Új privát üzeneted érkezett!

Mami :)
Szellemvasútról a 8.-as osztálykirándulás jut eszembe! A hülye fiúk kiszálltak útközben, oszt úgy riogattak minket! :lol: Mi meg sikítottunk, mint a dűtveréb!. A mesecsónaknál meg megtartották a kezükkel a csónakot és feltorlódott mindenki! Végül elfogytak a hajók! Örültek nekünk!!!! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mami!
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!

Gyugyi!

Lánykádnak is Boldog Szülinapot! Neked pedig jó emlékezést! :wink:

Luca,Tündi!

Nektek nagyon megy a drukk az amniohoz!!!! :D Tuti minden rendben lesz!

Susy!

Hol az a kétcsíkos?? 8)

Edinka!

Tök jó hogy Vikinek ennyire bejön az ovi. Bizti nagyon ari lehetett amikor a kisfiú megfogta a kezét. :lol: Te pedig csak optimista legyél. Igenés kétcsíkosat tesztelsz!!! :wink:

Krisz!

Én is néztem este azt a filmet. Hát elég durva. Szörnyű hogy ilyeneket művelnek a nőkkel. :evil:

Ja Gyugyi ha bármilyen kaja pia recept megtetszett ott abban a műsorban akkor a neten itt megtalálod a receptjét. www.vacsoracsata.tv

Ha most nem gond csajok akkor én panaszkodok egy sort. És mivel vannak itt anyukák is hátha a segítségemre lesznek. Egy ideje szörnyű éjszakáim vannak. Az hagyján hogy nálam ez a pisilés dolog nem múlt el(min.3-szor megyek éjjel) de már amúgy sem tudok aludni és hulla vagyok. Érzem ahogy ez egész pocakom kitölti a gyermek és sehogy nem tetszik neki ahogy fekszem. Ha hanyatt akkor azért kapálódzik ezerrel,ha oldalra fordulok legyen az jobb vagy bal akkor addig tapossa az oldalamon keresztül az ágyat még el nem mozdulok. Kérdem én akkor hogy aludjak?????? És ugye még az hagyján hogy kapádlódzik de nagy fájdalmat okoz nekem folyamatosan. Kifeszíti magát úgy hogy csillagokat látok és majd szét szakad a hasam. És ezt nagyon sűrűn csinálja!! 8) Ilyenkor mi van?

Úgyhogy Luca szerintem ne nagyon reménykedj hogy elmúlik majd ez az éjszakai pisilés.

És ez nem olyan panasz,mert imádom Őt így is csak jó lenne ha nem mindig viselkedne így.

Éffélkor még simán fönnt van és rumlizik ezerrel,és hajnal 4-5-kor már megint csinálja.
Bocsi hogy hosszú voltam,de hátha tudtok nekem vmi jó ötletet adni. :roll: Mostmár kezdem megérteni hogy a kismamák az utcsó trimeszterben miért várják a szülést. :D
csipcsab

Ja és ha bennt ilyen nemalvós aktív akkor kinnt is ilyen rossz nemalvós lesz????? :roll: 8)
csipcsab

Csipcsab :)
Én 5 párnával aludtam, félig ülve. Fel volt támasztva a hátam és a térdem alatt is volt egy nagypárna. Így nem feszült annyira a hasam. Amikor oldalra gurultam :lol: (36kilót híztam), akkor meg a hasam alá tettem egy kispárnát, azzal volt alápócolva. Egyet meg öleltem, hogy ne a hasamra kelljen támaszkodnom.
Meg vannak bizonyos ételek, amitől pörögni kezd a gyerek. Pl. csoki. Olyat ne egyél... :wink:
Vendég

Most kaptok képeket tőlem!

