Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Klasszak az etetőszékek, nekünk még megmaradt a Vincustól (tiszta haszon az első gyerek :lol: ), nekünk is chicco van, csak kutyusos és nagyon csípjük mi is.

lnd: köszi, megjegyzem!!!

ndombi: lehet,hogy hülye vagyok , de olyan ellenérzésem van mindennel szemben ami a babák popsoján megy be :oops: még a hőmérőtől is...aztán már a Vincének is megvettem a fülhőmérőt.

lafi: tudod, mi is kipróbáltunk egy csomó tápot és egyedül a HIPP-et fogadta el és még laktatja is. Állítólag már lehet a HA1-est is recept nélkül kapni. Mondta a dokinénink, hogy előbb-utóbb majd a hypermarketek is árulni fogják és az sem kizárt,hogy olcsóbb lesz,mint most a gyógyitárban.
Vendég

ndombi: Milán sem tudta, hogy hogyan kell enni, kb. olyan 4-5-ik alkalommal láttam,hogy szépen igazgatja a szájában és lenyeli. Az sem kizárt,hogy nem ízlik neki a cucc. Nekem szerencsém volt, mert ahogy megízlelte rögtön elkezdett vigyorogni. Még csak most értünk el odáig, hogy lesi a kanalat és látom,hogy felkészül a kaja befogadására. Nem mindennap kapott szilárdat, ezt csak azért írom,mert elég hamar rájönnek, hogy hogyan is kell kanállal enni. De valamelyik nap olvastam,hogyha fintorognak, az sem feltétlenül jelenti azt, hogy nem ízlik nekik, csak újak az ízek.
Vendég

Sziasztok.
Én édes, drága kicsi Szofi cica-babám, tegnap este 8-tól fél 5-ig aludt. Olyan hálás vagyok neki, olyan kiihenten ébredtem, mint ahogy nagyon régóta nem. Most is alszik, 6-kor kelt fel, és fél 8-kor visszaaludt a babakocsiban, amikor Bencust vittük a bölcsibe. Azóta nem evett még, biztos nemsokára felébred, már feszül a cicim.

Kép
Kép
Kép
csibe76

babaúsztunk... :lol: az első 5 perc üvöltéssel telt, mert vagy egy csomót ivott, meg víz alá ment, de aztán úgy belejött, hogy direkt ő bukott víz alá :lol: aztán a többiek megunták, kijöttek, mi maradtunk, annyira tetszett neki..........aztán kijöttünk, szauna, öltözés, üvöltés, cumi szájba és azóta alvás, hozzá sem lehet szólni :lol:
Vendég

Irigy, irigy, irigy - a babauszira. 1. tuti hogy felemelő érzés 2. alszik, mert kiszívja a víz. Rokon védőnéni szerint a nyáron itthon is lehet, úgyhogy tuti veszek egy medencét :) és egész nap az udvaron v a teraszon az árnyékban döglünk majd :)

nagy dilemmában voltam az almával kapcsolatban, mert annyi érv szól ellene és mellette, de ma úgy döntöttem, hogy folytatom. tudom, h a legjobb a szopi!!! ezt tudom. de az okok: ha valami gáz van, akkor tudom, hogy elfogad más kaját is, én tápot nem szívesen adnék neki. úgy látom és anyai szívem úgy érzi, hogy tetszik neki, nevet, tátja a száját..., alszik napközben is, gondolom teleítettebb a pocija, a maga 7 kilójával elég fejlett baba, és mind emellett még így is 7-8szor szopizunk egy nap. Nagy dilemma volt míg így döntöttem, mint mondtam, tudom, hogy a szopinál nincs jobb és kényelmesebb, de én most így érzem. És hiszek magamban és benne is.

