Új privát üzeneted érkezett!

Nahát,csak nem egy laptetőőőőő??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Bellanitta: gratulálok :wink:

Mami, ha akarod összehozlak neten két lánnyal, akiknek 3 embrike tapadt meg.

Kis* izgi :wink:

Nyulasz hajrá kezdés, legyen sok-sok petikéd. ++++++++++++

Julika gyönyörű a leányzód :D :D .

Rólam, hát a tesztek nem hazudnak, sajna megint nem sikerült a hcg-ém:2,8 lett.

Dezsi jó pihengetést :wink: , hajrá augusztus.

Kép

csibe
csibe32

Nagyon mami,
szerintem az élet és természet eldönti majd a helyzetet. :?

Amikor lombikoztam volt egy párocska - talán itt a topicban - akinek szintén 3 babó tapadt meg. Dönteniük kellett, hogy mi legyen a sorsuk. Egy babót 'elvetettek", kettő bentmaradt.
Sajnos a természet nem úgy akarta és elvetéltek mindkettővel. :cry:
Nem rábeszélni akarlak - hiszen nagyon nagy édes teher elött állsz a pároddal - , de szerintem ha az egészséged engedi ne váljatok meg egy babótól sem. Sajnos nem TE vagy a párod fogja eldönteni, hogy melyik kettő vagy egy maradjon meg hanem egy 'külsős" aki a sejtszámokat vagy a tapadási helyet fogja nézni - gondolom. Lehet, hogy erős az amit írok, de ne ő döntsön már arról, hogy melyik babó az erősebb, melyiknek lenne kevesebb esélye a világrajövetelre, ...
Hallottam és talán olvastunk is már olyat, hogy nem adtak esélyt a Csöppségnek és életerősen köztünk van. :D

Persze nekünk könnyű 'adni az észt", mert nem mi vagyunk ebben a helyzetben, de .... mi mindig és mindenben melletted illetve párod mellett leszünk bárhogy is döntötök vagy akárhogy hozza a sors. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Lanyok, puszi mindenknek. Sajnos nincs idom olvasni, de remelem, szepen szaporodtok :!:

Kép

OLIVER MA 12 NAPOS
katavirag

Julika!
micsoda haja van Janka babának nagyon édi.

Katica!
rendes a dokitól h megcsinálja mindkét vizsgálatot.és ne félj az altatástól.

csibe!
Ez már végleges?
Látom le is vetted a vonalzódat sajnálom. :(

megyek feküdni mert ma sokat dolgoztam :oops:
De a hétvége a pihenésé. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

jaj Katavirág ne haragudj de most látom h te vagy felettem és a kis Olivér.Kis nyugodt aranyos kisbaba.

Kép

Kép
bellanitta

Katavirág - hát te is??????????? Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!

Apa kinyomtatott titeket nekem, így aztán olvasni olvastam mindent. Elég szoros a program, nem nagyon van időm írni, de most vége a szopinak, totál beájulás van, apa simizi a pocakját egy kicsit így aztán írok hamar pár sort.

