Új privát üzeneted érkezett!

Momi!

Fogadd szerettel gratulációmat! Szóval, ezért nem jöttél te titokban ide! nem is Ricsi miatt! :lol: Akkor most annyi a fogyókúrának egy ideig?

Hát, igen, közeledik a vége felé a cicóka, de azt hiszem, megtartom utána is, annyira a szivemhez nőtt. Csak akkor majd azt fogja számolni, mennyi telt el az esküvő óta. :-) Hát, már iszonyúan szeretnénk túllenni rajta, folyton erre gondolni, stb. Szóval, el bírnám viselni, ha mondjuk június ilyenkor lenne már. :wink:

Szerintem is valahogyan kezelni kell ezt az anyóstémát, mert ha tartósan ott lakik náluk valaki, akkor szükséges, hogy rendezve legyenek a dolgok. Sőt, még akkor is, ha átmenetileg. Csak a baj az, hogy ilyenkor szokott előjönni ez az én házam típusú mese, stb. De azt már észrevettem, hogy ilyenkor többnyire a szülők fáznak rá, mert ha akarják látni az unokájukat, vagy nem akarják, hogy a gyerekük elköltözzön a látókörükből, akkor normálisabban kellene viselkedni. Mert itt nem apró dolgokról van szó, hanem igenis oylanokról, amelyeke nap mint nap előjönnek, s a párnak fontosak (pl. magánélet, stb).
Vendég
 


Egyébként emélkeztek, amikor azt néztétek, hogyan mozog a cicóka a vonatlzón?? :D Pedig szegény nem egyfolytában mozog, hanem szép lassan megy csak előre.
Vendég
 


Momi:gratuláció!

KépKép
vicuska
 
 

 
 

Ósió!

Cica! :lol: :lol: Bámultuk ám kitartóan! :lol: Jó ötlet, hogy az esküvő után számolja majd az évfordulóig a napokat. Nehogy már ne legyen dolga, már mi is eléggé hozzászoktunk. :wink: A nagy titokhoz, meg akkor megy a drukk ezerrel bármi legyen is az, majd megtudjuk mi is idővel! :wink: Meg a doktoriskolához is. Amúgy nem nagyon vagyok képben ezzel a doktorival. Ott is van felvételi? Vagy mi kell hozzá, hogy jó eséllyel felvegyenek?

Momi!!!

Hatalmas gratullllla!! Te meg itt titokban bebabásodtál!!! :D :D Csupa titok ez a topic!!! :lol: Itt mindenki titokban babásodik, emlékszem Encsike is ezt csinálta. (tényleg, hova tűnt Encsike?????)

Léni!

Örülök, hogy megtaláltál minket! :D Irj egy kicsit magadról! Hány éves vagy, férjnél vagy é, külön laktok, vagy szülőknél, próbálkoztok e már, vagy csak fogtok, mindenről ami eszedbe jut. :wink:

(előre is bocsi lányok a hibákért, de a drága párom belecsepegtette a kivit a billentyűzetbe, igy a lap topunk kipurcant. :( Ma megy szervizbe, és remélem nem jönnek rá, hogy mi szúrtuk el, mert még garanciális, úgyhogy elvileg meg kéne csinálniuk. Ezen a régi gépen meg nem találom a hosszú i betűt. Meg amúgy is lassabban megy, mert nem magyar billentyűzet. )

Anuk!

Én már elág keveset tudok segiteni... Szerintem először pároddal kéne megbeszélni a dolgokat, utána anyóssal hármasban. Szerintem nincs más megoldás, magától nem fognak megoldódni a gondok. Amúgy párod még mindig udvaol, meg kedves, tart még a múltkori romantikus hangulata?

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a fogadtatást!

28 éves leszek, 2 éve vagyok férjnél és 2 éve szeretnénk babát. Túl vagyunk 2 stimuláción,de eddig eredménytelenül.
Most pihenünk és pénzt gyűjtünk4
hát röviden ennyi........

