Zsu, a gesztenye csomagoláson ez áll: "
Héjnélküli szelídgesztenye. Összetevők: héjnélküli szelídgesztenye
Specialitások: felbontás után azonnal fogyasztható, tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz. "
És Ciripkéhez csatlakozva, annyira finom, h vigyázz, nehogy Pankának ne maradjon.
Amúgy talán a Kecskemétinek van valami gesztenyés desszertje, ha nem akarsz pepecselni. Azt még nem próbáltam.
Rántotta ebédre? Egyre jobban bírlak!
Kati, csak szólj, ha céget alapítasz, mert ki tudja mi lesz még a munkahelyemmel, mire visszamegyek. A sok-sok pénz meg mindig jól jön.
Képek, képek!!! Esküvős, és/vagy nyaralós...no meg a kékszeműről is!
Andi, hogy mi a különbség? Az esküvőn vékony voltam, most meg... (5 hónapos terhesen is ekkora hasam volt, mint most
)
Móni, érettségiző gyerek???
húú én is pont most számoltam utána, már mi is majdnem 17 éve ismerjük egymást a férjemmel...
Ebi, a fiad cicis beszólása haláli!
Kár, h Apukád ilyen nézeteket vall, nem lehet könnyű neked!
Marcók nagyon édi azon a képen, ahol hozzád bújik!
Köszi a dícséretet. Ábel tényleg belehúzott, de őt gyúrja már egy ideje a Dévényes gyógytornász - nyaka, válla laza volt, de aktív helyzetben meg befeszített. Most már nem jött két hete, még talán egyszer jön, h megnézze mi a helyzet, aztán az április végi fejlődésneurológián mondják majd meg a tutit. (de nem izgulok, mert egy hete nagyon turbóra kapcsolt ez a manó...minimum térdelésbe húzza magát, ha valami kapaszkodót talál...a gáz az, h nem tudvisszaereszkedni, hanem dob egy hátast...résen kell lenni)
Gömbi, esténként szóba kerülsz nálunk a mesénél, mert mostanában arról van szó, h Gömbi, a kis virágbogár eltévedt a barlangban... (Bogyó és Babóca könyvek)
Timi, hát az orvosok általában már csak ilyenek, az egyik ezt mondja, a másik azt. A szülő meg csak rágja a kefét, h vajon mivel tesz jót a gyerekének
Szemüveged meg klassz, szemöldöködet nem is néztem, hol van...
Bibusról meg az jutott eszembe, hogy nemcsak első volt a sorban, ahol a hajat osztogatták, hanem elvitte az összeset. Legalább is a topikcsajoknak már nem sok maradt
És igen jól látod! Szerintem is Ábel az apjára hasonlít, B meg rám.
Ági, mi is csak anyatej és kajcsi. Ábel is a 7 hós mérésen 7680g és 70 cm volt. De a védőnő azt mondta, h szerinte nagyon arányos baba és egyáltalán nem sovány. És tényleg nem az! Szoktam kóstolgatni a combocskáját...fincsi!!!!
Jolka, gratu a házhoz. Ti aztán nem aprózzátok el, rohamléptekben haladtok...
Anett, a múltkor is már írni akartam, hogy Esztella nagyon nőci a képen, dögös rucija van! Azért többet is rakhatnál róla!
Kikuka, jó ez a kép rólad! Az esküvős is király!
Gabcikám,mikori ez a kép? Ádiról is régen láttunk már!
Szóval, akkor most mi van a
gmail-el? Én már persona non grata vagyok?
Jó éjt!