A szülés előtt folyton azon izgultam, hogy lekésem, vagy nem veszem észre. Hát majdnem így lett. Nagyszombaton este megnéztük az SOS Szerelmet a tv-ben, jót vacsoráztunk (sajnos a körmenetre nem mehettem el, mert dr .bácsi pihenést javasolt), majd apa elaludt. Én olyan 11 óra magasságában terveztem a fekvést, aztán amint vízszintesbe kerültem hatalmas pukkanást hallottam (nekem hatalmasnak tűnt tényleg) és iszonyú robajjal érkezett valami meleg a lábaim közé. (nagyon megijedtem, mert amikor tavaly az ikreket elveszítettük így születtek meg, jött a víz,és a babák is rögtön). Amikor éreztem, hogy ez csak víííííííííííz, akkor már megnyugotam, nem így apa. Fel le rohagált, míg én álltam a padlón és nyugodtan néztem ahogy ömlik a víz. Aztán felöltöztem, és lementem az alsó szintre, ahol a tiszta szobában szép esőszerű csapadék hullott a felső szintről, ahonnan a magzatvizem a gerendák közt aláhullt az alsó szint szőnyegére, azstaltarítőjére. Csodaszép látvány volt. Apa közölte, hogy neki sürgős dolga van mert elindult a gyomrában a vacsora kifelé, én meg felmentem és feltöröltem a vizet. Ezután elindultunk. A 87-es utat bontják, így kb. 60-as tempóban száguldottunk Szombathely felé akkor már 5perces fájásokkal. A kórházba éjfélkor vettek fel. Dr. bácsi közölte, hoyg elmegy lefekszik, majd egy óra múlva rámnéz, s mikor mondtam, hogy fájásaim vannak nyugodt mosollyal mondta, hogy ne hisztizzek, ezek csak jóslófájások, talán reggelre lesz valami. Szerencsére a szülésznő velünk maradt. Éjfél után 20 perccel közöltem, hogy nyomni szeretnék, mire a néni megnézte a méhszájat és akkor kezdődött az igazi nagy buli. Elkezdett a folyosón kiabálva rohanni, hogy eltűnt a méhszáj. Két dr. bácsi vissza iramszarvas tempóban, mindkettő megvizsgált (örültem, mert akkor már 2perces fájásaim voltak) és csodálkoztak, hoyg hol lehet a méhszájam?! Majd jött a fénypont - elkezdődött a vita, hogy szüljünk: természetes úton, mert nem nagy a baba annyira, császárral, mert lombikos, faros, tavaly vetéltem, nem lett levéve a streptococcus sem. Szülésznő szegény halál ideg volt és közölte velük, hogy erre aztán nincs idő, mert az én kislányom feneke már a hüvelyben van. Na, lett nagy ijedelem!!!!!!!!!!!!! Innen két helyszínen szültem - dr. bácsik kiadták paracsba apának és szülésnőnek, hogy álllítsák össze az ágyat, mert ha jön még egy tolófájás, akkor szülőszobán szülünk, engem meg toltak át a műtőbe a császárhoz. Ott aztán volt egy bájos aneszteziológus, aki békés hangon közölte, hogy elmondja mi fog történni. Dr. bácsi mondta neki, hogy erre már aztán igazán nincs idő, így pillanatok alatt megszúrt - spinális érzéstelenítést kaptam - semmit nem éreztem, mert akkor már folyamatos tolófájásaim voltak. Innentől minden happy volt, apa a fejem mögött, lágy zene, dr. bácsikról ömlött a víz idegességükben, a császáros csapat jókedvű volt, szépen csendben, békésen, halk zene mellett megszületett a kislányunk! Éjfél után 35 perccel. (másnap aztán jött a szabadkozás, hogy anyuka ne haragudjon, hogy nem hittük el, hogy maga szül :lol: )

Aztán koraszülött osztály, ami Szombathelyen fantasztikus. Vasárnap hajnalban szültem császárral, hétfőn már cicire tették a babát, este már volt előtej. Hatalmas szakmai hozzáértés, óriási emberség, kedvesség, empátia, rengeteg mosoly, hihetelen érzékenység ahhoz, hoyg épp bátorításra, vagy feneken rúgásra van szükségem -ez mind jellemezte a nővéreket és orvosokat egyaránt. Hihetetlen biztonságban éreztem a picikémet! Sajnos háromóránként lehet csak szoptatni menni, a többi időt anyaszálláson töltöttem (ahol meg aztán fantasztikus volt a csapat), de így is óriási élmény volt ez a két és fél hét. Janka súlya szépen megy felfelé, minden értékünk remek, így tegnapelőtt hazaengedtek minket. Itthon napi hétszer szopizik, közte nagyon békésen alszik. Szeret fürdeni, és nagyokat nevet, ha a talpát puszilgatjuk. Az apukáját már teljesen levette a lábáról, de a környezetünkkel is jól halad!!!!!!!!!!!!Hát röviden ennyi. Így visszanézve elég hosszúra sikeredett, remélem nem haragszotok meg érte.

