Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi, amíg nem hívtad rá fel a figyelmemet fel sem tűnt... :lol:

Kép
ermoni

Moni igen már jól múltkor is láttam ez a vonalzót máshol azóta szemeztem vele!

Kép

Kép
mogyoland

Köszi az öltöztetéssel kapcs hsz-eket Mindenkinek! :wink:

Mogyo, jó bunkó a szomszéd udvarló, hallod-e!

Jók ezek az új vontalzók, csak hamar betellik igy az oldal :lol:

Móni, te mondod, hogy pakoljanak a vadházasságosok képet, amikor te még az esküvőidet se mered bevállalni :lol: :lol: Persze, másokon meg jót röhögnél, mi??? :lol: :lol: :P

Jaj, ilyen rémtörténeteket neeeeeem akarok hallaniiiiiii!!!!!

És Gabci, nem vagy egyedül, Jutta se ad enni Dorkának, szegény a habtapit eszi :D
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Prücsi: ti Dévényeztek még? Irtó ügyes Ábel. Jó nagy csibész a kiskrapek. Biztos vagyok benne, hogy lesznek meccsek Benedekkel, ha nagyobb lesz :wink:
Bea: titeket meg sem dícsértelek( pedig isten bizony akartam)
Nagyon szép a családod. És Levi már komoly, illetve komolytalan nagyfiú.
Zsu: a gesztenye sztem sem gyümölcs, sem zöldség, de az biztos, hogy főzeléknek minősül. Nem emlékszem rá, hogy Panka eszi-e már a húsos ételt?
Ami hússal dúsított, az mind főzelék. Pl az őszibarack pulykahússal is.
Timi: most akkor kivártok Majával kapcsolatban?
Tök jól nézel ki a napszemüben. Terminátor fej mi? :P
De lüke vagy!
Kikuka: te sem tartozol a megálltamafejlődésben kategóriába :P
Csini vagy,na!
Mogyo: Ágika mellett minden nap van időd ilyen fimiket rittyenteni?
Rendezzünk má egy vacsoracsatát. Természetesen én csak vendégként lennék jelen. :D
Móni: 17 éve "gyűritek egymást"?! Hú, ez szép! Mi csak 7 éve, de tuti már a párom idegeire mentem. :D
Kép? Ja... nem tom...

Tényleg, Dorka is úgy néz ki, mint aki éhezik. Milyen kis pelyhes haja van. Cukiii
De azért látom Pankának is jutott a habtapiból. :wink:
Ma Ádika összesen 1 órát aludt, azt is háromnegyed ötkor tette. Addig játszott, nyöszörgött, nyüglődött. Ma elég nyűgi volt.
Csajok! kinél jött el az az idő, hogy a gyerek szinte lehetetlenné teszi a pelenkázást és öltöztetést. Égnek áll a hajam tőle, hogy Ádi a pelenkázóasztalon is azonnal hasra akar fordulni. Képtelen vagyok normálisan bepelenkázni.

Kép
Kép
gabcii

Matyikának nagyon szorítunk, hogy mielöbb gyógyuljon meg

Kép
Kép
gabcii

Zsu: a variábilis cumin I-II-III jelzés van és a folyás erősség úgy szabályozható, hogy a jelzést a baba orra felé fordítod.
(ezt jól megasszontam, de remélem érthető volt)
A csőrös az meg az itatófej. És igen, Avent cuccokat használunk.

Kép
Kép
gabcii

Na még annyit, hogy köszi mindenkinek aki válaszolt g mail ügyben

És vhogy el...tam a vonalzómat.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Mint a képeken is látható ismét voltunk Pankájéknál! :lol:

Dorka 8 :!: kg, azaz halálra éheztetem! :wink:

Ma NAGGYON jó napunk volt, és alig volt nyűgös a csaj!

MATYIKÁNAK JOBBULÁST!

