Új privát üzeneted érkezett!

Szuper!
Gratulálok!!!
Végülis hogy indult be a szülés?
:o

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Toncsi! Gratulálunk Hédihez!!

Matteo! Nemsokára megnézem a leveledet és megcsinálom. Norbira azt mondta a doki, irtam már, hogy nem talál semmit bajt, szoval eddig ugy tünik a foga miatt lehet, bár ö is azt tanulta attol magas láz nem lehetséges, de látott már ilyet ö is. Tegnap este már kevesebb volt a höje, nappal amugy tünetmentes pár napja. Ma megyünk azért fülészhez is nézzen rá miért taknyos másfél hónapja

Nórus! Ruhábol v. tapétárol? Nekem ruhábol a gép kimosta eddig. Nekem Avent cumisüveg mosom van, annak széles a feje, üvegre jo, de cumifejre belül már nem.

Enikö! Jaj de jo hogy neg. az eredménye!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő :)
Nagyon örülök, hogy negatív lett Vius eredménye!!!!! :D :D
Noémi is szörcsög még kicsit, de hiába próbálom szívni, alig jön vmi belőle. :roll: De szerencsére más baja nincs remélem nem kiabáltam el!

Kukit mi sem bántjuk mármint Botiét :lol: , doki néni szokta felhúzni neki, mikor jön hozzánk, meg amikor Apával fürdik, akkor ő kitakarítja neki.
De Boti nagy mázlista, mert egyáltalán nincs neki letapadva! :D

Toncsiéknak nagy gratula!!!!
Csak kibújt végre Hédi baba! :D

Csibe :)
Gábornak gyógypuszik!! Mi a baja??

Edit :)
Hogy vagy??

Zitacicu :)
Jó kis bulit csináltak Neked a gyerekek!! :shock:

Zozo :) Norus :)
Én is autós ülést akarok venni Botinak, mert a régi Noémié lesz!
Eredetileg Concord Lift Pro-t néztem, de elbizonytalanodtam, mert drága és annyira nem jó állítolag.
Szóval per pillanat fogalmam sincs! :roll:
Majd írjátok már meg, Nektek mi válik be!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Bea!
Életjel!
Hétfőn voltam CTG-n, szerencsére semmi fájás, szivhang jó! :lol:
Azért, hogy ne legyen minden oké tiszta taknyos vagyok, meg herpeszes a szám! :cry:

Toncsi!
Gratula! Jó egészséget! :lol:

Zituska!
Köszi mégegyszer a cuccokat. Elláttál bőven mindennel! Remélem egyszer tudom majd valahogy viszonozni! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!!!

Toncsinak gratulálunk Hédi babához! Csak megérkezett végre.. :)

Nálunk tegnap volt 4 hós szuri és méricsgélés. Hát nő az én kicsikém rendesen.

67 cm és 7150g

A szurit jól viselte, csak amikor bökték sírt fel pár másodpercre, utána nem volt semmi baj. Szerencsére láza sem lett.
Szóval nálunk minden OK.

Minden betegnek jobbulást.

Enikő: szupi hogy végül negatív lett a lelete Viusnak.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

TONCSI!!!!!!!!! Nagy gratula, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre, beindult magától? Sima szülés volt???

Nekünk sem kell kukit húzogatni, egyéves koráig nincs vele teendő doktornénink szerint.
A tegnapi csípőszűrésen mindent rendben találtak, bár időpontra mentünk, másfél órába került, mire végeztünk. :twisted: Nagyon mérges voltam, az uh-nál a váró tele volt beteg gyerekekkel, egy bébi iszonyúan csúnyán köhögött, gondolom, tüdőröntgenre várhattak vele. Most lesem, nagyon remélem, semmit nem szedtünk össze. :roll: A Tornyos vizsgálta, nagyon rendes, barátságos doki.

Csajok! El akarok járni úszni hetente egyszer az éjszakai úszásra az Annába. A házidokim szerint nem ajánlott a "mellbimbó sérülékenysége" miatt, amíg szoptatok, a védőnő szerint meg nyugodtan úszhatok, csak utána jó alaposan mossam le a mellemet. Szerintetek??? Nagyon szeretnék mozogni, és így kicsit ki is kapcsolódnék barátnőmmel.

Anna, sétát nem felejtettem el, de ma nem voltunk az idő miatt. Lali tiszta nyűgös, egy percet sem aludt ma, 7 órát éjszaka és ennyi, de az én fejem is szétmegy. :roll:

Bibi, remélem, Barni hamar rendbejön! Hogy lehet elveszíteni egy székletmintát??? :roll: :shock: :shock: :shock: :lol:

A.T.Zita, tejóég, te vagy a következő??? Vagy Edit? Izgis, már nincs sok hátra. :wink:

Zitus, jól elhúzzátok ezt a taknyosságot. :roll:

Kép
szilcsi

szia mindenkinek!

Eloszor is sok sok puszi A Toncsinak, meg a Hedi babanak!!!!!!!

Futyikerdes:
Ma voltunk a dokineninel, a 8. honapos ellenorzesen (itt egy honapban egyszer kell vinni kontrollra...ok nem jonnek ki, ha esik, ha fuj). Matteo 8,350kg es 70 cm, egy orokmozgo, le ajkart maszni a merlegrol....(szerintem tobbet nyom, a karom erzi), meg amikor a hosszat merik sem marad nyugiban. Elmeseltem a dokineninek, hogy mit mondott az urulogus, meg, hogy abbahagytuk a gyogyszerezest...es azota jobb az etvagyunk is, es o valojaban felhaborodott...szerinte nem lellett volna felfuggeszteni az antibiotikumot, meg, hogy a futyi le van tapadva az normalis....kenegessuk, huzogassuk, es remenykedjunk, hogy nem ter vissza a hugyuti gyulladas. Ki erti ezeket a dokikat. Minden esetre 2 het mulva ujra bacitenyeszetet kell nezni a pisiben (en mar profin rakom fel a steril zacsit), azutan vissza az urulogushoz.
Minden esetre Matteo jol van beszel, maszik (a maga fura modjan), es mar ketlabra kapaszkodja magat. En remenykedem. Szerintem azert ... fius mamak... huzogassuk (vagy apuci, ahogy nalunk is o csinalja a piszkos munkat) a futyit...en nem szeretnek korulmetelest. Az volt a furcs, amikor tegnap este a parom huzogatta...kremezte...a Matteo futyije felallt...sokat nevettunk rajta.

