Új privát üzeneted érkezett!

Ez nekem cseppet se tetszik.... Itt volt egy kismami, a 6. hét közepére a helyére vándorolt a méhenkívüli baba.... Ezért nem is műtötték korábban, mert a doki is kivárós álláspontra helyezkedett. Mondjuk utána sajnos nem fejlődött a baba, nem vert a szive neki sajnos, de neki se volt még a méhében az 5. háten.... :? Cseppet se tetszik ez....
kislibus

Rosszul is van Csucsu??? Már fizikailag értem... a lelki egyértelmű sajnos...
kislibus

nincs a legjobban se így se ugy.
:cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem meg tudják menteni a petevezetőjét.

tjuca

Veled vagyunk Csucsu!
Sokat gondolok rád!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

KépKép
lyndee

Szerintem nem veszik ki, mert még kicsi a baba, valósz. laparoszkópiát végeznek.
kislibus

Bizzunk benne hogy a legkíméletesebb módszert választják.
Az nem lehet hogy elvetélje? :roll:

KépKép
lyndee

milyen az a laparoszkópia?bocsi de tudatlan vagyok kicsit :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A kürtvetélés természetesen is előfordul, de két veszélye, hogy megrepedhet az artéria ami a méhet, petevezetőt, petefészket látja el, ennek ugye vérzés a vége, másrészt gyakoribb kürtvetélés után a hegesedés, ami meg ugye a későbbi babavállalásnak nem kedvez....

A laparoszkópiával tul. képp egy pici lukat ejtenek hasfalon át és ezen keresztül műtenek kicsi laparoszkóp segítségével. Igy a petevezetőt meg lehet hagyni, csak lukat kell azon is ejteni.
kislibus

szegény csucsu sokat gondolok rá!
Na mára megyek majd holnap jövök!
puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt!

Bízom benne, hogy Csucsu is tud egy keveset aludni. Gondolom a kislánya sem érti hova ment az anyukája. :cry:

tjuca

Sziasztok!

De kár, hogy ilyen rossz hirt kell olvasnom! Veled vagyunk Csucsu!
Szegénykém.

Létezik, hogy 3 pozi lh-m legyen?
encike 2

Csucsu,
nagyon sajnálom, mielőbbi felépülést kívánok neked minden értelemben...

Luca,
egyszer már nem írtad itt le a baba nemét? Nem igazán értettem anno azt a mondatodat, de szerepelt benne valami...

Ggica,
hétfőn megyek vérvételre, meg eredményeket megbeszélni.
Viszont hétfőre visszahívtak második körös állásinterjúra is. Lehet, hogy ezt a kettőt nem egyszerre kellene csinálni. Nagyon bizonytalan vagyok, mit csinálok, ha összejön az állás. Igaz közelebb lenne, de kevesebb pénz, több munka, és hát ugye a tesó kérdés is itt van, azt szeretném a legjobban.

Juca,
bepótoltuk :lol: de eddig elég anovusnak tűnik a ciklusom. LH elfogyott, csak a mikroszkóp van, de az sem páfrányos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Verával vedd fel a kapcsolatot, hogy nem e szerez neked lh-t, Nagyon aranyos, biztos segit.
encike 2

Encike,
tudom, az eddigieket is Vera hozta. Nem gondoltam, hogy 5 db nem elég ebben a hónapban. Ma jártam az Örsön én is, de a Bosnyákra már nem volt időm elmenni. Munkaidőben meg nem nagyon tudok kilógni, hogy vegyek. Főleg, hogy most már a Délinél dolgozom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nekem is ő a beszerzőm, most 50 db kell, de felezek a barátnőmmel. Csak még nincs pénze, de ha lesz utalom Verának és megy venni. Most nekem is több volt és probálgattam d.e., d.u., este. Volt mit logatnom. Szerintem nagyon praktikusak ezek.
encike 2

Jajj, szegény Csucsu!