Na még olvasok vissza!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Vagyok ám én is még csak nagyom beteg voltam valami baktérium teljessen le vett a lábamról, de ezt szó szerint értem.
Anyukám tartotta a "frontot" nálunk 1 hétig, de azért néha olvastalak benneteket.
Nálunk az a helyzet,hogy Petra 1 hete át tud fordulni hasról a hátára, meg sikongat meg dumál szinte egész nap.
Ma mérlegeltem le 8kg és 70 cm.Kinek ekkora még a gyerkőce vagy az enyém egy óriás bébi???
Esküvői képet sajna nem tudok rakni nálunk nem volt olyan, mert Apukám meghalt és így csak kettő tanú előtt házasodtunk össze,de azért ha megfelel rakok fel eljegyzési fotókat.

Hoppá Petra kisasszony hívat jövök rögtön a képekkel!!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok
Prücsi, Ábel de ügyes, azta! Nagyon szépek a gyerkőceid, B-nek is tündéri pofikája van. Várom már én is, hogy Marcus felálljon :) - még odébb van, olyan kis bénán áll még a lábfeje, nem is próbálkozom az állítgatással, majd ha eljön az ideje csak rááll a lábikójára. Most egyelőre a „kutyázásba” kezdett bele, valamint hátrafelé két „lépést” tesz mászópózban (eddig csak kúszott mindenfelé), szerintem lassan belevág a mászásba. Jók vagytok az esküvői fotón (és milyen szép az a házikó a háttérben azzal a jó kis medencével.. :) )
Gesztenyét én fagyasztott pűrésítettet veszek, lehet kapni biogesztenyét, kicsit egyszerűbb vele dolgozni.
Kikuka azt írtad, hogy „képek”, de csak egyet látok. Mindenesetre jól nézel ki rajta (meg se látszik a krisztusi-kor...).
Zsu, inkább anyukámra bíznám, majd szép lassan hozzászoktatom Marcust, hogy rajtam kívül mással is jól el lehet szórkozni, aztán remélem lesz egy kis szabadidőm nekem is.
Ebben a szép időben én harisnyát, gatyát, kiscipőt, bodyt és kiskabátot adok Marcókra, viszem a plédet és ha esetleg kell, betakarom.
Gabci, habtapit Marci is eszi. Darabokra szedi, kiveszi belőle a számot, de nem az a pici kell ám neki, á, dehogy, hanem a lyukas nagy... hátára fekszik, aztán bunyózik a naggyal, beledugja a lábikóját, hempereg vele, olyan, mint egy kiskutyus. A pelusozás meg... ne is mondd.. egyfolytában fordulni akar, úgyhogy megoldásként mindig ott van mellettem csomó hülyeség (leginkább zörgős cuccok), belenyomom a kezébe és egy darabig elvan vele.. aztán persze fordulna, hátha van a feje felett valami érdekesebb... Szóval elég hosszú idő a pelusozás, öltöztetés.
Timi, bakker, ez nagyon gáz. Nemtom, észrevetted-e, de a szemüvegből teljesen kilátszik a szemöldököd. Én helyből leborotválnám, nemáhogyne :D. Na.. viccen kívül.. irtó dögös vagy benne, szerintem nagyon jól áll, persze, hogy a boltosfiú rádizgult :D.

Szegény Matyika (és persze Kat).. szorítok a mihamarabbi gyógyulásért.

Zsu, ne csodálkozz, te is pici vagy, ráadásul vékony (dááájóóneked), persze, hogy kis tininek néznek.
Rakott palacsinta, nyammm... Én dióval és lekvárral szoktam, tetejére lekváros tojáshab, be a sütőbe és húúú.. nagyon finom (de most csak elméletben, diéta van ugyanis).
Hát Jutta, elhiszem, hogy szegény Dorka sokat nyűglődik a pocijával, de mindemellett látható módon fejlődik, igazán jó husiban van, nagyon édes.

