Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi - elfelejtettem múltkor válaszolni neked. Az oep-től a TB kiskönyvemet akartam elkérni (immáron 2. alkalommal) de még mindig nem adták ide, mert majd postázzák az utsó táppénzes utalvánnyal. Nem tudom minek ez a procedúra, mikor már lassan egy hónapja megszűnt a táppénzem... A munkanélkülibe meg már tök hülyének néznek, hogy még mindig nem vittem be... már 4x voltam mindenféle regisztrációs ügyek miatt és mindig megkérdezik hogy hoztam-e. Szerintem már azt hiszik hogy direkt nem akarom odaadni :? . Na mindegy, majdcsak idekerül már valamikor! :roll:

Kinga - hatalmas gratula a nagyonügyi párodnak!! Hogy tud valaki 5-ösre vizsgázni??? Sosem értettem!! :lol: :wink:
Hű, felfázás?!? Én már annyiszor szendvedtem vele, hogy nincs annyi ujjam kézen-lábon hogy meg tudnám számolni :x. Úgyhogy nagyon együtt tudok érzezni! Remélem már túlvagy a nehezén! Szoktál inni cickafark + zsálya teát? Nálam az az alap, ha már érzem hogy bibi lehet! És nagyon jó! Szóval jobbulást kívánok!

Nekem elég depis hétvégém van, de nemtom igazán megmondani mitől, gondolom jött ez is a hormonokkal. Meg a vasaló-project se javított rajta vmi sokat... tegnap bementem a Media Markt-ba és vettem egy újat :?.

Pocaklakó nagyon jól van szerencsére, egyfolytában ugra-bugál! :lol:

Szép idő volt, remélem mindenki jól kisétálta magát, mert holnapra sok esőt és minden csúnyaságot mondanak. Nah, meg BKV-sztrájkot... :roll: :twisted:

További szép estét mindenkinek! Pusssz
Vendég
 


Wera: köszi! Nem szoktam inni, de már más is írta a cickafarkot. Egyébként most semicillint kell szednem. :roll:
Már jobb kedved van? Nekem meg megint a mosógépem szaraxik, elegem van belőle. Azt csinálta a hétvégén, hogy a centrizésnél megállt, és csak akkor tudta kicentrizni, hogyha a fele ruhát kivettem. Szerintem a motorja beadta a kulcsot és nem bírja megforgatni a tele dobot. Abba bele sem merek gondolni, hogy mennyi lehet egy motorjavítás vagy ne adj' Isten csere. :evil:

Kép
németh
 
 


Ezt kaptam az én drága egyetlen uramtól amiért olyan türelmes és rendes voltam amikor tanult: Kép

Kép
németh
 
 

 
 

Bocsi de még ezt is meg kell mutatnom: Kép

Kép
németh
 
 


Most már kussolni fogok! :wink:

Kép
németh
 
 


Kinga - gyönyörű a kis huncutpofi Mátéd! :lol: Főleg ebben a vagány szerkóban! :wink:
És ez a viráááág!!! Azta de szép! Te aztán nagyon jól viselkedhettél!! :lol: :lol:

Köszi a kérdést, már jobb a kedvem. Mára takarítást terveztem, de Apa holnap szabadnapos, és úgy döntöttem hogy inkább holnapra halasztom és igénybe veszem a segítségét. Biztos örülni fog majd :twisted:. Komolyra fordítva a szót, kicsit elszállt a fene-nagy bátorságom, mert egyik barátnőm, aki 29 hetes kismami, a tegnap takarítás alkalmával kicsit elkezdett vérezgetni és kórházban kötött ki. Végülis semmi baja, de nagyon összeszidta a doki, hogy mi a francnak takarít ilyen idős terhesen. Hát... :? azért valakinek ezt is meg kell csinálni... De most már én is visszaveszek a tempóból, főleg hogy az éjszaka kicsit görcsölgettem is :roll:. Ezt a 9 hetet ki kell még bírnom valahogy... lehetőleg 1 darabban! :D
Vendég
 


Mi lesz a mosógéppel? Hívsz hozzá szerelőt? Az enyém is ad ki fura hangokat mostanában! De nem ajánlom neki hogy most akarjon tönkre menni!!! :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Tudtok segíteni abban, hogy mennyi idősen hányas egy kisgyerek lába? Pl. egy 20-21-es cipő mikor jó? Nézegetek a Rolinak szandált és cipőt a vaterán, de nem szeretnék nyáron jó csizmát és télen jó szandált venni :lol: :lol:

Kinga!
Máté nagyon édes és utólag is boldog szülinapot neki! :D
A virágod is gyönyörű! Nem is láttam még ilyet! :o Biztos nagyon megérdemled! :D
Egyébként a mosógépünk már fél éve ad ki olyan morgó hangokat, hogy ijesztő, a bátyám szerint a szivattyú ... szóval csere lesz a vége :(

Vera!
Tényleg ne takaríts, majd csak a 38-39. héten, amikor már sürgetni akarod a nagy találkozást :lol: Most inkább pihenj, úgyis csúnya idő van.

