Új privát üzeneted érkezett!

Adri,
orulok,hogy jottel!!!!
ragofogak...juj az durva...szegeny!!!Lepesekhez gratula,de nagyfiu maaaaaaaaaaar!Mindjart szulinaaaaaaaaaaaaap :lol: :lol: :lol:

Nandorka,
huuu de szep ez a virag!Ez mar a Ti kertetekbol van?Ugy kiviragoztak a fak most par nap alatt,csak neztem.... :shock: A vers Fionanak nagyon tuti :lol: :lol: :lol:
Es koszi a mondokatippet! :wink:

Remelem ma jo ido lesz!
JO hetveget Mindenkinek!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok! :oops:

Köszönöm a köszöntést, és a hiányolást.
Most api nincs itthon, de mindjárt megyünk a játszóra, így pár kép csak. :oops:
Azért leszűrhető kb. mivel foglalatoskodunk mostanában. :lol:

Kép

Lillánal api végre felszerelte az imádott baldahint. (amit persze Oli leakar tépni mindig)

Kép

Lett egy új játszó, tölünk 5 perc sétára. Igaz, gyakorlatilag csak hintázni és homokozni tudnak benne, Oli még hintázni se. Nem tudom miért kamaszoknak építették. :evil:

Kép

Ezt én készítettem.... :oops: :wink:

Kép

Oli bohockodik, és nyáladzik..

Kép

...és mindent megrág. :D

Nem tudom ki mondta, hogy szoptatás alatt nem fáj az ember hasa és derek amikor megvan, dé én most is majd beledöglök, úgy fáj..... :cry:

Hát, bocsi, hogy csak ennyi, de kissé kiestem a képből is. :oops:

Dorka, ez a mondóka nagyon frappáns volt. :D Köszönöm! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziaztok lányok!!

Bocsi, hogy így eltüntem, és köszönöm. hogy így aggódtatok értem.
Smmi gond nincs, bár a para mindig bennem van. Hétfőn voltam dokinál, közölte semmi gond, meghallgattuk, hogy dobog golyó szive, és közölte a doki, hogy sok pihenés, kicsi séta. Ezen felbúzdulva kedden reggel anyuval útnak indultuk, de délután, mire hazaértem 2-re, már fájt a hasam, úgyhogy le is feküdtem. Szerda reggelre picit vérzett, de a védőnőhöz muszály voltam elmenni. Azóta fekszem, mára már sem vérezgetés, sem barnázás nem jelentkezett. Útgyhogy remélem minden rendben. Hétfőn megint megyek, gondolom a doki is nyugodt akar lenni. Pont mondtam, másoknak mikorra csinálják az első uh-ot, nekünk már a 4. lesz.:)

A fekvés miatt is nem jöttem, de a drága férjecském átforgatta a számítógépet úgy, hogy most fekve is tudok netezni, bár kicsit kényelmetlen.

Április elsejétől vagyok hivatalosan betegállományba. Hát nagyon nem tudtam élvezni, mert csak fekszem:) Bár még mindig jobb, mint dolgozni.:)

Fió, boldog szülinapot kívánok!! Látom, azért nem volt hiábavaló, hogy eltüntél. Nagyon jó ez a nyuszi!

Arwen, köszi, hogy írtál, s már jöttem is.:)

Csúcs, hogy milyen ügyesek már ezek a gyerkők! Pont múltlor beszéltük Zolival, hogy még csak most lettek pozitívak a tesztek és már lassan 1 éves babák vannak a topikban. Még ő is el volt hülve.

Pinkiné, remélem azért nem aggódtak túl magad, hogy a férjed kicsit itt hagyott :)

Esztora +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, és gyors gyógyulást!

Vicky, mikor indultok? Ha jól emlékszem, akkor nálatok a kiskatonák lusták kicsit? Azért kérdem, mert nem régen hallottam, hogy az AVIVA torna a pasiknak is jó, pont a mozgékonyság növelésére.

Nem tudom, hogy még mit akartam írni, de ha eszembe jut, pótolom.

Most megyek, mert fársztó így feküdni, megpróbálok minél hamarabb jönni, ígérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Nikó

Kép
nikóska

sziasztok :D

Örülök, hogy előkerültek az elveszett báránykák :lol: annak meg főleg, hogy jól is vagytok!

Fioo, köszi a képeket, gyere gyakrabban! :D

Nikó, pihenj nagyon sokat és nem lesz semmi gond! A dokid jó alapos! Avivát próbáltuk már, semmit nem használt :( Már feladtuk, hogy valami is javít a kiskatonákon. Műtétet nem akarunk, vitamin, torna nem használ. Ez van és kész... :? 3 hét múlva megyünk! 8)

Kép
vickybabe

Ami a lényeg, rájöttem, hogy boldog vagyok! Összejött mostanában sok jó dolog privátban is, a munkahelyemen is jól alakulnak nagyon a dolgok. A bébike meg majd jön, ha jönni akar. Remélem nyáron már tudunk menni lombikozni, addig meg éljük a gondtalan és boldog életünket 8) Utána meg a még boldogabbat :wink: Ne aggódjatok, nem kattantam meg, nem léptem be semmilyen szektába, egyszerűen csak így érzem.

Marietta is eltűnt az esüvő óta...

Kép
vickybabe

Na azeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Ez az eltunteknek szolt!
Orulok,hoyg hatott az iwiwes parazasom mindkettojuknel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,
hat Te aztan fantasztikusan ugyes vagy!Ez a nyusziiiiiiiiiiiiiiiii....gyonyoruuuuuuuuuuuu!Es a gyerekek...aaaaaaa,nagyon-nagyon szepsegesek!Olio milyen nagy csibesz :lol:
Azert ne tunj el ilyen sokaig Te lany! :wink:

Niko,
orulok,hogy minden okes!!!!!!!!!PIHENJ,mert irgumburgumlesz! :wink:

Ragota is ezer eve volt.....

Vicky,
szerintem nagyon is helyes,hoyg igy allsz hozza!!!!!Es igenis boldognak kell lenni!Minden egyes percben+Es mindenben meglatni a jot, a pozitivat!
Ahogy a ferjem szokta mondani,amikor neha elborul az agyam es pesszimista vagyok,hogy ANNAK KELL ORULNI,AMI VAN!!!!!
Es ez nagyon igaz!!!!Nem csak vagyni kell a dolgokra,hanem orulni annak,ami VAN!Mert neha az ember ezt elfelejti....
Es abban biztos vagyok,hogy igy sokkal hamarabb jon az is,ami nincs.....akarmi is legyen az! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fioo utólag is nagyon boldog szülinapot!!!

Nyunyi már nem igazán kedveli a pépes ételt.alig 100 ml tudtam beletukmálni és mindig sírás volt közben,vettem neki darabos 8hótól bébiételt próbaként és az egész üveggel megette 220 gr.nagyon aranyosan pörgette a nyelvével,látszott hogy már nem csak nyeli hanem eszik mint a nagyok.
tegnap kapott kenyeret (igaz várni akartam még vele de vendégségben voltunk nem én adtam neki) imádta olyan jóízűen ette.

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó: örülök, hogy jól vagytok. Azért pihenj sokat!

Vicky: ezt már mindjárt más hallani.

Fio: nem semmi vagy. Szeretnék majd én is ilyen tündér anyuka lenni és mindenhez érteni. Gyönyörűek a gyerekeid.

Esztora: nem is értem, egy nagyfiút miért is akarsz kisfiúknak való kajával tömni. :lol: A lényeg, hogy eszik.

meriann

Kicsit visszanéztem a képeket. :D
Láttam tortát! Jaj! Bár ne láttam volna. :lol:
NAgyon szépek a srácok.
Dorka, van ci"cipője" Dorónak? Már kimostam én is a sport kocsit, csak mit adjak a lábára? :?

Samu és Domi egy álom! :lol:

Csajok! Nyugtassatok meg! :!:

Laci június elején elutazik tréningre. :cry: 5 nap, Münchenben. :cry:
Ez már ömmagában tragédia számomra. 5 és fél év alatt, eddig a 2 hosszú tréningen voltunk csak távol egymástól. De most lehet, hogy repülővel megy. :roll: Tudom, hogy kissé hisztis dolog, de baromira féltem. Mondjatok nekem észérveket, vagy érzelmi dologgal támasszátok alá, miért ne aggódjak. :roll:
Kellett nekem a NG-n annyi katasztrofa filmet néznem........

Nikó! Babátok lesz? Hanyadik hét? :D

Emlékeztek a cicánkra? Tegnap láttuk. :D Nagyon megváltozott. Szeleburda macsekból, tartozkodó macska hölgy lett. Örülök, hogy láttuk.

Megyek. Pussz!

