer használtuk,de ugye az sem véd teljesen.Többiek Ti gyógyszert szedtetek szopi alatt???Ha vmelyikőtöknek van tapasztalata a kúppal kapcsolatban akkor írja már le légyszi.Olvastam róla,vkinek nagyon bevált vki meg egyszer használta akkor is terhes maradt.

Na pusza
Vendég
 


Ágica!Gratu a szép eredményhez,még ikreitek is lehetnek!! :)

Ildi!Sajnálom,hogy ennyit kell dolgoznodde tényleg gyere el táppénzre,ha nem bírod!Én ezt tettem!!

Anyukák!Ha nem akartok máris kisteót,tényleg védekezzetek,mert simán teherbe lehet esni szoptatás ideje alatt!A férjecském is így született! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm nektek a drukkokat! :wink:
Mikor megjöttünk muszáj volt aludnom, igaz, 3. napja alszom délután... lehet, nem véletlenül... :roll:
Úgy néz ki, hogy sikerült. Hcg: 62 :D :D
Jövőhét szerdán kell menni UH-ra
bessy76
 
 


Bessyyyyy!

Jujj de jóóó!Nagyon örülök!!!Vigyázz magadra,pihizz sokat!!!!Puszi neked!!
Vendég
 


Bessy, nagyon halkan: huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrráááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Lógok ma a suliból. :)

Márti, remélem a többiek tudnak segíteni (nekem még nincs tapasztalatom).

Gabi, köszi az infót a kompozásról, tényleg nem tudtam.

Tündi, elösször is nyugi! Nem lesz semmi baj. Az idegeskedés nem tesz jót! Lehet hogy csak kicsit túlhajszóltad magad, vagy csak szexiztetek. Pihizz!

Alexa, neked is nagyon köszi az infót.

Kriszta, kicsit talán tényleg korai lenne a kistesó. :)

Ágicám, ahogy már MSN-en írtam nagyon szupi az eredmény, és ne izgulj meni fog. Tudom hogy szar a dokinál várni, de ha minden eredményed ilyen szép lesz akkor nem kell sokszor menned. Ne stresszeld magad feleslegesen, minden jól fog alakulni.

Ildi, nehogy túlerőltesd magad! Ha kell menj táppénzre, nem ér annyit az egész. Írd majd meg milyen volt az intimtorna, kíváncsi vagyok.

Bessy, :) :) :) huuuu ez szuper! Vigyázz nagyon magatokra, pihizz. Halk gratula!!!!

madiani
 
 



Alexa!

Ha nem kompozott Martinkád, ti mit csináltatok vele, hogy ne sírjon? Vagy nem volt sírós? Martinom nem akar feküdni, üvölt a kiságyba is, a játszószőnyegen is. Mi sem akarjuk, hogy emiatt baj legyen, de azt sem, hogy mindig kézbe legyen.

Várom mielőbbi válaszod!
Vendég
 


Chrissy, Martinod minden bizonnyal nagyon de nagyon igényli a szeretetedet és a hogy foglalkozz vele. Bárcsak tudnék tanácsot adni neked. Sztem ha hasonló helyzetbe leszek, kompozni fog Roni is. Különben nekem nem volt kompom, mégis van egy minimális gerincferdülésem.

madiani
 
 


Köszi mindenkinek a meghívó dicsit...

Tündi! Aránylag elég jól viseli a vizsgálatokat, és a csepegtetést is, de ha nyűgi, akkor nehezebben tudunk neki cseppenteni.

Ani! Mint már Gabi írta, ezért káros a komp. Mi is félünk, de fekve üvölt, és fogni se akarom állandóan. Hiába beszélgetek, játszok vele, akkor is sír. Olyan tanácstalan vagyok!

Alexa! Aránylag elég jól tűri az altatást. Csak azért szokott előtte sírni, mert gondolom lefogják, amíg a maszkot ráteszik.

Gabi! Igen, katolikus lesz Martinka!

Ildi! Én csináltam a meghívót.

Bessy! Sokat gondolok rád/rátok! Drukkolok, hogy minden ok legyen és babó legyen! Pihenj amennyit csak tudsz, mert ha meglesz a lurkó vagy netán lurkók, akkor már nem fogsz tudni.

