Sziasztok!
Most bosszankodok, hogy nem tudok a kep.tar.hu ra képeket feltölteni, megtelt a szerver, ezért titeket bombázlak egy csajjal
Van még több is de majd inkább a tarra töltöm fel (gondolok itt a modemezőkre, nehéz letölteni az oldalt nekik)
Mi ma plázáztunk egyet, de tavaszig nem hiszem, hogy megyünk. Legalábbis Zsani itthon marad, mert olyan meleg volt bent a kintihez képest, szegényről levettem a ruhát, majd egy óra múlva vissza a vastag ruha.
Hozzátáplálásról: Én is csak egy kevés almát adtam még Zsaninak, azt is lefújtam, mert igaz, hogy nem kakál minden pelenkába, de most már 3 napja várom a kakit. Remélem nem szorult be. De ha holnap estig nem jön ki, akkor bemegy egy glicerines kup.
Mano_2
Sajnos van ilyen, és nemcsak Pesten. Itt előttünk a parkolóból a Daewoo Matizból a motort vtték el, csak a motort, és az autót otthagyták nyitott motorháztetővel. Pedig ez egy nagy lakótelep (a mi házunkban is 112 lakás van, és van egy pár ekkora ház itt a környéken). Szerintem nem 2 perc egy motort kiszerelni egy autóból, de ilyen is létezik. És mi lett végül az autóval??? Miért nem tudták elvinni? Észrevette valaki, vagy a riasztó volt?
Psandi
Milyen mosógépet vettetek? Előltöltős, vagy felültöltős? Jövő tavaszal mi is akarunk venni (költözéskor az új házba) Vannak elképzeléseim, hogy milyet szertnék (de elég mobilak még
) Ja és használjátok jó sokáig hiba nélkül!!!!!
A védőnőt jó hogy eszebe jutattátok. Szerintem vagy holnap, vagy a jövőhéten felbukkan (persze bejelentkezés nélkül) De azrt se takarítok ki holnap is, sőt be se fogk ágyazni!!! Ha nem tetszik neki csinálja meg, elvégre nem a köjál jön
Urszila
Julka még mindig gyönyörű, és milyen vallású lett, mert erről bizony lemaradtam. És hol keresztelnek rózsával (zsanit leönttték, de neki tetszett a dolog, mondjuk ami víz az tetszi neki)
Ja és képzejétek a kis zsivány iszik a fürdővizéből. Mivel mi belerakjuk a kádba, de csak annyi vízbe ami az arca vonaláig ér. Nem fordul bele, hanem lehajtja a fejét, így becsorog a víz a szájába, és lenyeli. Bezzeg ha én kínálom meg vízzel, teával, almalével az nem kell, csaka fürdővíz. Vajon mi lehet a fürdetőkrémben ami ízlik neki???
És a legnagyobb poén, hogy nem tudom hogy került az ágyamba a lány reggelre. Tegnap 11-kor szopizott, majd beraktam az ágyába. Reggel 6-kor meg ott feküdt mellettem és reklamált, hogy szopitájm. A férjemet kérdeztem, nem ő volt, aki kivette. Szerintetek kimászott
, mert én már nem tudom
De lehet, hogy én vagyok a hunyó, csak nem emlékszem??? Na mindegy, majd figyelem fetűnik ma reggelre is az ágyamba a leányzó, mert akkor jön a ketrec
Megnézem még a TAR-t és azután jön az esti szopi.
Nadine + kiságyszökevény Zsanka