Új privát üzeneted érkezett!

Zazzy köszike....tuti írni fogok! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Valaki 3e-ért hirdet egy gumipónit (ugráló póni) a babaszobán... (ez az ami Rambókának nagyon bejött! Lilla is szereti a gumikutyáját, bár ő még csak eteti és itatja és néha ráül a hátára... mondjuk neki még nem ér le teljesen a lába...) (csak szólok hátha valaki pont ilyenre vágyik:) (Lilla kutyáját Aladárnak hívják:))))))
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... E-73880C85
Vendég

Kandi: ez most laptető volt... ugye tudod mit jelent ?:)))))) (én kívánok neked még néhány ilyen laptetőt... ez tutira bejön:))))))
Vendég

szénhidrát estét tartottam...én hülye. így járok,ha nem vacsizok normálisan..ez van. ah. :)
csakegy, az a bazi kisbetűs puding jól hangzott :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

(fú... majdnem el is felejtettem... na megyek is ki a konyhába:)))) (az a gáz, hogy én nem emlékszem mikor émelyegtem egyáltalán Lillánál... most meg ha nem zabálok 2 pofára akkor tök sokat émelygek... ha meg teljesen teleeszem magam akkor azért émelygek. A narancslé javít a helyzeten de GI szempontjából az is öngyilkosság... a fagyi az mondjuk jóóóóó... az nagyon jóóóóó :))
Vendég

(a durva az, hogy ugye a met önmagában is képes ilyen émelygést csinálni az első hónapokban... én meg ugye jó ha 2 hónapja szedem... szóval xar ügy... simán lehet, hogy a met a felelős mindenért...)
Vendég

Kép szempillaaaaaaaaa

Kép

dimet

ja, én is azért vettem jégkrémet, mert GI szempontjából az a legbarátságosabb.

Kép

dimet

:))) gyönyörű pillák :)))))))

OK, legközelebb fagyis talit szervezünk:)))))
Vendég

Kandi! Én a Villányin szoktam parkolni, a szembe beállós parkolókban, azt tuti ingyen van. A templom előtti párhuzamos azt hiszem tilos, a kis utcák pedig fizetősek. Szembe parkolósban általában van hely, de nagyon résen kell lenni! Drukkolok! (nem csak a parkolás miatt ;) )

Barnázós, és már nem barnázós kismamik, minden nap gondolok rátok! Kicsit izgis az eleje, de úgy elrepül majd az idő, nem sokára majd a vizesedés és a nagy pocak miatt fogtok panaszkodni. :)

Norka, majd írok emailt is, de én is szívesen segítek a találkozón!

Kép
mamint

ah... elmúltak a sokáig alvások:( fél 7kor kelés, és nem alszik vissza. ah,ah,ah....pedig olyan jó volt!! csak az a baj,hogy tökre álmos ilyenkor, és igaznán nem is tudok mit kezdeni vele. szenvedünk mindketten 8ig. én el is aludtam kicsit:) ő meg az ágyában duhajkodott. de aztán meg nyűg a köbön. végül elalszik. addigra meg kimegy az álmosság a szememből. persze, az apja meg alszik,mint a bunda. igazságtalan az élet :D

tegnap "lebasztam" egy rendőrt. tatára (is) kirándultnk, és megálltam egy pillanatra, hogy egkérdezzem vkitől merre van egy utca. errefel a rendőrök rámberregtek azzal az izével ami a kocsitetejükön van, hogy megállni tilos. én meg átkiálltottam, hogy hagyjanak, kisbabával vagyunk, csak meg akarok kérdezni vmit. és meg is kérdeztem tőlük :D

Kép

dimet

Dimet, Mamint majd holnapra összeszedem a gondolataim és írok ez ügyben... 8)

Akit nem érdekel a PCOS tali, az most ezt ugorja át!!!

Lesz Kvíz, az egyik kvízcsapat már összeállt az NLC-n! (Rambóka segít a kérdésekben, de a korrupció nem megengedett!! :lol: )

A főnyeremény szerintem ütős, mert a L'oreal állít össze a nyertes csapatnak egy több tízezer értékű csomagot.

Szóval, ha van bennetek kurázsi, egy Babanetes csapat is jelentkezhetne! Gyorsan kell feleletválasztós kérdésekre válaszolni.

Kandi, ez a kamaszos jelvény nagyon ütősnek látszik! :? Már 9-10 évesen kezditek?? Én is nagyon kíváncsi vagyok... hogy mik mehetnek nálatok.
Az a baj, hogy az öcsémnél cirka 22 éves korig tartott... az első komoly barátnőig... :roll:
A konzihoz nagyon drukkolok!

Kincs, dehogy diétázom!! :lol: :shock: Mellesleg 13 hetes vagyok, de még egy dekát nem híztam. Na ja, ilyen sportos életmód mellett! 8) Csak sűrűn kell ennem, keveseket, erre mondtam, hogy diétás! :wink:
Neked is most jön az az időszak, amikor mindenki szekál, hogy "jé, még egyben??"... és még el sem jött a kiírt nap... :? hát kitartást!

