Sziasztok,
Zulu,
Köszi-köszi a telszámot. A Gyermek Kuckót ismerjük már
Majd szólok apájának, hogy kérdezzen rá, de mégeccer köszi
Beu,
Filmet küldöm, lécci továbbítani barátoknak-voltmunkatársaknak, rokonoknak stb.
Orsi mikor felállt, neki nem kellett egy hét a stabil ácsorgáshoz
Csak azért mondom, hogy ne lepődj meg, hihetetlen ütemben tanulnak meg új dolgokat!
Dé,
Gyerek nem marad félős. Egy időben Orsi is mindenkitől sírógörcsöt kapott. Aztán bevezettem, hogy ha vki jön, akkor elmondom, hogy kicsit félős, inkább beszélgessünk, és ha már mosolyog rá, akkor szívesen odaadom, de még akkor sem biztos, hogy nem fog sírni. Szóval úgytűnik ez bejött. Érdemes kipróbálni - persze sok türelem kell hozzá...
Beu,Psandi,
Meggyet először csak lében adjátok. Ha két napig okés és elfogadja, akkor nyugodtan lehet turmixolni. Én anno héjastól csináltam, semmi baja nem lett, bár a héjdarabokat viszontláttam a pelusban. A doki szerint ez okés, mert pl a paradicsom héját még a felnőttek sem tudják emészteni. Remélem, nem írtam hülyeséget
Elli,
Az én lányom 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, nagyjából 4 hetes korától hason altatom, mert háton kb félóránként felriadt. Szal mi köszönjük jól vagyunk hason is
Éjszakai alvás nem kevés. Orsi este fél10-10 körül fürdik, utána hami, 1-3 perc büfi és kiságy. Még jáccik egy keveset (fél órát) és magától elalszik. Reggel 6-kor ébred, hétkor szoktam átmenni, kiveszem, hami-büfi, kiságy, és vagy visszaalszik vagy nem. 9 körül végleges ébredés. Szal 20-06-ig van alvás, ez CSAK 8 óra, de neki úgy tűnik elég. Két éves korig rájuk lehet bízni, hogy mennyit alszanak
Lányok,
Autósüléses infókért nagyon hálás vagyok, a taliért megy irigy-irigy. Remélem, jól érzitek magatokat, és sok-sok fotó készül, amiket majd jól megnézegetek, és aztán méginkább irigy leszek. Ez a hó nekem sem jött jól, amúgy is olyan depis hangulatom van, amin a hó pláne nem segít.
Megyek, adok ebédet a családnak.
heppi