Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok a támogatást, ma délutánra már sokkal jobban vagyunk, s hála anyósomnak is a fincsi husileveséért, valahogy utána mindenkinek jobb lett a hangulata :wink: :lol: A pánikroham nem vészes, ha tudod kezelni. Nekem 2 éve volt először, akkor nagyon kimerültem, ezer oka volt, nem sorolom fel, de megtanultam, mit kell tenni, ha kezdődik.

Már nagyon várom a kirándulást, hogy kipihenjem magam és eltereljem a gondolataimat, meg egy kicsit jó lesz hosszabb időre kimozdulni, még akkor is, ha tudom, nagyon fog Jázmin (és persze Anna) hiányozni és magam ismerve kétnaponta bőgök majd egy kicsit a fényképeket szorongatva :oops: :lol:

Jaimee, nálunk egyszer dőlt meg (nem is el, csak úgy éppen) a ledőlhetetlennek kikiáltott, homokkal töltött lábakon álló, gumigittezett hangfal, aztán apa is felfogta, hogy saját érdeke, ha biztonságba helyezi :wink: (megjegyzem, mintha újabb hasonlóságot fedeznék fel párjaink között :lol: ja, és elfelejtettem megsértődni, mert pár oldallal arrébb direkt a Ti kedvetekért tettem fel két mátrai művészfotót és észre sem vetted :lol: )
De egyébként kevés dolgot pakoltunk mi is, inkább olyanokat, amik fizikailag jelentenek veszélyt a gyerkőcökre.

Rékának boldog hófordulót! :lol:

Ditke, annyira jó az a kalap! De Zsófi is nagyon jó modell hozzá :lol: Én imádom ezeket a fejfedőket, nagyon feldobják a csajszikat :wink:

Balwin, kutyusról kérünk képet, Jázmin úgyis nagy állatbarát, ahogy tegnap ágyhoz (és WC-hez :oops: ) voltam láncolva, anyukámmal a kertben a csigákkal, a földigilisztával és a cserebogárral ismerkedtek.

Iskola: közhely, de egy szimpatikus/ellenszenves elsős tanító néni meghatározza a gyerekek későbbi iskolához és tanuláshoz való kedvét. Évi, hátha Csonginak is olyan szerencséje lesz, mint Máténak volt/van (gyorsan le is kopogtam...)

Iskoláról jut eszembe! Máté megkapta a 3/4 éves értékelését, s nagyon - nagyon elégedett vagyok vele. Legjobban az énekhangja még fejlődésben van és az írásképe egyéni értékelés tetszett :lol: :lol: :lol:

Márti, tényleg nem hasonlítasz az avatarodra! Teljesen másként néztél ki, mint itt! Hogy vannak a gyerkőcök? Mátéék emlegették, hogy májusban összejöhetnénk, ha valamikor nektek is jó! :wink:

Olga, lemaradtam valamiről (biztos), de miért is írtad, hogy mi édesanyád neve? Bocs, ha figyelmetlen voltam... :oops:

Judit, őzbarna kiscsizma :shock: Melyik lánynak? Vagy magadnak? Vettél már azóta kiscipőt a lányoknak?

Erika, találtál verset?

Niki, fülecske teljesen rendbe jött? És hogy tetszett a mamánál alvás?

Kati, Szonja fölső tagozatos?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: Jáááájjjjjjjjjjjjj.................. :oops: Visszalapozok! Lemaradtam róla, bevallom.
Majd összehozzuk a két Apát és te Apa előadást tarthat, miért jobb a több gyerek az egynél.....Nagyon kellene egy szeminárium sorozat enyém Apának... :wink: Hűűű, bocs,ezt megint megaszontam. Fáááradt vagyok.
jaimee1
 
 


Tanítónéniről: Elsős koromban azt mondta a tantónéni anyunak, hogy sajnos ez a kislány (én) közepes képességű, hármasnál többet nem szabad tőle várni később sem. Anyu sírt nem tom meddig, mert nem ehhez volt szokva, tesóm mindig kitűnő volt. No, nem rohamozott meg sem Oxford, sem Cambridge, de azért elvégeztem eztazt....Tényleg fontos a tantónéni, de szerencsére nem mindentudó/ható...
Na befogtam. :oops:
jaimee1
 
 

 
 

Így estére én is befutok, bár csak gyorsan... :oops:

Rékának boldog 4 hónapot!!!

Holnap sztem én kinézek a babruhabörzére, bár még sosem voltma... LEgalább nosztalgázom, mert én oda jártam suliba, és ott is tanítottam, míg Szabival várandós nem lettem.

Ditke, Zsófi is milyen nagylány, ez a sapi nagyon tetszik nekem is, Zsófibabával együtt!!!! Jó lenne már össezfutni!

Szilbee, Dávid nagyon sokat változozz, mióta nem láttam!!! Apám, már ő is lassan 5 hónapos!!! :shock: :shock:

Szami, mire jobbulást kívánhatnék, már látom, hogy jobban vagy, szerencsére!
Asszem lemaradtam, hová is mentek???????????

