Új privát üzeneted érkezett!

Andi - azért ez a csontfájás dolog elég keményen hangzik :wink: Sajna engem nem kerültek el a rosszullétek sem, talán mostanra jobb kicsit, de 6. héttől egyfolytában émelyegtem, párszor hánytam is, de mindig csak késő du., de hát azt mondta nekem az egyik kolléganőm, hogy a 9 hónap alatt mindig fáj valami :)

Hát igen, én is azon gondolkoztam, hogy egy kismamanadrág kb. 15 e forint, sőt, van 20 e felett is, persze egyet-kettőt muszáj beszerezni belőlük majd, de röhej, hogy milyen drága, jó lenne ha valahol lenne kifejezetten kismamaruha-turi is! Amúgy én a Háda Kft. turijaiba járok, pl. a Bajcsyra és a Rákóczi úton is van egy, sőt, ott van egy kifejezetten baba-bébi rucikat forgalmazó nagyon nagy turi is, csak javasolni tudom mindenkinek. Szerintem cseppet sem szégyen turiből vásárolni, én imádom, néha olyan dolgokat fogok ki, hogy csak nevetek, hogy ez került 690 forintba, boltban tegyél hozzá egy 0-t még! :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Üdvözlök minden újonnan csatlakozott kismamit!:D

Nagyon jó ez a névkalkulátor!Mi valami különleges nevet szeretnénk a Szabóhoz! Apuci Rajmund,így esélyes a Rajmunda!:D
ugyanis én is kislányt érzek,apa szerint is az és szüleim szerint is!...

Betty:ilyen szúró érzés nekemis volt!sétáltunk és egyszer csak belenyilallt!alig bírtam hazasétálni!de szerencsére azóta semmi!

Egyébként én folyamatosan nézelődök itt a neten a kismamarucik után és tényleg nagyon durva áraik vannak!de találtam egy jó oldalt ahol nagyon tetszenek a nacik és nem is olyan vészes az áruk!
http://www.bboom.hu/
persze itt is csak a nadrágok vannak jó áron,a többi elég húzós!
bár én sajnos ezekről a ruhákról még csak álmodozok,mert ugye nekem még semmi poci! :( :roll:

de a turikat én is szeretem csak én sem láttam még kismamaholmokat!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a nyugató válaszokat! Aranyosak vagytok! Nem vagyok ám ennyire hisztis, meg a fájdalomküszöböm is viszonylag magas (minden hónapban görcsöltem mensi előtt) csak ilyen még soha nem volt és úgy jött, mint derült égből a villámcsapás. Meg az is lehet, hogy az elmúlt pár hét, mialatt semmit sem tudtam igazából a babáról, csak hittem és reméltem, hogy jól van. TEgnap leesett a nagy kő és ezzel együtt a feszültség is most jön ki. Még asszem lesz ma egy nagy sírásom és holnapra minden ok lesz. REmélem.

Andi - A vezetéknevünk Csermák :)

Ildi - Én az Árkádban vettem a gatyómat 7900 FT-ért és fe lehet majd hajtani halásznak is.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 

 
 

Sziasztok!

Üdv Mindenkinek!
Most regisztráltam a Babanet-re, 13 hetes és 3 napos a kis pocaklakóm. Már megvolt a kötelező 12 hetes uh, és ma voltam az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban, így ma újra láthattam uh-n a kicsit.
Nálam múlt héten volt egyszer ez a szúros alhasi fájdalom, én is nagyon megijedtem, de utánanéztem a neten, hogy mit írnak erre és megkérdeztem a védőnőt is, akivel pont másnap találkoztam. És megnyugtatott, hogy "csak" a méhszalagok nyúlnak és ez fájhatott.

Hát most egyenlőre ennyi , majd még jelentkezem!

Clau
clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!
Üdv az újaknak, láttam jó sokan vagyunk már, bár én sajnos egyre ritkábban.
De egyszer csak túlleszünk ezen az időszakon és akkor többet tudok jönni, meg talán ki is tudom magam pihenni. Addig meg simán el tudok aludni óra közben a széken ülve... Valamikor kell egy kicsit pihenni.. :?
Holnap délelőtt nem lesz órám, de asszem, hogy pihenés helyett jógázni megyek. Úgyis be kellene buszoznom, mert megyek anyához, így egy kicsit korábban kell mennem. Ezen már nem múlik, meg nem lenne rossz visszaszerezni valamit a régi kondimból, mert az durva, hogy milyen gyorsan kifáradok mindentől. Megcsináltam a Rubint Réka tornát, utána 2 napig izomlázam volt, pedig az csak 20 perc :shock: :shock: :shock:
Na asszem megyek aludni, mert 11 óra, úgyhogy megint lemondhatok a 10 óra alvásról... :cry:
Jóccaka!
Vigyázzatok magatokra!
Majd jövök... :arrow:

marek
 
 


Sziasztok, én még ma is szabin vagyok, holnap már meló :cry: Gondoltam, jót fog tenni a pihenés és elmúlik a barnázás, de sajnos tegnap is volt kicsi és ma is, és be vagyok tojva. Párom mondja, hogy ne izguljak, egészséges vagyok, mint a makk és nem lehet baj, de azért mégis félek. Jövő hét kedden megyek a 12. heti UH-ra, mi van, ha akkor már nincs is babám???? :shock: Ugye azt azért érezném, ha gond lenne? Mert még mindig van hányingerem du. és főleg este és ugyanúgy elalszom 8-kor már.
Bocsánat, hogy ide zúdítottam, de valahol azt írják, hogy normális folyamat is lehet a barnás folyás, valahol viszont nagyon durva dolgokat írnak.
Jó lenne, ha már kedd lenne és túllennék az UH-on!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Marek: Remélem anyukát egyre jobban van. Amint tudsz, tényleg pihengess!

Az újaknak üdv a fedélzeten! :D

Látom mindenki "nyúlik" meg gömbölyödik. :-) Én is, de még mennyire. Én már lassan 3 hete csak kismama nadrágban tudok járni, amihez szinte semmi felsőm nincs. Mindenem S-es, szűk, derékig érő, így mostanság tanácstalanul állok a szekrény előtt. Mondjuk ideális esetben 36-os méretet hordtam. :D Szerencsére az idei divat nekünk kedvez, így holnap a Promodban veszek is pár felsőt. Még mindig olcsóbb, mint a kismama bolti árak.
Tegnap a munkahelyemen is végigsöpört a hírt. Jöttek habogva, hogy csak azt szeretnék..... Mondtam, hogy igen. :-))
Ha betöltöm a 14. hetet, akkor megyek jógára végre, már rámfér a sportolás. Én Rubint Rékát nem bírom elviselni, így most Kállai Ildikó torna dvd-jét kergetem, arra szeretnék otthon tornázni.

Vidám napot Mindenkinek!

Kép
barifelhõ79
 
 


Ildi!: Mindannyian így rettegtünk, de ne aggódj, csak pozitívan. Minden a legnagyobb rendben lesz! :D

A már babás barátnőim mondták, hogy először a 12. hét miatt aggódik az ember, aztán jön a többi vizsgálat, itt fáj-ott fáj, normális-e dolog. :-))

Ti még szeditek a vitamint? Én miután sok lett a vasam, leálltam a Gravidával és a folsavval is. Eszem egy csomó zöldséget, főzeléket, gyümölcsöt. Nem hiszem, hogy ezen múlna a dolog. Olykor-olykor egy felet bekapok és ennyi.

