Sziasztok!
Tegnap voltunk Bálinttal a szemészeten, egyenlőre nem nyúlnak hozzá, de nagyon figyelni kell, hogy nehogy tovább romoljon. A jövő hétfőn kell(ene) visszavinni kontrollra mind a két gyerköcömet.
Este hat órakkor fájó szívvel a Margit kórházban hagytam a babáinkkat.
A hely alapjában véve nem olyan szörnyű, csak a helyzet. Kívánom nektek, hogy ne legyen benne részetek! Oda hívtak mindenkit 10-re (voltak 4 hetes babák is). Viktorral 3/4 12-kor még a váróban etettük meg a fiúkat! Behívtak minket, a doktornő 1/2 óráig vizsgálgatta a Dávid papírjait, majd 5 perc alatt megállapította a gyerekre ránézve, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy ha nem előzzük meg, akkor epilepsziás lehet. (A többi kórház kizárta ezt alapos vizsgálatok után...) A vizsgálat után a gyereket csak pelusba kellett öltöztetni. Szerintem Dávid érezte, hogy megint készül ellene valami, mert mikor nem öltöztettük tzovább ordítani kezdett és szorította a Viktor pólóját. Ekkor jött a főnővér, aki szinte kitépte a gyereket az apja kezéből, arra sem volt időnk szinte, hogy elbúcsúzzunk tőle!
De nem kell izgulni! Az ágyánál már várta a pszichológus!
Bálinttal a doktornő elégedett volt, azt mondta, hogy ő sokkal erősebb és ügyesebb. Szegénykém jól tűrte a dolgokat és nem csinált akkora patáliát mint Dávid! Lehet, hogy ő még nem szokta meg az otthoni légkört és minket annyira?! Nem tudom...
A lényeg, hogy minden nap bent lehetek 11-6.ig, de csak etetési időben, tehát alkalmanként 1 órát. Az eredmény csütörtök délutánra lesz meg, velünk majd pénteken közlik valamikor...
Most megyek a vonathoz, sietek a manócskáinkhoz!
Mindenki vigyázzon nagyon magára és a gyerköcökre!