Judit, Annalucus tényleg nagyon ügyi, ilyen gyorsan ennyi mindent elkezdett csinálni!!! :)
Pakolás: mindent nem pakoltunk el mi sem, vannak "tiltott zónál", de csak 1-2 pontja ilyen a lakásnak, a többinél ellehet a gyerek, csak figyelni kell mondjuk a fiókoknál, de direkt pelusokat, ilyesmit tettem alulra.
a kutty csak nem itt van veletek a lakásban?

Nah, most megyek is, igyekszem holnap pótolni a többit...
Jó éjt!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


He-he, Jaimee, ez fura volt nálunk! Mi még az elsővel is vártunk, pedig Ő már nem volt tizenéves, mikor összekerültünk. Aztán a másodiknál azt mondta, hogy vagy abban az évben összejön, vagy elég nekünk egy is :shock: Összejött, dec 3-án született Anna :lol: Aztán ennyiben maradtunk. Majd gyógyszer mellett terhes lettem, de 7 hetesen elvetéltem, s utána piszok lassan jöttem helyre - s velem együtt benne is meghalt valaki... és amikor lehetett, újra belevágtunk, s így lett Jázmin :lol: Szóval, nem az a tipikus, "amikor először egymás szemébe néztünk, tudtuk, hogy nagy családot akarunk" történet :lol:

Tanító nénihez visszatérve: a tesómnak az első két évben 7 :shock: tanító nénije volt (végig ugyanabba az osztályba járt), szerintem ez is nagyban közrejátszott, hogy nem szeret (és szerintem nem is tud gyorsan) olvasni, s gondja volt a számolással is, s ezek miatt utált tanulni... Az átlagostól eltérő gyerekeknél (pl. az enyéimnek hatalmas a mozgásigénye) is rengeteget jelent, hogyan ismertetik meg a tanulással, nyűgnek érzi-e vagy úgy fogja fel, mennyi mindent megismer általa. És ne felejtsünk el valamit: a kislányok sokkal szorgalmasabbak, mint a fiúk, s emiatt gyakrabban érnek el jobb eredményt, mint amit elvárnak tőlük (én pl. úgy érettségiztem ötösre matekból- mindenki ámulatára, bár matek tagozatos osztályba jártam, , hogy az akkor érettségi példatár, a zöld könyv minden feladatát megoldottam - akkor még nem lehetett kapni hozzá a megoldásokat - és emlékeztem a példákra... :oops: )

Dorka, egy 10 napos körútra készülünk: Észak-Olaszország - Dél-Franciaország - Monaco - Spanyolország - Gibraltár - Andorra - Svájc. Most 25-én indulunk. Visszük magunkkal Mátét is. Anna meg a barátnőméknél (akik a keresztszülei) nyaral majd Pesten. Jázmin meg anyukámmal lesz itthon.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: Hát én vagyok a nemnormális, tudom. :D Alig gurítottak le a gyermekágyra és másztam át a saját ágyamba (majdnem gurítani kellett :lol: ) már azon járt az agyam mikormikormikormikor jön a következő??? És azóta is ha valamit "varázsol" Réka, mindig ez jut eszembe, hogy muszáj, muszáj, muszáj egy tesót még összeeszkábálnunk. Apa persze a földön jár (majdnem mindig)
....És ha őszinte akarok lenni - ha Apa bólintana a Ketteskére, én bizonytalanodnék el.....Tudom, hormonzavar....agybaj, és társai. :oops: :oops:

Hűű, micsoda út, aszta...Ez mind olyan ország, ahol még nem jártam (kivéve Fro-t+Sp.)
jaimee1
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! Bizony, 1/3 évesek lettünk! :D
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Megint csak képekkel tudok jönni... A betegség még mindig tart és úgy tünik Dévid is szörcsög... remélem csak a sok nyáladzás az oka...

Kép Kép
Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Sziasztok!

Csak beköszönök, megyünk anyuékhoz Miklósra, már régen nem voltunk!

Szilbee, ez az utolsó kép nagyon tuti Leventével! Hogy pont ott van a gumicsizma :lol:

Szami, hú, de jó lesz nektek! Micsoda országok... buszos út lesz, vagy kocsival mentek? Rád is fér a kikapcsolódás!

A sulihoz annyit, hogy szerintem ez több tényező hatása. Tanítónéni, fiú-lány, gyermek személyisége és nagyban benne vannak a szülők a maguk elvárásaival... szóval csak reménykedni tudok:)

Erika, én meg úgy jöttem le a szülőágyról, hogy ide ugyan én többet tuti nem jövök :wink: :lol:

Szép napot mindenkinek! (kisüthetne végre a napocska!)

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Szami! Én irigy! :oops: Én is megyek! Majd elszórakoztatom Mátét, hogy ne unatkozzom egyedül hátul. Ha autóval mentek. Nem sok ez az uticél 10 napra? Jóformán végig úton lesztek, nem?
Egyébként a szidás miatt írtam édesanyám nevét. Olyan sokan kaptak lelkesen az alkalmon... :wink:

Ami az elöző oldalon volt már elfelejtettem... :oops: Ja Judit! Csütörtökön mikor találkoztunk, akkor meg a madártej hüllögetett a hűtőben. 8)
Egyébként én is épp most ijjesztgettem Petit, hogy lehet jövőhéten csinálok egy tesztet. :oops: Nem igaz, hogy már két hete mennyit zabálok. Tegnap este fél 11kor még ettem a konyhában... :oops:

Évi! Ha egyszer újra kisütne a nap, akkor összehozhatnánk nálatok azt a játszóteres talit! És ha addig jó kislány leszel, lehet viszek egy kis kóstolót! :wink:

balwin Judit! Akkor sok szerencsét kutyónak mára! Remélem nrm fog esni ez a nyomorul eső. Tegnap rendesen még hideg is volt.