ILYEN VOLT:
(Poénból kinyomott és behúzott hassal.... :oops: )
Kép Kép Kép

ILYEN MOST:
Kép Kép Kép

ILYEN LESZ:
Kép
Vendég

Jesszus! :roll:
Ezen a képen M-mel írták a különbség szót! :roll:
Vendég

aztaaaa Gyugyi de kurva karcsú vaaaaaaaggggggy wow....szórend nem felcserélendőő :wink:

mi is van azzal az új viszonnyal? :wink: 8) a te urad egy barom ha nem nyalja utánad a födet 8)

kislánykád mit szól?? ők mindig olyan kritikusan nekik lehet hinni, bár nyilván az ő szemükben mi már nem lehetünk csinosak, csak matuzsálemek 8)

csipcsab!

szegénykém...hát jó tanácsot én nem tudok adni, de előre összeszarom magam mi lesz ha többen ramazuroznak egyszerre odabent 8) valszeg igy fogok nézni: :shock: :)
Vendég

Sziasztok!
Már korán reggel követelik az emberen a tesztet. Èn még akkor aludtam!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Mindjárt dobom! Szerintem erösebb,bár gondoltam legalább olyan lesz ,mint a kontroll. :cry: Arra még várni kell!

Csipcsap!
Azt mondják ilyenkor a vérgeringés szempontjából is oldalon kell feküdni. Barátnöm vett szoptatóspárnát, olyan mint egy töltött hurka. Ès azzal aludt éjszaka, azt mondja tök jó volt,mert lába közé,hasa alá rakta. :P

Gyugyi!
Sok boldogságot a kicsilányodnak! Látszik, hogy gyúrsz! :lol: :lol:

Mami!
Isten Éltessen sokáig!Sok boldogságot kívánok Neked!
Kép
susy75

Gyugyi!

Azta,nem semmi hogy lefogytál: :shock: Nagyon csini vagy! :wink:

Mami!

Hát most belegondoltam abba amit írtál. :D Jesszusom ha én egytől így kivagyok,mi lenne ha 3 csinálná. Úristen! 8) :lol: Be is fogtam a szám! :lol:

Jah és holnap este megyünk dokihoz a szokásos havi vizsgálatra. Figyeljétek meg hogy ott megint olyan nyugiba lesz hogy csak na. Mindig ezt csinálja. Kocsiba odafele tombol,mikor bennt a dokinál akkor nyugi, olyan hülye pózban hogy alig bírja Őt lemérni,és ahogy kijövök már megint őrjöng! :twisted: 8) Na szerintetek nekem jó gyerekem lesz?? :roll: :lol: Valószinűleg biztos azt fogja csinálni amit mondunk neki. 8)
csipcsab

Susy!

Várjuk a tesztet! :wink:

Köszi a tippet. Igen tudom hogy oldalt kell feküdni. De akkor azt csinálja hogy odacsúszik arra az egy helyre és ott úgy kifeszíti magát hogy csak na. Olyankor rendesen szúr ,fáj meg minden baja van a hasamnak.
Hallottam már és láttam is ezt a szoptatós párnát,de nem tudom mit tegyek az ügyben. Ugyanis raktam már párnát is a hasam alá és akkor is azt csinálja. Így meg sajnálok kiadni érte 8-9 ezer ft. :oops:
csipcsab

A dpo a ferty szerint eggyel kevesebb, de én az ovus fájdalmaimtól számolom! :wink:

Kép
susy75

Csajok!

Gröni van ismét a bneten. Írtam neki privit és kértem hogy jöjjön vissza ide. Remélem úgy lesz.

Egyébként jól van. Ha jól emlékszem jövő héten lesz neki a műtét. Izgul miatta.

Remélem nem haragszik meg amiért leírtam ide,de tudom hogy érdekel Benneteket hogy mi is van Vele.
csipcsab

Susy!

Szépen erősödik!! :wink: Így tovább.
csipcsab

Sziasztok!

Susy :D

Nyugi, szépen erősödik a csíkod!!!! :wink: :D

Mamivagyok

Kép

Gyugyi

Andinak is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Már értem miért fogy gyorsabban a pezsi! :wink: :D

Csipcsab

Én alváshoz nem értek! :roll: De remélem hamarosan megoldódik és jobban tudsz pihenni!!!!