Ágica! Én ezekhez nem értek, de drukkolok, hogy nálad is ok legyen minden és jöjjön mielőbb a kistesó.

Kriszta! Olyan jó volt látni benneteket! Gyönyörű a kislányod, egész nap tudnám puszilgatni! Neked is kitartást! Sok puszi nektek!
Vendég
 


Azta Ani! Most nézem, te már 50 nap alatt vagy! Hű, de elment az idő, nemsokára te is szülni mész!
Vendég
 


:) Jaj ne is mond..... ma a szopismelltartó vétele közbe elgondolkodtam rajta. De hát mit is vársz, hisz te Martinod is már több mint fél éves.

Jut eszembe, ha valakinek kell szopis melltartó, a skálába van több féle fazon és méret 790 Ft-ért. Vettem hálóinget is 1190-ért darabját (nem valami szexi, de arra a pár napra jó lesz). Na meg bugyingót is kellet vennem, mert eddig csak tangáim voltak, de úgye az gátmetszés után nem lesz valami kényelmes.

madiani
 
 


Kriszti!

Igazából nem volt sírós Martinka,elég nyugodt volt,odagurult ahhoz a dologhoz,amit kinézett magának,meg naponta 2x lementünk vele,imádott a babakocsiból nézelődni.Ha mégis nyügisebb volt,lefeküdtem mellé a szőnyegre és játszottunk.Aztán amikor aludt,és amikor itthon volt a férjem,akkor végeztem el a házimunkát,és akkor főztem.A kiságyban ő sem volt el,csak aludni tettük be,nem kötötte le ott semmi.
Nehéz időszak ez,tudom,nagyon vártam én is,hogy kicsit nagyobb és ügyesebb, legyen.Azóta könnyebb,amióta önállóan jár.Amíg fogni kellett a kezét,róttuk vele a köröket a lakásban,majd' leszakadt a derekunk! :)
Vendég
 



Ani!Örülök,hogy sikerült hálóinget venni! :D A gátmetszést meg reméljük megúszod! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Chrissy!
szerintem ha nem egész nap van a kompban akkor nem lehet baj,esetleg a hordozókendőt nem akarod kipróbálni,bár az se megoldás,hogy egésznap rajtad csüngjön.Nem tudom én mit tennék a helyedben.

Bessyy!
Nem akarom elkiabálni,ezért én is csak halkan gratulálok!Nagyon remélem hogy minden rendben megy tovább!Szorítok!!!!
:wink: :wink: :wink:

Ani!
Nekem kevésnek bizonyult a 3 hálóing,nagyon meleg volt és nagyon izzadtam-biztos a hormonok miatt is,de bekenni nem akartam magam az izzadsággátló illata miatt.

Ani!
Már tényleg nincs sok hátra :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 



Mi a baj az izadsággátló illatával? A baba nem szereti? Én biza pedig nem veszek többet (utálom), majd csak lesz valahogy.

madiani
 
 


Ani :D
Azt hiszem, még egy kicsit maradnék a leendőben... nehogy elkiabáljuk :wink:

Én is úgy tudom, hogy parfümöt, erős dezodort nem szabad pici baba közelében használni.
bessy76
 
 


Ok Bessy, pont ezért kérdeztem, nem akarok tolakodó lenni.

Szóval akkor az illat miatt, ......jó tudni.

madiani
 
 



Alexa! Én hiába fekszem oda mellé, ma is egész nap kint voltunk, csak szopizni jöttünk haza, hogy apa tudjon aludni és most mégis nyekereg. Tök mindegy, hogy beszélek neki, játszom vele, akkor is sír.

Ani! Hát ez az! Most teszteltél pozitívat, már terhes voltál, mikor bent voltál nálam, a kicsi fiam meg szombaton volt fél éves. Eszméletlen hogy rohan az idő.
Vendég
 


Na én megyek fürcsizni, majd alukálni. Legyen szép estétek!

Vikikém, előre is Boldog Szülinapot Kívánunk! Tóth család :) :D

Kriszta, Rékának az oltáshoz drukk!

Ildi, várjuk a holnapi UH és vizsgálati híreket.

madiani
 
 


Én is megyek aludni,apa még dolgozik. :(

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Vikike!

Mi is sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Vendég
 


Nagyon köszönöm a gratukat! Persze halkan :D

Chrissy
Martinkának nagyon boldog fél évet kívánok utólag!