Na lassan készülődünk erre a babruhabörzére. Még mi sem voltunk.

Na pá!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szió,


megjártuk a babaruhabörzét, kár, hogy csak ekkora helyen rendezték meg... de nagyon jó áron lehetett rucikat kapni! Rakok is képet a szerzeményeimről, darabja olyan 300-400 Ft volt, Next, S.Oliver is van köztük.

Szilbee, Dávid nagyon édes! Nagyon bízom benne, hogy nem kapja el Leventétől, tényleg fontos lenne, hjogy oltásra egészséges legyen!!!
Mi is holnap megyünk Barihimlő ellenit adatni, de van egy tippem, hogy nem kapjuk meg, mert ritkán ugyan (olyan napi 3x), de szívni kell Szabi orrát. DE mindeképp megyünk, met elfogyott a vasunk, meg le is telt a 2 hónap, megint megmérik a hemoglobint.
Hajnalban Szabi álmában azt moondogatta, hogy apppa, appa... Olyan aranyos volt! :) Mit álmodhatott?

Szami, jó nagy körutat csaptok, érezétek jól magatokat, fényképeket meg várjuk. Biztos nagyon szép lesz!

du. tszaparti játszó? Valaki? kisütött a nap!!! MI olyan 2-4 közt biztos arrafelé megyünk! Meg a Zagyva cuki felé, egy fagyit muszáj lesz ennem!!!

Nem is meséltem még a péntekünket: Szabival bementünk babakocsival egy műanyag-mindenes boltba, és hát egy nagyon szűk helyen épp egy marha törékeny gicccses állóvázába voltak gyerekesernyők bepakolva, és hát Szabi kitette a kezét, és darabokra törtük a vázát... :oops: Kifizettették velem, se számlát nem kaptam, se semmit. Nálam eltörött ott a boltban a mécses, és 2 órán keresztül sírtam, asszem minden felgyümlemlett feszültség kitört belőlem, ez volt az utcsó csepp....

Ja, a képek:

a ruhák[/url
hajmosás

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szami!

jaj de jó Nektek! Nagyon titkoltad! Hoyg mentek? miylen szervezés? jaj 10 nap a lányok nélkül... talán emiatt nem irigyellek, de biztosan gyönyörű tájokon fogtok járni, és életre szóló élmény lesz! apának üzenem ezer fotót csinálni tessék, és mindet meg akarom nézni!!!!

Nekem is egy nagy álmom egy ilyen körút, én Anglia-Írországot nézném meg! vagy az északi országokat.... na de álmodik a nyomor...

Dorka!
Jaj nagyon megalázó lehetett! de rá se ránts! nem is tudom iylenkor mit kellene csinálni, esetleg a követelés minden esetben jogos? apa mit mondott, mármint szakszerűen?

Mi is voltunk! sasoltam, de csak egy angolos isminkkel találkoztunk (Niki! Ádival és anyukájával, nagy pocakja van már, illetve oylan átlagos, csak magához képest... szóval érted, 23 hetes, és kisfiú lesz)

én is hoztam fotókat! nekem 500.- ra jött ki darabja, de ezzel is nagyon elégedett vagyok!

Na jövő hét szombat pesti babruhabörze? még van egy hely a kocsiban! sőt talán még kettő is, ha nagyon tolongtok!

Judit
na mizu? nyertetek valamit? képet a kutyusról! Hoyg hívják a kis(nagy)kedvencet?

Kép Kép
az őzbarna csimma őszi/tavaszi (ma is ez volt Grétin fari csizmanacival....
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali!

Judit ! De szupi cuccok! Csak el kellett volna mennem!

Szonja kicsi volt amikor én vittem egy zsák rucit eladni de még az asztal jegy se jött be. Nagyon rosszul lett megszervezve, bezsúfoltak minket, én hátul kaptam helyet oda meg senkinek nem volt kedve jönni a kis hely miatt. :(
Viszont aki venni akar annka kánaán!

Szami!

Gondolom Trixire gondoltál :D De Ő se felső tagozatos még. Most harmadikos, 99-es születésű.
Örülök, hogy jobban vagy!!!!

Dorka!

