Szijjasztok
Tabati
Igen, Rod még eddig (gyorsan lekopogom) romantikus hangulatban van. Pár napja az a hobbija, hogy a pocimat simizi, hogy majd ott lesz Emma baba
Most már arra is figyel, hogy ne előttem falja két pofár a sütit (amit anyós csinál persze csak nekik, és csak azóta süt, amióta tudja, hogy nem ehetek ilyesmit)
Viszont két hét alatt nem fogytam.
Mondjuk nincs digitális mérleg, csak sima. Elvoltam szombaton dietetikusnál, hogy nem fogyok, viszont állandóan éhes maradok a zöldtől és gyümitől. Ajánlott táplálékkiegészítőt, a nevét most nem tudom (munkahelyről vok), de reggeli és vacsi helyett kell belőle három deci sovány tejjel. Hát nem is vagyok éhes, és fincsi az íze is. Valami zsírégető akármi.
Egyébként ma van ovum
Délután elfutok dokihoz, hogy fogibogyó nélkül hány sejtecském van, mert bal oldalon megint fájós (múlt hónapban 2 volt azon a felemen), viszont most a jobb oldalit is érzem.
Léni
Úgy adnék, ha lehetne, de sajnos
mindegy. Az is baj ha nincs, az is baj, ha sok. Nekem pl sok, még fogibogyó mellett is volt amikor 1-2 érett volt. Viszont nem hordhatok majdan ki ikreket (amire nagy az esélyem a családi ikerzáporból kifolyólag)
Egyébként eljött a várva várt első orvosi vizsgálatok ideje. Holnap reggel megyek haematológiára a családi vérzékenység, ikresség, és egyéb nyavaják miatt. Ez az egyik legfontosabb vizsgálat, totál gyomoridegem van reggel óta.
Utána ultrahang, megnézik az epém rendetlenkedik-e, ha igen, még meg is kell operálni. De már ősz óta nem gyulladt be, most meg aztán pláne vigyázok, mit eszek.
Arról meg fogalmam sincs, mikor lesz eredmény