Kép
barifelhõ79
 
 


Nusildi! Nem tudod felhívni a dokidat? Azért az a biztos, amit ő mond.

Betty! Nálam párszor előfordult, ha hirtelen fordulok az ágyban egyik oldalról a másikra, hogy belém szúrt oldalt, mint egy kés. Dokim szerint normális (szalag-ügy). Középső görcsöléstől kell megijedni, nem ettől. Oldalsó feszülés, szurkálás nem gáz.

Andi! Én múlt szerdán voltam Gasztonyinál kombinált teszten.
Vérvétel az első (igyál előtte sok folyadékot! szegények velem küzdöttek- balkar 4, jobb 3 lyuk-, elküldtek végül inni és uh-ra, aztán volt vérvétel) A doki nem egy szószátyár (ezt előtte olvastam is a neten), de kedves volt, mosolygott. Vizsgálat közben 3-szor szólalt csak meg (én máshoz szoktam,a nőgyógyászom egy nő, és csacsog rendesen :lol: ), de szerencsére az első percben mondta, hogy rendben van minden. Aztán méregetett picit. Jó lesz meglátod, van egy nagyképernyős TV, amin nézheted, és kapsz egy DVD-t is :) Első babafilm (5 perc)
Az eredményt a biológus meséli el kb. 1 órával a vérvétel után.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok lányok!

Üdv az újaknak! Nagyon jó, hogy egyre többen vagyunk!!!
Betty: nekem is vannak néha olyan görcseim, hogy a szemem majd kiugrik!de ha nincs vérzés, akkor tényleg rendben minden. Ne aggódj, bár tudom, ezt könnyű mondani!

ma töltöm a vonalzóm szerint a13. hetet, de én még minig úgy hányok, mint a lakodalmas kutya. most itthon még elmegy, de jöv. héttől ha megyek dolgozni elég kellemetlen lesz.remélem enyhül....

Barifelhő: én kb. 1 hétig bírtam szedni az elevitet, annyira rosszul voltam, hogy azóta csak folsavat és kálciumot szedek.azt mondta a doki, ha tudom pótoljam gyümivel és zöldséggel, és akkor minden rendben lesz. Nem tudok mit tenni, én annyira rosszul voltam, inkább nem szedem. Elvégre régen se szedték, mégis egészséges babák születtek!

Turi: én is a hádá-hoz szoktam menni, a bajcsy-n ami van, csak azt neheztelem, hogy nincsenek a kismama holmik elkülönítve. szóval túrd ki az összes közül.de ha van türelmed,leeht kincseket találni.

bocsi ha hosszú voltam, lehet, hogy csak holnap tudok jönni!
Szép napot mindnekinek!

Kép
kalózlány
 
 


Szisztok!

Bettyna: én is éreztem már ilyen nyilalásszerű, hirtelen erős fájdalmat, a hasam alsó részén jobb oldalt. Sajnos nekem nem volt meg a dokim telefonszáma, igyhát, csak reméltem hogy biztos normális...és főleg mikor tüsszentek, akkor mindig belenyilal :?

Handrea, Kata, Inez: Én is tutti lánykát várok :wink: , nagyon szoritok neki, hogy az legyen :D. nekem is csak lánynevek jutnak eszembe, és azokat nézegetem...jo a névkalkulator, megmutattam az apukanak is, de nem igazán volt türelme hozzá :( , azt mondta, majd ha tudjuk mi lesz, akkor van mit nézni...

Én is a turiban vásároltam be a nadrágaimat, igaz csak 3 van össz-vissz, de az eggyiket a szabó ellötte, amikor odaadtam, ogy hajtsa fel :x ...én már 5. hetesen más ruhákat kellett beszerezzek....puffadás vagy micsoda...de nekem jo pocim van már...a hétvégén csinálunk képeket is....majd felteszem :D nállunk is, Marosvásárhelyen, irtó drágák a terhes ruhák..

Ti hogy vagytok az alvással, én nagyon sokat tudnék aludni, sőt legtöbbszőr 8 kor már muszály lefekükjek, igaz igy sokkal könnyebb a reggeli felkelés...

Ildi: ne aggodj!!!én azt mondogatom, ha van hányinger akkor biztos rendben minden :D

Barifelho: én a multhétig szedtem az elevit-et, aztán a doki azt mondta, hogy nem szükséges. Most én is gyurom le a gyümölcsöket, zöldségeket - de néha már annyira elegem van :(
Én a mult héte elején elájultam, és nagyon rosszul voltam, lüktetett mindenem, mindha reszkedtem volna belul...akkor nagyon megilyedtem és szedtem kálciumot...Ti szedtek kálciumot??vagy valami más kéne.. :?:
s még valami ...nektek nem szokott gyakran viszketni a hasitok?

szép napot...holnap még jövök :D
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!
Emésztési panaszokra nekem bevált a saját készítésű káposztás tészta (nekem garantált hasmenés, hátha másnak is segít), iletve a pattogatott kukorica. Utóbbiból pár szem az émelygésre is gyógyír lehet. Persze engem már elért a "bármikor szinte mindent eszek" szindróma... :)
Mindenkinek szép napot,
Marcsi

macianyu
 
 


Sziasztok!
Húh, picit dolgozik az ember és máris alig érem utol a púrparlét! Ez jó! :lol:

Peva! Köszi az infót Gasztonyiról! nem csípem a szófukar embereket, de tudom, hogy a gyerekem látványától leszek boldog úgyis és nem a doki szövegétől! Annyi elég: minden ok!
Nem ez a legtöbb, amit mondhat?!
Jó, hogy mindod az ivást, mert nekem sincs vénám, és szanaszét döfködnek mindig engem is, mert ráadásul nemis vagyok egy iszákos típus...
A genetikus milyen? Kiértékeli a vérképedet A-Zig? Az jó lenne, mert azt pl. a saját dokim meg sem nézte szinte...

Turi nagyon jó van a Lehel piac mellett is a Váci úton, az Esso kútnál. 1600 vagy 1800 Ft/kg az ára és tök jó cuccok vannak, kismama és gyerek/bébi is.

Marek! Azért már jobb a hangulatod úgy érzem!!! És nagyon örülök is neki! gyors felépülést anyudnak, neked pedig több időt pihenni és aludni!

Üdvözlet az újaknak!!!!

Én is a Promódra vagyok beindulva, nagyon jó tunika-szerű felsők és tök jó szoknyák vannak. Soha életemben nem szerettem a szoknyát, mostanában pedig annyira vágyom rá! Nincs is egy darab szoknyám sem, lehet, pont azért a vágyódás...
Létezik olyan, hogy kismama szoknya? Mert nyáronmár nem lesz jó az, amit most vennék, az meg kicsit luxus...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Upsz. Visszalapoztam az előző oldalra, és eltűnt amit írtam.... :oops:

Szóval Andi: vérből csak a magzat által termelt akármiket nézik, vérképet nem.
Igyál sokat! Min. fél litert (fél órával vérvétel előtt - vannak szép, tiszta WC-k is :lol: )

Szoknya: Brendonban vettem még az elején (harisnyát is), bár Brendont félve említem, itt mindenki 15-20 ezres dolgokat látott ott, én a szoknyát 7ért vettem, nadrágot 9ért.
Kényelmes a szoknya nagyon - sajnos kordbársony, ha így folytatódik a felmelegedés nem sokáig lesz jó. Derekán jó széles pamut. Én nagyon szoknyás voltam mindig (ápol és eltakar).

