Új privát üzeneted érkezett!

vikike, lehet, hogy nem írtam akkor le (?), de szerencsére nema fejéből vettek vért, hanem a kézfejéből. csak a doki készített fel rá, hogy ilyen pici babáknak a fejéből vesznek. Kíváncsi vagyok, kislány lesz-e a babátok. Kezdenek a fiúk uralkodni a topicon... nem sok lányzó van!! :lol:

Alexa, te is tehetnél fel képeket a kisfiadról. Lehet, hogy én is elnézek a bözrére. Most vasárnap lesz a Köfém csarnokban is. Valaki már volt ott, igaz??, :roll:

Ha valakit érdekel, a tesómék árulnak egy csomó gyerekcuccot itt: nem kell ott licitálni, ha kell valami, szóljatok, megadom a számukat! http://www1.vatera.hu/baba_mama_c879.ht ... s=rostasim

Már megint én is tök fáradt vagyok, Gerit most délután kb. 1 órát altattam, nem akart elaludni, pedig tuti fáradt volt. Nagy nehezen sikerült 3-kor elaltatnom, a mi ágyunkban :wink: (csak meg ne szívjam, de annyira jó egy ilyen pici babához hozzábújni....)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Márti, talán sikerült.... nézd meg, jó-e...

Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Alexa!
Akkor talizunk a börzén.Úgy néz ki Noel is velünk lesz.

Vikike!
Hát igen,a legfontosabbak a gyerekek,úgyhogy megyek is,mert felkelt a drágám és most egy kicsit játszok vele.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 

 
 

Figyi csajok, az lenne a kérdésem, kinek mikor kezdtek múlni a rosszullétei?
Vendég
 


Szia Melus, általában a 12.hétig, szerencsére nem tapasztalatból mondom mert nekem nem volt :D , de hallottam olyat is, hogy valakinek tovább tartott. Nagyon kínoz, hánysz is?

Kép
Kép

Nst
vikike_
 
 


Melus!

Sajnos nekem a 17.hétig tartott az egész napos hányinger,vagyis addíg,amíg meg nem éreztem Martinka mozgását.
Vendég
 


Halihó!

Olyan hőhullámaim vannak hogy patakogba folyik rólam a víz és egész nap fáradt vagyok. Roni kincsem is sokat fészkalódik. :shock:

Vikikém, nagyon szívesen máskor is. :) Azért Rád is gondoltam ám nem csak a kis prücsökre a pocidba. :D Pont ma beszéltük Eszóval hogy olyan kíváncsiak vagyunk a nemére.

Alexa, nagyon köszi. :)

Melus, szarul vagy nagyon? Nekem a 12. hétig tartott, de én nem hánytam (csak egyszer, akkor is nagyon örültem), viszont az émelygés nagyon szar volt. Sokszor felkelni nem bírtam, néha már azt kívántam inkább hánynék akkor megszabadulnék tőle. Remélem hamar békénhagy téged is, és csak élvezni fogod az állapotosságot. Persze addig, míg nem lesz nagy a pincuri és akkor jön majd a derékfájás meg a gyomorsav. Na de nem azért írom ám :)

madiani
 
 



Hááát, hányni egyszer hánytam egy hete, egy almát.
Reggel vagyok rosszul, émelygek, napközben semmi, aztán este iszonyatos módon.Mindentől undorodom :)
Képzeljétek, egy gyönyörű szép kisfiúval álmodtam, hogy azt szültem.De annyira szép volt, hogy a mesében sincs ilyen.Annyira jó volt :) (pedig kislányt szeretnék......) :D
Vendég
 


Na sziasztok!