Ó de sajnálom! :( (már mint nem a szaros vázát) Gyorsan felejtsd el!!!
Te is nagyon klassz kis rucikat vettél.
Zagyva fagyi: hát igen nehéz kihagyni, szerintem délután mi is arra sétálunk :wink:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Dorka, Judit, nagyon jók a ruhák! És az áruk meg méginkább! :wink:

Nagyon punkos Szabi frizurája! Élvezi a hajmosást? Jázmin csak a hajszárítást szereti, meg amikor fésüli a tükör előtt a saját haját :lol:

Judit, nem volt nagy titok, csak kb 10 napja döntöttük el, amikor kiderült, hogy a hitel március 31-i és nem április 1-i leadásán spóroltunk kb. 350-400 ezer forintot és 500 ezerrel többért ment el a ház is, mint mi eredetileg terveztük. Így aztán a tavaly tervbe vett , de úgy látszott, idén mégsem megvalósuló utat csak megszerveztem. Kocsival megyünk, négyen, a fiúk mellett jön egy magányos jóbarátunk, merthogy én nem vezetek és Csabának legyen váltótársa. Az úticél leginkább Spanyolország, de mert útba esik, ezeket a helyeket is megnézzük (ez egyben az útvonal is):

Verona, Miláno, Torino, Monaco, Nizza, Cannes, Marseilles, Avignon, Barcelona (itt egy egész napot leszünk), Valencia, Alicante, Granada, Malaga, Gibraltár, Cadiz, Jerez, Sevilla, Cordoba, Toledo, Madrid (itt megint egy egész napot leszünk), Zaragosa, Andorra, Toulousse, Limoges, Clermont- Ferrand, Lyon , Genf, Bern, Luzern.

Lesz kocsiban alvás is és persze visszük magunkkal a konzerveinket, mert inkább a belépőkre fizetek, mint kajára :wink:

Judit, 4 éve voltunk egy hasonlóan gyönyörű körúton, szintén saját szervezésben: Németország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Franciaország (Párizs és a Loire völgye), az is álomszép volt és hatalmas élmény. Előtte valamikor Londont hódítottuk meg, na, oda nem vágyom vissza. Párom vágya meg a tavalyi római út volt. Én Párizs szerelmese vagyok, 5 éve voltam először, akkor 10 napot töltöttünk ott a barátnémmal, s beleszerettem a hangulatába! Olyan szabadnak még sohasem éreztem magam, mint ott!!

Olga, madártej :lol: Imáááádom!!! :lol: Úgy ennék fagyit, de nem tudom, merjek-e... Még mindig ment reggel a hasam... :oops: Pedig holnap megyünk a Bethesdába Mátéval. :roll: És csak nem?! De jó lenne egy újabb kismama! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jáááj, Kati, bocsánat :oops: Csak nem látom a vonalzóján a számokat :shock: Akkor ő Mátéval egyidős! Ő ugyan '98-as, de december 30-án született.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Dorka: ((((((((Dorka))))))))) Szegénykém, nagyon rossz lehetett. Nem vígasztaló, de legalább egy giccses vázával kevesebb van a városban... :wink: Remélem, nem volt drága az a nyavalyás váza.

Klassz cuccokat vettetek, lányok! :)
jaimee1
 
 


Dorka, legalább az vigasztaljon, hogy megkönnyebbültél, s a nap is kisütött (legalábbis nálunk ), talán tényleg ideér a tavasz!

Jaimee ölelése mellé küldöm Neked:


Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Mi találkoztunk Dorkáékkal meg még vagy három ismerőssel. Én is mindjárt hajítok képet. Mondjuk túl sok mindent nem tudtam venni, mert egyrészt az anyukák vagy lányosak voltak, vagy kisebb ruhát hoztak Balázs méreténél. Vettünk két polót, két rövidnacit, egy tavaszi/átmeneti cipőt és nem volt 2000 ft! (A cipő 400 ft volt.). Erre a másfél hónapra tökéletesen megfelel. Ja és bordó, de nem kiakadni! Mi szeretjük ezt a színt, vagánynak tartjuk.

Szami! Megőrűlnék /hosszú ő-vel és ű-vel/ ha várandós lennék! Most még nem gyúrunk kistesóra.

Dorka! Én is remélem, hogy legalább nem volt drága az a kö*ög váza...

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit! Engem érdekelne a jövőheti börze, de sajna suliban vagyok... :cry: Kép Kép Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ahoytye :)

Wáow, nagyon jók a ruhák! Kár, hogy nekem most nem jött össze...

Dorka :( Tudom, hogy ilyen helyzetben mit érze az ember, de felejtsd el gyorsan, nem ér annyit :) A váza darabjait meg dugják fel maguknak :?

Heh...jááányok, ide kutya? Ekkora?! :lol: Atti szüleinél van, a Zudvarban :) Ide még a macskámat se hoztuk...monnyuk semmilyen szőrös/tollas állatkát nem tarthatunk párom algériája miatt.

Megvolt a kirándulás, Cudar fiatal osztályban (első megmérettetése volt a mai) "nagyon jó" minősítést (piros szalag) kapott :) Nem nyertünk, de lesz majd még olyan is :wink: Az utat is nagyon jól bírta. Hunci meg élvezte a sürgést-forgást, nézelődött, evett, aludt :)
Olyan jó volt ennyi kuvaszt (meg persze más fajtákat is) egy kupacban látni :D Nagyon jó hangulata van egy ilyen rendezvénynek.