Karmen: Remelem Norbika jol van, lehet csak a foga....igaz a magas laz tenyleg furcsa, az en fiamnak meg csak ketto van, de azokat is rendesen megszenvedtuk...ejszaka allandoan felebredt, igaz mindez 1 honapi korhazazas utan tortent, lehet, csak felt, de ahogy kibujt az elso, vegre mindannyian aludtunk. Remelem megkaptad a kepeket, mert nekem jott egy e-mail, csak annyit ertettem belole, hogy valami hiba tortent...angolul volt es azgolul nem beszelek.

Eniko: orulok, hogy jok lettek az eredmenyek, meglatod minden ok. lesz.

Norus: Eszmet is cserelhetnek, megalakithatnak a 8 honaposok klubbjat...Nekem az elso babam, es meg az is furi volt, hogy mar felallt ket labra. Mit esztek, pontosabban jo evo a kislanyod...gondolom o is gagyog, mi mondjuk egyfolytaban mamamama...egyebkent egy huncut kis krapek, mindenkit levesz a labarol.

Anna: szep nagy a kislanyod...

Csibe: jobbulast Gabor babanak...remelem semmi komoly.
Kép
Minden kis betegnek gyogypuszi!!!!

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Most csak egy nagyon gyors hsz erejéig ugrottam be. :wink:

Toncsi :) Gratulálok Hédi babához és minden jót kívánok nektek! :D :D :D Remélem szép emlék marad számodra a szülés! :lol:

Enikő :) Szuper, hogy minden rendben van Viussal, sokat gondoltam rátok!

Bibi :) Bakker ez nem semmi, hogy eltűnt a minta :shock: :shock: :shock:
Még mindig bírom a fiad beszólásait :lol: :lol: :lol:
Köszi a drukkot a kistesóhoz, de egyelőre a tesztelésig sem jutok el :roll: :(

Zituska :) Úgy emlékszem azt mondtad korábban, hogy Boti ülése 36kg-ig jó, nem? Ha igen, miért nem vesztek Noéminek egy ugyanilyet? Gyerekülésekben egyébként én a Römerre esküszöm...

Csibe :) Jobbulást Gábor babának! Ftorocortot kaptatok?

Bea :) Örülök, hogy jól veszed az akadályokat! Nem biztos, hogy vmi baja van Levinek, nagyon sok újszülött "röfög" kezdetben :lol:

Matteo :) Csoda édes a kisfiad! :D
Fütyi kérdés nálunk még sehogy sincs megoldva, csak bazira le van tapadva. Mindjárt belinkelek egy cikket, na, ha el kell vinnem majd Kristófot orvoshoz, ehhez a dokihoz fogom elvinni.
A cikkhez kiegészítésképpen csak annyit, hogy a "tapadást megszűntető kenőcs" alatt valószínűleg a Ftorocortra gondol, viszont az steroid, szóval hónapokig én biztos nem kenném vele Kristóf kukiját. És a letapadás, ahogy azt a cikkben is olvasni fogod, általában nem jár azzal, hogy körül kell a gyereket metélni.

http://www.kismama.hu/szakertoink/letapadt_fityma/2665/

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Timika: en mar vegkepp nem ertek semmit, egyebkent ez a krem antibiotikumos, Gentalin Beta-nak hivjak, nem tudom, otthon ismerik e...mi mar 3 honapos kora ota bajlodunk...hugyuti gylladassal indult, most 8 honapos, es most azt mondjak valoszinuleg a gyulladast elosegitette, hogy nagyon le van tapadva...huzogassuk, az urologus szerint 15 napig kenocs, meg torna...aztan kontroll. Amikor az urulogusnal voltunk...nekiallt egy jo hosszu tuvel behatolni a Matteo futyijebe...en nem birtam nezni sem. Mi is ugy tudtuk, hogy a picik futyije tabu...nem kell nyaggatni Koszi szepen a cikket.
Kép

sziasztok
matteo0808

Matteo, 4 hónapig szedte kisfiad az antibiotikumot, és az orvos azt mondja, folytassátok??? :shock: Ez nagyon durva!!! Mire alapozza a doki? A sejtésre, hogy talán esetleg húgyúti fertőzése van a kicsinek??? :shock: :shock: :shock: Ez nagyon fura, szerintem nem kéne egy ilyen pici gyereknek hónapokig antibiotikumot adni!
Mi nem bántjuk Lali fütyijét, nekünk ezt mondták, én nem húzogatom neki.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Én oda járok, Norbi 3 hós kora óta. És ált. minden héten menni szoktunk, soha nem volt semmi gondunk. Én is szoptatok, még most is naponta 4-5x

Na megjértuk a fülészetet ma. A mandulája kezd beteg lenni, kezdödö tüszös mandula gyulladás. Kérdeztem, mondta fertözö igy holnap ha ma este nem lesz már lázas akkor sem uszunk:(
Kérdezte fülét nem kapkodja-e, nem fogja-e mondta ott is lát valamit. Mondtam azt nem. Cedax babyt kell szednie (jol kiakadtam a patikában támogatva volt közel 1900ft)

Fügyit mi még nem huzogattuk, én születéskor kérdeztem, azt mondta a doki tilos.

Csibe! Jobbulást Gáborkának!

Matteo! Nem kaptam meg a képeket még mindig :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi.Amikor a 3. honapjaba lepett, Matteo belazasodott, reggel kisebb lazzal, igy mint kezdo anyuka elvittem a doki nenihez, aki azt mondta, mivel a baba tunetmentes volt a lazon kivul, ha 38 fole megy a hoje, vigyuk be azonnal a korhazba, hugyuti fertozese lesz. Igy is tettunk, a vizelet eredmenye pozitiv lett, benntartottak, masnap ujra vizelet vizsgalat...negativ, Matteo lazas...mikor teljesen laztalan maradt 24 oran keresztul kiengedtek a korhazbol. Ot nap mulva matteo 39 fokos lazzal ebredt, de azalatt az ot nap alatt is nem evett, lehangolt volt, nem lehetett raismerni az en kis vidam krapekomra. Korhaz...hugyuti fetozes, 2 het korhaz utan (a vese UH negativ), kiengedtek, azzal a feltetellel, hogy antib.-ot kell szednie kis adagban, es minden honapban pisivizsgalat. Magyaraztak, hogy ez az antibiotikum, vegohalokent szolgal, nehogy visszaessen, mivel vannak picik akiknek hugyuti rendellenesseguk van es visszafele folyik a pipi...hogy ezt pontosan meg udjak allapitani szukseges lett volna egy fajdalmas vizsgalatra (szondat felhelyezni a holyagig....), amit nem igazan javasoltak. Minden rendben is ment (en sem orultem, hogy gyogyszert szedett, de mit tehettem volna), amig marcius honapban kimutattak feher versejteket a pisiben...ami egy ujabb gyulledas kezdetere utalhatott, igy minden heten pisi vizsgalat, mire en besokaltam, es szerettem volna valaszt kapni, ha a fiam antibiotikumot szed, miert rosszak az eredmenyek??? Igy jutottunk el Sassariba, egy urulogiai klinikara...a tobbit mar irtam. Most remenykedek, hogy minden ok lesz, a doki is azt mondta, ha nem ter vissza, minden rendi, ha igen...fajdalmas vizsgalat.
Kép