Perdo remélem jól vagy! - eltűntél....

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Andi - igen, a Promod jó, csak nem túl olcsó, én most a turiban tipikus kismamafelsőket vettem, merthogy ez most a divat, úgyhogy ebben szerencsénk van :lol: Persze nem árt egy-két új darab is, biztos én is fogok venni majd, de főleg nadrág és szoknya nyárra, ezeket muszáj lesz boltban venni, de már előre félek az áraktól. :shock:

Barifelhő - én a 6. héttől szedtem az Elevitet egy hétig (előtte már 1-2 hónappal a folsavat), de teljesen rosszul voltam tőle, a kakim pedig olyan fekete volt és olyan rossz, hogy húúú :roll: Aztán abbahagytam, szedtem a folsavat tovább+MagneB6,és most a hipp natalt iszom, bár marha drága az is, mert két üveget adnak 1400 forintért, de az csak 12 napra elegendő. Mellette sok gyümi, zöldség, egészséges táplálkozás, tej, sajt stb., persze amennyit bírok, mert du-ra ált. hányingerem lesz, eddig 4-5X hánytam "csak"az utolsó múlt héten volt, remélem most már jobban leszek!

Kalózlány - a durva hányást nem irigylem tőled, de most már el kell hogy múljon lassan, tarts ki, bár gáz, nekem az első hányásom a mh-en volt, bár már bezárt a bank és senki sem volt a fiókban, én hánytam a vécén, már csak a takarítónéni volt bent, de ő amúgy is süket, észre sem vett :o Akkor még nem is tudták bent, szóval gáz volt.

Biceboca - nekem viszket a bőröm és nagyon száraz a hasam, viszont az a baj, hogy én, aki eddig piperemániás voltam, nem bírom elviselni a krémek illatát és érintését a bőrömön, nagyon fura, de nem megy, képtelen vagyok bekenegetni magam, már várom,hogy ez az időszak elmúljon, mert rinocéroszlábakkal tavasszal nem valószínű, hogy felveszek szoknyát :oops: Bár ha jobban meggondolom, nincs is terhesszoknyám :?

És köszönöm a bíztató szavakat, nem hívtam fel a dokimat, mert anno amikor kb. 3-4 hete volt barnázgatásom, felhívtam és azt mondta, hogy ha nincs erős görcs és vérzés, akkor nem hiszi, hogy gond lenne és utána voltam is nála, UH is oké volt és meg is vizsgált, nem talált semmit és ez múlt hét kedden volt, szóval remélem azóta nem történt bennem semmi rossz!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Látom gyarapodunk szépen! Üdv az újaknak!

Nem mondom, hogy örömmel, de megnyugvással olvasom, hogy nektek is szurkál itt-ott. A következőtől már biztos én sem fogok ennyire megijedni, mert már tufni fogom, hogy mi az. De elsőre nagyon félelmetes volt. :)

Andi - Én talán 3 éve voltam kétszer Gasztonyi dokinál, akkor még az Örsön a Családsegítőben (vagy mi volt a neve) rendelt. Nagyon korrekt volt mindig. Amikor elköltözött nem mentem utána a"hegyre", mert szerencsére nem volt rá szükségem. Az évi rendeszeres rákszűrére elmentem otthon anyukámmal. Lényeg a lényeg, hogy tényleg nem egy szószártyár, de nagyon jó szakember. Ja, és akkor még tök jó humora volt, most nem tudom milyen. Azóta nem találkoztam vele.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Szépséges napot mindenkinek!

Mivel mi is októberre várjuk első babánkat, szeretnék csatlakozni hozzátok :) 14.-ére vagyunk kiírva, pont a 8. házassági évfordulónkra - hát létezik ennél szebb ajándék?

Már több hete olvasgatlak, de kivártam a tegnapi vizsgálatot és uh-t :) Minden rendben odabent, babóca serényen tornázott apa határtalan örömére, anya meg annyira meghatódott a látványtól, hogy elfelejtett fotót kérni :oops:

Kép
mánya
 
 


Sziasztok!
Látom mindenki kismamruhákat hajt. Hát nekem ilyen gondom nincs, pedig óriási a hasam. Mégis tudom még használni az összes nacim, nem is értem, miért :? Mondjuk nem is baj, mert a kismamgatyáim nyáriak, az meg még egy kicsit korai.
A hasam nekem is szokott szurkálni amikor bénán fordulok éjszaka. Ezen kívül semmi más tünetem nincs, mondjuk nincs is rá időm. Talán annyi, hogy kissé elfáradok, amikor naponta többször felsétálok az ötödikre, mert ott van a sebészet és a lift mindig tele van :roll: Ezt az élményt lehet, hogy kihagyhatnám, mert mire felérek, addigra nem sok levegőm van.
Viszont már nagyon várom, hogy megmozduljon a babó, hogy tudjam, hogy minden rendben. A következő ultrahanging még rengeteg időm van sajnos és félek, hogy nem tettem jót ezzel a rengeteg idegeskedéssel.

marek
 
 


Mánya
Üdv a csapatban! Csinálsz majd egy vonalzót?

marek
 
 


Köszi, Marek!
Elrontottam volna valamit? Én látom a vonalzómat...

Kép
mánya
 
 


Most már én is látom a vonalzódat, de az előbb nem láttam....Asszem... :oops:

marek
 
 


Nyugi :lol:
Jobbulást anyukádnak, te pedig próbálj meg vigyázni magatokra és nem félni :)

Kép
mánya
 
 


Sziasztok!

Na,ismét jól lemaradtam! :roll:
de én is beléptem a dolgozó nök táborába!:D most is épp az irodából írok és olyan rossz,mert a billentyűzeten nincsenek külön kiemelve az ékezetes betűk és úgy kell keresgetni! :?

Látom nem én vagyok az egyedüli aki rosszul lett a vitamintól!én össz-vissz 2 szemet szedtem be a garvidából,mert annyira nem bírtam!én is próbálok minél több zöldséget és gyümit,de hát az sem megy olyan egyszerűen!annyira felfúj,hogy úgy érzem szétfeszülök! :?
de én is azt vallom,h régen is megszülettek az egészséges babák amikor ezeknek a dolgoknak még nme tulajdonítottak ilyen nagy jelentöséget! :roll:

nusildi, jó ez a hipp?ezt lehet h én is kipróbálom!:D

egyébként én még mindig csak a magne b6ot szedem! 1et naponta!

