Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nagyon el vagyok keseredve! :cry:

Matyikának nagyon rossz lett a vizeletlelete...sok baci, fehérvérsejtet is találtak be. D.u. megyünk a kórházba, és annyire félek, hogy bent fognak tartani minket!! nem akarom, hogy baja legyen. A drnéni azt mondta, ha "csak hólyaghurut" azt ki lehet kezelni, de a vesegyulladásnál bent tartják! annyira félek! :cry: :cry: :cry: :cry:

Most nem fogok jönni egy ideig....minden jót nektek!

Kép

Kép
katherina

Hát lányok mindenki nagyon csini mennyasszony volt!

Ciripke: Már csak azt nem írtad meg, hogy repülővel merről közelítselek meg titeket! :D Csak vicc volt!

Na szóval, hogy HOLNAP? HÁNYKOR?

Ki jön, megy?

Kép

Kép
ádibaba

Macsek: én is észrevettem a hasonlóságot... De komolyan! :D

Kikuka, mi ez a mentegetőzés??? Nagyon szépek volttatok, még ha 1997-ben volt is.

Kat, Matyikának megy a drukk, jobbulást! Vesegyulladás: nekem volt 4 évesen, kórházban voltam egy hétig, de hogy minek??? (Pl. nem engedtek ki pisilni... Egy vesegyulladásos gyereket! Hajam eldobom!) Ja, összeszedtem benn egy bélfertőzést... Betegebben adtak haza, mint ahogy mentem. :? Egy öreg nővérke adott egy tippet: fűtő fürdő. Ugyanolyan, mint a hűtő fürdő, csak itt a forrót kellett adagolni hozzá, amíg bírtam (elég sokáig...). Ez hozott rendbe végül! Sokáig homokot is találtak a vizeletemben, jósoltak mindenféle durvaságot, de egyszerűen kinőttem! Hál' Istennek!

Kép
waterlilly

holnap? :shock: :shock: nem jövő héten? addig Petra is megszabadulna a fránya vírusától.

Kép
an°°di

Kikuka, ne szégyenlősködj, nagyon szépek vagytok ti is!!! :wink: Bár a ruhadivaton kissé látszik, hogy nem ma volt a nagy nap :lol:

Jaj, Kat, de sajnálom! Kicsi Matyikának mielőbbi gyógulást, reméljük nem lesz kórház! Drukkolok!!!!

Ági, szerintem a tali nem most péntek, hanem jövő hét, nem? Ciripke? Vagy valamit én értettem félre?

Csajok, olyan jó, hogy ennyien irtátok, hogy nálatok is nagyon anyás időszakban vannak megint a gyerekek, kicsit megnyugodtam, hogy fog az én gyerekem is még iskolába járni :D

Kérdés: van olyan topikbaba, aki klasszikusan szopizza az ujját? Úgy értem, hogy rendesen a hüvelyk ujját és mondjuk ezzel alszik el, vagy nyugtatja magát. Vagy ez csak később alakul ki?

Ebi, nem hiszed el, de pont tegnap jutottál eszembe, hogy mi lehet veled!
Marcók meg tündér kis pofi! Gyümölcsöt se adsz neki?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

zsuzsa: Ágika megtalálja az újját és szokta szopizni de nem mindig pedig de jó volna éjszaka ha rátalálna!

Kat: remélem nem kell bentmaradnotok és gyorsan meggyógyultok!

Nyaralás: hát lehet Balcsi 1-2 nap hosszabra nem hiszem ,hogy mennénk!

Kép

Kép
mogyoland

Zsuzsa: nállunk most kiságyba szoktatás van és egész jól el van benne és megtalálja a cumi akkor berakja a szájába és szopja !és fogja magától!Annyira édi ilyenkor!

Kép

Kép
mogyoland

Eszter esete a répával:

Kép Anya, mijasz@r ez???

Kép
waterlilly

Eszternek Boldog Felediket kívánok!

Matyikának drukkolok, hogy ne kelljen bennt maradni!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Eszternek akkor ne küldjek répatortát a feledikre? :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Viscuska: :lol: :lol: :lol:

Kép
waterlilly

Ja, csak írni nem tudok... :D Vicuska!

