sziasztok
előre is bocsi,de tuti nem fogok mindenre reagálni
Micsoda esküvői képek,váúúú,Macsék nagyon tutik meg Juttáék meg Kikuka
))))))))) meg Mogyóék,ti annyira illetek egymáshoz,olyan harmónia van közetetek.na én ezt sajnos nem mondhatom el,jajj mennyit gondolkodok,túl sokat asszem
azért majd én is mutatok,majd eccer
ha utolérem magam,nagyon lemaradtma a pénzcsinálással,ami nem eccerű két beteggel.Maja egész jól van,bár mindenki hitetlenkedik,de a amióta elkezdte kapni az új antibiot és rágótablettát,nem fullad,köhög,orrfolyás,de semmi más,ennek örülök.Annak nem hogy még mindig nem tudom,hogy most akkor mi van,ez most asztma vagy nem,kikell venni az orrmanduláját vagy nem.nagyon féltem őt ez egy újabb nagy trauma lesz neki az egyszer biztos.2 egy ellen mondja hogy kikell venni neki.
Bibus kegyetlen nyügi amint vízszintesben van üvölt 5ből kétszer sikerül leszerelni játékkal amúgy nem maarda el,aztán ha elis marad meglát ,ordít.Ma annyiszor hallottam amagas cét hogy az hittem kitépem a hajama.Mellette szörcsög,hörög amit akartok,mert nem köhög csak néha és ott zsambázik a trutyi a torkán,brrr.
Majának HIB vírus volt a torkába ami ellen oltanak,magyarázza már meg nekem valaki ,hogy hol szedte össze,és okt. óta miért csak most lett leoltva a torka,és azt olvatsma ,hogy okozhat súlyos hörghurutot (többek között) szóval paff,lehet kikéne kötteni a netet,bár abba lassan belehalnák :-9 annyi kedves embert ismertem meg általa
de hogy jót is mondjak igaz alig maradt pénzem,de sikerült levadásznom magamnak jó kis farm,er cuccot meg napszemüveget ,jehh igaz félnek tőel a lányok ha felveszem,na de hát majd megszokják
Cirip
nagyon szépek a gyerekek lassan összenőnek totál
Gabci
kérek én is jelszót meg mindent
Jutta
csinos is voltál meg az is vagy,sluszpasz
hát szegény Dorka
meg szegény te,mikor lesz már vége nálatok is?????
egyébként én is totál így érzem,hogy egyedül vagyok a gondjaimmal,a gyerekekkel
Kikuka
köszi a receptet,szeritem szombaton csinálok,egyszer próbáltam,de túl sok vizet tettem rá s egy nagy bláá lett belőle,na de majd most
nem bántad meg hogy férjehez mentél ? de jó neked
Zsu
ez mindig így lesz,tied a fekete leves része jobbára,apának több mosoly jut
Mogyó
sok sikert A 900 ft elköltéséhez,biztos nagy fejtörést okoz
Bea
éljen az észhez tért fog
Anett
Esztellának boldogságost
répa nem kell neki,fújj,nem csodálom én se enném meg
Kat
nagyon szorítok,lélekben veeld vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiri
Nadin nagyon ügyes