Szamóca, aszta! :D Ez jó kis körút :D Érezzétek nagyon jól magatokat! Remélema nyáron (vagy jövőre...) nekünk is összejön valami hasonló :)

Oh, fagyi...nyamnyam...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Olga, elég a hosszú ő :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szió,
de aranyosak vagytok, hogy így együttéreztek velem, tök jól esett! Tényleg!!!
A kö*ög váza 4000 Ft volt, sztem ha mi nem törjük össze, a büdös életben sem adták volna el.
Hmm, a bolt egyébként nem járt el jogilag helyesen, mert ilyen esetben jegyzőkönyvet kell felvenni, és majd a boltos tán az adójából leírhatja a kárt, vagy valami iylesmi. De már a Vásárlók könyvében rögzített drága anyósom mindent (ő is nagyon felháborodtt, vette a kabátját, és bement a boltba, és beírt helyettem a panaszkönybe), szóval most várom, hogy mi lesz... Ők még abban is hibáztak, hogy túl szűk helyre tettek be árut, amit tilos. Az eladók nagyon-nagyon rendesek votlak, a főnökasszony fizettetett velem..
Megjegyzem a 10 hós gyerekmnek nincs ám méteres karja, hogy csak úgy könnyedén leverjen bármit is, amikor be van szíjazva a babakocsiba... Szóval ennyire szűk helyen kellett (volna) átmennem.
Judit, én mennék nagyon erre a pesti börzére, de hát most 4.000 FT-om úszott! :roll: Így maradok a fenekemen.

Olga, Judit, ti is jókat találtatok! És a bordó nagyon is vagesz szín, a naranccsal együtt, sztem fiúknak is való!
Kati, jó hogy írtad, hoyg eladóként nem éri meg! Akkor nem is agyalok majd ezen, hogy így áruljam a ruhákat, ha már nem kellenek.

Szami, majd írd meg, mi volt Mátéval! remélem minden rendben lesz!
Szabi amúgy élvezni a pancsit nagyon, hajmosást is! Csak utána már nincs sok türelme kivárni, míg megkapja a vacsit... :)

Na robogtam főzni!
Pusz!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit!
gratula a szalaghoz! Képek diccsennek?

Dorka!
Jól tette anyóspajtás! Egyébként fix összeggel érdemes jönni börzére. annál többet úgyse tudsz költeni, elején elhatározod, hyog ennyi, és csak annyit teszel be....

Szami!
Hú már holnap mentek? jaj nagyon gondolok Rátok

Hogyhogy nem vezetsz? a baleset óta? vagy miért nem?
Meg különben is három pasival, Te aztán tudsz élni! Nem elég a gyönyörű táj, még a kocsiban is..... :D

Jaj láynok Ti si szupi cuccost vettetek, sé a bordó igenis vagány, meg a narancs is! én is vennék, ha lenne fiam... a szomszédasszony jött felvigyázónak, és ő is sajnálta, hoyg nem nagyon volt fiús, nagyon sok volt a lányos, az si inkább kisebb....

nem javítok, Gréti nyaggat, hoyg menjünk sétálni

Pusszancs

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Jó kis vásárt csináltatok! Ott volt helyileg egyébként ahová sejtettem?

Dorka, fene a szemét fejüket, hogy kifizetették azt a vázát! Remélem a fogyasztóvédők megtalálják őket! Mondjuk sovány vígasz, tudom... :?

Mi is megjöttünk anyuéktól, tesóméktól, elvoltunk. Csongi lenn biciklizik.

Fiús anyucik, arra gondoltam szét nézhetek nektek a ruháink között. Bár sokat kölcsön adtam rokonékhoz, azért lehet van még egy-két nyári darad. Mekkora méretek kellenének?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Háj!:)


Volt dolgom mostanában....ma mi is sétáltunk a TP-n.....és a Zagyva mellett oly simán el tudtam menni............................. A plus-ig ahol is vettem egy dobozos jégkrémet :roll: az csak több mint 3 gombóc :D

Timi!
És már tavaszi szünet van? Hg Máté is megy veletek? Én mióta itthon vagyok...a Karácsonyt is a naptár alapján tudom.....hehehe :lol:

Ennyiért ezek a cuccok....kár hg nem mentem....no most ennyi.....pá

fanna3
 
 


Dorka, nem is mondom :oops: , hogy Szabi milyen cukrofalat a hajmosós frizurájával :lol: Amúgy mellik az a bót? Nahát, micsoda anyós! :D Jól tette, hogy beírt nekik.

Olga, semmi baj a bordóval! Sárga, bordó, ződ; uniszex :)

Judit, most még úgy tűnik, tudok menni pöstre szombaton; deugye mi Annalucával, saját ótóval :) Ha beteltek, hozzánk is lehet jönni :wink: Ha megyünk...
Eeeeeh, diccse kép, ott jutott eszembe, hogy itthon hagytuk a gépet :( Azé párat csináltunk Atti telefonjával, de az majd nemtom mikor lesz leszedve :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit, milyen baleset? :shock: Nekem sose volt (és nem is lesz) jogsim... :lol:

Anna, a tavaszi szünet már elmúlt (húsvétkor volt :lol: ), de a tanító néni nagyon szívesen elengedte 3 napra, mert pont amiatt terveztük így, hogy közben lesz a május elsejei 4 napos hétvége. Sőt, külön kérte (bár eszembe se jutott :oops: ), hogy ne vigyünk semmi tanulnivalót, azt a kis kimaradást hip-hop bepótolja majd! :lol:

Ok, Olga, értettem, ujjongás lefújva! :oops: :lol:

De azért fagyizni elmentünk ide a szomszédba, Soltvadkertbe :lol: Jázmin benyomott két tölcsért, hurrá, hurrá, hogy elmúlt minden allergiája, bár tojást még konkrétan nem nagyon evett, csak úgy a kajákban. Mindenkit elszórakoztatott amúgy, s bevallom, nagyon bírtam, ahogy megnéztek minket a párommal a 3 gyerekkel :wink: Annának ki volt bontva a haja, Máté is nagyon nagyfiús volt (amúgy barna-narancs színű fölsőben pompázott :wink: :lol: ), Jázmin meg még a menésével és a törpeségével is bájolt :lol: Odament az emberekhez, mosolygott, mondta a maga mondandóját babanyelven.