Én is a szájpadlásán húzom le. Eddig csodálkoztam h mitől lesznek maszatosak a babák, mert Marcell elég kulturáltan nézett ki, de most már tudom: szét maszatolja az öklével, + almával a szájában áll neki brümmögni :) a tüsszentésről ne is beszéljünk :)

Blo kúp: hát igen, végülis az kijárat :)

Saját örömöm: asszem sikerült holtpontra jutnom a krémessel... lehet h betelt a pohár :) és fullon vagyok vele. A gáz viszont hogy most nutella függő lettem :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: az almát hogy viseli Marcell pocakja? Nem fáj neki? Mit látsz? Csak,mert én is kipróbálnám az almát, hogy tudjam megeszi-e ha netén kevés lesz a tej...mostanában elég gyakran 2cicizünk. Mondjuk hízik rendesen...szerintem lassan ő is eléri a 7kilót!
Húztam ma ágyneműt és eszembejutottak a gombok :lol:

bingii

Bingii: egyátalán nem fáj neki. Én minden nap 10-11kor adom neki, majd utána szopi, de könyv szerint nem így kéne adni. De én így adom. Te látod és tudod, hogy mit tehetsz meg. Ha úgy döntesz hogy kipróbálod, úgy is meglátod, hogy mi történik. Nyilván én se adnám, ha fájna a hasa. őrült módon rá"harap" a kanálra. tátja a száját és hát na, tulajdonkép zabálja.

Én most két óránként szopiztatok délután és egyszer délelőtt is és így van tej...

Panda nem volt időm írni a blogba, de Marcus is volt h 6kor kelt reggel, de MÁR NEM! nyújtson ez vígaszt :) most 7-8.

Csajok, kérhetnék egy olyat, hogy akinek van kedve írna napirendet? S hogy ne legyek mamlasz, kezdem én :), Lafijét láttuk pár oldallal ezelőtt.
Szóval:
7-8-9 kelés, öltözés, készülődés (ő is én is) reggeli szopi ő, utána én reggeli, hinta, pici alvás (20 perc kb.) ilyenkor tudok picit dolgozni
10-11 alma, aztán szopi. 12-13 között alszik el, addig foglalkozni kell vele. 14-15 körül kel, de van hogy nem megy egy huzamban az ágyban, néha hinta, v babakocsi. természetesen szopi. ilyenkor is tudok picit dolgozni (persze ha terv szerint dolgoznék, tuti felkel :) )
Ha 14kor kel, akkor 16,18,20 kor van még szopi.
Ha 15kor akkor lehet hogy kibírja egy szopival is 20ig. De ilyenkor 14-15től szintén semmit nem alszik így fürdésig állandó foglalkozást igényel. 5-6 óra nonstop játék, nyenyere, mondóka, ringatás... ha mákom van akkor séta közben is alszik picit. de nekem így is van feladatom vele, mert tolnom kel a babakocsit. :)
19-20 körül fürcsi, szopi.
aztán éjjel még kétszer eszik, ez változó

viszont úgy elmennék pázázni, de olyan igazit, a westendbe :)

Csajok én extra módon leredukáltam a vasalandó cuccokat :) időhiány :)

a gombok a férj nevű egyed behatására már lefele vannak :)

Kép
Kép
Kép
konkri

na már annyira nem tom mi a pláza, hogy leírni se tudom :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: hát ne hagyd magad gomb ügyileg! :D

Napirend:
eddig 5-kor keltünk...most ez pár napja kitolódott fél7-7órára, eszünk, beszélgetünk, játszunk, rotyi, peluscsere, játszunk... fél9körül elalszunk és alszunk a köv.kajáig, ami 11 és 12körül van. Peluscsere, kaja, játék, beszélgetés, éneklés esetleg séta a levegőn de kaja után úgy másfél óra elteltével megint alszunk a köv.kajáig.
3-4óra körül peluscsere, kaja, játék, esetleg még babakocsizás de szokás szerint úgy másfél, 2 óra múlva szunya majd kaja 6 fél7körü (van hogy ez már ki is marad)l. Ekkor már nem alszunk vissza...este 8, negyed9-kor fürdés majd fél 9körül kaja és alvás reggelig.