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Jutta: már iwiwen láttam az esküvői képeteket(is) és tényleg nagyon tuti. Tök jó alakod volt hallod.
Anett: te sem panaszkodhatsz. Szép vékony voltál. Az arcod nem változott, az mostis ilyen bájos.
Kukika: nemáá, szépek voltatok és Apa is jóképű :wink:
Mogyo: nagyon jól állt a hosszú haj. Ti is jól festetek.
Macsek: naggyon tetszenek a képeitek. Tényleg profi volt a fotós.
Ti ketten meg igazán össze illetek Apával. Helyes férj, bombázó feleséggel. :wink:
Anett: Esztinek ez vhogy nem gyött be! Tegyé má bele sárgabarackot, ne kínozd ezt a gyereket! :D
Kikuka: Vivi irtó aranyos.
Ciripke: Betti, tiszta te. Barnu Szabira hasonlít, Marci meg talán Barnura.
Móni: mért is csodálkoztak rátok?
Macsek: Vilkó bele húzott rendesen.
Hát, szívesen fogadnám itthon is az ilyen játszótereket. helyette van kutyaszaros homokozó, hinta, oszt jónapot. Toligálhatod a babakocsit a négysávos mentén, de az átmenetelt az úttesten csak ha muszáj akkor kíséreld meg.
Kat: Matyikának boldogabb felediket és megy a drukk, hogy ne kelljen bent maradnia!
Hajni: és akkor most? Ennyi, hogy a kezed akkor már oda és nézzük, ebből mi lesz még? Bakker :evil:
Andi: héé, nem is vagyok házas. Így mentesülök az esküvői fotók alól. :D . Még menyasszony sem vagyok. Vadházasságban élünk immáron 7 éve. :D
Találtam 1db közös képet, az sem digitalizált. Tudom, bénák vagyunk, de rengeteg fotónk elveszett. Ugye, aki nem írja ki CD-re.
Zsu: kérdezted Ádi miket csinál. Előszöris, klasszikusan szopja a hüvelyk ujját.
Hasról hátra, hátról hasra forog ( de ez itt már nem mutatvány)
Feltérdel, kutyázik. Próbál mászni, de csak a lábait rakja előre, a kezeit nem. tehát vagy lehasal és kúszva folytatja útját, vagy fölburul. Szal, még dzsungelharcos módjára közlekedik, de azt villám tempóban és bár hova odaér.
Pár napja viszont nem akar normálisan enni. Ha kanalazunk, azzal megtömöm, de a tápiból általában meghagy 40-100mlket.
Abszolút nem érdekli az evés. Rúgdalózik közbe, tépked ami a keze ügyébe kerül.
tegnap pl séta után ( akkor pedig farkas éhes szokott lenni) is alig akart enni, úgy kellett erőltetni, pedig 5!!! óra eltelte után kapott enni. :cry:

Kép
Kép
gabcii

Esztinek Boldog felediket kívánunk!

Megint találkoztunk a kendős, udvarlós kislánnyal. Megállt elöttünk a motorjával, nézte Ádikát és csak monda-mondta, hogy baba és megint megsimizte Ádi lábát.
Olyan aranyos volt. :)

Kép
Kép
gabcii

Eszternek boldog felediket!
Zsu, Nadin klasszikusan szopizza az ujját, cicin alszik el, de amint azt kiveszem a szájából bedugja a helyére. Sajnos éjszaka ettől még kel. De azt hiszem eljött az ideje a keménységnek és következetességnek. Hétvégén kezdem, drukkoljatok :lol: Aztán ha megy majd az éjjel (azaz nincs szopival visszaaltatás), akkor jöhet az elalvásra rászoktatás. Aztán mostantól rend lesz itt.

Tali szerintem is jövő péntek.

Esküvői képek tutik! Macsekéké naggggyon tetszik, nem tudom a fotós volt-e jó, vagy inkább Ti vagytok ilyen kreatívok, szerintem az utóbbi az biztos :lol: Anett, Te is nagyon szép vagy! Eszter is gyönyörű ám! Mogyóék is, és én láttam már valamelyiket talán az iwiwen is. Kikuka, csúcs a Ti képetek is! Te hány éves is vagy, ha már ilyen régen házas vagy?

Cirip, csipetcsapat nagyon szép, meg a bolt is. Tutira be-benéznék ha arra laknék! Marcikát megnyírtad?

Múltkor turizott szupi rózsaszín kabát kicsi lett. El van írva rajta a számozás, én meg béna vagyok hogy szemre nem tudtam megállapítani.