KépKép
KépKép
fioona

Ja, a nyuszi nekem is nagy sikerélmény. Előző nap, még azt hittem, soha nem fogok ilyet varrni. Aztán egy este alatt meglett.
Nagyon jó érzés volt. :D

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Köszönjük szépen a hiányolást!

Apa úgy tűnik, hazahozott a munkahelyéről egy hányós vírust, persze ő megúszta, mi Manóval nem.. Ő szerda éjjel már rosszul volt, csütörtök hajnalban kezdte a hányást, még péntekre is jutott..
én péntek délután-estét töltöttem rókakoma társaságában, vasárnap délutánra lettem jobban.. :oops:
hihetetlen, engem mennyire megviselt, Miklóst pedig mennyire nem ehhez képest! persze megijedt, de utána játszott kacagott, és főleg szopcsizott rendesen! tejcsi csökkent picit, de kezd szépen visszajönni :lol: :lol:

Fioo,
boldog szülinapot Neked!!!!

semmi gond nem lesz a repüléssel, nyugi!!!!!! ez biztos!!!!!!!
Gyerkőcök nagyon szépek, a nyuszi meg nagyon szuper!!!

Nikó,
nagyon jó, hogy minden rendben!! pihizz csak, ennyi a dolgod és kész!!

Porsi,
sok erőt a tereprendezéshez! aztán Áki úgyis jól birtokba veszi!! :wink:

Esztora,
Nyunyi már nagyfiú!! nagyfiús kaják érdeklik! teljesen rendben van ez így!!

Meri,
sokat gondolunk Rátok is!!

Adrienna,
gratula a lépésekhez!! milyen ügyes Gábor!!!
remélem kibújnak hamar a rágók és nyugis éjszakáitok lesznek!!

Arwen,
Attinak is hatalmas gratula a mászáshoz és a felálláshoz!! ügyi!!!!!

Pinkiné,
én is szenvednék a helyedben... de mostmár mingyárt itthon van a párod!!

Vicky,
tök jól állsz hozzá a szituhoz! én büszke vagyok Rád, így "ismeretlenül" is!! mingyá utaztok!!!! aztaaa!!! én már tuti tűkön ülnék és tépdesném a centiket!!

nálunk is állás van, mindenhol, kapaszkodva néhány bizonytalan lépés :lol: :lol:
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Gyuzso, nagyon édesen álldogál ez az úrfi :):)

Fio, nagyon szépek a gyerkőcök, a nyuszi meg nagyon szupin néz ki! :) Nekem is haladni kéne a goblein-nel. :oops:

Niko, örülök hogy minden rendben, tessék csak tovább pihenni :wink: Most ránk is ez vár. :oops:

Adri, gratula Gabi babának a tipegéshez! :wink: :wink: A rágófogakhoz pedig kitartást. :roll:

Nekem ma nem volt túl jó napom. :(

Először, felhívott egy barátnőm (akivel közös a védőnőnk), hogy hallottam-e hogy a védőnőnk csütörtökön lesz utoljára, mert nyugdíjba megy. Persze nem tudtam róla, amikor 2 hete voltam nála, nem említette. :shock:
Aztán apával összekaptunk, mert elhülyéskedett egy munkát, így du. nem jött velem a dokihoz, pedig megígérte. Ráadásul 1 hónapja tudta az időpontot.
A dokinál, a rendelésen pont meg akartam kérni a szülésznőt (Ő szokott lenni az asszisztens a magánrendelésen), hogy legyen ott a szülésnél, mikor elárulta, hogy nagyon szívesen tenné, de a dokim május 1.-től a Péterffy-ből átmegy a Sote II.-re. Aztán amikor bementem a dokihoz Ő is mondta hogy a hír igaz, május 1.-től a Sote II.-n fog dolgozni, de nyugodjak meg, ott is vannak nagyon kedves szülésznők. Ja, csak épp egyiket sem ismerem. :roll: :roll:
Mondtam neki a jóslófájásokat amik pár napja jelentkeztek. Egyből megvizsgált, a méhszáj teljesen zárt, viszont Peti befordult koponyatartásba, (aminek nem örült túlzottan, mert hogy még korai) úgyhogy a heti 2 tornát csökkenteni kell 1-re, magne b6 helyett magnerot-ot szedni és sokat-sokat feküdni.
Ja, és a nap zárásaként a mennydörgésnek hitt hangokról kiderült, hogy pár utcával feljebb felrobbant 3 ház, lezárták az egész környéket, kint van mentő, tűzoltó, tv.

Szóval ez volt a mai nap. :oops: :oops:

De legalább a súlyom miatt meg lettem dícsérve, hogy 1 hónap alatt csak 30 dkg-t híztam :lol: és a cukrom is csak 4,2 volt.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, ne aggódj, rendeződni fog minden! Addig még sok idő van, a legtöbben csak a 30. hét után fogadnak szülésznőt. (bár sztem sem baj, ha az ember már korábban ismeri)
Súly,cukor: szuper!

Fio, az én férjem elég gyakran repül, és semmi baja! Az igazság az, h a közutakon sajnos sokkal gyakoribbak a balesetek. Ez persze elég visszás megnyugtatás :? , dehát ez a helyzet. De tényleg, nem lesz semmi baj, hidd el! Csak rá kell nézni a képeitekre, és látni, h vigyáznak Rátok az égiek. :wink:
Cipőket megnéztem, a fiúét és az innen-onnan kapottakat. Van egy puha, amiről azt gondoltam, nem jó, aztán rájöttem, h lehet, h kocsicipőnek szánják. Azt aztán végképp ráadhatom használtként. Fog kapni majd egy szandit, csak még nincs akkora választék, és nem tudom, mekkora kell majd nyárra. Mert igazán akkor fogja csak használni.

Gyuzso, szegénykéim! :( Remélem, azóta már teljesen jól vagytok! Hihetetlen ,mennyit nagyfiúsodott Mica! És gyönyörűen áll, nagyon édi!
Láttad a debreceni képeinket? oLyan jól érzetük magunkat, h csuda!

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, és Debrecenben koncerten volt Doró is, majd elmesélem, mit csinált!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hát már jó rég nem jártam errefele. Kissé hanyagolom most a netet. De amint látom túl nagy pörgés azért nincs. Mi vásárolni voltunk a férjemmel. Megvettük a babakocsit meg a hordozót. Nagyon szupi. Legalábbis nekünk nagyon bejön. Emellett én járom a boltokat és mostmár vásárolgatok. Nem tudom ki hogy van vele de én imádok turiba járni mert ott olyan kincsekre talál az ember hogy csuda. Lehet ezen most kifogtok akadni de hiába első gyermek lesz Flóra,bizony nagyon jó kisrucikat turiztám már neki. Már van elég sok,a napozótól kezdve a bodyig, meg rugdalózó. De mostmár több ruhát nem veszek mert a barátnőmnek is ugye 6 hónapja született kislánya és mindent félre tett nekem,így nem is kell ruhát vennem.

Ha nem gond dobok fel képet a kocsiról meg a hordozóról. Elég ramaty lett a kép minősége a kicsinyítéstől,de azért a lényeg látszik. Ilyen hülye szemcsés a kép. Ha esetleg valakit érdekel tudok a rucikról is mutatni fotót,de addig nem teszem fel mert nem akarom a topicot offolni. :?

Bocsi hogy nem írok külön most mindenkinek,de nagyon nem vagyok képbe,mivel nem olvastam. Mi hétfőn este megyünk dokihoz.

Azt azért most látom hogy Pinkinének igen sz@r napja van/volt. Nyugi ne izgulj azmiatt hogy Peti bevan már fordulva. A barátnőmnek már a 20 héttől úgy volt és neki nem mondta a doki hogy ez gond lenne. És a 37-ik héten szült. Minden oké lesz. Hát sajnálom hogy párod nem volt Veled a dokinál,gondolom milyen rosszul esett. Pláne hogy tudta jó előre az időpontot.

Puszi mindenkinek. Kép Pocakfotó Kép Kép Kép Kép
csipcsab

Marietta!

Nagyon szupi a hordozó meg a babakocsi :) A ruha shoppingolásnál pedig nincs is jobb. :wink: :wink: Egyébként ha gondolod, nézz itt körül: www.angolbabaruha.extra.hu
Én itt szoktam használt rucikat venni a Petinek, nagyon aranyosak. :)

A dokinak nem az nem tetszett kifejezetten, hogy Peti befordult, hanem hogy befordult és megjelentek a jóslófájások. De a magnerot amit felírt reméljük hatásos lesz. :) Éjjel mindenesetre fájás nélkül - s mióta Úrfi befordult, sokkal kényelmesebben - aludtunk.

