na elaludt....
Most aztan ebben a keves idoben kell(ene) mindent elinteznem...
Marietta,
szules:sztem mindenki ezeket erezte elotte
De hidd el,minden rendben lesz!En is allandoan ezeket futtattam le az agyamban,hogy ha erzek vmi,akkor mi lesz a kovetkezo lepes,meg hogy honnan fogom tudni,hoyg az AZ.
Es barmennyire hihetetlen,fogod tudni.Mert sztem tok mas,mint az azt megelozo barmilyen gorcs,fajdalom,vagy valami...es arrol nem beszelve,hogy rendszeresen jon.Talan leginkabb ebbol fogod tudni.Nekem eleinte meg ritkan jott,mondjuk 15 percenkent,akkor meg nem is figyeltem ra,de mikor mar 10 percenkent ereztem vlamait,akkor elkezdtem nezni az orat,mert olyan"rendszeres valaminek" tunt......
Es aztan szepen jottek 7 percenekent majd 5 percenkent.Mondjuk nekem az 5 es 3 percesek hajnali 5tol kezdodtek,es nekem azok meg nem voltak veszesek,aztan burokrepi utan (fel11 delelott),na akkor jottek mar 2majd hamar 1 percenkent,esazok mar szinte osszeertek,az mar fajt....de aztan 12.53kor megszuletett
Szoval fogod tudni.
En mindig attol feltem,hogyha az utolso idoben mentem valahova,hogy majd ot lesz vmi,elfolyik az utcan a magzatviz,meg ilyenek.Aztan ehhez kepest Attila 41+3nal,ejjel indult el kifele es 41+4nel szuletett....es csak a burokrepesztes utan folyt el ugye a magzatviz,szoval nem eppen magatol
Ugyhogy ez az,amit ha ezerszer vegiggondol az ember,akkor sem lehet ra total felkeszulni!
Pinkine,
vernyomas:otthon van merod?Mert nekem az volt,hoyg csak dokinal (feherkopeny hypertonia) magas a vernoymim,ez mar kozepsuli ota igy van.Szinte erzem,ahogy bemegyek a dokihoz es felmegy...
Izgulok ott,na.Ugyanez van a vedonovel is!Ugyhogy en megbeszeltem a dokimmal,hogy otthon irok naplot,delelottt-delutan merem,irom.Vernyomi+pulzus.Aztan ha otthon is gaz,akkor lepunk.De otthon lass csodat,mindig normalis volt!!!!!!Ugyhogy mindieg vittem magammal a naplomat es megnezte,persze azert megmerte,de ott mindig kicsit magasabb volt.
Kepzeljetek,2 hete felujitanak felettunk,egyfolyatban FURNAK!En kezdek megorulni.Nagyon aranyosak amugy,uj lakok,szoltak,meg kiirtak meg minden,es hat mit lehet csinalni,csak en megorulok,meg Attila is,nem beszelve,mikor felebresztik alvasbol....na az durva!
Szeri,
tok jo,hogy sikerult a lakas!Es nagyon-nagyon drukkolok,hoyg sikeruljon eladni hamar!!!!!!!!!!!!!!!De sikerulni fog!!!Es kesz!!!!!!!
+++++
Gyuzso,
Mica nagyon ugyes!!!!Es mekkora mar!
Remelem mar tul vagytok ezen a viruson teljesen!!!!!!+++++
Fioona,
repules:megertem,hoyg felted,en akkor is feltem,ha kocsival utazik valahova...
DE:ha azt veszed,hogy mennyire keves geppel tortenik valami,az azert megnyugtato.Es persze,lehet pesszimistan gondolkodni,de nem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is sokat repultunk mar eletunkben,en raadasul eletemben eloszor anno egyedul!!!!!!!!Nagyon feltem!Akkor koltoztem ki Irorszagba es elotte soha nem repultem,rohadtul be voltam rezelve....
Esztora,
Nyunyi de ugyi,hogy valtott felnott hamira!!!!!
Nalunk erdekes,mert van,ami nem kell neki,pl darabosabb krumpli,de a kenyerdarabokat o is tomi,meg a kiflit....mondjuk az talan konnyen elolvad,azert....
Jol vagytok mar teljesen?
Norbizas hogy megy?Megy le vele a sulyod?
Nem emlekszem,hyog irtam-e,de Attila ugy jo 1 hete elvalasztotta magat.Teljesen.Eygaltalan nem kell neki a cici,sem szepen kinalva,sem"kenyszeritve"...mindent probaltam....nem es nem.Szoval bo egy hete nem szopizik.Sosem gondoltam volna,hogy egyszer o mondja azt,hoyg kosz,tobbet nem.Mindig azt hittem a tejci fog elfogyni.Fura,de most mar feldolgoztam,hogy "fuggetlenedik" a fiam.....leleinte nehez volt lelkileg,szerettem volna,ha meg szopizik eg ypar honapot,de ez van....
Sajnos a fejes az nagyon lassan megy nekem,szoval egezs nap fejhetnek,hogy egy adagra eleg legyen neki,negyed ora alatt tudtam fejni 20ml-t,de soha nem fejtem,szoval nem igazan volt kedvem sem ebbe belerazodni,most,hoyg 9 honapos....
Ugyhogy ez van.
Vicky,
mindjart utaztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huuu de joooooooooo!!!!!
Na rohanok furdeni.....mert tuti mindjart ebred...raadasul elkezdtek a kopacsolast felettunk rendeen,szoval elore felek,hogy felebresztik...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na meg nezek vmi kepeket...