Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm az érdeklődöknek, jól vagyok, múló rosszullét volt.
Vendég
 


mivel nincs itt senki rajtam kivül teszek fel képeket, sokat.

nyuszi ül a fűben
Kép

Kép

kicsit elfáradtam
Kép

Kép

Kép
Vendég
 


ez itt az új sapkám, látjátok?

Kép
Vendég
 

 
 

Jaj, szóra fakasztanak Hangaszál képei :lol: Nagggyon szép és kiccsajos minden képen! Rád hasonlít Hajni, a szeme legalábbis nagyon a Tiéd! :wink:
Szép a hálószobabútorotok is. Köszi a képeket. Majd holnap lemérem nekünk elférne-e egyáltalán keresztben a franciaágy? :shock: A miénk ettől is kisebb szoba. :roll:

Ma vöröslencse volt az ebéd Zitának, hagymával, répával és krumplival, finom lett. Evett szépen a kisasszony. ÉÉÉÉÉÉÉÉS ma olyat babakocsiztunk, hogy nosza! Elaludt benne :shock: :shock: :shock: csak néztünk. Tegnap is olyan jól elvolt egy darabig, már kezdtem aggódni, mondom ez a gyerek úgy ül szó nélkül :shock: :oops: aztán hozta a formáját. Hiába meg kell szoknom még. :wink: És ma egy kutya betársult mellénk, az volt az aduász, pont jókor jött, és őt lehetett csodálni séta közben. Most elkezdte Zita ugyanazt a hangot adni a kutyára mint amit a cicára csinál, tyrrrrvalahogy pörgeti a ty-t :shock: bár Apája szerint van egy kis különbség a két hang között. És még a cicire is hasonlót csinál, eddig egyértelmű volt hogy az a hang a CI-t jelenti, de hogy jön ide a kutya? :shock: :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, ez aranyos, hogy a kutya is "ci", szerintem úgy jön oda mint ahogy nálunk minden állat vau-vau, még a galambok is. Persze a kutyával kapcsolatban tanulta meg, de minden állat hangját nem tudja utánozni, ezért ezzel áthidalja. :lol: . Egyedül a cicára még mondja hogy cic. De Ő is érdekes akcentussal. :lol:

Nekünk 2.5 a háló szélessége, ennyi min. kell az áthidalóhoz, hogy még egy kicsi közlekedő rész is maradjon és ne csak az ágy tetején átmászva tudjak haladni.

Képzeljétek, már teljesen ki van ringyolodva az inye a rágófog helyén, de olyan régóta és nm akar kijönni a foga. Az ujja állandóan a szájában és piszkálja, már úgy sajnálom hogy ilyen nehezen jön ki neki.

Ma szuper ájszakánk volt. Egyszer sem ébredt és 7-kor kelt. Nálunk a 7 órás kelés már teljesen elégedett állapot.

Írjatok ma sokat mert egész nap egyedül leszek, Apa Esztergomban van. :?
Vendég
 


Kata, bocsánat tegnap elfelejtettem Neked válaszolni. MI 6 körül vacsizunk valami szilárdat, kenyér vagy valamilyen kása. Egy szelet kenyeret valamivel megeszik. Lefekvés előtt pedig tápszer 260ml.
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok, mert Rozi korán kelt ma. Tegnap 2 óra hossza volt mire átvergődtünk Bpesten, már annyira utáltam.

Bobó amúgy egy viziló és a bölcsit meg ovit Bobóországnak hívják. Szóval Rozinak a bölcsi nagyon tetszett, hanem maga Bobófigura, aki minden vacsorán megjelent, az nem érdekelte.

A bölcsi amúgy egy játszószoba, azért hívják bölcsinek, mert ide a kicsik járnak a "nagyobbaknak" külön helység van.

Hajni köszi a képet, tényleg szuper ez a bútor. És ezt csináltattátok? Minden ruhátok elfér benne?

Majd még jövök, de a mosatlan cuccok halomban állnak, és el kell kezdenem mosni, mert Rozira előbb utóbb nem tudok mit adni.

Ráadásul anyukám holnap 60 éves és neki is kellene szervezni valamit, ezzel sem állok sehogy.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Szívesen becsatlakoznék hozzátok, ha magatok közé fogadtok, mi is alváspróblémákkal küzködünk :x :x :x .