Kérdezzetek szívesen válaszolok! :)
léni
 
 


Hát akkor én kérdezek is! :wink: :lol: Annyira nem vagyok képben az ilyen dolgokról, mit is jelent pontosan a stimuláció? Mert hallottam már inszemről, meg lombikról, meg hsgről, ilyenek, de mi is az a stimu? A gyógyszerek drágák, vagy a beavatkozás, esetleg elkell a hálapénz a dokiknak....? :? Olyan rossz hallani nőkről, akiknek azért nem lehet gyerekük, mert nincs pénzük pl. lombikra... Mert hiába támogatja az állam, ha a bogyók is marha drágák...

Látom 38 napos a ciklusod. :shock: Mindig ilyen hosszú volt? Csak mert én a 28at is alig birom végigvárni. :lol: Találtak valami bibit a dokik, amiért eddig nem jött össze, vagy semmi? Mert azért gondolom reménykedtek, hogy spontán is összejöhet még, ugye? Annyi olyanról hallani, itt a babaneten is, aki már lombikra készülődött, és spontán összejött nekik a baba! :shock: :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati:

Stimuláció,amikor gyógyszeres beavatkozással érik el a petesejtek érését és a tüszőrepedést!

Általában 35 napos szokott lenni a ciklusom.
Én is reménykedem a spontán babába,mert hát most előszeretettel élvezem a kezelés mellékhatásait pl: súlytöbblet....
léni
 
 


Ja! Akkor erről már hallottam. De ezek szerint rájöttek mi a baj! Mert nem értek a petéid ugye? És ez a gyógyszer annyira drága? Vagy már most mennétek tovább inszeminációra?

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, de ne igyunk előre a medve bőrére :wink: :lol: :lol:

Neeem is titokban történt :lol: :wink: Csak mikor pont jöttem volna, hogy nem jött meg, Tabatinak is pont ez a "problémája" lett. Annyira egyek voltak a gondolataink, de valamiért nem volt kedvem írni :shock: Úgy voltam vele, ha megírom, tuti a kövi órában elönt a tuti, úgyhogy csak olvastam. Az elmúlt napokban egyáltalán nem írtam a bnetre, nehogy elkiabáljam 8) :lol:


Nika!

Összefutottunk már itt-ott :wink: :D
A szülés várható ideje dec.14. (babafalva számítása szerint) úgyhogy nem nyitok januárit :wink: :lol: Meg szerintem amúgy sem fogok írogatni az ilyen topikokba. Ha tényleg minden rendben lesz és lesz kistesó, akkor a lehető legtöbb időt szeretném a Ricsivel kettesben eltölteni. Meg rengeteg dologra meg kell még tanítanom, lépcsőzés, hogy nem tudom majd cipelni, cicin való elalvásról leszoktatni, át kell szoktatni teljesen a szobájába éjjelre, na meg rendes ágyban is kéne aludnia. :roll:


Bocsi, most mennem kell, hív a Ricsi, majd visszanézek ha elaludt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Tabati: igen sajna ez már drága,mert az olcsóbbakra nem reagáltam jól! :cry:
Nincs rendes pé-m! :oops:
léni
 
 


Na, akkor azért gondolta meg nekem a baba és jött meg a piri, mert túl sokat szövegeltem róla! :evil: :lol: Majd legközelebb titkolózom kicsit, hátha az bejön. :lol:

Akkor lesz dolgod a Ricsivel igy hirtelen! De azért hozzánk nézz fel néha és ird meg mi van veletek! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Léni!

Nem baj, az a szerencse a szerencsétlenségben, hogy tudják mi a bajod. Az sokkal rosszabb lehet, hogy valaki nem tudja miért nem jön össze a baba. Ha nem vagyok túl indiszkrét, mekkora összegre lenne szükség, hogy bele tudjatok vágni egy újabb gyógyszeradagba? (abszolút nincs sejtésem sem, hogy mekkora összegre kell gondolni)

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: most 50.000 ft
léni
 
 


Az igen! :? És ez mennyi stimura elég? Csak egy ciklusra? :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: ez egy ciklusra van kb 5 ampulla injekció 1 doboz Closti és egy ampulla tüszőrepi
léni
 
 


Húha! Elég rázós!! :shock: Akkor rendesen olyan ez, mintha havonta valami hitelt kéne törleszteni, egészen addig, mig össze nem jön a baba. :? Akkor reménykedjünk, hogy elsőre sikerül! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szijjasztok :)