Többiek? Hol vagytok?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Vera: jól teszed, ha inkább pihizel. Nem tudtam még eldönteni, hogy hívjak-e szerelőt, igazából most egyáltalán egy kanyi felesleges petákunk sincs.
Mónika: Köszi! Máténak a legelső cipője 20-as volt, akkor kb. 5 hónapos volt, amikor kapta. Előtte nem volt neki, mert nyáron csak kis zoknit adtam rá a babakocsiba.
Niki, Éva, Detty: hol vagytok?

Kép
németh
 
 


Móni - úgy látszik ez a cipő-méret nagyon eltérő lehet, mert az én keresztlányom, aki 15 hónapos, most hord 20-ast! Bár gondolom a fiúknak már ilyenkor is nagyobb lehet a lábuk, meg ő amúgyis elég picúrka...

:D :D :D
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Reggeli kávé, bambulás, Samu még alszik - gondoltam bekukkantok.

Kinga, az a virág nem semmi! :shock: :D Tényleg nagyon szép! Én sem láttam még ilyet. Mi a neve?
Mátéfotó jól sikerült :)

Vera, ha tényleg úgy érzed, hogy sok a házimunka, és megeröltető, akkor ne egyedül ess neki. Vasalót sajnálom. Az új egyébként tetszik? OEPes mizériát sajnálom.

Cipő és lábméret: no, ebben valóban nincsenek jól követhető tanácsok, ráadásul én meg is jártam Samu esetében, hogy felpróbálás nélkül vettem neki cipőt. Hosszra jó volt ugyan, de nem ment bele a lába, túl alacsony-keskeny volt.
Egyébként Samunak egy éves kora körül kb 20-21-es volt a lába, másfél évesen 22-es, most 2 évesen 24-es cipőket hord. De sok ismerősömnek, tényleg alapvetően a kslányoknak, ennél kisebb a lábuk ebben a korban.
Lépek, indítani kell a napot!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Éva: jó korán kelsz! :roll:
Vera: nagyon szépek vagytok! Jaj, egy ilyen kislányt úgy szeretnék én is!
Niki: jól vagytok? Remélem rendben van minden.

Kép
németh
 
 


Ja, Éva: orchidea. Már most azon görcsölök, hogy nehogy tönkremenjen!

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak nem jutok géphez a csajtól. Egyszerre 5 foga dudorodik nagyon, és iszonyat anyás-nyügi, én meg hulla.

Cipő: nekünk most kb. 20as lábunk van, de a cipőnk 21-es, mert amikor vettük, akkor a 20as cipőben 2 mm hiányzott a végéhez, és azért ennyiért nem veszek neki 2 hétre cipőt. De azt mondják, 1 centi különbség max még jó, nekünk asszem nem volt annyi.

Kinga: köszi! Nagyon szép a virág, biztos jó türelmes lehettél apával! Gratulálok neki! Mátékép is cuki, nadon kis vagány!

Vera: tényleg vigyázz nagyon! Én is úgy gondoltam, hogy belefér egy kis vagánykodás, aztán a huszonvalahanyadik héten elkezdett kinyílni a méhszájam tőle, így onnantól elméletileg fekvésre voltam ítélve! :roll:
Nagyon szép a keresztlányod!

Éva: te jó ég, mikor kelsz te? :shock: :shock: :shock:

Móni: szerintem még várjál a cipővásárlással, mert nem lehet kiszámítani. A vaterán mindig lesz fent egy csomó jó cipő.
Mondjuk én onnan 1 csizmát vettem, de nem ment bele nekünk se a lába a magassága miatt. Azóta csak próba után inkább személyesen. Bababörzékre nem szoktál kinézni? 19.-én lesz a kismamás a Hungexpo-n, ott sok minden lesz!
Én megyek, csaj marad apával itthon, mondjuk csak ruhákat meg pelust tervezek venni, cipőben új párti vagyok, mert azt már mások kitaposták a saját lábuk formájára. De amíg nem járt, nekünk is volt sok örökölt.

