Új privát üzeneted érkezett!

Én nem valami sokat aludtam az éjjel, éjfélig fent voltam, aztán 5kor kelt Vince, de azért még visszaaludtunk 6ig :)

Encu, gratula a fogacskákhoz :D Be is előztetek :wink: A séta az jó ötlet :)

Holnap én is végre eljutok a fodrászhoz...ja, és kéne egy pár tavaszi ruci is:roll:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Hát nem volt túl nagy "forgalom" tegnap :shock:

Merre jártatok???

Nekem kb. szétrobbant a fejem, úgy fájt, szóval nem volt túl rózsás a napom. :(

Viszont este 8-kor már aludt Marci, nem is tudom, mikor volt ilyen utóljára, hogy fürcsi, kaja, majd betettem a kiságyba és aludt. Igaz, felébredt 2-kor, de akkor "csak" sírt egy kicsit, aztán 4-kor kajcsizott egy kicsit. És most ébredtünk 7-kor.

Encu
Voltál fodrásznál? Milyen lett a hajad?

Én is akarok menni valamikor, csak én nem tudom, hogy maradjon hosszú a hajam, és csak a végéből vágassak, vagy levágassam rövidre (ezt néhány évente megteszem, de ezt hosszas vacilálás előzi meg mindig :lol: )

Zsuzsa
Mit mondott a doki???

Na, megyek kávézni

szisszka

Szép jó reggelt!

Szisz!
Nem csodálom, hogy fájt a fejed, hiszen hideg-meleg frontok váltakoznak!

Encu!
Hiszen a te hajad mindíg szép, vagy vágatni mentél?

Barbi!
Igen,igen shoppingolni kéne!
Én is tegnap próbálgattam azokat a rucijaimat, amiket leánykoromban hordtam és ugyan jók rám, de elég idejét múltak! :oops:

Kép
gabriel79

Zsuzsa!
Tényleg mi volt a dokinál????

Kép
gabriel79

Marci 2x próbált visszaaludni, azaz el is szunyókált, de drága új felsőszomszédunk fúr, és kopácsol... :evil:
ez egy dolog, de baromi szar arra ébredni reggel fél 7-kor, hogy jön-megy, "klaffog" a papucsában (amióta ideköltözött, minden reggel ez van ) :evil:

Gabó
esküvővel hogy álltok? meghívók? készen vannak?

Ú, nekem is kéne vásárolnom egy-két rucit, rólam leesnek a "lánykori" ruháim :oops:

szisszka

Hú, de nagy volt tegnap a pangás :shock:
Látom mindenki vásárolna :lol: Én úgy vagyok vele, hogy a gyerekeknek mindig veszek valamit, de magamnak olyan nehezen, mióta gyerekem van :roll:

Szisz, dühítőek ezek a szomszédok :(
Vince most jól aludt, de 7 után már általában csak délben alszik, nem korai szerintetek az egyszeri alvás? Mindegy ezt csinálja...

Mennem kell játszópajtás híján van :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi
Nem tudom, Marci sem alszik túl sokat, tegnap napközben pl.: délután 1-től aludt kb. fél 3-ig. Többet nem volt hajlandó :shock:

szisszka

Jó reggelt!

Szerintem jó lett a hajam, annyi történt, hogy tetettem bele szőke melírt :) Mert sajna a vöröset nem nagyon lehet világosabb barnára festeni, csak ha leszívnánk, azt meg nem vállalom be :shock: :lol:

Tűrhetően aludtunk, szokásos fél8tól 3ig, aztán 3/4 7ig majd fél10ig... de olyan mosogatórongy vagyok mégis... :oops:

Shopping? :D Az jópofa ;)

Gabó, tényleg, minden rendben az esküvő körül? Nincsenek új álmok?

Szisz! Nem csoda a nyűgösségetek, meg mindenkinek...hihetetlen idő van/volt kint..