Szerencsére én mindezidáig egyszer hánytam,bár hányinger az volt és még néha most is előjön esténként! nem irigylem azokat akik még mindig küzdenek vele!...

egyébként a szoknya olyan ami mindenkinek nagyon csinos tud lenni sztem!annyiféle van, csak meg kell találni a megfelelöt!én is nagyon szeretem! de a tunikákat is!és azok olyan kényelmesek egy cicanadrággal vagy harisnyával!...:D

a hasam nekem is szokott viszketni!esténként (ha nem felejtem el)
bekenegetem magam(vagy apát kérem meg :D )
de pont tegnap voltam a gyógyszertátban és ott voltak vichy termékek és ott léttam egy olyat,h : tehességi csíkok elleni krém!
én nagyon szeretem a termékeit,ugyhogy lehet h kipróbálom!:D

most hirtelen ennyi!ne haragudjatok,h nem névszerint válaszolgattam,de olyan sokan írtatok ezekben a témákban,h gondoltam így könnyebb! :lol:

további szép napot mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok! Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Adri! Én az előző terhességemnél kipróbáltam a Vichyt, jó volt! Aztán a Dm terheseknek való, csíkok ellenit is, az is jó volt, de 1/3-ába került. Nem lett egy csíkom sem, bár ez sztem alkati kérdés. A dokim szerint a Johnson babaolaj a legjobb, amit az ember a hasára kenhet. Na azt, nem próbáltam :lol:

Még én is a saját, régi, kedvenc ruháimban járok, most is a farmeromban vagyok. Még jó. Picit passzosabb annál, mint amilyen volt, de azért kényelmes. Szoknyám nincs, azt majd veszek, de vszínűleg azt már kismamásat, hogy egész nyáron hordani tudjam...Talán lesz még alkalmam hordani a későbbiekben...

Apropó! Hány gyereket terveztek? Nekem ugye 1 már van, ketteske úton, és bizony még egy harmadik is jöhetne, csak apát meg kellene győznöm, hogy szép a nagy család.. :D
Ő ugyanis egyke, így már Barbival is beérte volna. Nekem viszont van egy öcsém, tudom, milyen klassz dolog, hogy a gyerek soha nincs egyedül...És most is tudok kire számítani - ez sem utolsó dolog!
33 éves leszek decemberben, talán 35-ig szülhetnék mégegyszer.
Szóval nekem ez a szívem legbelső vágya.... ÉS NEKTEK?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Jo reggelt csajok!

Minden ujnak udv!
Nagyon le vagyok maradva, visszaolvastam, de agyam meg mindig szita.. :lol: olvastam, hogy tudomanyosan kimutatott, hogy a kismamak agya leromlik kb a baba 1 eves koraig..... haha, most mar van papirunk rola!!! :lol:

Kalozlany, en is minden nap hanyok, amikor nem, akkor emelygek.... nem megy le semmi ami egeszseges, a legtobb kaja rogton vissza is jon.... DE tegnap vettem egy csuklovedo kinezetu vmit, van a kozepen belul egy golyo, ami egy akupunkturas pontot nyom, ami a rosszulletet csokkenti.... eredetileg tengeribetegsegre ajanljak, de mar egy csomo anyuka javasolta nekem, hogy milyen jo a terhessegi rosszulletekre! ES tenyleg! Elvileg mindket csuklon kene hordani, de nekem egy is eleg... ha tudsz otthon szerezni, probald ki, ha nem, de erdekel, kuldok neked, mert nekem hatalmas megnyugvas volt!!! A szagok ellen sajnos nem jo.... :? de az emleygest megszunteti!

Mi: voltunk 12.hetes uh-n, tarkoredo 1.5 mindket babonal, nagyon edik, ugy fekszenek, mintha emeletes agyban lennenek, egymas alatt-folott.. :D ugrandoztak, bokdostek egymast!!! :lol: 1:3016-ban az esely arra, hogy down-osok, tehat nagyon kicsi, nagyo jo eredmeny!!! :D

ez a hip-natal ital hutott, vagy lehet szallitani? baratnom meg otthon van par napot, szolnek neki, hogy hozzon nekem, ha nem romlik meg a repulo uton...... hol lehet kapni? Nem jonnek sajna be a tablettak... :?

dragonfly
 
 


Sziasztok kismamák!

Épp akartam kérdezni a tegnap ... (csak mindent elfelejtek mostanában, nagyon furcsa...remélem tényleg visszaáll az agyunk :D ), hogy ti milyen vitaminokat szedtek, en az Elevit-et szedtem 6. héttől 13.ig, most mér nem szedek semmit....A magneB6- ot meddig szedtétek vagy még mindig szeditek?
És kálciumot szed valaki? én azt hiszem hogy kéne, mert le van esve...de félek ne legyen a pocaklakonk túl csontos..

Macianyu: te hogyan is készited azt a káposztás tésztát, hogy olyan jol bevallt?

Pont most vette ki a párom a Down-korra az eredményeket:...
Kérlek segitsetek hogy jo vagy nem annyira:
Dupla test 1:422, age risk: 1:903...nekem nem tünik tul jonak, főleg Dragonfly-hoz képest... :(

Kép
biceboca
 
 


Sziasztok!

Szia Mánya!Én is október 14-re vagyok kiírva :lol: :lol: Te eddig,hogy viseled a terheséget?

Dragonfy!Gratulálok a jó eredményekhez.Jaj én Zsófinál úgy vágytam ikrekre olyan jó neked :D Lehet azért vagy annyira rosszul mert neked dupla a hormon termelésed :roll: ilyen csukló izéről még nem is hallottam meddig lehet használni?

Handrea!Hát én is 3babáról álmodozom de sok mulik az anyagi dolgoktól.Mi most úgy terveztük a tesóbéby után egy idöre leálunk és ha anyagilag felefér akkor én is 30-35évesen 3gyerekes anyuka szeretnék lenni. :lol: Függetlenül,hogy öcsi vagy húgi van a pociba-De jó neked,hogy még jók rád a ruháid :wink:

Marek!Az idegeskedés nem tesz jót de nem lesz semmi baja a babádnak.Kb 4hét és szerintem mindenkinél elindul a mocorgás és én is úgy várom annyira jó és megnyugtató.Anyukád,hogy van?

Én ma megyek kismama boltokba feltérképezem a helyzetett itt Kecsón nem olyan drága mint pl:Brendon.Zsófit nyárra vártam és pont nyára nincs ruhám ami úgye most kell de csak 2-3felsöt megy egy gatyát akkarok :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


biceboca, ne izulj! doki mit mondott? kielemeztek elotted, veled? ha jol tuodm, 1:250 korultol nem olyan jo az eredmeny.....


Koszi Kata, szerintem a csuklo izet :D vegig lehet hasznalni..... az a jo benne, hogy nem gyogyszer, vagy magnes, hanem teljesen termeszetes akkupresszuras pont...


Latom 3 gyerkoc a nyero itt!!!! :D Eredetileg en is 3 gyereket szerettem volna, aztan amikor kiderult, hogy nem lehet olyan egyszeruen, egyel is kiegyztem volna..... aztan most itt a dupla orom az ikrkkel :) tesot meg majd meglatjuk ugy 3-4 ev mulva..:) mindig is szerettunk volna orokbefogadni, ugyhogy az meg egy lehetoseg.

dragonfly
 
 


Sziasztok!
Nálunk is 3 valószínűleg a bűvös gyerekszám, férjemék ugyanis négyen voltak, én meg a bátyámmal kettesben, és azt a következtetést vontuk le, hogy a kettő kevés a kompromisszumos döntésekhez :), négy pedig túl sok erőforrást von el a szülőktől :? . Persze sajnos azt kell mondanom, hogy a harmadik gyerkőc tervezése már erőssen függ majd a pénztárcánk vastagságától.