Nagyon nagyon hálás vagyok azért a rengeteg szeretetért, amit itt tőletek kaptunk az első napokban, és azóta is egyfolytában. ha nem bánjátok, maradunk itt köztetek, és néha írunk néhány sort magunkról.

Jankának mondtam, hogy tessék mindenkinek lerendezni a babaügyet odafentről, rengeteget alszik, gondolom van mit intézkedni!!!!!!!!!!!! :lol: Janka a feltámadás hajnalát választotta születése napjának, a neve Isten kegyelmét jelenti. Talán nem véletlen ez így! Higgyetek, és bizakodjatok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
julika79

Julika,
Mégegyszer gratula, ez villám szülés volt :lol: Janka baba pedig egy tünemény! Sok boldogságot hozzá :D

Katavirág,
Olivér nagyon édes!!
Vendég

Sziasztok!

Julika! Katavirág! Álomszépek a babák! Jó egészséget!!!

Mami! Szerintem a legjobb döntést fogod meghozni! Hallgass a szivedre. :wink:

Csibe! Nagy ölelés!!!

Katica! Nyugi! A dokik az altatásnál nagyon odafigyelnek!!!

Rólam. Szedem a fogit. Már megint napi kettöt. :?
Kedden uh és ha minden ok, jön a szuri. Jobban izgulok, mint az első alkalommal.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

csibe: nagyon sajnálom :cry: mikor lesz a folytatás?

nyuszi, hanna: hajrá!

petne: drukk++++

julika, katavirág: nagyon édesek a babák :wink:

rakok táblákat. szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Julikka Katavirág mégegyszer nagy nagy gratula!!!!! :D :D :D

julika janka egyszerűen zabálnivaló gyönyörűséges hercegnő :D :D

katavirág oliver meg egy kis nyugi szuszi manócska nagyon édes :D :D :D

puszi mindenkinek,mi jól vagyunk a csajok sokat fickándoznak picit kezd nehézzé válni minden de le van tojva :D

lanyané

Sziasztok lányok!
Mindjárt visszaolvasok, csak egy linket gyorsan elküldök Nektek! Gólyás :)
http://www.pic-upload.de/view-545811/z-11-1-a.gif.html

A gólyák már nagyon serények.... :)
Vendég

Azt hittem, mire megírom a hozzászólásom, írtok hozzá. Mindenki pihizikúgy látszik..
Mennyi megható dolog történt... lányok, én ezt nem bírom bőgés nélkül... Katavirág, Julika, gyönyörűek a babák...

Julika, a születéstörténet nagyon meghatott. Mármint az eleje, amit a magzatvíz elfolyásáról írtál... Valóban gyönyörű lehetett.. És a gólya is.. Csak nem a párod készítette? Ezekért a pillanatokért érdemes élni.. Mikor egy ilyen dolog fogad a kórházból hazajövet..... Nagyon örülök nektek. Nagyon megérdemeltétek azt a picur hatalmas ajándékot!

Bellanitta, szívből gratulálok! A vonalzód fenomenális. Az a te kézírásod?

Csibe, nagyon sajnálom, hogy így alakul ismét... Hogyan tovább? Tudod, csak előre szabad nézni... Van még fagyibaba, vagy friss lombik kell legközelebb?

Nyulaszka, hát eljött a te időd! Szuper.... Most már aztán meparancsolom azoknak az őstüszőknek, hogy tessék kifejlődni! Meglásd, a tavasz serkenti őket, még ha ugyanannyi gyógyszert kapnál, akkor is!

Hanna, Neked is drukkolok! az esélyeid nagyon jók, az embriók már bebizonyították, hogy életképesek! Ez hatalmas dolog, ez már fél siker! Már csak jól meg kell ágyazni nekik!

Lettélmami! Írok privit a redukcióval kapcsolatban...