Niki! Megjött az ajcsi végül? És milyen lett???

Ja, lányok.... megjött... :( Most már ezek szerint nagyon kell vigyázni... ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Most gyors leszek, csak képeket hoztam!
Majd ha elaludt Nonó akkor írok még, csak most perpillanat, szétszedi az egész lakást! :lol:

Encu!
Nagyon jóóóóó a bögre!!!!!!! És apa is nagyon örült neki!!!!!!!! :D
Meg a matrica is az autóra.

Kép
Bögre eredeti állapotában! És ha kihűlt a bögre akkor is így visszasötétedik! :wink:

Kép
ha van benne valami forró lötty! tök jól kifehéredik nem?! :D
bocsi, de nem nagyon tudtam lefényképezni, mert visszatükröződik. :?

Kép
hátulja forrón.

Kép
matrica

Kép
És Nonó!!!!!!!! :D

Bocsi a sok képért! :oops:
Majd még jövök és írok is! :wink:

Kép
niki+baba

Na el is aludt Nonó! :)

Encu!
Amúgy a piros bögre az nem valami nyerő, mert nem világosodik ki annyira! De azért örülök, hogy legalább ennyire korrektek voltak, hogy küldtek másikat! :roll:
Akkor most már Karcsika is fogas baba lett!!! :D :lol:
Asszem Nonónak is jön újabb foga, mert megint csak cumival hajlandó elaludni. :?

Móni!
Én is elolvastam!!! :cry:
Mikorra csinálják meg a vonalzót amit kértél? :wink:
És megoldódott a kutyás probléma is! :wink:

Most már tényleg jó lenne egy tali, olyan régen taliztunk már! :cry:

Szisz!
Nálunk nem a szomszéddal van gond, hanem nálunk, ha valaki jön a lépcsőházba valakihez, vagy éppen valami munkás, vagy postás stb. mindig ide csöngetnek, amitől felrobbanok!!!!!! :x Mert ugyebár mikor is csöngetnek, mikor alszik a gyerek!!!! :cry:

Barbi!
És ha egyszer alszik Vince, akkor mennyit alszik?
Mert pl. Nonó hatkor ha felkel, utána nyolc körül még alszik egy órát, és fél egy, egy fele még szokott egy fél órát aludni, és ennyi!
Bár igaz Nonó már nagyobb! :oops:
Tényleg ti nemsokára mentek wellnessezni!!!!!!!! De jóóóóóó!!!!! :D :wink:

Kép
niki+baba

Lányok

még élek
este már tudok
jönni aztán mesélek
anha

Sziasztok!

Köszönöm a kérdést, a meghívók ma délelőtt érkeztek, de még össze kell raknom, hajtogatnom ,mert az az én dolgom!

Encu!
nem nem álmodtam semmit, de ma Flórával 10-fél1-ig húztam a lóbőrt és olyan mélyen elaludtam, hogy hallottam Flóra szólongat simizza a hajam, de nem bírtam kinyitni a szemem :shock: , ilyen még nem is fordult elő velem!

Niki!
Naggyon szupik ezek a dolgok.
Ilyen matricát hol lehet csináltatni?
És csak rakjál képeket nyugodtan!

Barbi!
Hát igaz, ami igaz mióta Flóra megvan neki mindíg veszek valamit és magamnak nem, de szerintem ez így van rendjén. Csak akkor rossz, amikor nincs mit felvennem! :roll: :lol:

Móni!
Régen voltál!

Zsuzsa!
Várjuk a beszámolót!

Szisz!
Hú az tökszupi, hogy vékonyabb vagy!
Én már annak is örülök, hogy visszafogytam, bár még 6kg le kéne nyomnom! :oops:

Kép
gabriel79

Jó reggelt!