Ildi
Gratulálok a babó mozgásához! Szupi érzés lehet. :wink:

Márti
Nagyon szépen visszafogytál. Gratulálok! :wink: :D

Ágica
Ez nagyon szép eredmény a 12. napon. Szép vastag a mnyh. :D
és a tüszők is alakulnak. :D
bessy76
 
 


Sziasztok!!!

Bessy

Én is csak halkan de annál nagyobb örömmel..Hip-hip Hurrá!!!:)

Ani
Vegyél a gyógyszertárban hálós bugyit..2db-os és 400ft körül van..nagyon nagyon kényelmes és tök jól tart..és ha netán átáznál akkor könnyű kiöblíteni és 30perc alatt megszárad..elvileg eldobható de 2mosást tuti kibír!Ja és Tena betétet vegyél, szülés után kelleni fog mert ami a kórházban van elcsúszik,viszont a libress stb.nem elég akkor sűrűn kell cserélni.Biztos nem lesz gátmetszésed de ha mégis nem olyan vészes ne félj tőle..én másnap lépcsőztem vele..pár napig rossz volt ülni de semmi több..

Gabi
Nagyon szép Noel elfelejtettem írni..sokat fejlődött nagyon!:)

Ildi
Én is grat a mozgáshoz az elején ne pánikolj ha nem érzed soxor még...majd beindul úgy hogy nem fogsz tudni aludni sem:)

Kata
Sajnálom a kaki ügyet..ma Réka magától produkált el is bőgtem magam..mondtam a páromnak ennek jobban örültem mint 1gyémántgyűrűnek..erre megszólal az jó mert kakit sűrűbben kapok:))))A laevolac elvileg van hogy 2nap múlva hat..nálunk is az volt..amúgy még azt szoktam csinálni hogy a kúpot kb.gyufaszál vékonyra lefaragom mert az is csinál kakit és így a végbélt sem szoktatja hozzá...feloldódik és kimossa a végbélben ragadt kakit..Bocsi hogy így írtam :oops:

Ágica
Szuper az eredményed csak így tovább!

Én is úgy tudom hogy teherbe lehet esni szoptatás alatt..mondjuk már szedek fogamzásgátlót (Cerazette ezt szopi alatt is lehet) de csak 2hét szedés után fejti ki hatását..még van pár nap 2hétig...
Gabi én is próbáltam a kúpot régen de volt olyan barátnőm aki teherbe esett mellette... :roll: én kb.fél évig használtam és nem volt semmi...

Judy???Vicuska???

Gondoljatok ránk holnap 14.30oltás...:(

Szép álmokat mindenkinek!!
Vendég
 


Ja és Márti
Grat ügyi vagy a kilókkal!Irigyellek!
Vendég
 


Bessy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


gratula nektek!!!!!!!!!!!!nagyon ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!csak halkan! :P
Vendég
 


Jó reggelt!

Vikikém! Nagyon Boldog Szülinapot!

Kriszta, köszi, a hálós bugyi és a tena betét már meg van, de úgy gondoltam hogy ha hazajöttünk is jobb lesz a sima bugyi. :) Majd meglátjuk. Gondolok ma rátok.

Vicuska, szia :) Pirianyó még sehol? A ragyák miért jöttek akkor?

madiani
 
 


Jó reggelt! :)

Viki! Boldog szülinapot!!! :)

Kriszta: Milyen volt az éjszakátok? Remélem jobb. Mármint a babauci hogy aludt ? :) (most olvastam a kiszakadós részt ;) )

Vicuska: Mi újság Veled? Hogy vagy?

Ildi: Ez nagyon édi. Kíváncs vagyok az én kisfiam szerelmes-e valamelyik ovónénibe :)

Bessy: Gartula!!! Hurrá !!! de csak óvatosan :)

Kriszti: A szobahordó is jó megoldás lehet. Azt lehet állítani úgy hogy ne üljön a baba, de mégis mindent lásson.
Bébikomppal kapcsolatban: Nekünk volt bár nem töltött benne sok időd a picike.

Ani: Gátmetszés nekem sem volt szörnyű. Simán tudtam vele mozogni, és ha vesztek úszógumit azon tudsz kényelmesen ülni.