Ma elég normális takarítást sikerült rittyentenem. De ablakot meg függyönyt azóta nem mostam h Nadi megszületett :oops: Tesómat át kell hívnom valamikor, hogy segítsen.

Tudjátok mit csinál ez a hétördög? Tépi a hajamat, belenézek a tükörbe, és azt látom, hogy térden áll (!), felegyenesedve, mindkét keze a hajamban. Engem használ húzodzkodáshoz. :evil: :lol:

KépKép
kertikiri

Jajjjjjj Juttáék képe! Elég kicsike nem nagyon látom, de az iwiwen láttam, és nagyon csinik vagytok!
Gabci, helló!
Kat, jobbulást, drukk h ne kelljen bentmaradni.

Timi Veletek mi van? HOgy aludtatok? Maja jobban van?

KépKép
kertikiri

Kriszti!

Mi van??? Nadin térden áll? :shock:
Hihetetlen ez a kiscsaj! naggyon naggyon ügyes. Gratula neki!

Végülis, vmiben meg kell kapaszkodni! :D
Zsu: neked még akartam az elöbb, hogy azon agyalni, mi lesz majd az oviba, isibe szoktatással, mert MOST anyás a gyerek... ugyan már. Simán ráér még a dolog.És én igenis irigylem azokat akiknek ilyen a gyereke. Ádi nem anyás. :( Ha meglátja az Apját, megszűnik minden körülötte, akkorákat rötyög neki.
Nem vagyok féltékeny. Apára nem, csak az esik rosszul, hogy néha úgy tűnik, akár a postás is játszhatna vele, annak is örülne annyira, mint nekem. :cry:

Ádika most kurjantotta ki a szobájából, hogy mijaúú, de szó szerint így hangzott. :lol: :lol:
Tgyás, Gyed, Gyes: a Tgyás 180 napig jár, de ha jól tudom, ez a terhesség 36. hetétől és a fizetés 70%-a. A Gyed is a fizetés 70%-a és maximalizálva van. 87500ft a maximum. És igen Macsek, ebből is adózni kell.
Enyim Gyed 70.000+ Családi pótlék. Ebből is lehet dőzsölni.
Arra sok, hogy éhen haljunk, arra hogy normálisan megéljünk, kevés.

Kép
Kép
gabcii

helló
ha már gyes, a kedvencem, h ikrekkel a dupla gyest 6 éve skorukig kapjuk. most tessék irigykedni :lol: :? :twisted:

akkorát sétáltunk, h kifáradtam. rendeltem holnapra muskátlikat az ablakba, sütőtököt sütök (anyukám szerezte nénitől), és annyira megtömtem a gyerekeket uzsonnára almával, h nem kell nekik a tej :?
nem tudom, ti h vagytok vele, de engem fáraszt ez a meleg! takarítás?! ugyanmár! még mindig a fázisos módszert alkalmazom (egyik nap felmosás, másik nap porszívó, haramdik nap pronto, stb)

na, megyek játszani, mert nyüszi van
:arrow:

Kép
an°°di

Na, halihó!

Móni, köszi, hogy emlékeztél. Voltunk....ÉS.....nem csináltak semmit. :lol:

Képzeljétek, csak kinőtt ez a fránya fog, csak amikor az egész be volt gyulladva, még rajta volt az ínyem, azt hitték, nem fér ki, de most szépen lehúzódott róla. Így aztán, ha lesz is vele valami valamikor, akkor azt már simán ki lehet húzni! Huhh....olyat koppant az a kő ott a szájsebészeten...

Így utólag bevallom, hogy sokkal jobban be voltam f@sva, mint a 3 császármetszésemnél összesen...

Csajok! Nagyon jók az esküvői képek! Mi nyáron leszünk 10 éves házasok, így én sem tudok képpel szolgálni, nincs szkennelt képünk sem...

Matyikának és Eszternek boldog felediket! És Matyika! Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!

És én is pont azt állapítottam meg, hogy Vilkó és Eszter hasonlítanak: cuki kerek fejük van!!! :lol:

Timi! Veletek mi van?

Ciripke! Tutik a képek a gyerekekről és a boltról is!

Kiri! Ez a Nadin nem semmi! Minden nap vmi újat csinál!

Mogyo! Ügyesen az ágyba szokatással!