Jaj lányok a libidóm az egekben van. :oops: Megőrülök, asszem éjjel 3szor is azt éreztem hogy mindjárt rámászok... ezek az álmok... a gyerek mit mozizhat bent?

Olvassa valaki a Katedrális folytatását? Én napi 10 oldalt haladok csak, és szeretném tudni, hogy mire számítsak, mert vagy 1000 oldal ez is...
Vendég

Norka!

libidót élvezzétek ki! Finom lightos menetekkel!! :lol: hadd örüljön apa is! Jót tesz a házasságnak! mikor meglesz kistesó egy fél évig el is felejthetitek a szexet, két gyerek mellett képtelenség, és az utána következő években is csak minden másnap...húsvét másnap, meg karácsony másnap.... :wink: :lol:

kavicska el nem tudom mondani, mennyire örülök neked!!! Tényleg érződik rajtad, hogy lassan a "régi" vagy!

tej vissza fog állni, a csajok mindent elmondtak amit tehetsz, egy-két nap alatt vissza fog állni. amilyen szintet, tejmennyiséget a mellek elértek egyszer, azt biztos hogy bármikor még egyszer meg tudják termelni! úgyhoyg nyugi! :lol:

viszont tudod-e, hogy nagyon szerencsés vagy ezzel a tej dologgal, kevesünknek sikerült elsőre, első babával ilyen klasszul a szoptatás! :D Ügyi vagy!

Rami máj. 1-jén megyünk Pécsre, az csütörtök 4 napra, mert pénteken nem lest suli dominak. tettyézünk majd egyet? vagy neked most szigorú ágyfekvés van? ha igen akkor majd egyedül én látogatlak meg, gyerek nélkül. hogy enyhítsem unalmas ágyban fekvős óráidat! :lol: ja, mond meg apának csináltam még nektek illatpárnát! :lol:

Dimet meg kellene beszélnünk CD-k hogy jutnak el hozzám...tornáznom kellene..

Kép

Kép
rejo

Jóóó reggelt!

Norka én is kis kajcsikkal járkálok, az elejétől és még most is.
A norka-féle diétához kitartást :wink: :lol:
Néha már nincs kedvem boltba menni...mennyi van még hátra? óó biztos hamarabb jön mert dagad a szád, lentebb van a hasad, most jön a java..mindjárt túlleszel rajta,biztos nem ikrek?.... :shock: :shock: nem győzöm mondani,hogy jóóól vagyok nem nehéz az alvás a pocakommal,nem dagadog stb..miért beszélik be egy kismaminak hogy az utolsó hetek katasztrófák? :evil: meg a szülésen sem túlesni kell mint vmi rossz dolgon...

Dimet tényleg szép pillák! :)

Kandika minden jót a petevezeték nézegetéshez!
Nati jó nagy!

Megnézem a sütit a sütőben.
Vendég

Kincs, ment pü!kb 4 oldalas elég kimerítő doc formátumban elküldtem!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy most nem reagálok senkinek, csak mindenki feladatokat oszt nekem ma....

Dimet!
Ehhez az akcióhoz milyen építőkockátok van? Textil? (csak mert félek, hogy Gergő fával vagy műanyaggal jól fejbeveri magát....)
ezoterike

Lafi!

1000köszönet!!!!!! :wink: :P

Ja Kandika a szőlő cukrot nem szeretem, de lehet kicsi rágcsát vinni meg vizet
(már 3.5liter víz, keksz és papucsok az autóban figyelnek, nem tudom mennyit fognak utazni?) :lol:
Vendég

7kincs: Toblerone:)))) Az nagyon tuti szülés közben:)))))) (csak ne akadjanak a torkodon a kis darabok:))) (én hánytam volna a szőlőcukortól... a terheléses cukorteszt óta a szagától is rosszul vagyok... azóta a mustot sem bírom meginni)... Szerencsére vittünk 100%-os rostos almalét, az nagyon jó, éhség és szomjúság ellen is szuper (a DM-ben van Alnatura direkt préselésű ami nem cukros víz mint a sima bolti 100%-os levek plusz kicsi a doboza így simán elfér a kórházi csomagban)... csak mert nem biztos, hogy közben lesz kedved enni, az energia meg nagyon kell majd...
Vendég

Sziasztok!

Kincs!
Szerintem sem kötelező a terhesség végének nyűgnek lennie.
Te vagy erre a példa! :)

Kéne egy kismama listát feltenni. Csak elvesztettem már a fonalat. Félek, hogy valakit kihagyok. :? És nem tudom ki hol tart! :? :oops:

Kandikám!
Nagyon drukkolok a vizsgálathoz!
Natiból ki sem nézném az agresszív kamaszt! :lol: De kíváncsi vagyok mit mesélsz majd 4 év múlva. :)

Köszönöm lányok a tanácsokat!