Gergő fiúnk 6 hónaposan kezdte meg a fogzást, és akkor kezdődött, hogy éjjel álmában nagyon sokszor felsírt (kb.4*-6*), most várjuk a 9. fogát, aminek a pici hegye kijött már.
Mi még soha nem aludtuk át a éjszakát, max. 3 óra alvás jött össze eddig egyben egy hang nélkül.

Engem nagyon bánt, hogy nem tudok neki segíteni, vettem gélt, még homeos golyókat is de semmi nem használ, de néha olyan felsírása van pld. most 4 napja valami fülsiketítő és Ő nem ébred meg, és mondja ajaj és keze a szájában van, hiába alszik ott mellettem már hónapok óta az sem segít.

Gyerekdoki szerint a fogai jönnek, várjak türelmesen mert a gyerek rendben fejlődik, étvágya jó, a mozgásfejlődéséről nem is beszélve.

7 hónaposan már mászott és rá 2 hétre meg felállt, karácsonykor már kapaszkodva egyedül ment és senki nem tanította járni a családból, nem kellett vezetgetni (szerencsére), 10 hónapos kora óta meg egyedül jár, most meg már szinte fut olyan gyorsan közlekedik.

Itt fent Hajnit irigykedve olvastam, hogy végigaludták az éjszakát, nálunk mikor lesz már ilyen, a fáradságomról ne is beszéljünk teljesen kivagyok, lelkileg is megvisel.

Ha van valamilyen praktikátok ami nálatok bejött, annak szívesen örülnék ha megosztanátok velem, mert néha úgy érzem már nem bírom tovább.

Kb. este 7 körül kap szilárd vacsorát és 10 körül tápszer és fektetés, nappal még 2* 1,5 - 2 órát alszik.

Bocs, mennem kell hozzá.

Majd jövök még, sziasztok

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Bea, újra itthon, hurrá.

Anyukádat Isten éltesse!

Ha túl vagy a mosáson, gyere sokszor. A bútort igen, csináltattuk, mert nem találtunk megfelelő méretűt. Nekünk 180-as az ágyunk és a letöbb áthidaló 160-as. De a legnehezebb hogy akkorát találj mint a szobád, mert azt nem akartuk, hogy a két végébe hézag maradjon. Igen, szinte minden elfér benne, kivéve a kabátokat. Amiatt kicsit szűkös, hogy férjemnek rengeteg öltönye van, az a munkaruhája, és az azért elég sok helyet foglal.

Mivel játszott Rozi a bölcsibe?
Vendég
 


Szia "anya"! Mi a keresztneved? :oops: :wink: Csatlakozz hozzánk bátran. Bár én nem tudok segíteni, ahogy írtad annyi mindent kipróbáltál már, nekem sem jut más eszembe. :roll: Ez nagyon nehéz lehet, hogy fáj is valamilye, nem "csak úgy" megébred. :(

Kép
ági_bp
 
 


Bea, üdv!! :D

Kép
ági_bp
 
 


Szia anya! engem is érdekelne a keresztneved, valahogy nem szeretem az ilyen nickes megszólításokat. (Bár Doo, valamiért Doo maradt :roll: )

Elnézést, tudom hogy ebben a topicban nem illik a jó alvó gyerekről írni, de szegényről a mérgemet is itt írom ki, nem lenne fair ha a jó dolgokat nem írnám le róla.
Hát tanácsot én sem tudok adni. Biztos vagy benne hogy a foga miatt sír fel? De gyere közénk panaszkodni mi meghallgatunk. Tudom, ettől nem leszel kipihentebb. :?
Belenéztem a profilodba, hátha meglátom a keresztneved de leragadtam a szüléstörténetednél. :shock: Nem semmi, én szívrohamot kaptam volna, ilyen esetben.
Vendég
 


A keresztnevem Szilvia, a gyerekek vonalzóját amibe meg kép is van nem tudom feltenni már szenvedek vele 3-4 napja az én képem se teszi be.
Tudnátok ebben is segíteni nekem? A kódot (babafalva, nőivonal)már rövidíteni is próbáltam de úgy sem lett eredménye.

Az alvásra visszatérve, először azt hittem Én is hogy biztos a hasa fáj vagy valamilyen szervi baja van 6 hósan mikor elkezdte.

Csak az nekem a fura, mindig éjszaka van ez és nappal nagyon szépen eljátszik még egyedül is, nem sír utánam ha nem lát vagy épp rohangálok a lakásban (főzés, mosás, stb.).
Gyerekdokink szerint ha szervi fájdalma lenne akkor ébren is nyűgös lenne és sírna és nem lenne jó étvágyú.