Gondolok Rád!!! Remélem ahogy a lányok is írták, a lehető legkevesebb "rombolással" oldják meg a dolgot... :cry:

Kép
zmimi

Linácska:azért a mai hődre roppant kíváncsi vagyok. :wink:

KépKép
lyndee

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:Szerintem akkor lehetett ovud amikor a hőd az esés után ujra felfelé ment.Most már csak szépen felfelé szabad mennie.Drukkolok! :wink:

ha tud valaki valamit csucsuról azt kérem írja meg!

KépKép
lyndee

húúú csajok, ez nem jó hír, nagyon sajnálom ami csucsuval történt.
nem igaz , hogy ennyi szenvedés van.
Nekem munka teljesen letiltva, a keményedések miatt, remélem nem lesz semmi baj.

Kép

Kép
napsugár035

Nem tudok semmit, de nagyon izgulok. Szerintem már túl kell legyen rajta. :cry:

tjuca

Igen,szerintem is túl lehet rajta.És szegények ma költöznek.......

KépKép
lyndee

Lyndee,
elmentem a DM-be ebédidőben, és vettem LH tesztet. Baromi drága a Vitanishoz képest, de szeretném tovább nézni, hogy vajon pozitívvá válik-e.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csajok légyszi segítsetek! az utrót milyen formában szeditek?
nekem barnázásom van és szájon át szedhetőt kaptam.valamelyikőtök használta már?
agica1027

Csucsu, nagyon sajnálom, remélem túl vagy már rajta, és a Libus által említett módszerrel csinálták.

Ági, az utrot lehet szájon át is szedni. Azért nem szokták ajánlani, mert egyrészt kikezdheti a gíomrot, másrészt jobban felszívódik talán a méhszájnál. Ha nem így van akkor a többiek majd kijavítanak.

Nálunk minden oké. Nagyjából 4 óránként eszik a csajszim, éjszaka néha 2 szer, de többnyire csak egyszer kel enni, szóval nincs okom a panaszra.
Peti néha rendetlenkedik, de majd elmúlik nála ez, neki is nagy változás ez.
Megyek pihenni amíg mindkét gyerekem alszik :lol: , ez igazán ritka, és rövid ideig tartó idő :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csucsu, annyira sajnálom, ami történt, én is nagyon sokat gondolok Rád!!!

Linácska, akkor hétfőn!
Munka-ügyben: ha meg tudod oldani, hogy még oda is elmenj, akkor ne hagyd ki, szerintem. Persze, a baba a legfontosabb, ez nem is kérdés, de ha az új munkahely jobb lenne, mint ahol most vagy...ez sem mellékes. Én rengeteget idegesked(t)em azon, hogy nincs munkahelyem, de egy rossz főnök se lenne jobb. Te miért is kerestél másik munkahelyet? Azért, hogy közelebb legyen?
Ja, igen, ilyen, hm, hogy is mondjam, etikai kérdések miatt bizonytalankodsz, hogy még nem mondtad meg, hogy hamarosan babát szeretnél?

Nita, köszi, én jól vagyok, de mindig szörnyülködöm, amikor az anyósodról írsz. Az enyém nagyon kedves (és az én szüleim is a férjemhez), szóval nincs "élményem" :( arról, milyen, ha az embert állandóan piszkálják. Tényelg nagyon csodállak, hogy így kitartasz! Aztán nem is akarom ám mindig felidézni itt e kellemetlen rokont, szegény, még itt se tudod elfelejteni őt. :? De remélem, hogy jobbra fordul a helyzet!!!

Kacika, klassz, hogy Petrád ilyen jó alvó! Engem az is nagyon érdekel, hogy Peti hogy érezheti magát a tesó miatt. Nekem nincs tesóm sajnos - és (még) a gyerekemnek se :evil: -, így tapasztalatom nem nagyon van etéren. Ti hogy csináltátok/csináljátok?
És a többiek?