nem alakult valami fényesen a mai napom, képzeljétek, reggel kimegyek az erkélyre, hogy beszedjem a ruhákat, erre a kislányom kis huncutul becsapja az ajtót rám, majd véletlenül ráforditotta a kilincset rajta. Na akkor megijedtem, magyaráztam neki 10,15percen keresztül, hogy mit hajtson fel, de szegénykém nem értette meg, meg persze gyenge is még ahhoz, hogy kinyissa nekem...:-( na szóval elkezdtem nekiugrállni az ajtónak, hátha bedöl :D persze neem sikerült :-) de akkorra már nagyon megijedtem, kétségbeestem, mi a szart csináljak, majd szernecsére jött az ételfutáros s felhivattam vele Zsoltot, hogy azonnal jöjjön, megvárta lent addig , rendes volt nagyon, de Dorkám már kétségbeesetten sirt feszegette az ajtót, nekem meg a szivem szakadt meg , olyan tehetetlenül éreztem magam, hogy le sem tudom irni... :( most is sirhatnékom van, annyira szar érzés volt, hogy nem tusz segiteni a gyermekednek :-( na aztán jött jó gyorsan szerencsére Zsoltom, Dorka utána fél óráig hozzám bújt annyira megijedt ugye :-( legközelebb már figyelek erre is ( :oops:
Este ugye voltam RL -nél, nagyon szimpatikus egy doki, jól kifaggatott, tök megdöbbentem, hogy mindent tudott amit mondtam, mármint a gyógyszerek nevét stb., megnézett hüvelyi uh majd közölte, hogy tök normális tüszöim vannak szerencsére, s első körben hétfőn vár a kórházban megnézi megint a tüszőket, majd 21 napon hormonvizsgálat, spermavizsgálat is valamikor, aztán mondta, hogy Ő jelen pillanatban nem látja szükségesnek a petevezeték mütétet,hanem uh megnézi s utána majd kiderül. Egy kicsit csak az zavart nála, hogy picike a vizsgáló s hogy bent van az asszisztense :(
Na hát ennyi, remélem leirtam mindent :-) bizzom benne s reménykedem, hogy RL tud segiteni nekem- nekünk a kistesó érkezésében :-)
Jó éjt mindenkinek
Kép

Ágica
ágicaa
 
 


Jóóóóó reggggeeeelt!

Lehetne szebb idő is. :evil: Ma nem tudok jönni, mert anycikám segít nagytakarítani (bár nem ablakpucolós idő van). Nagyon úgy érzem hogy nem halogathatom tovább a takarítást :shock: . Érdekes női megérzés ez sztem. Jövőhéten jön a gyerekbútor és moshatom a cucokat. Na meg hétvégén (ha végre jó idő lesz) Vikikém szülinapját ünnepeljük egy kerti parti erejéig. Szóval repülnek a hetek és nem akarom az utcsó pillanatra hagyni, így is elég nehezemre esik már minden. Na meg az is a mai nap mellet szól hogy férjecském nincs itthon, így nyugodtan takaríthatunk (nincs láb alatt).

Melus, én is fiúval álmodtam annó (bejött :) ). És én is inkább kislányt szerettem volna, DE mióta tudom hogy fiú el se tudnám képzelni hogy lány legyen a pocimba. Már most szerelmes vagyok és nem adnám semmi pénzért az én kicsi fiamat. Remélem a rosszullétek hamar elkerülnek.

Ágicám..... :shock: :? azta mi történt veletek. Én tuti bepánikoltam volna (fejből nem is tudom apácska számát :oops: ). Örülök hogy viszonylag jól megúsztátok (a nagy ijedelmet leszámítva).
Már sms-be írtam, de nagyon szupi hogy szimpi volt a doki, ez nagyon sokat számít. A többivel meg ne is foglalkozz (az aszisztensnek ez a dolga, nem elösszőr lát ilyet). A kis helyiség meg....hát tényleg nem valami szupi, (nekem az se teccet hogy szinte nincs külön hely levetkőzni, csak az a függöny) de a babócáért mindent beválall az ember. Már én is eldöntöttem hogy a Heczelhez fogok szülés után járni. Schwarczi csak a szülés miatt "kell". Persze nem azt mondom aranyos meg figyelmes, de Hecus nekem szimpib és több a magánrendelési ideje is (könyebb időpontot kapni), na meg a rendelője is nagyobb :D Nagyon de nagyon drukkolok nektek. Meglásd hétfőn is mindent rendbe talál és segíteni fog.

