Sziasztok!
Vagyok én is, csak nem jutok géphez a csajtól. Egyszerre 5 foga dudorodik nagyon, és iszonyat anyás-nyügi, én meg hulla.
Cipő: nekünk most kb. 20as lábunk van, de a cipőnk 21-es, mert amikor vettük, akkor a 20as cipőben 2 mm hiányzott a végéhez, és azért ennyiért nem veszek neki 2 hétre cipőt. De azt mondják, 1 centi különbség max még jó, nekünk asszem nem volt annyi.
Kinga: köszi! Nagyon szép a virág, biztos jó türelmes lehettél apával! Gratulálok neki! Mátékép is cuki, nadon kis vagány!
Vera: tényleg vigyázz nagyon! Én is úgy gondoltam, hogy belefér egy kis vagánykodás, aztán a huszonvalahanyadik héten elkezdett kinyílni a méhszájam tőle, így onnantól elméletileg fekvésre voltam ítélve!
Nagyon szép a keresztlányod!
Éva: te jó ég, mikor kelsz te?
Móni: szerintem még várjál a cipővásárlással, mert nem lehet kiszámítani. A vaterán mindig lesz fent egy csomó jó cipő.
Mondjuk én onnan 1 csizmát vettem, de nem ment bele nekünk se a lába a magassága miatt. Azóta csak próba után inkább személyesen. Bababörzékre nem szoktál kinézni? 19.-én lesz a kismamás a Hungexpo-n, ott sok minden lesz!
Én megyek, csaj marad apával itthon, mondjuk csak ruhákat meg pelust tervezek venni, cipőben új párti vagyok, mert azt már mások kitaposták a saját lábuk formájára. De amíg nem járt, nekünk is volt sok örökölt.
Suli velem megint szórakozni próbált, felfüggesztettek, hogy nem jó a gyed igazolásom, fizessek tandíjat! Ezzel próbálkoztak múlt félévben is, de szerencsére ugyanazzal a pasival beszéltem, és megoldottuk!
De megint úgy felhúztam magam rajtuk, hihetetlen, hogy mindig bepróbálkoznak valamivel.
Tegnap meg mentem sztk-ba, reumára meg szemészetre, csajra itthon vigyázott mama addig. Hát jó 4-5 órát ültem ott, és a reumán csak 5 perc volt, adtak egy beutalót röntgenre, majd megint vissza kell menni, de oda is csak 21.-én!
Szemészeten meg jól megijesztett dokibácsi, mert valami szemüvegről hablatyolt ott, hogy ha romlana még egy kicsit a bal. A jobbal a legalsó betűsort is el tudom olvasni, de a bal a terhesség alatt romlott, és azóta is!
Ja, és dokibácsi azt mondta: gyönyörű a szemfenekem! Óóóóó
Még a végén félreértem!