Bicebóca: a káposztás tésztához a tésztát "természetesen" veszem, a lényeg valszín a káposztában van: a nyers káposztát kis lukú reszelőn lereszelem, egy kis olajon enyhén megsózva megpirítom.Valszín a sós "olajos" káposzta a titok nyitja.

Ruhákkal kapcsolatban: Aki még esetleg nem ruházott be 2500,-Ft-tól kezdődő árú kismama övre, és van ideje, energiája, stb., annak beválhat, ha vesz 50cm passzérészt 500,-FT-ért.

Mindenkinek émelygés mentes szép napot! :)

macianyu
 
 


Én nem tudom, hogy hány gyereket szeretnék... A férjem kettőt szeretett volna, de most azt mondja, hogy mégegyszer nem bírja ki ezt a stresszt, úgyhogy egynél megállunk.
De ha most is lenne valami gond, akkor nem próbálkoznék többször, az biztos, pedig nagyon szeretnék gyereket. :cry:

Kata
Hol vannak jó kismamboltok Kecskeméten? Mi elég sokat járunk oda, nincs tőlünk messze.

marek
 
 


Sziasztok!

Dragonfly - Ez a csuklóizé biztos, hogy jó. Van egy angol ismerősöm, ő akkor használj, amikor repül. NEki is bejött, azóta nem volt rosszul le-és felszálláskor. De szerintem itthon nem lehet kapni.

Andi - A létszámot illetően nálunk a 2 a minimum. Én benne lennék a 3-ban is. :D Apát és a pénztárcának kell majd meggyőzni. Bár most nagy a szám, kíváncsi leszek, hgoy bírunk el először ezzel az eggyel. :D
A Vichy kérmre nekem is azt mondta az egyik barátnőm, aki már szült, hogy rettenetesen drága és ő is a Dm-est ajánlotta helyette. Vettem is, nem kell belőle sok és az illata is jó. Legalábbis szerintem.

Vasárnap megyünk az unokatesómékhoz Dunakeszire. Jönnek a szüleim is. Vicces lesz, mert ők nem láttak húsvét óta. Akkor még jó volt rám minden ruhám. Ma reggel negyed órát álltam a szekrény előtt, hogy vajon melyik rövid ujjú felsőm jön még rám. :? Asszem holnap ezügyben is körül kell néznem. Ma már nincs kedvem. Fárasztó hét volt.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


sajnos nincs meg a doki telefonszáma, igyhát muszály lesz kivárjam a hétfőt, és betefonálok, oda ahova rendel, hátha tudok vele beszélni..
A papiron nem irja sehol sem azt hogy negativ, sem hogy pozitiv
A páromnak ahonnan kivette az eredményeket, azt mondták hogy ...há jó... :roll: ...muszály kivárni a hétfőt

Macianyu: köszi, én mindenképp megprobállom, holnap ugyis főzőcskés nap ...hát segit, az aszaltszilva, korpa, nem jött össze.

Nagyon jo lenne harom gyerek... csak addig még sok van, lássunk meg hogy megy...megtudtam terhes vagyok, persz nagyon örvendtünk, de rémálmaim voltak, ami a szülést illeti, azota már mindenfele olvastam rolla, s azzal nyugtatom magam, benn van, valahogy ki jön...reméljük

Dalma
biceboca
 
 


Marek!Van egy az Alföld Áruház emeletén tudod hol van?És a Kuti butikkal szemben Chrisztina moda meg a belvárosi piacnál is.Ha nem tudod mi hol van szivesen leírom.

Most néztem gatyát ami tetszik igaz 8300-ft de a pocaknál felül is lehet állítani és nem nyulik ki mint sok kismama gatyó gumija.Felsöket meg a kínaiba néztem mindhol a mell alatt meghuzott felsö a divat így azt onna veszem amúgy a kismama felsök 7300ft :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata
Az Alföld az megvan, a piacot nem tudom sajnos. Mondjuk felsőt én is inkább a Promodban veszek majd, meg van is egy csomó tavalyról. De ha egy nadrág 8000 forint, akkor hagyom is, mert nálunk a legjobb kismama farmer is 6000 körül van. Mondjuk az nekem nem kell, a farmer-kérdést megoldom C&A-s kismamövvel. Még szülni is úgy mentem, igaz anyukám nadrágjában, ami egy számmal nagyobb, mint az enyém....

Macianyu
Mi az a passzérész? :roll: :shock: :oops: Vagy most hülyeséget kérdezem??? :oops:

marek
 
 


Látom szinte mindenkinél a 3 a nyerő!:D én is így vagyok ezzel! mi is 3an vagyunk tesók és nagyon jó!söt,így a képzeletemben még egy negyediket is el tudnék képzelni vmikor! :roll:

végül is szerencsére az időbe belefér!kicsit korán kezdtük! :lol:
Anyukám ki is van akadva,h most töltötte a 40et és nagyi lesz!Mamám is kivolt picit,h ő meg 60évesen lesz dédi! Én meg mindig jót nevetek rajtuk,mikor ilyenekkel jönnek elő!:D:D:D

Én meg most azon vagyok kiakadva,h én is és az egész család is,szeretnénk nyáron megcsinálni az esküvőt!az egyetlen aki nem akarja az a barátom! :( pedig ő felőle is ezt szeretné a család!
Mondja,h nagyon szeret engem,meg várja a babát,de ő még várni akar,mert azt mondja,h úgy érzi még nincs erre felkészülve!...
hát köszi! :evil: ...

Dalma:a szüléssel kapcsolatos félelmekkel én is így vagyok!...bár inkább az elején volt ilyen!mikor jártam uhk-ra és megláttam a kórházban egy nagypocakos nőt ,rögtön ilyen fura félelem jött rám! de ez inkább csak az ismeretlentől való félelem sztem! :lol:
mostmár inkább csak várom,..egyre jobban!:D:D
Vendég
 


Inez!Én pont ennyi idös voltam mint te mikor Zsófit szültem és egy csepet sem bánom :lol: Szerintem tök jó,hogy fiatal a nagymama és a didi nálunk volt aki anyunak gratulált és kiakdt,hogy 40felet mert szülni 8) Persze anyukám fel világosította öket de azért az egojának jól esett,hogy kismamának nézték :lol: Elég furi ez a párodtól mert szerintem egy gyerek sokkal nagyobb felelöség mint a házaság :roll: Ti jegyben vagytok?Félelmek hát nekem nem volt inkább izgatott voltam minte annyira,hogy mikor tényleg szültem én azt hittem csak josló fájások és hajnalba lett gyanus,hogy egyre erösebb és rendszeres :oops:

Marek!Hát van ahol "csak"7000 a gatya de annak nem álítható a pocimérete

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Hú, sziasztok, rengeteg új hozzászólás :lol:
Üdv annak, aki most csatlakozott!!!
A terhességi csíkról csak annyit, hogy nekem alapból van egy csomó, mert régen sokat fogyóztam, főleg tiniként, pedig mindig átlagos voltam, de tudjátok hogy van ez, az ember sosem elégedett magával. Szóval én már nem kenem magam, belenyugodtam, hogy lesz még egy pár. :roll:

Inez, Dragonfly - a hipp natal eddig bevált, olyan, mintha valami gyümölcsszirupot innál meg és elég kicsi adagot kell, amúgy én gyógyszertárban szereztem be, két üveg van a dobozban, 1430 forint, de sajnos csak 12 napra elegendő, mert 20 ml-t kell meginni egy nap. Én úgy spórolok vele picit, hogy amúgy szedem a folsavat és MagneB6-ot és eszem a gyümiket, zöldségeket rendületlenül, tehát néha 10-15 ml-t iszok meg belőle. Nem hűtve kapható, de ha kinyitottad, akkor hűtőben kell tárolni, szóval simán lehet szállítani akár külföldre is, én mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg ha a nagyobb kapszulát nehezen nyelitek le.