Gabci! Igen, sokszor ilyenkor már minden érdekesebb, mint a kaja! És Boti nálunk is vigyorog mindenkire, de a fő favorit Levente. Képzeljétek, van, hogy még csak a hangját hallja, és hangosan kurjongat, annyira szereti! :lol:

Móni! Voltam én tejfelszőke is nagyon rég...

Macsek! 33 éves vagyok, de már ez is olyan furi...Biztos a 3 gyerek miatt gondoltál idősebbnek!

Ebi! De jó, hogy jöttél! Azért néha számolj be Magatokról!

Prücsi! hiányzott az éjszakai hsz...

Zsu! Igenis vannak anyás korszakok, ezekből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, úgyhogy nyugi! Nekem Réka iszonyú anyás volt a nyáron, csak én csinálhattam vele mindent (gondolhatjátok nagy pocakkal, 40 fokban csak én lökhettem a hintát pl), iszonyúan féltem, hogy fogja viselni, amíg a kh-ban leszek, és nem volt nagyobb gond, pedig sokszor még nem is a férjem volt vele.
Ja, és nekem Boti a mutatóujját szopja, ilyet sem láttam még, viszont azt a klasszikus értelemben: elalváshoz, aztán kiesik a szájából. Réka pedig a középső és gyűrűs ujját szopja egyszerre, szintén akkor, ha fáradt és elalváshoz.

Andi! Muskátli nekem is van minden nyáron, nagyon szeretem.

Ja, és tudjátok mennyi a csp 3 gyerekre? 48000 Ft!!! Én nagyon meglepődtem, valahogy nem számítottam ennyire...

No, megint hosszú lettem, csak mindig annyi téma van, hogy alig győzök reagálni! Bocsi! Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

hű, Bea, ha gondot jelent elkölteni azt a csépét, megadhatom a bankszámlaszámom ;) (ma számolta ki az adóm a könyvelőm...brühühü)

Kép
an°°di

Móni! Neked jobban van a hátad?

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Családi pótlékot én is akartam írni, hogy húzzatok bele!

Bea! Tök jók a hírek! :P

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Bea !
Ez jó hír!

Hát mi is feladtuk az adóbevallásomat kapok vissza 900 ft . Na azt lesz mire költeni! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Jajj azt akartam még mondtani!
Gabci és Kriszti: ti leraktátok már a kiságy rácsát?

Kép

Kép
mogyoland

Csajok!

Írtam g-mailra. Akinek van véleménye, oda írja meg lécci.
Köszi

Kép
Kép
gabcii

Irja már meg valaki privibe mi a levlistánk jelszava meg felhasználó neve!
Jelszóm megvan csak nem tudom jó-e!

Köszike

az a g-mail?

Kép

Kép
mogyoland

Gabcii, írtam!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Öööö elküldenétek lsz a jelszót, meg a felhasználónevet lsz? Sikerült kitörölni... :oops:

KépKép
1macsek

Ha jól látom Eszti se rajong a répáért :lol:

Gabci, az evés nálunk is hasonlóképpen zajlik. Ha a pihiszékében van, akkor kirúgja a kezemből, és ficánkol a székben. Ha az ölembe ültetem, akkor az asztalt csapkodja, vakargatja az oldalam és rugkapál. Ez sztem normális, annyi minden érdekli őket.
Nem aggódom ezen az oviba szoktatás dolgon, csak az idegesit, hogy anyám igy reagál.
Jah, és nehogy azt hidd, hogy Panka igazából anyás, őt is csak az érdekli, hogy valaki ölében lehessen, de mivel csak én vagyok kéznél, ezért nekem nyüszög. De legyen bármilyen nyűgös este, apának vigyorog. Nekem is nagyon rosszul esik. Ha meglátja az apját, mindig csillog a szeme. Én egész nap alig-alig kapok már egy mosolyt :(

Kriszti, Nadint az éjszakai szopiról akarod leszoktatni? Hát kiváncsi vagyok! :wink:

Bea, de jó, hogy megúsztad a műtétet!