sziasztok
matteo0808

Karmen: Akkor a mandula miatt van Norbinak laza...jobbulast. Ha nem kell, ne huzogassatok, nekunk gondunk volt vele, igaz azt mondjak 2 eves kor korul jo elkezdeni tornaztatni. Timka kuldott egy cikket...olvasd el, de az a tapasztalatom, ahany doki, annyi velemeny.
Elkuldtem megegyszer karmen@fw.hu cimre, nem tudom mi lehet, hogy nem megy at....

sziasztok
matteo0808

Karmen: Akkor a mandula miatt van Norbinak laza...jobbulast. Ha nem kell, ne huzogassatok, nekunk gondunk volt vele, igaz azt mondjak 2 eves kor korul jo elkezdeni tornaztatni. Timka kuldott egy cikket...olvasd el, de az a tapasztalatom, ahany doki, annyi velemeny.
Elkuldtem megegyszer karmen@fw.hu cimre, nem tudom mi lehet, hogy nem megy at....

sziasztok
matteo0808

Toncsinak nagy gratu, sok boldogságot Hédihez az egész családnak!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Egy kép Hédiről:
Kép

toncsi helyett a boldog apa

toncsi80

Boldog Hédi-apa, gratula a lánykához, nagyon gyönyörűséges kisasszonyka!!! Milyen kis nyugodt, csodaszép!!! :lol:

Matteo, értem. Hát ez nagyon durva, szegény kisfiad! Az a baj, hogy a sok antibigyó tönkreteszi a bélflóráját. :? Na hátha most már okés lesz.

Karmen, nem tervezitek kivetetni a manduláját? Bár később szokták, de ha visszatérő gyulladása lesz, általában ki szokták vetetni. Bár a fene se tudja, mostanában állítólag az a legújabb nézet, hogy a mandula mintegy védőkapuként szolgál a fertőzésekkel szemben. Gyors gyógyulást a kis betegnek, remélem, Orsi nem kapja el! Köszi az úszással kapcsolatban, szerintem el fogok menni.

Kép
szilcsi

Gratula Toncsinak!
Gyönyörű a picilány :D

csak gyors átfutottam ezt az oldalt.

Zituska! Norus! Timi!

nekem nem tetszik a Concord kialakítása.

a 9-18kg ülésünk Römer, szuper, most is Römert vettem.
Isofix-eset, www.roemer.hu innen rendeltem.
én a senna-t vettem, (stellat akartam de nem volt, 2hét mire szállítják) gyönyörű :lol:
szuperjó az ülés, nem találok rá szavakat. jó választás volt, nem olcsó, de 9évre vettem, megérte...
vettem hozzá még pohártartót és nyárihuzatot is.

Timi!
köszi h. írtad te mit vennél, akkor már megvolt, nem csalódtam.
Vendég

Toncsi: Gratulálunk Hédihez! Gyönyörű kis pofija van :) Egészséget, boldogságot hozzá!

Norus: Mikor bonyolítjuk le az üzletet? Oviba apa beíratta. Marcsi?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Toncsiéknak hatalmas gratula! Isten hozta Hédit a Földön!

Karmen: cipőről (fehér bőr).

Zituska: nekem is egyértelműnek látszott a Lift a Baboo és a Trimax után, de elolvastam múltkor egy fórumot a Babaszobán, ahol csak rosszat írtak róla olyanok, akik kipróbálták ezt is, és mást is. Ha megnézed pl. a Römer Kid-et vagy a Cybex ilyen kategóriás ülését (nevét nem tudom), a fejtámla két oldala V alakban van kialakítva (lefelé szűkül), na ezt ajánlották, hogy az ilyenben nem billen előre az alvó gyerek feje.

timika: a 9-18 kg ülések egy része (pl. a Trimax) ülésmagasítóként jó 36 kg-ig, azaz leszedhető a háttámlája, de jobb a 3. kategóriás ülés szerintem, Zituskáék is ilyenben gondolkodnak, ha jól értem.

szilcsi: nem értem, miért lenne ellenjavallt az úszás. Kiázik a mellbimó, vagy miért? :roll: Szerintem menjél, meglátod, milyen jóóóó sok tejed lesz a mozgástól! (Többen kiakadtak, amikor Marcsi 3 hónapos korában elkezdtem edzésre járni, hogy majd elapad a tejem stb, hát épp ellenkezőleg!)

Matteo: A nagyobbik meg aug. 7-én született, csak 2005-ben. :wink: Amit eszik Dóri: alma, banán, őszibarack (ha épp sikerül venni fagyasztva), meggy (ez nagyon menő), körte, gesztenye, sütőtök, uborka, cukkini, karalábé, krumpli, rizs, zeller, répa… Húst is kap már holnap. Egy volt osztálytársam Palermo-ban él a családjával (férje olasz), amikor elmondta az olasz babák első menüjét, amit náluk ajánlanak (tészta, parmezánsajt, ilyesmi volt benne), elgondolkodtam, mert én nagyon-nagyon szeretem az olasz étkezési szokásokat, tehát ez se lehet akkora tévedés, mint amennyire eltér az itteni „előírásoktól”. :roll: Gagyogás: dedede, hetyehetye, ez Dóri szavajárása. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szilcsi! Láztalan már, de kapja a szirupot este óta. Nem mondták ki kellene vetetni a mandulát, és most nem is engedém, mert ez volt az elsö eset, azzal meg nem értek egyet hogy csak azért mert gyulladt most akkor ki kellene venni. Ha visszatérö akkor igen valoban. De Orsinak is a 4 év alatt 2x volt ilyen tüszös, neki sem merült fel a kivétel. Ha Norbinak is csak nagyon ritkán lesz akkor megussza. De a doki a multkor már mondta a laringh. miatt hogy fogékonyabb lesz a fertözésekre, igy szerintem neki több betegségre kell majd számitani, sajnos

Matteo! Lehet tul nagy volt a kép mérete és nem engedi át nekem? Nem tudom mi a max. korlát a fw-n. Nézem majd megint.