Tabati

Igen, Rod még eddig (gyorsan lekopogom) romantikus hangulatban van. Pár napja az a hobbija, hogy a pocimat simizi, hogy majd ott lesz Emma baba :D Most már arra is figyel, hogy ne előttem falja két pofár a sütit (amit anyós csinál persze csak nekik, és csak azóta süt, amióta tudja, hogy nem ehetek ilyesmit)

Viszont két hét alatt nem fogytam. :( Mondjuk nincs digitális mérleg, csak sima. Elvoltam szombaton dietetikusnál, hogy nem fogyok, viszont állandóan éhes maradok a zöldtől és gyümitől. Ajánlott táplálékkiegészítőt, a nevét most nem tudom (munkahelyről vok), de reggeli és vacsi helyett kell belőle három deci sovány tejjel. Hát nem is vagyok éhes, és fincsi az íze is. Valami zsírégető akármi.

Egyébként ma van ovum :D Délután elfutok dokihoz, hogy fogibogyó nélkül hány sejtecském van, mert bal oldalon megint fájós (múlt hónapban 2 volt azon a felemen), viszont most a jobb oldalit is érzem.

Léni

Úgy adnék, ha lehetne, de sajnos :oops: mindegy. Az is baj ha nincs, az is baj, ha sok. Nekem pl sok, még fogibogyó mellett is volt amikor 1-2 érett volt. Viszont nem hordhatok majdan ki ikreket (amire nagy az esélyem a családi ikerzáporból kifolyólag)


Egyébként eljött a várva várt első orvosi vizsgálatok ideje. Holnap reggel megyek haematológiára a családi vérzékenység, ikresség, és egyéb nyavaják miatt. Ez az egyik legfontosabb vizsgálat, totál gyomoridegem van reggel óta.
Utána ultrahang, megnézik az epém rendetlenkedik-e, ha igen, még meg is kell operálni. De már ősz óta nem gyulladt be, most meg aztán pláne vigyázok, mit eszek.
Arról meg fogalmam sincs, mikor lesz eredmény :?
Vendég
 


Húha Anuk!

Majd drukkolok holnap!! :wink: Amúgy ha bajod szokott lenni az epehólyagoddal, szerintem az a legjobb, ha kiveszik. E miatt ne aggódj, csak jobb lesz tőle. Tesómnak is fiatalon vették ki, mert sok kis epeköve volt, állandóan begörcsölt neki. Kicsi műtét, laparral csinálják, csak 3 kis sebecske marad. Azóta semmi baja, csak oda kell figyelnie mit eszik, de megoldja, nem nagy probléma. Szóval ha felvetik, nyugodtan egyezz bele, csak jobb lesz, mintha a terheséged alatt gyulladna megint be, akkor meg elég lesz a sok más bajod, nem még ez is.

Szuper lehet az a táplálékkiegésztő! Égeti a zsirt és még telít is!!! :D (jelentem megtaláltam a hosszú í betűt! :lol: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Momi, gratulálok!! Vigyázz magatokra :)

Üdv az újaknak!

Itt vagyok én is, csak nem volt kedvem írogatni, inkább csak olvastam... Nálunk nem mostanában lesz baba, ugyanis párom úgy döntött, hogy anyagi okok miatt most nem akar... hmm, hát erre most mit mondjak?! :roll: Nekem rossz érzés, meg nagyon szerettem volna már, de egyedül nem tudok terhes lenni... Ráadásul szednem kéne a fogigátlót, mert ő nem akar gumiban, (én sem de az más kérdés)... viszont azt meg nem akarom szedni, mert megint minden bajom lesz tőle... A héten meg meg kell jöjjön és már egy hete ez a felállás :(:( Meg szerintem az is az oka, hogy most akar vállalkozást csinálni, hangosítás meg diszkó szervezés, és igy egyszerűen nincsen kedve babázni... Mondta, hogy én is csináljak magamnak "szépségszalont", viszont ehhez rengeteg pénz kéne, és ettől még nem felejtem el, hogy babát szerettem volna... na mindegy.

