Vikike,
BOLDOG SZÜLINAPOT
Bessy,
Halk gratula a babó/khoz.
Krixta,
Réka baba nagyon ügyes, biztos könnyen fogja venni a szurit. Mi is kapjuk jövő héten. Már előre sajnálom szegénykét. Zsepit vigyél, mert te jobban fogsz pityeregni mint a kicsi. Legalábbis én mindig sírtam a gyerekkel együtt. Annyira sajnáltam őket.
Kata,
Látom ti is 21-én mentek a dokihoz. mehetünk együtt?? Illetve talizzunk a rendelő előtt. Mi kb 1 órára megyünk.
Ani,
Húúú... hogy elment az idő. Mindjárt kibújik Roni baba.
Gondolom már nagyon várod.
A hálós bugyi tényleg nagyo jó. Én 6 hétig hordtam a heg miatt. Nagyon kényelmes és jól szellőzik.
Chrissy,
Nagyon szép a meghívó. Nekünk is kellene keresztelkedni, még a fiuk sincsenek megkeresztelve. Ez valahogy nem volt fontos nálunk.
De most már tényleg meg kellene ejtenünk.
Ágica,
Az a 17mm-es nagyon jónak tűnik. Drukkolok hogy szép nagyra nőjjön és 9 hónap múlva előbújjon.
Ildi,
Nagyon bátor vagy. Én már bizti elmentem volna táppénzre a helyedben. Ennyi gyerek között pocakosan.
Barbikát én is igazából csak a 21. héttől éreztem, pedig nekem már a 3. volt.
Márti,
Pár hét után megszűnik a feszítés, kivéve éjszaka. Beáll a megfelelő mennyiségre. Én is mindig aggódok, mert egyáltalán nem feszes már, és mégis 130-akat eszik Barbika.
Tündi,
Pihizz sokat és ne aggódj. Nem lesz semmi gond.
Gabi,
Hihetetlen hogy Noel is nemsokára fél éves lesz.
Tényleg nagyon szalad az idő.
Rólunk
Mi jól vagyunk. Ugy tűnik a pocifájás már a múlté. Szépen pukizik, napi egyszer van kaki, szopizik rendesen és mellé azért iszik egy kis kamillateát. Ez nagyon bevállt nálunk. Sokkal kevesebbet sírdogál, csak ha nyűgös vagy unatkozik. Nagyon igényli már hogy vele foglalkozzunk. Édesen mosolyog és már hangokat is hallat. Imádja ha beszélek neki. Elkezdi formázni a kis száját, mintha beszélni akarna.
Éjszaka szépen alszik. Igaz mellettünk, de ez nálunk már csak így van. A fiuk is mellettünk aludtak.
Ma megyünk 1-re a védőnénihez hosszmérésre és súlymérésre. Az itthoni mérlegen 5,30 kg a kis ducika.
Annyira imádom, kihasználok minden pillanatot vele, mert hát lehet ő lesz az uccsó kisbabám.
Fiuk is jól vannak. Voltak horgászversenyen. Bazsi 5. lett Danika 6. Kaptak egy kis halacskás serleget. Nagyon büszkék rá.
Már nagyon várják a nyári szünetet.