Sziasztok!
Csucsu, annyira sajnálom, ami történt, én is nagyon sokat gondolok Rád!!!
Linácska, akkor hétfőn!
Munka-ügyben: ha meg tudod oldani, hogy még oda is elmenj, akkor ne hagyd ki, szerintem. Persze, a baba a legfontosabb, ez nem is kérdés, de ha az új munkahely jobb lenne, mint ahol most vagy...ez sem mellékes. Én rengeteget idegesked(t)em azon, hogy nincs munkahelyem, de egy rossz főnök se lenne jobb. Te miért is kerestél másik munkahelyet? Azért, hogy közelebb legyen?
Ja, igen, ilyen, hm, hogy is mondjam, etikai kérdések miatt bizonytalankodsz, hogy még nem mondtad meg, hogy hamarosan babát szeretnél?
Nita, köszi, én jól vagyok, de mindig szörnyülködöm, amikor az anyósodról írsz. Az enyém nagyon kedves (és az én szüleim is a férjemhez), szóval nincs "élményem"
arról, milyen, ha az embert állandóan piszkálják. Tényelg nagyon csodállak, hogy így kitartasz! Aztán nem is akarom ám mindig felidézni itt e kellemetlen rokont, szegény, még itt se tudod elfelejteni őt.
De remélem, hogy jobbra fordul a helyzet!!!
Kacika, klassz, hogy Petrád ilyen jó alvó! Engem az is nagyon érdekel, hogy Peti hogy érezheti magát a tesó miatt. Nekem nincs tesóm sajnos - és (még) a gyerekemnek se
-, így tapasztalatom nem nagyon van etéren. Ti hogy csináltátok/csináljátok?
És a többiek?
Mindenkinek sok puszi!