Katica, szerintem nagyon rendes a dokitól, hogy a lapart is felajánlotta. Merthogy így csak egyszer kell altatni, és tényleg lehet, hogy mehettél volna vissza 6 hónap után.. Mikor tudod az életmentő lapart csinálták, amikor leszívás után szétnyílt a petefészkem, kértem a dokit mielőtt a műtőbe vittek, hogy nézzék meg, hogy a petevezető nincs e elzáródva, erre ő: hát, arra nincs most lehetőség, most az életéről van szó. Na, köszi. Így lehet, hoyg ha mondjuk még 2 lombik nem sikerül, akkor mehetek vissza laparra, hoyg megnézzék amit meg tudnak.
Az altatástól természetes, hogy félsz. De az nyugtasson meg, hogy a horrotörténetekből nagyon kevés van, csak nagy dobra verik. Az orvsotudomány pedig csak fejlődik, így az esélyeink egyre jobbak.
Vendég

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.....azt hiszem Brumi-ra gondoltam a savtalanítással kapcsolatban, de most látom a vonalzóján, hogy Ő vaskúrán van :oops: :oops: :oops:

Nyulasz
Márc. 6. volt az utolsó piri, aztó meg két napja volt 3 nap kicsi barnázás, aztán most meg már semmi. Lehet csak valami előjel, hgoy megjön majd, de nem szokott ilyen lenni. Igazából nem fogalalkozok vele, majd jön ha akar :lol:
Neked viszont mindjárt itt van csütörtök :lol:
Vendég

Sziasztok!

Julika, Jankababa nagyon édes! A csábos mosolyával, a hosszú hajával teljesen levett a lábamról.
A születésének a története is nagyon kedves, én eléggé vizuális alkat vagyok, szóval ahogy olvastam, láttam a földszintre zubogó magzatvizet, és a férjed reakcióját. Megható és egyben vicces is volt. A gólyátok is nagyon tetszik, egyetértek Brumival, ezek nagyon kedves apró dolgok, amik még szebbé teszik a mindennapjainkat.

Nyulasz, remélem, még kitartasz, már csak 4 nap! :D

Csibe, a 2.8 mit jelent? Mit mondott a doki? Folytatod az utrot? Van még remény?

Katavirág, Olivér gyönyörű. Én lenni irigy :oops: :)

Hanna, már neked is csak 2 napot kell kibírni, aztán utána már pörögnek az események.

Katica, köszi a táblát! Hogy vagy? Hogyan tovább?

Kép
petne

Sziasztok!

Látom, itt a jó idő, mindenki kirándul. :)

Brummi, Petne! Köszi Csajok!

Petne! Te azért beelőzől, de tologathatjuk együtt a babakocsit. :wink:

Hát az tuti, hogy a tábla szerint sokan vagyunk, leszünk akcióban.

Kép
hanna30

Zsani, én is írtam a savtalanításal kapcsolatban. Csak annyit, hogy nekem azt mondta a kineziológus, hogy minnél kevesebb állati fehérjét egyek, mert az savasít, és csökkenti a teherbeesés esélyét. De receptem nincs sajna. Ha megkapod, nekem is elküldöd?
Vendég

sziasztok!

brumi: tetszik a gólya.

petne: drukk az uh-hoz++++

rólam: még mindig nem barátkoztam meg a lapar gondolatával. szerintem nem is fogok. :oops: zavar az egészben, hogy a dokim először nem is akart erre küldeni, akkor miért menjek most. holnap megyek be a kaáliba beszélni a dokimmal, és szerintem átbeszéljük ezt a lapar kérdést. hiszteroba már belenyugodtam, de a lapartól kiráz a hideg.

katica
katica30

Sziasztok!

az elmaradhatatlan tesztek: :wink:
Kép

A felső ET+12 nap
Az alsó ma reggeli ET+16 nap. :D :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta! Nagyon szép a teszted!!! Vérvétel neked volt? Nem emlékszem. :oops:

Katica! Én elmondtam a véleményemet. Tuti jól fogsz dönteni. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok,

Bellanita, gratulálok! Ez eléggé egyértelműen +++++

Julika, még egyszer gratulálok Jankához,csodaszép kis hölgy. A szüléstörténeted pedig nem mindennapi, de nagyon szépen leírtad.