bingii

Napirend:
hajnali fél5-szopi
fél7-kelés
fél8-indulunk a bölcsibe, ilyenklor szunya(ha megjövünk, kitolom az erkélyre) fél10-ig
fél10-szopi, utána játék vagy kiteszem a tornázóra, dél körül alvás, kb.fél-egy óra
fél 2-kaja, utána séta,(közben persze szunya), fél4-4 körül érünk haza, ha jó idő van, akkor van úgy, hogy 5-ig játszótéren vagyunk Bencussal.
Alvás fél6-6 ig, utána szopi, 7-fél 8-ig játék(ilyenkor főleg a fiukkal),
8-kor fürdés, utána szopi és alvás. Ha éjjel megébred enni, az változó, hogy mikor, általában éjfél és 3 között valamikor, de ha benyomom a cumit, és tovább alszik, akkor nincs kaja.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csbe, este 8-tól reggelig alváshoz nagy grat!!!!
Vendég

Hahóóó!

Lafi: hurrá, örülök,hogy tetszett Hunorkának is!! Megvan a család számára az egészséges testmozgás!!

Napirend:
7-8 között reggeli, azután játék és anya-nyúzás
9-kor bealvás
11-12 között ebéd, majd uaz mint reggeli után
14-15 között uzsi, majd elmegyünk a nagyért az oviba, közben alszun k
17-18 között vacsi, innentől üvöltgés a következő etetésig
20-21 között esti vacsi , bealvás nem kelünk hajnalban
Vendég

Ma megkínáltam almás krumplival, olyan 60-70 gr-ot evett belőle, elégedettnek tűnt. :roll:
Vendég

Na, most olvastam Vörösbegy blogját... :lol: nem semmi lehet az új védőnőjük....most győztem meg magam,hogy nem maradunk a HA1-es tápicskunál. :wink:
Vendég

Apa ez szúr
Kép
Pufika
Kép
Megfogtam egy egeret
Kép
gyermekeim
Kép
Jaj, anya, még nincs kész a sminkem!
Kép
Sziasztok!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe. nagyon szépek vagytok ám!!! Még smink nélkül is! :lol:
Vendég

Hahóóó..sehol senki? :(
Vendég

De jók a tickerek, Blo!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe! Gyönyörű familía! Szerintem a bűtyók miatt jó sora lesz Szófia herecegnőnek :wink:

Blo, Bingii, Csibe, ha jól olvastam, akkor ti 5ször esztek egy nap????
Lehet hogy Marcusnak is elég lenne a kevesebbszer kaja, mert ma alig evett a szopikkor????

Kép
Kép
Kép
konkri

Hááát, vanamikor 6x is eszünk! :lol:
Vendég

Hello! Élek még... Majd jövök rendesen válaszolni, meg képeket is teszek, csak a hetünk eleje üvöltéssel telt. Egyszerűen nem volt hajlandó délután aludni, majd persze szakadt a cérna... Félek én is h fogm lesz... Eszméletlenül nyálzik, mindent töm a szájába (csörgő, plüssök stb.), popsi is piros. És mostanság az ajkát is szívja be egyfolytában.

Konkri :) Mi is 5ször eszünk 1 nap. Most méricskélem, a 6 órásit nem, a 10órási ma 190 volt (ez eddig a rekord), aztán 2kor 150, 5kor is 150 és jön az esti kajcsi, azt sem mérem, mert utána alvás szigorúan! Az estével meg a reggellel szerencsém van, mert este szó nélkül alszik, hajnali 6órási után is szó nélkül visszaalszik 8-9-ig.

Most olyan hangosan magyaráz mellettem... IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek is, fürdünk! :)

Még jövök hétvégén!

Kép
Kép
sleepin

Konkri, igen, 5x eszünk, kivéve, ha van éjszaka is nyafi, akkor az a hatodik. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hahó!

Ilyen pocsék időt!!!! :evil: :evil: :evil: Esik az eső,fúúúj a szél...tele a hócipőm...