Norka!
Ha hiszed, ha nem, én utálom a sört, de két napja megkívántam. Vettem Soproni Szűz sört (alkohol mentes), az Ember fel volt háborodva, hogy lehet ilyen sz.r sört venni. Ha már iszom, akkor vegyek "minőségit"! :shock: :? :lol: :lol:
Annyira jól esett. :shock: Igaz, nyaltam mellé egy kis sót is, hogy jobban csússzon! :lol: :lol:

Rambóka!
Remélem jól vagy! Vagytok! :)

Csakegy!
Nagyon jó étvágyú vagy! Tetszik nekem! Valamikor azt ecsetelted, hogy te "szenny" kajákat nem eszel! :lol: Aztán szoptatás alatt bepótoltad, most megint visszatérhetnél régi önmagadhoz, de most kettecske miatt nem müködik a dolog! :lol: :lol: Tetszik! :lol:

Én is annyi édességet eszem, hogy az eszem nem tudom mikor ettem utoljára ennyit! Meg ittam is! Édes üdítők, minden mennyiségben. :shock: Azt hiszem előbb utóbb megundorodom tőlük. :?

Rejoka!
Tényleg jobban vagyok. Ha alszom, akkor nincs gond! :) És úgy tűnik kezd müködni a dolog! :) Egyelőre még gyógyszeresen, de remélem eljön az idő, amikor anélkül is menni fog! :roll:
Hö-hö, de a kisfiam legédesebb álmomból MINDEN éjszaka felébreszt! :lol: :lol: No, de ez így van rendjén. Neki növekedni kell!

Ma már több tej van mint tegnap. Gyarapszik szerencsére. :) Csakhát az én feneketlen bendőjű kisfiamat etetni kell! :lol: :lol: Nő is a testtömege! :lol: :lol: Jövő héten elérjük a 4 kilót. Már csak napok kérdése. :?

Anyós pajtás naponta "ezerszer" elmondja, hogy "Áldott jó gyermek! Nagy szerencsétek van vele. Olyan nyúúúgodt! "

De a héten bemutatta a nyűgös oldalát is! Én arra fogtam, hogy a szopi hiányzott neki! :(

... négy hetesek vagyunk... ennyire telik az idő??? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Kincs: hát, tényleg nem lehet könnyű, ha mindenki ilyenekkel traktál. Remélem, én megúszom, tulajdonképpen nem vagyok itt a környéken annyira rég óta, hogy megállítsanak beszélgetni. Szóval jó esélyem van arra, hogy ebből a kérdezgetésből kimaradok. Örülök, hogy neked ennyire jól "megy" a vége. Nekem is mindenki azt mondta, hogy jaj majd a végén nagyon foggok szenvedni, mert nem tudok aludni, meg mozdulni a hasamtól... Szóval jó látni, hogy ez nem feltétlenül így van... Most nézem, utánad én jövök??? Na, még ilyet :lol: szalad az idő. Egy utsó pocakfotót nem teszel fel?

Monee: Én most pocak fotót nem fogok feltenni, de ha lesz egy kis időm, akkor majd csinálok egy egészen frisset valamelyik nap. Most szalad a lakás, végre a festésnél tartunk (tiltakozásom ellenére apa kipaterolt a szobából, így egyedül dolgozik rajta :twisted: ). Ha van egy kis szerencsénk, akkor ma megleszünk vele és jövő hétvégén lesz majd a padló lerakása. Nem is tudom mennyibe fájna ez nekünk, ha a párom nem lenne ilyen ezermester... Belegondolni is rossz...
(Ja, apa 9 körül kelt végül is fel :shock: Hmm, tényleg nagyon ritkán van ilyen, ő sem aludt túl jól aznap, sejtettem én...)

IKEA-ban kinéztem pár fiókos szekrényt olcsóért, a legnagyobbat akarom, csak nem tudom, hogy be fog-e férni a szobába :( Apa majd szerkeszt rá egy pelenkázót és minden szupi lesz ;) Jujj, annyi mindent tudnék csinálni, venni hogy nincs elég pénz rá a földön :D
Szeretnék varrni pl. olyan falra akaszthatós, zsebes tartót valami jó kis anyagból... Már csak egy jó varrógép kellene, meg egy jó szabásminta :D Szóval ötletek vannak... ;)

Kismamik: Szép az idő, tessék menni sétálni, csak nem vagytok egésznapos fekvésre ítélve... Lehet menni játszira és leülni egy padra. Apát is vigyétek, ha ráér ;)

Én még mosok egyet, aztán megyek festékért... Ez az én sorsom ;) Ja lassan apa is talán éhes lesz, lehet készítenem az ebédet... Talán...

Kellemes napot!