Katica, a táblában javítasz engem? Kezdés június közepén, az okoknál meg az IR-t és a pajzsmirigyet vedd fel lécci, az elégtelen spermaszámot töröld, úgy tűnik, azzal most rendben vagyunk :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle! Gyere már msn-re. :)

Kép
hanna30

Hanna, Alle!
köszi és mindenkinek hasonlót kívánok! :wink: :D
vérvétel nem volt! Április 29 uh és ott minden kiderül az is h hányan vannak?1-2?

Kép

Kép
bellanitta

Brumi
Hú akkor mégse tévedtem nagyon :lol: Nekem nincs receptem, én egy BASICO nevű gyógynövényes port eszek.

Rövid leírás róla: A szervezet túlsavasodása ellen hat. A szervezet sok problémájának sok esetben az az oka, hogy a sav-bázis háztartás felborul. Segít a szervezet méregtelenítésében. Bejuttatja a szervezetbe a létfontosságú ásványi anyagokat. Magasabb szintű általános jó közérzetet biztosít. Segítségével jobban felszívódnak az ásványi anyagok.

Foglalkozok Just-Nahrin termékekkel, nekünk már több bevállt. Ha érdekel bővebb leírás, akkor elküldöm mailben.

Talán kicsit helyre tesz belül és ez fog segíteni a babásodásban :roll: :lol:
Vendég

KATICA: KÖSZI HOGY beraktál a táblába :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Bellanitta,
hatalmas gratula!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Csibe!
Végtelenül sajnálom :cry: Egy nagy ölelést küldök!
Bellanitta!Nagyon szép a teszted!Mindannyian ilyenre vágyunk :wink: Kiváncsian várom,mennyien vannak :D
Kis-csillag!
Na,mi újság a tesztekkel?
Petne!
Látom,ma uhu van.Sok sikert hozzá!...gyere és mesélj :D
Dezsi!
Merre jársz?
Brumi!
:D ...úgy legyen!
Hanna!
Örülök,hogy újra jössz errefelé,így már az elejétől drukkolhatunk neked :D

Katavirág,Julika!
Tündériek a gyerkőcök.
Apacsék!
Néha életjelet és fotókat kérünk az ikrekről :D
Bella!
Csinálhatnál vonalzót!Most jössz te is valamikor.Nem?
Zsani!
Akkor megint jól elhúúúúúúzódik :? Csak végre lenne valami jó kis oka :roll: :wink: Matyek hogy van?
Vendég

Ja,és Katica,légy bátor,és hallgass dokibácsidra :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz! Köszi! Most sokan leszünk akcióban. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Katica, betennél engem ebbe a táblába? A Kaális párok topikjából átmásolhatod az adatokat. Ugye abba is te tettél bele?

Julika, mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Isteni volt a beszámoló. :lol:

Bellanitta, gratulálok! Hajrá kicsik!! :lol:

Magamról: holnap 15 órára megyek Szmatihoz. Úgy néz ki, hogy apa nem tud elvinni. Az Istenhegyi útra a 21-es gyorsbusszal érdemes menni? Hol kell leszállni?

skrisz72

Skrisz!

Akkor talizunk. :wink: Én 14:30-ra megyek hozzá. BKV-ban nem vagyok toppon, nem tudok segíteni. :?

Kép
hanna30

Hanna, látom májusban kezdesz te is. Vagyis az már a beülti időpontja?
Két fogigátló naponta? Az szép. Nem émelyegsz tőle?

skrisz72

Skrisz! Már megszoktam. Semmi bajom szinte. :)
Hát, ha minden jól megy, május első hetében lesz a beülti. Te most konzra mész? Vagy szedsz már valamit?