Norus! Cipöröl szerintem sehogy :( Nekünk is Trimax van, de én sem tervezem csak ülésmagasítóként használni, szerintem ne azért üljön benne a gyerek mert kötelezö hanem akkor már védjen is, igy meg akkor olyan legyen aminek van háttámlája, védi a vállat, fejet is

Kép

Kép

Karmen
karmen

EGy kép Nóriról

Kép Nagy adag kaki utáni szieszta (fűrdeni is kellet) :)

Nem tudom mitől, de Nóri ma hányt és hasmenése is van megint. Múlt héten is hasmenése volt, dokinál is voltunk, antsz-be megvizsgáltattuk a kakimintát, de semmi fertőző szerencsére. Így maradt a majd elmúlik magától... csak szoptassa anyuka... esetleg normaflore-t adjon (nem eszi meg Nóri, kiköpi, nincs anyatej íze ... pedig már tejjel is higítottam... cumisüvegből sem eszi meg...) Valakinek valami jó ötlete???? Hátha ez a normaflore segítene...

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok! :)

Matteo :)
Hú, nem semmi, ami veletek zajlott kukiügyben! :shock:
Azért a 4 hónap folyamatos antibiotikumozást én is sokallom. :oops: De én nem vagyok orvos. 8)

Szilcsi :)
Örülök, hogy minden ok volt a csípő uh-n!
1,5 óra várakozás nem semmi! :shock: Minket ismerős kísér az Újklinikán, de így is a minimum a fél, vagy 3negyed óra. :roll:
Na igen, jól elhúzódik a takony a Nőcinél - bár mostmár tényleg nem vészes - gyakorlatilag amióta megszületett kb. 3 hetet nem szívtuk az orrát. :( :roll:

Timi :)
Norus :) pontosan leírta, hogy miért szeretnék új ülést. Biztonságosabbnak érzem, ha nem csak ülésmagasítón ül a gyerek, hanem védve van a feje, nyaka gerince.
A Cybex nekem is tetszik, nem is olyan őrült drága, a Römmerét még nem néztem meg alaposabban.
Amúgy a Concord Trimax, ami most van tök jó ülés szerintem, nem bántam meg, hogy ezt vettük.

Norus :)
Hú, mondd el nekem légyszi a titkát, hogy tudtál elmenni edzeni két pici gyerek mellett?! :shock:
Én is szeretnék elkezdeni mozogni, de ez nálam reménytelennek tűnik, mert minimum a kicsit vinnem kéne...

Megyek, reklamáció van...hangoooooooos!! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csak életjel. Takarítani szeretnék, Zalán most dobta be a szunyát, így most tudok! Ha ébren van követ mindehova mint az árnyékom :lol: És kapaszkodik bele a nadrágomba áll fel :D Kis szaros :lol:

Csajok ovi/bölcsibe!
Hja a Teréz utcai oviba irattam a Viust, oda ahova régebben járt Bogi. 3 okból. Közel van hozzánk, integrált ovi (SNI-s gyerekeket is felvesznek, míg pl ahova Bogi jár oda sajna nem), és egy szuperjó óvónéni viszi a kicsiket szeptembertől akit ugyi már ismerünk. És új fiatalabb dinamikusabb vezetőnénije van az ovinak tavaly óta, úgyhogy alakul! :wink:

Toncsi: Hédi nagyon cukker, gratula hozzá. Olyan szép formás baba,kisimult az arca, nem is tünik újszülöttnek :) Nagyon kíváncsian várjuk a szülésélménybeszámolót :D

Anna: Nagyon édes Nóri :) Én bele szoktam erőltetni a gyógyszereket a gyerekekbe. Most ugyi Viusom szedi a sok epilepszia gyógyszert művészet belevarázsolni a gyerekbe! :( :shock: Én lefektetem az ágyra,kifeszítem a száját és a nyelve tövébe próbálom beleönteni :( kínzás, de másképp nem veszi be, és ezt sajna muszáj :( :(
A normaflore mivel íztelen sztem simán beadható, de ilyen kicsiknél 2x felet kell adni, szal nem is kell egyszerre......

Szilcsi: Mikor mész úszni, hova és kivel? Én is szeretnék 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csajok van egy projektoros, zenélős (nem szörnyű kínai zenét játszó :lol: ) világítós kiságyra tehető forgóm. Plüssök lógnak le róla, nem műanyag. Zalánt már nem köti le, de amikor pici volt nagyon szerette! Ha valakit érdekel.... :D

És a babakocsi is eladó még, kis autóval rendelkezőknek, illetve tömegközlekedni is szuper vele, mert pillekönnyű és kis helyen elfér. :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Toncsi!
Szívből gratulálunk Hédihez!!!!! :lol:

Timika!
Igen, azt kaptuk és amikor elolvastam a papírját fel is hívtam a dokit, hogy nem szívesen kenegetném, de azt mondta, hogy max. 1 hónapig használjuk.Kb 2 hét alatt lett javulás és csütörtökön megnézi újra, akkor majd elmondom mit mondott.

Egyébként kicsinek mi se bántottuk a fütyijét, most egy hónapja "foglalkozunk" vele.

Már jobban van Gábor, a jókívánságokat átadtam neki! :wink:

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Voltunk babamasszázson, Lali nagyon élvezte, végigvigyorogta meg magyarázta, egyszer sírt csak fel. Utána kakkantott egy nagyot, a héten először, aludt egy nagyot, és most vigyorog az ágyában. 8)

Enikő, mél ment. Úszni az Annába megyek majd, hétfő-szerda-pénteken van éjszakai úszás, este 9-éjfélig, 950 ft a nem diál belépő. Ha még érdekel valakit, összehozhatnánk egy babanetes éjszakai úszást. :D

Csibe, jó, hogy gyógyul Gábor! :lol:

Zitus, este sem tudsz elmenni, ha párod otthon van és alszanak a gyerkőcök? Mert akkor jöhetnél úszni. 8) Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy ha Lali elalszik, utána hajnalig nem ébred fel, nyugodtan ellóghatok itthonról.