Dorka, de igaza van anyósodnak! Nem semmi nő lehet azért :wink:

Balwin, pedig nagyon vártuk a képeket! Saját szervezésben az út szerintem harmadába kerül, mint utazási irodával.

Évi, milyen magas Csongi?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami!
nem Te voltál aki írta, hoyg keresztbe állt egyszer az útközben amikor ment dolgozni a négyesen hajnalban Ceglédre? vagy akkor nem Te vezettél, de ha nincs jogsid, akkor tuti nem... és miért nincs, és miért nem akarsz?

A soltvadkerti cukit Misi is ismeri, mi is el akarunk oda egyszer menni, lefényképezte a fagyikelyhet, amit evett, kehely? kosár volt inkább nagyon guszta még nekem is pedig én nem eszek fagyit, nem szeressem... a jégkrémet sem....

Rendi tantónéni!

Fanna!
Váljék egészségedre!

Évi!
Köszi az útbaigazítást, ott volt,... így nagyon jó helyen parkoltunk!
Miylen volt anyudéknál?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Igaz, Judit, én mondtam, de mert nincs jogsim, nem én vezettem és szerencsére nem jött senki, így ezt nem is vettem balesetnek. Nem tudok távolságot becsülni, meg valahogy imádok autózni, de a vezetés nem vonz. És bevallom, nem viselném jól a kudarcot, ha 33-szor megvágnának a vizsgán :oops: Nekem még UV-m se volt soha :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Olga: Hajrá bordó, én imádom!

Dorka: Jót nevettem ezen a "köcsög vázán". :D

Szami: Nem volt UV-d? :shock: :shock: Hűű....
Réka is sikert akartott ma a Corában, nyöszörgött mocorgott az autósülésében, úgykor kézbe vettem, úgy pakoltunk tele egy bevásárlókocsit. Apa szerint mindenki utánunk bámult. Sajna nem az én csini fenekem bámulták, (nem is sajna, vicceltem) hanem Rékát. Még "le is szólított" egy anyuka, hogy milyen éééédes a pici lány. Most hatalmas májam van, jól meghízott.

Judit: Nem szereted a fagyit? Megint Hűűű...Apa csípne téged, nyaranta vagyonokat költünk fagyira.
jaimee1
 
 


Dorka!
4000ft??? baszus :shock:

Balwin!

Húú régen én is voltam kutymókiállításon. Volt egy bobtail-em és egy szibériai husky-m. Amanda és Harry. Szegénykéim már nincsennek köztünk, :( rengeteg emléket őrzök róluk. :D
Bocsesz, csak úgy eszembe jutott.

Judit!

Nem szereted a fagyit?? :shock:
Én annak örülnék, ha az összes édességet utálnám. Vagy nem?
Ezt most jól megírtam. Még én se értem. :?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Hm, nekem sem volt UV-m :oops: :lol:

Judit, elvoltunk anyuéknál, dumáltunk, ettünk, még nővéremékhez is elnéztünk. Ennyi.

Holnap kezdődik Csonginak az úszótanfolyam, aztán még edzés is lenne, kíváncsi leszek 1. hogy bírja a kettőt egymás után 2. hogy bírja ki betegség nélkül 3. meg tanul-e úszni. :wink:

Szami, "kicsi" a lelkem, 116-os, 122-es rucikat hord. Persze a focimez tök mindegy neki, van olyan ami gatyán kívül a térdéig ér :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Judit, hazudsz! A fagyit mindenki szereti :wink: :lol: És egyéb édességek?

Kati, mé bocs? Írjad csak :) Nekem anno Alaszkai malamutom volt...sajna nem sokáig :( De nagyon imádtam! És most, hogy voltunk a kiállításon, mondtam is Attinak, hogy mekkívántam egy malamutot (pedig nem is láttam) :wink: Majd eccer talán megint lesz...

Jaimee, hízzon csak, van miért :lol: Mi is dagadtunk a büszkeségtől minden bevásárlásnál :) Jó lenne erre fogni, hogy ezé vagyok ekkorae :mrgreen:

Sírás van, pápá

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Téynleg nem szeretem a fagyit, de a többi édesség jöhet, na csokit sem, meg cukrot sem, úgy a krémes sütiket, meg a kakaósat is szeretem, de nem tudnék megenni egy tábla csokit....
Anno mondta a belgyógyász, hoyg anyuka (leendő) kevesebb csoki, és kóla.. na ja gondoltam, én spenótból megeszek három tányérral, de egy tábla csoki nem menne le a torkomon... én attól hízok....meg kólát is ünnepnap iszok, azt is máshol....