Andi - én megmondom őszintén, nem tudom, hogy hány gyereket szeretnék! Sok dologtól függ, anyagi, egészségi álllapot, az első sikeressége, munkahely, lakhely... amúgy nekem 2 húgom van és nagyon jó ha valakinek van testvére, szóval legalább kettő jó lenne, de nem tudok előre tervezni. Júliusban leszek 30 éves és durva, hogy anyukám ennyi idősen már a kisebbik húgomat várta, de hát így alakult. Amúgy párom ikreket akart, két fiút, de nem jött be, legalábbis a 10. héten az UH-on egy db bébi volt látható :)

Ami a ruhákat illeti, sajnos a mh-i nadrágjaim már nem kényelmesek egy-kettő szorít is, a farmereim még aránylag kényelmesek, de egy bankban dolgozom, ahol ügyfelezek és nem lehet farmerben ülni ott, szóval muszáj leszek venni kismamagatyót majd, de egyelőre még tolom a dolgot, mert még nem olyan nagy a hasam, hogy jók legyenek rám. Felső miatt már nem aggódom, tök jók a mai tunikák, ez most a divat :D

bicebóca - én kálciumot külön nem szedek, mert rengeteg tejet iszom és csomó sajtot eszek, úgy érzem, ez elég, remélem nem hullik ki a fogam :wink:

Mindenkinek szép napot, szép estét!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kata:én is nagyon örültem mikor megtudtam,h babát várok!és tök jó,h te is ilyen fiatalon szültél!(kérdezősködhetek:D)
ti terveztétek?nálatok hogy volt az esküvő?...hanem vagyok túl tolakodó... :lol:
egyébként nem vagyunk jegyesek!még arra sem volt képes,h a kezem megkérje! :evil:
vicces lehetett,h anyunak nézték a nagyit!sztem nálunk is lesz ilyen!:D...

Nusildi:még annyi kérdésem lenne,h ettől a hipp italtól te nem voltál rosszul? mert én emiatt nem szedek semmilyen terhesvitamint! :? én is csak magne b6ot eszek!és én sem szedek külön kalciumot,pedig majd tuti kell mert nyáron iszonyatos allergiás szoktam lenni!:(
Vendég
 


Inez - kérdezz csak nyugodtan! :) Én az Elevittől nagyon rosszul voltam, ezért egy ideig nem szedtem semmit, csak a folsavat, aztán a MagneB6-ot, majd olvastam valamelyik fórumon, hogy a hipp natal nagyon jó, de ezen az oldalon megnézheted: www.hipp.hu/termekek_natal.html
Nekem nincs tőle semmi bajom és magam adagolhatom, hogy mennyit iszok a napi ajánlott 20 ml-ből.
Amúgy még mindig van émelygésem, de már ritkábban, de most örülök, ha van, mert a barnás folyás miatt be vagyok parázva kicsit és a hányinger jót jelent ilyen szempontból.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Inez!Kérdez nyugodtan :lol: Terveztük Zsófit bár bevallom ez a baba jobban tervezett volt mi fél év után jegyesek lettünk és akkor abba hagytam a gyógyót mondjuk nálunk a családba sokan 4-5évet vártak a babára hát nekünk 3hónap elég volt :lol: :lol: Novemberbe kiderült és akkor már egyből azt mondtuk legyen esküvö(úram április1-jén akkarta) a baba kerek családba szülesen és amúgy is olyan macerák vannak ha nem vagyunk.Így márciusba megtartottuk 20hetes terhes voltam és igazi nagy lagzink volt 120fő,pörgetés...stb és nagy hassal is tök jót bulizam az esküvön :) Ti terveztétek a babát?Te mivel foglalkozol?Dolgozol már?

Ildi!Ha van hányinger akkor nincs semmi baj.Én megkérdeztem a dokit milyen ha baj van és azt mondja iszonyat fájdalom és sok vér(mondjuk a fájdalmat nem nagyon tuthatja mivel pasi).Szóval NYUGI!!!!A kis babád jól van.Kicsit fura mert a doki azért megnézhetne már csak azért,hogy megnyugodj.Legalább is én addig járok a nyakára amig meg nem néz így a picinél már ha csak parás voltam inkább megnézett és megnyugtatott :oops: Mikor kell mened,hozzá?12hetesre mikor mész?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ildi: Ismét köszönöm az infot!megnéztem azt az oldalt!szerintem én is kipróbálom!jól hangzik!főleg,ha nem leszek tőle rosszul!:D
a barnázás miatt ne aggódj,csak kíméld magad és pihizz sokat!és ezt vedd komolyan,mert nekem az akkori orvosom azt mondta,h nem lesz bajom,ahhoz képest jött utána a vérzés és a mostani dokim mondta,h már rögtön feküdnöm kellett volna,akkor ezt meg lehetett volna előzni! :?

Kata: nem vagytok semmik!:D mondjuk még mi is csak 1,5éve vagyunk együtt!Mi nem terveztük,de örülünk neki nagyon! Mi még egyetemre járunk!De most hazaköltöztünk és itthon kezdtünk dolgozni!Átmentünk levelezőre,ott folytatjuk!aztán majd meglátjuk :D...
Vendég
 


Jó estét!
Benéztem hozzátok, egyedül töltöm a péntek estém, apa bizniszel...