Nem semmi ez a stimuláció! Meg vannak ezek bolondulva, hogy ennyi pénzt elkérnek ezért... Ezt miért nem lehet ingyenesen? Mindig arról nyavalyognak, hogy nem születnek a gyerekek itthon! Hát legalább annak legyen már ingyenes, akiknek máshogy nem lehet babájuk,mert sokaknak nincsen erre pénzük...

Ósió, szépen halad a cicád :):) Nemsokára indul újra :):)

Kép
encsike87
 
 


Sziasztok!

Momi, gratulálok!! Vigyázz magatokra :)

Üdv az újaknak!

Itt vagyok én is, csak nem volt kedvem írogatni, inkább csak olvastam... Nálunk nem mostanában lesz baba, ugyanis párom úgy döntött, hogy anyagi okok miatt most nem akar... hmm, hát erre most mit mondjak?! :roll: Nekem rossz érzés, meg nagyon szerettem volna már, de egyedül nem tudok terhes lenni... Ráadásul szednem kéne a fogigátlót, mert ő nem akar gumiban, (én sem de az más kérdés)... viszont azt meg nem akarom szedni, mert megint minden bajom lesz tőle... A héten meg meg kell jöjjön és már egy hete ez a felállás :(:( Meg szerintem az is az oka, hogy most akar vállalkozást csinálni, hangosítás meg diszkó szervezés, és igy egyszerűen nincsen kedve babázni... Mondta, hogy én is csináljak magamnak "szépségszalont", viszont ehhez rengeteg pénz kéne, és ettől még nem felejtem el, hogy babát szerettem volna... na mindegy.

Nem semmi ez a stimuláció! Meg vannak ezek bolondulva, hogy ennyi pénzt elkérnek ezért... Ezt miért nem lehet ingyenesen? Mindig arról nyavalyognak, hogy nem születnek a gyerekek itthon! Hát legalább annak legyen már ingyenes, akiknek máshogy nem lehet babájuk,mert sokaknak nincsen erre pénzük...

Ósió, szépen halad a cicád :):) Nemsokára indul újra :):)

Kép
encsike87
 
 


Na széép. Elküldte kétszer... :shock:

Kép
encsike87
 
 


SZiasztok!

Csatlakoznek, ha lehet 8)
Vannak ismeros nevek, ennek nagyon orulok!!

Most csak bekoszonni van idom, majd olvaslak titeket surubben, es akkor irok is.

Van egy lassan 1 eves huncut kicsi lanyom, es azt hiszem nem nagyon akarodzik visszamennem dolgozni. Most benne vagyok a babazasban, nem akarok ujra melora hangolodni, aztan ujra vissza...ertitek. SZoval a napokban megszuletett az elhatarozas - es a szomszed kicsi fia is :D , akinek a latvanya orulten osztonzo -, nekiallunk rakoncentralni a kistesora.

Szep napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Encsike, ismerős. Bár bennem most a karrierista nő tört elő, párom meg folyton rosszalkodni akar, hogy ő úgyis teherbe ejt! Na, mondom, azt már nem. Ő most akarna gyereket, én meg egyszerűen nem. A fene tudja, miért, elmúlt belőlem az érzés, s mással akarok még egy ideig foglalkozni. De párom is folyton mondja, hogy a nem veszélyes napokon csináljuk gumi nélkül, de én nem akarom, mert még csak véletlenül sem akarok most terhes lenni. Te meg igen! Milyen hülye a sors, nem igaz? De a gyógyszert én nem tervezem szedni, és nem is fogom. Egyszerűen nem akarom többé e köré szervezni az életem, hogy folyton figyelni, nehogy elfelejtsem, meg most sokkal jobb, hogy nem szedem, mert tudom, hogy a szervezetemet mentesítem a gyógyszertől. 5 év épp elég volt.
A te párodat nemigen értem, hiszen, lehet, hogy idén lett volna egy babátok. Na, azt biztosan neveltétek volna, szóval, mi ez a hirtelen leállás az egészről?
Vendég
 


Szvsz megijedt

Tudom, mert Roddal sokat beszélgetünk, és volt, hogy elszólta magát. Egyébként Ő is az anyagiakra hivatkozott eleinte.

