Gyes meg gyed... Mi három gyereket szeretnénk és épp valamelyik nap számoltunk hogy hogy is kéne. Most ugye lesz két évünk amíg gyed van, aztán én kiveszem még a szabikat meg ilyenek, azzal is nyerek még vagy fél évet. Aztán ha közben jön a kistesó, akkor megint kapok gyedet. Aztán meg nem tudom hogy fogjuk csinálni, mert lehet hogy addigra majd én is vágyom rá hogy egy kicsit kimozduljak itthonról és jó lesz egy kicsit visszamenni dolgozni (bár ezt kétlem) de ha nem lesz hozzá kedvem, akkor sem leszek túl rossz helyzetben, mert Eliot után tíz évig lehetek majd gyesen és emelt családi pótlékot fogunk kapni (ami azt hiszem kétszerese a rendesnek, vagy valahogy úgy). És nekem az a nagyon jó az egészben, hogy magánórákat bármikor tudok tartani és így nem lesz nagy kiesés. Már most folyamatosan kérdezik a magántanítványok hogy mikortól leszek megint... Úgyhogy szerencsére nekünk nem ilyen kilátástalan a helyzet. De totál meg tudom érteni hogy az emberek miért nem akarnak/mernek/tudnak több gyereket vállalni... Nagyon gáz. Mi amúgy ezért is vártunk idáig a bébivel, hogy meg tudjunk teremteni egy alapot hogy azt csak fenn kelljen tartani, mert ha belegondolok hogy nekünk is béibi mellett kellene mondjuk lakást venni meg felújítani meg ilyenek, hát nem sok esély lenne rá...
De azért fel a fejjel, olyan még sose volt hogy sehogy se lett volna szokta mondani az egyik nagybátyám.
Most megyek gyorsan kiteregetek még mielőtt indulnom kell, aztán majd este jövök szerintem.
Marti, örülök hogy a fiúk túl vannak a műtéten...
lilla meg erika meg csucsu meg jenny meg egy csomóan már tök rég jöttek... mi lehet velük?