Látom, sokan vagyunk egycipőben....
Én ugyan már férjnél vagyok, de Barbit abszolút nem terveztük, ő 2005 áprilisban született, és házasságot 2005 szeptember 24-én kötöttünk....
Pont úgy voltam, mint Adri, vártam, vártam a NAGY KÉRDÉST, de nem jött :x Gondoltam, megkérem én a kezét...
De aztán egy szép napon erre ébredtem :shock: Volt virág, gyűrű, kölyökpezsgő :P .
Aztán tervezgettük az esküvőt, legelőször az időpontját... Ugye én télen voltam "kisterhes", amikor az ember lánya még normál állapotában sem tudja, hogyan legyen csinos, hátmég 5 hónapos terhesen, amikor az arca totál ki van rügyezve, mérete kb. 1 hétig állandó stb...
Ráadásul az egyik uh után beszaladtam a dokim rendelőjével szemközti esküvői ruhaboltba. Na azt ne tudjátok meg!!!
Hozzá kell tennem - tudom, hogy már meséltem - hasam nulla volt még az 5. hónapban is, tehát nem volt rám írva a dolog, ráadásul télikabát, sapka, sál, teljes bebábozódás :x
Mondom a puncusnak, aki épp a körmét reszelte, hogy feb. közepére tervezzük, milyen ruhát ajánl, miből van esetleg bővíthető méret stb...de még mindig csak lájtos a téma, mire ő:
Tudom anyukám, mi a pálya! :shock: :shock: :shock: Ilyenkor csak azok jönnek, akiknek nagyon sürgős :shock: :shock: :shock:
Lányok!!! Én azt hittem elájulok! Azt sem tudom, hogy jöttem haza, még szégyelltem is magam, és mocskosul, piszkosul megalázottnak éreztem magam!!! rettenetes volt! Hetekig nem tértem magamhoz, és megkértem a párom, hagyjuk ezt most. Nem is érzem magam csúcsformában, de szeretnék az esküvőmre úgy emlékezni, ahogy kislány koromban megálmodtam!
Így aztán márc. 11-én összeházasodtunk 2 tanúval a polgármesteri hivatalban, és szépen, nyugiban megszültem a lányunkat. Aztán június körül elkezdem szervezkedni, és pikk-pakk összeraktunk egy fergeteges, 135 fős lakodalmat. 2 naposat!
Szuper volt és bár Barbi még 3 óránként szopizott, szuperul viselte az egész bulit! Bébiszitter vigyázott rá (szállodában tartottuk a bulit, ahol mi kaptunk grátisz szobát). Én is visszatértem a régi formámba és nem éreztem cikinek az egészet. Mindkettőnk családja boldog volt és elégedett!
Egyet nem tudok még, ha Barbus nagyobb lesz, hogy fogom megmagyarázni, hogy ő már ott parádézott az esküvőnkön :oops: :oops: :oops:
Ezt csak azért írtam le Nektek, hogy aki most úgy érzi, terhesen vág bele a házasságba, semmivel nem kevesebb, mint aki a "normális sorrendet" követi. És talán tanúlságos a történetünk, hogy nem feltétlenül kell parázni a kisbabázástól!!! Csodálatos és a gyerekek nagyon alkalmazkodóképesek! Ő születik bele a TE életedbe, és pikk-pakk bele is szokik!!!
Remélem segítettem!!!
Jó éjt mindenkinek!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Jó reggelt!

Este 9-kor elnyomott az álom és már 1/2 7-kor kidobott így az ágy. Éhgyomorra megittam egy pohár málnaszörpöt, ami aztán a wc-ben landolt. :-( (azt hiszem ez az igazi Barbie hányás, bocsi :-)))
Tegnap elmentem én is hosszabb tunikaszerű felsőket nézni. A Promodban egész jók vannak 3-4000 Forintért. Persze nem a legolcsóbb, de a kismama bolti áraknál még mindig jóval kedvezőbbek. Egyelőre kettőt vettem, bár ez még kevés lesz.
A mi esküvőnk május 17-én lesz. Tegnap gyűrűt is néztem, hétfőn megyünk a párommal megrendelni. Nálunk csak egész szűk családi kör lesz, az esküvő után egy kis kajálással. Azzal még mindig bajban vagyok, hogy mit vegyek fel. Hagyományos ruhát nem szerettem volna, de igazán a kosztüm sem a legideálisabb a mostani testalkatomra. Remélem a jövő héten lesz végre időm elmenni a Waitingbe, aminek a honlapján láttam egy gyönyörű ruhát, bennük bízom.
Már borzasztóan éhes vagyok, de még nem merek ilyenkor enni, nehogy kárba vesszen. Most már igazán elmúlhatna ez a gyomorbajosdi.
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
barifelhõ79
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Barifelhő, reggel nekem mindig bejön a hideg tej csokis müzlivel, kétszer is eszek belőle! :lol:
Melyik Promodban voltál, márhogy hol? Én is vennék azért egy-két új felsőt is, nem csak a turisakat, bár azok is szuperek.

Inez, Kati - köszi a bíztatást, remélem is, hogy nem lesz gond, jövő hét kedden leszek 12 hetes, aznap kell mennem a dokihoz a kötelező UH-ra, amikor asszem a nyakredőméretet nézik (remélem jól írtam-tudom). Amúgy kb. a 7-8.héten volt barnázásom, akkor felhívtam és azt mondta, hogy ha nincs nagyobb görcs, vérzés, akkor nincs gond, aztán 10 hetesen voltam nála UH-on + mondtam neki a barnázást és néha erősebb sárgás folyást, akkor megvizsgált kézzel, valamit még bedugott (talán a folyás típusát nézte) és azt mondta, hogy minden rendben, de majd a 12. héttől vegyek Canesten kúpot. Szóval megnézett és akkor rendben volt minden. Most már párom is cseszeget, hogy ne idegeskedjek és ne gondoljak a legrosszabbra, és egészségesek vagyunk ... de tudjátok hogy van ez, most amúgy is az az időszak van itt, hogy ő azt mondja, hogy csak rólam szól minden és csak lakótársnak és sofőrnek érzi magát :cry: De majd elmúlik ez is (remélem)!
Tényleg, Mindenki, nektek nem reagál néha furán a párotok??? :shock:

Amúgy mi nem fogunk összeházasodni, inkább párom anyukája szeretné, de mi megbeszéltük, hogy most másra kell költeni és egy normálisabb esküvőre nem lenne pénz, szóval eltoljuk. Amúgy is milyen cuki lenne, ha a kislányom (mert remélem lány lesz! :lol: ) szórná a rizst és a rózsaszírmokat szép kis ruciban? :)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Inez!Tényleg hamar jegyesek lettünk de elötte 1,5évig kollegák voltunk :D Mit tanultok?Hol szeretnél dolgozni?

Ildi!Drukolok a puncishoz :wink: :wink:

Barifelhő!HÚ akkor majd kérünk ám képeket!!!!Nyugodtan legyél hagyományosba :wink: Nem fogja szorítnai a pocid és szerintem ne hagyd ki a mennyasszonyi ruhát :lol: :lol:

Handrea!de aranyos vagy te akkartad megkérni a párod kezét :lol: :lol:

De miért van az,hogy a pasik ennyire félnek a házaságtól de a gyerek válalástól nem????? :twisted:

Én már 2-szer álmodtam,hogy 4D kislányt mondtak :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Engem is rendszerint kidob az ágy a hétköznapi rutin szerint negyed hétkor. :( BAmbultam egy kicsit a tv-t, de már idegesített a sok bugyutaság, gondoltam benézek. Még ez a leghalkabb dolgo ,amit tudok csinálni,a míg apa durmol.