Suli velem megint szórakozni próbált, felfüggesztettek, hogy nem jó a gyed igazolásom, fizessek tandíjat! Ezzel próbálkoztak múlt félévben is, de szerencsére ugyanazzal a pasival beszéltem, és megoldottuk! :roll: De megint úgy felhúztam magam rajtuk, hihetetlen, hogy mindig bepróbálkoznak valamivel. :evil:

Tegnap meg mentem sztk-ba, reumára meg szemészetre, csajra itthon vigyázott mama addig. Hát jó 4-5 órát ültem ott, és a reumán csak 5 perc volt, adtak egy beutalót röntgenre, majd megint vissza kell menni, de oda is csak 21.-én! :roll: Szemészeten meg jól megijesztett dokibácsi, mert valami szemüvegről hablatyolt ott, hogy ha romlana még egy kicsit a bal. A jobbal a legalsó betűsort is el tudom olvasni, de a bal a terhesség alatt romlott, és azóta is! :(
Ja, és dokibácsi azt mondta: gyönyörű a szemfenekem! Óóóóó :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még a végén félreértem! :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Szegény Kiara! Meg szegény Te! De majdcsak kijönnek a fogacskák. Aztán lehet ropizni ezerrel! :lol:
Miért voltál a reumán? Fáj valami?
Gratulálok a szemfenekedhez! :D

Annyira elegem van ebből a hülye esőből, ma sem voltunk sehol. Illetve tegnap elmentünk a Plázába a játszóházba de Máté annyit csinált, hogy beleült egy kocsiba és nézte 20 percen keresztül a többieket. :roll:

Kinga

Kép
németh
 
 


Kinga: én is a hátammal vacakolok, hétvégén alig bírtam felemelni Kiarát a pelenkázóra, apát meg ugye nem kérhetem meg. Na majd meglátjuk! :roll:

Ezt az időt már én is nagyon utálom. Még az udvarra sem tudunk így kimenni, mert ugye bele akar ülni a fűbe, homokozni, ... :roll:
Meg most is esik, és annyira kopog az ablakon (tetőtéri), hogy nem tud tőle elaludni.

Kép
kernico
 
 


Niki: vigyázz magadra, bár könnyű ezt mondtani, ha a párod sem emelhet... És mit mondtak?

Na végre itt a jó idő! Ma voltunk 2X játszón, meg 2X boltban/piacon. Úgyhogy a km megvan.

Kép
németh
 
 


Kinga: még semmit, 21-én lesz a röntgen, utánna kell visszamenni! :roll: Van Spondylosis-om (asszem így kell írni - tartószalag nincs egy csigolyámnál) meg valami még tuti lehet, mert mostanában nagyon szórakozik velem.

Mi is voltunk ma védőnéninél, dokinéninél papírt aláiratni, aztán a bölcsibe. Délután meg kertben játszottunk. Asszem még egy darabig nem lesz rendes homokozója, nem úgy állunk, így felfújtunk neki egy kismedencét, abba hozattunk homokot, de tetszik nagyon neki. Kismedencéje meg van másik extrákkal, kaptuk, így tiszta jó lesz neki! :wink:

Na mi van, eddig nem voltam, állandóan írtatok, most meg, hogy jövök mindenki eltűnik? Kezdjem magamra venni? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Talán addigra meg is gyógyulsz, mire megröntgeneznek. :shock:
Nagyon jó, hogy van saját homokozótok, jó lenne ha már nekünk is lenne egy. Tegnap délután a Máté semmi mást nem csinált, csak kóválygott a játszón, amikor eljöttünk hisztizett.

Kép
németh
 
 


Na mi ez az őrült pörgés csajok? :lol:

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Én itt vagyok, csak tanulok ezerrel a szombati vizsgámra, a babóra is csak az ablakot tártam ki sarkig, lemenni sincs kedvem. Annyira parázok minden vizsga előtt, hogy az már beteges. :? :oops:

Végül is a cipővásárlást - a ti javaslatotokra - felfüggesztettem. Sajna még ilyen kis korban is nagy a szórás a méretek között, úgyhogy majd veszek valamit, ha szükség lesz rá. Még az is lehet, hogy kapunk a családtól egy-kettőt. :D

Roli megtalálta az öklét és tömi be a szájába ezerrel :lol: , csak az a baj, hogy midezt evés után csinálja, és félek, hogy kijön a kaja. Elővettem egy rágókát, hogy rágja inkább azt, de még nem tudja megfogni, illetve megtartani szegény. :lol:

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Mónika: drukk a szombati vizsgádhoz! Miből lesz?
Jók az új képek! Roli nagyon édes, ahogy nevet. Renátó hagy téged tanulni? Vagy csak amíg kettesben vagytok addig érsz rá?
Máté sem rágta soha a rágókát. Rágta a kiságyát, a papcsokat ( :oops: ), meg mindent, de a rágókát még bekapni sem akarta soha. :roll:

Kép
németh
 
 


A papcs az papucs akart lenni.