Nah, ismételten igen keveset írtam. Addig volt nektek jó, amíg csak passzív voyeur voltam itt :)

Kép
ebinc

Itt a kép kérem nem röhögni 2003-ban volt azóta az uram jól meghízott é tök rövid a haja no meg én sem vagyok már 65kg.
Kép
Kép
Petra és a kocka játék

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ebi: de jó, hogy ostanában lejelentkezel!
Még ha nem is látszik én (is) örülök neked.
Marcók is irtó ügyike. Elképzeltem, ahogy bírkózik a habtapi számmal :D
Szal akkor anyukád elvállalná marcit, csak egyelőre te nem adod? vagy nem értem.
Ja, nálunk a pelusozó fölött van a villanykapcsoló. Fényerőszabályzós és Ádika szépen kileste, hogy azt tekerni kell.
Megőrülök tőle, hogy ahogy lerakom a pelusozóra, fordul és nyújtózkodik kapcsolót tekergetni. Rászólok, semmi, erélyesen szólok, kiröhög. Szabályosan felkacag. :roll:
A legújabb szórakozása meg, a konvektort ütögeti, az meg döng, mint a szakramentom.

Andi2: de mostmár rendben vagy ugye? Jajj, dehogy óriásbébi Petra!Pont okésak a méretei.
Ádim 8800g és hetvenakárhány cm (mostanában nem mértem)
Jutta: férjed mikor jön haza?

Kép
Kép
gabcii

Pelusozás! Jaja, ugyan Dorka még csak hasra fordul (hátra is ma többször sikerült, de ez még inkább nyöszisebb), de ő se marad nyugton pelusozás közben! Kedvencem a szaros fenékkel fordulás... egy bodyt már összekentünk így, de már nagyon rutinosan a hónaaljáig feltűrök mindent és villám kézzel törlök! :lol:

Ja, tényleg jó húsban van a csaj, szerintem lassan le is lassíthatna a hízással.

Marcus is nagyon ügyi! :lol:

Andi és már meggyógyultál, Petra megúszta?

Jutta

KépKép
jutta

Andi: de jó rólatoka kép.
Petra irtó cukika. Ez a kocka, honnan való?

Kép
Kép
gabcii

Ja mi centire nem nyúlunk... 65 kb... :?
Gömbvillám! 8)

Férjem holnap hazajön 1 kemény órára, pakol és megy tovább... majd vasárnap jön haza... :(

De MA csavarogtam (melóhely + Zsuék) , holnap egy barátnőm jön, vasárnap meg kirándulni megyünk! Tehát jól rászerveztem, mert különben begolyóznék felnőtt társaság nélkül...

(Ja és máik tápit kap a csaj és azóta jobb a pocija, ma azt kapta, amit PP)

Jutta

KépKép
jutta

na, Jutta végre jó hírek!

basszus, Ebi, diéta? nemááá! nekem is kellene, de egyelőre akaraterő seholse. (láttam a képen Jutta combját és karját... :( vigasztalásképp tejbegrízt vacsoráztam :? )

centi: nemtom, sose méri a védőnő :evil: saját mérés szerint olyan 65 és 67, de ennek már egy hónapja. kilóra gyúrunk mi is, olyan kis masszívak mindketten 8)

Kép
an°°di

Most olvasgattam vissza.
Mogyo! nálunk ma volt az első nap, hogy nem fűtünk most néztem Petra szobájában 24fok van szerintem az jó!

Ja és Zsu mi az a g mail dolog ha lehet én is elolvasnám csak nem tudom sem a felhaszáló nevet, sem a jelszót!

Andi
KépKép[/url]
andi005

jjjjjaaa fűtés, nálunk termosztát van 21 fokon, tehát ha fűt-fűt, ha majd nem fűt... nem kapcsolgatjuk ki-be, jön még rosszabb idő, gondolom mostanság napi 1-2x kapcsol be, tehát nem hiszem, hogy sokba kerülne, de ha nincs 21 fok, akkor miért ne kapcsolna be!

Jutta

KépKép
jutta

Na akkor közös kép.
Nem digitalizált, szar a minősége is
64 fog címmel

Kép

Kép
Kép
gabcii

Igen Petra megúszta szerencsére!