Norus, a védőnő azt mondta, szerinte a sebes mellbimbóra gondolhatott a doki, hogy azzal nem lehet menni. Amúgy szabad, azt javasolta, hogy felázás ellen kenjem be kicsi olajjal vízbemerülés előtt. Jó sok mindent eszik már Dóri! :lol: (Én most el sem tudom képzelni, hogy egyszer már majd nem fog szopizni Lali... Sírhatnékom lesz, ha belegondolok ebbe, pedig az eleje elég horror volt... :roll:)

Melinda, első heti összefoglalást kérhetünk? :D

Anna, ez még az "eredeti" haja Nórinak? :shock: Hatalmas!!!
Gyógyszer: Corában lehet kapni párszáz forintért műanyag gyógyszeradagolót, én abba tettem kis lefejt tejcsit, plusz normaflore vagy amit éppen kellett neki adni, összeráztam és szépen lassan belenyomtam a szájába, kénytelen volt lenyelni.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Tudom, hogy 1000 és 1 éve nem írtam...

Gratulálok az új babákhoz!!! :D

tervezzük a 3. babaát, ti olyan kis okoskák vagytok, biztos tudtok nekem segíteni.
Szóval, gyed téma...tudom uncsi, aki akar ugorjon...gyagya vagyok az egészhez nagyjából értem az egészet, de mindegy inkább kérdezek. Ha ugyebár munkaviszonyban állok, ez jelenti, hogy biztosított vagyok? :oops: vagyis voltam Tomdi 2 éves koráig? Vagyis ha jól értem akkor a minimálbér kétszeresének a 70% jár gyed címén? ..mármint ha pindurnyek jönni akar nálunk...Tényleg jár 3 gyerkő után gyerkőnként 4 e forintos családi adókedvezmény címén?
Ha tudtok segítsetek légyszi.

gyönyörűek a gyerkőcök, mindenkié! :D

Mi jól vagyunk, csak most guruskodom ezt a témát....időm semmi.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nyúlanyó: Jár. 4000 ft/gyerek/hó családi adókedvezmény. Az adóbevalláskor kell kitölteni azt az adatlapot is és 30 nap múlva utalják. A terhesség 91.-ik napjától már "életnek" számít a 3. is.
És tárgyhónapot néznek, tehát mindegy, hogy január 5.-én vagy 29.-én töltötted a 91.-ok napot, januárra jár és kész! :wink:

Többihez gőzöm sincs..... 8)

Szilcsi: este válaszlok, most még csajokért!
Pussz

ceniko
Szeged

Sziasztok.Gratulálok azoknak a kismamáknak akik most szűltek.Egy kicsit nehéz még felzárkóznom mert nem nagyon tudok tanácsot adni és még tapasztalatom sincs.
mateo:nincs semmi gond,én is megijettem egy kicsit.De lehet hogy te sejtesz valamit.:):)
Mingyárt itt a hétfő és akkor eldől minden.
Amióta szedem a Gravidat azóta nincs hányingerem meg semmi rosszullét.Ez normális?Nem mintha hiányozna a hányás.Csak ha érzek valamit akkor azért parázok ha meg nem akkor azért.
gombásné

Toncsi: nagyon gyonyoru a pici lany...gratula!!!! Remelem ,,fajdalom mentes volt a szules". Mikor mentek haza...

Karmen: A piciknel (nekem is sokszor volt mandula gyuszim) elofordul, remelem nem kell majd kivetetni. Ne aggodj, bizti nem lesz rendszeres.
A kepeeket probaltam elkuldeni harmadjara, de mostmar feladom, mindig visszajon a hiba jelzes...de sebaj, a vonalzora mar sikerult feltennem a gyonyorusegemet.

Gombasbe: orulok, hogy jol vagy, en a 13. hetig hanytam, meg a vizet sem tudtam meginni, eleg szornyu volt, de tuleltem, 4. honaptol vegre boldog terhesse valtam....ami az utolso ket honapban megszunt. Ne felj, ne legyenek ketsegeid (ha vannak, teljesen normalis...en idonkent ugy ebredtem, hogy nem voltam biztos semmiben). Nyugi, csak a hormonok. Irj batran!!!!

Zituska: nekem is ijeszto volt, de raadasul nekem azt mondtak elore lathatolag 1 eves koraig kell szednie...a jovo het vegen pisikontroll, majd a ho vegen futyikontroll az urulogusnal.

Eniko: A Zalan is belephetne a 8. honaposok klubbjaba....

Norus.: Matteo augusztus 8.-an. Felelmetes mennyi mindent eszil a Dori baba. Mi viszont egy pepet alltalaban, zoldseglevesbe megfozom a tesztat (direkt piciknek, Mellin, Plasmon), majd belekeverem az attort hust (vagy tengeri halat, sajtot), hozza adom az attort parolt zoldseget (krumpli, repa, zukkini, pore hagyma, articsoka), parmezan sajt, es oliva olaj). Persze, az elejen nem igy kezdodott, leves kremporokkal, parmezannal, meg olivaolajjal, idovel adtuk hozza a zoldsegeket, majd az egeszhez hozzadtuk a hust, sajtot, kesobb a halat. Borsot, meg egyeb huvelyeseket csak konzervbe...a doki szerint meg korai. Gyumit mindent megeszunk...ha valakinek szorulasa van rakjatok a tejpepbe egy kis narancslevet. Te adsz nek nyers zoldseget...az uborkat hogy eszi....szivesen probalnek en is uj dolgokat a picurnak. A kaja menetrendunk: reggel 8-kor tejci + keksz, 13.00 ebed+gyumi, 17.00 uzsi joghurt, vagy tej+keksz, vacsi 21.00 tejpep gyumivel. Hal Istennek betartja az idopontokat, olyan mint egy svajci ora... Egy kis gondunk van viszont a du.-i alvassal, csak velem hajlando a kanapen, ejszaka viszont gond nelkul a alszik...hason.

Anna: Gyonyoru a Nori!!! Nekem van egy kis tapasztalatom a gyogyszer beadasban sajnos, a korhazban fecskendobe szippantottak, es a szajszogletnel fokozatosan benyomtak neki szepen lassan, a vegen cumit kapott (ha nem cumizik szerintem rakd ra a cicire), bejott, a vegen mar Matteo nyitogatta a kis szajat...mi is kiprobaltunk egyeb modszereket, de ez tunt a leghatasosabbnak. Sok szerencset, es jobbulast.