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Samu sajnos mégiscsak beteg lett: tüszős mandulagyuszi. Tegnap bölcsi után belázasodott, nagyon hamar felszaladt neki 38,5-ig. Ma voltunk dokinál, megkaptuk a diagnózist, meg az antibika receptet, meg persze itthon voltunk egész nap.
Egyébként a bágyadtságon kivül nincs nagyon más tünete, és az sem állandó. Időnként bebambul, meg a szemein látszik, h beteg. De pl tök jó étvágya van, jókat játszik, egyelőre csak minimálisan folyik az orra és a köhögés sem kezdődött el (dokinéni szerint az azért várható).

Móni, drukk a szombati vizsgára! Mit (milyen tárgyat) tanulsz ennyire "lelkesen"? És tényleg jó az új avatarfotód! Roli édes lehet a kéz a szájba korszakkal :)

Kinga, és mostanában mikor mentek a játszóra? A múlt héten mi is voltunk egyszer, néztem, h arra vagy-e, de sajnos nem láttalak. Azt hiszem ez vasárnap volt. Samu újabban tök szeret homokozóban játszani.
Lakáseladással van valami esemény?

Niki, nem hangzik jól ez a hátfájás. Meg jó sok orvoshoz elmentél mostanában.
Én elkezdtem a fogorvos projektet - pl. már nincsenek fogköveim :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkot! Vezetési ismeretekből megyek. Tök bla-bla az egész, de nekem nem számít, akkor is parázok :oops:

Ráadásul ma lesz Renátóék sulijában az idegennyelvi nap, ilyenkor minden osztály előad valamit, úgyhogy megyünk Rolival 3-ra. Már szoktatom az iskola levegőjéhez. :lol:

Kinga!
Máté tényleg rágta a papucsokat? Az nem semmi! Mintha kiskutyád lett volna. :lol:

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Éva: délután 3 után szoktunk lemenni általában, és kb. fél5-ig, 5-ig vagyunk ott. Pláne, ha nincs hisztériás rohama a Máténak. :shock:
Mónika: holnap ügyi legyél. Igen, a kiskutyából mára kismajom lett! :lol:

Körkérdés: nem tudtok egy olyan nőgyógyászt javasolni, akinek nincs messze a rendelése és nem kér horribilis összeget el, ha magánrendelésre jár hozzá az ember? Ja és a lényeg, hogy meddőségi kérdésekben otthon legyen.

Kép
németh
 
 


Vera, Niki: :?:

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam, elég fáradt voltam mostanában :oops: . És a nyári topikban ott kell lennem a toppon, mert én tartom a kapcs-ot a kórházasakkal. Írnak vagy 4-5 oldalt naponta... iszonyat! :lol:

Tegnap bevásárló körúton voltunk Norbival, Tesco, Auchan, persze busszal... azt hittem meghalok. Nem cipekedős dolgokat vettünk, csak pár babaruhát meg dolgozós nadrágot apának, ja, és villanyborotvát. Már évek óta mondom hogy veszek neki, erre most jött rá a hoppáré, hogy akkor kell. Gondoltam megvárhatnánk vele a névnapját, ami június elején lesz, és akkor kap egy fullosat, de neki add uram de azonnal... :lol: Nah, szóval még mindig azt a túrát heverem. Most dolgozik, én meg punnyadok, aztán meg vasalnom kéne... már megint, hogy fene esne bele!!! :twisted:

Kinga - nekem nagyon jó a nődokim és nincs is messze: a 4-6 villamos Mester utcai megállójánál rendel. Nem olcsó, de melyik az? :? A terhes-vizsgálat 8 ezer, a sima azt hiszem 6 ezer, bár olyanon még nem voltam nála :lol:. Tudom hogy topp párocska is jár hozzá meddőségi ügyben, mert szoktam beszélgetni a váróban a többiekkel. Nekem nagyon szimpi, fiatal és 3 gyerkőce is van. :) Sógornőm nála szült januárban és maximálisan meg volt elégedve, pedig állati problémás eset volt.

Móni - lehet hogy pont most vizsgázol? :o Drukkolok! :wink: Majd írj hogy hogy sikerült! Jó lett az aktualizált fotód!! :D

Nah, nyomás mindenki sétálni mert délutánra megint mondják az esőt!!! (úúúútááálom!!) Ráadásul ha sokat esik éhen is halunk, mert akkor nincs forgalmuk a zuraméknak a kv-zóban :roll:

Évi - hogy van Samu? Remélem gyógyulgat! Küldök neki sok-sok gyógypuszit a kis pofijára!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Új a billentyű, lehet sok hibám lesz, mert még furi nagyon! :oops:

Mi sem úsztuk meg a lázat! Pár napja hőemelkedése van, amit a fogaira fogtam, de ma reggel meg 38,2 volt már, kapott lázcsillapítót, most nincs neki! :roll: Dokihoz majd hétfőn tudom vinni, de semmi más nem látszik rajta, csak a keze állandóan a szájába, és kívülről is fogdossa ott, ahol nagyon dudorodik a foga (alsó rágók, alsó első fog, felső szemfogak :( szegénykém)

Éva: Samu hogy van? Remélem nekünk nem az a bajunk, mert én sem látok rajta semmi mást, csak a lázat! :roll:

Móni: drukkolok! Én is vizsgáztam már vezetés elméletből! Pfujjjjjjjjjjjjjjj Na de most már biztos végeztél! Hogy sikerült? Drukkoltunk!

