Szió,
de aranyosak vagytok, hogy így együttéreztek velem, tök jól esett! Tényleg!!!
A kö*ög váza 4000 Ft volt, sztem ha mi nem törjük össze, a büdös életben sem adták volna el.
Hmm, a bolt egyébként nem járt el jogilag helyesen, mert ilyen esetben jegyzőkönyvet kell felvenni, és majd a boltos tán az adójából leírhatja a kárt, vagy valami iylesmi. De már a Vásárlók könyvében rögzített drága anyósom mindent (ő is nagyon felháborodtt, vette a kabátját, és bement a boltba, és beírt helyettem a panaszkönybe), szóval most várom, hogy mi lesz... Ők még abban is hibáztak, hogy túl szűk helyre tettek be árut, amit tilos. Az eladók nagyon-nagyon rendesek votlak, a főnökasszony fizettetett velem..
Megjegyzem a 10 hós gyerekmnek nincs ám méteres karja, hogy csak úgy könnyedén leverjen bármit is, amikor be van szíjazva a babakocsiba... Szóval ennyire szűk helyen kellett (volna) átmennem.
Judit, én mennék nagyon erre a pesti börzére, de hát most 4.000 FT-om úszott!
Így maradok a fenekemen.
Olga, Judit, ti is jókat találtatok! És a bordó nagyon is vagesz szín, a naranccsal együtt, sztem fiúknak is való!
Kati, jó hogy írtad, hoyg eladóként nem éri meg! Akkor nem is agyalok majd ezen, hogy így áruljam a ruhákat, ha már nem kellenek.
Szami, majd írd meg, mi volt Mátéval! remélem minden rendben lesz!
Szabi amúgy élvezni a pancsit nagyon, hajmosást is! Csak utána már nincs sok türelme kivárni, míg megkapja a vacsit...
Na robogtam főzni!
Pusz!