Ági írta "csak úgy" megébred, hát még a szemét sem nyitja ki, valamikor még villanyt is kapcsolok hogy fel tudjam ébreszti és alig sikerül, ezután meg egyből elhallgat, megnyugszik kicsit forgolódik és visszaalszik, aztán valamennyi idő múlva újrakezdődik minden.

Tudom nincs két egyforma gyerek, a lányunk kb. 5-6 hónapos koráig hasfájós volt és 8 hós kora után átaludta az éjszakákat és nagyon mélyen, őt semmilyen zaj nem zavarta, még most sem, mert a tesó hangjára sem ébred fel.

Hajni!
Csak azért kaptál volna szívrohamot, meg én is mert még az első volt és hát ugye az elsőnél egyből rohan mindenki a kórházba, a másodiknál már jobban tudja az ember mi mikor következik, csak ha túlgyors a dolog akkor már nincs mit tenni.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sógornőm mondta, hátha a születése miatt nem alszik jól abban az ágyban.

Próbáltunk már a másik szobában is aludni 1 hétig de ott is ugyan ez volt.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Születése miatt??? Erről lehet hogy Doo, tud valamit, hogy milyen emléknyomai lehetnek, de én ezt valószínűtlennek tartom, hogy azért ne aludna.
Esetleg orrmandula és a légszomjra felriadás? Csak tippelgetek, de ha tényleg a foga akkor sokmindent nem tudsz csinálni. Nem egyformán viseli meg Őket. Szegény. Teszel fel képet Róluk?

Azt nem tudom miért nem teszi fel a vonalzódat. Azt írja ki hogy hosszú? Vagy bizti a jó kódot írod bele, ami url-el kezdődik? Nekem is tök soká sikerült mert nem a jó kódót erőltettem .

Gyerekem tök tisztán kimondta hogy Apa, aki eddig csak pa volt és pont most mikor nincs itthom. csak a fényképet nézegettük és arra mondta. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!Csak egy gyors bekukk!Végeztem a takarítással! :lol: :lol: De nemsokára megyünk köszönteni egy ismerőst!

Szilvia:(anya)Üdv közöttünk!Hát ebben nemtudok tanácsot adni,az én lányom mindig jó alvó volt(kivéve az éjjeli-hajnali evéseit)

Hajni:nagyon szép a kisasszony!És tényleg nagyon szép az új sapi!

ágibp:tegnap nekem is lencsét evett a kisasszony sonkával!Ízlett neki!

KépKép
vicuska
 
 


Erről a születés dologról én is hallottam egy ismerősöm mesélte!
Neki a kislánya asztmás volt és nagyon beteges!Elment (itt helyben)egy homeopátiával is foglalkozó orvoshoz.Mindenről kikérdezte az anyukát(születési körülményekről is)majd adott a kislánynak egy homeós bogyót amit azok alapján kalkulált ki amit az anyuka elmondott.Mondta,hogy ne ijedjenek meg ha a kislány lázas lesz....Estére magas láza volt.Azóta párszor még elmentek a dokihoz,de a kislány tünetmentes(asztma)nem használja sem a pumpáit sem a gyógyszereit.A lényeg,hogy a születésénél ami történt az lelkiekben tért vissza ezért lett asztmás.
Lehet,hogy van benne valami!

KépKép
vicuska
 
 


Az orrmandulát is mondtam a gyerekdokinknak és megkérdezte horkol-e a gyerek, meg megfázáskor az orrváladék kifolyik-e neki? Nem horkol, folyik ilyenkor az orra, nem volt fülgyulladása sem, nem is volt eddg beteg, de most februárban úgy összeszedték a bacikat vagy a nagy hazahozta az oviból 1,5 hónapig felváltva voltak betegek meg együtt is.

Ekkor vett mintát a dokink az orrváladékból meg röntgenre is küldött mert sipolást hallott a tüdejéből, szerencsére negatív lett az eredmény, a orrminta viszont pneucoccus fertőzést mutatott, így megkaptuk első antibiotikum kezelésünket. :x

Végül csak arra jutottunk férjemmel, hogy beadatjuk neki a védőoltást amiből kettőt kell kapnia 1 éves kor után és darabja 15.950 Ft, az elsőt 2 hete kapta meg, megúsztuk mellékhatások nélkül, jöhet a következő.

