Sziasztok!
Én is bejelentkezem, mert teljesen elfelejtetek
Olvastam mindent, de itt volt a férjem nagyfia (13 éves, de agyilag...), így elég nagy volt a rumli. Az én pici Timi lyányom teljesen féltékeny lett az apjára, egész nap visíkolt és egyébként se akart szóba állni a féltesójával
Zsebi meg félt a kölöktől, mint minden idegentől
Engem meg egyszerűen csak idegesített a srác flegmasága, finnyássága (csak tortát és húst eszik...brrr), trehánysága és sorolhatnám.
Képzeljétek, Timi rákapott a mindenfajta összerakókra és nagyon gyorsan megtanul egy-egy újat összerakni. Én olyan büszke vagyok rá, csak nem lesz hülye ez a gyerek
Minden Orsinak (kicsit ugyan megkésve, de)Boldog Névnapot!
Heppi, én is kaphatnék az ifjú sztár bemutatkozó klippjéből???
A név- és szülinapi partiktól én már előre szoktam rettegni, mert nekem kb. 2x67 nm-em van koszosan
Ilyenkor persze szívesen laknék kisebb lakásban
Az autósülésekre én már láttam csak huzatot hirdetni, persze, tudni kéne, milyen márkájú és hogy tényleg van-e rá külön huzat
A jövő héten lehet, hogy végre meg tudnánk látogatni benneteket. Áll még a meghívás?
Urszila, Julka ruhája és persze, benne a csajszi is gyönyörű
Miszike, kezd már jobb kedved lenni? A hűvösvölgyi rész nekem nagyon tetszik, gratula a költözéshez
Én eddig azt hittem, a rendszergazdákat elkapkodják, ennyit változott a világ? Ha esetleg tudok valamit, nem felejtkezem el rólatok.
Sofka, valahogy nehéz volt teljes komolysággal végigolvasnom Marcipán súlyán való aggódásotokat, bocsi
Timi 7 hónapos korától már csak 20-30 dekákat hízott havonta és 1 évesen is csak 9 kg volt
Azért én mindíg szerettem volna egy olyan gyereket, aki pár hónap alatt meghízza az egyéves adagját és utána már nincs min aggódnom
De szerintem én is ugyanúgy reklamálnék, mint te
Akkor a tali du.2-től? És mit vigyünk a porontyokon kívül?
Leszter, én is így jártam tejtermelésileg a lázas betegség alatt, de nekem nem teljesen tiszta a dolog, mitől van ennyi tejci ilyenkor.
Sajnálom, hogy Petra kipöttyösödött a HA péptől, de ezt akkor már legalább tudod, hogy kerülni kell. Timi meg se ette, talán ez volt a szerencséje, mert egyébként ő is érzékeny sokféle ételre
Gratula a mobilizálódó lánynak
Tina, mi az, hogy nem ismersz minket? Ne légy mán ilyen nyuszi, gyere nyugodtan! Én is kíváncsi vagyok a csemetéidre
Zsuzsóc, gratula Liza tudományához!
Zsebi is kb. itt tart a mozgásban, nincs is egy perc nyugtom se
Elli, tényleg nagy a te gondod
Meg kell, hogy mondjam, a Merivát én is többre tartom, nem bánnám, ha nekünk is venne valaki egyet
Szólj légysz, ha tudsz valami jó akciót!
A kúpon nem csak a te fiad fogott ki, Zsebi se alszik tőle egy perccel se többet
Orsoly, jobbulást nektek is, talán most eljutsz a talira
Timici, remélem kicsi fiad is már jobban van, hess-hess ronda kórság!
Zulu, Malacka szájával mi újság? Remélem, azért kedvét, beszélőkéjét és étvágyát nem szegte a baleset
Na mennem kell vásárolni
Pusssz
Momo