Na megyek készülődök, minjá jön anyca. Kinéztem, hát nem esik ez a k.rva eső :evil: :evil: :evil:

Pussz csajok, kellemes hétvégét!

madiani
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Gyönyörűek a babák, és Ani Neked is a pocakod(tessék sokat inni).
A sziklakert is nagyon szép.

Krixtáéknak sok boldogságot!

Márti remélem jól vagy!

Rólunk: jól vagyunk(bár fáj a torkom picit). Ha azt érzem, és jól ,akkor elkezdtem érezni a kis Drágánk mozgását, de nem olyan sűrűn érzem. Ez baj??
Majd teszek fel képet, mert nőtt a pocakom. :) Bár ez a normális.

Sok puszi, majd írok még a hétvégén, de most mennem kell a városba.


Ui: Ani! Én is csatlakozom a vonalzódhoz, nagyon teccik. Én is lekoppintom. :)
n.k.ildi
 
 


Talán most sikerül.
n.k.ildi
 
 


n.k.ildi
 
 


Na ez sem jött össze. Honnantól kell kimásólni a kódot, és meddig?
n.k.ildi
 
 


Sziasztok!

Melus!
Csodálatos lehetett az álmod.Emlékszem én is álmodtam a kisbabánkkal.
Nekem szerencsére semmi rosszullétem nem volt,de fel a fejjel majd csak elmúlik.Magne B6-ot próbáltad már?-van akinek elmulasztja a hányingert.

Ágica!
Hát nem lettem volna a helyedben.Szegény kislányod,biztos nagyon megrémült.
Remélem mihamarabb összejön a kistesó!

Ildi!
Sziaaaa!Mizu Veletek?Ház ügy?
Gratula a mocorgáshoz!!! :lol: Biztos azt érezted.Én is ennyi idősen éreztem először,de én is eleinte csak ritkán.De emlékszem szuper érzés volt,aztán mikor már apa is érezte az mégjobb volt :wink: Meglátod egyre sűrűbben és erőteljesebben fogod érezni.Várjuk a pocifotót!

Alexa!
Megyek vasárnap,de csak egyedül.

Puszi
Vendég
 


Ja Ildi!

Nem muszáj mindig elküldened amit írsz,hogy meglesd működik-e az új vonalzód,hanem alul nem az elküldre,hanem az előnézetre kattints és akkor csak látod hogy néz ki az üzid,de nem küldi el. :wink:
Vendég
 


Én is loptam vonalzót :oops: :oops: :oops:
Ja Ildi! A PHBPP kódot másold be,a másik nem kell :wink:
Vendég
 


Akarom mondani,a PHPBB kódot
Vendég
 


Sikerült!

Köszi Gabi! Házprojekt ügyben nálunk nincs előrelépés. Voltunk már Pákozdon is, hátha ott összejön, de nem tetszett. Ikerház volt, de 4 családnak való közös udvarral. Kulcsrakész lenne júniusra, de 18milliót nem ér.
Bodajkon még semmi. Sokalljuk a 13milliót még mindig, főleg. hogy nincs rá szoc-pol, pedig teljesen új.
Azóta mondjuk nézegetünk más házakat is Bodajkon. Jó lenne, ha ott összejönne.

Még valami: a Pocakmanó mocorgását nálunk csak én érzem. Kézzel még nem észlelhető. Ez baj?

Jó a vonalzód!
n.k.ildi
 
 


Köszi!A Te vonalzód is cuki.

Dehogy baj!Majd meglátod nemsokára már nemcsak hogy kézzel lehet érezni,de szemmel is látni fogjátokahogy egyik oldalról a másikra vonul-bár erre azért még várni kell egy picit

A ház meg majd tuti akkor jön össze amikor nem is számítotok rá,így szokott ez lenni.