Sikeresen megkaptuk az oltást szerdán,bár a náthája eléggé nyomasztó volt,de dokinéni szerint nem zavar be.Azt hittem gond lesz,de még csak hőemelkedése se volt.:)
Szedem a More Milket,úgy vettem észre,hogy használ. Konkri,Pandi,Norma,úgy emlékszem Ti is használtátok,tapasztalat???

Konkri
Nekünk kezd kialakulni egy napirend féle:
07:00 ébredés,játék,öltözködés,én pakolászok
08:00 szopi,ez kisebb szünetekkel eltart 09:00ig
09:30-13:00ig hatalmas szunya
13:30 szopi,majd játék,nyafogás,séta,ez-az,néha alszik még 2 órát,de van hogy semennyit se
17:00 szopi,szopi alatt szundi,majd estig,fürdetésig nyafog
19:00 fürdés,torna,masszázs,utána kaja,majd 21:00 körül bealszik
01:00-02:00 körül szopi
04:00-05:00 körül szopi

Összegezve:6x szopik,és szinte csak délelőtt laszik egy nagyot.:)

Csibe
NAgyon édes Szófia hercegnő.:):):) (Konkri,bocs,hogy elvettem a megszólításod,de eszembe jutott egy film...biztos láttad Te is:Hogyan veszítsünk el eg ypasit 10 nap alatt....-szuper film:) )
Vendég

Lego,
Szedem és használ :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocs a zavarásért, érdeklődnék, hogy van-e köztetek általános iskolai tanár/tanító, esetleg gyógypedagógus?
Egy integrációval kapcsolatos kérdőív kitöltésére szeretném megkérni az illetőt, amire a főiskolai tanulmányaimhoz lenne szükségem, egy statisztika elkészítéséhez.

Amennyiben lenne valaki, aki szívesen kitöltené, az kérem, hogy jelezzen a katuci81@gmail.com címre!

Köszönöm előre is. Tovább szép napot és jó babázást mindenkinek!

(szia Pandi :D :D :D )

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Azt hiszem át kel reformálnom a napirendünket, szerintem nem kell neki 7-8szor szopizni... Ma reggel ki is bukott egy csomót :(
Nehéz lesz. És csak jár az agyam, hogy hogy tudom eltologatni az órákat. Ami fix az ugye a fürdés utáni. Az 8körül van. Aztán még éjjel és hajnalban is felkel. Ezeket nem isnagyon tdom piszkálni, mert ott amúgy is sok idő telik el az evések közt. A két óránkénti szopikkal kell vmit csinálnom.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja more milk: szedtem, még maradt is, mert szerintem psziho a dolog... = hittem benne és úgy láttam ,mintha több tejem lenne, de ma már nem hiszek benne, csak a szoptatásban... de ez az én véleményem :)
ja és a szedési szabálya: se előtte, se utána 20 percig ne egyél igyál: hát szerintem egy kismama a baba mellett örül ha tud időt szakítani az evésre+a szoptatástól iszonyíú szomjas vagyok. nehéz ezt a 40 percet kibírni, főleg napi 4szer...

Kép
Kép
Kép
konkri

Visszatérve a napirendre, ilyenkor hétvégén borul az egész, mivel nbem csörög fél 7-kor az óra, később kelünk, és csúszik minden, ilynkor azt csinálom,hogy nem várok 4-5 órát az etetéssel, max 3-at, az egyikkel, hogy utolérjem magam. Így estére megint minden olyan, mint szokott.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Én is leírom a napirendünk, csak hogy tudjam milyen. :lol:
Kb 7-8 között ébredés, játék az ágyban. (kaja még előtte vmikor hajnalban)
9-10 között hami
10 és 11 között elindulunk a játszóra és ott vagyunk legalább délig, közben alvás
1-2 között hami, utána vígan elvagyunk, míg Ben alszik.
4-5 körül megint hami, utána megyünk "motorozni", (a babakocsiba kapaszkodva rohanok Ben után a lejtőn, majd mikor leértünk, Ben elfárad: fellép a testvérfellépőre, motor felköt a kocsira, és tolom őket felfelé), amióta jóidő van, megint játszóra megyünk, kb 7ig. Maja közben felváltva alszik és nézelődik.
7-8 között fürdés, utána hami és itt vagy elalszik, ha előtte nem aludt vagy még ébren van és akkor 9kor kap még egyszer, hogy teli hassal aludjon el.