Jutta!Neked a férjed mivel foglalkozik, hogy ennyit utazik?

Az én férjem is sokat van távol ne de Ő kamion sofőr. :(
Mondjuk a saját cégünkbe dolgozik de így is rossz otthon akár 1 hétig is.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Gabci!
A kocka a vecsési Müllerből való, minden oldalán más dolog van tükör,csörgös nyuszi rágcsálni való dolgok meg ilyesmi Petra nagyon szereti.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Gabci, a helyzet kicsit bonyolultabb...Hosszú lesz, akit nem érdekel, ugorgyon.
Nekem van egy apukám, akit imádok, de igen fura elképzelései vannak bizonyos dolgokról. Szerinte jogai és igényei pasiknak lehetnek, a nők pedig arra születtek, hogy ezen igényeket maradéktalanul kielégítsék. Anno, mikor Petya született két éves koráig éjjel-nappal Petyával voltam, utána ugye szerettem volna én is élni kicsit (értsd: néha letenni Petyát egy-két órára anyukámnál és barátokkal találkozni). Nah ebből irtó nagy botrány lett, mivel apukám szerint a nő, ha szül, felejtse el önmagát és nem teheti meg, hogy a babán kívül bármi mással is foglalatoskodik. Lényeg, hogy apukám kb. fél évig egyáltalán nem beszélt velem, sőt, voltak keményebb fellépései is velem szemben. Ezért aztán most, hogy megszületett Marci, nem is mertem igazán leadni (háromszor fordult elő, egyszer a költözésnél, kétszer pedig egy nagyobb bevásárlásnál). Így Marci nem tudta megszokni anyukámat sem (természetesen mentem ki nagyon sokszor, csak ugye Marci azt szokta meg, hogy mindig ott vagyok mellette).
Aztán úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy szoktassam, apukámmal beszéltem telefonon (aszittem, azóta kicsit változtak a borzasztóan furcsa elméletei...), hogy Marcit ott hagynám 10 (azaz TÍZ) percre, hogy szokja meg anyukámat (anya nem volt otthon, úgyhogy amúgy is dőlt volna az ügy). Erre apukám: "miért kell szoktatni?" Hát mondom, ha esetleg valahova szeretnék elmenni... Apukám: "ő még csak egy fél éves baba, miért ő szenvedjen a te hülye igényeid miatt?".. Először borzalmasan rosszul esett, de aztán megnyugodtam, rájöttem, hogy nem változtathatok meg egy 61 éves embert (aki egyébként mondom még egyszer, imádni való, csak ebben valahogy nagyon brrrr....). Beszéltem anyukámmal, ő tök kiakadt, és mondta, hogy nem, igenis, hogy vigyem Marcit és vigyáz rá bármikor, amikor csak kell (anya iszonyatosan jó anyuka és nagymama), nem engedi, hogy még egyszer olyan történjen, mint Petyánál. Hát ennyi a történet.

Kép
ebinc

:lol:

Kb. nagyapám is ezen elveket valja, de ő legalább nem hangoztatja! És egy 84 éves embert sem lehet megváltoztatni már...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!!!

Kis betegknek, nagyon gyors gyógyulást!!!

Képek fantasztikusak! Lagzis, gyerkőcös egyaránt. micsoda ügyes babák vannak itt.

Mi megvagyunk. Ritka bejelentkezés oka...Eladtunk és vettünk. :)
Most építik a kertes házunkat. Ma és tegnap ügyvédnél voltunk. Ma villanyszerelőnek mutattuk mit hova tegyen. Holnap cserép választás, vasárnap nyilásszáró...És még egy hete nem volt meg a kiszemelt áldozat. :wink: Gyorsan halad egyelőre, nekem túlságosan, kell egy kis idő, hogy felfogjam, és eldöntsem, hogy milyen is legyen. kb. 2 hó és költözünk. Manó már most imád kint lenni, ma is sírva jött haza.
Tehát most happy vagyok, de fáj is a szívem a régi lakás miatt...