Na puszi,megyek szopiztatni
Vendég
 


Sziasztok!
Kérek szépen bárkit, aki tudja, hogy hogy a fenébe kell bekötni a babaülést a kocsiba (szemben, háttal, mit hova fűzök, stb...) írja meg nekem, akár priviben, akár itt!!! Tiszta gáz, a babaülésünkön az ábra szerint tilos háttal bekötni, de mindenhol azt olvasom hogy úgy kell. Plusz megpróbáltuk bekötni mindenhogy, de a kanyarban szerintem tuti kicsúszik, nem fogja stabilan a kocsi biztonsági öve! Nem értem, segítsetek!
kösszi
Vendég
 


Márti, a háta mögött tuti át kell kötni, meg a legtöbbnek az alján. Persze kérdés, milyen az ülésetek. Nem akarod feltenni az útmutatóját?? Hátha úgy könnyebb!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Márti!

Mindenképp háttal kell a menetiránynak és ahogy Kata is írta alul kell áthúzni a bizti övet úgy hogy tartsa meg a babaülést..de így tényleg nehéz jól elmondani..remélem sikerült!Puszi





Drukkok:
04.15.Réka oltás
04.17.Koraszülött gondozás
04.18.Szemészet
Vendég
 


Márti!
A lányok jól írták:beteszed menetiránynak háttal és alul illetve a támlánál fut az öv.
Lehet,hogy lazának tűnik én is azt gondoltam,de ha hirtelen meghúzod az övet meglátod semmit sem enged.
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi, gratula az első mozgáshoz! Roni mozgását a 17 héten éreztem elösször és rá egy hónapra már apácska is. :) Ahogy Gabi is írta, nem kell hogy még sűrűn érezd, mindennnek eljön a maga idelye, annak is hogy úgy fog táncolni a pocakod hogy majd csak azt akarod nézni. :wink:
Drukk a házhoz!

Szia Gabi! Nektek a felújítással mi van? Hogy álltok?

Márti, hát így látatlanba nehéz segíteni, ha esetleg fel tüdnád rakni a használati utasítást. Különben eddig csak olyan babahordót láttam amit meneteiránynak háttal kell becsatolni. Az öv egyik része alul a másik része pedig hátúl fent megy. Ja, és ha előre szeretnétek kötni, csak akkor szabad ha a légzsák kikapcsolható.

madiani
 
 


Márti, most nézem, már jó régen kérdezted. :oops: Azóta bizti megoldottátok. Csak nem hazafelé készültök? :wink:

Bessy, holnapra millió-billió drukk. Hogy vagy? Nagyon izgulsz?

Mi befejeztük a nagytakarítást. Tegnap majd szétszakadt a derekam, de végre kész. Jövőhéten jön a gyerekbútor, és moshatok. Teljesen kész leszek Roni fogadására. Egy-két dolgot kell már csak megvennem és el kell még mennem a gyerekorvoshoz is.
Csajok, hol lehet olcsón hálóinget venni? Mindegy milyen mert csak a korházba kell.

madiani
 
 


Ani!

Én a Skálában vettem anno hálóinget,amit a kórházba vittem magammal,jó hosszan gombos volt,és 1200 Ft körül volt az ára.
Vendég
 



Ani!
Köszi a kérdést,alakulunk.Majd teszek fel képet hogy hogy állunk.Amúgy csak a teraszt csináltuk.

Most már,hogy megvan a nagytakarítás ideje pihenned!Már nagyon kivi vagyok a bababútorra.Úgy csináltatjátok?Biztos nagyon szép lesz.
Én a piacon vettem 1000-től 1500-ig egész jók vannak.