Fél! Fél, hogy nem lesz képes apává válni, fél az elkötelezettségtől, fél a kötelességtől, fél attól hogy valamit elront, fél hogy nem fog megfelelni.

Mondjuk néha tényleg gyerekesen viselkedik, de melyik pasi nem? Van egy weboldal, azt "hagytam" neki nyitva egyik este.

www.apafej.hu

Itt haladó apukák osztják meg egymással tapasztalataikat, félelmeiket a terhességtől az otthon lévő babagondokig. Az leendő apukáknak is remek tanácsok vannak, és nagyon nyilt, vicces formában leírva. :D Én speciel jól szórakoztam rajta.
Vendég
 


Macsek: üdv itt :):):):) hogy van a kis menyasszonyunk??

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

momi!
Hatalmas gratula nektek!Azért innen ne tünjel,ha van időd gyere és mesélj,hogy vagytok!!

Üdv.az újjaknak!!!

A múlt hét nem a leg jobb volt.Temetésen voltam.Piri sem kerültel,sajna nekem szombaton megérkezett 2 nap késés után.Már majdnem azt hittem,hogy....Nagyon érzékenyen érintett :( :( :( :( Majd helyre rázom magam kis idővel.

Mindenkinek megy a drukkkkkkkkk+++++++++++++++++++++++a zebrás teszthez!!

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Sziasztok!

Leni, Macsek üdv itt!

Momi! Gratula a csíkokhoz!!!! Aztán most vigyázz magatokra!!!!

Ibici! Engem sem került el piri. Szombat este meglepett... Nekem egy hetet késett.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri!
A következő hónap a miénk is lesz ne izgulj!!!! :wink: :wink: Szokott neked ennyit késni??Nekem pontos szokott lenni 28-napra,azért is mertem azt hinni,hogy.....

Kép
Kép
a.ibici
 
 


Komolyan mondom, szerintem van valami a levegőben, vagy az időjárás, vagy mittomén, de mindenkinek késik.,.. Nekem sem szokott, erre meg egy egész héttel megtréfált. De legalább most már ezen sem fogok meglepődni legközelebb.

Encsike!

Sajnálom, hogy a párod így döntött. Én megőrűlnék a helyedben tuti. Amúgy szerintem is megijedt akkor, és azóta inkább hárítja a témát, talán azért is jöttek ezek az új tervek. De az vigasztaljon, hogy még nagyon fiatal vagy, úgyhogy lekésve tuti nem vagy semmiről. Persze ha nagyon akarod a babát, akkor tudom ez nem vigasz... :roll:

Ósió!

Tényleg milyen érdekes az élet... Nemrég még te is teljesen odavoltál, hogy babásodni akarsz. Aztán elég egy felcsillanó lehetőség és megváltozik minden terv. De nálatok a párod azért nem akar annyira nagyon babát ugye? Szóval ebből nincs probléma gondolom, csak tuti nem kéne rábeszélni a dologra mi? :wink:

Pruci!

De eltűntél, mi van veled?

Üdv közöttünk Macsek!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Mi élünk, virulunk, csak amióta Petra mindenben feláll és pakol azóta kevesaebb időm van a géphez jönni.
Voltam pénteken jósnőnél, érdekes dolgokat mondott.

Anuk! A fodrászom mesélte, h van egy vendége aki azzal foglaklozik, h ilyen helyzetekben leveszi a rontást, és "tisztázza" a kapcsolatokat. állítólag igaz és működik, én nem tudom. Biztos van felétek is ilyen ember. Lehet h érdemes lenne megpróbálni.

Ibici! Nem baj, hamar meglesz az a két csík! Az az 1-2 hónap... :lol: :lol: :lol:

Encsike! Ne szomorkodj! Egy baba úgyis akkor jön amikor jönni akar! A tesómék baromira nem akartak és 2 lett, az egyik a naptár módszernek köszönhető, a második a kotonnak. Lehet h védekezés mellett is összejön :wink: :wink: :wink:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszi még egyszer :wink: :D Holnap 13-ra megyünk dokihoz, remélem a helyén van és van :roll: :P


Encsike!