Kb 3 hete átaludta az éjszakát, többször is, de ha nem akkor is 4-5 körül kelt először. Aztán megfázott és egy csomószor felkelt, mert tele volt az orra. Ez már legalább másfél hete elmúlt, de azóta is szarul alszik. Ráadásul, míg az elején mindig tudtam, mikor fog kelni (legelőször 11-2- 5, aztán 2-5, végül 4körül vagy egyáltalán nem), most teljesen össze-vissza ébred. Szerintetek mitől lehet?
Eddig mózesben aludt és csak a játék volt a nagyágyban. Lehet, hogy kicsi neki? De még úgyse forogna... Ma mindenesetre kipróbálom. Nagyon gondolkodom a cumin is csak éjjeli alváshoz, csak ne lennék annyira ujjpárti... Van még remény ujjszopás terén? Kinek mikor kezdte el a babája? Mostanában nagyon ritkán cumizza, de kicsit bénán.

KépKép

KépKép
lnd

Náunk is van masszázs fürcsi után. És Maja mindig 2szer alszik hosszabban. Múltkor nagy szél volt é lehet ezért egész np nem aludt, utána köv. nap csak 10kor ébredt.

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok!

A mi Vivinapirendünk ilyen:
1/2 7-7 kor kelés,reggeli cici,beszélgetés
1/8-kor búcsú Emőkétől,öltözködés
játék,aztán cici és alvás
keléskor megint cici,sikítozás
játék a mamival vagy séta,
1 óra felé ebéd-ez általában valami bébipapi,simán megeszi a 180-at,majd kis tea,kis vigyorászás,zenehallgatás,közben bealszik
4 felé ébredés után megint cici,játék Emőkével,sikítozás,beszélgetés majd hisztizés
6 óra felé gyümi meg cici
1/2 8 felé megint cici
8-kor fürcsi,utána cici és alvás
általában éjjel 1-3 között cici,alvás reggelig

mazsolasyl

Sziasztok!
Most olvastam a pirula patika honlapján,hogy a HIPP HA1-est lehet recept nélkül is kapni, jó borsos az ára: 3.007Ft
Van HA2 is :lol: lehet,hogy mi erre váltunk?!
Vendég

Most csak képeket dobok, majd jövök még!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
sleepin

Asszem majd én is csinálok egy szopis képet, Sleepen, jó nézni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sleepin, Bendének elég divis frizkója van (oldalt kivágott :) ) Csini csávó :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Sleepin,
Elégedett vagyok Dóri udvarlójával :lol: A szopis kép meg... leírhatatlanul szép :lol: :lol: :wink: Amúgy igazad volt, sokat változott!
Vendég

Tóthzsu, Norma ha erre jártok írhatnátok a textilpelusokról bővebbben, ára, márka, hogy kell használni, mosás stb.
Most van elegem a pelenkákból :twisted: Pampers: nem gumis, derekánál kijön, Libero:fodornál jön ki, Huggies: klassz gumis derekú, de bő a combjára. a kisebb meg már kicsi...

Pandi milyen kengurut vettél? (benéztem a blogodba :) ) Én most rendeltem hosszabb kendőt, mert az enyémmel nem lehet mindent megkötni, de elgondolkodtam előtte a kengurun is, mert marhára fáj a hátam.

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina,
Kép
Szerintem nagyon jó. Bébé Confort.
Vendég

Sleepin: nagyon jók a képek, olyan igazi Bendegúzos a kiskrapek :D Illik hozzá a név :) Amúgy szerintem nagyon hasonlít rád!