Csajok, az utolsó trimeszterben is sírhat az ember mindentől, mint az elsőben? :roll: :roll: Mert hogy én tegnap is bőgtem, meg ma is. :roll:
Tegnap azért, mert összekaptunk Apával, ma azért, mert kiderült, hogy holnap le kell mennie Siófokra és lehet, hogy csak csütörtökön jön haza. 50-50% az esély de teljesen kiakadtam, hogy már megint egyedül hagy. :roll: :roll: Szegény meg tök rosszul érzi magát, hogy én ilyen rossz kedvű vagyok. De nem tehetek róla. :oops: :oops:
Esküszöm, mintha szeparációs félelmem lenne, hogy egyedül hagy. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Bocsi előre is, a hibás írásért, de megint fekve írok, így elég nehéz. :)

Fio, bár én még nem repültem, de szerintem nem kell félteni a repüléstől. Nézd Vickyt mit össze repkednek, s soha semmi rossz nem történt még velük.:)

Vicky, sajnálöm, hogy a toran sem hasztnált, még esetleg egy kineziológust lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni, vagy legalább megkérdezni, hogy tudna e segíteni. Más ötletem nincs. Nekem tuti ő segített, gondolom, hogy pasikon is tudnak segíteni.
Amúgy addig ó, míg poszitívan tudtok gondokodni. Én mindig, mikor el vagyok keseredve, akkor az élet elém sodor olyanokat, akiknek sokkal több problémája van, mint nekem, ilyenkor megállapítom, hogy milyen jó nekünk, van hol lakni, van drága családom, férjem, aránylag jó munkahelyem, van pénzem, hogy nagyjából kifizessek mindent, úgyhogy mi problémám lehet.

Marietta, nagyon szép a pocid, és tök jók a kocsi is és a hordozó is. Ami a turit illeti, én is így vagyok vele, én is vettem a múltkor nagyon jó dolgokat ott, nagyon jó áron. Újonnan csak azt akarok én is venni, amit muszály. Ekkora ruhákat el sem lehet nyűni, mire kinövi a gyerek, úgyhogy szerintem nem feltétlenül fontos, hogy minden új legyen, ráadásul sokkal jobb minőségü dolgokat talál az ember lánya a turiba. Én már kismama nacikat is néztem, fel is próbáltam, de még kényelmetlen volt, ezért nem vettem meg. Én szerintem a babakocsit használtat fogok először nézni, ha addig nem kapunk valahonnan. Sose lehet tudni.:) Ahogy már két babaágyunk is van, babakocsi is belefér.:)

Pinkiné, ne keseredj el, hogy a férjednek el kell utazni, tervezzél valami jó kis programot, amit csak egyedül tudsz csinálni, esetleg őt nem tudod rávenni valamire, vagy zavarja, ha Te azt csinálod. Na, ezt jól megfogalmaztam. :)

Gyuzso, Mica milyen ügyesen áll. Milyen kis erős, látod meg sem kottyant egy kis vírus neki.

Én tegnap voltam a dokinál, 7 hét 5 napos volt tegnap. Minden rendben, a vérzésre Utrogestan-t írt fel, meg pihenést. Azt mondtqa, nem kell feküdnöm állandóan, de nekem így sokkal megnyugtatóbb, hogy amennyit lehet fekszem. Amúgy már 1,43 cm-es gyerekünk van.

Most mennem kell
Pusz Nikó

Kép
nikóska

Pinkiné!

Így már értem. Azt hittem az a baja a dokinak hogy Peti már befordult. Pihenj sokat és tuti az a új magnézium is segíteni fog.

Hát gondolom dolgoznak a hormonjaid azért vagy ilyen sírós. Nyugi. Hamar elmegy az a 1 nap,és apa megint otthon lesz Veled. Én jól viselem hogy a férjem nincs itthon. Most is megy az egyetemre és csütörtök reggeltől szombatig egyedül leszek. Nekem is hiányzik nagyon,de már megszoktam. Hosszú hónapokig én is bőgtem. De már ura vagyok a helyzetnek. :D

Ja még ilyen is volt a kocsihoz.
Kép
csipcsab

NIkó!

Örülök hogy már jobban vagy. Az utro tuti segít majd. Csak egy kis progipótlás kell és kész. Én is használtam a 14 hétig.

a turis rucikkal én is így vagyok. :D Olyan jókat túrtam össze. Nagyon tetszenek.

A kocsi nem volt drága. Elölről hátulról tolható. még a tolókar magassága is állítható. Ez a mózes is hozzá volt,pelenkázótáska.esővédő,téliesíthető.sportkocsivá alakítható. Nagyon könnyen összecsukható. Mindez 46 ezer ft-ért. A hordozó pedig 10990 ft volt. Szerintünk jó ár. Ja és ugye elég nagy méretű bevásárló háló,vagy mi az. :D
csipcsab

Sziasztok!

Na, a jó hír, hogy Apának csak jövőhéten kell elutaznia, akkor is reggel megy, este jön :) Úgyhogy tisztára feldobódtam :)

Nikó, örülök hogy Golyócska teljesen jól van :) Annak meg még jobban, hogy nem kell állandóan feküdnöd. De úgyis azt fogod tenni, amit a legjobbnak érzel :) Még emlékszem, amikor Peti volt 1,4 cm :) Mi is akkor voltunk a 8. hét környékén.

Lelkileg én is kicsit helyrerázódtam. Tegnap megbeszéltük Petivel, hogy kötelező bent maradnia legalább a 36. hétig és legyen jó kisfiú, ne ijesztgessen minket. :roll:
A gyógyszer úgy tűnik hat, a jóslófájások azóta nem jelentkeztek.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta Nyunyi javarészt turis cuccokban jár.
mindenki ámul hogy milyen jók.van mexx kardigánja,lonsdale melegítő felsővel együtt és csomó next cucca
jól bevásároltatok!!

Nikó pihenj amennyit szeretnél nekem is azt mondta a doki hogy lassítsak és semmi emelés!!!!

Fioo én imádok repülni (igaz a le és felszállás a kedvenc repülés közben mindig unatkozom) főleg ha jó fej a pilóta
sky europenál volt egy aki mindig dumált útközben:1000-el megyünk Magyaro. felé :lol: stb.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Voltam ma megint védőnőnél, mert egy hete magas volt a vérnyomásom. Hát ma megint szinte ugyanazt mutatta. Közölte, hogy ha így marad, akkor vérnyomáscsökkentőt kell szednem. Hát nem igazán szeretném. De gondolom attól is lehet, hogy fekszem, aztán mikor felkelek, akkor kicsit erölködök. Úgyhogy szerintem dupla adag fokhagymatablettát szedek, azt szívesebben, mint vérnyomáscsökkentőt. Remélem 2 kg fokhagyma rendbe teszi majd.:)

Megmértem magam a védőnőnél, és a fekvés ellenére szerencse ugyanannyit mutat mint a múlt héten. ennek örülök. Nem lenne jó hízni, próbálok vigyázni, hogy mire Golyó kijön, addig se sokat hízzak, mert most is elég sok a felesleg rajtam, nem kéne sokkal többnek lenni. Mondjuk oda is figyelek, hogy mit eszek.

Pinkiné, örülök, hogy a férjdolog megoldódott.:) Aztán pihenj sokat!

Hát engem ma nem igazán akarnak feküdni hagyni. a postás kirángatott, a vízszámlás, akkor a szomszédasszonyt keresték, persze hozzám csöngettek be. De ugye az ablak nyitva, mert olyan jó idő van kint, még le sem tudom tagadni, hogy itthon vagyok, úgyis addig csengetnek, amíg ki nem megy valaki. Ráadásul a földön volt a pohárban a teám, persze, hogy felrúgtam, úgyhogy még azt is törölgetnem kellett.

Marietta, tegyél fel nyugodtan képeket a ruhákról is. Én most nem tudok, mert anyu a mosnivalóval elvitte a babaruhákat is, és még nem hozta vissza. Anyu segít most mosni, takarítani, főzni.

Pusz mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska

sziasztok,

örülök, h mindenki megkerült....

fioo:
boldog szülinapot.

babacuccok, pocik nagyon szépek.

ma voltam sebészeten. hát, az a rohadt nagy helyzet, h elszakad a szalag. a dokik összedugták a fejüket.. egyik műtétet javasol, másik szerint felesleges,mert ennek már annyi. elkezdett összeforrni, csak épp rosszul...a többi szalag gyógyulgat.
vissza akarták rakni a gipszet, de végülis fém merevítő lett. most 2 hétig nagyonkell vigyázni, se emelés, se semmi... a merevítő meg 4 hétig lesz fent.
elegem van,asszem bőgök.... :evil: :evil:

marci extra hiszti, náthás kicsit...
holnap lesz az ovibeiratás, elsem hiszem, h ovis lesz. :? :?

lilla fél évesen 7800 g és 70 cm volt, 1 fog. most 2 fog és 8 kg.
(marci 1 évesen volt 70 cm ) :lol:

ma megvolt az első barackkóstolás. ez ízlett neki, vagy csak éhes volt. kapott 1 kiskanállal. az alma az nem jött be neki. mert mi még csak itt tartunk :oops: :wink:

hétvégén szaporodtunk egy családtaggal. marci kapott egy cicát. ismerkedünk. fura nekem az állat a lakásban.
van valakinek állat a lakásban?? :oops:

no megyek és sajnálom magam egy sort... :oops:

Kép
Kép
h@jni

elszakad= elszakadt

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hát élet az nincs a topicban! Mi lesz így velünk? Tudom hogy az anyukákat nagyon lekötik az ő nagy gyerkőceik! De ez így olyan rossz hogy senkiről szinte semmit nem tudunk.