Ákos is nyugodt baba, egyelőre méretet nem tudok mondani, majd 2 hét múlva.
Viszont, lehet, hogy sokan megköveznek, de én már adom a kenyér hajat neki. És rágcsálja, szopogatja... Jó nem viszük túlzásba...de ismerkedünk vele.

Jó éjt mindnekinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Helló-belló!!!

Jolka: ez fantasztikus hír!!! Majd rakj képeket, ha ráérsz :lol:
Prücsi: mi ez a lazaság? :wink: hsz???
Ebi: apukád nem eccerű. De lehet Marcók ilyen anyás, nem? Mert Vilmossal én is mióta megszületett együtt vagyunk, nem sokszor adtam le, mégis jól elvan mással, kivéve ha aludni kell, az csak velem megy :? de azért légy kitartó! Meg tudod, mi mindig apukánk kicsi lányai maradunk, akármi is van, szóval csak finoman, de azért kell küzdeni :wink:
Jutta:hát nem sok látszik belőled a képen, de ami látszik, az jól néz ki :wink: Szerintem a topik szumósa a kis Dorka! Naggyon naggyon édi! Tessék róla/magatokról több képet rakni! Remélem a poci ügy tényleg egyre jobb lesz!!
Andi005: Petra a fényképezőgépet nézi ilyen komolysággal? :lol: 8)
Timi: szerintem nagyon jó az a napszemüveg rajtad! Olyan sztáros :lol: :lol:
Kiri?

Kakiszag van... Lépek is, meg hétvégén nagyszülők, dédi, római parton gimis osztálytalálkozó gyereksétálással egybekötve, szóval lesz progi!
Jó hétvégét!

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Brutál jó éjszkánk vlot szóval aludtunk mint a bunda 9ig de persze közben evett egyet de mindegy!

Jolka. igen megvetlek mert nállnuk is kapott már Ágika! :lol: :lol: :lol:

Andi:005: jól néztek ki!
Azért kemény lehet mikor elmagy apa de muszály nekünk is mikor elmegy rossz de nekem ugye úgy dolgozik ,hogy minden másnap!

Ebinc: jó ,hogy vagy maradj már!
Gyere mikor tudsz! :D

Hát nagypapa nézetek ,jók! :D

Nállnuk nincs gond inkább már az ,hogy apósék már vinnék magukkal én meg megmondtam valamelyik nap nekik majd ha a lány azt mondja ki a száján ,hogy menni akarok a mamiékkal akkor mehet!

Gabci: 64 fogcím!
Király!

Ja egyébként minekünk is nehéz már a peluozás néha már a frász kerülget és mi lesz ha elindulnak! :D

Szegény Dorka is rászorul a habi-tapira! :D

Mi ma itthon meret dolgozik a család anyu lagziba, apu munkahely, uram meló!
anyósék otthon de oda nem magyek a férjem uram nélkül!Szívtelen vagyok?

Kép

Kép
mogyoland

Hát itt esik az eső nagyon még sétára sem futja de ha elálna akkor irány az udvar és az utca!
Annyira jó ,hogy nagyobbak már a babáka és lehet velük menni mindenhova szinte!
Holnap meg elmegyünk shoppingolni mivel semmi kaja nincs itthon meg pelust is vennem kell!
Nekem most bejött a libero 7-14 kilóig, mérges vagyok mert pamperst használunk és abból a köv csak 9-18 kilóig! :lol:
tényleg valakinek nem kell pelenka kupon a dm-be?

Kép

Kép
mogyoland

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Kép

A család már csak az én babám hiányzik!

Kép

Kép
mogyoland

timi: vacsora csata!
Én is mondtam már apának ,hogy be marném vállani ha a konyhám olyan előkelő volna mint akiket mutatnak és nem is használják mint kiderült!

Kép

Kép
mogyoland

Nem Timi hanem Gabci!

Na lépek mert még egyedül telerakom az oldalt unalmamban!