Konkri: igen, mi 5x eszünk egy nap...én olykor egy kis teával húzom az időt. De csak azért, mert még így is van,hogy bukik és szerintem túlleszi magát. Imád enni. Ebben rám hasonlít :lol:

Pandus: nagyon profi ez a hordozó!

bingii

Sziasztok!
Panda, jó a kenguru. Én sajna nem tudom így vinni a gyerkőcöt a derekam miatt, sokszor 5 percig fogom, és alig tudom letenni, annyira fáj a mozdulat.
Szofi már olyan szépen gőgicsél, most is épp Bencével "beszélget".
Egyre többet szopj az ujjait, néha sikerül a hüvelyket bakapnia, aztán kalimpál egyet, és már ki is csúszik, ilyenkor begurul angyalom, és morog. Sokszok kiköpi a cumit, és inkább az ujját keresi. Persze továbbra is a cici a favorit. Ha leteszem az ágyamra, és melléfekszem, úgy kiköpi a cumit, hogy csak úgy repül.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja, és próbál fordulni, felemeli a lábait, meg a fejét hanyat fekve (így lesz a kockahas, mellesleg tovább bírja tartani, mint én :oops: ), és billenni akar oldalra, de még nem jött össze neki. Hason is szépen tartja a fejét, de mée ugy nem próbál fordulni. És hanyatt fekve sokszor kinyomja a mellkasát, szinte csak a feje és a sarka marad lent.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszönjük a dícséreteket! :oops: Van még kép, ezek csak telós képek, a gépről még nem volt időm feltenni. Egyszer odáig is eljutok remélem.

Igen, a frizura nagyon divatos, mivel sokat van hason, jól kikopott oldalt a haja. :) Ha vizes a haja akkor meg hullámos/göndör mint az őrület. :D

Amúgy megkaptuk a 3 hós oltásunkat is a héten. Kis nyafi volt, de annyi. :) A doki mérés szerint 540 gr-ot hízott 1 hó alatt. Ha osztom, akkor 140/hét. Nem rossz, de lehetne jobb is. Mondjuk benne van a lábtörésem is, amikor sajna kicsit csappant a tejcsi, de szerencsére visszaküzdöttük!

Na megyek, felkelt a gyerek enni kell!!!!! :D

Kép
Kép
sleepin

lehet ,hogy szétmegyünk a párommal.

Kiakadt,hogy itt kell laknia egy kibaszott jó házban a belvárostól 10 percre ahol anyámék akik a mellettünk lévő házban laknak mindenben segítenek nekem mert ő sosincs otthon és azt is tolerálják, hogy 1000000 kutyát hoz ide panziózni nagyon ránktelepszenek. IGAZ engem is idegesítene,de mutasson más alternatívát ami nem 50 km-re van és jó is. Úgy hogy nincs egy vasunk se.(a ránktelepedés igaz, mivel apám csinál meg mindent nálunk mert Csaba nem érzi magáénak a házat így nem javítja meg a szunyoghálót, a wc-t(két hete) stb. Nyilván segítenek nekem.

Mondtam neki,hogy sajnálom, de én nem akarok úgy élni,hogy azt hallgatom hogy a kurvajófej toleráns szüleim akik mindent helyette megcsinálnak nekem ránktelepszenek.

Azt mondta költözünk el én meg mondtam,hogy 1. Hova 2. ÉN mit fogok egyedül csinálni valahol ahol sosincs otthon és a szüleim se tudnak segíteni.

Mondtam,hogy talán előbb kellett volna gondolkodnia nem a gyerek után.

Kivagyok.

Szerinte így nem tud azt csinálni amit akar.

Kép
ndombi

ja mer én aztán most tényleg azt csinálok amit akarok, nem?