Lehet tényleg megilyedt párod.
Esetleg babás társaságba nem tudnátok elmenni? Hátha kedvet kap egy baba láttán :roll:



Jajj, megy a győzike, megyek nézni :oops: jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni, főleg, hogy ma kiderült az idén már tuti nem szülök. :cry:

Kép
németh
 
 


Sziasztok!
Encsike:sajnálom,hogy különbözik a véleményetek :cry: de majdcsak megváltozik :lol:

Macsek,németh:üdv közöttünk!

Anyagiak:hát nem kevés pénz mostanság babát várni-ellátni!De valahogy az ember más dolgokról lemond amit előtte megtehetett és mindent a gyerekére költ!Nagyon jó érzés látni egy szép ruhában,örömmel az arcán egy új játékkal.Tehát szerintem nem anyagi kérdés egy gyerek!Persze azért ész nélkül sem kell :shock:

Anuk76:mond meg a párodnak,hogy ne féljen!Az ember 180fokot változik ha meglátja és tudatosul benne ,hogy saját gyereke van!Ez jön magától!

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok!

Momi, reméljük minden oké!:)

Pruci, nálunk a fogamzásgátló maradna megoldásnak, amellett nem hiszem, hogy összejön, de hátha :) Egyébként mit mondott a jósnő?

Most nem hozza lázba a babák látványa sem, a múltkor is vásároltunk, és ott volt egy nagyon édi kislány, mutattam neki de nem szólt rá semmit... Most nagyon el van a vállalkozásával :):)

Én is néztem a Győzike show-t :):) Annyira kész van az az ember :):)

Kép
encsike87
 
 


Jó reggelt!

Tabati, mi a párommal szinte mindent meg tudunk beszélni, így persze, nincs baj a babából, hiszen ahhoz két ember kell, ráadásul egy férfi meg egy nő. Ő minden további nélkül akarna most, ha azt mondanám, ugorjunk be az ágyba óvszer nélkül. De én nem akarok. És tudod, milyen érdekes az egész? Nem tudom megmondani, miért nem akarok. Viszont télen annyira rá voltam állva, hogy párom elkapta tőlem ezt a fertőzést. :D

Hát, igen, én is úgy vagyok vele, hogy biztosan nagyon nehéz lenne túltennem magam azon, ha akarnék gyereket, párom meg kitalálná, hogy ő mégse, hiszen akkor ezt az elején kellene tisztázni, nem akkor, amikor a nő beleélte magát, amikor lelkileg is már felkészült, aztán egyszer csak mégse. DE én is azt mondom, Encsike, hogy valami célt tűzzél ki magad elé, pl. tegyél le egy nyelvvizsgát. Vagy beszéld meg a pároddal, hogy mikor lesz a legközelebbi idő, amikor szóba jöhet komolyan a baba? Illetve készüljetek a házasságra. Azt mondtad, terhesen nem akarsz férjhez menni, hát akkor most itt az alkalom a házasságra! Lehet, hogy nehezen, de azért egy időre biztosan le lehet állni a babatémáról.
Vendég
 


Hát üdv Kinga! Látom idetaláltál! :wink:

Encsike!

És ha véletlen elfelejtenéd bevenni néha a tablettát... :lol: Na jó ez csak vicc, mert nem ez a megoldás, a hazugság sosem jó megoldás. Hát akkor várni kell nincs mese...

Pruci!

Óvszer mellett baba? :shock: Na azt meg hogyan csinálták? :shock: Lehet, nekünk is vissza kéne állni az óvszerre, akkor talán összejönne? :lol:

Momi!

Megy a drukk holnapra, majd írj utána mi volt! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Németh! Üdv közöttünk!

Encsike! Hallottam már olyanról is, h fogigátló mellett összejött vkinek. De ne aggódj, előbb-utóbb összejön a baba! Tudom, most baromi rossz érzés, h így a szemdbe mondta a párod, h most nem, de pár hónap és meggondolja magát, csak induljon be a vállalkozás.