Kinga: hát passz, az én dokim is 10ezret kér el alkalmanként, és még messze is van! :roll:

Vera: nagy nyomás alatt állsz akkor most a másik topic miatt! :lol: Szólj nekik, ne locsogjanak annyit! :wink: :lol:

Detty: mi újság van veled? Remélem minden okés veletek!

Kép
kernico
 
 


Szeeeegéény Kiara :cry: ! Nagyon sajnálom a kis lázas pofiját! Remélem nem fog sokáig tartani ez a lázas-fájós állapot!

Mondtam már hogy nekem is jön a fogam? Tiszta röhej, nem? :lol: Az első bölcsességfogam. És pont az esküvőm napján kezdődött! Nem semmi azért... :wink: (Szerencsére nem fáj!!! kop-kop-kop)

Jah, nagyon sokan vagyunk a nyári topikban, mert ugye az 3 hónap kismamijait nyelte be, de jó a társaság és nem akarok "lemaradni". Előfordul hogy közel 1 órát kell visszaolvasnom, ha 1 napig nem jövök! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Kiarának fél 3ra már 39,5 volt a láza, hűtőfürdők tömkelege, kúp, Nurofen, így most alvásnál "csak" 37,9 de járok be hozzá figyelni, asszem ez lesz az este is.
Meglepődtem, mert felhívtam az ügyeletet, és azt mondták, nem kell még bevinni ennyinél! Bár nem értem, hogy akkor csak ha 40fokos lesz? :shock: :shock: De szerencsére lentebb ment, bár még csak most jön az este, parázok is tőle!
Csak az idegesít, hogy most még holnap is nyomjuk le a lázat, aztán csak hétfőn lesz így foglalkozva a kiváltó okkal! Szerintem ha a holnap is ilyen lesz, akkor ha apa hazajön délután visszük is be, nem érdekel, hogy nem kéne még! :roll:

Vera: Dentinox gél fogzásra! Csajnak bevállt! :wink: :wink: :lol: Nekem 2 bölcsesség fogam van kint, a 3. meg csak ficereg egy ideje, de kijönni nem akar! :roll:

Kép
kernico
 
 


NIki: remélem nem lesz semmi baj, és lejjebb megy a láza Kiarának. Nem tudom miért kell megvárni, hogy egy ilyen pici gyereknek 40 fokra felmenjen a láza... Felháborító. Meg az is akkora baromság szerintem, hogy csak a Heim Pálban van ügyelet.

Vera: biztos így jelzi a természet, hogy okos döntés volt hozzámenni a férjedhez! :lol:

Éva: Samu hogy van?

Mónika: milyen lett a vizsgád? Ilyenkor a férjed vigyáz a lurkókra? Jól elvannak?

Mi voltunk ma a plázánál a "vidámparkban". Máté életében először körhintázott, meg Apával beültek a dodzsembe. Annyira ééééédes volt, majd megzabáltam. Csak volt egy hullámvasútszerűség is, attól nagyon félt, olyan hangos volt.
Ja képzeljétek nem is a mosógépem volt szar, hanem eltömődött az a vezeték ami a falban van és a csatornába vezeti a gépből a vizet. De nem lehet kiszedni a falból, mert az állatok úgy építették meg a házat, hogy be van falazva a cső, aminek elvileg kivehetőnek kellene lenni. Úgyhogy most nagyon esztétikusan a mosdókagylóba eresztem a vizet.

Kép
németh
 
 


Kinga - még jó hogy nem vágta haza a gépedet is az a nyomi eldugult cső!!!! Hogy jöttetek rá? Hívtál szerelőt? Hát igen, sokszor hallok ilyet mostanában hogy ésszerűtlenül csinálnak dolgokat az újépítésű házakban. :? És van rá esély hogy valahogy ki lehessen dugítani a csövet?? Nekünk a kádba megy a lé... így az dugul el állandóan, hiába a szöszfogó szarság.... :twisted:

Móni - na mi volt a vizsán?????

Niki - hogy van Kiara? Remélem nem kellett ügyeletre vinni!!! :(
Vendég
 


Sziasztok!

