Sziasztok!
Aztamindenit!
Babaszületéskor szokott ennyi hozzászólás lenni.
Kincs!
Nemáááá! Most tényleg, minket kihagynál a gólyahírből?!
:(
Dehát tudod hogy mi nem AZÉRT kérdezzük?!
Na mindegy...
Látom kicsit sok lett a népi praktikákból.
Nálunk is előny hogy senkivel nincs kapcsolat a fáluban (mi vagyunk a Pécsről jött népek
), mert biztos az összes Mariska néninek lenne egy-két jó szava hozzám.
Bettica!
Szintén zenész, minden házilag készül. Festés, laminált padló, bútor felújítás, stb.
És engem is zavar hogy nem segíthetek mindenben... annyira rossz ez a "művezető" szerep... Biztos nagyon szép lesz a szobátok!
Milyen színű lett végül?
Anyoo!
Jövő héten már huszon hetes leszek! Jippiiijééé!
Megint befordult mozgolódósra a babám, vééégre. Annyira megdícsértem.
Gratulálok az eredményehez! Az enyém is hasonlóan jó lett.
Norka!
Ez nem ér! Nekem kimaradtak az ilyen izzadságos álmok az elején, pedig a Férjem tuti élvezte volna.
Lehet, hogy még kukigyöngysort is kaptam volna érte.
Csakegy!
Szintén nem ér!
Héjábansült krumplit akarok sonkával, kolbásszal, hagymával és friss kenyérrel!!!!
(Ebből a kenyér bukott, de a többin rajta vagyok. )
Kandi!
Az ilyen pasikért vadulok... Hhhh...
Kavicska!
Továbbra is csak azt amit eddig: mennek a drukkok!
És akkor rólunk:
Állati éhes vagyok --->parasztkaja Hol a házvezetőnő?! Mary, csináljon nekem vacsorát!!!
Itthon lakik a Kispockom babakocsija és hordozója mától.
Nagyon örülök neki! A kocsit titokban tologatni fogom ha nincs itthon a Férjem, most még nem merem.
Szóval, a kocsi Toma márjákú terepjáró, 4 fix kerekes, átfordítható karos cucc. Van hozzá: puha falú mózes, téli lábzsák, vékony lábzsák, pelenkázótáska, esővédő (ezt nem tudtuk felrakni rá, lövésem sincs hogy kell
). A fejrésznél a kupola egy része lepizárazható, melegben levegőzik onnan is a kocsi. A huzat jó állapotban van, látszik hogy vigyáztak rá. 18.000. pénzért jutottunk hozzá. Ajándék anyukáméktól.
És a képek:
Nyáriasan
Téliesen
A hordozó Concord Baboo X-line, két éves modell. Lehet hogy ez egy kicsit elhamarkodott vásárlás volt, de remélem jó lesz a babának. Az újszülött szűkítő alatt kicsit kopott a huzat, gondolom sokat állt kocsiban a napon... Ezt 10.000.ért vettük és a mi ajándékunk a Pocok babának.
Ennyit most rólunk. Mennem kell enni, éhenpusztulok.
Monee