Szijaaa Alexa!
Nagyon édi Noelen a két kisnaci,biztos szeretni fogom őket!Nagyon szimpi voltál,aranyos vagy!

puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni, csak gondoltam jelentkezem, hogy élünk még.
Anyu szinte minden hétvégén itt van és itt lóg a nyakamban, ezért akkor nem tudok sem írni, sem olvasni.
Jártunk keresztanyámhoz csempézni, a héten meg lent voltunk Bölcskén apa szüleinél, csütörtökön voltunk Pesten a szemészeten Martinkával: megint magas volt a szemnyomása, kaptunk megint szemcseppet, napi 3x kell cseppenteni és májusban ismét kontroll. Akkor majd először megpróbálják nem altatásba nézni neki, de ha nem sikerül, akkor altatásban nézik utána.
Április 27-én lesz Martinka keresztelője, csináltam meghívót, ha sikerül feltennem, megmutizom nektek.
Fogalmam sincs, hogy mikor tudok visszaolvasni. Apa éjszakás, ilyenkor alig vagyok itthon, hogy tudjon aludni, bár a kis törpénk megérzi és sokkal nyűgösebb de az apjánál meg elvan úgy ahogy. Hiába, imádják egymást! Én meg őket!

Azért néha jelentkezem majd, de már nem tudok olyan aktívan fórumozni Martintól. Feküdni nem nagyon akar, ülni még nem tud egyedül, de már elég ügyi, meg kompozni szokott-tudom, hogy nem lehetne, de ha ott van csak el, nem tudok mit csinálni. Plusz alig alszik napközben, esetleg ha kiviszem a babakocsival. De ott is max fél-3/4 órát. Azt sem akarom, hogy mindig kézbe legyen, meg elég nehéz is már.
Ügyesen eszi a krumplit, szerdától már kap bele almát is, nem győzöm kanalazni neki és utána még kieszi a két cicit.

Nagyjából ennyi, ha lesz időm dobok pár képet!

Bocsánat mindenkitől és sok-sok puszi és ölelés mindenkinek!
Vendég
 


Anitácskám
Én is a skalaban vettem annak idején, olcsó és arra a pár napra megfelelt :-) már alig várom a kis Roni baba bútorairól a fotót :-)


shellcat
Le tudnád fotózni az ülést is?de mindenképpen szerintem is menetiránnyal ellenkező irányba kell berakni, és ahogy Anita irta előre csak akkor lehet betenni az ülést, ha a légzsákl kikapcsolható :-)

Holnap megyek RL-hez 9-10között kérlek gondoljatok rám,jó éjt mindenkinek

Ágica
ágicaa
 
 


Kép

ez lemaradt bocsi :-)

Ágica
ágicaa
 
 


Ez Martin keresztelőjére a meghívó...


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Vasárnap kimentünk a babaexpora. Nos... 50 percet sikerült sorba állnom hogy a kisfiam arcűára egy denevért fessenek mivel meg lett neki ígérve. Cuccpokat nagyon nem is tudtam nézni, tömegnyomor volt és fülledtség. Kismamik alig bírták.
Ugrálóvárba fiam nem mert bemenni mert mint az őrültek úgy ugrált benn rengeteg gyermek.
Szóval: mentünk volna be a városba sétálni és cukrászdázni vagy játszóterezni. Barnika azt jobban élvezte volna.
Ma Barnikának kis szünideje van.Nicsn ma ovi, nagyival rosszalkodnak egy nagyot :) Nem győzök néha rájuk szólni. :)

Gabi: Vizivárosiba is volt? Oda legközelebb elmegyek. Mi a Köfémben voltunk. Sikerült venni bébiőrt? Egyébként az milyen? Nagyon édesek a babák így együtt :)

Kriszta: Remélem javulnak éjszakáitok!

Bessy: Egy hatalmas drukk. Hogy vagy? Mi újság veled?

Melus: Most hogy mondod nekem már nagyon nincs :) Pill. Most vagyok kb 12 hét körül, szerintem 9-10-hétig volt. Ami megmaradt "tünet", hogy a mellem - ami nem volt korábban sem csöpp - nő. Félórával előbb megérkezik mint én. (utálom)

Madiani, Melus: Én anno kislányról álmodtam. Gyönyörű volt. Ott láttam magam előtt tisztán, aztánkisfiú lett. Remélem csak előbb jelentkezett és ő van most a pocimban. szorítsatok én nagyon kislányt szeretnék. (ha kisfiú lesz sem fogok nagyon elszomorodni, de mégis nagyon islányt szeretnék másodikra) :)

Ildi: Barnik aanno nem sokat mozgolódott a pocimban. Ott kis nyugis volt, szóval szertintem nem baj hogy nem mozog nagyon sűrűn.

