sziasztok
köszönöm a "jatszoter" kialakitasaval kapcsolatos hsz-okat!most az van,hogy vateran keresgelek,de igazabol elment a kedvem ettöl a puzzle storytol,van ami van,majd vagy kiszedegetem amit kell,vagy összeragaszgatom a reszeit
mar atrendeztem Vani szobajat,meg fel kell nehany dolgot furni a falra(jatektarolo,egy nagyon szep bohoc,polc,stb)-majd csak kesz lesz
Timi,Vano a kep bal felsö sarkaban fekszik,fejjel lefele es "olvas"
micsoda szep idö volt ma!!szombaton kirandultunk,de aztan elromlott az idö-inkabb shoppingoltunk picit
ma vendegsegben voltunk,elveztük a napsütest
jos: nos,nekem anyukam kezdte el ezt a temat.amikor meg nem volt kapcsolatom,csinaltatott egy 1 eves mindenre kiterjedö szemelyes horoszkopot,tehat ez asztrologia,nem joslas.na abban benne volt tenyleg minden rolam,a szemelyisegemröl,az eletemröl,benne volt,hogy össze fogunk jönni Lacival(komolyan!)bla bla..szal minden
en csak nevettem akkor rajta,de kesöbb visszaolvastam,amikor eszembe jutott valami..na,azota mindig a szülinapom idejen csinaltatja anyu az ujat,es nagy izgalommal olvassuk
nem hiszitek el,de benne volt Vani,munkahely-dolgok,költözes..MINDEN
ez mindig ugy van,hogy elolvasom es utana nem foglalkozom vele,tehat igazabol nem befolyasol(es persze vannak dolgok,amiket ugysem lehet befolyasolni)hat ennyi
regen kartyabol josoltunk,de egyszer megijedtem valamitöl,azota nem merek ilyet csinalni
meg egy gondolat az
agressziorol:amiota tema volt az agresszio..hat gondolkodom,hogy mit is fogok tenni,mire fogom nevelni a lanyomat..es tenyleg nem könnyü
mert mi a helyes?a szep szo vagy az ököl?az aldozat vagy a rettegett szerepe?legyen ö a felös lany vagy a lany,akitöl felnek?milyen nehez megtalalni a közeputat..en nem fogom öt arra nevelni,hogy üssön vissza(ha esetleg ilyen szituba keveredne),de azt sem szeretnem,ha aldozatta valna..lehet beiratom karatezni..hehe,igy tanul önfegyelmet is,de meg is tudja vedeni magat,ha tenyleg nagyon muszaj..na latjatok,ennyit tesz,hogy tenyleg nem tudom,hogy mi lesz a jövöben-zizisegeket irok
1. szülinap:en egy jo nagy csaladi bulit szerveznek,ahol ott lesz apa,Vani es en
viccet felreteve,ez megint csak nagyon csaladfüggö sztem,pl nalunk bizti tenyleg nagy buli lesz,nagyszülökkel,unokatesokkal-nekünk egyelöre a babas ismeröseink rokonok is(a tesom es az unokatesom),tehat egyertelmü,hogy öket meghivnank.Szoval Timi szavaival elve a "fö" szülinap nalunk is szigoruan csaladi lenne es masnap lenne a baratos.sztem,aztan meglatjuk hogyan alakul majd
Viki,nagyon nagy gratula Beninek!!!micsoda meghato pillanat lehetett!
majdnem megkönnyeztem en ishehe
en majdnem sirtam örömömben,amikor Vanda elöször hasra fordult
Timi,sztem jo lesz a kinezologus!en hiszek az alternativ gyogymodokban!az nagyon gaz,ha valamit felületesen,tünetileg kezelnek es nem az okat szüntetik meg!szellemes story hatborzongato,egyebkent allitolag bizonyitott teny(hogy ezt ki bizonyitotta be-ne kerdezzetek
),hogy a babak honapokon at latnak szellemeket,angyalokat,es erzekelnek szamunka nem erzekelhetö dolgokat,dimenziokat.Vancsa is szokott neha a plafonra mosolyogni,anyukam meg is jegyezte,hogy bizti angyalkat lat,nem tetszett,hogy ilyet mond,de aztan ki tudja..
Zsófi,hogy vagy?tenyleg jo,hogy bementel ctg-re,legalabb megnyugodtal!pihentel valamit?
na,ennyire volt most energym
remelem mar kergetitek az alommanokat
jo ejt