Szami!
Ja így már értem! illetve mégsem, hogy érted, hogy nem tudsz távolságot megbecsülni? nem látod, hogy az most 500m-re van, vagy 200-ra? tudsz-e még előzni, vagy sem, nem szoktál földúton sem a határban? csak úgy kíváncsiságból

nem volt UV-tek? azta!!!!!!! semmi halasztott vizsga, egyebek? mindig mindent időre tudtatok? és a tanárok? apám ott nem volt oylan, hoyg Isten 5-ös, én(tanár) 4-es, kiváló 3-as, protekciós 2-es, többi egyes?
Hát én összeakadtam egy pár iylennel, én volt, hoyg azért buktam, mert akkor mentem. szó szerint.
kérdezi a tanár: miért ma jött?
mondom mert így jelentkeztem fel.
akkor egyes... na köszi...

Évi!
nem félted? na ez is hülye kérdés... már hoygne féltenéd...vagy Te is ott leszel? ki az oktató?

Kati! Te is kutyás vagy? De jó! én nem tudom, én nem csípem az állatokat, ők sem engem, becsülöm, aki szereti őket. valahoyg bennem nem él ez a dolog, lehet, mert nekünk anno, meg nagyapáméknak sok jószáguk volt/van... nem volt újdonság

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Corás :
egyszer egy néni megkérdezte, melyik polcon árulják ezeket(gyerek bébihordóstól a kosárban) mert akkor ő is venne egyet...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kati: Nem dobsz fotót? Megnézném a kutyikat, ha van képed. Imádom a kutyákat!

Bakker, csak én voltam idióta, hogy volt pár UV-m? :lol: :lol: :lol:
Eddig nem is ismertem olyant, akinek ne lett volna. :shock: :shock: :shock:

Szami: Távolságot becsülni meg lehet tanulni. Rutin dolga. Mondja ezt Apa, mert nekem sem nagyon megy....Nem is vezettem, amióta teherbe estem. Mármint még Rékával, nem most megint. :D

Hű, csoki. Mostanában nálam egy tábla Milka semeddig sem tart.

Na, lövök két pizsamát. :wink:
jaimee1
 
 


Judit! Nagyon tetszett az utolsó hozzászólásod! Majd lehet én is elsütöm...

Dorka! Azta! 4 pénz! Az anyjukat! Amúgy meg ne kíméld őket, írd csak fel ide a címüket nekünk!

Évi! 86-92-esetleg még 96, rövidnadrág, polóra, illetve köntösre / fürdőköpenyre gyúrok most.

Anna! Egyetértek veled! Leesett az állam a héten: 130 ft 1 gombós fagyi! Mondjuk én se vagyok nagy fagyis, de azért néha csak-csak. A múlkor Family Frosstól vettem madártej jégkrémet (csak az vegyen aki cukrot akar enni, mert azon kívül más íze nincs, hogy édes mint a dög), de csak aznap ettem belőle, azóta is a fagyóba figyel. Szégyen, nem szégyen, nekünk a Lidl nem esik útba (10 perc, de babakocsival nem tudsz bemenni, mert nincs kosár), meg több szempontból se szeressük, de azért nyáron a tölcséres jégkrémükből be szoktunk vásárolni.

Szilbee! Már olyan régen akarom kérdezni: lovaglással hogy áll Levente? vagyis inkább ti... Elméleti síkon vagy már továbbgondoltátok?

Judit! Még mindíg nem sürgős, csak emlékeztettlek: ha a padlás felé jársz, akkor játszószönyeg fotó! De nekem úgy is megfelel, ha épp valamelyik lány hasal rajta! :wink:

Sogórnőmék összeszerelték Marcikának a töllünk kapott FP zenélő körforgót, de szerintük nem vetít a falra. Szerintünk igen. Csak már olyan régen rendeltük. Számla már sehol. Mo-on meg nem árulják. Remélem csak arról van szó, hogy valamilyen funkciót még nem próbáltak ki rajta. Távirányítós! :D Majd megemlítem nekik, ha újra babás leszek, hogy visszavárjuk... :oops:

Tényleg! Sterilizálót nem akar valaki olcsón eladni?
Már a húgomnak nézelődöm. Azta már 13 hetesek ők is!

Na pá!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


bbj Judit! Ment pü!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Csongi még alszik...lassan fel kellene ébresztenem...

Olga, majd szétnézek, ha találok valamit, megkapod kölcsönbe :lol: Hátha még nekünk is kell... :wink:
De nem tudom mikor tudom átkutatni a szekrényeket, sűrű két hetünk lesz.

BBJ, éppen reggel fordult meg a fejemben, hogy jaj istenem, csak semmi baj ne történjen. (izgulós anyuka). Óvonővel mennek, 3-tól fél 5-ig, meló után megyünk értük. Szal valamit talán látunk belőlük. Mindenesetre papucsot nekünk is kell vinnünk.

Megyek felébresztem, aztán összepakolom a fürdős cuccát, váltóruhát, focis cuccot...ajaj!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jó reggelt!

Jó sokat írtam és elveszett. Majd késsőbb írok újra. Most csak egy-két kép.

Kép

Kata a Dorka kajájából cseneget, aminek Dorka nem annyira örül.

Kép

Elkezdték a kertet leviakolorozni. Dorka pedig gilisztákat keresett egész nap.
Kép

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szió!