A vonalzóba az url kezdetű kódot tettem be eddig és nem ír ki semmit mert az aláírásba tesz ki betűket a kódból, vagy ha rövidítem akkor egy négyzetbe piros x-et ír.
Majd még kínlódok vele csak sikerül valamikor, ha meg nem hát akkor nem lesz.

Megyek megnézem a lányommal sütött akaro mondani főzött sütit kihült-e már? Mi édes szájúak vagyunk és a Gergő szülinapi tortája hát az már rég volt.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kár, hogy egyikőtök sincs itt, de majd írok itt magamban, a sütink még langyos.

A nagy lányunkról még nem is írtam, 15 hónaposan kezdett beszélni 2 szavas mondatokban és azóta folyamatosan mondja, be nem áll a szája.
Ő nagyon inger gazdag környezetben volt, 5 hónapos kora óta egészen 2004-ig mi westie kutyákat tenyésztettünk és rengeteg kutyakiállításra (évente 10-15 db) utaztunk, akár az ország másik végébe is, Alexandrát vittük magunkkal, nem volt ki vigyázzon rá és rengeteg emberrel találkozott, jó kis kutyás csapat alakult ki akkoriban.

Megszoktam tőle kérdezni nem fárad el a szád, de azt mondja hogy á dehogy anya, ne izgulj bírom a beszédet.
Ősszel kezdi az iskolát.

De jó, hogy Hanga már ki tudja mondani apa :D

Nálunk minden állat va vagy vaú, o=ott és mutogat hozzá, a kajára mondja mamma-mamma, aztán itt vége a szókincsünknek. :cry:
A járműveket nagyon szereti, már figyeli az udvarról ha jön az utcán valami és mutogat.

Ha meg szeretni akar bennünket akkor jön és mondja, ely-ely és közben simogat a kezével, meg bújik a fejével.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


VÉGRE SIKERÜLTEK A VONALZÓIM, HURRÁ !!! :D :D :D

A fényképek még nagyok valamit azokkal is kezdtek.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Jók a vonalzók :lol: :lol: !

Doo, hogy sikerült a buli? Élvezte Viki hogy együtt a nagycsalád? Na és a torta sikert aratott?

Etus, hol vagy mááááár? Legalább egy sziát, ha valamikor erre jársz.

Szilvi, mégsem kell irigyelned. Este tudtam meg a férjemtől, hogy a gyerek nem aludta végig az éjszakát csak én. :oops: :lol:
Csak tíz nap van a gyerkőink közt és abban is hasonlítanak hogy minden állat va-va vagy vau. És imádja az autókat már a tv-be is mondja hogy autó (vagy aujó, atóóóó) :lol:
Már nem kutyáztok?
Vendég
 


Szomorú vagyok, hogy sehol senki. :cry: De remélem holnap nem az én nevemre jelentkezem be.

Doo, képeket!!! Ha gondolod, kicsinyítek szívesen, csak lássuk mááár az egy éves kiskirálylányt. Vagy nem tesszük fel csak küldesz.. na, nem variálok tovább, alszom.
Vendég
 


Szilvi, pneumococcust akartál írni? :shock: Talán szerencse, hogy észrevették és kezelték. Az tud csúnya dolgokat csinálni. :roll:

Hajni, ne írj ilyet, hogy nem illik itt azt írni, hogy jól alszik a gyereked. Mi örülünk egymás örömeinek, nem azért drukkolunk, hogy na ha az enyém nem alszik tiéd se aludjon! Sőt! Követendő példa Hangi és Lotti! :wink:

na, közben olvasom tovább, akkor egyre gondoltunk Szilvi, a pneumococcusra. Mi is beadattuk az oltást, mi 7 hó után kezdtük, kettő kellett, s majd egy emlékeztető. Nálunk nem volt egyiknél sem mellékhatás, szerencsére. Az elsőnél úgy paráztam, minden bajom volt mikor mentünk. Olyan más érzés volt, hogy ez nem kötelező, hanem mi akarjuk, s nehogy baja legyen tőle. De tudom ám, hogy jobb ez így, hogy megkapta.
A fiúk később kezedenek beszélni, szerintem ne izgulj rajta. Majd követi a nővérét! Anyukám is márc 23-án született :D

Kép
ági_bp
 
 


Hajni !