Bár nekem annyira nem jó sajnos...a gyerek óránként felsírt éjjel, egy ideig ciciztem vele, aztán jött a cumi...és csodát tett, ugyan felébredt, de azzal a szájában el is aludt rögtön.. De én ki vagyok csavarva teljesen. És még egy kis tej sincs itthon eg életmentő tejeskávéhoz :shock: :lol:

Van valami front? És milyen idő lesz ma?

Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

:shock: :shock:
Azért ez dúúúúúúrva.... :lol:

Kép
Kép
encu

Naaaa, merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Encu Te drága!
Máskor hívjál és átszaladok tejcsivel, mondtam, hogy nyugodtan szólj, ha bármire szükséged van én mégiscsak mobil-"abb" vagyok!
Futottam volna, mert én is tejeskávéval tudok kelni! :lol:

Képzeld!
Tegnap 9-re menetm hastáncolni! :roll:
Rendesen magával ragadott, így hát vásárolnom kell egy-két kelléket hozzá!
Asszem egészen ügyi vagyok! :oops: :lol:

Kép
gabriel79

Gabó!!!

Nagyon köszi!!!! Ha ezt tudom....!! ;) Bár ha már Téged megkérlek, akkor el tudok ugrani a Tesco kútra is...ennyi erővel... Olyan voltam mint a mosott kaki... de ha lehet, akkor most még olyanabb vagyok.. :(
Karcsika nagyon rosszul alszik.. Pedig mindkét foga kint van és még csak be sincs dagadva az ínye.. nemtom mi lehet a bibi..

HAstánc?? Hmmm...el akarod kápráztatni leendő uradat a nászéccakán, mi? ;) :lol: Hajrá!!!! Az bizti, hogy olyan helyeken dolgoz meg, ahol nagyon kevés más gyakorlat! Majd kérünk bemutatót ;)

Na, reggelizek valamit, mert asszem minnyá odavágom magam valahova... :)

Kép
Kép
encu

Tesóka, írtam!!!!!!!!!! :wink: Pü-t 8) :lol:

Majd jövök este, sziasztok!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Na újra itt :D Ricsi kidőlt, most jöttünk be a teraszról :D
Ma már nekem is megfordult a fejemben a naptej, nagyon erősen sütött a nap :shock:

Visszaolvastam, de alig emlékszem valamire :shock: 8)

Niki!

Nagyon baró az a pohár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
A matrica is szuper! :wink:

Nonó meg csúcs pasi, olyan vagyány :shock: :D :D :D

Gabó!

Hastánc? Az szupi, gondolom Tamás is értékeli a dolgot :wink: :D

Na ennyire emlékesztem :shock: lehet jegyzetelnem kéne :oops: :lol: Visszaolvasok megint :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Az április olyan hónap, ami előbújtatja a fogakat??? Csak azért mert Dávidnak is jön 2 foga! :lol: :lol: :lol: A felső még csak sejthető, de az alsó már biztos! Nagyfiú már ő is! :lol: :lol: :lol:

Móni!
Tök jó lett a vonalzó! Nagyon bejön nekem is! Lehet, hogy nekünk is csináltatni kellene... :oops: :oops: :oops:

Gabó!
Hol van az a hastánc? ... bár a babamasszásznak gondolom mindjárt vége, után is jó lesz ha lesz miért összegyülni és tanulni valami olyat ami az apukáknak is jó! :wink: :wink: :wink:

Niki!
Nagyon cool a bögre! Hol csináltattad? Jönnek a családi ünnepek, nem rossz ötlet! :roll: :roll: :roll:

Encu!
Örülök, hogy visszajelöltél a Babacsalád oldalon!
:D :D :D

Zsuzsa!
Remélem jól vagytok! Kérlek tegyél fel képet a fiatokról! ... vagy van, csak én maradtam le róla? :oops: :oops: :oops:

Most mennem kell, mert beindult az éhség a fiúknál!
rnecsi

Visszaolvastam de megint elfelejtettem :lol: :oops: KATASZTRÓFA :shock: :lol:

Először úgy voltam, hogy lapítok mint az a bizonyos a fűben. 12 hétig :shock: Aztán meggyőztek, minek hallgatni?! :lol: Akkor csak a szívhangig, majd eltelt pár óra és úgy gondoltam, jövőhétig hogy tuti jó helyen van meg egyáltalán van, most hogy apának elmondtam, hááááááááááááááááát ittenvanmiértvagyokilyenhülye

Kép mai :wink:

Legnagyobb kihívás a mai nap délutánján az volt, hogy miként is mondjam el apának :o :lol: Hát felhívtam telón, belekezdtem. Erre beszól hogy neeem értem, recseg :shock: :lol: Megint belekezdtek, háááááát már megint nem érti :lol: Aztán harmadjára sikerült, mondom vettem tesztet, hogy miért nem jött meg. Ééééés? :shock: :lol: Éssssssss???Szerinted????? :lol: Kistesója lesz a Ricsinek?-mondja :lol:
Apám olyan hülye vagyok, megzsizsikesedtem, azt sem tudom mit akartam írni csak hablatyolok össze vissza. Lehet le kéne feküdnöm, pihenni, mert estére apa nem ismer rám :lol: 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Szijjjjjjjjja :D :D

Dávid fogzik :shock: :D :D

Mamám a margit kórházban van pesten...Egy tiszta, rendes kórház! E miatt ne aggódj! MÉg a nyilvános főbejárati wc is tök tiszta volt és volt wc papír! :shock: :D :D :D Az átlag személyzet gyerekimádó volt, úgyhogy szerintem nagyon jó helyre mentek! :wink:

Bálint szeméről már lehet valami újjat tudni?

Jajj, remélem nem gond, de ha van egy icipici időd, majd a olvasnivalós csomit összekészíted :roll: Assszem aktuális újra a dolog nálunk :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Tényleg, nagyon eltűntél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Azt mondtad este jösz az infókkal, tudom-tudom, két manó plusz poci, kemény lehet, deeeeeeeeeee gyere és mesélj ha időd engedi!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Minden rendben??????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla, mikor is mentek befeküdni? Jövőhéten???? :roll:
Kitartás, hamar elszalad az az egy hét és utána nyugodtan fogtok aludni, hogy semmi baja a manóknak! :wink:

Na lelövöm magam, ez már túl sok belőlem :oops: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rnecsi

Csilla!! Naa!! Gratula a fogicához! ;) Már nagyon megnéznélek titeket!!!!

Tesóka! GARTULA!!! ;) :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Móni, gratula :D :D És jó a vonalzód is!!!!

Niki, tök jó lett a bögre :D És Nonó meg egyre fiúsabb, mármint már nem annyira babás :wink:

Csilla, gratula a fogacskákhoz, remélem nem szenved nagyon vele Dávid!

Zsuzsa, na, ugye minden rendben???

Gabó, a hastánc jó kis kikapcsolódás :) Vagy Flóra is tanulja? :lol:

Vince péntek óta egyfolytában hasra fordul, úgyhogy beindult ezerrel a forgás :D És egy kis zsivány lesz, az tuti, minden érdekli, már a függönyt is megnyalogatta...

Majd még benézek...

Kép

Kép
sbarbi

Móni
Szívből gratulálunk a pöttömhöz!!!!! :D :D :D
Kép

Dejódejódejó! Úgy örülök :)
Éééés hogy érzed magad????

szisszka

Sziasztok!

