Új privát üzeneted érkezett!

Edis: az én nődokim gyereksebész is, de nem tudom praktizál-e? Csak nem Lucával van vmi baj? :?

Teri, Petra szépen gyarapodik! :wink: Szép hosszú is! Van egy ism. kisfiú, aki fél évesen 9 kg volt, most 14 hónaposan meg 10kg! Úgyhogy szépen kiegyelnítődik idővel a gyarapodás!

Ági, hogy csinálod, h nálatok mindig ilyen vendégeskedés van? Ti hívjátok őket, vagy maguktól jönnek?

Nelly: ügyes Apátok van, örülök, h a buli is jó volt! Merre voltatok? Beutalhajuk hozz miénkapát egy tanfolyamra? :wink:
www.7910.org :wink:

Sajnálom, h neked nem volt ilyen jó Zsófi! Megpróbáljátok újra gyorsan vagy ez volt az utolsó kiruccanás Jónás előtt? Erős jóslók? Hmmmmmm..... :roll:
Tessen jelentkezni minden reggel és este!!!!!! Please! :wink:

Ezek szerint ez az alvás-dolog tényleg vmi életkori mizéria lehet, idővel biztosan rendeződik! Majd eljön az az idő is, amikor nem tudjuk őket kicibálni az ágyból reggel, h induljunk az oviba/ suliba!
Bár mi ma 6-ig aludtunk :D , úgyhogy nincs egy szavam sem!

Zsu
svs

Edis: Jajj miért kell sebész??? Sajna nem tudok. :cry:

Zsófi: Én is félek az ilyen szituktól a bölcsiben. Mi az amit mi napközben nem látunk?? A gondozónők ahol 20 gyerek van egy csoportban tuti nem szólnak csak ha már sírás van vagy tényleg nagyon agresszív valamelyik gyerkőc. :cry: Anyukának viszont én szólnék!!! Muszáj megtanítani a gyerekeket hogy hol a határ, hiába életkori sajátosság.

Niki: XI. kerületil bölcsikről én is szívesen veszem az infókat ha megtudsz valamit! Beni biztos hogy oda megy, mert én viszem-hozom és én a Bocskai úton dolgozom, így az utazás alatt is együtt leszünk még reggel, munka után meg hamar odaérek érte.
Én ezt néztem ki, de még nem kérdeztem meg hogy mennyit kell fizetni, illetve én a cégem akarom megfűzni hogy támogassák őket:

http://www.ovoda.bme.hu/bolcsode.htm

Amúgy azt mondják nagyon hosszú a várólista, a XI. kerületben a Tétényi úti bölcsi az "elosztó", ott kell jelentkezni. Én már kétszer mondtam Beninek hogy mehet jövő héten, mert megsértődtem azon hogy odament a barátnőmhöz és nyújtotta kis kezét hogy vegye fel, pedig én is ott voltam. FÉLTÉKENY VOLTAM basszus!!! A másik hogy több órára otthagytam a tesómnál - jó rokon az persze más- de meg sem nyikkant hogy hova lettem. Szóval eddig féltem hogy mi lesz a kis lelkével ha egész nap otthagyom valami új helyen, de ezek szerint ha lesz kedves gondozónéni és jó bölcsi nem lesz gond.

Teri: Én most ezt nem értem. Ikea csak pesten van, te most itt is és anyóséknál is szoktál lenni vagy utazol ilyenkor? Amúgy részvétem a "kedves" rokonok miatt! Tényleg csak az a megoldás ha nem kökzel laktök, akkor talán ők is veszik majd a fáradságot és mosolyognak ha mentek hozzájuk és végre láthatják Petrát! Ha nem is miattad legalább a férjed és a gyönyörű unoka miatt megtehetnek ennyit! Bocs de nekem ez a véleményem. Gondolom semmi olyat nem tettél amivel ezt kiérdemelnéd, ha meg mégis úgy gondolják akkor miért nem próbálják megbeszélni veled??? Tök utálom az ilyen kimondatlan sértődős-csúnyán nézős-grimaszvágós szitukat! :cry:

Nelly: Örülök hogy sikerült a kiruccanás. Jó hogy Szonja apázott és hogy jól bánik vele!

Zsu: Ari az új vonalzótok! Illik Emmához :lol:

Zsófi: Köszi a homokozós tanácsot! Akkor mi is belevágunk, be is szerzünk ma egy műanyag vödrös, lapátos kis készletet.
Samu hisztijét is jóóóó hogy leírtad, én már ennek nagyon kis töredékétől is kiborulok, jajj akkor erősíthetem az idegrendszerem! Főleg hogy én sem nőttem ki, tehát lesz kitől eltanulnia. :lol: :roll:
Mondjuk tök cuki Beni ha hisztizek (főleg Apának szoktam) hangosan elkezd kacagni. Olyankor abba is hagyom, tök jó gyógyszer hiszti ellen!

Na ezt most elküldöm Beni ébredezik....

Kép
viky30

Timi: De jól alakul a házatok! Zsebi már az új helyre fog érkezni ezek szerint! Nekem volt pont ilyen zsibbadások Benivel, majdnem minden éjjel félidő után baromira zsibbadt a bal kezem. A doki azt mondta hogy belülről nyom valamit ami kisugározhat és valószínűleg pont éjjel ugyanakkor helyezkedik úgy hogy érzem. Nappal csak ritkán éreztem.

Kép
viky30

Jaj, még Zsófinak akartam.
Szal megértem, h bánt, ahogy az a kisgyerek bánik Samuval, pláne, h a barátja. Első nekifutásban én is beszélnék az anyukájával. De jobban belegondolva sajnos nem rendszabályozhatunk mindenkit (sőt elvileg senkit nem kéne sztem, bár én sem szoktam visszafogni magam :oops: ), lehet, h inkább valahogy Samuval kéne megbeszélni, h kerülje azt aki/ amikor Ábris ilyeneket csinál! :roll: Pont azért, mert lehet, h a kissrác mamájával tudsz beszélni, de találkozhat Samu más ilyesmi gyerkőcökkel és Te nem lehetsz (majd) ott mindenhol! Szal neki is meg kell tanulnia ezt kezelni.
De lehet, h még korai? Nemtom :roll:

Zsu
svs

új kedvenc képünk:
STEP
Kép

Kép
viky30

és a másik
dundicukormalackám
Kép :lol:

Kép
viky30

Sajnos Lucának kell. :(

Születése óta van egy +lika. A feneke fölött, ott ahol a gerince végződik. A gyerekdoki nem tudta megnézni rendesen, mert Luca összeszorította a popóját.