Panka megint csak 7-kor aludt el ma harmadszor...lehet, hogy lassan elhagyja a 3. alvást? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bocs, megvan mégis :lol: 8)

KépKép
1macsek

Na most má mongyamámegvalaki ezt a g-mailes dolgot de tényleg???? Én nagyon elavult vagyok de minden érdekel :oops: :oops: 8) én is szeretném megnézni!!!!!!!!! köszi :oops:
Kiri!!!!!!!!!! 31 leszek ősszel, tehát 20évesen mentem férjhez. Ezt azóta sem bántam meg.
Andi!!!!!!! mostani fotó???? biztos azt akarjátok hogy riogassam itt a népet????? :lol: de ha ragaszkodsz hozzá.....
TIMI?????????????? merre?????

kikuka

Kikuka, irtam privit.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabcii: írtam egy rövidet!
Na, lépek fürdetni meg ilyenek!

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Esztellának boldog felediket, és Anya így hófordulósan répával szivatod??? :wink:

Nekem a rekord kaki napjaim egyike van a hátam mögött... Apa Barcelonában (céges cucc), felhívtam és zokogtam neki a telefonba...
Kurva jó, hogy hétköznap leghamarabb 7-re van itthon, most pl. hétvégén se lesz... nagyik a világvégén, én meg az őrület határán, Dorka hasfájós még mindig, most csak változatosság képpen székrekedése van és félnap nyomja meg erőlködik és sikít hozzá, közben bukik, hozzátáplálok úgy, hogy vizet / teát nem tudok neki adni, mert kibukja (és ez még eccerűen hangzik, mert ez egy 1,5 órás sirdogálás eredménye szokott lenni ezer részletben) és azon filózom, hogy nem kevés -e neki a folyadék... Anyámnak is bőgtem egy sort... le se merem rakni, mert akkor rögtön hasrafordul és mégjobban buki... mostmár krákog is a bukáshoz... és olyankor a levegőt is hülyén veszi... fél éves elmúlt és még nem volt 3 olyan napunk, hogy ne fájjon a pocija (vagy csak egy picit)... én meg egyedül szenvedek és már azt is unom, hogy mindig és minfenkinek csak panaszkodom, mert van egy gyerekem és bolfognak kellene lennem... persze jobb órák vannak... és legtöbbször mások ezt szokták látni, de most azt hiszem rosszabbodott csak a helyzet...

Jutta

KépKép
jutta

Csajok! Tök jó, hogy mindenki múlr időben beszél a jó alakomról! :lol:

Amúgy akkor se volt jó... no mell, nagy segg, buci térdek és oszlop láb... de legalább vékony karom és lapos hasam volt! DE majd lesz is, csak 8 kg választ el tőle! :lol:

Matyikának jobbulást!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszi!!!!!!! már világos minden!!!!!!!!!!!!!! Ari vagy!!!!!!!!!
Jutta!!!!!!!!!! én semmi okosat nem tudok írni, mert nem vagyok a Te helyedben, csak az elcsépelt sztereotípiákat, hogy kitartás, lesz ez még így se meg ilyenek. Tényleg drukkolok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:? :wink:

kikuka

Hát semmi időm...
Jutta, nagy ölelés!
Gabcii, olvastam és véleményem is van... időm nincs...
Bea! Szupi! (Köszi, én alakulgatok! :wink: )
Én pár napig nem nagyon... (Azért lehet, h felbukkanok...)
Ukati még nem ért haza? 8)
Andi, és hová-hová? És még ingyen bébiszitter is! Ügyes! :wink:
Ha hallanátok miket énekel a férjem a gyereknek... :shock: :oops: :lol:
Jóccaka!

Kép
ermoni

g-mailre kérek jelszót!

Jutta

KépKép
jutta

Köszi csajok!

Válaszoltam.
Kikuka: elő azokkal a képekkel.
Jutta: kitartást! Ilyenkor anyós, vagy anyukád nem tud eljönni, ha a párod több napig távol van? Mikor érkezik haza?
Kaptatok új időpontot kivizsgálásra?
Zsu: apukákat kevesebbet látják a gyerekek, tehát jobban örülnek nekik. Ez mostmég így van, de el jön a mi időnk is hidd el. nagyobb korukban meg pont ezért lesznek anyásabbak (legalábbis nagyon remélem)
Anyukád hozzáállása tényleg nem túl pozitív. Fateromé is vmi hasonló. Már nem idegesítem magam rajta. Próbáld ezt tenni te is.

Vettem tegnap Ádinak itatófejet. Az innivalót így kapja. Nem volt elragadtatva tőle. Inkább csak rágja, mint inna.
És lecseréltem a 3-as cumit variábilisra és láss csodát, 10 perc alatt kiitta az egész tápszert. lehet, a cumi volt a baja eddig.