Esküvő téma??? Hát izgi, az tuti. Az én kezemet 3,5 év után tavaly Szilveszterkor kérte meg a párom az év utolsó szeretkezése után az ágyban. :oops: Aztán jó ideig az esküvőről hallani sem akart, mert hogy fölöleges pénzkidobás, vagy csak, ha nem kell bohócot csinálnia magából és lehet rövid gatyában és strandpapucsban. Hát én nem erről álmodtam... Végül aztán sikerült kompromisszumot kötnünk és elkezdtük a szervezést aug. 30-ra. MÁr volt étterem, zenekar, vőfély, minden. Aztán egy a szüleimmel történt összezörrenés után, a nagy kiakadásban azt mostuk, hgoy "csináljunk inkább gyereket", abba több örömünk lesz, mint ebben az őrületben. A legnagyobb meglepetésünkre össze is jött. :shock: Azóta törtük a fejünket, hogy most akkor mi legyen, mert, a lagzi árát inkább a babára küöltenénk majd. A biztonság kedvéért a keddi uh-ig adtunk magunknak gondolkodási időt. A döntés megszületett. A héten lemondtam mindent. A pénz miatt is meg azt hiszem, kockázatos lenne ennyire a végén bevállalni egy lagzit. Előrébb hozni nem tudtuk, mert az öcsém, akit nem szertnék kihagyni ebből, misszióban van Koszovóban, ahonnan csak június 30-án jön haza. Oda már nincs érteleme átszervezni, és már be is van foglalva minden. SZóval valószínűleg valami olyasmi lesz, mint Andiéknál. A papírok miatt kis családos polgári, aztán majd meglátjuk mikor a bulizós része.

Andi - Szerintem nem kell semmit megmagyaráznod Barbinak. Így döntöttetek és kész. VAgy akár mondhatod majd azt is, hogy annyira szerettétek egymást, hogy a gólya ilyen gyorsan nektek ajándékozta őt. :D Van egy elsős kislány a suliban, az ő szülei most házasodtak össze. Egy gyerek se kérdezte meg, hogy miért, vagy hogy van ez. Örültek neki, majd megcsodálták a fotókat, amin ő volt a koszorúslány. :D Csak a felnőttek gondolkodnak ennyire konvencionálisan, a gyerekek nagyon lefogadóak. Már ha annak neveljük őket és nem hallanak otthonról olyat, hogy "milyen dolog ez, esküvő előtt gyerek". :D

NA, jó hosszúra sikerültem! Bocsi, nem akartam untatni senkit. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Lányok én olyan mérges vagyok,h mindjárt kivágom a gépet az ablakon! :evil:
ma már 3x írtam meg a hozzászólásomat és mikor elküldöm kijön a "lap nem jeleníthető meg" és mire valahogy visszalépek kitörlődik! :evil: :evil: :evil:

Nah,próbálok lehiggadni és 4.jére is megírni!

Andi,örülök,h leírtad a történeted,ezek szerint még számomra is van remény!:D
de az a nő nagyon bunkó volt!nem tudom miért kell ezt így felfogni?! miért lenne baj az,h 2 ember szereti egymást,babájuk lesz és össze akarnak házasodni??? :?

Barifelhő, sztem se hagyd ki a menyasszonyi ruhát!én titokban már nézegettem itt a neten rucikat és vannak olyan szabásúak,amiket simán felvehet egy kismami!:D

Ildi, én is drukkolok a kislányhoz!édes amit leírtál(hogy ő szórja,amit kell:D) de én amilyen türelmetlen vagyok ezt nem tudnám kivárni! :lol: :roll:
A canestenről meg annyit,h minden orvos más és ha szükség van rá,akkor persze használd,de nekem meg azt mondták,h 16-20.hétig SEMMI!mert nekem is átment a barna sárgás, fehéres, néha elég sűrű folyásba!de én úgy vagyok vele,h amég csak zavar és nem csíp,fáj stb, addig nem használok semmit!...

A férfiak fura viselkedésére jó példákat hoz mostanában a barátom! Pl a múltkor leordított a keletiben a rengeteg ember elött,h elege van abból, h minden sz@rt ő cipel és,h miattam késtük le a gyorsat,mert nem tudok haladni és,h a hülye kutyám (a törpeuszim ,akit mindig hurcolok magammal :lol: ) miatt nem tudunk ic-vel menni mert nem engedik fel rá! :?
és hasonlók!mindig leoszt,de szerencsére ez max 5percig tart nála aztán olyan édes mint elötte!:D
de hát őt is meg tudom érteni!:D

Kati,ez a nagy kérdés itt motoszkál az én fejemben is! :twisted:
de sztem a gyerekcsinálásra büszkék a házassághoz meg gyávák! :twisted: :twisted:
Vendég
 


na végre!:D:D:D:D
hihetetlen!csak meg kellette fenyegetni!:D

Betty, az én barátom is mondd ilyen hülyeségeket,amikkel teljesen kiakaszt! Bár én a helyetekben nem mondtam volna le!ha velünk lesz vmi az idén,akkor tuti augusztusban!bár 6.hónap lesz,de amilyen pici a pocim most én ettől nem ilyedek meg!anyukám is mondta,h rajta szinte nem is látszódott végig,ugyhogy sztem ezzel nem lesz baj! :lol: egyébként meg ha ügyesen csinálja az ember még vissza is jöhet az ára!(nászajándék,menyasszonytánc...)
legalább is én így vagyok vele! :roll: de lehet h csak azért mert én nagyon szeretném... :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Esküvő a téma? Én már túl vagyok rajta. :lol: Megsértettük vele az egész családot, van aki azóta se beszél velünk, mert nem hívtuk meg. Mert nekem mániám volt, hogy csak a szűk család, meg nem akartam menyasszonyi ruhát, meg fényképészt, meg zenekart. Én már csak ilyen fura emberke vagyok... :roll: Tartottunk egy ebédet, utána este egy házibulit a barátoknak, és ennyi. És nem bántam meg, de gondolom ez azért van, mert soha nem álmodoztam fehér menyasszonyi ruháról, meg ilyesmi... Pedig nagyon tetszenek, de magamon nem nagyon tudnám elképzelni....
Most nagyon hülyének néztek? :roll: :?

Annyit írtatok már a Promodról, hogy mondtam a férjemnek, hogy ma menjünk el Kecskemétre és vegyünk valami ruhát, amiben nem nézek ki ennyire kövérnek. Mert ez a terhességnek az az időszaka, amikor még nem lehet eldönteni, hogy túl sok pacalt ettél vacsorára, vagy kismama vagy, és ez engem baromira zavar. Meg hát kell egy kis boldogsághormon is egy ilyen sz@r hét után..... :lol:
Úgyhogy megvan az esti program...

marek
 
 


Marek, cseppet sem vagy fura, mindenkinek más az elképzelése az esküvőjéről, én sem habos-babosat szeretnék, és nem hetedhétországraszólót, de egy ismerősömék esküvőjén voltunk pár hete (jön a baba náluk is) és ők is polgármesteri hivatalban, szűk családdal, utána ebéddel ünepeltek és mindennel együtt volt 500 e ft. Állítólag már a zenéért is 7 e ft-ot kellett fizetni a házasságkötő teremben, szóval durva. Most jobb másra költeni, úgyis majd annyi minden kell, hogy bele se merek gondolni! Amúgy szeretnék férjhez menni, párom is elvenne, de most talán jobb így, nem is lenne erőm szervezgetni és le a kalappal a többiek előtt, akik be merik vállalni. Én úgy érzem sokszor, hogy nem is vagyok önmagam, nem is tudom, egy esküvő mit hozna ki belőlem :lol:

Igen, én is beindultam a Promodra most, hogy csomót olvastam róla, de egyelőre kaját megyünk venni a Cora-ba, az most fogyóeszköz :? Szerintem 2 hét múlva ha szabin leszek, megyek majd turizni, ha bírom.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?