Ma bementünk a Jánosba, mert kaptunk beutalót, de 30-an voltak előttünk és sajna nem lehet időpontra menni. Tudjátok ki fogja kivárni a sort, nem is akármilyen emberek között...így kénytelenek vagyunk magánba vinni. Ezért kérdeztem.

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!

Nelly!
De jó, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanásod. :)

Zsu!
Ha van kire hagyni a gyerkőcöt, akkor kellenek ezek a "picúr lepasszolós" hétvégék, mégha közben lelkiismeretfurdalása is van néha a lelkünknek. Viszont a kapcsolatnak és nekünk is jót tesznek. No meg a nagyik is örülnek az Uncsinak.

Teri!
Kitartás az éjszakákhoz! Nehéz ritmust váltani, s ilyenkor összekavarodik minden. Szép lassan azonban majd letisztulnak a dolgok.

Zsófi!
Sajnálom, hogy a Te kiruccanásod balul sült el, s hogy az éjszakád is így alakult.
Próbálj meg Samu mellett pihizni valahogy!
Én nyuszi vagyok ilyen esetekben szólni az anyucinak :oops: , inkább Balát nevelem, hogy hogyan reagáljon le egy ilyen szitut. :roll:
Jobbulást!

Niki!
Mikor kezded a melót?

Ági!
Kitartás a hétvégére a vendégekhez, utána meg jó pihit!

Edis!
+lik??? :shock: Oh, szegény Luca :cry:
Sebészt sajnos nem tudok, de remélem, hogy hamar találtok valakit, mert ami a Jánosban van, az tényleg szörnyű állapot. :evil:

Vicky!
Tündéri Beni, ahogy táncol! :lol:
Sajna nem zsibbad konkrétan a karom, lábam, hanem mintha be akarna görcsölni. És mind a négy végtaggal szenvedek egyszerre. :cry:

Ma éjjel nem is igazán görcsölni akart a jobb lábam, hanem mintha maga a csont fájt volna. Alig aludtam valamit. 1:30-kor ébredtem először, de addig sem aludtam nyugodtan. Amikor megláttam, hogy még csak ennyi az idő, azt hittem elsírom magam. Mondtam is Apának: "Úgy érzem sose lesz reggel..." Többször tusoltam, de csak átmeneti javulás volt. :( Külön felüdülés volt, hogy Bala 2x is felébredt pisilni, s volt egy kis "programom" a "hogy feküdjek, hogy jobb legyen" szenvedésemen kívül.

El se hiszem: átléptük a 12kg-os súlyhatárt :) De hogy miből szed magára valamit is Bala passz. Enni még mindig alig eszik. :roll:

Apa hétfőn óvodai beiratkozást intéz :) Ápr. 30-ig választ kapunk, hogy felvették e Balát. Elvileg én intézném, kényelmesebb lett volna, de ha látják, hogy jön a tesó (márpedig már nem tudom palástolni), akkor valszeg nem veszik fel.
Bár bevallom, nem tudom, hogy jót teszünk e majd Bala lelkének az ovival. Hiányzik már neki nagyon a gyerek közösség, s ezért jó lenne, de máj-jún. végleg szeretnénk kint lenni, aug.-ban tesó érkezik, szeptember meg ovi? Nem lesz neki túl sok a változás? A költözés és Zsebi jövetele elkerülhetetlen ( :wink: ), de az ovi az tolható. Nem tudom mivel teszünk jót. :?: :?: :?:

Puszi mindenkinek, megyek vissza dobozolni...

Kép

Kép
timtom

Nem úgy kell elképzelni, hogy plusz egy fenéklik. :lol: Bár gondolom nem erre gondoltál Timi. Ha alapállapotban van akkor nem is lehet látni, csak, ha az ember széthúzza neki. Nagyon-nagyon picike, de mégis ott van. :(

Edis

Kép
ediske

Én sem így gondoltam, legalább is reméltem :)
Mi is ilyen "duplfeneküek" vagyunk Balával, de csak látszatra, + likunk az nincs. Ezt tőlem örökölte Bala.

Kép

Kép
timtom

Edis: én sem tudok gyereksebészt. Ilyenről még nem is hallottam. :roll:

Zsu: jöhet apa kiképzésre, vállalom a távoktatást! :wink:
Nagyon jól hangzik a hétvégétek! Reméljük nem jön közbe semmi!

Viki: milyen kis balettos fiad van! Imádom a kis husijait. Szonja nem ilyen husis, de annyira birom a kis pocijukat!

Timi: mesélj majd, mi volt a kinezológusnál! A sógornőm járt, és neki nagyon sokat segített!

Jó kérdés, hogy nem sok-e ez a változás Balának?! Te ismered a fiadat mennyire viseli meg a változás, vagy ha nem apróbb dolgokkal próbáld meg tesztelni.

Zsófi: vigyázz magadra, és PIHIZZ!!!

Nelly

Kép
breeki

Nelly!

Alapvetően nem "sértődős" Bala, azaz nem veszi zokon, hogy például most is, míg én dobozolom a lomjainkat, meg hogy hol ide, hol oda kell rohanni ügyeket intézni a nagyikra van bízva. Kicsi korától megszokta, hogy ingázunk a nagyik és Óbuda között, így a változásokat megszokta.
Pár hónapja terhestorna idejére babaőrzőbe beadtam 2x, onnan haza se akart jönni. :shock: Meg is lepődtem. :roll: 8)
Csak félek, hogy az ovi+tesó+költözés az más szitu lesz.
Nem könnyű...

Kép

Kép
timtom

beni nagyon nagyon szép kisfiú! jól megdögönyözném! itt az ideje egy új profi fotósorozatnak!!! nem gondoltátok viki?

zsu: nemtom, h lesz e még kirucc, elég spontán szokott szerveződni.

timi: most légy okos domonkos... elvileg azt szokták mondani- javasolni, h a baba születése előtt már 2-3 hónappal járjon a nagyobbik tesó bölcsibe v oviba, h ne legyen az az érzése, h a kistesó miatt lett kiebrudalva otthonról. sztem megkérdezhetnétek vki okost, h mit mond erről?
tényleg, nem lehet, h zsebi nyom valamit?

edis: hú én el sem tudom képzelni, h ezt a + lukat hogy kell érteni. hmm. nemtom vizualizálni.

mindenkinek köszi az agresszióhoz érkezett hszeket!!!

apa elvitte samut cipőt venni (izgulok, h szépet vegyenek!!) superfit lesz, csak 1-2 számmal nagyobb. nekem meg ferdítenem kell. szal a gép előtt nyomom.
kerekpocak

Lányok, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a véleményét, tanácsát "liszt-ügyben"! Ja, meg a Hanna-bókokat is. Nagyon jól estek ám :)

Viki: köszönöm a kapukulcsot, aranyos volt :wink:

Niki: Ne viccelj már! Miért emlékeznél rám? Nem dobáltam kaviccsal a holdat, nem csináltam semmi különöset, ami meg kellett volna, hogy maradjon benned. Egyébként igen, Serfőző :) Hozzá jártam, nála szültem és újra így döntenék.