Kép

Kép
mogyoland

Rájöttem, hogy ha kaja közben ficánkol és olyan tekergősen eszik Dorka, akkor nyel sok levegőt... ma reggel is ez volt, de nem tudok mit kezdeni vele, mert ha megpróbálom megbüfiztetni, majd folytatni a kaját akkor jön az eszement hiszti.... és azt se értem, hogy mitől van egyszer így, másszor úgy... (bár az a tipp, hogy olyankor kakilni / pukizni próbál és nem megy neki)...

Jolka!!! Ez nagyon jó hír!!!! :lol:

Mogyó, szép nagy csalásotok van, lesz kivel játszani! :lol:

Macsek, Ti aztán nem lazsáltok!

Ja és hogy Dorka mitől ekkora kilóra azt nem tudom, azért láttátok hogy mit és mennyit eszik és az azért nem annyira sok, ma már majd a Sinlacot felesbe csinálom gyümivel, mert a Sinlac az nagyon tápláló... :roll:
De csentire meg nem nő, PAnka sokkal hosszú, ellenben kevesebb súlyra pl., na jó elég 14 évesen manökennek lenni! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

csalásotok = családotok

csentire=centire

asszem kellene ebbe a csevegő progiba egy Word hejjjesírás-ellenőrző cucc.

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Most kicsit le vagyok döbbenve, mindenkinek olyan jó súlyba van a babája.
A fiam 2 hete volt 7600 gramm és 71 cm.
Itt meg a legtöbb baba 6 hónaposan ennyi.
Ádám egy evésre 1 üvegnyi (bébikaja üveg) kaját eszik. Lehet hogy kevés?
Van valaki, akinek csak bébikaja+cici????????
No táp!

Pelenkázás: A lányok csak kakis popoval fordulnak, a fiam még a kukiját is rángatja hozzá.

Kép

Kép
ádibaba

No para, ez a giga babák topikja, ugyan Dorka pont piciként kezdte, de nagyon belehúzott! :lol:

Speciel dokinénik ki van akadva, hogy mekkora, de most mit lehet csinálni? Tömni nem tömöm, sőőőt... mindig úgy hagyjuk abba a kaját, hogy ő még akár enne tovább...

Jutta

KépKép
jutta

Jaj most néztem Dorkának van ám a kezén szép kis karkötő!!!! :lol: :lol: :lol: ( a kis hurkára gondoltam)

Hát a csaj is kezdi már magát piszkálni és mikor tiszta kaki olyan jó még a kezét is elvenni onnan múltkor egy az egybe belenyúlt a kakiba!
Tegnap meg evett és belenézett a kanálba a szeme tiszta kajás volt sikitottam apának hozzon vizes rucit a csaj meg mintha mi is történt volna kérte tovább a menüt de a szemét meg nem birta kiinyitni!

Kép

Kép
mogyoland

na megint szenvedünk, és nagyon a főzi óta van ez... szerintem a Dorka pocijának gyors ez a tempó, amit a dokinéni diktálna kaja ügyileg... tehát főzit ma hanyagolom! És ha pozitív fejlemények vannak, akkor megint 3-4 héttel későbbre rakom a bevezetését! Ez van... lehet hogy doki szerint már főzizni kellene, de ha a Dorka hasa ettől meg székrekedéses, akkor marhára nem érdekel!!!!

Jutta

KépKép
jutta

Persze a doki csak aztmondja amit tanult de a gyerekek nem mindig így gondolják a dolgokat nekem is mondta már a doki ,hogy igy vagy úgy meghalgattam oszt oké!

Ha úgy látod akkor inkább várj vele!
Nem jobb ha szenved sajnos neki ilyen a pocija és kész!
Majd csak jobb lesz már!

