Bingii: egyátalán nem fáj neki. Én minden nap 10-11kor adom neki, majd utána szopi, de könyv szerint nem így kéne adni. De én így adom. Te látod és tudod, hogy mit tehetsz meg. Ha úgy döntesz hogy kipróbálod, úgy is meglátod, hogy mi történik. Nyilván én se adnám, ha fájna a hasa. őrült módon rá"harap" a kanálra. tátja a száját és hát na, tulajdonkép zabálja.
Én most két óránként szopiztatok délután és egyszer délelőtt is és így van tej...
Panda nem volt időm írni a blogba, de Marcus is volt h 6kor kelt reggel, de MÁR NEM! nyújtson ez vígaszt
most 7-8.
Csajok, kérhetnék egy olyat, hogy akinek van kedve írna napirendet? S hogy ne legyek mamlasz, kezdem én
, Lafijét láttuk pár oldallal ezelőtt.
Szóval:
7-8-9 kelés, öltözés, készülődés (ő is én is) reggeli szopi ő, utána én reggeli, hinta, pici alvás (20 perc kb.) ilyenkor tudok picit dolgozni
10-11 alma, aztán szopi. 12-13 között alszik el, addig foglalkozni kell vele. 14-15 körül kel, de van hogy nem megy egy huzamban az ágyban, néha hinta, v babakocsi. természetesen szopi. ilyenkor is tudok picit dolgozni (persze ha terv szerint dolgoznék, tuti felkel
)
Ha 14kor kel, akkor 16,18,20 kor van még szopi.
Ha 15kor akkor lehet hogy kibírja egy szopival is 20ig. De ilyenkor 14-15től szintén semmit nem alszik így fürdésig állandó foglalkozást igényel. 5-6 óra nonstop játék, nyenyere, mondóka, ringatás... ha mákom van akkor séta közben is alszik picit. de nekem így is van feladatom vele, mert tolnom kel a babakocsit.
19-20 körül fürcsi, szopi.
aztán éjjel még kétszer eszik, ez változó
viszont úgy elmennék pázázni, de olyan igazit, a westendbe
Csajok én extra módon leredukáltam a vasalandó cuccokat
időhiány
a gombok a férj nevű egyed behatására már lefele vannak