Norma, te hogy bírod egyedül? Nem értem.Ma itt volt egy 20 hónapos látogatóban.Nagyon meleg pite.Hát még egy 20 hónapos +egy mini??????? :shock:

Kép
ndombi

Mindenki másnál oké minden csak mi nem tudjuk áthidalni ezeket a dolgokat?
Jót tett a tejemnek kifejtem 8 ml !!!Gyere Dorka degeszre esszük magunkat!! Ha maradküldök ha kell...szóljatok :lol:

Kép
ndombi

Szia dombikám!
Anya-társ, nyugi!!! Sajna én is átéltem hasonlókat, mi is sokszor voltunk emiatt hullámvölgyben. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a régi öregek nagyon is tudták, hogy a gyermeküknek milyen párt "válasszanak" vagy legalábbis kiről kell lebeszélni!
Az én szüleim is mindig igyekvőek voltak, egész életükben dolgoztak, és nem rettentek vissza a hétvégi munkától sem. Haladtak is rendesen.
A párom szüleinél ez nem volt divat, ott munka után le kellett feküdni aludni, az meg hétvégén is lehet dolgozni a mualtás helyett, az meg egyenesen törvénytelen, meg is van a látszatja, még a lakás sem az övék...stb, ragozhatnám.
Na, ezt csak azért mondtam el, hogy mikor mi is családiba költöztünk akkor jöttek ki a surlódások, az én párom sem látja meg a munkát, mindenért szólni kell neki, meg ugyan nehogy már a nyugdíjas anyukám csinálja a férfi munkát. És persze ugyanúgy ahogyan nálatok, én is megkapom,hogy mindig is anyukám pici lánya maradok, meg mi is elköltözhetnénk stb.
Qrva nehéz elsimítgani a dolgokat, szóval nehéz az élet!!!
Vendég

Én is bővítem a szülökkel együtt lakók táborát, viszont én több ezer négyzetméteres telken. Szóval mi így élünk: utcafronton (apu, hugaim, "újanyu", sógi) 30 m-el beljebb egy kisházban a mama és mi 40mel beljebb egy 12nmes házban, s mögöttünk még egy kib@szott nagy telek, amir még hiába ásattunk pecatavat még mindig akkora, hogy apu traktorral kaszája, mert kertészkedni sincs kedvünk hozzá akkora. Elég a saját udvarunkban a füvet nyírni. Szóval ez egy nyeles telek, mindeninek saját udvar és nekünk külön bejáró...
Az én férjem se látja meg a munkát viszont én jó helyzetben vagyok, mert a férjem szüleinél is ott vannak a sógornőmék, tehát a férjem megszokta ezt az életformát, így jött ide. megoldható hogy apuék elköltözzenek de mi ne. nem jár apu a nyakunkra. a férjemmel haverok. a férjem elismeri hogy nem látja meg a munkát + ad apám véleményére. Nekünk kellemes így. A mama viszont sokszor fárasztó + iszik is, de hát ő már öreg, toleráljuk
Viszont az előző férjemmel nekem is gondok voltak... Meg lehet érteni őket is. van aki a szórakozásért él, van akit az előrejutás éltet... ez van... én nem ítélem el azokat se, akiknek fontosabb a császka ászka, a pihi, vagy bármi, mint az hogy egy lakáskultúrából kivágott otthonban éljen, vagy arra gyűjtsön hogy minél biztosabb élete legyen, de akkor már nem tudom elfogadni, ha sopánkodik. Ésszel lehet előre jutni, bármennyire is nehéz.

Kenguru: vettem én is, de minek? utálja.

Kép
Kép
Kép
konkri

Elég fáradt vagyok, látszik a frankó helyesírásomon :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és férj/feleség választás: hááát nekem eddigi tapasztalatom szerint + néhány ismerős tapasztalat: a szülől felismerték a jó és a rossz választást. ha tehetném hallgatnék rájuk most már. újjjjééé és most én is szülő lettem :wink: most kezdődik az élet.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok
Ettunk repiket.Nagyon izlett a dragamnak. Kép repa eves Kép Kép kis Vukk

Kép

Kép
marcsitita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X