Kép

Kép
mogyoland

Jó éjszakánk volt, óránként fent voltunk, üvöltés, puki alvás, üvöltés, puki, alvás. Azt gyanitom, hogy a tápszer miatt szeles megint, mert most megint elkezdte nyakalni. Tegnap már megevett egy üveg gyümölcsöt Sinlac-ba keverve, azt hittem, hogy az majd segit rajta, de nem. Szegénykém, annyit kinlódik megint :cry: Most kapja megint az Espumisan-t, de szerintem az lenne a megoldás, ha még 1 evést ki tudnánk váltani a főzelékkel. Csak megenné :roll:
Délelőtt is csak 1/2 órát aludt, sirva ébredt, puki sorozat :(

Gabci, Panka hús se eszik. Viszont tényleg, habtapit azt ő is :oops: :lol:
Pelusozásnál nálunk is az az első, hogy hasra vágja magát, mert a kenceficék olyan érdekesek :D Pedig nem egy nagy hasazó, Jutta is látta, Dorka megfordult vagy 38-szor, mig itt voltak, Panka 1x se :D Kis lusti, de ha kell neki valami, akkor bezzeg igen!
De kis cukikák vagytok a képen!!! :lol:

Andi, már teljesen OK vagy? Petra baba meg nagyon ügyes!
Szépek vagytok a képen és Petra baba édes azzal a nagy kockával :)

Ebi, nem semmi apukád van :shock: Anyukádat nem irigylem, nehéz lehet neki egy ilyen férj mellett :roll:

Jolka, de jó, hogy azért néha felbukkansz :wink:
Nem értem, kész házat vettetek, és felújitjátok, vagy nulláról épititek? Hogy hogy már a villanyt szerelik :roll: Már régóta épitik, csak elgallgattad előlünk?
Kiflicsücsökért pedig senki nem fog megkdobálni, sokszor elhangzott már, hogy mindenki úgy csinál a gyerekével, ahogy jónak látja!

Mogyo, kicsi a rakás :lol:

Ági, nem csak nagy babák vannak, csak nem mindenki ir súlyt, mert az inkább kezdetbe volt téma. Panka csak 7,5 kg, viszont nem néz ki soványnak és hosszra is szépen nő.

Apa jövő héten megint Angliába megy, szerencsére csak 2 napra, de elég lesz annyi is egyedül :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na mivel semmi se jó a gyereknek, és a helyzet nem jobb mint a Milupa HA Start mellett volt, szerintem ha a vérvizsgálat nem mutat tejallergiát, megmondom a dokinak, hogy kezeljük a gyereket egészségesként és ne cimkézzük tejallergiával és tsaival, szerintem soha semmit nem fognak nála találni csak annyi lesz, hogy érzékenyebb a hasa...

Jajj, szegény Panka! :cry:

Jutta

KépKép
jutta

monom ezt én, aki elkezdte szegényt címkézni, meg kísérletezni vele...

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, nem inkább az a baj, hogy többet eszik mint eddig?
(tényleg, végül a gyümit tegnap megette magában, ugye?)

Jutta

KépKép
jutta

Zsuzsa: ó akkor nem volt jó ez az éjszka sajnállak!
Majd csak rendeződik a pocija neki is!

Jutta: végül is inkább érzékeny a pocakja mint tejallergiás?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo, szerintem... mivel a tejmentes tápszer sem hozta meg a csodát, pedig már jópár napja eszi... akkor most miért hinném azt hogy tejallergiás... mondjuk az érzékny pocit tuti kinövi.

Nővérem nagyobbik lánya ilyen... hasfájós pici volt, soká nőtte ki, de még most is érzékenyebb, nála figyelni kell, hogy ne egye túl magát (9 éves!), lehet hogy Dorka is ilyen, kis mohó és a pocija nem bírja az iramot! Na de ő is kinőtte nagyábból és legalább mindent ehet, csak mértékkel...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: akkor valószínű ,hogy inkább érzékeny a pocija!