Luca, Tündi

Drukkolok az amniohoz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Edinka

Ott lesz a + teszt a kezedben hamarosan!!!! :D :D :D

Krisz

Jobban vagy már???? :wink: :D

Gröni

Ha olvasol minket, ne az jusson eszedbe hogy ki az aki megbántott, hanem az hogy hányan szeretünk, mert mi vagyunk elsöprő többségben!!!!! :D :D :D És láttam hogy nagyon sokan hiányoltak más topikból is!!!!!!! :wink: :D :D :D

A Többiek????????????????????????
Vendég

Gyugyi

Még annyit hogy nagyon sokat fogytál, tök csini vagy!!!!! :D Nyugodtan felveheted az igazi dögös cuccokat is! :D
Vendég

Banyek. :evil: Kb. két órája írtam Nektek, most vettem észre, hogy nincs sehol. Urigeller erre járt....

Szóval:

GRÖNI
Ha olvasol -az tuti :wink: - , akkor tessek gyorsan jelentkezni, de izibe! Szeretünk és szét izguljuk az agyunkat! Iszokk is egy kis pezsit az izgalmakra! :lol: Este csinálok testarossa koktélt! Teszek Neked félre epret!!! :wink:

Mami :)
Az egész család a karcsú kurván röhög!!!!
A lányom meg ki van akadva, mert lenyúlom a cuccait!!!! :lol: :lol: Már a szoknyái is rám jönnek, csak fent egy pöttyöt kibuggyan a tekintélyem... lent meg remegnek a sunkáim... :roll: De a felsői tök jók!!!! :lol: :lol:

Susy :)
Erősebb!!!!! Következő? Morgen? Übermorgen? :D

Ditke :)
Magadról is írjál!!! Jól vagytok?
Dögös cuccok? Vissza fogom kunyizni a lányomtól... :wink:

Csipcsab :)
Zenélj a babának! Lehet, hogy lenyugszik tőle... Nekem az egyik bealudt az operán, a másik totál kiakadt tőle!!! :lol:
Szopipárnáról csupa jót hallottam. Varrni tudsz? Neten van szabásminta.....

Én meg megkeresem a koktél receptjén gyorsan. Ja, és a porszi itt ólálkodik a hátam mögött. Csak én meg nem nézek oda!!! Hihihi! Jól kibaccok vele! :lol: :lol:

Szülinapi köszöntéseket köszönjük! Ilyenkor már a kis f@s....m kivolt rwendesen.. Bocsi :oops: Fél négy. Emlékszem, hogy megnéztem az órát fél négykor.... Már beszélni nem tudtam.... Zapát meg nem engedték be, mert a közös szobában felcsatoltak a gépre a szívhang miatt. Az apás szoba foglalt volt.
Még másfél óra szenvedés..... Hatkor kapták ki belőlem.... :D :D :D
Vendég

Szerintem is olvas bennünket Gröni!!!! :wink: :D Mert azért nem lehet ám olyan könnyen megválni innen!!!!!!!! :wink: :D Na nem is vagyok elfogult egy kicsit sem a topikunkra nézve!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyugyikám

Nincs velünk semmi különös!!!! 8) :shock:
Majd este iszom én is! :wink: :D

Ja felteszem a kerilányom képét!
Éppen krimit néz, és szemmel láthatóan nagyon izgul!!!! :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mami, nagyon sok boldogságot kívánok Neked!

Csipcsab, van olcsóbban is szopipárna, és is itt fogok rendelni:
http://www.szopiparna.hu/index.html
Lehet, hogy tényleg jó lenne!Bár ha a baba nem álmos, ki tudja, mi segítene...Citromfű tea?

Littike mindenkit puszil, nagyon hiányzunk Neki.
SUZYNAK AZT ÜZENI, HOGY NAGYON BOLDOG MIATTA! :lol:

Zsófi, nem jöttél... :cry:

Lehet, hogy majd jövök még...
Vendég

Susy: gratula, én tudta-én tudtam !!! nagyon szépen erősödika teszt :!: :D :D :D :D

Isten éltesse a születésnaposokat!

Edinka: drukk!

Krisz: jobbulást!

Gyugyi: nagyon sokat fogytál, látványos nagyon! a maradék 4 már smafu!