MÓÓÓÓÓÓNIIIIII!!!!
Óriási gratuláció! Teljesült a kívánságod!!! :wink: :lol:

Encu!
Hát hogyan is szaladtál volna a tesco kútig, ha nem vagy ébren?????
Vigyek tejet???? :lol:

Jajj babamasszázs! :oops:
Szóval miattam hanyagolva volt, de most szerdán nincs semmi program, tehát várlak ám titeket!
Csilla gyertek nyugodtan, ha megoldható, mert titeket is várlak ám!
Hastáncot, majd akkor, ha profi leszek! :wink:

Kép
gabriel79

Sziasztok

Moni Elöször is GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

tök hepi

Azán itt vagyok de nem vagyok a toppon nagyon nehéz minden a dr megnézte a babaát picike de jol van hosszába fekszik ezért nincs levegöm mert a feje nyomja a tüdömet . ami nem anyira baj csak hát magas a negyedik . ami már nem anyira jo hogy a lába meg taposa ma méhemet vagy a mészályat meg a keményedések ezt mostmár ö is érezte szoval a lényeg nyitva vagyok bö egy ujnyira ami alapa nem baj csak ne nyijon továb na ez az amit amig a baba igy fekszik adiig van esély a dologra ami már nem jo

viszont ha nem kezd el megfordulni azt monta a dr hogy be fogok szarni mert egyre kiseb lesz a helye és ha elkezdi rugni a jobb vesémet hát azt azt a legroszab ellenségemnek se kivánnám .

szoval röviden enyi ja

a keményedést valami virus vagy fertözés okozza ilyen szinten kaptam rá gyogyszert antibiotikumot amit szdnem kell de ez se anyira buli bár ki leht vele huzni a végéig . na nem baj én megbeszéltem vele hogy ha nagyon kiváncsi ránk akkor is csak junius közepén jöhet , emélem nem elenkezik
anha

Jóüóóó reggelt! ;)

Véégre jobban aludtunk, egész fel vagyok dobódva ;) Tesóka megint babázik, lesz szerdán babamasszázs, Zsuzsa végre írt (kitartás!!!!), Barbiéknál forgás van, Csilláéknál meg fogzás (télleg, mikor feküdtök be??), Niki nagyon kúúúl ajándéktippekkel lep meg, Szisz is befutott egy kicsit....mi kell még? ;) Ja, egy kis napsütés jópofa lenne... :lol:

Gabó, tündér vagy, már van tejci, ha esetleg nálatok nincs ;) Ja, és szerdán vigyem már vissza a tálad, mert ég az arcom...
Meg Niki tányérja miatt is... :oops: :D Mindenki engem etet ;) Olyan kis soványka vagyok ;)

Na, megyek, dobok egy kis rendet a tegnapi atomtámadás után, hajat mosok és hónom alá veszem a várost! :)
Valaki?

Halihóóó!!! :)

Kép
Kép
encu

Encu, ha nem esne mi csatlakozhatnánk :) De eléggé borongós most :roll: Mikor indulsz?

Zsuzsa, akkor feküdnöd kellene, nem? És dolgozol még? Kitartás!!!

Gabó, mi mindenképpen megyünk, már csak a tali miatt is :wink:

Csilláék ma mentek be, nekem úgy rémlik :roll:

Pénteken megyünk wellnessezni, addig ezerrel mosok...mondjuk egyfolytában, állandóan :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, olyan 11kor indulok és Mamámhoz megyek. Talán tudok előbb is, de nem bizti... :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Móni!!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Gabó, Csilla!
A fotopartner.hu oldalán be tudod úgy illeszteni a képeket a tárgyakba ahogy te szeretnéd, és már rendelheted is!
Elég gyorsan dolgoznak! :wink:

Csilla!
Gratula a fogacskákhoz!
Dávidnak is jó hamar jön a fogacskája! :lol:

Zsuzsa!
Ez a kis kellemetlen dolog, hogy itt ott nyílal, azért annyira mégsem lehet olyan rossz, hiszen nemsokára már a karjaidban tartod Kornélt! :wink: És ugye mindent a babáért! :lol:

Encu!
Jajj te szegény csajszi, de rossz neked, hogy ennyi finomságot kapsz! :P

Barbi!
Most én irigyellek a wellness miatt!!!! :lol:

