Sziasztok!
Köszi a képet Viri, még mindig egy gyönyörűség ez a pici fiú! Nagyon drukkolok nektek mára, hogy hamar túllegyetek azon a fránya röntgenen! Holnapra meg neked az orvos miatt. Én nem értem, ha ezek a módszerek nem jöttek be, akkor is van tovább, miért nem beszéli meg veled az orvos?? 2 munkatársam is a Kaáliba jár, egyik Pestre, másik Győrbe. Tök részletesen vizsgálják őket, az egyiküknél már találtak valami egysejtűt a méhében, talán emiatt nem esett teherbe évek óta...Másikuknak meg cisztája van, és olyan gyenge az immunrendszere, hogy amíg meg nem erősítik, nem is eshet teherbe. Szóval apró dolgok is fontosak lehetnek, és az ilyen intézetekben megtalálják. Én nagyon drukkolok neked, és nem feladni!!!!!!!!
Én most már ott tartok, hogy ha egy picikém is, de legyen. A dokinőm nagyon precíz, meg emberséges, de múlt kedden mikor voltam kontrollon, elejtett egy mondatot, ami a szívemig hatolt, és azóta is sokat gondolkodom rajta. Azt mondta, szépen gyógyulok, a 3 hónap szünet a lelki gyógyulás miatt kell, de úgy látja, nem viselt meg nagyon.
Azt feleltem, hogy ez nem igaz, és optimistán kell előre nézni.
De itthon elgondolkodtam, hogy talán túl könnyen túlestem rajta? Néha még mindig sírok, és nagyon hiányzik a pocakomból, de nem gyászolhatom örökké...
Várom a júniust, az lesz az első éles hónapunk. Ennél többet most nem tehetek. Addig már nem kell orvoshoz mennem, csak ha teherbe estem. Akkor is várni fogok a 8-9. hétig, hogy ne legyen az, mint most. Ha akkor van szívhang, megnyugszom, ha nincs, akkor tudom, mi vár rám. Méregtelenítő kúrát kell amúgy csinálnom, de asszem ezt már írtam, nem akarok untatni senkit.
Szóval ezek a gondolatok járnak mostanában a fejemben. Bocsi, ha unalmas voltam lányok!
NA de optimista csaj vagyok, mások számára talán ezért tűnik úgy, hogy mindent lazán veszek. De nekem még nem volt az életemben olyan, hogy nincs tovább. Minden hülye gödörből kimásztam még eddig.
És egy kis off: Anda, ha megkérdezhetem, te milyen fogyókúrát csinálsz? A 90 naposat?