Kép

Kép
bettica

Kavicska: Gratula a 4 hetes utódhoz! Jaj, annyira remélem, hogy az én fiam is ilyen "nyúúúgodt" lesz, mint a tietek :lol:

Kép

Kép
bettica

Kavicska már a hsz-d is jó nézni :D
Szilveszter édes lehet,anyósod mondatai nagyon jók,
egy gyerekről csak ilyet lehet mondani, főleg a tietekről! :)
Remélem kiskincs is ilyen lesz, most nagyon jó gyerek tegnap 9kor lefeküdtünk,és 8kor alig akart ébredni :lol: ha 7kor kelek akkor még nem hajlandó felkelni, nem tudom a 8.30-as nst mennyire tetszik majd neki..
A kismami listában pedig te vagy a profi!

Bettica jó munkát!!
Milyen lesz végül a szoba??
Mi is mindent megcsináltunk
(festés,bútor,kárpitozás, pénzünk nekünk sem lett volna ha mindent venni kell :? ) ti is ügyik vagytok!
Bizony nemsokára ti következtek! :)
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat!
Csakegy.....jó is lenne,,,,ha laptetű....akkor,annak kötelező következménye lenne.... :wink:
Komcsira mondom....a Nati egy álom gyerek....csak a többi tikker...szerinte is babás.......na és már nője is van....sms partyk zajlanak....na meg a kiscsaj itt is ebédel néha :wink: :shock: :!: Lehet korán lesz unokám... :?
Mamint köszike a tippet....akkor ott próbálkozok elöszőr!
Kincsecske,Én imádom a szőlő cukrot...mindig van a táskámban DM-es egyesével csomagolt....ja és terhesen a mentolos volt a kedvencem....Nekem a szülésnél csak szőlő cukor és citrom volt megengedve....egy kortyot se ihattam... :? de Én amúlt században szűltem :wink: :oops: !
Teszek képet,csak be kell szkennelni...de ha találok a gépen...küldöm.....persze,ha nem zavar senkit....
Dimet...nem semmi ZSpilla! :)
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
(tavalyi kép)
kandi72
Budapest III. kerület

kandi!

ezt az izmos deltás férfitestet!!!Azta!hangom elakadt! :lol: :lol:

azért ne sürgesd annyira azt az unokát! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Kép
(márciusi)*térdén a balta,ennyire látszik..contractubex-el kezelve"!pedig plasztikázni akarták....
Anyáknapit szeretném, majd még megmutatni.....
DE ezekből is látszik,hogy már Ő nagy "lópaci"!
kandi72
Budapest III. kerület

No a végén még annyit jövök újra ide, hogy ti fogtok engem elhajtani! 8)

Kandi, a fiadból szép nagy macsó gyerek lesz... ezt most a jó értelemben mondom, dehát nagyon sármos.... azt a mindenit... És mondd csak: a kiscsajra nem vagy féltékeny?!?!
Nemrégiben volt téma nálunk, hogy az apák a lányuk udvarlóira allergiásak, míg a mamák a fiuk szíve választottját nézik ferde szemmel, és ez ösztönösen jön... nálatok hogy van ez?

Rejoka, aha, szóval lightos menetek... kérdem én, éjszaka 3 órakor, amikor éppen olyat álmodtam? :lol: 8) Mert egymástól függetlenül ájulunk az ágyba, reggel 7kor a munkások már itt zörögnek... mondjuk rajtam már az sem múlna, dehát elég vicces lenne. :oops:

Kincs, jut eszembe, no meg Csakegy érdekesebbnél érdekesebb kajáiból :lol: :lol: , hogy a terhesség eleje óta parasztkaját kívánok, például. Anno Kavicsnak meséltem, hogy a terhesség elején jött a zsíroskenyér kívánalom hagymával és sörrel. (Le lehet lőni, nem érdekel... most szerdán megyek amúgy terhelésesre.) Kb. azt vacsoráltam, az ember meg a másik oldalára fordulva aludt éjjel. :lol:
Ma meg slambucot főztem magamnak, a többieknek mást (öregtészta, öhöm néven is fut). Piszkosul kívántam, savanyú dinnyével.
Egyébként az új konyha teszi, vagy nem tudom mi, de szinte mindennap főzök egész normálisakat... a férjem csak les, hogy mi van velem! Még a végén leadok a fenenagy feminizmusomból, és egyszerre szakácsnővé és szexistennővé válok! :lol:

Jah, erről jut eszembe: biztos forrásból tudom, az egyik magánklinikán, ahol van plasztikai sebészet, nemrégiben egy nemzetiségi, gazdag páciens (tele volt lóvéval, természetesen) csináltatott magának a péniszébe, a bőrke alá körben egy olyan izé gyöngysorberakást. :shock: A különleges kívánságot azzal magyarázta, hogy "Istenien főz az asszony, megérdemli!"

Kavicska, te már egyre inkább a régi vagy. Még jöjjenek egy kis fotók, és akkor már látom, hogy nagyjából minden OK.
Vendég

Hú Kandi!
Nem semmi ez a kissrác! :D Lányokban nem lesz hiány, az tuti! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Kincs, nekem is volt bekészítve rostos lé meg csoki... de bevallom, az utolsó szakaszban olyan hányingerem volt, hogy még a víz sem csúszott le! :?