Klári: köszönöm, az az félmondat az első hónapokról nagyon jól jött a lelkemnek :oops:

Nyuszi: Különös véletlen, hogy a gasztroenterológia így összehozta a "zugandikat". Jót mulattam rajta. Azon már nem annyira, hogy tapasztalatból beszéltél, de neked külön nagyon-nagyon köszönöm a hozzászólásod, mert a Madarász utcával elindítottál a jó irányba. Rajtuk keresztül eljutottam ahhoz a kutatásvezető-főorvoshoz a Heim Pál Cöliákia (lisztérzékenység) Centrumában, aki ma itthon a legtöbbet tud erről a kérdésről és ő rengeteget segített. Alapból nem kérdőjelezem meg a gyermekorvos tanácsait; eddig úgy voltam vele, hogy mégiscsak ebből él, valószínűleg tudja, mit beszél. Hát, nem :( :? :x

Most mennem kell. Jövök, amint lehet. Álmatlan babáknak szép álmokat, költözőknek kitartást, pocakosoknak sok pihenést és mindenkinek jó hétvégét! Zsófi, neked pedig DRUKKKK!

Andi
hamma

Andi de jó! szuper, h el tudtatok indulni vmerre! és nagyon édes vagy a drukkok miatt!!

fatima?????
kerekpocak

Zsófi: sajna nem tudom jobban leírni. :oops:
Szóval: a feneke csíkjának a végénél van neki egy iciripiciri lukacska. :)

Edis

Kép
ediske

sziasztok lanyok :lol:

na vegre van netünk ujra,üzentettem a hugimmal Fatimanak az iwiwen
most programozunk,jövök,amint tudok
ja,Vanda egesz nap forog,hasrol hatra,hatrol hasra,mind2 iranyba,annyira edes,de nagyon figyelem,meg kell ezt meg szoknom,hehe :lol:

REMELEM MINDENKI JOL VAN!!!!!

jövök majd,mindenkinek pusszancs

KépKép
evu

edis: és az vminek a kivezetése? vagy csak egy egyszerű bőrhiba, amikor bébi volt a jánosban ezt nem nézték meg?

evu! helló! ügyes vanó nagyon!!!
kerekpocak

juj Ediske,en ilyenröl meg nem hallottam,sebeszt nem nagyon tudnek ajanlani :cry: es akkor meg senki nem vizsgalta meg ezt a lyukacskat?ne haragudj ram,de en sem nagyon tudom elkepzelni.na utanakerdezek,hatha tud valami ismerösöm sebeszt! :wink:

Zsófi,köszi a dicseretet :lol: olyan lett Vanilia,mint egy forgo-golyo 8) nem lehet leallitani,ugy elvezi,csak az egyik "örülesnel" szegenyke "leorrolta" a jatszoszönyeget es volt nagy siras,meg kell szoknia,hogy ott kemeny a talaj :lol: egyem meg

nagyon faj a hatam :cry:

most apaval tv-t nezünk(jajjjjj de fini a bujas :oops: ),utana fürcsi stb,holnap beugrok :D

nagyon szep estet mindenkinek :lol:

pusszancs

KépKép
evu

Ez a szomorú csajok, hogy a Jánosban meg sem nézték. El tudom képzelni, hogy mennyire nézték meg akkor a gyerkőcöket. Arra emlékszem, hogy rengetegen voltunk, 36 baba volt, ha jól emlékszem. DE ez nem ok arra, hogy ne nézzék meg teljesen a babókat, a fejük búbjától a lábujjukig. :evil:

Edis

Kép
ediske

Nem tudok jönni, így csak gyorsan 2 dolog.

1. A jósnő nem is annyira jósnő volt, hanem az egészségi állapotot "mérte" föntről kapott információkból. :roll: Anyós nem mondta, hogy mi lesz és én azt hittem, hogy a jövőt jósolja. :) Namindegy. Legalább azt tudom, hogy makk egészséges vagyok. :)

2. Zsófi! Én is Zsuhoz hasonlóan inkább Samut tanítanám meg arra, hogy hogyan kell agresszió nélkül megvédenie magát. Az élet olyan vacak, így hát én tutira arra fogom tanítani Tareket, hogy védje meg magát és ne álljon a "támadó" előtt, mint egy kuka. Sajnos, ha kell üssön vissza. :oops: :oops: :oops: De persze mindenek előtt azt kell sztem a gyerkőcökbe (főleg a fiúkba) nevelni, hogy a verekedés stb semmit nem old meg. Nyílván ettől függetlenül úgyis lesz verekedés meg ilyesmi, ez elkerülhetetlen.

fatima

Sziasztok!

Bocsi, nem nagyon volt időm ma, sógornőmék voltak nálunk egész nap, játszótereztünk, ilyenek.

Edis, mindenképp nézessétek meg Lucát! Nem is hallottam még ilyet. De gondolom ez nem fájdalmas.
:roll:
Remélem találtok egy jó és megbízható orvost!

Timi, még nincs lefixálva semmi. Talán szeptemberben. Tudom, tudom korai, de erre most itt nem szeretnék kitérni. A legjobb lenne itthon vele, de ha menni kell, menni kell.

Timi, előbb utóbb úgyis kiderül a kistesó, akkor nem lesz ez gond az oviban? Vagy ha már felvették, akkor már nem számít?

Zsófi, később privizek!

Beni, már most olyan férfias! Szép gyerek! Minden képen mosolyog, azt már felfedeztem.

Na csók!
Jó hétvégét!
Mi nem leszünk itthon.

Akinek nem reagáltam, annak bocsi!

Kép
niki30

jo reggelt :wink:

irul-pirul,de megint lepünk le a szabadba a szep idöben,ugyhogy most is csak beköszönök

a josnö temahoz majd hozzaszolok,bar az enyem inkabb asztrologia,de nagyon erdekes :lol:

Edis,kifejezetten gyermeksebesz vagy mindegy milyen sebesz kellene?