Kinek hogy telt a hétvégéje?
Mi tegnap du-tán kicsit össze zördültünk apával. :?
Amúgy meg elég fura a hétvégém, mert egy csomóan felköszöntöttek még sms-ben is, pedig még van pár nap szülinapomig tehát még nem vagyok 25. :lol: És elég furi érzés volt. :(

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Köszi :wink: :lol: :lol:

A melleim majd szét durranank :shock: :evil: úúúúgy fájnak :lol:

Nincs is több időm most, mennem kell, hátha sikerül egy kis rendet csinálnom amíg alszik a Ricsi :roll: majd jövök ha végeztem és alszik a szentem

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!
Itt válaszolok, mert nemigen tudok sms-ezni!
Nem szeretem a gépeket, mert engem erősítenek!
A callanetics olyan alakformáló, mely plusz nyújtással jár és a mélyizmokat dolgoztatja meg!

Kép
gabriel79

Holnap egyre megyek dokihoz :D :D

Zsuzsa!

Köszi! Nagyon aranyos vagy!
Tök jól esett!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D

Atyaég, leszedte a kupakot a Ricsi az alkoholos filcről :shock: :lol: :lol: :oops: Megyek letakarítom valahogy, szörnyen néz ki :shock: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, hajrá!!!!!!!!! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Remélem lassan vége szakad ennek a pocsék időnek, olyan kéne, mint tegnap volt, bár egész délután kertészkedtünk! :?

Móni!
Holnap jöttök tücsökzenére?
Ha igen negyed 9-re ott vagyunk értetek csak az autósülést kell berakni és irány érd!

Encu!
Ismét rákoncentráltam az álommanókra és az angyalkákra és küldöm, hogy Karcsika jól aludjon! :wink:

Megyek, mert Flóra elemében van!

Kép
gabriel79

Gabó!
Milyen volt a torna??? :roll:
Most voltál először?

Encu!
Fini volt az ásványvizem! :lol:
Köszönöm!!!!!! :wink:

Kép
niki+baba

Gabó! Köszi, nagyon jó lesz ;) Most ettem egy álltanagyadag tiramisut és azon filóztam, hogy te bizony jobbat csinálsz ;) De célzásnak ne vedd!!!! :lol: Épp elég húsos vagyok így is... :P

Niki! NAgyon szívesen!!!!!!! Máskor is ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!

Ne hari, de holnap nem tudunk menni :cry:
De nagyon-nagyon köszönjük!!!!! :D

Megyek aludni, baromira fáj a fejem :evil: Kiváncsi leszek mit mond a doki holnap :roll: Jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!!!

Móni, majd számolj be, hogy mi volt a dokinál, olyan izgi :)

Encu, már megint új babakocsival voltatok? :wink: Ezt szereti Karcsika? Hogy aludtatok?

Jaj, tudom mit felejtettem el, Szilárdba itt a kertben belement egy kullancs, úgyhogy azóta kenjük kullancsriasztóval, ha kimegyünk...Fürediek vigyázzatok :wink:

Tegnap elsétáltunk a dm-be, és még benéztünk az ázsiai boltba, tényleg nagyon megéri :D

Megyek, mert tudjátok Vince még nemigazán tud kúszni, de szeretne :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tegnap voltunk Bálinttal a szemészeten, egyenlőre nem nyúlnak hozzá, de nagyon figyelni kell, hogy nehogy tovább romoljon. A jövő hétfőn kell(ene) visszavinni kontrollra mind a két gyerköcömet.