De még mindig irigyellek mert nem volt túl hangos ha te nem ébredtél fel rá.
Gergő aludt már csak apjával Én a másik szobában 2 becsukott ajtón keresztül is felébredtem rá.

Tényleg, nem is vettem észre a korkülönbséget közöttük, no meg ez az érdeklődési hasonlóság.

A legújabb játéka, becsukott szemmel forog körbe, majd kinyújtja mindkét kezét és továbbra is csukott szemmel közlekedik és közben vigyorok de csak addig míg nem találkozik az ajtó vagy az ajtókeret élével akkor aztán jön a bömbölés.

Már nem kutyázunk sajnos szerettem csinálni nagyon, még a kozmetikát is megtanultam hogyan kell a versenyekre elkészíteni.
A legöregebb kutyát meghagytuk a többit meg eladtuk, 3 champion szukánk volt köztük.
Alexandrának még mindig hiányzik mind az összes és úgy emlékszik rá melyik mit szokott csinálni, és meg is kapom tőle a magamét miért adtuk el az Ő kedvenc kutyáit, hiszen anya én már nagy vagyok iskolába megyek, tudnék neked segíteni etetni és itatni.

1 gyerekkel sem volt egyszerű a kiállításra járás + az ellések figyelemmel kísérése + még állatorvoshoz vinni mikor jó a szuka, aztán uh. sikerült-e a vemhesség.
Most meg már a 2 gyerek mellett nem tudnám csinálni, így sem jut mindenre időm amire szeretném.

Gergő még mindig itt kavar körülöttem és játszik, néha magához öleli a textil pelusát mert azzal alszik meg cumival.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


hajni itt vagyok!!

Kép
ági_bp
 
 


Szilvi, mi Újfundlandit tenyésztettünk évekig, de nem ennyire profi szinten, mint Ti. Gergő is későn fekvő? Zita is 10-kor alszik el. Most erre elég jól beálltunk, mármint a 10 órára, ennek örülök.

Megkérdezhetem, hogy Te olvasgattál már minket ezelőtt vagy most találtál ránk?

Kép
ági_bp
 
 


Igen Ági a pneumococcust akartam írni, csak kimaradt belőle.

Több anyuka leakart beszélni az oltásról, de ha már fertőzött volt, sokkal nyugodtam vagyok a védőoltással mert nem jár az agyam azon mi lesz ha újra beteg lesz stb.....

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Miért akartak lebeszélni?? :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Még nem olvastalak benneteket, most vettem észre a topic címet és egyből megörültem neki.
Itt legalább van élet, voltam már a fogzásban is de alig írt bele valaki.

Visszakéne olvasnom benneteket, :wink: azért kérdezed?

Az nem baj ha az itt lévő anyukáknak jól alszik a gyerkőce, ettől adhat valami ötletet másnak, engem nem zavar.
Majd a miénk is alszik jól egyszer, csak eljön az ideje annak, addíg bírjam ki.

Újfundlandi fajta nagyon szép kutyák, csak annak az etetése is sokba volt meg a helyigényük is nagyobb mint a westie-nek, ezek jóval kevesebbet fogyasztottak.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A westie a kis fehér hegyes farkú kiskutya? Azokat naggyon bírom. Egy barátnőmnk az a kedvenc fajtája. :)

Kép
ági_bp
 
 


Az Én anyum meg márc. 24-én született a bermakeresztlányom meg 25-én.
Jól összehoztuk.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Igen hegyes a farja és nagy szőrgombóca feje.

Nem akarták megérteni az anyukák, amit te is írtál, ez egy veszélyes fertőzés és nem mindig használ neki az antibiotikum kezelés.
Mert ők úgy gondolták az is elég, meg minek a gyereket mindennel beoltatni az sem tesz neki jót.

De az sem tesz jót ha újra megbetegszik és az ÉN GYEREKEMNEK LEHETNEK OLYAN MELLÉKHATÁSAI AMIK A PNEUMO.HU OlDALON vannak leírva.
Tulajdonképpen azt elolvasva döntöttünk az oltás mellett.

Én azokat a szülőket sem értem meg akik még a kötelező védőoltást sem engedik a gyerekeiknek beadni.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Jó éjszakát !

