Sziasztok!
Nem is tudom hol kezdjem. Írtam már egy párszor ide, és szégyellem is magam, amiért nem tudlak titeket mindig nyomon követni és csak "szakaszos olvasótok" vagyok, de inkább nem mentegetőzöm.
Igazság szerint nem is ide kellene írnom, de már megszoktalak titeket, olyan összetartóak vagytok és eddig bármit kérdeztem is, mindig számíthattam a segítségetekre. Amit ezúton is köszönök mégegyszer.
Röviden annyit, hogy 2007. augusztusa óta próbálkozunk a férjemmel. De mikor abbahagytam a gyószerszedést és augusztusban megjött, azóta semmi mensi. (épp ezért írtam az imént, hogy nem ide kellene írnom, mert ugye a "megint megjött" nem pont rám illik)
Voltam nőgyogyinál. Jártam UH-ra, majd írt fel nekem a doki duphastont, minek hatására február 3-án megint megjött, aztán újabb UH-ok, vérvétel. Azóta természtesen még mindig nem jött meg.
UH alapján 14. cn-en 6 mm mnyálkahártya, számos apró tüsző
A doki azt mondta, hogy erre nem tud felírni semmi más gyógyszert, keressem fel a Kaáli Intézetet és majd ott tudnak segíteni.
Itt tartok most, a káliban még nem voltam. Jövő héten akarok telefonálni, mert gondolom be kell jelentkezni.
Tudtok nekem valami infót mondani a kálival kapcsolatban, mármint kell-e fizetni érte? milyen vizsgálatokat szoktak csinálni? stb.
Hozzánk a miskolci van a legközelebb, úgyhogy oda fogok menni.
Egyébként nem is lenne semmi bajom ezzel, mármint alapjában véve türelmes vagyok, de így, hogy körülöttem (barátnőm szavaival élve) mindenki "lebabázik" vagy éppen terhes (uncsitesómnak decemberben született meg a kislánya, egyik barátnőmnek most április 2-án a kisfia, és mint tegnap kiderült: másik unokatesóm, aki ráadásul 2 évvel fiatalabb mint én, kb. 4 hetes terhes), lelkileg nem igazán viselem jól.
Ráadásul a férjem sincs itthon, Pesten dolgozik és csak hétvégén jön haza (néha csak 2hetente), a meló is sz@r, úgyhogy van, mikor éjszaka álomba sírom magam. Lehet kicsit depis vagyok, vagy csak most minden úgy összejött.
Tudom, fiatal vagyok még, alig több mint 23, de már annyira szeretnék babát. Már 18 éves korom óta. Alig vártam, hogy befejezzem a sulit, 2007. júniusában le is diplomáztam és most mikor már lehetne, akkor meg... ez van.
Ne haragudjatok, amiért teleírom az oldalt, de kell, hogy kiírjam magamból.
Puszi mindenkinek!