Jósnő: egy elég aranyos, vagány néni. kártyából jósol. Nem szabad neki semmit se mondani, de végülis "kiolvasta" a dolgokat a kártyából: nem az anyóssal van a gond, hanem a sógornőm az aki próbálja ellenem hangolni, m irigy arra, h nekem sikerült, ő meg nem kell senkinek. Ebben lehet vmi, m ő kezdte tavaly az egész utálatosdit velem szemben, csak hát innen már nagyon nehéz a visszaút, m a tüskék akkor is ot vannak a szememben. A munkámban szerencsés és sikeres leszek, anyagilag jól fogunk élni, na nem milliárdokat lát, de nem leszünk szegények. Lesz még gyerekünk, és hosszú házasság lesz. Anyós pedig nem lesz hosszú életű. Röviden ennyit látott. Na kiváncsi leszek h mi jön össze ebből...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci!

Na ez aztán jó kis jósnő!! :lol: Anyós nem lesz hosszúéletű!! :lol: Azért ezt párodnak nem mondtad el gondolom... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát akkor érdekes dolgokat mondott! De ezek jók szerintem...:) Az anyós életét meg döntsétek el, hogy jó e :)

Szóval én nem kifejezetten a baba miatt nem akarom nem szedni, hanem azért mert én az utolsó 1 évben már rosszul voltam tőle, és folyton úgy éreztem mint a hólyaghurutnál... csakhogy a végén én már vért pisiltem. És amikor abbahagytam semmi bajom nem volt, és azóta sincs ilyen tünetem! Pedig mindent ugyanúgy csinálok stb... szóval én ezt nem fogom mégegyszer eljátszani az tuti! Rossz érzés az biztos, és az a baj, hogy ezekben a dolgokban ő egyedül akar dönteni, magyarul majd ha ő úgy gondolja hogy leget gyerek, akkor majd oké, de addig én fejre is állhatok nyugodtan :roll: Esküvő téma dettó.... De megpróbálom elfoglalni magam valamivel, csak baromira nehéz! Egyébként is, én akarnék gyereket, úgyhogy én nem teszek ellene semmit, ő nem akar, akkor oldja meg hogy ne legyen... :D

Tabati, hátha ebben a hónapban összejön :wink: Foglald el magad az esküvővel, és akkor tuti lesz baba :D:D

Kép
encsike87
 
 


Sziasztok!

vagyok én is,csak olvasómódban! :lol:
léni
 
 


Sziasztok!

Igyekszem mindent vissza olvasni, hogy teljesen képben legyek.

Puszi mindenkinek!!! Most már leszek rendesen!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!
Egyelőre még próbálok visszaolvasgatni, hogy mindenkit "megismerjek".
Pruci: :lol: ez a jósnős dolog elég morbid!
Tabati: hát igen, idetaláltam. Ez megnyugtatóbb topic-cím egyelőre, mint a 2. babánkat tervezzük 2007. Na az már kicsit frusztrál. :evil:

Kép
németh
 
 


Hát igen, elég morbid volt, de végülis rosszakat nem mondott. Az a halál meg lehet h majd 20 év múlva következik be, most 49 éves. Tehát nem holnap. Azért attól h nem igazán vagyunk jóban, a halálát nem kívánom senkinek. Az a furcsa, h barátnőmnek meg szinte csak rosszakat mondott, s majd kb 3-4 év múlva fordul az élete jobbra. Érdekes volt, de azért nem veszem ám véresen komolyan...

Encsike! Én is emiatt hagytam abba annó a fogigátlót, csak nekem azért ennyire durva nem volt, én nem kaptam levegőt és fulladtam tőle. De ezt a párodnak meg kell érteni, ha a szervezeted nem bírja.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Pruci: jósnő nem semmi :)

nika70
Salgótarján
 
 


Egyszer én is voltam jósnál, de az össze vissza beszélt :) Először jól kikérdezett aztán meg elmondta amit kb hallani szerettem volna :lol: Na erről ennyit :) Persze ettől, még lehet normális jós is,csak én nem találtam el :)

Neked meg tudták mondani, hogy a fogigátlótól voltál rosszul? Mert nekem esküdöztek, hogy nem attól! De hát mégiscsak attól, ha azóta nincs semmi bajom amióta nem szedem (kop-kop)...

Kép
encsike87
 
 


Sziasztok!