Na Pinkiné nemsokára mi is így leszünk hogy nem lesz időnk jönni. Hihetetlen nemsokára már 30 hetesek leszünk. Te hogy vagy a szüléssel? Használ az új magnézium?

Nikó!

Veled mi újság? Ugye már nem barnázol? Pihenj sokat. Napi mennyi utrot kell használnod?

Velünk minden oké. Mától egyedül vagyok itthon megint szombatig mert a férjem egyetemen Debrecenbe.
Holnap jön a barátnőm a 6 hónapos kislányával,megyünk neki jó kis cuccokat turizni. Csak holnap is olyan jó idő legyen mint ma.

Hát én kicsit szenvedek mert már vagy jó 2 hete nagyon fáj a hátam a gerincem. Pedig még a java hátravan.

Hajni!

Hát ez nagyon nem jó hír. Mielöbbi felépülést kívánok. Mikor dől el hogy kell e műtét?

Pinkiné,Nikó!

Legalább Ti gyertek hogy tudjunk dumcsizni! 8)
csipcsab

Sziasztok!

Ne haragudjatok, én is hozzájárultam a topic haldoklásához, de az a helyzet, hogy sokszor időm se volt jönni, máskor meg olyan fáradt voltam, hogy erőm nem volt hozzá, meg a hangulatom is katasztrófális mostanában...
Nem tudom mi van velem, de egyik nap teljesen elfog a depresszió, a másik nap már kicsit jobb kedvem van, de inkább a depi a jellemző. Ehhez hozzájárul Balázs viselkedése is. Egyszerűen egy percem sincs nélküle, iszonyat fáradt vagyok. Mindenhová követ, reggel 6-tól este 10-ig folyton együtt vagyunk és ez kicsit sok... ne értsétek félre, nagyon szeretem, de szerintem ettől fordultam kicsit be, hogy ennyit kell vele foglalkozni. És olyan akarat van benne, hogy lehetetlen megtörni. Én ilyen akarattal még sosem találkoztam!!!!!! :( Van esetleg valami jó módszeretek??? Már vertem meg a kezét, a fenekét és egyszer kicsi hideg vizet is kapott és ez is megviselt lelkileg...

Azért van jó hír is, tudod Arwen, amit egyszer kérdeztél, hogy mi az a jóféle baj. Úgy néz ki, hogy sikerült lakást vennünk, viszont ezt meg el kéne adni, amiben lakunk. Az új lakás új építésű társasház, szabadidőnkben folyton azon agyaltunk, hogy milyen legyen az alaprajza... Most meg az aggaszt, hogy ezt a lakást vajon el tudjuk-e adni két hónapon belül, mert akkor kell fizetni a másik részletet... Na szóval van jó is, rossz is, de én lelkileg tropa vagyok teljesen.
Ne haragudjatok, nem akartam rontani a topic hangulatát... de gondoltam kicsit tudósítok magunkról.

Amúgy ha van időm gondolok rátok, Hajninak utólag is boldog névnapot, Fioonának meg boldog szülinapot!

Remélem azért még fel fog ez a topic lendülni, én is sűrűbben jövök, ha jobban leszek ígérem. Merthogy remélem, hogy egyszer jobban leszek :lol:

Puszi Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Engem is teljesen elszomorít, hogy ennyire haldoklunk :(:(:( Mármint a topik, de megértem a mamikat, hogy nincs idejük jönni. :roll: :roll:

Marietta, számomra is hihetetlen, hogy röpülnek a hetek. Lassan a kórházi pakkunkat pakolhatjuk össze :wink: :wink: Én a héten megvettem a papucsomat, meg a köntösömet :) Már csak hálóingeket kell vennem. A szülésre pedig Apa felajánlotta az egyik polóját, amit úgy szeretek :)
Ja és moshatjuk meg vasalhatjuk a törpék ruháit :)
Szerencsére az új magnézium használ, szombat óta nem volt egy jóslófájás sem. Helyette fiam rúg akkorákat, hogy néha bizony csillagokat látok :roll: :roll: Hála az Égnek még aludni, jól alszunk. Bal oldalon simán, jobb oldalon meg csak henger párnával :wink: :wink: Háton meg sehogy, mert kb. 2 perc után nem kapok levegőt :wink: :wink: Mondjuk ez néha ülve is előfordul.
Szülés? Hát, a doki mondta, hogy a következő találkozóig (32. hét) el kéne döntenem, hogy akarok-e majd EDA-t, mert ha igen, akkor anesztest kell szerveznie (ha hétvégén, éjjel vagy ünnepnap szülünk), mert a Sote II.-n most ez az új rendszer. Ja, és ha szükség is lesz az EDA-ra, az 25e Ft-ba fog nekem kerülni, hogy bejöjjön az anesztes és megszúrjon. Vicces, nem? :roll: :roll:
De most - jelen pillanatban - nem félek a dologtól. Hiszem hogy mindkettőnkkel rendben lesz minden és kész :)
Sokan a pocakméretem alapján azzal ijesztgetnek, hogy túl nagy a Peti és nehéz lesz megszülni, de a 26+5 4d uh-on volt 950 gr. A dokimnak direkt megmutattam a leletet és Ő semmi ilyet nem mondott.
Szóval emiatt nem aggódom. A hátam szerencsére nem fáj, viszont a jobb forgom néha piszkosul :roll: Olyankor nehéz a járás, meg a felállás. :) A kismama tornát a 35. hétig csinálom (ha fáj a forgóm tök jól helyre jön), a 36. héten van papás felkészítés aztán nyugalomba vonulok :) A szülőfelkészítőnek is 04.25.-én vége van.

Nikó, barna ugye hazament? Remélem használ az Utro meg a sok pihenés.

Hajni Drága, pokolian fájhat. Nekem egyszer a jobb bokámban volt 3x inszalag repedés és amíg fent volt a fekvőgipsz (10 nap) s arra vártak hogy lelohadjon a duzzanat, hát én bizony csillagokat láttam :roll: S Neked még ott van a 2 törpe is. Kitartást, drukkolok hogy ne kelljen műteni. :wink: :wink:

Képzeljétek, holnap este megyünk valami retropartira :roll: :roll: , vasárnap meg a Vasúttörténeti Parkba oldtimer kiállításra :) Ha már színházba meg moziba nem megyünk (nem bírnám ki pisilés nélkül), akkor legalább ilyenekkel szórakoztatjuk magunkat. Meg próbálunk minél többet lenni a barátainkkal :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Jaj Csajok,latom senkine semmi ideje...de hat sajnos ez van.
Most meg plane ez lesz,mert gondolom mindneki kint tolti a szabadidot,ahoyg mi is.
Mi szinte sosem vagyunk itthon,ha jo az ido...allandoan megyunk valahova,nem birok itthon lenni a 4fal kozott.
Vagy Anyumek,vagy Anyosek vagy Sogornoek,vagy a telek,es emellett en allandoan setalok Attival mindenfele,imadom a jo idot!!!!!!!!!!!

Attila mar szinte mindenhol probalkozik a felallassal,van ahol sikerul,van ahol nem... :lol: De brutal figyelni kell ra...bakker!
Szoval nehezebb ilyen szempontbol a napunk...
Es o is akaratos!nem szereti,ha valamit nem lehet.... :roll:
De en kitartok!

Na majd holnap folyt kov,rengeteget akartam irni,de megjott a ferjecskem :wink: :wink: :wink: :wink:
Holnap irok tobbet,sokaknak akarok irni!
jo ejt!

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

most egy kicsit én sem voltam olyan aktív, de örültem, h többen is jötttetek azóta.
de annak nagyon nem, h Hajni, ilyen komoly baj van a kezeddel, és Szeri, Te depisnek érzed magad időnként!
majd írok még arról, amit kérdeztél.

Marietta, klasszak a babaholmik, és ha van kedved, sztem mindegyikőnk szívesen nézeget babarucikat, és képzeli bele a picijeiteket!