Luca: tényleg jó mozgalmas volt a hétvégétek...a mienk is oéntek-szombat céges buli, ma keresztelő volt :D

én pénteken voltam céges bulin. eleinte nem akartam ini, de aztán úgy voltam vele, hogy bacca emg, ennyit megérdemlek :wink:
szóval gyógyszer maradt a táskában, a Bacardikkal ellentétben.
Pókereztünk, táncoltunk, ittunk hajnali négyig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon jó volt.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi!
Köszi!:lol: :P Drukkolok,hogy te is hamar kétcsíkosat pisilj!

Ditke!
Èdi a kerilányod nagyon! :lol:

Gyugyi!
Vielleicht übermorgen! :wink: :wink: Ja a pezsi receptjét én nem találtam azon az oldalon, csak a kajákét!!! :evil: :(

Luca!
Puszilom Littikét, és nagyon köszönöm, hogy üzent nekem! :P Kép

Csajok!Ma megkaptam az elsö szurimat! :oops: :cry: Hát mit ne mondjak én nem mertem magamnak beadni. :shock: Aztán párom volt olyan ügyi és belémdöfte. De egyáltalán nem fájt!
susy75

Csajok!

Kép
gröni

Olyan drágák vagytok, imádlak benneteket! Muszáj ide írnom, mert privátba már nem megy! :oops:

Gyugyi!

Basszus, de kövér voltál! :shock: :lol: Viszont most nagyon szép és dögös vagy! :wink: Andinak boldog szülinapot és persze neked is, mert ez a te napod is! :wink:

Susy!

Ne haragudj! :oops: Nem bántottál meg és nem is volt szándékos, hogy lógva hagytalak! Bocsika! Tegnap szegény Littikét hagytam kétségek közt! Nem vettem észre, hogy írt! :oops: Szegénykém, annyira izgult! :lol:

Mami!

Boldog szülinapot! Ma megnéztem a Shrek 3-at, te jutottál eszembe! :lol: Rám is számíthatsz! :wink:

Marietta!

Nagyon kedves vagy, hogy írtál! Én sem tok tanácsot adni, túl kell élni vagy már most elég korán el kell kezdeni a nevelését, mert írtó sok gondotok lesz! :lol: Fiam is éjszakai bagoly volt a pocakban, de 3 hósan már végigaludta az éjszakát! Talán nincs összefüggés! :roll:

Ditke!

Nagyon édes keresztlányodról ez az izgulós kép! :lol: De jól ismertek! :oops: :wink: Jó, mondjuk nem mindennap olvastam, de utólag bepótoltam!

Luca!

Sokat fogok rád holnap gondolni és veled izgulok 3 hétig!
gröni

TUTTAM,TUTTAM,TUTTAM!!!!!! :lol: :lol:
GRÖNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép :) Kép :) Kép :) Kép :)
Vendég

Baba!!!!!

Most te jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

BABA????
Kép

TICSI????
Kép
Vendég

KUKAC????
Kép
Vendég

Zsófi!

Tényleg gyere, tartozom egy bocsánatkéréssel! :oops:

.....és szóljon mindenki akit megbántottam, tőle is bocsánatot kérek! :oops:
gröni

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem. Írtam már egy párszor ide, és szégyellem is magam, amiért nem tudlak titeket mindig nyomon követni és csak "szakaszos olvasótok" vagyok, de inkább nem mentegetőzöm.
Igazság szerint nem is ide kellene írnom, de már megszoktalak titeket, olyan összetartóak vagytok és eddig bármit kérdeztem is, mindig számíthattam a segítségetekre. Amit ezúton is köszönök mégegyszer.
Röviden annyit, hogy 2007. augusztusa óta próbálkozunk a férjemmel. De mikor abbahagytam a gyószerszedést és augusztusban megjött, azóta semmi mensi. (épp ezért írtam az imént, hogy nem ide kellene írnom, mert ugye a "megint megjött" nem pont rám illik)
Voltam nőgyogyinál. Jártam UH-ra, majd írt fel nekem a doki duphastont, minek hatására február 3-án megint megjött, aztán újabb UH-ok, vérvétel. Azóta természtesen még mindig nem jött meg.
UH alapján 14. cn-en 6 mm mnyálkahártya, számos apró tüsző :cry:
A doki azt mondta, hogy erre nem tud felírni semmi más gyógyszert, keressem fel a Kaáli Intézetet és majd ott tudnak segíteni.