Este hat órakkor fájó szívvel a Margit kórházban hagytam a babáinkkat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A hely alapjában véve nem olyan szörnyű, csak a helyzet. Kívánom nektek, hogy ne legyen benne részetek! Oda hívtak mindenkit 10-re (voltak 4 hetes babák is). Viktorral 3/4 12-kor még a váróban etettük meg a fiúkat! Behívtak minket, a doktornő 1/2 óráig vizsgálgatta a Dávid papírjait, majd 5 perc alatt megállapította a gyerekre ránézve, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy ha nem előzzük meg, akkor epilepsziás lehet. (A többi kórház kizárta ezt alapos vizsgálatok után...) A vizsgálat után a gyereket csak pelusba kellett öltöztetni. Szerintem Dávid érezte, hogy megint készül ellene valami, mert mikor nem öltöztettük tzovább ordítani kezdett és szorította a Viktor pólóját. Ekkor jött a főnővér, aki szinte kitépte a gyereket az apja kezéből, arra sem volt időnk szinte, hogy elbúcsúzzunk tőle! :x :x :x De nem kell izgulni! Az ágyánál már várta a pszichológus! :evil: :evil: :evil: :evil:
Bálinttal a doktornő elégedett volt, azt mondta, hogy ő sokkal erősebb és ügyesebb. Szegénykém jól tűrte a dolgokat és nem csinált akkora patáliát mint Dávid! Lehet, hogy ő még nem szokta meg az otthoni légkört és minket annyira?! Nem tudom... :? :? :? :?
A lényeg, hogy minden nap bent lehetek 11-6.ig, de csak etetési időben, tehát alkalmanként 1 órát. Az eredmény csütörtök délutánra lesz meg, velünk majd pénteken közlik valamikor... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Most megyek a vonathoz, sietek a manócskáinkhoz!
Mindenki vigyázzon nagyon magára és a gyerköcökre!
rnecsi

Barbi!

Ez az új babakocsi, igen, és nagyon meg vagyok vele elégedve! ;)
Vince nagyon ügyi!!! :)
Közepesen aludtunk, szerintem Gabó álommanói útközben kocsmáztak egyet és az árokparton ébredtek hajnalban, mert hozzánk annyira nem jutottak el... :roll: :lol: :lol:

Csilla! Kitartás, remélem nem lesz semmi gond!!! Nagyon drukkolok!!! Erős mindkét manód!

Tesóka, várjuk a híreket!! :D

Többiek?? ;)

Kép
Kép
encu

Nade Encu!
Nemá'!
Ezek nem isznak egy kortyot sem (nélkülem). :lol:
Úgy látom kénytelen leszek személyesen odacitálni őket!

Csilla!
Ismét csak azt tudom mondani, hogy kitartás!
Mi az, hogy valaki ránézésre megtudja állapítani az epilepsziát!
Könyörgöm akkor az anő ránézésre is dilis lehet! :wink:

Móni!
Várjuk a beszámolót!

Kép
gabriel79

Gabó! Pedig cincogó kornyicálást hallottam az éjjel ;) Szerintem dáridóztak... nélküled! ;) Ha hozod a manókat, talán visszakapod a tálad ;)
Vagy mondjuk holnap... :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Most csak nagyon gyors leszek mert nem értékeli a Ricsi hogy egyből gépezek ahogy hazaértün :lol: 8)

Most 5 hetes, szabályos petezsákot látott a doki, de még benne senkit nem látott ami állítólag normális. Két hét múlva kell visszamenni és akkor már szívhangja is kell hogy legyen. :D

És a sztárfotó, azt mondta a doki hogy kinyomtatja hogy tudjunk rajta veszekedni, hogy kire hasonlít :shock: :lol: :lol: :lol:
Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gyorsan előkerestem az előző terhesség első uh-it. Betöltött 5 hetesen volt a petezsák 9,8 mm és benne egy 2,3 mm embiró. És két hét múlva meg már volt szívhang is. Úgy hogy tényleg lehet ebből még bármmi, hisz még csak most kezdtem az 5. hetet :roll: :D

Majd még jövök csak megint nyaggat a Ricsi és akkor már nem magamról írok :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!!!

Gratula!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Szuper! ;)
És máris gyönyörű a kicsid :D ;)

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?