Megyünk aludni végre !!! :D :D :D :D

Nemsokára nekem úgyis ébresztő lesz :idea:

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Drága gyermekem meglógott az ágyról amíg írtam, azt hittem kiment az apjához Ő a másik gépen szintén netezik, mire kiléptem a gépből gyanús volt a nagy csönd, állok fel a székről és látom :shock: :shock: :shock: kicsi fiam a székem mellett a szőnyegen aludt el, hát még ilyen sem volt.
Sikerült felébredés nélkül az ágyba tennem. :lol: :lol:

Ma annyit írtam szinte csak velem van tele az oldal. :wink:

Mégegyszer jó éjszakát, a gyerekeknek szép nyugtató álmokat kívánok !!! :D

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok!Ma megyünk vásárolgatni!Apát rebeszétem! :lol: :lol:
Lottinak szeretnék szandált venniNa és magunknak is valami tavaszi rucikat!
Szilvi:Tegnap beszéltem a felső szomszédunkal aki egy nagymama és annyi idős az unokája mint a te pici fiad(az enyémtől 2héttel fiatalabb).Múlthéten valamiért 3 napig itt volt,itt is aludt.Kérdezte,hogy biztos hallottátok ahogy éjjel keservesen sír?!Én igen!Mondja,hogy ki sem nyitotta a szemét és hirtelen majd abbahagyta.Szegény halálra aggódta magát!-Na ezek a véletlenek,hogy pont most mondta ő is ! :shock:

Szép napot!

KépKép
vicuska
 
 


1.1.1.1 ismét!

KépKép
vicuska
 
 


Végig olvastam mindent :lol:

Szilvi üdv.közöttünk! Ebben a topicban mindenkinek jó alvó a gyereke? :wink: Hát Rozi sem aludt még 3 óránál többet min. 3* ébred és ha jól emlékszem Zitára és Marcira is ugyanez vonatkozik :wink:

A gyerekem elkezdett ezerrel beszélni. Jót tett neki a badacsonyi levegő :lol:
Határozottan rám mondja , hogy "mam" főleg ha szopizni akar (ezt ismételgeti mam-mam-mam), saját magára mondja, hogy "bab" pl. kérdezzük egy játékra, hogy kié mutatja a játékot és mondja. Apára, meg a pápára mondja, hogy "pa". És egyébként is folyamatosa gügyög.

Hajni, hogy álltok építkezés ügyben? Hanga gyögyörűséges a képeket, olyan sokat változott, szerintem annyira különleges a tekintete.

Doo! Örülök, hogy meglett a sátor Vikinek. MIlyen kislabdákról volt szó? Azok a mindenféle szinűek? Olyan volt Bobóországban is :wink: Vannak képek is majd hozom!

Most megyek Rozit altatni, és majd jövök még....

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Nálunk front volt a szombánkban az éjszaka, nem volt felsírás.
3* nyüsszögött az éjszaka de szinte az semmi volt, OLYAN JÓT ALUDTUNK :D :D :D , ez hihetetlen !!!

Vicuska mit jelent a rövidítésed? Ha nem bizalmas, közzé teszed?

Nekem anyósom és sógornőm B.csabán laknak lakótelepen és amikor ott alszunk hát mindig szegény szomszédra gondolok, hogy biztos hallja mit művel a gyerekünk.
Én valamit mindig csinálok vele, nem vagyok híve se Én, se a férjem a haggyuk sírni a gyereket elvnek, kivétel ha hiszti miatt csinálja a kicsi (mert már nagyon tud, még toporzékol is hozzá) az Alexandra már kicsit kevesebbet, akkor ott hagyom őket.
Ezt szerencsére a nagy már tudja, hogy ezzel nem ér nálunk célt, a kicsi előtt még hosszú az út, hogy Ő is megtanulja.

Irány a konyha reggelizni mert már sorakozik az éhes csapat, aztán ebédfőzés.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Nincs valaki online?


Vicuska! Jó vásárlást, te már megint ilyen korán keltél vagy a babanet órája ennyire meg van őrülve? Szerintem csinálj másik vonalzót, mert ez úgylátszik leragadt! Voltatok a Brendon varrodában? Mit láttál?

Ági!
Szóval alakulnak a babakocsizós séták :lol: Ági neked még nagyon akartam valamit, de elfelejtettem :?

Tegnap láttam a Praktiker katalógusban egy tök jó háló gardrób szekrényt + francia ágy + áthidaló 100ezerért. Berohantam + néztem és nagyon tetszi. Csak a háló pontos méreteitr nem tudjuk mert még mindig nem kaptunk kulcsot így nem tudjuk megvenni. Ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy bezzeg amikor kell nem lesz ilyen + ennyiért, szóval mindig azt érzem lemaradok valamiről :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Kép Hévízen a tavirózsák mellett

Kép hinta palinta

Kép így kell az etetőszékben ülni?