Itt tartok most, a káliban még nem voltam. Jövő héten akarok telefonálni, mert gondolom be kell jelentkezni.

Tudtok nekem valami infót mondani a kálival kapcsolatban, mármint kell-e fizetni érte? milyen vizsgálatokat szoktak csinálni? stb.
Hozzánk a miskolci van a legközelebb, úgyhogy oda fogok menni.

Egyébként nem is lenne semmi bajom ezzel, mármint alapjában véve türelmes vagyok, de így, hogy körülöttem (barátnőm szavaival élve) mindenki "lebabázik" vagy éppen terhes (uncsitesómnak decemberben született meg a kislánya, egyik barátnőmnek most április 2-án a kisfia, és mint tegnap kiderült: másik unokatesóm, aki ráadásul 2 évvel fiatalabb mint én, kb. 4 hetes terhes), lelkileg nem igazán viselem jól.

Ráadásul a férjem sincs itthon, Pesten dolgozik és csak hétvégén jön haza (néha csak 2hetente), a meló is sz@r, úgyhogy van, mikor éjszaka álomba sírom magam. Lehet kicsit depis vagyok, vagy csak most minden úgy összejött.
Tudom, fiatal vagyok még, alig több mint 23, de már annyira szeretnék babát. Már 18 éves korom óta. Alig vártam, hogy befejezzem a sulit, 2007. júniusában le is diplomáztam és most mikor már lehetne, akkor meg... ez van.

Ne haragudjatok, amiért teleírom az oldalt, de kell, hogy kiírjam magamból.

Puszi mindenkinek!
aneetha

Aneetha szia,

üdv itt...s ne maradj sokáig :D

ezek tipius PCOS tünetekt. (nekem is az van :( ), szerintem sürgősen keress fel egy endokrinológust! addig szerintem a kálit hagyd, mert az jöhet akkor, ha nem vagy PCOS, vagy azt már rendbe tették.
ott - amennyire én tudom - ezzel nem tudnak mit kezdeni.

ha gondolodtudok jó dokikat ajánlani, iagz BP-n. (magán és állami is)
esetleg a PCO-s topcban kérdezd meg a többieket is!

és nincs miért bocsánatot kérj, itt mindannyian ismerjük az érzést :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gröni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

de jó hogy jvisszajöttél4

nagyon hiányoztál!
arról nem is beszélve, hogy halálra izgultuk volna magunk miattad!

Baba? Ticsi??? most rajtatok a sor.
hiányoztok, szeretünk Benneteket!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szia Gröni!!!!! Kép

Jó döntés volt, hogy visszajöttél! :lol: :wink: Vártunk ám nagyon! Majd csinálj légyszi vonalzót,mert nem tudom,hogy hol tartasz! :P :roll:
susy75

Grönii:

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gröni

Tudtam ám hogy visszajössz!!!! :wink: :D Abban is biztos voltam hogy olvasol, hiszen Te tájékoztatod Littikét is a fejleményekről! :wink: :D

Baba,Ticsi!!!!!!

Gyertek vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aneetha

Hát bizony elég rég jelentkeztél! :( :roll:
Én is azt tudom ajánlani amit Gizi! Kizárólag endokrinológus tud rajtad segíteni! :( :cry: Fölösleges pénzkidobás lenne a Kaáliba járni addig, amíg ez nincs rendben!!!!! :shock: :roll:
Még az is lehet hogy ha rendbe teszik a hormonjaidat, spontán babás leszel! :wink: Sőt!!!!!!!! :wink: :D :D :D Valószínű hogy a hormonok miatt nem jön a baba! :shock: :wink:
Bocsi, hogy mi ilyen nagyon okosak vagyunk!!!! :oops: :lol: :lol: :lol: Már csak a Dr. hiányzik a nevünk elől!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gizi

Másnaposság volt?????????? :wink: :D Remélem jól kimulattad magad!!!! :D
Vendég

Ezt az iwiwen találtam Baba lapján! Annyira gyönyörűűűűűűűűűű és szívbe markoló!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

"Vártalak. Akartalak,

Pedig eszemmel tudtam, nem szabad.