Na most jó kis biztatást adtam! :? :lol:

Viszont a szülés után meg akartam dögleni éhen, alig vártam, hogy lekerüljek a 2 órás megfigyelésről... na Csakegy, mit kívántam? Hát persze, hogy 2 db sajtburgert. :?
Vendég

Ja!Mostanában enyém minden lapalja! :? Ez mit jelent??? :lol:

Kép
Kép
zazzy

Köszi Norka... most épp ölni tudnék egy libazsíros kenyérért hagymával... (igen, sima bolti fehérkenyérért, nem az egészséges teljes kiörlésűért:) :twisted: (szerencsére most sül a krumpli a sütőben... na meg a pisztráng:) (a férjemnek meg valami különdíjat adok azért, hogy tök egyedül ilyen kaját rittyentett:)))) (megjegyzem milyen dolog, hogy már vagy 3 hete nincs libazsír a Kaisersben????)

Kandi: azta... a többi képen egy kisfiú van ezeken meg egy férfi :)))) Asszem lesz dolgod majd a menyjelöltek válogatásával:))))))

Kavicska: tök jó, hogy ennyire javul a helyzet :) Néhány hét és röhögni fogsz az egészen.

Dimet: részvétem a reggeli ébredésért :( Mostanában Lilla is ilyet játszik, igaz nála azért valahogy kitoljuk az ébredést 1/2 8-ig de nekem az is hajnal... (aztán 9-10-körül visszazuhan még 1-1,5 órára amikor én már nem tudok aludni...)

Én meg úgy döntöttem, hogy hétfőtől megint elkezdek Lillával kenguruzni. Ha ellustulok és elszokok a cipeléstől az egész terhességem egy rémálom lesz ahol még a közértbe se rohanhatok le Lillával ha épp éhen akarunk halni... úgyhogy felkötöm az Ergót és a lovak közé csapok... (persze csak ha nem érzem majd durván megterhelőnek). Az elmúlt 2 napban tök sokat emelgettem Lillát, ma meg végig rendet raktam (és még nem vagyok kész) és tökéletesen érzem magam a bőrömben, semmi barnázás, még csak nem is émelygek... égi jel arra, hogy ideje lesz megint felpakolni azt a gyereket:) (maj a 3. trimeszterben abbahagyom a kenguruzást, koraszülést azt ugyanis nagyon nem mernék bevállalni) Ha a kistesó maradni akar akkor maradni is fog...
Vendég

zazzy: új topikszokást?:))) mit jelentsen? :))))))
Vendég

Sziasztok!

Jujj de sokat írtatok :shock: :) ! Péteken elmentünk anyukámékhoz és most jöttünk haza, így visszaolvasni még nagyon nem volt időm, csak bejelentkezem gyorsan és majd este reagálok!

Pénteken megjött az afp és a négyes teszt eredményem! afp 1,5 MOM a négyes teszt szerint pedig 1:44000 a Down-kór valószínűsége, tehát teljesen megnyugodhatunk! :lol: :lol:

Este jövök még és visszaolvasok!

Kép

Kép
anyoooka

Gyűjtöttem egy kismama listát, remélem, nem maradt ki senki! :oops:

finiselők:
7kincs: 37+6
Bettica: 31+4

tizen hetesek:
Monee: 19
Anyoo: 16+6
Luca68: 16+2

Friss terhesek:
Szakmárinékati: 8+5
Rambóka: 7+5
Csakegy: ?
Czinkeb: 5?

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka: de aranyos vagy, engem is felvezettél!!! köszi! :D

Rambóka, CSakegy: köszi a tanácsokat itt is! és mennek a drukkok nektek is!
nekem szerencsére csak 1* volt barnázás csüt és azóta se! de akkor inkább áttérek a 3*2 dugdosásra, jövőhéten amúgy is otthon leszek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Gyorsan írok egy kicsit, mert különben megint lemaradok, annyit írtok!

Kavics!

Hajrá! Fog ez menni!

Rejo!

Remélem el tudunk majd menni!Jó lenne!

Dimet!

Gyönyörű szempillák!
Az alvást sajnálom, nálunk is Gergő mostanában kezd 8-kor kelni 9 helyett és én már ezen is fel vagyok háborodva! :twisted:

Kandika!

Hozzon neked is olyan szerencsét ez a beavatkozás, mint nekem! A laptetű meg már csak ráadás! :wink:
Én még emlékszem a fiad behorpadt mellkasú képére, hát némileg kikupálódott! :lol:
Kezdhetsz elsárkányosodni! :lol:

Csakegy!

Zabálunk, zabálunk? :lol:
Zsíroskenyér újhagymával rulez! :wink: :lol:
Azért az Ergóval még óvatosan!
Én is azt hittem, h. már megúsztam, de ma megint elkezdtem barnázni! :(

Kincs!