Nikó, remélem, azért sikerül pihenned! És h segít a sok fokhagyma!

kúszó-mászókhoz, Szeri kérdéséhez: én további bababarát átalakításokat tervezek a szobában, no nem nagyokat, de pl. kipakolom a nemlezárható szekrényből a törékeny cuccokat, mert már a széket is eltolja, amit biztonsági okból a szekrény elé raktunk.
ma szinte egész nap anyukámmal volt a kispocok, én aludtam egy kicsit délelőtt, meg vittem, hoztam a nagyot bicajjal oviba-oviból, plusz este 2 óra éneklés- mindez óriási kikapcsolódás volt. tudom, elég nagy luxus is egy ilyen nap, de nekem szükségem van időnként rá, tapasztalatból mondom... egyszerűen felőrli az ember idegeit ez az állandó odafigyelés, felelősség, kéznéllevés, ha nem vigyázunk. nekem a fiamnál volt hasonló, Szeri, nekem pl. abban nyilvánult meg, h azt vettem észre, h várom a nap végét.
akarat: milyen helyzetekben jelenik meg? mik azok a helyzetek, amikben nincs ilyen gondotok?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Na, úgy látom összefogtak a Kölkök....nálunk detto az, ami Arwennél és Szerinél. Ákos mindenhova követ, a lábamba kapaszkodva vagy csak magyaréz, vagy ordít, hogy vegyem fel...egyszerű így pisi után felhúzni a gatyót... ;) Félelmetes a Gyerek, ugye úgy két-három hete kapaszkodva jér, na azóta a kúszás szóba sem jöhet, csak anya kezét fogva séti, vagy a bútorokba kapaszkodik és úgy megy. Ja, meg az egyik bébitornázó állványát is szokta "járókeretnek" használni, azzal úgy skerázik, hogy iszonyat....nagyon figyelni kell rá, bár már kezd rutinja lenni és egyre ügyeseben esik, de azért inkább szeretnéme ezeet megelőzni. Esétere meg annyira hulla vagyok....most is alig látok, tuti tele lesz helyesírási hibával meg félregépeléssel az iromány.
indeközben viszont halál édes is a Kölök, úgyhogy nem akarom túlpanaszkodni magam.

Közben megy a kertépítés, meg beindítottunk egy új céget a meglévő mellé (tök más, rönk kertibútorokat gyártunk és forgalmazunk, nagyon élvezem, de halál fárasztó), májusban nyitunk, úh nagy hajrá van.

Fiooooo:D
De jóóóóóóó, hogy itt vagy! A nyuszi gyönyörű, Gyerekekre meg nem is találok szavakat! Olinak micsoda humora van már most!

Niko:D
Sajnélom a magas vérnyomit. Próbálj minél sószegényebben étkezni, az is sokat segít!

Marietta:D
Minnyá szültök! Te hogy állsz a dologgal?

Hajnikám:D
Szegénykém, alaposan rád jár a rúd.... :evil: Nem is tudom, mit mondjak, pokoli nehéz lehet ez így két Gyerekkel....inkább csak küldök egy nagy ölelést.
Marcus milyen Nagyfiúúúúú!! Döbbenetes érzés lehet, ha az ember fia oviba megy...én már azon is kész vagyok, hogy jár, mikor két hónapja még annak örültünk, ha elkúszott a szőnyeg egyik végéről a másikra.
Szupi, hogy Lillusnak ízlik a barack!

Szerikém:D
Annyira átérzem, amit írtál! Nehéz, ha az ember egy kicsit sem tud kikapcsolni. Nekem iszonyat mázlim, hogy Anyum itt lakik mellettünk, így ha nagyon kell egy pár perc egyedüllét, többnyire meg tudom oldani, igaz, csak délután, mert anyu is dolgozik, de a semminél ez is jóval több....próbálom mondogatni magamnak ogy ezt is kinövi majd...
Mesélj a házról!

puszik mindenkinek!!

porsika

Porsi, de jó, h Te is jöttél!
Egyetértek, egyre ügyesebben esnek ezek a babócák, nem kell mindent megakadályozni! Eleinte én annyira sajnáltam a csajszit, h esik és sír! Aztán eszembe jutott, h a fiam kétéves korában ellestem a szomszédasszonytól, ő hogy reagál a fia esésére, vajon miért nem bőg sose az a gyerek, ha taknyol egyet. (Nem mindenben vennék róluk példát, de ezt érdemes volt eltanulni :wink: ) No és azóta Dorka is ügyesedett esésben, szép puhán gurul egyet-egyet :D , én pedig megállom néha, h ne röpüljek, ha borul. :shock: :D És ez már némi könnyebbséget jelent. Bár gondolom, Balinál nem ez a fő, mert ő már biztosan szépen lépdel.

Ami nálunk (időnként :wink: ) beválik, csimpaszkodás leszerelésére és figyelemelterelésre:
- újabb és újabb "játékok" = lehetőleg általa még sosem látott házatrtási eszközök
nagyon jó egy nagy doboz, nagy kocka alakú lyukkal az oldalán tele csipesszel - és nem csak kifelé, hanem befelé is rakosgatta!
- kézbekapott kajcsikkal etetőszékben üldögélés (ma Dorka ujjai profi botmixerként működtek a banánnal - anyukám alig bírta nézni, de addig elfoglalta magát a lány)
- néha a szopi segít: sírdogál, sztem semmi baja ne mlehet, se éhes, se szomjas stb., de azért a szopi után mosolygósabb. talán egy kis vizecskeivás is hasonló hatású lehet
- bizony hurcolom is magammal, néha bizonyos idő után feltöltekezik ettől és le lehet rakni egy időre (én mint akkumulátortöltő :lol: )

De leginkább amit Porsika írt: ez is elmúlik egyszer...

Kép

Kép
nán-dorka

nagy doboz nagy kocka alakú lyukkal az oldalán tele csipesszel - szóval a doboz van tele csipesszel, nem az oldala :D , és van rajta egy nagy luk, abból lehet kiszedegetni a csipeszeket

amúgy Doró irtó vacakul alszik továbbra is, megyek is aludni, épp most lehet... :?

Kép

Kép
nán-dorka

nem hagy aludni a lány.
akkor teszek fel képet:

Hintázás 1. :D

Kép

Itt meg úgy néz ki, mint aki nem szereti, pedig de. :D
Hintázás 2. :)

Kép
leovica

persze ez itt Dorka volt, bocs, csak kicsit összekevertem

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Csajok!

De örülök hogy jöttetek!!

Természetesen nem szemrehányásként írtam hogy nem jön senki. Teljesen érthető hogy semmi időtök nincs a gyerkőcök mellett.
De azért jó hogy adtatok egy kis életjelet Magatokról.

Szeri!

Nagyon sajnálom hogy nem vagy most a legjobban. Én teljesen megértem amit írsz. Hiába hogy nincs még gyermekem. Remélem hamar jobban leszel most hogy jön a jóidő és mehettek mászkálni jobban meg ilyenek. Én mikor depis vagyok/voltam mindig sokat segít a napsütés. :D A lakáshoz drukkolok hogy addig eltudjátok adni.

Nándorka!

Jót nevettem a hintázós képen. Haláli ahogy Dorka bealudt benne. :lol: Nagyon édi a kiscsaj. Na akkor majd dobok fel képeket a rucikról amiket eddig túrtam. 8)

Porsi!

Nektek is kitartás. Hát én hogy állok a szüléssel?? :roll:
Félek tőle. De ez egy öszetett dolog részemről. Először is félek attól hogy honnan fogom tudni hogy ez már az és menni kell. Fogom e tudni mérni hogy milyen időközönként jönnek a fájások. Mert ez egyenlőre nekem kínai,hiába olvasom hogy kell. Attól is félek hogy ne akkor induljon be amikor egyedül vagyok itthon,és a párom dolgozik. Mert ha mentőt hívok akkor azok ide visznek Vácra a kórházba amit nagyon nem akarok. Tehát hogy a párom időbe hazaérjen és beérjünk a kórházba. Aztán hogy megy majd a szülés stb.....

De ezektől függetlenül bízom benne hogy egy csodás dologban lesz részem és minden jól fog menni. És már várom hogy megláthassam a gyermekünket. :D

Arwen!

Kitartást az építkezéshez!! :wink:

Na a rucikról amiket felteszek képeket azokat turiból szereztem. De nem is veszek már több ruhát mert a barátnőmnek 6 hónapja született kislánya és már mindent félre rakott nekem. Vadi új rucik. De alig birom megállni hogy ne vegyek egy két db-ot mert mindig látok valami kót. De már így is annyi ruhája van hogy lesz olyan ami szerintem nem is lesz rajta ,mert ugye gondolom olyan gyorsan nőnek. :D

Puszilok mindenkit. Jó hogy jöttetek.

Angyalkrisz!