Zsófi,az agresszio temahoz nagyon nehez hozzaszolnom,hiszen meg nem eltem at ilyet,de összeszorult azert a gyomrom a tematol :shock: nem lehet könnyü kivedeni az ilyen helyzeteket,asszem nem is lehet talan,en egyelöre el sem tudom kepzelni en mikent reagalnek,ha Vanda kerülne egyszer ilyen szituba :roll: azt gondolom,hogy kemeny csatak varnak meg ram a jövöben,talan olyanok is,amikre fel sem vagyok keszülve :shock: ezert olyan jo olvasni a tapasztalataitokrol :wink:

bölcsi:en ugy remenykedem benne,hogy nem kell majd beadnunk Vanit,mindenesetre mi szeretnenk,ha nem jarna,de aztan majd eldönti a helyzet :roll: egyelöre ugy fest,hogy nem lesz bölcsis Vani.

Zsófi,milyen lett a kiscipö? :lol:

üdv az uj Andiknak :!: :D

Beni nagyon edes!tenyleg dögönyöznivalo :lol:

ja,az uj albi nagggggggyon jo!!!nagyon jol erezzük itt magunkat 8)

mindjart mutizok egy kepet :lol: de aztan rajöttem,hogy ez a puzzle nem jo,mert kiszedhetö az összes szem :shock: resze,ezert össze is szedtem,de a foton jot nevettem :lol: most valami mas "jatszoterben" gondolkodom,ötlet?(köszönöm :oops: )

na lepek gyorsan kitakaritok es aztan megyünk kirandulni,mindenkinek szep napot es 7veget,pusszancs

Kép hol a gyerek?hehe

KépKép
evu

Sziasztok!!

Zsófi drukkok mennek!! Szerintem gáz ha egy gyerek verekszik, az meg méginkább ha az anyukája nem szól rá. Én Julit arra iztos nem tanítom hogy üssön vissza (mert akkor ő sem jobb a másiknál), inkább arra, hogy verbálisan védje meg magát, aztán meg hagyja ott azt aki verekszik. Ez nem megfutamodás, egyszerűen vannak szituációk amikor nem érdemes harcolni.

Edis: én sem hallottam még ilyet, remélem tényleg csak valami "szépészeti" beavatkozés kell, semmi komoly.

Viki: Beni csodaszép!!! Hajrá homokozó!!

Andi: tök jó hogy hamar találtatok orvost!! Állítólag a Heim Pál a legjobb ilyen téren, úgyhogy biztos jó kezekben vagytok!! És persze drukkolok hogy Hanna mégse legyen lisztérzékeny!!

Fatima: és a körmös?? Tudsz feltenni képet??

Evu: Vanóka nagyon ügyes!!! Én olyan szivacslapot vettem, amiben számok (1 szám egy lapon) vannak, és azt nem olyan macerás beragasztgatni, így ragasztottam. De egyáltalán nem értem, hogy ezeket miért így árulják, hogy a gyerek jókat csemegézzen belőle??? :shock: Mert a legtöbb baba rájön hogy kiszedhetőek az alkatrészek.
Még lerakhatsz esetleg izolírt, amit sátorozshoz, tornához kell használni (nem tudom jobban leírni), esetleg veszel két színűt és kivágsz négyzeteket, összeragasztod :?: (gondolom pont van ennyi időd :lol: )

Timi: jó költözködést!!! Én sem tudom mi a jó megoldás, gyerekfüggő. Az nem biztos hogy a legjobb hogy akkor meg oviba mikor születik a pici, mert esetleg úgy érezheti hogy csere van. De hát ez van. De Te jó anyuka vagy és fel tudod majd készíteni mindkettőre!! (A költözést emellett már észre sem veszi majd :wink: ) Ne aggódj, tuti kialakul addig minden!!

Niki mit dolgoztál? Esetleg tudnál részben otthonról?? Mert az lehetne egy megoldás. (Egy barátnőm úgy oldotta meg, hogy 4 órában dolgozott otthonról, amikor tudta csinálta, és van neki egy nagyon jó bébiszittyója, aki a másik szobában lefoglalta a bébijét - így nem kellett bölcsi, pénz is volt =baba és mama is jól jártak). Ha olyan a munkád próbálj meg ilyen irányban nyomulni esetleg (amúgy ez a munkahelynek is jó szerintem).

Klári
Kép
ganti

Picit rólunk is:

Juli most már határozottan mondatokban beszél, mindent ismétel, nagyon mókás. De mostanában rettenetesen makacs, a maga módján hisztizik (csendes ellenállás), úgyhogy extra sok türelem kell hozzá, ésmost agyilag is le vagyok terhelve úgyhogy a fáradtság egyre mélyebb dimenzióit élem meg
:lol:

Befogadtunk egy kutyát, ugyanolyan mint volt, csak 1000000x neveletlenebb, de már kezdünk összeszokni. Julit még nem engedjük a közelébe. Majd meglátjuk sikerül-e megnevelnünk. Persze még várjuk haza a régit :cry:

Hát ennyi dióhéjban, ma piacon voltunk, meg én kozmetikusnál, úgyhogy szép vagyok :? és fincsiket fogok főzni.

Puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!

Klári
Kép
ganti

Hát nem tudom Klári, hogy ebben a mai világban meg tudja-e bárki is védeni magát verbálisan. :? :? :?
Mondjuk talán neked még szerencséd lesz (meg a lányos anyukáknak), mert azért lányok nem igazán szoktak "erősködni". Én az tuti, hogy nem szeretném, ha a fiam "nyuszi" lenne és hagyná, hogy mások bántsák.
Elmesélek egy történetet.
Mentük még jó mútkor az ARENA Plázába. A keletinél kb 5 kicsi (max 12 éves) cigány gyerek kergetett egy magyar srácot, aki mást sem tudott tenni, mint a járókelőket kérte, hogy szóljanak rá a "támadóira". Több családos férfiember ment el a szegény gyerek mellett és nem tett semmit. Én rohantam utánuk és próbáltam elkergetni őket. A magyar srác csak bőgött (pedig ő nagyobb volt). Na az én fiamat ne érje ilyen inzultus. Persze hozzáteszem, hogy 5 ellen 1-nek semmi esélye, de 1-1 ellen már talán tudott volna védekezni. Na ez a srác max a gatyájába csinált volna be. És ezzel hangsúlyozm NEM ERŐSZAKRA nevelném a fiamat, hanem arra, hogy tudjon védekezni. Sokszor elég, ha ő is nagyszájú, merész, mert általában az olyanoktól félnek. Mindig a gyámoltalan, félénk embereket bántják. És hidd el a szó sokszor semmit nem ér. Bárcsak érne! :roll: :roll: :roll:

fatima

Később még majd megpróbálok jönni......