Márti! Mi hátratettük menetiránnyal szembe. De az az ülés. A bébihordót (bábiknak való ülést vagy mit) pedig menetiránnyal
háttal az első ülésre.

Chrissy: Annyira sajnálom Martinkát. Hogy viseli a vizsgálatokat? Bírja a csepegtetést. Barni utálta pedig csak ideiglenesen kapott amikor kötőhártyagyulladása volt. Remélem hamarosan túllesztek rajta.
Nagyon szép a meghívó, ügyi vagy!

Ágica: Mi volt? Mesélj!!! Ja! Még csak most mehetsz a dokihoz. Bocsi, de már várom a híreket! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jó reggelt.

Bessy, gondolok rád nagyon!!! Jelentkezz, amint tudsz valamit!!

Vicuska, megjött már???

Tündi, akkor nem volt túl jó a börze ezek szerint.... de legalább cukrászdáztatok! :wink: Drukkolok, hogy kislány legyen. Mentek mostanában 4d-re?? vagy csak később? vagy nem?

Ágica, gondolok rád is, lassan mész dokihoz!! Minden oké lesz!

Kicsi fiamnak megint produkálási gondai vannak.... :( Már kapott Laevolacot is, tegnap délelőtt, meg este is, még semmi. Ma reggel adtam neki még egy negyed kúpot is. Ez ma megiint az 5. nap produkció nélkül.... :? Na megyek, kihasználom az időt, amíg alszik....

Puszi midenkinek

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Jóóóóó Regggggggeeeeeellllltttt!

Ágica, Bessy, millió-billió-billliárd drukk mára! Mióta felkeltem csak rátok gondolok! Várjuk a jó híreket!

Gabi, köszike az infót, ha ma nem találok a skálába szombaton kinézek a piacra. Roni bútorait asztalossal csináltatjuk, én is nagyon remélem hogy szép lesz. :) Feltétlen rakok majd képet róla.

Chrissy, ugyan már, ne kérj bocsánatot! Teljesen egyértelmű hogy nem tudsz jönni. Megértjük. Remélem Martin szeme javulni fog. Nagyon jó lett a meghívó, ügyi vagy! (nekem is kéne csinálnom egy-két mintát sógornőm esküvőjére :shock: , ugyanis megkért hogy segítsek) A kompozás miért nem jó? Az keresztfiam is sokat kompozott és azon kívül hogy tiszta karc lett a parketta, semmi gond nem lett belőle.

Tündi, szorítok hogy kislány legyen! :) Jaj, nagyon örülök hogy tegnap lusta voltam kimenni a börzére. Nagyjábból meg van mindenünk már, és a takarítás után nem sok kedvem volt. De ahogy látom jobb is. Remélem azért az arcfestésért megérte sorban állni.

Kata, remélem ma már produkál Geri baba.
Jut eszembe: masszázsolaj, meg van még? Elugranék érte valamikor, ha jó neked.

madiani
 
 


Sziasztok!

ÁÁ,szóval midenki a Köfémben volt!Ezért nem volt senki a vizivárosiban!Olyan pangás volt,mint még soha!

Gabi örülök,hogy találkoztunk,és hogy tetszenek Noelnek a gatyók!Te is szimpi vagy,és nagyon szép!! :D :D

Kata!Sajnálom,hogy ilyen szorulásos Geri,nem tudom mit lehetne tenni,nekünk nem volt gond vele.