Veled mi újság? Egy kis életjel??? 8)
csipcsab

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ezeket pedig anyu vette. Ezek újak! Kép Kép Kép Kép 28 hetes pocak :-)
csipcsab

na megint csak eletjel,ha majd Attila alszik,akkor jovok bovebben,csak muszja most is irnom :lol:

Marietta,
wow de megnott a pocid :lol: :lol: Nagyon formas!!!!
Es a rucik nagyon jooooooook!Szivesen veszunk minden babas dolgot!!!!Barmirol tehettek be kepet am!

Jut eszembe,Merivel mi lehet???Remelem jol van!

Ragota irto regen volt.........

Hajnikam,
jaj ahogy olvastam...kitartas!!!Nagyon sajnalom!Ugy fajhat....meg az egesz...aaaaaaaaa....
Lillus szep nagy,es ugyi a barackkal! :wink:
Marci-Ovi:hat tenyleg nem semmi!Na,kezdodik a szivtipras :wink:

Niko,
pihenj ezerrel!!!!!Sokat gondolok Rad!
Babas vonalzot aztan majd csinalj :wink:

Uristen,az elobb Attila is akkorat esett....terdelesbol....de hat nem tudok mit tenni!Az a legjobb,ahogy en vettem eszre,ha nem ijedek meg,csak nyugodtan odamegyek,semmmi kapkodas,es nyugtato hangon beszelek hozza,es azonnal elterelem a figyelmet.Es szinte par mp es mar nyoma sincs a sirasnak.

Nandorka,
nalad mi a modszer az esesekhez?(amit ellestel a szomszedtol :wink: )
Dorkat megzabalom a hintaban!De edes!
Olyan rossz,mert itt nalunk van csomo jo jatszoter(maltai),de egyikben sincs babahinta.
Az uj helyen,ahol epitkezunk,van tok kozel egy maltai,ahol van babahinta,ott hinatzott eddig Attila,deugy levinnem itt is napkozben,es rossz,mert nem tudom......

Ma olyan szep ido lesz megint!Allati jooooooooooo!Csak mar unom ezt a rohadt lakast :( Nagyon nem birom,hoyg allandoan menni kell,ha levegore vagyunk... :? De az eltet,hogy mar latszik az alagut vege :wink:

Porsika,
nem semmi,hoyg Akos mar lepeget!!Jot nevettem,hogy irtad a jarokeretet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagy fazon a srac!
Attila nem kovet,de egyre jobban igenyel o is.Es hat csak az kell neki,amit nem szabad :evil: :evil:
Most megint a tv allvanyra kapaszkodik,megorulok.......

Na majd jovok,ha alszik.....nem birok egyszeruen egyszerre mindenre irni....

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Na, örülök hogy végre kicsit élénkült a társalgás :)

Porsikám, tegnap jártunk felétek, láttam haladtok ezerrel :) Szupi lesz az új kerítés :wink: :wink:

Arwen, kell is ebben a jó időben jönni, menni :) Hétvégén mi is voltunk egy kicsit sétálni, s a vasárnapi oldtimer kiállítás is remélhetőleg jó lesz :)

Jaj képzeljétek, annyira örültem tegnap! Még ősszel, ültettem anyukámék sírjára árvácskát - nagymamám azt mondta, kibírja a telet. A tél folyamán mikor voltunk kint, szegénykék eléggé satnya állapotban voltak, mondtam is Apának, hogy biztosan újakat kell ültetni, mert elfagytak.
Tegnap voltunk kint, s láss csodát! Olyan gyönyörűen virágoznak! :) Az összes. Jött egy picit több napsütés, jó idő s egyből magukhoz tértek. Nagyon örültem neki :):):):)

Dorka, elhiszem hogy felüdülés lehet egy kis magadra szánt idő. Ha van segítséged, akkor igenis tessék kicsit önzőnek lenni, s élni vele :)
Olyan édes ez a leányzó, ahogy beájult a hintában :) Olyan gyömöszkölni és harapdálni való, mint egy érett gyümölcs :)

Marietta, nagyon cukik a rucik :) Nekem főleg a rózsaszín kockás micimackós napozó tetszik :) Én meg sem próbálom felrakni a ruhákról a képeket, mert annyi van, hogy azt sem tudom, a komódba hogy fog beférni. :roll: :roll:

Tényleg szépet nőttetek az utolsó pocifotó óta :) Dehát ez a dolga a kis krampuszainknak odabent :)

Bátorkodom felrakni egyet én is. Apa ma reggel csinálta.

Egy szemből
Kép

Egy oldalról
Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

na elaludt....
Most aztan ebben a keves idoben kell(ene) mindent elinteznem... :roll:

Marietta,
szules:sztem mindenki ezeket erezte elotte :lol: De hidd el,minden rendben lesz!En is allandoan ezeket futtattam le az agyamban,hogy ha erzek vmi,akkor mi lesz a kovetkezo lepes,meg hogy honnan fogom tudni,hoyg az AZ.
Es barmennyire hihetetlen,fogod tudni.Mert sztem tok mas,mint az azt megelozo barmilyen gorcs,fajdalom,vagy valami...es arrol nem beszelve,hogy rendszeresen jon.Talan leginkabb ebbol fogod tudni.Nekem eleinte meg ritkan jott,mondjuk 15 percenkent,akkor meg nem is figyeltem ra,de mikor mar 10 percenkent ereztem vlamait,akkor elkezdtem nezni az orat,mert olyan"rendszeres valaminek" tunt......
Es aztan szepen jottek 7 percenekent majd 5 percenkent.Mondjuk nekem az 5 es 3 percesek hajnali 5tol kezdodtek,es nekem azok meg nem voltak veszesek,aztan burokrepi utan (fel11 delelott),na akkor jottek mar 2majd hamar 1 percenkent,esazok mar szinte osszeertek,az mar fajt....de aztan 12.53kor megszuletett :wink:
Szoval fogod tudni. :wink:
En mindig attol feltem,hogyha az utolso idoben mentem valahova,hogy majd ot lesz vmi,elfolyik az utcan a magzatviz,meg ilyenek.Aztan ehhez kepest Attila 41+3nal,ejjel indult el kifele es 41+4nel szuletett....es csak a burokrepesztes utan folyt el ugye a magzatviz,szoval nem eppen magatol :wink: Ugyhogy ez az,amit ha ezerszer vegiggondol az ember,akkor sem lehet ra total felkeszulni!

Pinkine,
vernyomas:otthon van merod?Mert nekem az volt,hoyg csak dokinal (feherkopeny hypertonia) magas a vernoymim,ez mar kozepsuli ota igy van.Szinte erzem,ahogy bemegyek a dokihoz es felmegy... :roll: Izgulok ott,na.Ugyanez van a vedonovel is!Ugyhogy en megbeszeltem a dokimmal,hogy otthon irok naplot,delelottt-delutan merem,irom.Vernyomi+pulzus.Aztan ha otthon is gaz,akkor lepunk.De otthon lass csodat,mindig normalis volt!!!!!!Ugyhogy mindieg vittem magammal a naplomat es megnezte,persze azert megmerte,de ott mindig kicsit magasabb volt.

Kepzeljetek,2 hete felujitanak felettunk,egyfolyatban FURNAK!En kezdek megorulni.Nagyon aranyosak amugy,uj lakok,szoltak,meg kiirtak meg minden,es hat mit lehet csinalni,csak en megorulok,meg Attila is,nem beszelve,mikor felebresztik alvasbol....na az durva!

Szeri,
tok jo,hogy sikerult a lakas!Es nagyon-nagyon drukkolok,hoyg sikeruljon eladni hamar!!!!!!!!!!!!!!!De sikerulni fog!!!Es kesz!!!!!!!
+++++

Gyuzso,
Mica nagyon ugyes!!!!Es mekkora mar!
Remelem mar tul vagytok ezen a viruson teljesen!!!!!!+++++

Fioona,
repules:megertem,hoyg felted,en akkor is feltem,ha kocsival utazik valahova...
DE:ha azt veszed,hogy mennyire keves geppel tortenik valami,az azert megnyugtato.Es persze,lehet pesszimistan gondolkodni,de nem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is sokat repultunk mar eletunkben,en raadasul eletemben eloszor anno egyedul!!!!!!!!Nagyon feltem!Akkor koltoztem ki Irorszagba es elotte soha nem repultem,rohadtul be voltam rezelve....

Esztora,
Nyunyi de ugyi,hogy valtott felnott hamira!!!!! :wink: Nalunk erdekes,mert van,ami nem kell neki,pl darabosabb krumpli,de a kenyerdarabokat o is tomi,meg a kiflit....mondjuk az talan konnyen elolvad,azert....
Jol vagytok mar teljesen?
Norbizas hogy megy?Megy le vele a sulyod?