Na túl vagyunk az estén. Apa hazajött 11kor, együtt megnéztük a lázát megint, mert forró volt - pedig 1 és fél órával elötte kapott Nurofent - 39,1, így még este is nyomtunk egy hűtőfürdőt, aztán nem akart aludni. 1ig játszott köztünk az ágyban, mászkált rajtunk, aztán 1kor adtam neki Germicidet, és visszaaludt és este már nem volt láza. Most alszik, de Nurofent adtam neki, mert bár nem mértem - elfelejtettem lázmérőzni :oops: de melegnek találtam, ha nem is nagyon, azért a tuti kedvéért. Meglátjuk, ha felébred mi lesz, mert addigra itthon lesz apa, és ha lázas megint, akkor megyünk, nézzék meg mi az oka!

Kinga: nekünk is az lehet a mosógéppel, mert rájöttünk időközben, hogy az egyik párnahuzat tele volt szivacsdarabkákkal (díszpárna) és az kiszóródhatott. De még nem 100%, csak nincs időm szétszedni, azért apa asszisztálása kell hozzá, nem vagyok még profi! :lol: :lol:
De az tiszta gáz, hogy nem gondolnak a részletekre. :roll:
Vidámpark: de jó lehetett! Bár amilyen Kiara, ő tuti unni fogja az egyszerűbbeket, mert mást csak azt szereti, ami kicsit hajmeresztő! :roll: Mi mostanában majd állatkertbe készülünk!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Sajnos a vizsgám nem sikerült :cry: , úgyhogy mehetek pótvizsgára. Még szerencse, hogy az első pótvizsga ingyenes, de így is belekerült 3 ezerbe a busz Gyöngyösre meg vissza. Viszont a második pótvizsgától már 6 ezer :shock: , úgyhogy muszáj megtanulni rendesen azt a 40 tételt. Nézem a neten, de még nincs fent új vizsgaidőpont.

Kiarának és Samunak jobbulást kívánok!

Vera!
Neked már nem kéne ennyit mászkálni, főleg nem autóval! Inkább pihenj, mert szülés után nem fogsz tudni :D

Ma is gyönyörű idő van, el kell menni valahova sétálni, mindegy, csak ki a levegőre.

Múlt hét végén mi is kimentünk a pláza előtti vidámparkba amíg apa aludta. Renátó kétszer dodzsemezett, ha rajta múlt volna, estig ott marad :lol: Egész jó érzéke van a vezetéshez, tök ügyes volt, csak néztem :shock:

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Móni - sajnálom a vizsgát :( De legközelebb bizti sikerül majd!
A nem mászkálásról csak annyit hogy képtelen vagyok a seggemen ülni. Azért vigyázok magamra, pihenek ha érzem hogy kell, de nem bírom hogy ne menjek! :twisted: Szerdán Tiszaújvárosba készülök. Eredetileg vonattal mentem volna, de szerencsére Anya pont jön egy konferenciára a kollégáival és így le tudnak vinni ha mennek haza. Jó lesz kicsit vidéken, már nagyon várom! Ott is biztos sokat fogok csavizni, de azért vigyázok magamra. Remélem nem szülök idő előtt, mert csak az utolsó 2 hetet tervezem igazán pihisre :lol: :lol:

Niki - küldök Kiarának gyógypuszit a csúnya láz ellen! Remélem most már lemegy és nem kell bevinni! Drukkkk! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Niki, végül mi lett Kiarával? Elvittétek ügyeletre?
Samunak most a Nurofen egyáltalán nem viszi le a lázát, csak a Germicid, eddig ilyen nem volt. Szegénykém tegnap estefele is lázas volt, ma volt az első lázmentes napja... remélem, most már javulni fog.
Közben váltani kellett antibiotikumot, mert amit eredtileg felírt a doki, az olyan keserű volt, hogy egyszerűen nem ette meg, sőt annyira undorodott tőle, hogy péntek reggel kihányta :shock: Így új édes-rózsaszínű cuccost kap (Barbi gyógyszernek hívom), de ezt legalább megeszi... Közben izgulok, mert holnap hajnalban két napra elutazom (munka), és Samu apjával lesz itthon szerdáig (apa ment táppénzre).

Móni, sajnálom a sikertelen vizsgát, legközelebb biztos sikerülni fog. Szorítok majd!

Kinga, mosógépsztori nem semmi! :shock: És ilyenkor mit lehet csinálni? Az én nődokim is 6-8 ezer hufot kér, és a Gubacsi híd közelében rendel (Pesterzsébet), busszal hamar át lehet érni. Nem tudom, mennyire ért meddőségi ügyekhez... de egy telefont lehet h megér. Ha érdekel, elküldöm az elérhetőségeit.