fatima

Fatima tudom hogy érted, azt én sem szeretném ha Juli nyuszi lenne!!! De ha egy jót be tud szólni jókor, az jobban meglepi az ilyen agresszív idiótákat, mert az nem az ő "szakterületük". Na persze van az a helyzet amikor igenis vissza kell ütni önvédelemből. De az tény hogy vannak áldozattípusok - na azt nem szertném ha Juli ilyen lenne, Inkább lássák rajta messziről hogy nem érdemes belekötni. Lehet hogy ez egy fiúnál más, nem tudom :oops: az tuti hogy nagyon fogom félteni!!! Mondjuk ovis szituációban azért bárhogy is viselkedik Juli (megvédi-e magát vagy nem), tuti elbeszélgetnék az Anyukával :twisted:

Ne merje bántani az én pici lányomat senki :lol:

Klári
Kép
ganti

lányok, sztetek bemenjek a jánosba ctgre v vmire? ez a 4. nap, h minden kijön belőlem. vajon a babának lehet ettől baja?
(és persze egyedül, mert csaba főiskolában)
kerekpocak

Sziasztok!
Ime egy friss fotó Jami babáról :) Itt rosszkedvű kicsit, de nekem pont ezért tetszik a kép :) Kép
soszoro

Zsófi! Sztem menj be, mert ha napok óta nem kapja meg Jónás azt amire szüksége van a te általad elfogyasztott ételekből, akkor az nem biztos, hogy jó neki. Inkább nyugtassanak meg, hogy minden OK, mint az hogy baj legyen. :?

fatima

Zsófi: Szerintem Jónásnak nem lehet baja, de azért hívd fel a dokidat vagy a kórházat hogy megnyugodjál. Én úgy tudom a babák jó sokáig el tudják vonni az anyuka szervezetéből amire szükségük van, hiába koplal. Biztos ami biztos telefonálj! Szerintem ha a kórházat hívod és kéred az ügyeletes dokit, ő is megmondja van-e teendő, de ezt a szülésznőd is tudhatja!!!
Drukk és írjál mit tudtál meg!!! JOBBULÁST!!!

Kép
viky30

na, voltam bent, pont bent volt a dokim is (véletlenül) aki ANNYIRA jó fej volt, h arra nincs szó. szigorú csak víz és ropi ill. rizs diétát rendelt el, napi 3x4 szem szenet és megnézte jónást töviről hegyire, aki jól van. méhszáj magasan van és zárt, heg nem változott. esély a csaszira nőtt.
ezek a hírek, megyek rizst főzni és köszönöm a hszeket!!!! viki fatima puszik!
kerekpocak

Sziasztok!

Verekedős témában majd én is írok, de most szüleimnél vagyok, úgyhogy csak gyorsan jövök.

Zsófi, örülök, h. rendben vagytok, jól tetted, h. bementetek. Biztos, ami biztos. Ebből baj nem lehet.

Jamika nagyon aranyos.:) Ez milyen név? :oops:

Klári, akkor ezek szerint régi kutyu nincs meg. :( Sajnálom.

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
niki30

Zsófi jól tetted hogy bementél!!! És úgy örülök hogy semmi baja Jónásnak. Esetleg valami vitaminpótlás (akár magzatvédő) még lehet hogy belefér a diétába? Rád is rádfér, meg Jónásnak sem árt gondolom....

JObbulást mindenesetre!

Klári
Kép
ganti

sziasztok!

a vendegek elmentek, jol sikerult a nap Annat sem lehet mar olyan konnyen kizokkenteni igy aludt is meg evett is, jo volt

Ediske - nem tudok dokit de nekunk is van a feneke felett valami de nem szerencsere nincs lik csak olyan mintha es csak akkor latszott mikor kis sovanyka volt Anna most mar nem is latszik

Zsu nem tudom hogy csinalom mostansag egy kicsit osszejottek a vendegeskedesek de remelem egy picit kevesebb lesz ezutan. nincs problema a vendegeskedessel csak pl ez a mai jobb lett volna hetkoznap mert Csabit nem nagyon erdekeltek a csajos pletykak szoval kicsit sarokba volt ma ulve es segitett amit tudott

Viki Beni baba nagyon cuki, zabalnivalo :)

Jaj edes Jamika a kis szomoru szemeivel

Hat igen lanyok nem tudjuk mi var a csemeteinkre es hogy megtudjak-e majd vedeni magukat remeljuk igen.. :roll:

jo hetveget puszi agi

Kép
cica_1

Zsófi: jó hogy bementél a kórházba, és hogy a dokid megnyugtatott!

Szerintem a mai világban egy lánynak is ki kell állnia magáért, ha úgy adódik meg kell védenie magát! Azt nem tudom hogy hogy lehet erre nevelni őket, de igyekszem majd!

Nelly

Kép
breeki

SZiasztok!

Zsófi!
Jobbulást! Jól tetted, hogy bementél, legalább megnyugodtál, hogy minden rendben Jónással, s "csak" diétáznod kell.
Vettek a fiúk kiscipőt?

Ediske!
Sajnos a "jánosos gyerkőcátnézés"-sel kapcsolatosan a barátnőmnek is rossz tapasztalatai voltak, ezért váltott is, és a második babáját már máshol szülte. Ők konkrétan nem kapták meg a BCG oltást és nem vettek észre valami idegi dolgot, amit rögtön kezelni kellett volna. A háziorvos kérdezett rá náluk, hogy és erre nem figyelmeztették Önt és nem kelezlték a gyereket? :cry: :shock: :evil:
Ettől egy kicsit én is elbizonytalanodtam, amikor útnak indult Zsebi, de mivel szerencsére BAlával minden rendben volt, s nekem nem voltak rossz tapasztalataim, így kitartok a dokim mellett, s remélem azóta változtak a dolgok odabent.

Fatima!
De jó, hogy legalább az kiderült, hogy egészségileg rendben vagy. :)
Arénaplázás kissrác storyt szívfacsaró volt olvasni. :(
Nagyon nehéz felkészíteni őket a kőkemény életre. És ezt már ilyen kicsin el kell kezdenünk sajnos.

Niki!
Ovi: főként nem csak ezért nem én megyek beiratni Balát. A gond, hogy bárányhimlő járvány van állítólag most az oviban. Igaz, hogy én már átestem rajta, Bala meg beoltva, de azért jobb vigyázni.

Evu!
Nagyon jó kis kuckót alakítottál ki :)
Az apró elemes habitapit nem feltétlenül kell száműznöd. Hátulról ragaszd le az egyes blokkokat széles ragasztószalaggal, hogy összefogja az elemeket.

Klári!
Kutyus :(((
Vizsgáidból sok van még hátra?
Hogy sikerült az angol második fele?
Mi finomat főztél?