Nem emlekszem,hyog irtam-e,de Attila ugy jo 1 hete elvalasztotta magat.Teljesen.Eygaltalan nem kell neki a cici,sem szepen kinalva,sem"kenyszeritve"...mindent probaltam....nem es nem.Szoval bo egy hete nem szopizik.Sosem gondoltam volna,hogy egyszer o mondja azt,hoyg kosz,tobbet nem.Mindig azt hittem a tejci fog elfogyni.Fura,de most mar feldolgoztam,hogy "fuggetlenedik" a fiam.....leleinte nehez volt lelkileg,szerettem volna,ha meg szopizik eg ypar honapot,de ez van....
Sajnos a fejes az nagyon lassan megy nekem,szoval egezs nap fejhetnek,hogy egy adagra eleg legyen neki,negyed ora alatt tudtam fejni 20ml-t,de soha nem fejtem,szoval nem igazan volt kedvem sem ebbe belerazodni,most,hoyg 9 honapos....
Ugyhogy ez van.

Vicky,
mindjart utaztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huuu de joooooooooo!!!!!

Na rohanok furdeni.....mert tuti mindjart ebred...raadasul elkezdtek a kopacsolast felettunk rendeen,szoval elore felek,hogy felebresztik...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Na meg nezek vmi kepeket...

Kép

Kép
arwen07

Na akkor par kep:

Kép

Kép

Ilyen arcokat vagok ebed kozben : :D

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Pinkine,
ez aztan a pocak!!!Nem semmi mekkora!Es meg hol a vege?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szep kerek!!!!Fius :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, azt hiszem összetévesztettél minket Nikóval, mert sajna neki rendetlenkedik a vérnyomása :) Az enyém stabilan tartja a 110/x tartományt :)

Az elválasztást sajnálom, dehát Ati biztosan tudja, hogy miért jó ez neki :) Többektől hallottam már, hogy a baba döntött úgy, elég volt a tejcsi. Egy barátnőm meg a 3 éves - ovódába menő kislányát - alig tudta leszoktatni a ciciről. :roll:

Ja és nagyon szupi a SuperManos polója a srácnak! :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Na hazajottunk,rengeteget setlatunk,meleg van,de bazi nagy szel :roll:
Olyan vihar elotti.......

Pinkine,
jaj ne haragudj,hoyg Neked cimeztem!Nikonak szantam!
Bocsiiii :oops:
Szoval Niko,ez neked szolt :wink:

Attilam most probal elaludni,de nem nagyon sikerul..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Pinkine,
hat igen,tobben mondtak nekem is,hoyg oruljek,hoyg maga dontott igy,mert az elvalasztas sokkal nehezebb.
Persze ez igaz,de meg olyan korainak tartottam...jo lett volna 1 eves koraig,es ha aztan igy dont,hoyg nem ker tobbet :wink:
Nekem is van ilyen meg olyan pelda is a kornyezetmben..nehez elvalasztas is,meg elvalasztodas is.De probalom azt a reszet nezni,hogy milyen sokaig sikerult szopiznia! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Attila nem alszik,pedig halal nyugos,es faradt,erre az agyaban egyfolytaban gyakorolja a felallast,es persze akkorakat zakozik,hogy csak na!Kesz vagyok!Hat csak elalszik...... :roll:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok lányok!

Én mindig gyönyörködni járok ide, rájöttem :lol: Sok gyönyörű babóca, pocak, babacuccok, miegymás :lol:

Szeri, drukkolok a lakásprojecthez! Biztos sikerül eladni, ne aggódj, ilyenkor a sors mindig a segítségére siet az embernek (tavaly mi is 1 hónap alatt adtuk el a régit, pár nappal azelőtt, hogy ki kellett fizetnünk a másikat, és valahogy meg sem fordult a fejemben, hogy ez nem így lesz -nem is tudom, akkor hogy fizettük volna ki...)

Arwen, örülök,hogy haladtok a házzal! A sok sétáért irigy-irigy :oops: én csak bentről az irodából nézem a napsütést :?

Pinkiné, Marietta! Mindjárt szültök :lol: Nem semmi pocakok! :D

Porsikám, drukk az új vállalkozáshoz, a pörgés jó lehet (én mostanában eléggé unatkozom a munkahelyemen, de ugye a babaprojekt miatt nem szeretnék váltani, még cégen belül sem, úgyhogy ez van...)

Gyuzso, köszönöm, aranyos vagy :D Nincs más választásom, vagy így állok hozzá, vagy begolyózok. Akkor már inkább az előbbi...Nagyon édi a kicsi fiad, ahogy áll :lol: Utazással kapcsolatban, én inkább azon stresszelek, hogy mindjárt eltelik a 2 hét és még mennyi mindent el kell intézni...de azért várom, nagyon 8)

Hajnikám, jobbulást a kezednek, remélem nem kell műteni és azóta már jobb a kedved is! Tetszenek az új vonalzóid!

Nikó drága, pihenj sokat, kapcsold ki a csengőt és ne foglalkozz senkivel, mert most csak Ti számítotok! :D

Dorka, pici Dorka nagyon édi a hintás képeken! Megismerünk ám az "álneveden" is, Dorót nem lehet összekeverni :wink:

Kép
vickybabe

Hajni,
szegényke... műteni ilyenkor már semmi értelme.. sajnálom... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ küldünk!!
nekünk kinti-benti cicánk van, de előtte csak benti volt tetőtérben, kérdezz csak nyugodtan! meg kicsit konyítok is hozzá, na! :lol:
oviba íratás... az ember szíve kicsit beleszakad, persze tudom, hogy neki jó, de akkor is...
a barack nálunk is bejött, jó hogy Lillus is szereti!!

Marietta,
turizás annyira tuti!! én is imádtam!! mostanában neten turizom :lol:, Miklós nem egy türelmes vásárló, igazi pasi! :wink:
nekem a fitt-ball jött be, cora 3700 Ft körül van, azon egyenes háttal tudsz ülni és dolgoztatja a pici hátizmokat, amik a csigolyák között vannak (amiről nem is tudsz, hogy vannak :lol:)!
most látom, Vác :lol: , mi meg Őrbottyán :lol:, előtte Vácott laktunk! majd sétizünk együtt, ha különpakoltok a pocakkal! :wink:
nekem van egy váci taxisom, akit vész esetén hívtam volna, hogy induljunk valamerre..ez esetleg nálatok is működhet, ha a Párod épp jó munkásember :lol:
szép pocak!!! nyári ruhából meg nyugodtan tankolj fel, úgyis át kell öltöztetni, mert kiszökött a kaki, beleizzadt.. édes göncei vannak!!!
szülésre meg nem ráparázni, csak nyugodtan, így is-úgy is ki kell jönnie, bent nem maradhat :lol: Ti itt kint nagyon várjátok!!

Nikó,
remélem, minden okés!!!!

Pinkiné,
ez a has alapján ijesztgetjük az anyukákat, hogy nagy lesz a gyerek annyira uncsi... hagyjanak már békén, no! attól még nem lesz kisebb, mellesleg...
tök ari a Párod, hogy kölibe adja a pólóját!!
terhestorna: én pénteken voltam még, kedden szültem :lol:
de szigorúan pocakostorna volt!!
annyira jó, hogy Ti már készülődtök!!!
én nem eda-val szültem és nem is bántam meg.. :wink:
oldtimerre mi is szeretnénk!!! milyen volt???
peti-pocak nem kispályás!!! csinibini!!

Szerike,
sajnállak ám, ki vagy picit merülve.. nem lehet, hogy egy pár napra anyud besegít... ?
lakáshoz drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

nálunk az vált be, hogy nem tiltunk mindent, annak úgysincs értelme, így csak néha kell rászólni
tele a lakás konnektorvédővel plusz dugtunk be irányfényt, egy ideig azzal játszott, kihuzigálta
kap a konyhában fakanalat meg husfogó facsipeszt, fémkanalat is (nem dugja le, nyugi..) felnőttes "játékokat"..
ami tilos, törékennyel játszani (bár ez alól kivétel a puha tallajon a bögre, amit imád emelgetni..), élessel, forróval.. többi nem..

Orsi,
ha lesz rönkbútoros honlapotok, majd dobd fel! :wink:
Ákin látszott, hogy a járás neki a valami, így nem is csodálkozom, hogy lefáraszt!!! sok erőt hozzá!!!
kertről is kérünk majd képet!!

Arwen,
kitartás!! nemsokára lesz zsír új ház!! játszira, sétizni mi is állandóan! :lol:
atti gyönyörű!! ha lányom lenne, stipistopiznám!! :lol: :wink:
elválasztotta magát.. nagyfiú!!!! nehéz elengedni, de az Ő döntése, el kell fogadnunk!!

Dorka hintás képein meg nagyokat kacagtam!!! :lol: cuki!!!