Most csak nagyon gyors leszek mert nem értékeli a Ricsi hogy egyből gépezek ahogy hazaértün

Most 5 hetes, szabályos petezsákot látott a doki, de még benne senkit nem látott ami állítólag normális. Két hét múlva kell visszamenni és akkor már szívhangja is kell hogy legyen.

És a sztárfotó, azt mondta a doki hogy kinyomtatja hogy tudjunk rajta veszekedni, hogy kire hasonlít :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

És elmagyarázta hogy ha lenne a méhemben egy fehér vonal, akkor tuti nem lennék terhes. az a vonal a méhnyálkahártya. Ugyhogy szerintem Tabati onnan tudta a doki hogy nem vagy terhes hogy látta, mert nekem nem látszott csak a feketeség :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Nekem az első fogigátlótól a lábam fájt, kaptam másikat, attól a hasam. na persze, az attól nem lehet, de amikor abbahagytam érdekes módon elmúlt. A harmadiktól volt ez a fulladásos, persze attól nem lehet, de azt is abbahagytam és azóta semmi...

Jaj de jó momi! Legközelebb már meglesz a szívhangja is!!!! Állítólag 6. héttől lehet bármit is látni az uh-n.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Szijjasztok

Mára végeztem az orvosokkal. Hát mit mondjak. Tömeg tömeg tömeg, mindenki a vizitdíj végére várt. A haematológián kinéztek az öreglányok én voltam a legfiatalabb, a nálam idősebb kb 60 éves lehetett. Mit keresek én ott stb.

Jó alaposan kikérdezett a doktornő, levettek vagy 6 üvegcse vért. Abból 2 vérplazma fagyasztásra megy, sose lehet tudni alapon. (Bár ahogy a lap aljára vakarintott valamit ki tudja miért kell.) Eredmény 2 hónap múlva. Pfffffffff.

UH még nagyobb tömeg, sorszámosztó gép lefagyott, veszekedés, hogy ki siet jobban. A szokásos én még jobban... rálicitálások. Én meg szépen beültem egy könyvel és kivártam azt a kb másfél órát mire sorra kerültem (nekem még volt sorszámom) Hát nem csak hasi, hanem alhasi ultrahangot is csinált a dokinő. Epe, vese, gyomor, hasnyálmirigy rendben. Hugyhójagot nem látta rendesen, a májamnál viszont van valami. Úgyhogy a héten még mennem kell vérvizsgálatra, májfunkció. Pfffffff

Viszont mikor elkezdte húzkodni a száját, és fintorgott majd frászt kaptam mi van. Annyira fájt, hogy csak na. Meg is kérdezte, nem érzek-e fájdalmat. Megint 3 érett petesejtem van. Kettő a balban (akárcsak múlt hónapban) egy a jobb oldaliban. Tényleg nem tudom mi lesz. Csak abban reménykedem, ha minden eredményem jó lesz, és élesben indul a babaprojekt akkor nem fog mind megtermékenyülni.

Túl sok a ha, és még sok vizsgálat van hátra. :( Naív voltam, mikor azt hittem, hogy áh átállítják a gyógyszereket, aztán hajrá Emma babára. :(
Vendég
 


Gyorsan előkerestem az előző terhesség első uh-it. Betöltött 5 hetesen volt a petezsák 9,8 mm és benne egy 2,3 mm embiró. És két hét múlva meg már volt szívhang is. Úgy hogy tényleg lehet ebből még bármmi, hisz még csak most kezdtem az 5. hetet :roll: :D De szerintem szívhang még korai lenne két hét múlva :roll:

Majd még jövök csak megint nyaggat a Ricsi, és akkor már nem magamról írok :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi: gratulálok!
Encsike: én is rosszul voltam egyszer egy fogigátlótól, igaz az kb. 100 évvel ezelőtt volt, de annyira véreztem tőle, hogy 45 percet nem bírtam ki mozdulatlanul és ülve. :roll: Nekem is azt mondta a doki, hogy nem attól van, de abbahagytam és láss csodát, utána semmi bajom nem volt.
Pruci: és megkérdezhetem, hogy mennyit kért a jósnő?
Anuk: nem semmi nap! Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a babuci!

Kép
németh
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?