Ágica!Örülök,hogy jobban van a kislányod!Az erkélyes sztori nem semmi!! :shock:

Kriszti!Szegény Martinka!A bódítást hogy viseli ilyenkor?
Nagyon szép meghívót csináltál,ügyes vagy!
Vendég
 


Köszi lányok, megoldottuk és úgy, ahogy írtátok, bár már nem volt időm elolvasni :D
Leírom, hogy mik szoktak gondot okozni (nem túl nagyot :) )Úgy tudom, 2 órán belül nem szabad etetni, ezt tartom. Amúgy jó a kis belső órája, és nem is akar enni csak 3 óránként, kivéve, ha el se tudott aludni szopi után és nyekereg a pocija miatt. Olyankor ő is úgy csinál már 2 óra után, mint aki enni akar, és boldogan eszik is, utána rögtön elalszik. A másik sírós eset, mikor nem a hasa fáj, csak ébren maradt, vagy felébredt, tök aranyosan elvan, szemlélődik, de szerintem megunja, vagy egyedül érzi magát és emiatt kezd el sírni. Ha ilyenkor kézbe veszem, látszik rajta, hogy semi baja, nagyokat vigyorog, huncut pofikat vág és remekül elvan kézben, ölben, stb. De ilyenkor az isten se altatja el, viszont letenni se lehet...ennyi a problémás jelenleg, amúgy minden jól megy. Véleményeket várok! :D
És még mindig bocsi, de tegnap jöttünk haza és utol kell magamat érni...puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Chrissyy!
Nem baj ha csak ritkán jössz,én se nagyon tudok jönni megértem a helyzeted.Meg a legfontosabb,hogy a picivel foglalkozz-olyan hamar elmegy ez az idő.Örülök,hogy jó étvágya van a picinek.És sajnálom a szemecskéjét,remélem nem fog rosszabbodni.A bébikompnak nem vagyok a híve,de ki tudja lehet én is így fogok járni mint Te.Egyelőre úgy gondolom nem veszünk neki.
Nagyon jó lett a meghívó,édes a képen Martinka.Katolikus lesz?
Mi nyáron akarjuk a keresztelőt kb. júliusban.

Ágica!
Drukk a dokihoz!Mit csinál RL?Majd mesélj!

Tündike!
A Vizivárosi börze nagyon tuti,baromi sok jó cuccot lehet venni és jó olcsón és minden hónapban van.Iwiwen be tudod jelölni és ott mindig irják,hogy mikor lesz a következő.Már nagyon bánom,hogy amikor kismami voltam nem tudtam erről,akkor a nagy babaexpon voltunk de ehhez képest az nagy csalódás sokkal drágább meg nagy a tömeg is,csak annyi előnye van hogy ott kint vannak a bababoltok.
Amúgy tegnap 4000-ért kaptam bébiőrt,meg Alexától vettem két kisnacit,meg vettem még egy pulcsit meg két pici kocsicipőt.

Kata!
Sajnálom ezt a kakigondot.És szenved is tőle?

Bessy!
Nagyon -nagyon drukkolok,remélem jó hírekkel jössz!

Ani!
A kompozással az a probléma,hogy még nem elég erősek az izmai és csontjai ehez a mozgásformához....stb.Késöbbiekben oka lehet ez gerinferdülésnek.

Alexa!
Köszi a bókot,azért nem kell túlozni,főleg így hogy 20 kg felesleg van rajtam.Már néha kezdek elkeseredni.

Puszi
Vendég
 


Márti!

Szerintem nem gond ha néha 2 óránként is adsz neki.Olyan picike még és szüksége van a tested közelségére.Hat hetesen nálunk Noel egyik nap 1,5 óránként kért cicit és ezzel megnövelte a tejem mennyiségét és már másnap rendesen 3-4 óránként szopizott.
És szerintem nyugodtan dajkáld amikor úgy érzed szüksége van rád,ilyenkor még azt mondják nem lehet elkényeztetni és szerintem ez így is van.Én se hagytam sírni a kiságyba és mégsincs elkényeztetve.Elnézelődik elvan magában is.Nem kell cipelni a fenekét.