Csibe: Jobbulast...gyogypuszik!
Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!
Megvagyunk.Ma voltam Ctg-n.Gondolom minden rendben,bár doki nem mondott semmit.
Babó sokat mocorgott.:)Kár,hogy nem láthattam...
A tenyésztést viszont csak jövő héten veszik le,mert már elvitték a kémcsöveket mire bekerültem...:(:(

Családi adókedvezményt én is kérdeztem a védőnőtől még az elején,de azt mondta,hogy ez idéntől megszünt... :shock:

Bocsi,tudom,hogy régebben már volt róla szó,de frissítsétek már fel az emlékezetemet;akkor a babának kell vmit bevinni a Klinikára? :oops:

Üdv.:Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilcsi! Első heti összefoglaló, olyan vagyok mint akit összevertek, kész, hulla, K.O. :shock:
Bocs, de többre nem is futja most tőlem, elolvastam a lemaradt hsz-eim, de csak betűkre emlékszem, értelmes mondatot nem tudok faragni. :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda, lesz ez még jobb is, meglátod! Kitartás! Holnaptól élvezd a hétvégét, jó pihenést! Bölcsifronton mi a helyzet?

Edit, nem kell semmit bevinni a picinek. Kisinget-pólyát ottanit kap, kesztyűcskét én vittem, de nem adtam rá, nem is szeretik, ha ráadod a sajátot, mert elhagyják fürdetésnél, pelust elvileg kapsz napi 3 db-ot, én egyszer sem kaptam :shock: ,apával behozattam a saját pelusunkat, abba tettem tisztába. Törlőkendő lesz a kórházi csomagban, amit ott kapsz majd, popsikenőcsöt-hintőport adnak.

Ma egyedül fürdetek, apa nem ért haza Pestről. Ez lesz kb a 4. fürdetésem. :shock: :lol:

Gombásné, ne aggódj, ezek normális érzések, a hormonok zavarják össze az ember fejét. :wink: Ha nincs tünet, az a baj, ha van, mért nem múlik már el. Ne izgulj, minden oké odabent! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Jó, hogy kérded a bölcsit. Ma 1/2 10 körül telefonált a dadus, Lindi elesett, csillagalakban kirepedt az álla, elégg vérzik.
Fogtam magam -nesze neked rugalmas munkaidőben,törzsidőben nem lehet-ne elmenni-, el a gyerekért, közben 2,3 telefon, irány a Gyerekklinika sebészet ambulancia. Hála az összeköttetéseimnek, némi lincshangulatban 5 perc alatt be is hívtak, kapott rá összehúzó tapaszt, fedőkötést, 2 hét alatt begyógyul tán, 4-5 napig muszáj lenne az összehúzónak rajta lennie.
Ezek után munkaidő végéig, ami ma 1/2 2 (hurrá!), Lindivel melóztam bent. :) igaz lett -80 percem amit később le kell melóznom
Amúgy a dadusok szerint tiszta mosoly egész nap a csaj, játszik már másokkal is, édes, aranyos, semmi gond vele, jól eszik, alszik. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Matteo! Milyen üzenettel megy vissza a levél? Szeretném most már én is tudni mi lehet a gond,mert mástol meg kaptam ma is leveleket. Mivel a narancs (és szerintem igy a leve is) 2 éves kor alatt nem ajánlott, érdekes hogy nektek meg pont ezt javasolták szorulásra! Sárgabarack, szilva is lazit Nagyon édes a kispasid!!!

Gombásné! Nekem egyik gyerekkel sem volt semmilyen terhességi tünetem, csak a szokásos mindjárt megjön volt aztán vártam és semmi.

Nyúlanyó! http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=44115923 ill. http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-g ... i_ellatas/
Én Orsival max. GYED-et kaptam, Norbival nem, meglepödtem ezen megmondom.

Norbi jol van, orra még folyik, de lázunk már nincs! Holnap megyünk a virágkiállításra, tavaly elmaradt, tul kicsi volt én meg tul fáradt, pedig sosem szoktam kihagyni

Szilde! nagycsaládosoknak jár, a védönöd jol mondta hogy neked megszünt!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Egy tipikus hibauzi jon vissza angolul (amibol csak annyit ertek, hogy hiba tortent, miveò az angolt nem beszelem). Esetleg megprobalom a masik e-mail cimemrol, igaz eddig mindketto mukodott.
A narancs levet ajanlottak, nekunk jol bejott, eleinte a ban
an-alma purehez csavartam (1-2 kaveskanalnyit), a krapek szereti. Orulok, hogy Norbi jol van, most Matteo volt nyugos egesz este, nem vaccsizott, ami tole szokatlan. Remelem nem kezd visszaesni!!!

Gombasne: Nyugi...azt mondjak nincs ket egyforma terhesseg (en ugyan nem tudom, nekem az elso volt, de remelem a masodikkal nem fogok hanyni...). Lehet, hogy lemaradtam, mik a tunetek??? Hanyinger, hanyas teljesen normalis. Nyugi, csak a hormonok dolgoznak!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!
1000 éve nem írtam :oops:

Toncsi és Hédi apa! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT a picilányhoz!!!!!!

Nagyon megkésve,de Boldog Névnapot,Szülinapot mindenkinek!

Enikő!
Örülök hogy Violának jó lett az eredménye!!!!

NAgyon szépek a babák!! Csak olyan ritkán raktok fel képeket... :wink:

Fütyi témához csak egy kicsit tudok hozzászólni. Tesóm kisfiának is le volt tapadva,mint ahogy látom minden kiskrapeknak. Ők sem huzogathatták stb. Csak az volt a baj hogy mindig halogatták a műtétet,mert azt kellett Eriken csinálni. Azt gondolták hátha majd "magától" megoldódik. VAgyis inkább kenegették,próbálkoztak a huzogatással még doki segítségével is. Bár a doki mondta nekik hogy ezt meg KELL műteni.Na addig halogatták hogy 9 éves a gyerek és tegnap volt neki a műtét. Erre GARANTÁLTAN emlékezni fog szegény :( HA megcsináltatták volna évekkel ezelőtt,szerintem a kicsinek nem lett volna akkora trauma mint most. Az egész csak fél órás műtét volt,utána gyorsan felébredt,zenét hallgatott stb...Délután már haza is engedték.
Gondoltam megosztom veletek a fütyis információmat :wink:

Nálunk minden szép,minden jó. Kitti továbbra is egy kisangyal.
Egyre többet beszél és párszor saját magától ráült már a bilire. termék az eddig nem soxor volt,de örülök neki hogy látszólag tudja mire való a bili. Szerintem nyáron már szobatiszta lesz.