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e rám, régebben írtam párszor, s többször is olvastalak benneteket.
Igaz most nagyon hanyagoltam a Bnetet, de szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hanna,
Volt egy méhnyaktágításom is a lapar után, és megbeszéltük Szmatival, hogy áprilisban megyek hozzá a zárójelentéssel. Megvizsgál, és májusban szedek majd fogamzásgátlót. De nekem májusban 22-én fog megjönni, úgyhogy szeretném rábeszélni, hogy most április végén hadd kezdjem el. Júniusra vagyok beírva a várólistára beültetésre.

skrisz72

Skrisz!
Legyél határozott,hátha rábólint.Sajna bkv-ban én sem vagyok otthon.
Szia Zsu!
Persze,gyere amikor csak tudsz,majd itt összedrukkoljuk a babát :D ,látom lassan idul a szuri :D
Ki az orvosod?
Vendég

Szia Zsu! Üdv itt. :wink: Mesélsz magadról?

Krisz! Hát, én a nyakára járnék. :) Ha van hely, megengedi szerintem. Csak tudod, van limit. :(

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hanna, klassz lenne már tényleg tologatni azt a babakocsit, szerintem most sikerülnie kell. Én most éppen nagyon optimista kedvemben vagyok... bár nincs rá okom.

Bella, szép tesztek, és legfőképp egyértelműek :D :D Még egyszer gratula!

Zsu, én emlékszem rád, bár akkoriban én még csak az olvasási szakaszomban voltam. Üdv ismét a csapatban! :D Mi újság nálatok azóta?

Nyulasz, köszi az érdeklődést.
Megvolt az UH, és nem olyan eredményt hozott, aminek örülnék. Van egy 13 mm-es tüsző, aminek nagyon örülök, viszont van egy másik dolog is, amire a doki először azt mondta, hogy ciszta :oops:, aztán miután megbeszéltük, hogy volt endo műtétem, korrigált, hogy akkor viszont talán összenövés a műtét utánról. Hát ez egyik sem hangzik megnyugtatóan :cry: . Azt mondta, hogy ezzel most nem kell törődni, csütörtökön menjek vissza (akkor már lesz az én dokim - ma szabin volt), és ha növöget a tüsző és a méhnyálkahártya, akkor minden rendben lesz. Hát nem mondanám, hogy nyugodt vagyok :evil: . A mnyh. is csak 6 mm. Ma vagyok a 8. napon. Szerintetek ez még megnőhet jó vastagra?

Kép
petne

Petne, én nem értek hozzá, de bízzál magadban. Már csak egy picit kell nőnie, 7-8 mm-nél már szépen megtapad. Legalábbis ezt írta egy doki a neten.

skrisz72

Skrisz, köszi a gyors választ. Azért ijedtem meg, mert a múltkor 10-12-14mm-re emlékeztem a beülti előtti UH-okról, és ahhoz képest ez nagyon sovinak tűnik. Időközben én is utánanéztem, és azt látom, amit írtál, vagyis a 7-8 már elégséges. Kicsit megnyugodtam, már csak a monitoron látott fekete folton kell túltennem magam, és hinnem benne, hogy az tényleg nem számít.
Köszi a bátorítást, és igazad van, bíznom kell magamban!

Kép
petne

Skrisz, most látom, hogy már a 3. konzira mész. Hol tartotok?

Kép
petne

Petne,
Az első konzin apát megvizsgálták, ő rendben van. A másodikra vittem a lapar eredményem (elzáródott mindkét petevezeték, plusz a méhnyak is össze van nőve, és nem tudták elvégezni a hiszteroszkópiát). Most a harmadikra viszem a méhnyaktágítás zárójelentést. Csináltak egy 6mm-es "lukat", hogy Szmatiék majd bejussanak. :lol:
Hormonjaim rendben. Most jönne az, hogy kapok fogamzásgátlót.
Istenem, ha belegondolok, hogy ha minden rendben menne, akkor júniusban-júliusban már babát várnék. Nekem ez az első lombikom, még soha nem voltam terhes. Nagyon nagy izgalommal várom a fejleményeket. Januárban voltam 36 éves, úgyhogy ideje, hogy anyuka legyek. :lol: :lol:

skrisz72

sziasztok!