Kép
Kép
gabcii

Mogyo, Jutta!
Jelszót elküldtem priviben

Kép
Kép
gabcii

Jutta!

Oszlop láb mi? :P
Nekem nagyon nem úgy tűnt

Kép
Kép
gabcii

Zsu, mondd meg anyukádnak, h most azt próbálod elérni, h Panka telítődjön veled, és unja a képedet mire eljön az ovi, így boldogan nyit más emberek felé 8) jó ötlet, mi? (kicsit olyan, mitn Timi véleménye az üveges és saját kajákról... :? sebaj :twisted: )

Kép
an°°di

sziasztok

előre is bocsi,de tuti nem fogok mindenre reagálni

Micsoda esküvői képek,váúúú,Macsék nagyon tutik meg Juttáék meg Kikuka :-)))))))))) meg Mogyóék,ti annyira illetek egymáshoz,olyan harmónia van közetetek.na én ezt sajnos nem mondhatom el,jajj mennyit gondolkodok,túl sokat asszem

azért majd én is mutatok,majd eccer :-) ha utolérem magam,nagyon lemaradtma a pénzcsinálással,ami nem eccerű két beteggel.Maja egész jól van,bár mindenki hitetlenkedik,de a amióta elkezdte kapni az új antibiot és rágótablettát,nem fullad,köhög,orrfolyás,de semmi más,ennek örülök.Annak nem hogy még mindig nem tudom,hogy most akkor mi van,ez most asztma vagy nem,kikell venni az orrmanduláját vagy nem.nagyon féltem őt ez egy újabb nagy trauma lesz neki az egyszer biztos.2 egy ellen mondja hogy kikell venni neki.
Bibus kegyetlen nyügi amint vízszintesben van üvölt 5ből kétszer sikerül leszerelni játékkal amúgy nem maarda el,aztán ha elis marad meglát ,ordít.Ma annyiszor hallottam amagas cét hogy az hittem kitépem a hajama.Mellette szörcsög,hörög amit akartok,mert nem köhög csak néha és ott zsambázik a trutyi a torkán,brrr.

Majának HIB vírus volt a torkába ami ellen oltanak,magyarázza már meg nekem valaki ,hogy hol szedte össze,és okt. óta miért csak most lett leoltva a torka,és azt olvatsma ,hogy okozhat súlyos hörghurutot (többek között) szóval paff,lehet kikéne kötteni a netet,bár abba lassan belehalnák :-9 annyi kedves embert ismertem meg általa

de hogy jót is mondjak igaz alig maradt pénzem,de sikerült levadásznom magamnak jó kis farm,er cuccot meg napszemüveget ,jehh igaz félnek tőel a lányok ha felveszem,na de hát majd megszokják :-)

Cirip
nagyon szépek a gyerekek lassan összenőnek totál :-)

Gabci
kérek én is jelszót meg mindent

Jutta
csinos is voltál meg az is vagy,sluszpasz

hát szegény Dorka :-( meg szegény te,mikor lesz már vége nálatok is?????

egyébként én is totál így érzem,hogy egyedül vagyok a gondjaimmal,a gyerekekkel

Kikuka
köszi a receptet,szeritem szombaton csinálok,egyszer próbáltam,de túl sok vizet tettem rá s egy nagy bláá lett belőle,na de majd most :-)

nem bántad meg hogy férjehez mentél ? de jó neked :)

Zsu
ez mindig így lesz,tied a fekete leves része jobbára,apának több mosoly jut :)

Mogyó
sok sikert A 900 ft elköltéséhez,biztos nagy fejtörést okoz

Bea
éljen az észhez tért fog

Anett
Esztellának boldogságost

répa nem kell neki,fújj,nem csodálom én se enném meg :wink:

Kat
nagyon szorítok,lélekben veeld vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiri
Nadin nagyon ügyes :-)
Vendég