Vera, én is végigpörögtem a terhességemet :) Szülés előtti napon nagybevásároltam egyedül az IKEAban, tömegközivel... Lehet, h valami köze ahhoz, hogy Samu másfél héttel előbb érkezett, mint a kiírt időpont? :)
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Voltunk tegnap ügyeleten: influenza ( :shock: :?: :?: ), torokgyuszival. Antibigyót nem kapott, csak cataflam cseppeket a láz ellen. Este még lázas volt, hajnali 2ig nem is aludt, de azóta semmi. Most alszik, eddig mindig volt láza mire felébredt, remélem most már jobban lesz, és nem lesz.

Móni: sajnálom! Drukk a kövihez!

Éva: ez szerencsére édes, így eszi. :roll:

Kép
kernico
 
 


Niki: sajnálom szegény csajszit! Remélem most már nem lesz lázas!
És a torokgyuszival mi lesz?

Móni: sajnálom, az a legrosszabb ezekben a bukásokban, hogy újra elő kell venni a könyvet és az nagyon undorító!!!!!!!!!

Vera: vigyázz magadra. Azért ne pörögd túl magad!

Éva: nektek is jobbulást, érdekelne a doki. Megírod priviben? És ő hol "szüleszt"?

Majd még írok este.
Puszi

Kép
németh
 
 


A mosógépről annyit, hogy a mosógépszerelő mondta, hogy mi a baj. Most van itt a gondnok, megcsinálja, már leverte a csempét, stb... Nem igazán volt ma este kedvem takarítani. :evil:
Niki, szerintem ha nálatok is ez a baj és nem olyan bénán van megcsinálva nálatok az a cső, akkor simán ki lehet tisztítani.
A lakáskérdéssel megint zsákutcába futottunk úgy néz ki a szocpol miatt, most is van egy komolyabb érdeklődő pedig...
Az iskolát meg én lehet, hogy hagyom, mert megint vagy 3 olyan tantárgyam van, amire kötelező lenne bejárni, mert a gyakorlati jegyet órán lehet megszerezni...
Nem tudom, ti olvastátok-e a Katedrálist, megvettük a folytatását, nagyon jó! Ajánlom mindenkinek.
Vera: a te dokid nevére is kivi vagyok.
Azért akarok dokit váltani, mert valahogy megingott a bizalmam és úgy szerintem fabatkát sem ér az egész.
Írjatok, hogy ki hogy van! Ez vonatkozik a nem betegekre is.
Nekem ma megint megjött, úgyhogy én sem lelkileg, sem sehogy nem vagyok jól.

Kép
németh
 
 


Kingi - sajnálom hogy megint megjött :cry:
Hű! Ennyire szét kellett bombázni a fürdőt a rohadék cső miatt! Hát ez marha bosszantó! Legalább van még olyan csempétek? :shock:
Küldöm a doki elérhetőségeit priviben. Az előzőt én is dobtam, mert tavaly amikor volt a spontán ab.-om, nem jött be a kórházba, mert azt mondta a Balcsin tölti a hétvégét. Aztán napokig nem tudtam elérni telefonon és már mennem kellett volna kontrollra, úgyhogy tele lett a hócipőm és elmentem máshoz. Sajnos vannak ilyen rohadékok, ezekre szebbet nem tudok mondani... :roll:

Niki - jobban van már Kiara? Szegény, hogy a fenébe lett még most influenzás? :( Remélem hamar meggyógyul! Azt azért csodálom hogy a torokgyuszira sem kapott semmit :?

Tegnap voltam én is nődokinál és picit már nyitva a külső méhszáj, de amúgy minden rendben. Kérdeztem hogy mi a teendő ezzel, azt mondta ez ilyenkor már normális, ne parázzak, még sokára fogunk szülni. Hát, remélem is, mert én még nagyon nem vagyok felkészülve rá!! :shock: :lol: Azért most már tényleg többet fogok pihizni. :? Pár napja érzem is a szükségét, most már tényleg teher a teher... :lol:

Megrendeltük az ablakcserét is a gyerekszobára, azt ígérték 4 hét múlva szerelik. Mondtam hogy nekem egy nappal se később, mert utána még el kell takarítani a romokat és be kell rendezni a szobát... Remélem így is lesz.

Ma megyek le a szüleimhez vidékre, nemsokára indulok. Tökjó lesz!! Ott a világ legfinomabb fagyija (nekem :D) és jól föl kell tankolnom belőle, mert legközelebb kb 4 hónap múlva járok megint arra! :twisted:

További szépséges napot mindenkinek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Kinga: sajnálom! Azért jobb már a lelkivilágod?
Cső :evil:

Vera: tényleg, most nézem, 32 hét, az már mindjár itt van. Bacilivi nem szokott a várandós topicba irogatni? Ő is júni 10-re van kiírva, és a nagyobb lánya annyi idős, mint Kiara.
Pihenjél sokat azért, és igyekezzenek az ablakkal, mert ha korábban jön, ki takarít? :lol:

Kiara nem lázas azóta sem szerencsére. Azt modjuk furcsállom én is, hogy arra nem kaptunk semmit. Különben kezdek kételkedni, hogy influenza lenne, mert belenézett a torkába, aztán meghallgatta a tüdejét, és abból így vágná, hogy milyen vírus? Na mindegy, azért most nem megyünk sehová, max. a kertbe. Ja, de délután Auchanba kell mennünk, és jön a csaj is, mivel nem tudjuk hová tenni addig. Meg ha influenzás lenne, nem kapnánk mi is el valamit? Legalább kicsit? Meg 2 nap alatt nem szokott elmúlni csak úgy az egész, nem? Na mindegy.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Már jobb a kedvem, most lázas orvoskeresésben vagyok. Meg elkezdtem inni a málnalevél teát, pé után meg kezdem a palástfüvet. Most ettől várom a csodát. :?
Vera: na most majd a szüleindél biztos el leszel kényeztetve, legalább pihizel is sokat. Azért majd az ablakcserénél is vigyázz magadra.
Niki: hála az égnek, hogy jobban van Kiara. Nekem is gyanús ez az influenza dolog, de hát a lényeg, hogy jobban legyen.
Megint jó sz@r idő van, nem lehet menni játszóra. :cry: Így elég uncsi azért az egész nap.

Kép
németh
 
 


Megkaptam Vera köszönöm szépen!

Kép
németh
 
 


Boldog névnapot kívánunk Kiarának!

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel sok-sok boldog névnapot Kiarának!!!!! :D Kapott valami szépet?

Látom tart a hétvégi pangás... én is csak bekukkantottam. Nagyon mozgalmasan telnek a napjaim, barátnőzök, keresztlányozok, vásárolgatok, jövök-megyek. Apumnak ma volt a szülinapja, úgyhogy lecsúszott némi csokitorta is... :lol: hogy Anyukám isteni kajáiról említést se tegyek! Asszem nem úszom meg néhány pluszkiló nélkül az ittlétet! :oops:

Ja! És ha esetleg valakit érdekel nagyon-nagyon édi kiskutya, akkor mindenképp szóljon! 5 hetes szukák, Roti anyától és Magyar vizsla apától, ingyen elvihetők!!

Kép Kép

Most megyek, mert az öcsém már lassan letol a székről.

(Bacilivit nem ismerem)

Cuppa!
Vendég
 


Nagyon cukik a kutymutyok!!! De lakásba sajnos....

Kép
németh
 
 


Sziasztok,
tegnap írtam hosszút, erre ma látom, hogy nem ment át - pedig úgy tünt.
Most kissé megint belassult itt az élet, merre jártok? Móni, Niki?

Vera, édesek ezek a kutyák, de nem épp panellakásba tartható méretűre fognak nőni - maradok a halaknál :)

Kinga, dokikeresésben jutottál valamire?

Samu beszerzett sajnos egy újabb betegséget, begyulladt a kukija vasárnap estére.
Szegényt, úgy sajnáltam csípte neki, amikor pisilt... Most meg a kezelés ellen tiltakozik, de hát muszáj... Szerencsére úgy tünik, hogy másfél nap után is már sokkal szebb.
Most csak ennyi, kissé kedvet szegő egy eltünt hsz.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Kiarának utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Hogy ünnepeltétek?
erpé
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak kicsit minden bajunk.

Köszi a köszöntést, de apával azt beszéltük pár nappal korábban, hogy inkább nyáron (augusztusban is van egy, Klára napon) tartjuk, hogy majd később lehessen neki is bulit csinálni. Kertiparti vagy hasonló a kis barátaival, mert kicsi a lakás, és télen meg ilyenkor még bekényszerülünk, és ott nem fér el senki! :roll: Legyen már neki is jó! :wink:

Vera: édesek, és bizti szépek is lesznek, de nekünk már ez az egy is sok!

Kinga: kedved?

Éva:
szegény Samu! Az biztos nagyon rossz lehet neki!

Én voltam szombaton bababörzén, összevásároltam nagyon sok mindent a csajnak nyárra. Aztán mire hazaértem, megint hőemelkedése volt, de csak 37,1, és ez volt vasárnap is. Aztán elmúlt, és kijött a 9. foga (másik alsó rágó) szóval ennek betudtuk. Ma meg voltunk játszón, és nem tudom, hogy ott szedett-e össze valamit, de most este tiszta pöttyös lett a csaj. Lába, hasa, hónalja, karja alja és nagy pöttyök, meg pirosak. Szóval holnap reggel megyünk dokinénihez, meg még ma ha megyek aludni azért megnézem, hogy nem lett-e láza, meg mi van a pöttyökkel!
:roll:

Kép
kernico
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?