Kép az uszodában

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Mégis vissza kell olvasnom mikről volt szó nálatok korábban. Pl. babakocsizás? labdák? stb...

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Kép no comment

Kép csúszdázunk

Kép szökésben

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ha nem lenne elég belőlem, még mindig itt vagyok :lol:

Ismeritek ezt az oldalt :?: http://www.egyszervolt.hu/ az 5 éves keresztfiam mutatta meg tegnap és olyan jó kis gyerek dalok vannak rajta!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


szia Szilvi!
sztem nem azért írta Ági h olvastál-e eddig h olvass vissza, hanem h a "kukkolók" táborát gyarapítottad-e és most előléptél a láthatatlanságból :wink: :lol: legalábbis én így értettem. :roll:

most mennem kell.
majd írok bővebben. kicsit szomi vagyok h visszanéztem a fotókat és nem sikerültek jól :cry: :cry: torta kettő volt és csak az egyik lett lefényképezve :? meg egy csomó homályos, rossz szögből vannak, stb. jaj, ezek a dolgok annyira tudnak bosszantani!!! :evil: :evil: szal elég vegyes érzéseim vannak most. más miatt is. :roll:
Vendég
 


Június !
Nagyon jók lettek a képek és gyönyörű helyen voltatok.
Rozi hogyan viselte az utazást meg az ottani éjszakákat (hány éjszakátok volt)? Írsz majd róla, meg a helyről is.

Doo !
A gyermekbetegségek oldalakat szoktam olvasgatni "kukkolni".
Errefelé véletlenül kerültem de úgy örülök neki :D :lol: :D .

Nálunk a faluban 1 hónapja lett T-com internet (aláírás gyűjtés után), egész eddig mikrohullámúval szenvedtünk szó szerint, mert alig működött. :twisted: :twisted:
Most járok ide többször, ezután meg sokszor.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Rozi is újra kapta a BCG védőoltást, mi 10 hósak voltunk akkor, még most is nagy vörös vagy inkább lila folt van a helyén.

Doo!
Te voltál a fényképész vagy megbíztál vele valakit a családból hogy ilyen rosszul sikerültek lettek.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


A születésélményt nem tudom, nemrég kaptam kölcsön Dr. Lenkey Gábor Méltósággal megérkezni című könyvét, abból inkább az maradt meg nekem, hogy a lehető legjobb születési körülményeket kapta. (ha nem is terveztük, Ő volt az irányító)

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sehol senki !

Gergő most kelt föl, nagyon jót játszottak a gyerekek az udvaron.
Mi meg kipakoltuk nekik a homokozót, kaptak bele új homokot, előszedtem az udvari játékokat sütiformákat, stb.... berendezkedtünk a tavaszi időre, remélem még ilyen marad sokáig olyan jó volt élvezni a csodálatos napsütést, végre a szél sem fújt.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971
 
 


Sziasztok!

Mi Anyuméknál vagyunk vidéken. :) Már voltunk sétálni, és ügyes volt ismét, majdnem el is aludt, csak hamar akartam hátradönteni az ülést, hogy kényelmesen fekve aludjon, arra felébredt, s oda lett az egész. Így ma csak egyszer aludt a kocsiban útközben, viszont azt jó későn tette, 11 helyett fél 1kor, így elég jól elvan még.

Doo, jaj, sajnálom :( ez olyan rossz lehet. Én uutálom a vegyes érzéseket :cry: tudom nem vígasztal, de nekünk a pici Zita babáról vannak nem túl jó képek, mert akkor még nem akartunk vakuzni és anélkül elég homályosak meg minden :? azért nem töröltük ki azokat sem, mert nekünk emlék. Szép emlékek, még ha homályosak is. :) És én szinte egyiken sem vagyok rajta, ez is bánt egy kicsit, mert mindig olyan fejem volt, hogy hagyjuk, meg otthoni játszós ruha, szal inkább én fényképezgettem Őt Apával. Másért is van rossz érzésed?? Miért? :oops:

Kép
ági_bp
 
 


ja, és igen, úgy értettem, ahogy Doo értette. Hogy Szilvi, kukkoló voltál-e vagy sem? :wink:

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?