Mindenkinek sok puszi!
ggica

Van hír Csucsuról???
kislibus

Nitácska, gyere, hozzad a híreket Csucsuról!
Vendég

Ggica,
azért keresek új munkát, mert a régi igazgatóságunk megszűnt, a kollegáim jó részét elküldték. Engem nem tudtak, mert nincs 3 éves még a lányom. De dec. 20-án az lesz, és akkor nekem sincs tovább. Na ezért lenne jó addigra egy baba. Amúgy tudják, hogy szeretnék, ezzel itt nincs gond, de egy új munkahelyre így menni, az nem túl szerencsés. Amúgy tök jó munkahelyem van, jó fizetésem, kiemelkedően jó szociális juttatások, szóval még jó lenne innen babásodni, és úgy új állást keresni pár év múlva, hogy mondhassam nyugodt szívvel, hogy már nem szeretnék több gyereket.
Amúgy azt hiszem, hogy ezt nem fogom elvállalni. Túl sok munka, túl kevés pénzért. Inkább a babára koncentrálunk, amíg lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,
akkor igazad van, a munkakeresés ráér. Ráadásul - amennyire tudom - ha letelik a gyes, akkor megkapod a szabikat is (másfél év alatt vagy 2 hónapnyi szabi gyűlhetett össze?), tehát 2009. februárig ezen a munkahelyen rendben van minden. A kevesebb pénz és több munka pedig valóban elég szerencsétlen kombináció. :?
Aztán jó "koncentrációt"!!!!!!! :D

Közben a legutóbbi okos kérdésemet kicsit árnyalnám. :) A "Ti hogy csináljátok?" megfoglmazás annyira mókás lett, nem arra gondoltam, hogy a tesót hogy csináljátok... :wink:
Szóval mit csináltok, hogy a nagyobb gyerek(ek) ne érezzé(k) úgy, hogy háttérbe szorult(ak)? Nem mintha SOS-ben kellene erről informálódnom, csak kíváncsi vagyok...
ggica

Ggica,
mielőtt tavaly szeptemberben visszajöttem dolgozni, kivettem a felgyűlt szabimat, ezt muszáj ilyenkor, úgyhogy bentmaradt szabim nincs. Viszont a 2009 február igaz, mert két hónap felmondási időm az van. Meg 9 havi végkielégítés :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

csajok,drukkoljatok!Még ma nem jöt meg. 8)

KépKép
lyndee

kislibus: a barátnőm az első gyógyszer utáni hónapban babás lett.nem feladni ám! :wink:

KépKép
lyndee

Lindee! Feladni nem szokásom... A menopauzáig van remény :)
kislibus

Mikor lőssz tesztet?
kislibus

Még adok egy lehetőséget holnap pirinek.
Ha nem jönne meg akkor szombat reggel.

nem csinálsz vonalzót?

KépKép
lyndee

sziasztok,most írt nekem csucsu,hogy délelőt megműtötték de még az intenzíven van.Már jobban van.puszil mindenkit!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:úgy vártalak mint a messiást.Szegény csucsu!Annyira sajnálom ami vele történt!Én is puszilom és mielőbbi gyógyulást kívánok neki

KépKép
lyndee

lyndee nem tudzam jönni mert nem voltam itthon!
átadom az üzit neki!
valaki üzen még valamit csucsunak?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is sok gyógypuszit küldök neki!
kislibus

átadom neki
most írok neki!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

most írt csucsu mert kérdeztem mikor engedik haza és azt mondja hogy még nem tudja!várja az orvost!
amint van ujjabb hír rom is ide !!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is jobbulást kívánok Csucsunak!
Vendég

Csucsut én is puszilom!!!

Na csajok, érdemes volt bazi drága LH-t vennem????????????? :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska szerintem érdemes volt!
szép két csíkos! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na mára én lépek mert jönni akar apárom is!de ha ír a csucsu akkor feljövök még.na puszi jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szioka!

Én is puszilom Csucsut és jobbulást kivánok!

Képzeljétek: lehet nincs pém, mert a hőm nem ment fel, viszont az lh 3 napig pozi volt. Ilyenkor mi van?
15. cn 36,6 pozi
16. cn 36,4 pozi
17. cn 36,3 pozi
18. cn 36,4 nega
encike 2

linácska:na látod,milyen jó hogy vettél!És még semmiről nem maradtatok le :wink:

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?