Szerintem élvezd ki minden percét!
Én elég sokat nyavajogtam, de utólag nagyon szerettem terhes lenni és nagyon vártam már a másodikat! Erre most kiderül, h. az előző tényleg sétagalopp volt! :?
A beszólogatóknak meg szólj vissza! Nekem már a 20. héten a szülés időpontjáról érdeklődtek, aztán amikor megtudták, h. még odébb van, akkor jött az ikres duma. :evil:
A végén már csak röhögtem!

Anyóó!

Gratula a jó eredményekhez!

Bettica!

Mi is mindent magunk csinálunk, mert csak az van jól megcsinálva.
Múlt hét végén megvettünk 7 méter minikerítést anyuékhoz, h. a ded le ne zakózzon a terasztámfalról. Hát meg kéne csiszolni, lealapozni és lefesteni.
De úgy tűnik én csak munkafelügyelő lehetek majd, pedig rettenetesen viszket rá a tenyerem! :(

PCOS-s kvíz:
Priviben várom a megvesztegetési kísérleteket! Nehezen vagyok megvesztegethető, úgyhogy magasról indul a licit! :lol:
Tényleg kéne egy csapat, de mivel én állítom össze a kérdések egy részét, én nem lehetek csapattag.
Szóval várjuk a jelentkezőket!!!!!
Remélem aznap nem csak innen a távolból fogok tudni drukkolni!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

anyooka, norka lemaradt a listáról.

remélem egy pár hónap múlva újra rajta leszek. :?
most bezzeg az összes rosszullétet visszasírom. :cry:

kandika, jó izlése vagy Nati barátnőjének! rém helyes pasi a fiad! :D

most 2x1 metet szedek, de lehet, hogy jó lenne a 3x1. vagy vcot mérni néha. minden duán éhségrohamaim vannak.
kaja előtt és utána is kell mérni? 90 perc, vagy 120?

Kép

Kép
csillagfény

Friss kismamik!! Örülök hogy minden oks veletek!!!

Dimet: annyira jóóóó ez a szempillás kép!!!!!! Húúúúú én mit nem adnék egy ilyen "korai"keléshez!!! csak aludná át az éjszakát.... :twisted:

Kandika: a férjuram megkérdezte hogy milyen macsó fiúkat nézegetek én??? :lol: :lol: Tényleg nagyon helyes kissrác!!!

Monee: azóta nem fáj a hasid? Voltál dokinál? bocs ha írtad, de nem emlékszem!!

Anyóka: gratula a jó eredményhez!!

Bettica: majd kérünk képet a babaszobáról!!! meg a pocidról is!!

Csillagfény: szorítok neked a kistesóhoz!!
Vendég

Sziasztok!

Aztamindenit! :shock: Babaszületéskor szokott ennyi hozzászólás lenni. :lol:

Kincs!

Nemáááá! Most tényleg, minket kihagynál a gólyahírből?! :(:(
Dehát tudod hogy mi nem AZÉRT kérdezzük?! :? Na mindegy...
Látom kicsit sok lett a népi praktikákból. :D Nálunk is előny hogy senkivel nincs kapcsolat a fáluban (mi vagyunk a Pécsről jött népek :lol:), mert biztos az összes Mariska néninek lenne egy-két jó szava hozzám. :D

Bettica!

Szintén zenész, minden házilag készül. Festés, laminált padló, bútor felújítás, stb.
És engem is zavar hogy nem segíthetek mindenben... annyira rossz ez a "művezető" szerep... Biztos nagyon szép lesz a szobátok! :D Milyen színű lett végül?

Anyoo!

Jövő héten már huszon hetes leszek! Jippiiijééé! :D
Megint befordult mozgolódósra a babám, vééégre. Annyira megdícsértem. :lol:

Gratulálok az eredményehez! Az enyém is hasonlóan jó lett. :wink:

Norka!

Ez nem ér! Nekem kimaradtak az ilyen izzadságos álmok az elején, pedig a Férjem tuti élvezte volna. :D Lehet, hogy még kukigyöngysort is kaptam volna érte. :wink: :lol:

Csakegy!

Szintén nem ér!
Héjábansült krumplit akarok sonkával, kolbásszal, hagymával és friss kenyérrel!!!! (Ebből a kenyér bukott, de a többin rajta vagyok. :lol:)

Kandi!

Az ilyen pasikért vadulok... Hhhh... :lol: :lol:

Kavicska!

Továbbra is csak azt amit eddig: mennek a drukkok! :D

És akkor rólunk:
Állati éhes vagyok --->parasztkaja Hol a házvezetőnő?! Mary, csináljon nekem vacsorát!!!