Puszi
Vendég
 


Ani! az egyik oldalon ezt írják a kompozásról:

Bébikomp: lehetőleg ne is legyen. Teljesen deformálja az izmokat: a kicsit jóval a megfelelő idő előtt álló vagy ülő pozícióba kényszeríti, terheli a gerincet, elsorvasztja a láb járáshoz szükséges izmait, azok az örök lábujjhegyezés miatt nem megfelelően nyúlnak és tapadnak le. Felejtsük el.

Azért szerintem ennyire nem kell túlozni,de én is úgy gondolom hogy egy nem természetes helyzetbe kényszerül a gyerek.
SZÓVAL, ÉN NEM ÍTÉLEM EL AZOKAT AZ ANYUKÁKAT AKIK VESZNEK ILYET A GYEREKNEK,ÉS NEM TARTOM ROSSZ ANYÁNAK ŐKET.Főleg azért se mert nem tudhatom,hogy én 2-3 hónap múlva nem fogok e másképp gondolkodni a témában.Úgy gondolom ez mindenkinek a saját döntése és ehhez senkinek semmi köze nincs és senkinek nincs joga a másik anyukát ezért kritizálni.
Vendég
 


És egy kicsit pozitívabb hozzáállással írnak ezen az oldalon:
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1086
Vendég
 


Lányok!
Holnap megyek az ambulanciára. Képzeljétek a folyásom enyhén rózsaszínű lett.
Nagyon be vagyok parázva! LEhet hogy baj van a picivel? :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi!

Remélem nincs semmi gond.Más panaszod nincs?
Vendég
 


Gabi: Más panaszom azon kívül hogy nyom a poci de mindig szokott nincs. Csak nem tetszik a színe. Nagyon félek, már most elmennék gyorsan dokihoz, de holnapra vár.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi!
Tudom könnyű mondani,de ne idegeskedj azzal csak ártassz a babónak meg magadnak is-gondolj arra,hogy minden rendbe van.Már nincs sehol ilyenkor rendelés?-bárhol megnézetheted magad.
Amúgy szerintem nincs gond,ha nem vérzel,az a ki rózsaszínes folyás bármi mástól is lehet.NO PARA!!!!

Puszi,megyek főzni
Vendég
 


Bébikompot mi sem vettük,nem mertem beletenni Martinkát,úgy gondoltuk,akkor üljön,vagy álljon,amikor erősnek érzi magát hozzá.Féltünk,hogy megerőltetjük a gerincét.Ez csak a mi döntésünk volt,és a mi véleményünk,tényleg úgy van ahogy a Gabi írta,mindenki maga dönti el,hogy használja-e.

Márti!Én is úgy tudom,hogy amikor ilyen pici még egy baba,nem lehet elkényeztetni azzal,hogy sokat felveszed.Igényli,hogy érezzen téged,hiszen 9 hónapig a pocidban volt,a közelségedre vágyik.Mi ilyenkor vettük meg a körforgót,azt is szerette nézni,hallgatni a zenéjét.

Tündi!Én amilyen parás vagyok,szaladnék a dokihoz.De ha ő holnap akar látni,biztos úgy ítélte meg,nem lehet semmi baj,azért hívott csak holnapra!Próbálj megnyugodni,és addig is pihenni!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti
Klassz a meghívó,ügyi vagy!!Sajnálom hogy nincs időd semmire..kitartás!!

Márti

Nálunk Réka ugyanígy sírdogál..főleg akkor ha az apja itthon van..már most nagyon apás és ahogy kiveszi az apja rögtön vigyorog...Réka már egyáltalán nem alszik napközben érdeklődik a világ iránt..:)

Tundi

Remélem semmi baj!!Velem is volt pont ugyanez..azt mondta a dokim hogy a tágulástól 1-2csepp vár kifolyik a méhből..és ettől rózsaszín..ha nem fáj semmid ne ijedj meg mert a baba is érzi!!
Vendég
 


Uppsz...na szuper pont kiszakadt a gumi egyik nap remélem nem lesz ebből kistesó :oops: :oops: :oops:
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?