sziasztok!
ma elég kemény nap volt (van) a munkahelyemen, így néha olvastalak benneteket, de érdemben írni nem tudtam
edina, az én mostani/volt dokim korábban a Rókusban dolgozott. Szabin lesz, július második felében. Utána Szabó Györgyre gondoltam, de pont itt a fórumban írta valaki, hogy mikor szülök, épp hosszasabban szabin lesz. A következő jelölt a Tidrenczel Zs. volt, őt is az itteni hozzászólások alapján választottam, a dokim szerint is jó ötlet, de még nem találkoztam vele. Nagyon bízom benne, hogy kijövünk egymással és egyeznek az elképzeléseink, én is nyugodtabb lennék, ha tudnám már, kinél szülhetek.
iricc, a 3, vagy akár több ágyas szoba magában nem tűnik nekem sem annyira soknak, az egy ágyasra inkább amiatt vágynák, hogy ott szerintem apa is velünk lehetne.
bonca, írtad hogy a vendégjárás sem mindig jó, és ezzel is egyetértek, az istván pl. ezért nem játszik nálam - vannak 5 ágyas szobák, és bármikor, bárki bemehet, akárhányan! asszem, én ott nem tudnék sem pihenni, sem szoptatni.... de sokan meg az Istvánra esküsznek.
Szóval, ezekért együtt vágynék az egy ágyasra, mert ott lehet vendéget fogadni, de nem zavarnék én sem másokat (és persze kijárkálnék a többágyasban lévő mamákhoz
)
iricc, és hajrá a kisbabának, szorítok hogy mielőbb összejöjjön
A tegnapi máv-os alkalmon többször emlegették a labdát, és hogy a mamák nem nagyon használják - hát, én nem csodálom, az szerintem egy gyerek méretű labda, én sokkal nagyobbat használok normál ülőmunkához, szeirntem erről a kicsiről símán leborul az ember, vagy ha nem, akkor is kényelmetlen
gondoltam viszunk be s apa majd felfújja amíg várakozunk
hát, ez a ritka látogatás ára, h regényt írok