Itthon lakik a Kispockom babakocsija és hordozója mától. :lol:
Nagyon örülök neki! A kocsit titokban tologatni fogom ha nincs itthon a Férjem, most még nem merem. :lol:

Szóval, a kocsi Toma márjákú terepjáró, 4 fix kerekes, átfordítható karos cucc. Van hozzá: puha falú mózes, téli lábzsák, vékony lábzsák, pelenkázótáska, esővédő (ezt nem tudtuk felrakni rá, lövésem sincs hogy kell :lol:). A fejrésznél a kupola egy része lepizárazható, melegben levegőzik onnan is a kocsi. A huzat jó állapotban van, látszik hogy vigyáztak rá. 18.000. pénzért jutottunk hozzá. Ajándék anyukáméktól. :wink:
És a képek:
Nyáriasan
Kép

Téliesen
Kép

A hordozó Concord Baboo X-line, két éves modell. Lehet hogy ez egy kicsit elhamarkodott vásárlás volt, de remélem jó lesz a babának. Az újszülött szűkítő alatt kicsit kopott a huzat, gondolom sokat állt kocsiban a napon... Ezt 10.000.ért vettük és a mi ajándékunk a Pocok babának. :D

Kép

Ennyit most rólunk. Mennem kell enni, éhenpusztulok. :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szió!

Nahát Nati milyen pasis :shock:
milyen egy kamasszal?

Anyooka gratulálok az eredményhez!!!!! :D
Lányod??

Rambóka azért még ne könyveld el,hogy problémásabb lesz a terhességed! Reméljük csak az első pár hét döcögős :wink:
Bár első gyereknél lehet igazán élvezni, aztán már 2.3.4. gyereknél nem semmi anyának feleségnek lenni és még kismamiságot élvezni..

Koriági nektek nem alakulnak a dolgok? :(
Szakember sem mondott még semmit?

Norka a slambuc bármikor jöhet,óriási kedvencem :D
Az első trimeszterben én hajnalban már savanyú káposztával indítottam,aztán meg pohárból hörpintettem a levét.
A heti menüben szerepel pacal, és kolbászos krumpli leves (én tojással szeretem) szalonna és kolbász...elég parasztos? :lol:
A szülés utáni éhségről már szóltam a férjemnek, Csakegy éhségére emlékszem! :)
Vendég

Sziasztok!

Na, olyan szép lett :lol: hiába, az én párom ;)

Kandi: Na, hát ez a pasi nem semmi... tényleg lassan gyakorolhatod a sárkányságot :lol: Laptető??? Úgy legyen!

Dimet: Ezek a szempillák.... Ó, hát nálatok is lehet lassan légpuskára gyűjteni :lol:

Anyoo: Tök jó, hogy ilyen szép lett az eredmény... Gratulálok hozzá!

Rambóka: Hagyd csak a párodra azt a munkát. Tudom, hogy nehépz, én ma majd megőrültem, hogy nem segíthetek... :roll: Fontosabb a picúr ;)

Csakegy: Nana, csak óvatosan! Nem kellene még várnod ezzel pár hetet?

Czikneb: Te is vigyázz nagyon magatokra! Beszélgess a kis mákszemeddel, hogy kapaszkodjon nagyon ;)

Lányok: Ez nem ér... Itt zsíroskenyereztek nekem, mikor az én konyhámban nincs egy deka zsír sem? Kegyetlenek vagytok :lol:

Lapalja: Ikrek? :lol:

Jaj, Dimet: Ha mostanában csinálok egy frissebb fotót, meg küldök át egy másik képet Bencéről, akkor lehet még cserélni, vagy ez már nem megoldható?

Holnap jön a kedvenc védőnőm reggel 10-re... :roll: Az nagyon gáz, ha mindenhol festék van széthordva, meg a rumlira való tekintettel mindenhol porcicák vannak (meg lamináltpadló a falnak döntve) ;) Asszem korán kelek, hogy jussak legalább egy kicsit előre a lakás lakhatóbbá tételével...

Két hete akarom áthúzni az ágyneműnket (egyedül nem tudom a lepedőt lecserélni, mert meg kellene emelnem a minimum 25kg-os matracot), szerintetek mennyire sikerült? :D Szörnyű, trehány háziaszony vagyok :lol:

Na, párom kívános, megyek kersek neki valami édességet...

Pihentető éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kandika!
Micsoda jóképű kisfiad van!!!! :shock: :shock:

Nem vagyok pedofil, meg ... izé... férjnél vagyok, meg éppen egy 4 hetes csecsszopóval itthon, de azért szemem van! :oops: :roll: :lol: :lol:

4 hetes a kisfiam!
Kép
Vendég

Kavicska: Gyönyörű Szilveszter baba... De ezt tuti mondták már nektek ;)

Kép

Kép
bettica

Kavics nagyon tetszik a kép Szilveszterről!! :D
Formás és szép elégedett baba !!
Pelenkázás jól megy már? olyan mint ha morci lenne rád? :lol:
Vendég

Kavics!

Csoda édes Szilveszter! Nagyon klassz ez a fotó! :wink:

Dimet!

Ó de gyönyörű szempillák! Dominak is szép hosszú szempillái vannak. :)

Norka!

Én még sosem ettem slambucot. :oops: Mikor Hajdúszoboszlón nyaraltunk, igen kapós volt a strandon, biztos fini lehet.