Dejó és Kata simán elveszi a kaját!!!? :lol: :lol:
Hű Niki...és te is fogdosol gilinyót????......én asszem nem hűűűű....miket fognak hazahozni?...hehehe :D

Jaimee:
"Szami: Távolságot becsülni meg lehet tanulni. Rutin dolga. Mondja ezt Apa, mert nekem sem nagyon megy....Nem is vezettem, amióta teherbe estem. Mármint még Rékával, nem most megint. "

Miért megint?.....várandós vagy?

fanna3
 
 


Hú, a gilisztáról jut eszembe... anno Csongi megkóstolta... brrrr...
Kb. 3-4 éves lehetett és anyuéknál pancsizott a gyerekmedencébe. Kimentem hozzá és öklendezik. Kérdezem mit csinálsz? Erre kivette a szájából a gilisztát :? Mondja: Megkóstoltam, de előtte megmostam :wink: :lol: Azt hittem rosszul leszek.
Szerencsére baja nem lett...

Niki, Kata fején az fülmelegítős sapi? Hú, a Dorkának milyen szemei vannak :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!
Élek még és összességében egy kicsit jobban vagyok, csak kb. egy hete a szívem kezdett el rendetlenkedni. Bár Bencével is volt ilyen, ennyire nem volt komoly. És a legrosszabb, hogy este és éjszaka álmomban "támad". (vonalzó híjján: 9 hetes múltam)
Egyenlőre sajnos nem tudok visszaolvasni, remélem azért Mindenki jól van. Elnézést kérek.
Kati
szolkata
 
 


Pont tegnap álmélkodtam megint hg életem legszebb időszaka volt babásnak lenni, legszívesebben mindig az lennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmihez nem fogható!
Kati!
jobbulást, itt a jóidő!! :D

jajj Timi!
Megírnád a letöltős oldalad címét, véletlenül kitöröltem és nem találok vissza. Köszi!

Évi!
Ez GÁZ!!!!!!!!!!!! :shock: :D hehehe

fanna3
 
 


Megvagyunk mi is csak tekergünk ebben a jó ídőben!


Nagyon jók a rucik,úgy sajnálom hogy nem jutottam be de majd hátha most apa megszán s fölvisz Pöstre :D

Dorka!
Elhiszem hogy kiborultál,nagyon szemetek voltak a z üzletben és írd fel az üzlet nevét nyugottan legalább tudjuk hogy oda nem kell sűrűn bejárni!!!
Remélem ezen a héten bejutunk már hozzátok!
Apa szavait idézve"Mire beérünk kinövi a gyerek a ruhát" :D hát meglehet!

Tegnap fodrászkodtunk,olyan kishapsis lett rakok fel képet igaz az új séró nem nagyon látszik rajta!
Kép
hajvágás előtt


hajvágás után
Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Szami!!!
Jó utat!!!!!!És majd kérjüka fényképeket!

Anikó???
Ti hogy vagytok???


Kata!
9 hetes de jó,és remélem lassan elmúlnaka rosszulléteid is!


Majd ha felébred a fiatalember lefényképezem újra a sérót mert hát ebből tényleg nem látni semmit!

Kép

Kép
katlina
 
 


Na és hát velünk fog betelni az oldal,de sebaj! :lol:

Íme a kép Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy jártam (remélem a Remondis nem olvassa ) Dobom be a parkolóautomatába a pénzt, erre egyszer csak löki kifelé az aprókat, mintha pénznyerő automatán nyertem volna. Néztem, nem-e kandikamera, aztán gyorsan csak összeszedtem Volt kb. 2000 Ft Vettem parkolójegyet, a többit meg beinvesztáltam Csonginak ajándékba a névnapjára

Ja, és közlekedéshez kapcsolódva, ma a piacnál 1 perc alatt 3 autót láttam átmenni a piroson...

Katlina, itt megnéztem :wink: Tök édes kis hapsi :lol:

Kata, jobbulást és kitartást! Csak nem tart már soká.... mi a gond a szíveddel?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szaisztok!

most jöttünk az orvostól Grétinek még egy hét kényszerpihenő, Letinek amit írt fel a másik dokinő(nem a saját) sztornó....na ja.. . de jó, hyog fölöslegesen megint elköltöttem egy ezrest!

Évi!
Giliszta! biztso tuti fehérjeforrás! egy kis csokiba mártva, meg igazi csemege! na nem izgatom tovább a gyomorszájad... :lol:

Hú kész Las Vegas! bezzeg én indig csak befele dobálom, kifele nem jön!!!!!

Fanna!
jaja dokihoz mentünk....

Katlina!
nagyon jó lett Szabi sérója! lökjed csak a képeket, én úgy szeretem nézegetni!
Hát, ha bejössz Szolnokig, mondom, hyog van még hely a kocsiban!
vagy Szabit is vinnétek?

Jaimee!
Apának boldog névnapot!

Niki!
És Dorka nem kóstolt bele?
Annyira édes Katus a kis bukósisakjában!

Nem írók?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Katlina, és más!
www.bababutik.com. most volt feltöltés. ez nem oylan olcsó, mint az evcaruci, de hátha találsz valami beleszeretőset.

na mentem rendebeteszema a lakást

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?