mindjárt visszaolvasok.
de egy gyors hír: előbb értem haza a kaáliból, bementem a doktornénimhez megíratni a műtétre az ajánlást. ő is úgy látja, hogy felesleges kockázat lenne a lapar, most jelenleg semmi sem indokolja az elvégzését. így csak hisztero lesz :lol: nagy kő esett le a szívemről. persze mondta, hogy elképzelhető, hogy később a lapart is meg kell csinálni, de reméli nem lesz rá szükség, mert terhes leszek. hát én is remélem.

katica
katica30

bellanita: szép teszt :wink:

alle: javítottalak :wink:

erzsebet: nincs mit :wink:

nyuszi: hajrá szurik! mit fogsz kapni?

krisz: táblalakó vagy :wink:

zsu: üdv itt. mesélnél magadról?

petne: drukkolok++++++

katica
katica30

Zsu!
üdv mesélj magadról kicsit.

petne!
ne keseredj el az enyém is későn vastagodott és kezdett nőni de a végére beindultak. :wink: nem mindenkinél a középidöben vastagszik de hajrá...

Skrisz!
te is anyuka leszel hamarosan :wink:
sok minden történt veled, de most előre és csak pozitívan :)

bella06!
te most hol tartasz?

Nyulasz!
3 nap és kezdődik a szuri.

Lányok mostmár elindultunk az "alagútból kifelé" és mindenkinek ilyen szép napokat és zebrákat kívánok.A férjem kicsit még aggodik és a dokinéni erősítésére vár! :shock: ez normális de én mondtam h beszélek velük és jól érzem magam leszámítva a kissebb hányingereket(ez létezik már :?: ).

Kép

Kép
bellanitta

Katica!
akkor most megnyugodtál és örülök h nem kell a lapar.és sikerülni fog nagyon szorítok neked is puszi. :D

Kép

Kép
bellanitta

Drága Julika és Apuka!

Szívem minden melegével gratulálok a kis csodátok megérkezéséhez. Janka egy tünemény! :D
És pont a 30. szülinapomon született :lol:
Ölellek benneteket!
Vendég

Mindenkinek köszönöm szépen az üdvözlést, nagyon aranyosak vagytok. Tényleg megpróbálok bekapcsolódni, de általában esténként tudok jönni.

Nyulasz :D

Köszi szépen, a dokim, Dr. Kósa, s nagyon meg vagyok vele elégedve. :D

Hanna, Katica, Bellanitta :D

Persze, hogy mesélek magamról. 28 éves leszek, a férjem 33. 2001 óta nem szedek fogigátlót, azóta a természetre bíztuk magunkat. 2003-ban házasodtunk össze, s ezután jött az, hogy most már szeretnénk babát, s mindent megteszünk érte.Több dokiváltás után megtaláltam a mostanit 2006-ban. Minden leletünk rendben van, a petevezetők átjárhatóak, de mégsem jön össze a baba. Már 6 sikertelen inszemen vagyunk túl, s most lesz az első (és remélem az utolsó) lombikom. :D

Petne :D

Neked is köszi az üdvözlést! :D Azóta belevágtunkaz első lombikba, május 2-án kapom az első szurikat. :D

kobzoszsu

Talán még annyi, hogy a mostani dokim annyit állapított meg lehetséges "hibaként", hogy a peteérésemet kicsit támogatni kell.
De még ígysem sikerültek az inszemek. :roll:

Jók legyetek, megyek lepihenek, mert ma nagyon hosszú napom volt.

kobzoszsu

Sziasztok,
Hanna, nincs msn-m :oops: Férjem nem telepíti fel, én meg az ilyesmiben kicsit béna vagyok...de majd nyüstölöm :wink:

Zsu, üdv itt közöttünk :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?