Csakegy!

Örülök, hogy jól vagy. Tetszik a hozzáállásod.
Tényleg nem jó a bepunnyadás. Jó, hogy így gondolkodsz. Végül is csak terhes vagy, nem beteg. Miért ne mozdulhatnál ki Lillával, nem? :)

Kandika!

Olyan a fiad, mint egy tévéfilm-hős. Csak lestem. :lol:

Monee!

Szuper ez a babakocsi! Nagyon jól jártatok vele, ennyi pénzért ennyi mindent kaptatok. És tényleg látszik rajta, hogy szinte új. Öröm ilyen szép kocsiba várni a kicsit.

Bettica!

Nálunk tavaly júniusban volt utoljára a védőnő..azért próbálkozott egyszer, de nem jött össze a talink. :twisted:

Anyooka!

Gratulálok a jó eredményekhez!

Valaki kérdezte a megbízásos munkaszerződést. Nem nagyon tudok sajnos hozzászólni, a munkajog nem az én asztalom. :oops:

Csütörtökön megyek be a kórházba, pénteken műtenek. Izgi lesz. :twisted:

Domi mákosrétest evett a nagyinál:

Kép

Kép
babancs

nem tudlak titeket követni ma...mondjuk reggel voltam utoljára....

kandika, hűha!!!!!!!!!!! 10 éves nati?? sokkal többnek néz ki! milyen helyes kölyök :)

domi is ákos-mákos:) aranyos.

szilveszter meg hatalmas négyhetes. tényleg morci volt rád vmiért :)

na, babanetes csapat a találkozón??? :)

bettica, k.ir-nek írj ez ügyben!! átvette az irányítást!

kismamiknak jó kajálást:)

kincs, a lényeg, hogy vigyél be másfél literes ásványvizet, és utána vedeld be!! hogy tudjál pisilni!!

bocs, többit elfelejtettem mit akartam írni.

Kép

dimet

Húúúúúúúúúú köszönöm a dicséreteket....ezért érdemes volt még most feljönnöm....most értünk haza Apa foci kupája volt....persze elsők lettek a 70közül...Őrá is büszke vagyok....tegyek képet róla is.....áááá csak vicceltem ám....
Nagyon aranyosak vagytok,hogy tetszik Nati!
Holnap írok a csajsziról :wink: :!:
...na meg a vizsgálatról! ill.konziról,hogy lehet szerdán a menet,vagy nem :?: :!:
+1x köszi a dicsit!

Szilveszter egy tündér :!:
Domi ellenállhatatlan mákkal is :!:
Lafikám holnap írok mail-t,de nagyon örülök!!!!Apudnak pusza!
Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dimet!

Tegnap lemaradt: Gyönyörűségesek ezek a pillák! :D

Kavicska!

Fű, jó kis mérges pofika. Nagyon aranyos a kis 1 hónaposod! :D

Babancs!

A mákosrétessel így össze lehet mázolódni?! :shock: Dehát az egy szilárd kaja... :lol:

Bettica!

Volt a védőnő? Megcsinálta a leltárt, stb.? :lol:

Koriági!

Köszi az érdeklődést, nem voltam végül dokinál. Abban egyeztem meg magammal, hogyha pénteken otthon is fájok, akkor felhívom hogy mi legyen, de magnézium nélkül sem fájtam. Szombaton és vasárnap sem volt semmi gond szerencsére, uh. lehet hogy a sok ücsörgéstől van bajom itt bent. Még 9 munkanap, remélem bírni fogom... :? Ezen a héten megint csak 4 napot jövök (hétvégén verseny van) aztán jövő héten meg csak 3 napot, uh. már nincs dk vissza.
Jah és elfelejtettem írni hogy a babácska visszafordult érezhető pozícióba. Vééégre, annyira megdícsértem hogy ilyen ügyes! :lol: Most is boxolgat éppen. :D

Csajok!

Ha valaki dokit vált, illik szólni az előző orvosnak hogy bocs, de többet nem jövök. Ugyanez: a kinézett új dokit meg kell keresni előbb hogy hozzá járnék, vagy csak egyszerűen jelentkezzek be a rendelésre azt jónapot?

Kellemes napot!
Monee

Monee

monee85

Kavicska, asszem neked is kell majd 10 év múlva ügyelni a csajokra! micsoda helyes baba Szilveszter! :D

Monee, én nem szólnék. ha nem is törődik veled, akkor minek szólnál, hogy nem mész? Az újnak esetleg.
Meg ki tudja, ha vissza kell menned hozzá mégis valami miatt, akkor csak kihagytál vmi miatt egy rendelést.

Babancs, drukk a műtéthez! Domi is nagyon helyes kismmákosképű!

Kincsecske, két heted van. :D Hogy vagy?

Kép

Kép
csillagfény

Csillag!

Köszi. :)

HOVÁ LETT MINDENKI??????!!!!!!!!!!!!!!!

Monee

Monee

monee85