Sziasztok!
Üdv az újaknak és a viszontújaknak!
Néha-néha tudok csak olvasgatni... Időm nulla, felpörögnek a dolgok mostanság nálunk
Mirkó!
Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog 3. évfordulót neked!
Jó volt képet látni rólad! Köszönjük Anyának! A kisoroszlán tündéri, a bölcsis meg megható
Zsófi!
Kitartás! És drukk hegyek! Kiváncsi leszek hogy alakulnak majd a dolgok, hisz egy a szitunk
Én a kostól tartottam és a bikának szurkoltam, annak ellenére, hogy attól is féltem
De jó jegy! Egy szavam nem lehet Balára! Nyugodt és kiegyensúlyozott gyerkőc. Az éppen aktuális korosztályi nehézségeket ne vegyük figyelembe
.
Korábban olvastam...
Cipő: nem vagyunk márka függők, de a SuperFit kiscipők nagyon jók. Az Elefanten kiscipők is, csak elég drágák, így ilyenünk még nem volt. Rendeltem már neten is cipőt Balának a cipőexpresstől, a babaszobán is (kiscsizmát télire). A lényeg, hogy tartsa a bokájukat, harántemelés nem kell bele. És szép fokozatosan kell hozzászoktatni a lábikókat a viselésükhöz. Először otthon 1-2 perc, csak úgy mutiba, játékként, aztán jöhet a tipegés benne.
Ruha: Nekünk szerencsénk volt, mert a pici ruhákat szinte teljesen fedezte a kolléganőmtől kapott ruhahalom: ezek mellé persze elcsábultunk új, cuki darabokra. De ahogy nő a gyerkőc, egyre horrorabb áruk van az új ruháknak. Így én átszoktam a használt ruhákra. Nagyon jókat ki lehet fogni, csak keresni kell. Többségéről meg sem lehet mondani, hogy használtak. Lelőhelyeim: babaturik, netportalok. És néha belefut az ember persze jó kis leárazásokba is.
Alvás: Bala is keveset alszik, aludt mindig is. Pörögnek ezerrel ők is, mint az egész világ. A levegőben van. Már most felveszik a ritmust. Csak mi bírjuk energyvel.
Anyós téma: én most fogok kiesni a pikszisből, pedig (lekopogom) eddig semmi bajunk nem volt egymással, bármikor számíthatok rá, csak szálka már most a szemében, hogy messzebbre költözünk, s a telek vásárlásakor nem Sz-re melett döntöttünk, hogy ott legyünk a szomszédságában. Aláírom, többett kell utaznia, ha jönni akar (nem vezet), de egyelőre nem is akar jönni. Két éve épül a ház, azóta egyszer volt kint megnézni, hogy állunk, akkor is a mi ötletünk volt, hogy na megmutatjuk. Magától nem jött volna.
Arra leszek majd kiváncsi, hogyha megszületik Zsebi, akkor jön e majd. Anno Balánál ide Óbudára még be-be jött. Az elmúlt egy hónapban, hogy nagyobb előrelépéseket sikerült tennünk a háznál, felajánlottuk, hogy jöjjenek, nézzenek meg minket. Mindig volt valami "mondvacsinált" kifogás. Na mindegy. Majd kiderül.
Mostanra ennyi tellett tőlem, megyek vissza dobozolni. Bala nagyizik én meg elkezdtem költözködni
A kupi egyre nagyobb, s nem látom a végét.
Puszi mindenkinek: Timi