Na sziasztok!
nem alakult valami fényesen a mai napom, képzeljétek, reggel kimegyek az erkélyre, hogy beszedjem a ruhákat, erre a kislányom kis huncutul becsapja az ajtót rám, majd véletlenül ráforditotta a kilincset rajta. Na akkor megijedtem, magyaráztam neki 10,15percen keresztül, hogy mit hajtson fel, de szegénykém nem értette meg, meg persze gyenge is még ahhoz, hogy kinyissa nekem...
na szóval elkezdtem nekiugrállni az ajtónak, hátha bedöl
persze neem sikerült
de akkorra már nagyon megijedtem, kétségbeestem, mi a szart csináljak, majd szernecsére jött az ételfutáros s felhivattam vele Zsoltot, hogy azonnal jöjjön, megvárta lent addig , rendes volt nagyon, de Dorkám már kétségbeesetten sirt feszegette az ajtót, nekem meg a szivem szakadt meg , olyan tehetetlenül éreztem magam, hogy le sem tudom irni...
most is sirhatnékom van, annyira szar érzés volt, hogy nem tusz segiteni a gyermekednek
na aztán jött jó gyorsan szerencsére Zsoltom, Dorka utána fél óráig hozzám bújt annyira megijedt ugye
legközelebb már figyelek erre is (
Este ugye voltam RL -nél, nagyon szimpatikus egy doki, jól kifaggatott, tök megdöbbentem, hogy mindent tudott amit mondtam, mármint a gyógyszerek nevét stb., megnézett hüvelyi uh majd közölte, hogy tök normális tüszöim vannak szerencsére, s első körben hétfőn vár a kórházban megnézi megint a tüszőket, majd 21 napon hormonvizsgálat, spermavizsgálat is valamikor, aztán mondta, hogy Ő jelen pillanatban nem látja szükségesnek a petevezeték mütétet,hanem uh megnézi s utána majd kiderül. Egy kicsit csak az zavart nála, hogy picike a vizsgáló s hogy bent van az asszisztense
Na hát ennyi, remélem leirtam mindent
bizzom benne s reménykedem, hogy RL tud segiteni nekem- nekünk a kistesó érkezésében
Jó éjt mindenkinek