Kép

Kép
mogyoland

Sehol senki mindenki el van veszve itt hétvégére!!! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Zsu, a gesztenye csomagoláson ez áll: "Héjnélküli szelídgesztenye. Összetevők: héjnélküli szelídgesztenye
Specialitások: felbontás után azonnal fogyasztható, tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz.
"
És Ciripkéhez csatlakozva, annyira finom, h vigyázz, nehogy Pankának ne maradjon. :lol:
Amúgy talán a Kecskemétinek van valami gesztenyés desszertje, ha nem akarsz pepecselni. Azt még nem próbáltam.
Rántotta ebédre? Egyre jobban bírlak! :wink:

Kati, csak szólj, ha céget alapítasz, mert ki tudja mi lesz még a munkahelyemmel, mire visszamegyek. A sok-sok pénz meg mindig jól jön. :wink:
Képek, képek!!! Esküvős, és/vagy nyaralós...no meg a kékszeműről is!

Andi, hogy mi a különbség? Az esküvőn vékony voltam, most meg... (5 hónapos terhesen is ekkora hasam volt, mint most :oops: )

Móni, érettségiző gyerek??? :lol:
húú én is pont most számoltam utána, már mi is majdnem 17 éve ismerjük egymást a férjemmel... :shock:

Ebi, a fiad cicis beszólása haláli!
Kár, h Apukád ilyen nézeteket vall, nem lehet könnyű neked!
Marcók nagyon édi azon a képen, ahol hozzád bújik!
Köszi a dícséretet. Ábel tényleg belehúzott, de őt gyúrja már egy ideje a Dévényes gyógytornász - nyaka, válla laza volt, de aktív helyzetben meg befeszített. Most már nem jött két hete, még talán egyszer jön, h megnézze mi a helyzet, aztán az április végi fejlődésneurológián mondják majd meg a tutit. (de nem izgulok, mert egy hete nagyon turbóra kapcsolt ez a manó...minimum térdelésbe húzza magát, ha valami kapaszkodót talál...a gáz az, h nem tudvisszaereszkedni, hanem dob egy hátast...résen kell lenni)

Gömbi, esténként szóba kerülsz nálunk a mesénél, mert mostanában arról van szó, h Gömbi, a kis virágbogár eltévedt a barlangban... (Bogyó és Babóca könyvek) :lol:

Timi, hát az orvosok általában már csak ilyenek, az egyik ezt mondja, a másik azt. A szülő meg csak rágja a kefét, h vajon mivel tesz jót a gyerekének :? Szemüveged meg klassz, szemöldöködet nem is néztem, hol van...
Bibusról meg az jutott eszembe, hogy nemcsak első volt a sorban, ahol a hajat osztogatták, hanem elvitte az összeset. Legalább is a topikcsajoknak már nem sok maradt :lol:
És igen jól látod! Szerintem is Ábel az apjára hasonlít, B meg rám.

Ági, mi is csak anyatej és kajcsi. Ábel is a 7 hós mérésen 7680g és 70 cm volt. De a védőnő azt mondta, h szerinte nagyon arányos baba és egyáltalán nem sovány. És tényleg nem az! Szoktam kóstolgatni a combocskáját...fincsi!!!!

Jolka, gratu a házhoz. Ti aztán nem aprózzátok el, rohamléptekben haladtok...

Anett, a múltkor is már írni akartam, hogy Esztella nagyon nőci a képen, dögös rucija van! Azért többet is rakhatnál róla!

Kikuka, jó ez a kép rólad! Az esküvős is király!

Gabcikám,mikori ez a kép? Ádiról is régen láttunk már!

Szóval, akkor most mi van a gmail-el? Én már persona non grata vagyok? :cry: :cry: :cry:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Ja! Andi, a gesztenyét már nem kell főzni, ez főtt változat. Én csak összeturmixoltam az almával és kész.

KépKép
KépKép
prücsi

Csak gyors bekukk, mindjárt indulunk Szombathelyre anyósékhoz, ott leszünk 6 napig, hát, nem mondom, hogy mehetnékem van... :( Próbálok majd onnan is jelentkezni.
Puszi nektek:
Anett

Kép
waterlilly

Anett: őszinte részvétem! :cry:
Majd csak túléled valahogy! :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X