Mikor megtudtam velem vagy,

S rám vársz,

Szívemet fény ölelte át.

Minden pillanatban, mikor éreztem létezel,

Tudtam szeretsz Minket, s nem titkolod el.

Mikor Apukád keze, megsimogatott,

Apró tested minden része boldogságtól táncolt.

Ha Édes hangján dúdolt Neked,

Tudtad, érezted mennyire szeret.

Szemed sugarát nem láthattam, karomba nem vehettelek,

De míg világ a világ, szívemben ott a helyed.

Életed nagyon rövid volt, csak néhány hónap az egész,

De remélem nem csak szenvedés, szeretet is ért.

Remélem tudod ki az, ki várt, és nagyon szeret,

S ha lehet vigyázod e Kisember lépteket.

Bármerre visz minket, nehéz életünk,

Remélem tudod, mi mindig Szeretünk.

HIÁNYZOL Hanna"
Vendég

Tényleg szép! :cry: Kép
Biztos Baba írta! :cry:
susy75

Szerintem 100 % hogy Baba írta!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

GRÖNI!!!

Kép Kép
csipcsab

Ditke: igen, rendesen kimulattuk magunkat...hajnalig táncoltunk, breezereztünk.
nagyon ránk fért, nagyon húzós időszak volt mögöttünk melógyileg (is).

rendesen kiengedtük a fáradtgőzt.

másnaposság nem nagyon volt, mert mindig csak 1félét iszom , akkor nincs baj. azért reggel még forgott a szoba. :lol: :lol: :lol:
de délután aludtam nagyokat, ma már egész jól.

és azért tegnap elültettem 350 tőfagyalt és pár bokrot :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Baba verse nagyon szép... :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szép estét! :lol:

hulla vagyok... :evil: :shock: :?

Edinka!
a topic újabb kisnyuszikkal bővült személyetekben :oops: :lol:
biztos meglesz a gyümölcse :lol:
a pasizást nem lehet elég korán kezdeni, nekem az ovuiban kérték meg először a kezem, még gyűrűt is kaptam 8)
az ügyelet bent van 7-20-ig, de 22 előtt sose szabadulok el, éjjel meg itthonról... :roll:

Susy!
gyönyörű erős a teszted 8)
hajrá szurik :lol:
drukk a holnapi dokihoz :D

Tünde!
nekem feltűnt hogy eltűntél... :( drukk amniohoz 8)
apa felettesem? :twisted: még csak az kéne :shock: csak kolléga, de váltott műszakban :roll:

Luca!
neked is millió drukk holnapra :D

Gyugyi!
nagyon csini vagy :wink:
lánykádnak Boldog Szülinapot
csásyár volt? :roll:
mi van ezzel az álommal??? :P :oops: :shock:

Csipcsab!
szegénykém, :( neked is drukk a dokkerhez :wink:

Gizi!
a gőzt néha ki kell ereszteni :lol:

Aneetha!
üdv itt újra :D , remélem meg lesz a megoldás :shock:

Grönike!!!!!!!!!!!!!

szia :P

Baba, Ticsi, Kukac!

hiányoztok :( :( :(
Vendég

Mamika!
:lol: :lol:

Isten éltessen! :P

Kép

estére :wink: :wink:
Kép
Vendég

SZiasztok, jó reggelt!

Gröni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Anyagi romlásba döntünk az sms-ekkel, ugye? :wink: )

Maj este jövök, gondoljatok rám...
Vendég

Baba versét az IWIW-en már én is végigbőgtem egypárszor... :cry:
Vendég

Pálinkásat :!:
Már a suliban vagyok......
Ma papírgyűjtés van. Bolondokháza. :twisted:

Pusszantás! :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! :)

Mami!
Isten életessen sokáig, sok boldogságot Neked a babókkal együtt :)

Suzy!
Ez a teszt frankón erősödik! :)

Szia Vicus!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Gröni,
Puszi :)

Susy,
Neked csak gondolni kell a + tesztre, és már meg is van. :) Gratulálok, nagyon szépen erősödik a teszted. Drukkolok, hogy minden rendben legyen! A szurikhoz kitartást!