Kép

Kép
timtom

Hááát csajok... :cry: :roll: :shock: :? :cry: :?: :evil:

Kezdek tartani az éjszakáktól. :cry:
Ismét brutál volt.
1.) Jó 1,5 hete taknyosak vagyunk Balával, de azt hittem, hogy már kifele mászunk belőle. ááááááááááá
Bala tegnap estére belázasodott, s napközben már kicsit hasmenéses volt és nem evett semmit.
2.) 2:00-től min. 4:30-ig szenvedtem a lábaimmal ismételten. :evil: Sehogy nem volt jó. Hol álltam, s tornáztam a kukk sötét szoba közepén, hogy ültem az ágy szélén, vagy fekve kerestem azt a pozíciót, ami a legjobb. De semmi. MÉg a 2x-i tusolás sem segített. :( Egy pozitúra volt a legjobb: talpaim össze, lábaim felhúzva, s így ültem az ágy közepén. De így meg hogy alszik az ember? Sehogy. :cry:
Közben minden hülyeségen agyaltam.
3.) Bala tetézte a dolgokat lelkileg nálam: nyugtalanul aludt ám Ő is, gondolom a pocakja miatt, így dumált álmában( macskákat kergetett :lol: ), s fel-fel ébredt. Anyósoméknál voltunk, így egy szobában aludtunk, s látta, hogy én is ébren vagyok, s "jókat" dumcsiztunk, aztán aludt tovább. Ám egyszer csak:
"Anya! Ott a néni a virágnál!" (pont az ágyunk mellett).
Áááááááááá Alig rázott ki a hideg. :roll:
És ezt többször elmondta, meg már máskor is mesélte, de akkor legalább nem éjjel, amikor amúgy sem tudok aludni.
4.) Ráadás: Balának álmában lett hasmenése és beszaladt a pizsibe a cucc. Pedig felébred még előtte, de a wc-ig már nem értek el Apával. Szegénykénk úgy sírt, hogy nem tudtuk megvígasztalni sem. Alsó mosdás, pizsi csere.
Nagy nehezen megnyugodott, s visszabújt az ágyába, de később ismét felébredt, hogy "Anya átjövök jó?" (mármint közénk). Én ekkor még mindig ébren: "Gyere Mackó! Bújj ide!"
El is indult a Lelkem, de az ágyunk szélénél ismét közölte: "Anya ott a néni a virágnál, nem jövök, visszabújok az ágyikómba!" :shock:

Úgyhogy szép éjszakám volt. :evil:
Apa szerint persze csak árnyékokat vélt néninek hinni, de mivel már egész kicsiként is látott néniket és bácsikat (nappal, árnyak nélkül), így én másként ítélem meg a dolgot.

Ma Anyuméknál vagyunk, s itt is alszunk pár napot. Itt még nem látott senkit, így marad a szimpla "lábfájdalmam éjszakára.
Legalább is remélem, hogy más nem lesz. De jó lenne ezt is letudni.
Csak a gond ott van, hogy most meg kegyetlen hányingerem van.

Remélem nektek jól telik/telt az éjszakátok!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Ilyen régen volt, ma nem volt hozzászólás :cry: Azaz Timié, de az is csak éppen mai. Remélem pihentetetek és apáztatok sokat! Főleg te Zsófi!!! Ugye rendben van minden és Csaba otthon volt és jobban vagy!!!

Timi: JOBBULÁST!!!! Ovi biztos jót tesz Balának, én is beiratnám, mert majd Zsebi mellett könnyebb lesz így. Ebéd után mész érte vagy majd kialakul?
Rejtélyes dolgok történnek nálatok! Doki mit mond a görcsre? Nincs összefüggésben avval sem ahogy fekszel? Mert írtad hogy éjjel jön elő. Bala lehet hogy háziszellemet lát? Fúú kirázott a hideg!

Evu: Jó a szobaberendezés, színes bababarát, biztos tetszik a kis hercegnőnek! Először nem is vett észre Vanót! :lol:

Klári: Érdekes lehet ahogy egyre többet csacsog Juli! :wink: Na azért jutott időd neked is a szépülésre! Nagyon helyes!! Kutyust kiplakátoltátok?

Vasárnapi ebédfőzés közben kitaláltam hogy legyen a szülinap. Nem ebéd lesz, mert pici a lakás és a konyhában csak 4 fő fér el, a szobában meg nem szeretnék rendezkedni és ragaszkodom hozzá hogy nálunk legyen a buli. Máskor anyukáméknál szoktuk tartani mindenki szülinapját, de ez most más!! Szóval szendvicset, salátát, hidegsültet és sütit csinálok- büfé a konyhában. A szobában lesz a tortagyújtás. Ma vettem a Coraban gyertyát és szupi gyerekszülinapos tányérokat, kis bigyókat. Azt még nem tudom hogy a két legjobb barátnőmet meghívjam-e! Szerintetek? Egyiküknél keresztfiam van 2 éves és nővérke 8, másikuknál 4 hós babóca. Nem tudom szokás-e! Még nem volt gyerekem! Első szülinap inkább családi esemény vagy megsértődnének? Vélemény??

Ja és két csokitorta lesz, egy nagy enni a másik meg a gyertyával szétkenni Beninek. Úgysem eszik belőle, mert nincs foga, a csokikrémet meg hadd nyalogassa meg!!

Na most ha már nincs itt senki akkor írok én és megosztom veletek, hogy MITŐL LETT KÖNNYES A SZEMEM PÉNTEKEN!
Anyukámmal a gyerekszobában ültünk az ágyon és dumcsiztunk miközben Beni eljátszott a nappaliban a kockákkal. Jól ráláttunk onnan, ránk sem hederített, de egyszer csak felállt és odakúszott az ajtófélfához, megkapaszkodott benne, felállt és vigyorgott majd elengedte és elindult. Megtett egy-két-három-négy-öt lépést!! És ahelyett hogy lehuppant volna a popójára ahogy szokott tovább ment, eljött az ágyig, visszafordult és visszament az ajtóhoz, majd ki és újra megfordult és vissza. Közben meg sem mertünk szólalni, mert úgy koncentrált, nehogy összeakadjon a kis lába. Mint egy részeg pingvin lépkedett, néha oldalirányban is. Mikor megállt nagyon megtapsoltuk és megdícsértük. Erre összeüttögette ő is a kis kezét és megtapsolta ELSŐ igazi járását!!!! Na ekkor lett könnyes a szemem!! Azóta egész hétvégén fel-alá jár és egyre ügyesebb. Kijelenthetem hogy Benike IGAZÁN TUD JÁRNI!

Szép Estét Mindenkinek!!

Kép
viky30

Jaj Viki, ez olyan jó! El is hiszem, hogy meghatódtál... :D
Gratulálok Beninek! Elindult a nagyfiú!
Szerintem nagyon jól megtervezted a szülinapját! SZerintem mindenhol máshogy szokás, nálunk csak a család, és egy másik napon a barátok.

