Anta én is loptam vonalzót, tecccccik
. Köszi mégegyszer a fagyit, hogy gondoltál Pöttömkére
.
Márti ez szörnyű amin átmentél remélem hamar helyre jössz. Atika meg egy tündérbogár
, de furi lesz megint lesz egy ilyen picibabám. Párod már megnyugodott?
Melus én is üdvözöllek köztünk, gratulálok, hogy sikerült a babó, nagyjából egy idős kismamik vagyunk és nov.5-re vagyok kiírva.
Nati nagyon édes a kutyusod, nem lesz féltékeny Bencusra, együtt mentek majd sétálni
. Utólag nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Vicuska annyit gondolok ám rád(ne értsd félre
), már úgy várom, hogy jó hírekkel gyere végre. Az ügyelethez meg kitartást.
Bessy izgulok érted én is, ne aggódj minden rendben lesz, nagyon várom már a hétfőt és rögtön gyere a jó hírekkel.
Tündi, jaj mikor olvastam a koccanást, vigyázz magatokra nagyon! Fütyikérdéstől félek én is, a mi dokink azt mondta, hogy két éves koráig ne bántsuk. A férjem öccsének volt gondja vele mikor pici volt, ordított is szegényke.
Gabi jó hogy jelentkeztél, nem kell mentegetőzni én is régen jöttem
, elvégre elsősorban gondoskodó anyukák vagyunk
. Majd ha kész a felújítás képeket tegyél ám. Noel babának gyönyörű szemei vannak.
Andesz már várom a kerti partyt csak lenne már igazi jó idő, bár ma meg tegnap megleg volt csak fúj a szél.
Édesek és szépek a fiúk, nagyon boldog lehetsz, hogy így szeretik egymást.
Kriszta Nagyon sok boldog születésnapot! Sajnálom, hogy ilyen poci gondok vannak, Levim nem volt abszolút hasfájós pedig tápszeres volt ő is. Mindenesetre kívánom, hogy túl legyetek már rajta. És gyönyörű a képeken Réka baba, meg ti is
.
Chrissyy nagyon szép autót vettetek gratula hozzá. Martinka szeme hogy van, kellett menni mostanában megnézetni?
Judy merre vagy? Ne aggódj vigyázok Levire, hogy senki ne happolja el a gyönyörű Barbika elöl
. Olyan édes a sapis képen, mutattam a férjemnek, hogy ő Levi menyasszonya, vigyorgott
.