Megkapta az új ágyikóját,amit imád.Főleg azért mert apa rakta össze,Ő meg segített :roll:
Attól tartottam hogy amint kikerül a rácsosból,mi nem alszunk mert állandóan átjön,de nem. Ugyanúgy addig beszélget meg dünnyög az ágyában mint korábban és megvárja hogy kivegyem. Pedig csak egy leesésgátló van,lazán ki tudna jönni ha akarna. A leesésgátlót mindig leveszem amikor nem alszik,mert napközben is szokott ott fetrengeni és így könnyebb a feljutás.
Itt van róla kép:
Kép

Melinda!
Remélem hétvégén sikerül valamennyit pihenned!!
Lindinek gyors gyógyulást!!

Matteo!
Üdv itt!! Nagyon szép a kisfiad! Sajnálom a kálváriátokat :(

Gombásné!
Téged is Üdv :P
Nekem sem volt szinte semmi tünetem a terhesség alatt. Pár hétig rosszul voltam a kv szagától meg a csokinak a gondolatától is,de ez nagyon rövid ideig tartott.

Szilcsi!
Milyen volt a 4. egyedüli fürdetés?
Én kb a 10.-nél tarthatok :P Nálunk is apa a fő fürdető a mai napig. Én csak ott vagyok.

Befejetezem a litániát.
Bocsi ha valakit kihagytam!! Ez a hátránya ha ilyen ritkán jövök..
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok! :)
Tegnap este írtam egy jó hosszút, azt hittem elküldtem, de most látom, hogy nem.. :(

Szilcsi :)
Nálam az esti úszás kizárt, mert szinte minden este egyedül vagyok, a párom 10 fél11 előtt nem nagyon szokott hazaérni. :( Kecskeméten edz hetente 3x, a többi napon meg az étteremben kell lennie.
Noémit 9 körül kezdem fürdetni, előtte Botinak vacsi, fürcsi, fektetés. Miután a nőci is elaludt, én is tűzök az ágyba, hulla vagyok már olyankor, képtelen lennék még akkor elindulni itthonról. Na meg Noémi kel még éjjel, a max fél5, annál csak hamarabb ébredmondjuk ritkán szerencsére.
Tök jó lehet a babamasszázs! :) Sajnos anno Botival sem voltunk, most meg végkép nem jutunk el sajna.. :?

Nyúlanyó :)
Hajrá kistesó!! :D
ez a Gyed kérdés engem is foglalkoztat mostanában, mert nem tudom, most mi alapján számolták ki az összegét, ugyanis lényegesebben kevesebbet kapok most, mint Botival (kb 2/3-át) :( A munkáltatóm könyvelőjének fogalma sincs, azt mondta menjek a tb-hez és kérdezzem ott meg. Ja, marhára ráérek ott sorban állni, na mindegy...

Esetleg vki ért ezekhez a tb-s dolgokhoz????
Vagy vkinek tb-s ismerős???????

Gombásné :)
Ne izgulj, nekem Botival semmi tünetem nem volt! :wink:
Na a Nőcivel bepótoltam azt is! :lol:

Kinga :)
Tök jó ez az ágy!! :)
Hol vettétek? Mennyiért? És mekkora??
Botinak akarjuk lecserélni nem soká a rácsos ágyat!

Melinda :)
Bakker, szegény Lindi!! :( :(
Így ezzel a balesettel tényleg jó sűrűre sikeredett az első munkaheted! Gondolom, hogy ki vagy purcanva! Jó pihit hétvégén! :)

És amit még tegnap kihagytam, pedig itt olvadoztam a monitor előtt:
Hédi baba és Nóri baba gyönyörűek!! :D :D

Ja, és meg egy kérdés:
Mikor múlik el a babáknál a bukás??
Nőci nagyon bukós, sokszor (pl ma reggel is) az egészet visszabukja. De ha épp nem, akkor is büfinél biztos jön egy kicsi. Olyan büdik vagyunk tőle mindketten, nem győzünk átöltözni.
Amikor az egész kijön, az meg iszonyúan idegesít, kezdhetjük elölről a kaját. :roll:

Kép
Kép
zituska28

Hallé :D

Zituska: Zalánom is szok néha bukni, de ő eleninte nem volt az most hogy sokat mozog, most lett bukós! Gondolom a sok mozgás miatt jön vissza, de nem vészes....
Viusom volt extrán hányós, nála kb 1 éves korára múlt el. Úgyhogy nálatok se most lesz, h kinövi! :(
Amúgy télleg undorító, én is utálom, dehá evvan! :( Ennél nagyobb bajunk sose legyen :)

Kinga: Kitti nagyon céééép. és Vius kérdzete ki ő, és mondtam, hogy ő a Kitti és mondta hogy: Titti :D olyan édes volt, én meg örültem az új szónak :D 8) :lol: Télleg klassz az ágy és ügyi hogy nem megy át hozzátok.

Melinda, sajnálom Lindit :( . Boginak tegnap esett le a varr az álláról, egész szápen begyógyult. :D

Matteo: hol van a 8 hósok klubja???? :D

Olyan gány idő van, le se tudunk menni! :( 3ra viszem Bogit szülinapi zsúrra Szigetre, nemtom mikor kéne elindulni, hogy odaérjünk, nincs messze 15 km, csak át Szegeden meg Szőregen végig 50-es tábla....ááááááááá
Bogiba meglesz a "kilóméter" a zsúron kifárad, de hogy a Viussal mit csinálok? :shock: :o

ceniko
Szeged

Eniko: a 8. honaposok klubbja...csak egy poen, felhivas, hogy osszuk meg egymassal, amit tudunk (az igazsag az, hogy csak nekem lenne szuksegem uj informaciokra hasonlu koru babakrol), mert nekem a Teo az elso, es nincs tapasztalatom a csemeteknel. A Norus Dori babaja is benne van a ,,klubban"... :lol:

Zituska: Nalunk a szilard kaja bevezetesenl maradt el, es most is, ha a tejet keksz nelkul kapja, vagy ha ,,tulporog", megesik.... :shock:

Melinda: Jo pihit, es egy halom energiat a kovetkezo hetre. En nem dolgozom, de rajtam meg kitort a tavaszi faradtsag, amiben nem volt meg sohasem reszem a terhessegem elott...vagy csak oregszem? 8)

Kinga: Neked is csodaszep a kislanyod, mint valami kos hercegno!!! Remelem a kalvarianknak vege, ugy tunik Matteo jol van, legtobbszor egy sajtkukacra emlekeztet. Remelem minket nem kell majd muteni, a doki azt mondta, ha ,,tornaztatjuk" rendbe lehet hozni, ha meg muteni kell....hat istenem, de csak par ev mulva, meg tul pici. :roll:

Szilcsi: hogy ment a pancsi kettesben...??? Nalunk is apuka furdet, en oltoztetek, egyedul en mindig feltem, hogy valahogy kicsuszika kezembol (sosem volt egy nyugi baba). :lol:

Gombasne: Remelem jol vagy? :?:

Szilde: Te leszel a kovetkezo...mar csak par het...es megerkezik a picur. Hogy erzed magad? :D

Tegnap este a fiam nem vacsizott, atdurmolta az ejszakat, es meg reggel sem volt valami nagy etvagya...de delben majdnem felfalt meg engem is. Megnyugodtam, minden ok. :wink: Probal egyedul enni...ellopja a kanalat, es miutan mindent osszekent a kajcival betalal a szajaba...es annyira boldog. Igy minden kajalas utan mosdas (ma meg a hata kozepebol is rizst szedtem ki...), atoltozes. azt hiszem a fiamnak valo kezeslabas eloket meg nem talaltak ki!!! Ma reggel teljesen egyedul feleltunk a kisagyban, es annyira orult maganak, buszken ragicsalta az agy szelet. Egy igazi tunemeny! :wink:

Mindenkinek kellemes hetveget, sok pihit, meg minden jot amit csak szeretnetek. :lol:

Kép
Igy ,,maszunk" a kadban is... :)

sziasztok
matteo0808

Matteo: Hja mert létezik 8 hósok klubja, csak nem ilyen néven :lol: Hanem 2007. júliusi babások, vagy neked agusztusiak. Ott találsz pont Matteoval egyidős babákat ill anyukáikat :D
Zozo Patriciája is benne van a klubban 8)
Miket eszik már Matteo? Olaszországban hogyan táplálják hozzá a babákat? Mivel kezdtétek? Kíváncsi vagyok ott mi a módi?

Fürdetés: Nálunk kb 4 alkalom volt, hogy nem én fürdettem :lol: 8) Pedig az elején (amikor még terhes voltam) micsoda lelkesedés volt, hogy hű majd ő fürdet és hogy az az apák dolga...stb stb! Aztán szépen leszokott róla, mire megszületett a gyerek :lol: Azóta is kb ilyen "lelkesedéssel" várja az esti fürdetést! :lol: De ha itthon van azé abban segít, hogy kiveszi Viust a kádból, meg miután megtöröltem és bepelenkáztam (én), ő felöltöztei, és ennyi! A kicsit csak az utóbbi néhány hónapban teszi pl tisztába. Amióta suliba járok és ha ő vigyáz rá. Mert eccer megvárta hogy hazaérjek és nagyon csúnyán kicsípte a kaki Zalányom fenekét. Iszonyat lelkifurdalása volt utána, no azóta pelenkáz (de csak végszükség esetén) :roll: Pasi áááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Dobok 2 mai képet a kicsikről :lol: :
Kép Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Megjöttünk!

HATALMAS GRATULA TONCSIÉKNAK HÉDI BABÁHOZ,JÓ EGÉSZSÉGET,SOK TEJCSIT!

Esélyem sincs,hogy visszaolvassak,de egy gyors és számomra fontos kérdés,ha vki tud segítsen légyszi:
meg akajuk kerszteltetni Málnust,de itt az Alsóvárosi templomba nem hajlandó a pap megkeresztelni mert a keresztanya nem volt elsőáldozó bérmálkozó,azt mondta keressünk másik kereszanyát,hát kiakadtam.Tud vki olyan templomot itt Szegeden,ahol nem szőröznek ezen???
20140113113746

Zituska!
Kittinek az ágyat a Faktumban vettük. A kiságy kb 27e Ft volt,hozzá a leesésgátló 2000 Ft és kókuszmatracot vettünk bele. Az egész együtt 54e volt. 80x180-as a mérete és van alatta egy nagy ágyneműtartó. Sehol nem láttam ilyen klassz ágyat,pedig bejértam egész Szegedet.

Enikő!
Vius nagyon ügyes! Gondolom naponta van új szó,amit mond.
Nagyon jók a képek!!!

Most rövid voltam...megyek filmet nézni.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Én is gyors leszek... :)

Enikő :)
Nagyon édik a gyerkőcök!! :D Violának ezt a merengő nézését imádom! :D
Hát ja, a bukásnál nagyobb bajunk ne legyen! :?

Kinga :)
Köszi az infót! :wink:

Anett :)
Botit a Rókusi templomban keresztelték! Én imádom ott a papot, nagyon kedves, és rugalmas emberke! Ő tuti nem szőrőzik ilyenen! :wink:

Megyek én is, Boti még tejcsizik az ágyamban! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok.Köszönöm mindenkinek a támogatást meg bátoritást.Már csak a vasárnap van hátra és mehetek a dokihoz.Ha jól számolom akkor pont 6 hetes és 6 naposak leszünk.Mire kell számitanom?Nem tudjátok.Egy barátnőm azt mondta hogy még korai a szivhang,én úgy tudom már 6 hetesen dobog a pici szive.Nagyon izgulok és egyben félek is.Mivel első baba minden új és fogalmam sincs hogy mi lesz.
gombásné

Anett!

A keresztelő nekünk Csanádpalotán volt ,nem vállalták el itt mert Máténál pl. házasok sem voltunk az ikreknél már igen de én nem vagyok megkeresztelve...szóval nem lehetett volna itt.

Melinda!
Jobbulást a csajszinak.

Gombásné?Miért nem csinálsz te is vonalzót?

Képzeljétek!!!
Ma voltunk színházban.Pillantás a hídról c. darabot néztük meg de olyan jó volt ,nem voltam még itt színházban nagyon kikapcsolt.Annyira élveztem teljesen fel vagyok dobva pedig hajnal ban kell kelnem de valahogy nem tudok aludni.
Az idén megyünk a szabadtérire is mostmár nem halogatom tovább..már régóta akarunk menni.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!
Nem nagyon tudtam visszaolvasni, fáradt is vagyok!
Gratula Hédi babához!

Kép
gyanixi

Anett:A Rókusi templomnál az atya megkerszteli sztem így is!Száma:0630/8589189

Fürdetés: nálunk Apa fürdet kb Réka 2 hónapos kora óta!Én nagyon ritkán fürdetek, ha Apa nincs itthon este!De ez kb eddig 5-6X volt!

Kép
gyanixi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?