Kisgizi,
Jól tetted, hogy kimulattad magad. Néha kell az ilyesmi, ne kattanjon meg az ember.

Csipcsab,
Helyesek vagytok az esküvői fotókon. Jó nagyot nőtt azóta a pocakod. Az éjszakai alváshoz én is csak a szopis párnát tudnám mondani, meg a félig ülve-fekvést. Jobbat sajnos nem tudok.

Mami,
Isten éltessen! Jó kis szülinapi ajándékod van. :)

Gyugyi,
Már tisztára olyan vékony vagy mint lyánykorodban! :)

Ma szúrom 8. napja a Merionalt, holnap megyek dokihoz ellenőrzésre. Kiváncsi vagyok hogy alakulok.

Kép
mofly

Likas óra.....

SOS :D
kolleganőm szeretne venni olyan terpeszelős szobai combfogyasztó csodamasinát. Úgy emlékszem, ketten is kaptatok ilyat karácsonyra. :roll: Véleményekre lenne szükségünk!!! Milyen? Használ? Megéri? Stb????
Válaszokat fél kettőig várjuk "naracsbőr" jeligére.

Köszike!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mofly!
Köszike! :wink: Te miért szúrsz? Te is hasba? :roll: :roll:

Luca!
Mennek a drukkok!++++++++ :wink:
susy75

Ezt meg kell osszam veletek:

Új Családi kör

Reggel van, reggel van, mindenki ideges.
A ház ura üvöltve tiszta zoknit keres.
Feketés csészével boglya fejű asszony,
Ajánlja az égnek, hogy reája rogyasszon.
Mintha szélből volna a nagylánynak lába,
Sebesen bevonul a füredő szobába.
Hosszú perceken át pingálja a szemét,
Testvéröccse kiált: Gyere ki, te szemét!
Konyha melegében jó pirítós mellett,
Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet.
Min vigyorog, mama? - kérdezi a veje,
Csupa borotvahab összevagdalt feje.
WC-be zárkózik a legkisebbik gyermek,
Most írja a leckét, na, még csak ez kellett!
Ajtó előtt jár a család furcsa táncot,
Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.
Mire a rádió mondja a hét tizet,
Elromlik a bojler, nem ad melegvizet.
Az asszony begörcsölt ujjakkal mosogat,
Férje jeges vízben sziszegve mos fogat.
A nagylánynak immár fél keze kabátban,
A másikban pöttyös, kakaós pohár van.
Le is önti rögtön, frissen mosott blúzát,
S kabátján vastagon megkent kiflit húz át.
Az utcáról szalad vissza a ház ura,
Lábán cipő helyett, megszokott papucsa.
A reggel számára eléri a csúcsát,
A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát.
Reggel van, reggel van, ideges mindenki,
Az asszony is elment, nincs már otthon senki.
Bevetetlen ágyon gyűrött párna feszít,
S a WC tartály halkan sistereg egy picit.
susy75

Narancsbőr jeligére!! :lol:

Gyugyi!

Gondolom a leg magicre gondolsz. Én még a top shopbol rendeltem magamnak a nyáron,és nagyon jó. Az tuti hogy megdolgoztatja az izmaidat. Nem csak a combot de még a feneket is és az alhasadat is. Szerintem tuti. Szülés után ha lesz időm én biztos használni fogom.

Ja és apának is nagyon bejön. Ő nagy sportember (bringa,túra,úszás) de még ezen is rángatódzik. Ja és simán elbírja az ő 100 kg is. 8) :lol:
csipcsab

Gyugyi!!

Nekem is van, alig birom 1.5 percig egyfolytában csinálni!!! :oops: :oops:

Drága Luca remélem már túl vagy a nehezén gondoltam ma rád!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?