Sziasztok :)
Anett, Mogyo, Zsu, Többiek, köszönöm, hogy azért még nem felejtettetek el :).
Zsu, de, gyümölcsöt azt „minden mennyiségben”, ugye az édes, szívesen eszi, de ma már megette a husilevest sárgarépával is (fagyasztottam le jégkockatartóban egy csomó levesben főtt husit mixelve, így azért egyszerűbb lesz).
Esküvői fotók nagyon szépek (Kikuka a te ruhád is abból az időből való, mint anno az enyém – még terhesség idején én is felraktam ide a fotót mindenki nagy derültségére :) - mondjuk a tiéd azért az enyémnél jóval szebben nézett ki). De ollllan szép mindenki, nahát.
Andi... jah, féllábon is, hacsak addig be nem kettyózok...
...múltkor irigykedve olvasgattam, ahogy páran „szidták” anyóst, hogy vinni akarja a gyerkőcöt. Hú, de bírnám, ha hébe-hóba valaki elvinné helyettem sétálni, émmeg mehetnék futni, kondizni... szauna, szoli, társadalmi élet.. opsz, ez itt egy bili a kezem alatt??? ... hja gondtalan fiatalság... :D
Mozi... most lesznek a francia filmhetek.... hüpp :?
Kat, Matyikának jobbulást, remélem, nem lesz gond (és én még itt azon nyavajgok, hogy nincs segítségem, miközben neked most csupa aggódás...)
Gabci, ezek szerint Ádinak is napokon belül kint lesz a fogacskája (a "nem evése" miatt gondolom, Marcus is pont ezt csinálta, pár nap múlva már kint is volt a fogacska)
Hát látom, kevés gyerkőc van itt, aki a hüvelyujját szopizza, Marci se igazán akarja, mi pont úgy vagyunk, mint Kriszti, mellemet használja cuminak éjszaka is. Már én is csomószor elhatároztam, hogy leszoktatom az éjszakai komfortszopizásról, de aztán... csak nem tudtam megtenni. Pedig már megkaptam tőle az első brutál harapást is... belémharapott, oszt tépte, asszittem, beszrok...
Jutta, tudom, hogy nem vígasztal, de Petya egy éves koráig hasfájós volt, iszonyúan tudott szenvedni szegényke (mondjuk nála nem volt bukás). Marcinál pedig ha nagyon nagy kínban van, nem megy ki a cucc, adok neki glicerines kúpot, két perc múlva kúppal együtt tele a pelus (persze nagyon ritkán nyúlok ehhez a módszerhez, de van, amikor annyira szenved, hogy muszáj).
Jajj, ez az én bajom, ha nagy ritkán feltűnök, mindig olyan hosszú lesz az irományom, hogy az agyatokra megyek :oops:

Kép
ebinc

[quote="an°°di"]Z írta:an°°disu, mondd meg anyukádnak, h most azt próbálod elérni, h Panka telítődjön veled, és unja a képedet mire eljön az ovi, így boldogan nyit más emberek felé 8) jó ötlet, mi? (kicsit olyan, mitn Timi véleménye az üveges és saját kajákról... :? sebaj :twisted: )

heee??? mi van?ehhez fáradt vagyok?van nekem véleményem?az van,de mi?mit mondtam? :roll: nem tudom :-) agyhalott vagyok
Vendég

azannya, Timi, te tudsz pénzt csinálni?
már én is gondolkodtam rajta, de a fénymásolók kora e téren leáldozott :lol:
Amúgy remélem, lassan rendeződnek a dolgaid és meggyógyulnak a gyerkőcök...

Kép
ebinc

Ebi!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm :-9 ma először jót nevettem :-)

na túl sokat ütök mellé,túl sokat akarok mondani :-)túl gyorsan meg kéen menni fürdeni :-)

épp csak magamat nem árulom ,meg lehet egyszer leis csuknak,de finanszíroznom kell a kiadásaimat :-)

és énisigenis sokat gondolok rád

és nagyon csino svagy képeken,Marci meg zabálni való :-)
Vendég

semmisemmi
megyek zuhanyozni, mert nemtom elmagyarázni
purc
jóccakát!
Jutta, baszki, csúnya ezt írni, de ha nagyon kiakadok, mindig eszembe jut, h lehetne olyan nehéz is, mint neked azaz Dorkának. akár duplán is ugye, de nem ez a helyzet szerencsére- kitartás csajszi! lesz ez még így se! :roll: lélekben veled vagyunk. (bár inkább lennék én is barcelonában :oops: :lol: )
na, tényleg el
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Timi, kérekszépen napszemcsis képet 8) 8) 8)

Kép
an°°di

Andi
majd mond el :-) érdekel :-)

jó majd csináltatok Majával,mással nem igen tudok :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?