Mi újabb 2 beteggel gyarapodtunk, csütörtök Anyukám (szegény kedden érkezett..), pénteken HitesUram.. de mostanra jól vannak!
az elmúlt 1 hét kemény volt, vissza kellett hozni a tejcsit, nagyon odavert neki a hányás-nem evés, de 1 hét alatt sikerült :lol:
Miklós hektikus evő, hol van kedve enni darabosat, hol nincs, csak a szopi, de minden étkezés szopival kezdődik.. ezt meg ő "erőszakolja" ki.. én meg nem ellenkezem :lol:
csipa cica vemhes, első tapintásra 2 kiscicának tűnik, tavaly is ennyi sikerült :lol:, gyarapodik a család :lol:
plusz a Süttencs-kölyke kiskutya!! :wink:
szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Vicky,
minden rendben lesz, meglátod!!
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkolunk!! és azért tessék pihizni is!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Hát, annyit írtatok mióta nem voltam, hogy kérdéses, emlékszem e mindenre. :oops:

Először is köszönöm a megnyugtatást azoknak, akik reagáltak. Hát az tény, hogy állítólag biztonságosabb a repülés. És, ha kocsival mennének, akkor attól paráznák. :roll: Mindegy, én már csak akkor nyugszom meg, ha itthon lesz, vagy akkor sem...... :twisted: Olyanokat mesélt, hogy csak néztem......

Arwen, most olvastam, hogy a WHO szerint, a 2 éves koruk előtt nem szopó babák esete szopisztrájk, azt viszont lehet kezelni. Ne tudom mióta nem szopik Ati baba, de talán még nem késő........
A képektől mindig elájulok, amiket felteszel! Annyira szép ez a gyerek4 Teli élettel.... :lol: Nagy csibésznek tűnik ő is, de ez a jó. Fiúk legyenek is azok. :wink:

Dorka! Látom, olvasod a könyvet. :wink: :lol: Szuper! 8)

Szeri, neked is ajánlom. Ha vigasztal, kicsit én is magam alatt vagyok mostanság. Bár most éppen jobb, mert tegnap hármasba Győrbe voltunk, és egy csomó rucit kaptam. :mrgreen: 8)
Meg persze jó volt kiruccanni is.
Oli is akaratos, sejtettem, hogy ez nálatok is bejön a képbe. :wink: Verni, kiabálni nincs értelmem Csak rosszabb lesz. :( (persze néha nálam is elszakad a cérna) Oli újabban harap. :evil: Úgy megharapta a cicim, hogy sírtam. :cry:
Szóval én olyankor beteszem a kiságyba, és (lehetőleg) nyugodt hangon, pár szóban elmondom, hogy miért. Nagyon okosak már, sok mindent megértenek, nem is hinné az ember.
A másik, hogy nem tiltok. Ha valamit akarok, nem azt mondom, hogy mit ne tegyen, hanem, hogy mit tegyen. Pl. nem azt mondom, hogy ne játszon valamivel, hanem megkérem, hogy tegye le. Ha tiltott, veszélyes dolog van nála, nem elveszem, hanem elkérem, és cserébe felkínálok valami mást. Ezek az apró dolgok mit fontosak. A gyerek nem érez állandó korlátot, és nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. :wink:
Ja, és nálunk az alsó szekrénybe ruhák vannak, azokat rámolhatja, én engedem neki. Bár Lilla leszidja érte. :D

Dorka, ez az elesés dolog, ismerős. :wink: Nálunk az a gáz, hogy én hiába csinálom így, Lillánál valami "beépített" program futhat, mert állandóan túlóvja Olit. :lol: Meg korlátozni is akarja persze. :roll:

Nagyon szép pocitok vannak csajok. :lol: Marietta, mutasd csak a képeket, jó nézni őket. Én is turizok. :D Bár néha elcsábulok néhány új darabra is, de a kedvencek általában turisak. Az anyaguk is sokkal minőségibb.

Niko, aztért mozogj is, nehogy legyengülj, mire eljön a szülés. Persze most még OK, meg vigyázz magadra. :wink:

POrsi, nagyon jól hangzik ez az új vállalkozás. :lol:
Szívesen megnézném Ákos néhány fényképét... :twisted: (ez célzás volt)

MIt akartam még? :roll:

Hajnikám! :cry: :cry: :cry: Jobbulást, és hogy végre-végre legyenek nyugodtabb napjaitok.
Nekünk volt lakásba állat, de kutya, és a szobába nem jöhetett.

Gyuzso, majdnem egyidősek a pasiaink. :lol:

Képzeljétek!!!!!!!!!! Oli tegnap, és ma éjjel 7-8 órát aludt egyfolytában! VÉGRE-VÉGRE! HIPP-HIPP HURRÁ! Persze lesz ez még így se, de már nagyon kellett. Sztem a végső tartalékokat élem fel... :( Már memóriazavaraim is voltak....

Na, jobbra el, vigyázzatok magatokra. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziaztok Lányok!

Szeri, drukkolok a házeladáshoz. Egy tipp. Legalább kétnaponta tedd fel a netre. Én leginkább az expressz. hu -n szoktam hirdetni, mi is áruljuk a házat, a másikat is így sikerült eladni. Meg van még rengeteg oldal, ahol lehet hirdetni. A másik, a szórólapkiragasztás. Bár nem tudom, felétek mennyire veszik komolyan, felénk lehet ragasztgatni. A lényeg, minél többször, minél frissebben jelenjen meg. Tanultam egy kis ingatlanértékesítést, a profik is ezt csinálják. A depi nem jó, nekem is voltak depis napjaim, de leginkább az volt a bajom, hogy nem volt kedvem sehova se elmenni, semmit csinálni. Hát most kipihenem a depit :wink:

Arwen, köszi a tanácsot. Eddig soha semmi ilyen fehérköpenyes bajom nem volt, inkább az, hogy 2 hete nem sokat mocorgok, és kicsit megeröltet. Tegnap volt kölcsönben vérnyomásmérő, és tök normális volt, pedig többször is megmértem.

Pinkiné, Marietta, nagyon szépek a pociaitok, és milyen nagyok már. Ezek a babaruhák pedig tündériek. Ha minden igaz, akkor Zoli nemsoká hoz haza egy csomó ruhát, nem csak babaruha, hanem mikor már nagyobb lesz, akkorra is.

Dorka, úgy látom a nagylány szeret hintázni, a el is alszik benne. :P Nem tudtál ám átveri minket az álnévvel. Néztem is, hogy ki ez az idegen nevű, és mit keresnek Doró képei nála, mire rájöttem a turpisságra. :lol:

Hajni, hát nem semmi a kezed. Remélem hamarosan rendbe jön!!!!!!!!

Gyuzso, jól kifogtátok a vírust, remélhetőleg már teljesen lekűzdöttétek, ha ilyen sokáig nálatok volt.

Amúgy én jól vagyok, 3*2 utrot dugdosok, bár már elfogyott, hétfőn megyek a dokihoz, meglátjuk, hogy ő mit mond. Barnázást mintha ma láttam volna reggel egy picit, de aztán semmi nyoma nem volt. Szerencsére. Amúgy már 4 napja nem volt nyoma. Ami a fekvést illeti, néha kicsit unom, meg mehetnékem van, de aztán mikor meg fel kell valamiért kellnem, az meg nem esik jól. Úgyhogy inkább fekszem. Nem akarok én végig feküdni, nem emlékszem melyikőtök aggódott, csak addig, amíg megerősödik. Aztán lehet, hogy ha egész nap ugrálnék, akkor sem történne semmi, de inkább vigyázok. Vonalzóm lesz majd, de még a hétfőt meg akarom várni, mit mond a doki. Már nézegetem, milyet szeretnék, leginkább azon az oldalon talátam a legjobbakat, ahonnan Hajni vonalzói vannak. Nagyon jók. :wink:

Ami a macskát illeti lakásban, nekem voltak bent macskáim. Aki szereti, meg el tudja fogadni, hogy bent van, meg lehet szokni. Attól függ milyen a szőre, arra számolni kell, hogy egy kicsit biztos hullik. Nekem hosszú szőrü volt kettő, hát azoknak jobban hullott. Az alom takarításra kell még nagyon odafigyelni. Az enyém az egyik olyan volt, ha már egyszer belepiszkítottak, mindegy, hogy kis vagy nagy dolgot, már utána nem volt hajlandó belemenni, és volt, hogy mellé rakta a kis csomagot. Amúgy készülj fel, olyan leleményesek, mint a gyerekek. Vannak nagyon jó fej dolgaik, de vannak nagyon idegesítőek, de a macsekok is mind egyéniség, mind más.

Vicky, szorítok, hogy mindent el tudjatok végezni, mire indultok, már úgy izgulok én is, mintha mi mennénk. Már várom nagyon a fényképeiteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom, mit is akartam még írni, ha valami eszembe jut, még jövök.

Pusz Nikó

Kép
nikóska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?