Timi: húúú, engem is a hideg ráz attól, hogy Bala néniket lát? Ez nagyon rémisztő!!!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire "fáj" a lábad. Mikor is mész a kinezológushoz?

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Evu!
Én nem is látom a képen Vanót! :shock: :?:

Viki!
Hatalmas gratula az első lépésekhez! Ezek örök élmények maradnak a lelkünkben :)
Ovi: Majd kialakul, hogy hogy viseljük majd a történéseket. Egyenlőre az is kérdéses, hogy felveszik e majd, hisz jön a tesó. Én a fél napnak mindenképpen örülnék, de ha egész napra sikerül felvételt nyernünk, akkor még mindig lefaraghatjuk félnapra szerintem, ha valami miatt borul a bili Balánál.

"láb-kéz": vízszintesen törnek rám az igazán leírhatatlan jellegű izomfeszülések. Dokim Mg és Ca tudott javasolni, de azon már magam túl voltam, amikor vele beszéltem erről. Mondtam neki a melegvizes zuhanyt, hogy az használ, meg a masszírozás, így azt mondta, hogy akkor megvan a megoldás. Tusolni és masszíroztatni Apával.
Kineziológushoz kedden megyek. Nagyon bízok benne, hogy kiedrítjük mi áll a háttérben.

"szellem(?)": Én hiszek bennük, azaz pontosítok: nem vetem el mereven azt a nézetet, hogy létezhetnek. De amikor így szembesül az ember vele, akkor kiráz a hideg Mert ha még azt mondaná Bala, hogy ott egy elefánt, akkor én is könnyen rámondanám, hogy árnyakat lát. Mindenesetre arra nagyon figyelek, hogy Bala a hidegrázásomból ne vegyen észre semmit. Kicsiként, amikor még nem beszélt, akkor Óbudán integetett többször a tv fölé és közölte: "Bááááá", azaz bácsi. De mivel mosolygott és integetett, így "örültem", hogy legalább barátságos lelkek vezsnek körül minket. S titkon remél(t)em, hogy a nagyimékat látta, akiktől a lakást örököltük, tehát ha vannak szellemek, akkor talán Ők azok. Ilyenkor én is visszaintegettem a számomra nem látható Bááá-nak és köszöntünk neki/nekik. De ez nem fordult elő olyan sokszor.
Sz-én viszont anno még jóval Bala előtt nekem is volt egy megmagyarázhatatlan szörnyű, misztikus éjszakám, amikor nem aludtam semmit, mert úgy éreztem, hogy valaki figyel a szoba sarkából. Aztán győzöt az álmosság, s egyszer csak kívülről látam magunkat az ágyon, s fel akartam ébredni, de nem ment. Kiabáltam volna Apának, aki szorosan ott feküdt mellettem, de egy hang sem jött ki a torkomon, pedig tiszta erőmből próbáltam kiabálni. Aztán valahogy csak sikerült felkelnem, de utána már téynleg nem mertem elaludni. Szerencsére azóta (meg előtte sem) volt ilyen élményben részem, s remélem nem is lesz.
Minden esetre ennek a mostani "néni"-nek BAla nem integetett, s nem mert hozzá közelíteni, még úgy sem, hogy odabújhatott volna közénk. :cry: :cry: :cry:

Na rémtörténeteimnek vége, nem is akarok ezzel senkit rémísztgetni, csak most kijött belőlem.

Kép

Kép
timtom

jaj még...

Viki!
Szerintem teljesen jó a szülinapi "haditerved"!
A "fő" szülinapozás nálunk is családi körben szokott lenni.
Aztán ha úgy adódik, akkor másnap jöhetnek a többiek.
A barátnőidnél viszont hogy működik? Ti hivatalosak vagytok a családi bulira, a gyerkőcök szülinapján? Ha igen, akkor lehet, hogy elvárják. Ha nem, akkor szerintem másnap is ráér a barátnős gyerekzsúr.

Kép

Kép
timtom

sziasztok :D

köszönöm a "jatszoter" kialakitasaval kapcsolatos hsz-okat!most az van,hogy vateran keresgelek,de igazabol elment a kedvem ettöl a puzzle storytol,van ami van,majd vagy kiszedegetem amit kell,vagy összeragaszgatom a reszeit :wink: mar atrendeztem Vani szobajat,meg fel kell nehany dolgot furni a falra(jatektarolo,egy nagyon szep bohoc,polc,stb)-majd csak kesz lesz :lol:
Timi,Vano a kep bal felsö sarkaban fekszik,fejjel lefele es "olvas" :lol:

micsoda szep idö volt ma!!szombaton kirandultunk,de aztan elromlott az idö-inkabb shoppingoltunk picit 8)
ma vendegsegben voltunk,elveztük a napsütest :P

jos: nos,nekem anyukam kezdte el ezt a temat.amikor meg nem volt kapcsolatom,csinaltatott egy 1 eves mindenre kiterjedö szemelyes horoszkopot,tehat ez asztrologia,nem joslas.na abban benne volt tenyleg minden rolam,a szemelyisegemröl,az eletemröl,benne volt,hogy össze fogunk jönni Lacival(komolyan!)bla bla..szal minden :shock: en csak nevettem akkor rajta,de kesöbb visszaolvastam,amikor eszembe jutott valami..na,azota mindig a szülinapom idejen csinaltatja anyu az ujat,es nagy izgalommal olvassuk :wink: nem hiszitek el,de benne volt Vani,munkahely-dolgok,költözes..MINDEN :shock: ez mindig ugy van,hogy elolvasom es utana nem foglalkozom vele,tehat igazabol nem befolyasol(es persze vannak dolgok,amiket ugysem lehet befolyasolni)hat ennyi :lol: regen kartyabol josoltunk,de egyszer megijedtem valamitöl,azota nem merek ilyet csinalni :roll:

meg egy gondolat az agressziorol:amiota tema volt az agresszio..hat gondolkodom,hogy mit is fogok tenni,mire fogom nevelni a lanyomat..es tenyleg nem könnyü :!: mert mi a helyes?a szep szo vagy az ököl?az aldozat vagy a rettegett szerepe?legyen ö a felös lany vagy a lany,akitöl felnek?milyen nehez megtalalni a közeputat..en nem fogom öt arra nevelni,hogy üssön vissza(ha esetleg ilyen szituba keveredne),de azt sem szeretnem,ha aldozatta valna..lehet beiratom karatezni..hehe,igy tanul önfegyelmet is,de meg is tudja vedeni magat,ha tenyleg nagyon muszaj..na latjatok,ennyit tesz,hogy tenyleg nem tudom,hogy mi lesz a jövöben-zizisegeket irok :lol:

1. szülinap:en egy jo nagy csaladi bulit szerveznek,ahol ott lesz apa,Vani es en :P viccet felreteve,ez megint csak nagyon csaladfüggö sztem,pl nalunk bizti tenyleg nagy buli lesz,nagyszülökkel,unokatesokkal-nekünk egyelöre a babas ismeröseink rokonok is(a tesom es az unokatesom),tehat egyertelmü,hogy öket meghivnank.Szoval Timi szavaival elve a "fö" szülinap nalunk is szigoruan csaladi lenne es masnap lenne a baratos.sztem,aztan meglatjuk hogyan alakul majd :lol:

Viki,nagyon nagy gratula Beninek!!!micsoda meghato pillanat lehetett!majdnem megkönnyeztem en ishehe :lol: en majdnem sirtam örömömben,amikor Vanda elöször hasra fordult :oops:

Timi,sztem jo lesz a kinezologus!en hiszek az alternativ gyogymodokban!az nagyon gaz,ha valamit felületesen,tünetileg kezelnek es nem az okat szüntetik meg!szellemes story hatborzongato,egyebkent allitolag bizonyitott teny(hogy ezt ki bizonyitotta be-ne kerdezzetek :roll: ),hogy a babak honapokon at latnak szellemeket,angyalokat,es erzekelnek szamunka nem erzekelhetö dolgokat,dimenziokat.Vancsa is szokott neha a plafonra mosolyogni,anyukam meg is jegyezte,hogy bizti angyalkat lat,nem tetszett,hogy ilyet mond,de aztan ki tudja..

Zsófi,hogy vagy?tenyleg jo,hogy bementel ctg-re,legalabb megnyugodtal!pihentel valamit? :wink:

na,ennyire volt most energym :lol:

remelem mar kergetitek az alommanokat :D jo ejt

KépKép
evu

sziasztok,

csak egy gyors:

Timi, én úgy tudom a gyerekek látnak még szellemeket ! én is beleborzongtam, amit írtál, a Baláéba is, meg a tiédbe is.
de szerintem ez nem gyermeki túlzás, ha elhisszük, h. a gyerekeknek még meg van ez a képességük !
borzasztó lehet ez a fájdalom, nem lehet, h Zsebi nyom vmi ideget ? hátha ahogy nő, arrébb megy, és a fájdalmad is múlik.
kíváncsi vagyok, mint mond a kineziológus.

Viki, nagyon szép ajándékot kaptál Benitől 1."szülésnapodra"! gratula a kis menetelőnek ! nem semmi bevállalós ! :wink:
én is külön napra tenném a barátokat a családtól ! {legalább Beninek is dupla nyüzsi..}

jaj Klári, Laura is most PONT ebben a korszakában van. mondatok és egész nap duma, és mindig hoz vmi új szót v. kifejezést.
én is olyan jókat mulatok. olyan érdekes hangsúllyal tudja mondani, mintha nem is magyarul lenne. jaj, olyan cukik ilyenkor !
kedvenc mondatai Laurának:
"mit csinálsz Aja?" és a "Vakondot nézünk".. :arrow: mármint a mesét.

az utóbbiról jut eszembe,hogyha hétvégén korán kel, akkor magunk közé vesszük, és nézi a vakondmesét {ami egy éve még az elveimmel ellenkezett volna..}, mi meg még tudunk egy kicsit aludni. egyébként egy cseh kontaktomtól kaptam 5 dvd-nyi kisvakondot, szal eredeti cseh verzió. :lol:

mostanában Laura az irigykedős korszakát is kezdte a játszótéren. tudom, h. életkori sajátosság, de azért jó lenne túllenni rajta.

megvédeni magát: jó és nehéz kérdés... remélem különbséget tud majd tenni Laura, a megvédeni magát visszaütéstől és a kezdeményezőtől.
múltkor vki le akarta rombolni a várát a játszótéren {nem pici baba már, hanem egy 3 éves}, én mondtam neki, h. védje meg a várat. erre Laura kiabált, h. nem-nem... és ráfeküldt a várra. :lol: így is - úgy is tönkrement. :lol:

Evu, gratula a forgáshoz Vanónak ! innentől nincs megállás ! :wink:
a habtapi hátát vastag ragasztószalaggal ragasztottuk mi is le, bevált.

Ediske, elég ijesztően hangzik, amit írtál, de remélem csak esztétikai dolog, és semmi egyéb kényelmetlenséget nem okoz Lucának. sebésszel én sem tudlak segíteni.

Marcsi

KépKép
alon

Teri, mit mondott a jós ??
anyós témát már kiveséztétek.. de akkor is :evil:
tisztelem, h. eddig is bírtad ott.
remélem Petrával nem éreztetnek semmit !
drukkolok, h. minél előbb lépjetek onnan !
ejnye-bejnye te csalfa, elvetted a kicsi fiát ??!! :lol: :roll: :twisted: :?

nem lehet, h. Petra tényleg éhes ? napközbeni bővebb kalóriabevitelt próbáltátok?
Laurának is volt egy ilyen időszaka, a védőnő akkor azt mondta, h. ne napi egy, hanem két főzeléket kapjon. már nem emlékszem, h. bevállt-e.. :oops: mindenesetre az éjszakai ébredős időszakok soha nem volt hosszúak.

Nelly, tök jó, h. jól sikerült az estéd ! és Apa is ügyes volt. ez volt az első egyedüli éjszakájuk \estéjük?
bocs, de nem vagyok képben, de Szonja szopizik még?

Marcsi

KépKép
alon

Niki, hová utaztatok hétvégén?

Zsófi, hogy vagy? remélem már jobban !
ma nagy volt a csend, pihentél, v. csak neeeeem? :wink:

Marcsi

KépKép
alon

szia Evu, most látom, h. egyszerre írtunk - és a szellemekről még u.azt is.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

minden ok, holnap jövök.
kerekpocak

jo reggelt :D

Marcsi,hihi,tenyleg egyszerre irtunk :D a megvedeni kerdest szamomra te fogalmaztad meg a legjobban,hogy tudjon különbseget tenni a viselkedesi formak között.es ahogyan megvedte a varat..hat annyira edes lehetett :mrgreen: :lol: nagyon szep Laura a vonalzos kepen :!:

szia Zsófi :D örülök,hogy minden ok

en eleg rosszul aludtam,de mar összeszedtem magamat,Vanilia kajalt,pelus,most jatszodik,hehe :lol:

en a kavem utan indulok a konyhaba mosogatni,ma jön hugim,megyünk edzeni,de jo 8)

mindenkinek nagyon szep napot!pusszancs

KépKép
evu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?