Toncsi: nagyon gyonyoru a pici lany...gratula!!!! Remelem ,,fajdalom mentes volt a szules". Mikor mentek haza...
Karmen: A piciknel (nekem is sokszor volt mandula gyuszim) elofordul, remelem nem kell majd kivetetni. Ne aggodj, bizti nem lesz rendszeres.
A kepeeket probaltam elkuldeni harmadjara, de mostmar feladom, mindig visszajon a hiba jelzes...de sebaj, a vonalzora mar sikerult feltennem a gyonyorusegemet.
Gombasbe: orulok, hogy jol vagy, en a 13. hetig hanytam, meg a vizet sem tudtam meginni, eleg szornyu volt, de tuleltem, 4. honaptol vegre boldog terhesse valtam....ami az utolso ket honapban megszunt. Ne felj, ne legyenek ketsegeid (ha vannak, teljesen normalis...en idonkent ugy ebredtem, hogy nem voltam biztos semmiben). Nyugi, csak a hormonok. Irj batran!!!!
Zituska: nekem is ijeszto volt, de raadasul nekem azt mondtak elore lathatolag 1 eves koraig kell szednie...a jovo het vegen pisikontroll, majd a ho vegen futyikontroll az urulogusnal.
Eniko: A Zalan is belephetne a 8. honaposok klubbjaba....
Norus.: Matteo augusztus 8.-an. Felelmetes mennyi mindent eszil a Dori baba. Mi viszont egy pepet alltalaban, zoldseglevesbe megfozom a tesztat (direkt piciknek, Mellin, Plasmon), majd belekeverem az attort hust (vagy tengeri halat, sajtot), hozza adom az attort parolt zoldseget (krumpli, repa, zukkini, pore hagyma, articsoka), parmezan sajt, es oliva olaj). Persze, az elejen nem igy kezdodott, leves kremporokkal, parmezannal, meg olivaolajjal, idovel adtuk hozza a zoldsegeket, majd az egeszhez hozzadtuk a hust, sajtot, kesobb a halat. Borsot, meg egyeb huvelyeseket csak konzervbe...a doki szerint meg korai. Gyumit mindent megeszunk...ha valakinek szorulasa van rakjatok a tejpepbe egy kis narancslevet. Te adsz nek nyers zoldseget...az uborkat hogy eszi....szivesen probalnek en is uj dolgokat a picurnak. A kaja menetrendunk: reggel 8-kor tejci + keksz, 13.00 ebed+gyumi, 17.00 uzsi joghurt, vagy tej+keksz, vacsi 21.00 tejpep gyumivel. Hal Istennek betartja az idopontokat, olyan mint egy svajci ora... Egy kis gondunk van viszont a du.-i alvassal, csak velem hajlando a kanapen, ejszaka viszont gond nelkul a alszik...hason.
Anna: Gyonyoru a Nori!!! Nekem van egy kis tapasztalatom a gyogyszer beadasban sajnos, a korhazban fecskendobe szippantottak, es a szajszogletnel fokozatosan benyomtak neki szepen lassan, a vegen cumit kapott (ha nem cumizik szerintem rakd ra a cicire), bejott, a vegen mar Matteo nyitogatta a kis szajat...mi is kiprobaltunk egyeb modszereket, de ez tunt a leghatasosabbnak. Sok szerencset, es jobbulast.
Csibe: Jobbulast...gyogypuszik!