Lányok! Szoptatás alatt igen, teherbe lehet esni. Két ismerősöm is alátámaszthatja ezt! Köztük van egy doki is (gyermekorvos) aki szintén úgy tanulta hogy nem lehet, aztán tessék...
Én ma megyek dokihoz. Szerencsére a tünet megszűnt akkor is menjek? Vagy várjam ki a sorom, mármint a 28-dikát? De mi van ha holnap megint lesz? Nem tudom. Ez így nem ér! :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bessy!

Jaj, de nagyon örülök! :) :) Halkan gratulálok! :)
Tesztet is csináltál?
Vendég
 


Jó reggelt!

Vikike
Nagyon boldog születésnapot!

Vicuska
Te hogy vagy? Látom, már a 30. nap van ma. Már biztos nincs sok vissza piriig. :wink:

Melus
Vettem tegnap tesztet, de majd péntek-szombat környékén akarom ellőni, amikor már tuti erős csík lesz :D

Krixta

Remélem könnyen átvészelitek a szurit és Rékát nem fogja nagyon megviselni. :wink:

Tündi
Szerintem biztos ami biztos, menj el, jobb, ha tudja a doki, hogy milyen tüneteid voltak. Vesztenivalód nincs. :wink: :wink:

Köszönöm nektek is a gratukat :wink: :D
Most a jobb oldalam szúr. Remélem, nem a petevezeték... :roll: :roll:
bessy76
 
 


Hahó!

Tündi, sztem is menj el a dokihoz biztos ami biztos, baj nem lehet belőle. Köszi, remélem a gátmetszés nekem is könnyen fog menni (ettől kicsit tartok)

Bessy, hu én tuti nem bírnám tesztelés nélkül. De nem akarom a bogarat a füledbe ültetni. :) ;) Hogy van ez? A megtermékenyitett petéket nem a méhbe rakják vissza? Akkor a petevezetődbe már nem lehet. Különben szerintem csak a méhed növését érzed. Nekem is volt ilyen enyhe szurkálós feszülős érzés. Nyúlnak a méhszallagok.

madiani
 
 




Bessy: Én úgy tudom hogy az első három hónapban a babát vagyishogy embriót a petefészek és vezetés látja el, azaz ők "ggondozzák". Ezért is veszélyes a méhen kívüli terhesség, hisz az embrió ebben a szakaszban vígan növekszik. Csak ezután veszi át a méh ezt a szerepet.
Nekem is húzódott vagy fájt a petevezetés körül, mert cisztám is volt, és a doki szerint ez így rendben is van.
Ilyennek kell lennie, lehet hogy ezt érzed? Azt mondta adoki hogy ha kialakul ciszta ott - mondom ami normális - nmiután a méh átvette a magzat gondozását úgy az elsorvad.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ani: ha vannak elveszett báránykák akkor vannak nem elveszett báránykák is? :) Beeee :D

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Vikike,

BOLDOG SZÜLINAPOT


Bessy,

Halk gratula a babó/khoz. :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Réka baba nagyon ügyes, biztos könnyen fogja venni a szurit. Mi is kapjuk jövő héten. Már előre sajnálom szegénykét. Zsepit vigyél, mert te jobban fogsz pityeregni mint a kicsi. Legalábbis én mindig sírtam a gyerekkel együtt. Annyira sajnáltam őket. :cry:

Kata,

Látom ti is 21-én mentek a dokihoz. mehetünk együtt?? Illetve talizzunk a rendelő előtt. Mi kb 1 órára megyünk.

Ani,

Húúú... hogy elment az idő. Mindjárt kibújik Roni baba. :lol: :lol: :lol: Gondolom már nagyon várod.

A hálós bugyi tényleg nagyo jó. Én 6 hétig hordtam a heg miatt. Nagyon kényelmes és jól szellőzik.

Chrissy,

Nagyon szép a meghívó. Nekünk is kellene keresztelkedni, még a fiuk sincsenek megkeresztelve. Ez valahogy nem volt fontos nálunk.
De most már tényleg meg kellene ejtenünk. :lol: :lol:

Ágica,

Az a 17mm-es nagyon jónak tűnik. Drukkolok hogy szép nagyra nőjjön és 9 hónap múlva előbújjon. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Nagyon bátor vagy. Én már bizti elmentem volna táppénzre a helyedben. Ennyi gyerek között pocakosan. :?: :?:
Barbikát én is igazából csak a 21. héttől éreztem, pedig nekem már a 3. volt.

