Jó reggelt mindenkinek!
Szívesen becsatlakoznék hozzátok, ha magatok közé fogadtok, mi is alváspróblémákkal küzködünk
.
Gergő fiúnk 6 hónaposan kezdte meg a fogzást, és akkor kezdődött, hogy éjjel álmában nagyon sokszor felsírt (kb.4*-6*), most várjuk a 9. fogát, aminek a pici hegye kijött már.
Mi még soha nem aludtuk át a éjszakát, max. 3 óra alvás jött össze eddig egyben egy hang nélkül.
Engem nagyon bánt, hogy nem tudok neki segíteni, vettem gélt, még homeos golyókat is de semmi nem használ, de néha olyan felsírása van pld. most 4 napja valami fülsiketítő és Ő nem ébred meg, és mondja ajaj és keze a szájában van, hiába alszik ott mellettem már hónapok óta az sem segít.
Gyerekdoki szerint a fogai jönnek, várjak türelmesen mert a gyerek rendben fejlődik, étvágya jó, a mozgásfejlődéséről nem is beszélve.
7 hónaposan már mászott és rá 2 hétre meg felállt, karácsonykor már kapaszkodva egyedül ment és senki nem tanította járni a családból, nem kellett vezetgetni (szerencsére), 10 hónapos kora óta meg egyedül jár, most meg már szinte fut olyan gyorsan közlekedik.
Itt fent Hajnit irigykedve olvastam, hogy végigaludták az éjszakát, nálunk mikor lesz már ilyen, a fáradságomról ne is beszéljünk teljesen kivagyok, lelkileg is megvisel.
Ha van valamilyen praktikátok ami nálatok bejött, annak szívesen örülnék ha megosztanátok velem, mert néha úgy érzem már nem bírom tovább.
Kb. este 7 körül kap szilárd vacsorát és 10 körül tápszer és fektetés, nappal még 2* 1,5 - 2 órát alszik.
Bocs, mennem kell hozzá.
Majd jövök még, sziasztok