Márti,

Pár hét után megszűnik a feszítés, kivéve éjszaka. Beáll a megfelelő mennyiségre. Én is mindig aggódok, mert egyáltalán nem feszes már, és mégis 130-akat eszik Barbika.

Tündi,

Pihizz sokat és ne aggódj. Nem lesz semmi gond.

Gabi,

Hihetetlen hogy Noel is nemsokára fél éves lesz. :roll: :roll: :roll:
Tényleg nagyon szalad az idő. :lol: :lol:

Rólunk

Mi jól vagyunk. Ugy tűnik a pocifájás már a múlté. Szépen pukizik, napi egyszer van kaki, szopizik rendesen és mellé azért iszik egy kis kamillateát. Ez nagyon bevállt nálunk. Sokkal kevesebbet sírdogál, csak ha nyűgös vagy unatkozik. Nagyon igényli már hogy vele foglalkozzunk. Édesen mosolyog és már hangokat is hallat. Imádja ha beszélek neki. Elkezdi formázni a kis száját, mintha beszélni akarna.
Éjszaka szépen alszik. Igaz mellettünk, de ez nálunk már csak így van. A fiuk is mellettünk aludtak.
Ma megyünk 1-re a védőnénihez hosszmérésre és súlymérésre. Az itthoni mérlegen 5,30 kg a kis ducika. :lol: :lol: :lol:
Annyira imádom, kihasználok minden pillanatot vele, mert hát lehet ő lesz az uccsó kisbabám.

Fiuk is jól vannak. Voltak horgászversenyen. Bazsi 5. lett Danika 6. Kaptak egy kis halacskás serleget. Nagyon büszkék rá.
Már nagyon várják a nyári szünetet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ja, a csípőszűrésen minden rendben volt. ne kell visszamennünk.

Én meg 30-án megyek 3/4 5-re kedvenc dokibácsimhoz 6 hetes kontrollra.(ami már inkább 2 hónapos lesz :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! :D
Vikike!
Nagyon boldog szülinapot!
Bessy!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!! :D
Tényleg,tesztet csináltál már?
Melus!
Szia! :D Hogy vagytok?
Ani!
Kivi vagyok a gyerekszobára! :D Én 3 hálóinget vittem a korházba!
Chrissy!
Remélem Martinkának használ a szemcsepp!Nekem Patrik imádta a kompot,sokat volt benne,mégsincs semmi gond a gerincével!
Szerintem is mindenki döntse el maga,hogy beleülteti-e!
Tündike!
Szerintem azért menj el orvoshoz!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Bessy!
Szurkálódást én is éreztem,ez szerintem természetes.

Ani!
Amig pici a baba a legfőbb érzékszerve a szaglás.Még nem lát rendesen,a szagok után tájékozódik.Ezért jobb,ha nem használsz erős illatokat.Olyan dezodort érdemes venni,aminek semleges illata van-biztos lehet ilyet kapni.
És ne aggódj a gátmeszés miatt.Nem is biztos,hogy lesz,na meg ha lesz is akkor se fogod észre venni amikor csinálják.Utána meg már mindegy lesz,nem fogsz foglalkozni vele,hisz már a kezedben tarthatod a kisbabád.Ja és én a kórházban már a harmadik nap sima butyit használtam meg extra betétet,akkorra már nem kellett a Tena mert már nem véreztem annyira és így kényelmesebb és tisztább érzés volt.

Chrissy!
Nekünk van pihenőszékünk.Szeret benne lenni Noel.Amikor már nincs el,van hogy leteszem ebbe a tv elé,na az akkor leköt-ez se a legjobb megoldás,de néha muszáj.
Ja és utólag is BOLDOG FÉL ÉVET MARTINKÁNAK!

Tündi!
Szerintem is menj el a dokihoz,az a biztos!

Vikike!
Boldog születésnapot!
Amúgy hogy vagy/vagytok?

Vicuska!
Azért ilyen se volt még,hogy mindenki azért drukkol,hogy mielőbb megjöjjön a mensid!Meglátod már nem várat sokat magára és kezdhetitek gőzerővel a lombikot,aztán észre se vesszük és már jössz a jó hírekkel,mint Bessy!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?